Само 15 г. затвор за убийството на майка и сестра

Софийският градски съд осъди на 15 години затвор 22-годишния Павел Тасков за двойното убийство на майка му и сестра му, извършено миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Само 15 г. затвор за убийството на майка и сестра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aма присъдите за по двама ли ги дават!? C. май не знае, че не става винаги както искаме. Aф, май само ти разбра че нито хора н и т о машинките са "управляеми". Hякой писа, че момчето не бил зависим наркоман. Aми "с а м о " си е взел дажбата... kакво невежество.... ами точно зависимите наркомани стават убийци.... има статистика!!!!

Това не е справедливост, а след 14 годинки тоя изрод ще може да срещне и децата ни. Тъжното е не че няма закони, а че ги гласуват депутатченца с имунитет!! Дано на 2ра инстанция му лепнат поне 30 години!

Как можаха да му дадат такава присъда на горкото момче?То иска да се интегрира.Моля,Ви господа съдии,помислете на обжалването и го пуснете да убива наред.

това е двойно убийство. Как 15 години. По роднинска линия да не би да е на промоция. Тоя от затвора не трябва да излиза.

Днес прочетох някъде, че съдийката са разплакала от прочувствената реч на обвиемия, в която той описал тежкото си детство.. Срам и позор! Някъде в САЩ щяма да му забодат смъртоносна инжекция, а тук ще излезе след 10г. макс. на свобода, отделно ще си ползва "отпуски" и разни други благинки в затвора

alooo,prodazhni za...ci magistrati stiga ste prehvarliali topkata tova veche sme go chuvali do vtrasvane

Тия, които плюят съдиите, не четат дори това, което е написана в дописката, а какво остава да четат законите. Горе пише: "Според наблюдаващия прокурор Бисер Кирилов адекватната присъда в този случай би била доживотен затвор, но условията на съкратеното съдебно следствие не я позволяват. " Кой измисля законите? Кой измисли "съкратените производства" и всички тонове тъпоумия днес. Съдиите ли? Те не измислят закони. Измислят ги депутатите. Какво им казвате на депутатите, когато всекидневно ги променят както им е удобно, сякаш са мокри кърпички върху задника на ненаял се търбух. Вместо да плюете, гледайте какво приемат депутатите. Нищо свястно не остана. Даже краят му не можеш да видиш на едно изречение в кой да е член на кой да е днешен закон, камоли да схванеш "какво е имал предвид законодателят". А я вземете един закон отпреди 20-30 години: по две-три кратки и ясни изречения. Подлог-сказуемо-допълнение. Тъй че, неграмотник да си, ще го разбереш. А преди нямаше неграмотнищи. Поне на фона на пълното невежество днес. При това - лаещо.

Пич , човекът не е виновен за правописа в случая . Просто системата транслитерира буквите по различен начин , а дори и да напишеш нещо с главна буква на латиница , след транслитерацията главните букви стават малки . Опитай да напишеш нещо на латиница и ще разбереш за какво говоря.

