Има задържан за убийството на детето в Момчилград

Има задържан за убийството на 8-годишната Дамла от Момчилград, съобщи bTV. Това е жена, много близка роднина, твърди медията.

Обратно в новината

Коментари - Има задържан за убийството на детето в Момчилград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето последната информация от този ужасен случай: " Аз мога да кажа само, че когато след 2-3 месеца започне съдебният процес срещу убийцата, казусът ще бъде В затвора ли да я пратим или на лечение в психиатрия. Това коментира в сутрешния блок на телевизия Bulgaria On Air Илхан Андай от link. И ще нещо от него по въпроса" Оттук нататък думата имат психолозите относно обезумяването в нелекия живот, относно степента на изтрещяване, на умопомрачение, вследствие на което един човек може да посегне на живота на най-близките си, каза Андай. Почти съм сигурна, че ще обвинят майката. Направо шокиращо, но.....не е първия случай, може да не бъде и последен. Бог да пази България и българите. Нейна приятелка е била съучастничка, вероятно й е помогнала да прикриват следите. Боже, боже.....

И ние сме луди, ама поне не парадираме с това. Че то днес, това си е за гордост! Виж ся. Има постната статия, има инякаква фактология. И таман, като да стане дума за задържан, заподозрян, хоп -следствена тайна. Свобода за тълкуване, колкото щеш. Ми това са хипотези бе, Макси! Хипотези. Основават се на изнесените факти. Не е нужно да бъдат потвърдени. Ако имахме повече достоверни факти, сами щяхме да си ги отхвърлим. Но за сега, докато разполагаме само с факти, които ги потвърждават, няма как да ги отхвърлим. Утре, ще видим. Нов ден, нови факти. Ай, със здраве! И повече оптимизъм -празници идват. Не знам за курбан байряма, ама Коледата чука на вратата. Бе то, ко беши туй "курбан" бе? Ти знайш ли, щот не съм много наясно...

Стига писахте глупости бе! Трагедията в това семейство е на български турци. Със български навици. Туркините не ходят на работа. Не гледате ли сериялите им. Там жената си стои у дома и се грижи за къщата и децата.

Ко речи, ко? Аз пък чакам пресконференцията на МВР. Нали безтуй ни пази?

Когато, дай боже, някога имаш внуче ще разбереш каква глупост си написал. Бабата и дядото са първите, които са готови да умрат за детето.

Крайно време е у нас да се върне смъртното наказание. Ние сме в Европа, но с азиатски нрави....

Стига писахте глупости бе! Трагедията в това семейство е на български турци. Със български навици. Туркините не ходят на работа. Не гледате ли сериялите им. Там жената си стои у дома и се грижи за къщата и децата.

Те учителите немогат да говорят Български , за каква образователна система да говорим ,и какви интелигентни хора ще излезе от там !

не вярвам да е маъката,полİсİята İма методİ Şте открİят İстİнскİя убİъес,Şте разпİтат блİзкİ,комŞİİ,за такİва убİъсİ трябва да İма смиртно наказанİъе.

пиши на български и второ това ли причинявате на себе си, а какво ли можете да направите на другите, ужас!

защо е на латиница, да те ева в малоумника А Фатих пише така заради КЛАВИАТУРАТА СИ! Какво не разбра? Изчезвай от форума, смотаняк!

Който не може да говори и пише на БЪЛГАРСКИ да не се мъчи ,то учителите там едва оправят БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК, какво да очакваме от учениците !

Талибан тук е БЪЛГАРИЯ пиши на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ,ако не можеш на ЮГ МИГРИРАЙ !!!

Това е като да си извадиш окото... То бива простотия, селения, чалга и изпростяване, ама чак пък толкова....

Така е в циганско-турската територия... бивша България :(

какво е това възпитание и тази агресивна религия, какво правят със свои, а какво ли могат да направят на други ... не искам да знам!

Явно майката е убила детето.Иначе нямаше да бъде задържана.Нали знаете,че при такъв тип убийства, първите заподозрени са най-близките - майка,баща,съпрузи и т.н.Превъртяла е нещо жената,ужас,голяма трагедия.

Вероятно. Майка, баба, леля....

С две думи - загубил си си времето да пишеш. И без това ще има пресконференция на МВР, на която ще ти стане ясно, че майката е "приспала" детето завинаги, вечерта преди да тръгне за работа.

