Студени досиета: Убийството на бизнесмена Константин Дишлиев

На 14 май 2005 г. в София беше убит известният бизнесмен Константин Дишлиев, близък до Ивелин Банев-Брендо. След 12 години Дир.БГ припомня кървавата история.

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: Убийството на бизнесмена Константин Дишлиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина ,този Константин Дишлиев е бил един млад мъж с изключително представителна външност ,умен ,предприемчив ,свръх-заможен ,в цветущо здраве и това са основните предпоставки човек да си изживее живота по възможно най-щастлив начин ....Но ето ,че се намесва и Всемогъщата Съдба и тя доста често има съвсем различни намерения относно живота ни,решавайки да ни измъчва с целоживотни заболявания или направо да ни унищожи убивайки ни било то чрез ракови заболявания ,заразни заболявания (СПИН ,ЕБОЛА ,АЗИАТСКИ ГРИП,ХЕПАТИТ-Ц),било то чрез пътни злополуки,земетресения ,пожари ,наводнения и всевъзможни природни бедствия ,ядрени войни ,ядрени злополуки като тази във Фукушима ,или чрез убийци както в този тъжен случай на този красив човек Косьо Дишлиев ,който вместо да се наслаждава на земните наслади вече отдавна е изгнил в пръстта на гроба си ,а с него и майка му....За какво въобще трябва да бъде създаван човек ,след като постоянно е под заплаха да умре по болезнен начин ,а и в крайна сметка от самото си раждане така или иначе е предопределен да умре все някога ...Именно поради всичките тези причини се отказах да създавам свое потомство ,защото не съм в състояние да го защитя от Вездесъщата Смърт ...

Динко ще му сложи едни свински опашки и ще го върне в ареста. Няма друга толкова смотана държава.

радвам се, че не са открили килърите. Да са живи и здрави да могат да се убиват взаимно, то друго не остана. Само взаимните убийства у нас са закона. Да се убиват като бесни кучета.

Само да поправя статията - Дишлиев не е бил в заведението с жена си, а с любовницата си Радост Драганова! Да..точно така пачавр..та Радост Драганова!

Какъв бизнесмен е тоя Дишлиев бе?! Та тоя си е чист наркотрафикант! Знаете ли колко млади хора е затрил, колко майки е разплакал и колко семейства е разбил с тези наркотици които е продавал?! Който го е убил БРАВО! Сега трябва да убият и килъра и ще рипна от кеф!

3 дивизии СС ни требват. Администрират и потдържат ,смелите есесовци ,реда в държавата. За няколко месеца подобни "бизнесмени" и обкръжението им ще бъдат изчистени. След година и малко, моралът и трудолюбието ще започнат да се завръщат. Всичко друго е от Лукавия ..

Цацаратурата какво е казала по този случай?

получава се, страх ни е и още как, особено в по-малките населени места

това да търгуваш с наркотици бизнес ли е или престъпление

На кого му пука за този???

на кой ли е подлога тоя! ?

висша несправедливост!По-нашему- демокрация!

Един б*клук по-малко. Тоя не бил бушон, а крал от свои. И каква е разликата. трябва да ни е жал ли, к'во ли?! Или пък да ни е страх може би?! Нещо не се получава да ви кажа.

Забележете, кой е бил на власт тогава, както и в мутренсктие времена . Ако не помните ще ви припомня - БСП-ДПС.

И ортАците им от ГЕРБ.

Да плаче ли човек или да се смее... С една дума - пред мафията държавта е безсилна Нищо не могат да докажат. А той си пише мемоарите. В Италия - 20 години затвор, а в БГ у ги намалят, докато стигнат 0-та. отделно е на свобода...

Мафията и "Държавата" в България са едно и също нещо...

кой ли е бил ГЛАВЕН ПРОКУРОР 2016 и 100% гаранция,че той НИЩО НЯМА ДА ЗНАЕ за това ако го попитат!!!

През 2005 мутрите още не бяха започнали луксозния "оазис", плажът беше невероятен.

Един- Дуарте ни е нужен и проблемът е решен!

в милано 20г., в букурещ 14г. в софия я 6г. я хич! как да не си обича родината??