АБЕ КАКВО ПЛЮЕТЕ СЪДА?!? ДА НЕ БИ СЪДИИТЕ ДА СА ГЛАСУВАЛИ "СЪКРАТЕНОТО ПРОИЗВОДСТВО", ДА НЕ БИ ТЕ ДА НАПРАВИХА ОТ СЕГАШНИТЕ ЗАКОНИ ИГРИЧКАТА "СДЕЛКА ИЛИ НЕ"?! ПЛЮЙТЕ ТЕЗИ, КОИТО СА ГИ ПРИЕМАЛИ, КАКТО И СЕБЕ СИ ПЛЮЙТЕ - ЩОТО СЪС ЗОМБИ-МОЗЪЩИТЕ СИ СЛУШАТЕ КАК "ЕВРОПА КАЗАЛА" ДА ОТМЕНИМ ТОВА, "ДА СЪКРАТИМ ОНОВА", ДА СЕ "НАПРЕДНЕМ В ПРАВОСЪДИЕТО" И ПР. "РЕФОРМИ", А ВИЕ СИ БЪРКАТЕ В НОСА И СЕ СИ ДЪРПАТЕ ГАЩИТЕ НАДОЛУ И НАДОЛУ. ЗАЩО НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ГЛАСУВАТ В ПАРЛАМЕНТА, А?! ВСЕКИДНЕВНО ПРОМЕНЯТ ЗАКОНИТЕ И СПИСЪЦИТЕ В ПОПРАВКИТЕ НА НЯКОИ ОТ ТЯХ СА ПО-ДЪЛГИ ОТ САМИТЕ ЗАКОНИ. НА БАС, ЧЕ 99% ДОРИ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ В КОНСТИТУЦИЯТА, ДОКАТО СА СПАЛИ, СА ЗАПИСАЛИ НОВИЯ "ЧЛ.1" НА "ДЕМОКРАЦИЯТА" И В НЕГО СЕ КАЗВА КАК БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАКЛЕВА ДА "УЧАСТВА В ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ". ТЪЙ ЧЕ - КАТО ВИ КАЖАТ "СЪКРАТЕНО ПРОИЗВОДСТВО", ТРЯБВА ДА СЕ "РЕФОРМИРА СЪДЕБНАТА ВИ СИСТЕЧА", ЧЕ ДА СЕ РЕШАВАТ БЪРЖЕ ДЕЛАТА ВИ, И ДУПЕТАТИТЕ РЕФОРМИРАТ ЛИ РЕФОРМИРАТ. ПОСЛЕ - СЪДИИТЕ ВИ ВИНОВНИ, ДЕТО САМО ГИ ПРИЛАГАТ ТЕЗИ ЗАКОНИ. ПАК СИГУРНО 99% ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТ, ЧЕ В КОНСТИТУЦИЯТА И ОЩЕ ХИЛЯДА ЗАКОНА ИМА НУЖНИТЕ ПРОМЕНИ НЕ ЧУЖДЕНЦИ ДА ПРИДОБИВАТ НЕ САМО СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ ЖИЛИЩА, ПРЕДПРИЯТИЯ И ПР., ЗА ДА "ИНВЕСТИРАЛИ", НО ВЕЧЕ МОГАТ ДА СИ ПАЗАРУВАТ И ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ. ПОСЛЕ ПЪК, КАТО ГИ НАКУПЯТ НАЕДРО ЗА ПО БЕЗ ПАРИ. И УТРЕ-ВДРУГИ ДЕН ДА СЕ ОКАЖЕТЕ БЕЗ ЖИЛИЩА, БЕЗ ЗЕМЯ, БЕЗ ДЪРЖАВА, БЕЗ НИЩО - ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ БИВШАТА НИ СТРАНА, ЩЕ Я ПРИТЕЖАВАТ ПАК ЧУЖДИ. САМО БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СА ПОД НАЕМ В НЕЯ. КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ С ТЯХ КАТО ПОЧНАТ ДА НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАЩАТ НАЕМА ЛИ? МИ ЩЕ ГИ ПРАЩАТ В БОЛНИЩА, КЪДЕТО ВЕЧЕ ПОЧТИ ОКОНЧАТЕЛНО Е КАНАЛИЗИРАН ПРОЦЕСА ПО БРАКУВАНЕТО НА ОТПАДНИЯ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ. ПЪК ВИЕ ПЛЮЙТЕ СЪДИИТЕ.

"В съдебната зала присъстваше и баща му."Ох,отврат!

Нищо, скоро ще го пуснат под домашен арест за да си лекува главоболието и след още 2-3 седмици ще го изпишат съвсем за добро поведение. Ех, обичам си държавата.

Това, което този е направил, още в библейско време е било най-голямото престъпление. Ако сегашното обществено устройство е "демокрация", аз съм против демокрацията!

За двойно убийство по 7 и половина години на човек!?? Не искам да вярвам, че това е правосъдие. Само доживот на този бандит. Защо след 15 години пак ще бъде сред хората? Кой гарантира, че тогава няма да убие някой друг или леля си или баща си!??

УЖАС, много малка присъда за двойно убийство при това жестоко и на собствената си майка и сестра. Тоя съд не е нормален! Да оставим на страна че там работят предимно корумпирани съдии, но за такова убийство да се дава толкова малка присъда просто е потресаващо!

Преди малко по БТВ,приятел на убиеца ,каза: има два погубени живота защо да се погубва трети. Този е по- луд и от самият убиец.Как може човек погубил двама,да лежи 15 години.А това,че е прекъснал един един живот на 24 годишнта си сестра.Този заслужава убийство.Дано се случи на тия СПРАВЕДЛИВИ СЪДИЙ.Безобразие

ГОЛЯМА ГРЕШКА БЕШЕ ДА СЕ ПУСНАТ ЖЕНИТЕ В ПРАВОСЪДИЕТО.....

А за тъща колко дават

Няма справедливос! какво има да се чудите на това? Има хора, които са отговорни за престъпления срещу народа и държавата ни, но никой не ги закача за нищо. Тези хора си се знаят, но са недосегаеми. Това са: Иван Костов, Филип Димитров, Константин тренчев, Симеон Сакскобургготски, Желю Желев, Анастасия мозер и много други, които под предтекст, че демократизират страната, разграбиха и разпердушиниха всичко това, което беше градено от Освобождението до наши дни. Та за това: Боли го фара някой, че дали на някаква дрога или някакво пианде някаква си малка присъда за убийство. Докато всичките тези, които разсипаха държавата са си свободни и безнаказани, никой няма да се впечатли от осъждането на когото и да е.

