Бивш пожарникар застреля майка си и рани сина си в София

Мъж застреля майка си и простреля сина си в столичния квартал Нови Искър.

Обратно в новината

Коментари - Бивш пожарникар застреля майка си и рани сина си в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги ми е било странно защо хората от военизираните органи след като се пенсионират им оставят оръжията. Особено пък на пожарникарите. В семейни конфликти основно стрелят бивши военни и полицаи, а сега вече и пожарникари.

Изпростя народа и започна да се държи първосигнално - този ми каза нещо на криво, ще го наръгам/застрелям.ударя с тухла...

Не се чуди,виж къв им е премиера на материала

Изтрещяват все фуражки, писна ми от тях.

изтрещя народът изтрещяяяяяя

За "народа" не знам, но ти със сигурност.

при тошо съшо имаше убииства, дори повече, зашото бяхме повече. но се публикуваха само в секретни бюлетини и за тях не се говореше.

Абе хора,може ли такава човешка трагедия да се политизира и обсипва с гаври и тъпи шеги?! Защо не се попитате ,какво му е било на този човек,за да вземе такова решение,да стигне до такъв ужасен изход?Истината е,че държавата ни не се интересува и не се грижи за нищо,затова всеки втори е с проблеми и се случват кошмари,каквито ги няма и трилърите!Господ да ни е на помощ,няма кой друг!

Eх, колко е хубаво при демокрацията и колко лошо бе зле при Тодор Живков.....

При бай Тошо не ги пишеха по вестниците драги.И други неща не пишеха.Поради тази причина се появиха тикви като теб.

и кое е "обновено преди 2 минути"? Не виждам нова информация в статията. И хейтърите са си същите. Превъртял човека. Да гледаш майка си и сина си (които вероятно са имали ежедневна нужда от обгрижване... буквално.) на тези години не е лесно и не е за всеки. Било то пожарникар или космонавт. Без пари и помощ... Елементарно и примитивно решение. Поне да не се мъчат и тримата.

ТОЙ НЕ Е УМРЯЛ, ЩЕ СЕ МЪЧИ....

Иванова

Да. Но някои предпочитат да вегетират в затвора. Така "излежават" вината... А иначе гледат как се мъчат и умират в мъки близките им. Нечовешко е това което е направил, но... Лесно се съди в нета

ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ КОМУНИСТ Е МРЪСНА ДУМА, ТУКА КАТО СЕ ПИШЕ ПРОТИВ КОМУНИСТИТЕ, МНОГО МИНУСИ СЕ СЛАГАТ. ЗАЩОТО НАРОДЪТ Е ПОЛУДЯЛ, ОЩЕ УТРЕПАНИ ЩЕ ИМА.

Много комунисти, беден народ!

Кажи бе, единицо, къде у нас са тези пусти комунисти. По света ходя и те се знаят, има ги в парламенти и местна власт. Превъртял си, комунисти няма, но антикомунисти бог дал.

...пожарникар,разгонва майката на целокупния български народ....

Друг пожарникар и комунист се опитва да застреля България.Ще му позволим ли?

Народът е изтрещял - едни мечтаят за управлението на Тодор Живков, други трепят роднините си. Тоя пожарникар сигурно е бил комунист.

БИЛ АКТИВИСТ НА АТАКА, ЕДНО ВРЕМЕ Е БИЛ КОМУНИСТ.

комунягата си остава комуняга, а юрушките лумпени са ултра леви!

КОМУНИСТИТЕ ДОКАРАХА НАРОДА ДО ИЗТРЕЩЯВАНЕ ОТ 1944 ДО СЕГА.

Американският сценарий се пренесе в България. Жалка картина ни чака.

е да нали им гледаме тъпите филми там е само насилие.

В РУСИЯ САМОУБИЙСТВАТА И УБИЙСТВАТА СА ПОВЕЧЕ ОТ ЩАТИТЕ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ РУСИЯ Е 145 МЛН., А ЩАТИТЕ 300 МЛН.

Един пожарникар трепе майка си и сина си инвалид, друг е на път да утрепе какво е останало от постната ни пица... Живот като на кино....