Във Всяка Държава - Има поне-някаква мафия. - докато у Нас - Мафията-на-'наште' Си има 'държава' . ...ерго - у Нас държава просто Няма !, имаме да я Създаваме Тепърва . Ние. Всички. Заедно.

Тази история както и много други такива се използват за ред внушения - на първо място колко несправедлива и неработеща е българската съдебна система - съпоставена с италианската и дори румънската. И има основание, но истината е, че проблемът е много по сериозен - законите се приемат в народно събрание от депутатите, висшите полицай, следователи и прокурори са не по-малко важни от съдиите в този процес. Няма доказателства, няма осъдени, но пък има цяла история като за филм с конкретни имена и факти в Дир.бг. С внушения. Ние сме на етапа на времената на Ал Капоне в Чикаго. Светът вече е мноого по-нататък. А и трябват топки да се бориш с мафията - Зоран Джинджич се жертва, но сърбите все пак попиляха Земундския клан, надали щеше да стане иначе. Двата атентата от 1992 година - срещу съдиите Джовани Фалконе и Паоло Борселино - извадиха Италия от блатото на безразличието: Коза Ностра се превърна в национален проблем. "Тези атентати накара хората да кажат: стига вече, писна ни! И под натиска на огорчените и разгневени италианци държавата в крайна сметка трябваше да реагира адекватно", разказва Мария Фалконе, сестра на прочутия ловец на мафиоти. В България обществото не е казало стига, защото не сме изпили горчивата чаша до дъно!

...което Отново Ни адресира ЗА Двустъпковата ! , и то като Всеобхватен Нонстоп Усъвременяващ-се Подход за Изправянето на България и Нас-Всички.

осъден е в другите държави ,защото нашите магистрати са му забранили да храни чуждите ,които сигурно са доста по-скъпички !

какво мислите за книгата ,ако сте я чели ?

Откъси. Оттук-оттам. ПолуАпокрифно. - Разказът - Верен. Изводът - Ужасяващ.

това казва всичко за правосъдието в българия!а къде са политиците които нарочно бламираха съдебната реформа!

Такива "бизнесмени"трябва с РПГ да ги гърмят.

как ще ги гърмят като изхранват управляващи и техните дружинки ,КАК ???????

БлекБокс.

Чудесен сценарий за холивудски екшън, да почват да го филмират направо! Буа-ха-ха-ха!

Италия му дава 20 годишна присъда, Румъния 14 години, България не може да го осъди, защо ??????

върни се в детската градина ,там ще ти го обяснят !

Брендо е много ценен човек ,щом цялата държава го защитава.Оправен и ,,всички го обичат,, той трябва да е на свобода

....чак пък годишнини от разчиствания на мутренски сметки и взаимоотношения взеха да отбелязват, че по-добре направо ги направете официални национални празници и за неработни дни та и народа да разбере и да докачи малко от тази мутренска сага идилия

Годишнината е само повод да се припомнят останалите факти!

В други държави може да го съдят колкото си искат, защото няма да вземат нищо от 20 -те милиона. В България да не са луди да окаушат дойна крава, която трябва да доят докато от 20 милиона не остане нищо. След това идва давност.Както е казал поетът - това е толкова просто и логично.

Брендо ли ?! - Определено ! ...пък И туй това Фамилно име...

Защо занимавате хората с такива неща. По тоя начин се превръщате в долнопробна жълт таблоид.

Хипотеза : - Се подчертава че Толкова време (12г) у Нас - Продължава да Е ВсеСъщото ?!...и то СъщотоСъщо кат Йощ от началото на 'прехода'. (Съвпадъкът на 12 с Нещо по Ильф И.Петров - по Подразбиране ? ;-)

А ти чий го дървиш тук точно под тази статия и защо толкова упорито плачеш над чужди гробища, бе! Мен ме интересува темата и затова съм тук и я коментирам, както и останалите, теб като не те интересува чий го търсиш тука и какво плачеш с какво да ни занимават и с какво не? Като не т еинтересува защо висиш тук, че дори и коментираш няколко пъти вече колко ,,, МНОГО НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВАЛА СТАТИЯТА!?!? Много сте тъпи и прозрачни троловете от бригадата ви тук!

Другарю Ленин, чети само "Дума" и не задавай тъпи въпроси!