един полицай в гръцко отива доживот , защото гръмнал демонстрант по време на работа-статията вдясно от тази!!!!!!!!!!!!....а този келеш някакво мизерно число години при убийство на двама души по особено жесток начин,!!!!!егати хиените адвокати, съдии, и всички играчи в България.............

Този след като затри майка си и сестра си не виждам какви задръжки ще му попречат да трепе наред за следващата доза. ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ИНТЕГРАЦИЯТА ГОСПОДА СЪДИИ!! Трябва някой друг да стане престъпник явно за да ни оттърве от такива нещастници.

ами така е жените раждат копеленца и после що ставали такива. Ами едно дете има нужда от двамата си родители, а не да го лашкат от единия та на другия.....

Абе ти болен ли си, за какви двама родители говориш??? Тука за убийство на майка и сестра става въпрос. Аз моя баща за 20 години съм го виждал 2 пъти, единият на погребението на дядо ми. Ама още не съм отишъл да избивам хора. Досега нямах и намерение, ама гледам че са на промоция, та току се възползвам. Ти идиот ли си? Поне 15% от децата са с разведени родители и поне половината от останалите биха предпочели техните да са разведени, щото вкъщи не се трае. Това не е причина да убиваш!!! Ами децата по домовте. Дайте направо да разпределим квоти. За разведени родители двойно убийство. За разведени и делящи имущество може и тройно. За хора израстнали без родители до 10 убийства по особено жесток начин, но не повече от 1 на 6 месеца. Даже може да ги разпределим по районни, та да не падамного рейтинга на даден район, че и имотите може да паднат като цени. Няма никакво оправдание дори за това, че някой може да си помисли за такова нещо. За съдебната система и законите слава богу не знам, държа се далеч от тая пошлост, но съдийката да ми реве е направо безумие. Как изобщо може да изпитва състрадание към чудовище. Ако не може да се справи с делото да го даде на друг, не да оправдава звяр, който след 15 години ще излезе и ще убие отново. За каква реабилирация може да става въпрос. Тва да не е пуших коз, ама вече разбрах, че е лошо и повече няма...Той е се е самоотписал от обществото с деянието си и трябва да бъде отписан и физически. Болните от рак хора (и общества) се лекуват като се правят опити да бъдат напълно елиминирани заразени и пагубни за съседните клетки!!!

Той получи по 10 г. затвор за двете убийства, но присъдата бе увеличена с 5 г., след като съдът прие, че ги е извършил предумишлено, по особено мъчителен начин и с особена жестокост. Това прави 25 години !!! Нещо не ми се връзва??? Но и 25 г. са му малко !!!

Въобще не се учудваите.Нали все още не сте забравили присъдата на руското пиянде М.С. дадено му от съдЕБНАта система.И на всичко отгоре продължават да бъдат гадни и нахални.

"Той получи по 10 г. затвор за двете убийства, но присъдата бе увеличена с 5 г., след като съдът прие, че ги е извършил предумишлено, по особено мъчителен начин и с особена жестокост" Az li nesto ne sum nared ili vsichki vie ? 2 po 10 plus 5 = 15?

От затвора, право при децата ви!!! Мръсна, гадна паплач сте по-голямата част от съдиите в нашата държава.

Каква е тази тъпа ,скапана съкратена процедура. Още един начин да се освобождават от отговорност бандити - за които случайно "експертите" не са успели да докажат, че са тежко болни и се нуждаят от лечение в престижни болници или "у дома"!

Аз съм за връщане на смъртното наказание. На такъв изрод само това се полага. И също по особенно мъчителен начин: набиване на кол, например. Разстрелът е лека присъда.

15 години за двойно убийство????? б,,,, правосъдната система

присъда за отцеубийство и убийство на сестра. Трябваше доживотна с право на зямяна или 20 години при строг решим от 5 год. поне.

........това е несерьозно. Няма как да има компромис и съкратена процедура за подобно деяние. Познавах майка му. Определено полагаше грижи за него, а не само за сестра му, както е казал адвоката му.

Нямям какво да кажа повече от това. Досатъчно КРАСНОРЕЧИВО е къде сме. http://dnes.dir.bg/news/gartzia-razmiritzi-7241625?nt=9

Ще посоча само факти: Полицая, убил момчето в Атина преди 2 години, получи доживотна присъда. Младежа, убил майка си и сестра си по особено жесток начин - 15 години зад решетките... То затова ни е такава държавата я! А и да не забравя - ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯ СЪД! Тук ще спра, защото усещам, че ще стана много вулгарен!

подчертавам!момчето е било убито от рикушета ,а и си го е "търсило"щом са замеряли патрулката с камъни!

Значи на 37, ако не и доста по-рано той ще е свободен да живее, но майка му и сестра му вече никога!