Нещата обикновено са много по-прости от колкото си мислим. Индивидуалната психика и масовата психоза ни нкарат да си представяме апокалиптични версии;) Не че да убиеш дете е просто и не е апокалиптично, но убийците не са тези и такива за каквито си ги мислим обиконовено.

Шерлок Холмсовци вече всичко разгадаха , но ужасното е до къде е стигнала човешката деградация всеки ден убийства на старци а сега и деца .Много жалко за обществото ни.Дано този път родната полиция си свърши качествено работата !!!!

Който го е извършил е изрод, да убиеш дете е толкова долно, дано да намерят убиеца, а пък коментарите за "кадъни" и подобни са не на място, етноса на детето няма никакво значение. Пък и майката е била на работа, не е скитала по барове.

Ако майката е имала женен любовник, може неговата жена да е убила детето, много често приятелски семейства са замесени.

твърде вероятно е да има замесен любовник.детето го е видяло и за да не каже на татко...майката го е ликвидирала.или просто е превъртяла женицата...

Ясно, маман, психично болна... ??

"Случаят разтърси града и местните жители настояват да бъде разрешен възможно най-бързо. " Kеде настояват? По какъв начин? Кои са те? Подобни кухи изречения са признак, че нямате какво да напишете!

Целият сайт е кух. Вчера по всички медии се обяви, че детето е на 7 години, днес изведнъж тук стана на 8.

Лека му пръст на горкото невинно детенце! Такъв кошмар! Четох някъде, че преди няколко дни детето си изгубило ключа от апартамента, затова майката му отваряла и заключвала с нейния, когато излизала за работа, а преди убийството е отворено с ключ - значи, може някоя роднина, или близък човек, който е имал отношения с тях и е влизал свободно, да е взел предварително ключа ... Не искам даже да предполагам кой точно може да е - дано разследващите да си свършат добре работата - по това тиксо трябва да има отпечатъци, а също по леглото и вещите наоколо, или потно-мастно следи от извършителя ... Трябва само да се разследва добре и ще се открие! Има хора, които откачат, за съжаление! Толкова луд и напрегнат стана животът, такива страсти за пари и имоти върлуват, че хората губят човешкия си облик! А от това страдат най-много и най-често точно децата, защото са малки и беззащитни! Не обобщавайте на вяра и нация - навсякъде има луди! Днес чета за известен американски хирург, който застрелял двете си малки деца и себе си, защото бил в депресия и се боял, че те можело да са наследили неговите депресивни гени и да страдат ... Та ги спасил от "страданията" с личния си пистолет, вкъщи, на първия етаж, в 7,30 сутринта, жена му чула изстрелите и дотичала да види какво става - и намерила три трупа ... Бял, известен и добър специалист, богат, млад ... но превъртял и стрелял - никой не е застрахован!

Тоест това дете е оставяно нощем само вкъщи и заключено от външната страна на вратата??? Кой го е извършил не знам, но майката е за затвор само за това, че е оставяла детето само нощем.

Много ми е чудно, ако беше станал пожар, това дете как би избягало, като е заключено отвън и си няма ключ да си отвори...

Дано да не е майката. Нещо да е превъртяла и преди да отиде на работа да го е направила.

И според мен е майката,вероятно е имала любовник,който не е искал детето,особено пък -момиче!Турците решават такива въпроси кардинално ,ако са зле и психически,а тази жена явно -е ,щом при мъж и син в чужбина е била принудена да ходи на работа!

и на деца, значи е време да се върне смъртното наказание.

и преди убиваха деца за съжаление и то доста повече. Смъртното наказание няма да излекува болния мозък.

Това е така, ама поне болните мозъци няма да са на свобода след 30 години, нито ще ги изхранваш цял живот в затвора.

Тук лъжеш за "доста повече". Че са убивали преди е логично предположение. Обаче за да са доста повече - трябва да имаш цифри за сравнение. Ти ги нямаш, и лъжеш. Защо лъжеш? Защото си от новите крадци, ограбили създаденото преди.

... главата на детето облепена с тиксо. Искам пак да чуя как мъжете били изверги и жените трябвало да бъдат защитавани от домашно насилие.

Циганска работа. Близък на семейството, роднина да убие дете. Май е добре за тези примати да се върне смъртното наказание. Ама не по хуманен начин а по възможно най мъчителния да се изпълнява присъдата!

Циганска ли? Къса ти е паметта!

Макар и да не е директно казано, става въпрос за майката. Това е.