Няма начин, брат. Народ, който има в творчеството си поговорка: Преклонената главица остра сабя не сече., заслужава съдбата си. Майната му.

Лошо, пожарникар ще стане мръсна дума, след бОКО и този прави бели.

Slave, освен че си безделник, и всеки десети коментар е твой, си и тъп като галош.....

sav@dir.bg

Наистина ли си :Червен галош ,или искаш да приличаш на БОКО?

Колкото и пъти да си смениш никнейма и от колкото нерегистрирани да пишеш си оставаш все един и същ. Анонимноста по интернет е мит от много време драги! И не се напъвай толкова. Като гледам колко се напъваш и сравня тарифните ставки на пост си едвам за бира, кебапче и филия хляб на ден. Не мож си плати и интернета с тези напъни!

мръсни комунисти догонваме архипелаг Гулаг

пожарникарите като всички от ДС вземат големи пенсии между 500 и 800 лв, докато много бг работят за 340 лв. мръсни комунисти

Демокрацията е хубаво нещо. Хората по света бачкат, радват се на живота и управниците им не крадат като замаяни, а все пак имат морал. У нас Демокрация НЯМА. Преди 25г. Луканов и сие раздадоха икономиката на синчетата си. Синчетата днес се правят на крале и хич не им пука - каквото спечелят купуват Рол-Ройс и къщи по островите. От къде да дойдат пари за заплати и пенсии. Икономика няма. И ето някои отново краднаха 4 млрд....след 25г. Как да не изперква тоя народ, то просто е чудо че още има нормални.

Как да не изперка този народ като не е народ, а... знаете какво. Народ с нисък интелект, нисък потенциал, душевност на хипопотамски задник... Народ, лъган, че нещо става от него, че е умен, работлив. Но истината е съвсем друга.

Прав си за да рарзвиеш икономика се иска пипеее и мисъл, но за да купиш кола, която намалява стойността си с 40% на следващия ден след покупката и да й натискаш педалите е по-лесно. Та тия, назначените за милионери от Луканов, Младенов, Джуров, Лилов немаха пипки и мислене и затова позволиха да свият руските ни пазари, където в момента се шири селското спопанство на Германия, Италия, Испания, а нашите с.с. продукция е ликвидирана. Промишлеността ни, колкото и лошокачествена да е били, а не беше, задоволяваше поне нътрешния ни пазар и тези на арабските страни, но сега няма нищооо, вносни боклуци и ГМО по пазарите. 25 г. насирация.

И КТБ/държавата вероятно е откраднала парите на наемателя...

Народа изтрещя тотално. Липсва държавност и справедливост и върховенство на закона. За убийство дават по 5 - 10 години максимум и при чисто досие, самопризнания,добро поведение в панделата + труд ще се лежат максимум половината. Затова всеки сам да си решава проблемите с кръв. Народа е казал - от затвор се излиза, но от гроб не.

Битовият алкохолизъм е опасен за човешкото здраве.

На България не и трябват войни ние сами ще се изтребим

Под вещото ръководство на генерал тИКВОКО.

Що не е гръмнал и себе си?Ама като е стигнал до себе си и му е станал мил живота.

Българинът изтрещя! И ако, сега не разберете ,че бОЙКО дойде, вИЕ гербаджии сте по-прости от него!

Добре че си ти отрепко, че да ми кажеш

Много те е яд, че комуноидите не са на власт, нали? Ама няма и да вземат властта скоро, да го знаеш, комуноиде! ;-)

Истинските балъци са целия червен боклук от низовите организации - безкритични чугунени глави с непреодолим комплекс от провала на идеологията им. Загубили привилегиите си, неспособни да проумеят нито вината срещу нацията си, нито престъпленията, извършени в името на тяхната фикс-идея, те упорито се мъчат да се отдумат, неразбирайки че това ги поставя в категорията на жалки фанатици, завършили живота си на бунището на историята там, където идеологията им щеше да изхвърли стария свят. Това не е така лесно да преглътнат и затова чакат Тодор Живков да възкръсне.

Не те ли е срам да петниш това име?Вземи си ник Боко Тъпоко.