Защо всички идиоти обвинявате съда, като от новината е очеизвадно, че делото е гледано по съкратената процедура, демек, мозъчета, съдът е ДЛЪЖЕН, безмозъчета, да наложи наказание под минимума. Дори 15 годинки са много, като нищо САС ще намали присъдата. И, мозъчета, за това е виновен бат ви Бойко, съдът прилага закона, не създава закона.

прилага, k,,, ми. а идиотите си ги гледай у дома в огледалото.

Kamen

Имаше една приказка за Глупавия Ханс. Май ти си главния герой там. Какво общо има ББ със съкратената процедура в НК, приета много преди "Герб" да спечелят изборите? А, глупави Ханс?

Колеги форумци, не плюйте по съдиите. Те не са виновни за ниската присъда в случая. Законът е такъв. Съдията е дал възможния максимум съгласно закона. За тия ниски присъди са виновни тия които приемат законите в парламента.

Много малки присъди се издават! Не може някой да уби хладнокръвно друг и да получи смешна присъда, а пък за 2 убийства 15 години е направо подигравка с човешкия живот.

АМИ КАК НЯМА ДА МУ ДАДАТ ТАКАВА ПРИСЪДА КАТО СА МУ ВЗЕЛИ ВСИЧКИТЕ ПАРИ ОТ ПРОДАЖБАТА НА АПАРТАМЕНТА.ТОВА СЪДИИТЕ СА НАЙ ДОЛНОТО БОКЛУДЖИЙСКО ПЛЕМЕ. ГОСПОД ЩЕ ГИ НАКАЖЕ.ИЗРОДИ.

Именно.

чета ги тия новини с голяма мука и срам. имигрантите такива като мен много често сравняват маика балгария с ус. една от причините поради които избягах преди много години беше точно тази. тва ако беше да кажем в техас този стеше да е с инжекция по бурзата процедура. маико булгарижо, маико булгарижо. револужия ти трябва и хора като левски и ботев но очевидно такива хора вече не существуват. по лесно е да се избяга в друга дурява както хиляди мои колеги направиха. рест ин пеаце. иван *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да се прекръсти от съдебна система на ..подигравателна система...а тези които са направили присъдите смешни да бъдат набити на кол заедно с изрода...боже каква държава

подкрепям напълно

Какво правосъдие имаме само?! Подигравка. В Гърция, че полицая е застрелял по невнимание един хулиган, го съдят доживот, а тук за двойно убийство го галят по главата. И вие съдиите искате още по-големи заплати, независимост и още други свободи. На вас ви трябва една катана, наточена и неподбираща задници!

Поредният позор за българския съд. Бил под въздействие на наркотици - ами това е утежняващо обстоятелство, а не смекчаващо. Сега вече всеки у нас ще има правото да убива по "особено жесток начин". Позор!!!!!!!!

Ужас.... и като излезе пак ще убие един двама... той като вижда, че няма какво и кой да го спре..... Ужас! Булгаристан!!!

d4

младежа е пропуснал нещо... да ликвидира с бухалката и баща си. а на съда- едно голямо БРАВО!!! хуманисти са съдиите...

добре ги е изтрепал,никой не го интересува миналото,за това е така!!!!в тая дьржава всеки втори е сьс психични отклонения.

Той получи по 10 г. затвор за двете убийства, но присъдата бе увеличена с 5 г. Значи е получил 25 г. Защо пише 15 г.

Доживотна присъда за гръцкия полицай, убил момче...Заради този инцидент избухнаха едни от най-тежките за последните години безредици в страната... без коментар

Искал шанс да се поправи... След 15 години като излезе, ще бъде вече на 37 години - в разцвета на силите си и готов за нови убийства. Да му отсекат главата и да я побият на кол за назидание - това е единствената справедлива присъда

Евала на съда! Значи да трепем на поразия, после ще се плеснем по челото, ще кажем: Опа! Обърках се! и има-няма 3 год. в пандиза. Ега ти правосъдието! Отвратен съм!

За съжаление го познавам и точно наркоман не е , това че използва не значи че е нарко зависим. Какво точно го е накарало да постъпи така нямам идея, но определено 15 години са малко за такова деание.

А от тия 15 колко ли ще излежи реално... таман ще го научат как се правят нещата професионално.

Като гледам напоследък как дават по 10-15 години затвор за изключително брутални и жестоки убийства просто се питам какво трябва да направи някой, за да му дадат доживотна - може би да изнасили, убие и изяде населението на някое село?

Достатъчно е да удариш някои от малцинствата...

За да ти дадат доживотна е необходимо да откраднеш два сока от магазина. А ако искаш да ти дадат условна - да избиеш няколко човека, минимум!

Ако набиеш гей или циганин ще ти дадат доживотна.