Кадъните имат патологична слабост към златото. Явно убийцата е знаела че в апартамента има алтъне и е решила да ги инкасира. Детето я е видяло и я е познало. Затова и го е ликвидирала

Защо почвате да си измисляте глупости. Никой никъде не казва, че майката е извършител на престъплението, а много близка роднина?!? Защо всички почват веднага да си измислят и съчиняват...

И кой е този много близък роднина? Всички много близки роднини/баба, баща, брат, вуйчо/ са в чужбина в момента, съобщават, че сега са започнали да се прибират. И ако тази много близка роднина е имала ключ, защо не е оставала да спи при детето, за да не е само? Наистина никъде не са казали кой е задържан, но като помисли човек, остава само майката да е. Иначе защо я оставят да спи в ареста?Ако е в тежък шок, ще я оставят в болница, не в следствен арест. Значи я подозират нея. Имаше един случай в Кърджали ученик беше убил майка си и братчето си, беше малолетен, съдиха го нещо....Хората полудяха от този адски живот, това е, нищо друго.

Близък роднина означава: брат, сестра, първи братовчед по майчина и бащина линия и т.н.

Само това ли са близките роднини? Лели, чичовци, братовчеди? Нямат тия хора?

Мислех , че война се води в Сирия , а се оказва, че май е по-близо до нас

ИМА ЗВЕРОВЕ В ЧОВЕШКИ КОЖИ !!! ПРОБЛЕМЪТ Е КАК ДА РАЗЛИЧИШ ТАКЪВ СКОТ ОТ НОРМАЛЕН ЧОВЕК !!! ВПРОЧЕМ , ТАКИВА ИЗВЕРГИ ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕТИРАТ НЕ ПО ЧОВЕШКИТЕ ЗАКОНИ - ПО СКОТСКИ НОРМИ С ЛЕТАЛЕН ИЗХОД!!!

случая с момченцето Пепи...

Е то е ясно, че в това малко градче няма случаен пришълец да стори това. Още повече, че вратата е отворена с ключ според информацията - няма следи от взлом. От самото начало си мислех, че е или любовник, или някоя сърдита за нещо роднина, но честно казано за майката изобщо не искам да мисля, че може да е тя.

Почивай в мир, детенце... Потресена съм! Умът ми не обира как някой би искал да убие едно невинно детенце...

това трябва да е новия сезон на турската сапунка по БТВ

Снощи още съобщиха, че най-дълго е разпитвана майката и че ще остане в ареста. Жена, загубила детето си, ще я оставят да преспи в ареста, защо? После изведнъж късно снощи водят задържаната на лекар за освидетелстване. Майката са задържали, това е. Не разбирате ли?

Всеки нормален човек, когато неочаквано намери мъртъв близък, в такъв момент е в шок и паника и не на себе си. Защо да я освидетелстват, преди тази случка била ли е неадекватна майката?

Дее.ем и диваците! И детето какво ти е виновно, ма отрепко гнусна?

Като знаем колко са мързеливи и тъпи някои служители на МВР, няма да се учудя ако са задържали първия срещнат.... Нали трябва да отчитат дейност... Няма значение кой ще обвинят....

Нали е в Турция бабата? При сестра си.

Може да е в Турция, а може и да не е. Ние нищо не знаем. Ще се разбере, но какво от това. Жалко за детенцето

Бог да прости невинното дете!!! Ако имаха куче (но вярата им май не позволява) в къщата можеше и да не се стигне до тази трагедия!!!

Какъв бог да го прощава? Детето е било мюсюлманче!

Аллах не е ли името на техния Бог? Какво се възмущаваш? А и какво значение има как ще го нарече?

Не мога да си представя, какъв трябва да си, за да убиеш дете... За убийства на деца, не трябва да има по-малки присъди от доживотни, а най-добре и да са комбинирани с уранови рудници или друг вида каторга!!!

Ае, какво ни занимавате с циганско-турските роднински взаимоотношения. При тях си е така.

можеше да го кажеш малко по-меко! Иначе си прав, при тях е така. То и за това западняците искат да ги увеличат тук за да се преборят с българите.

Някоя ревнива кадъна дето е завидяла че ората имат много алтъни.

Ясно! Жената-роднина е имала ключ и така е влязла. А е влязла, за да търси складирани пари от гурбет. Момичето я е надушило и тя го е убила. Въобще, пари се от роднини и приятели!