Много точно казано!

Догонваме ги американосите, прави ли ви впечатление?! :) И още нещо ми прави впечатление - инцидентите със стрелба са в 99% с бивши и настоящи полицаи, военни, пожарникари и охранители!

Предлагам такива новини да не се съобщават. Изобщо, лоши новини да няма. Все едно, че всичко е като в рая. Като през соца.

Сега отново започва вой на пацифисти и женчовци:така става защото има оръжие в населението"! Не защото има оръжие,а защото само някои имат оръжие и между тези някои са бившите пагонаджии,ченгета и пожарникари,които го имат не заради необходимост или след обстойно разследване както за останалите.Въпросът с оръжието навсякъде се решава така - или всички безпрекословно имат само регистрационен достъп до оръжието,или никой,АМА НИКОЙ няма право на това.А не като при нас - имат право само превилегировани и тези дето шарят нещо на КОС.

Уврежданията на мозъка при някои пожарникари настъпва вследствие на горещата среда ,в която са работили.И това е САМО един от примерите

бат Бойко ли?

От как ДПС не е на власт хората почнаха да си изтребват семействата като Кочо Честеменски и да се самоубиват.

Нови Искър се състои от 5 села - Славовци, Кумарица, Курило, Изгрев и Гниляне. Живков ги обедини и създаде един измислен град.

И в моето семейство имаше подобна драма. Само че аз оцелях, за да се надсмивам сега над долните отрепки!

Неграмотник!

и защо коментара ти е оцветен ??? защото си написал нещо умно и смислено?? съмнявам се ,да не кажа че по тъпо писание трудно може да се напише

Нови Искър е на 3 туби от софия, но е софийски квартал - смях! този пожарникар да не е Тиквуний?

от другата страна на околовръстното е, не е чак толкова далеч

баба ти е на 3 туби,халите Нови Искър 12 км, халите Младост....ходи ги премери и ела пда кажеш колко са.

Нови искър е град, който се намира в област София град. По тази причина често се бърка, че е "квартал на София". Не е. Отделен град си е. Просто се намира в област София град. Както село Плана, например си е село. Нищо, че се намира също в област София град.

Такива са традициите на шопите от Кумарица. По тези земи са живели кумани.

То няма много за коментиране.. Новините с подобни заглавия ясно показват психичното здраве на народа. А това е вече един омагьосан кръг- за да се излекува, му трябва адекватно лечение и добро отношение... само дето няма от къде да дойде. Но... моето краткомнение е, че вината за всичко, което се случва си е в самите нас- ДОКАТО ПРАВИМ ПРОТЕСТИ С ХОРА И РЪЧЕНИЦИ.. ТАКА ЩЕ Е. Не бих искал да съм на мястото на почерненото семейство, но им желая много сила, за да се справят със ситуацията!

Е.. за жалост по-лабилните психики се поддават по-лесно на психотронните оръжия...

Стига с тези евтини манипулации на общественото мнение! Щяхте ли да пишете, че убиецът е бивш пожарникар, ако премиерът на България не беше също бивш пожарникар?

А какъв да пишат, че е бил? Космонавт? Къде между редовете прочете, че го сравняват с някой? От сянката си вече бягате...

Ако се самоизтреби и форумната измет, дето смята, че някой и е длъжен и вечно трябва да се грижи за нея, тази територия ще стане едно по добро място за живеене.

Достатъчно е да спрат да спамят. Дай им пример !

На тебе пък кой ти пречи да си живуркаш в твоя личен луд- луд свят? А ако държиш на самоизтребването- можеш да започнеш със себе си :-) НЕЩАСТНИК болен!

Може ли някой да ми обясни поради каква причина на пожарникар се полага пистолет? До колкото ми е известно огънят не се гаси със стрелба

В булгаристан пожарната е военизирана организация, за това.

Културни традиции на етноса. Нищо особено.

Абе, ше извиняваш, ама ти от кой етнос си?

Безрадостно детство по сиропиталищата. Възпитателите още се чудят от какво животно се е пръкнал.

От мангалския.. По душа му е.