Готино е когато бандюгите се избиват. Още по готино е когато и курвите им биват включени в забавлението.

Да Си призная (без бой ;-) - кат задискутираме (И-тук И Навсякъде) КакТочно да Се таковат Всичките 'наште' - попозамислянията-ми отиват към 'ОСС117 - Рио не отговаря', етюдът с 4мата в асансьора... ...което Директно/Физически е ясно че е Невъзможно...ама в ОпределеноВсеобщ (и Всеобхватен) многоАспектен/Функционален Смисъл - Звучи !

Само че проблемът е, че бандюгите не се избиват, а по-големите мафиоти избиват по-малите и неудобните за да замитат следите, но това явно е много трудно за аимилиране на някои толупи!

Трябва по-често да ни се опреснява паметта за съдебните дела с/у подобни нагли престъпници като Брендо. Така лъсва на светло как действа нашата мила съдебна система.

Dir се занимава с открита апологетика на престъпността. Млад симпатичен бизнесмен, невинно убит от лошия Брендо !?! Просълзени хлипаме ! А той с какво е бил по-добър ? Наркотрафикант. Който трови децата ни. Знаел е с какво се намесва. Получил си го е. В техните среди това като добър ден.

Ако Четем 1:1 материала (т.е. С Всичките Данни...и Изказани и между-думите) - Дир.бг просто представя Факта че Вонята у Нас е Всеобхватна . (, от Престъпност, през 'банки' и 'бизнес', та до 'органи на реда' и 'управление' и 'право' - Всичко Е ЕдноВдинно Цяло)

stan_posta@

Да, съгласен. Това се "опитва да докаже" dir. За това му плащат (е не "щедро", но капе там по малко). Да омърси България, не да заклейми престъпниците. Но къде го има това по света - щом в някоя страна има престъпници, значи това е престъпна страна !? Че то така всички страни ще бъдат обявени за престъпни. Но не, от всички страни, в които има престъпници (а то други няма) за престъпна трябва да бъде обявена точно България. Ще имат да вземат !

Този Брендо - убиец и наркотрафикант да умре в страшни мъки щом се занимава с продажби на дрога.Господ гледа.

Да умре, ама не само, че не умира, ами си живурка възможно най-добре.

Голямото его на прославен бандит го човърка и в съня му. Тъй че... А живуркаме си всички :-)

много е смешно, когато маика на наркотрафикант говори за възмездие. а редно е и тя да иде при синковеца си по-скоро!

...и Ако отчетем Всички убити (И такива И Жертви) + заболяли + увредени + окрадени + емигрирали ...а и Величината на ВсичкиДруги Целеви поражения - се доЗатвърждава Факта че у Нас - Е Война !, която 'наште' водят Срещу (Срещу !) Нас-Всички.

браво бе малоумен, веднъж и ти да се изкажеш по същество (нищо лично-бизнес)

Г-н Трифонов ?! ... Славчо ли Сте ?! ...ам' чи Защо НЕ Ви работи комуникацията бре, Магаре ?

Голям "бизнесмен", да му направим паметник някъде край този на рейгън.

Рейгън - Е Американец, а НЕ 'създание' на ДнешенКремъл.

Задавате ли си въпроса как в Румъния за една пратка с наркотици осъждат Тополовградчанина на 14 години, а в България за цял водопад от престъпления на 7 години?

БлекБокс.

Ами шефът на ГДБООП Станимир Флоров публино излезе за да го защитава Брендо по телевизията, че "той вече отдавна така не првел" и си бил един честен едър бизнесмен и инвеститор, ато така! Ти да не мислиш, че този ей така, без никой да го кара и притиска и без да има нещо общо с ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, ще се изтъпани да ги реди тези простотии без никой да го пита? Явно някакъв голям зор го е гонил, или тези над него, И КАКЪВ ЩЕ ДА Е МОЖЕМ ДА ПРЕДПОЛОЖИМ, ЗАЩОТО ТОВА СТАВА ТРИ ДНИ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ ПРОЦЕСЪТ НА БРЕНДО В ИТАЛИЯ, КОЙТО ЗАВЪРШВА С 20 ГОДИШНА, ТЕЖКА ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА! И това е не друг, а ШЕФЪТ НА БОРБАТА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ПО ОНОВА ВРЕМЕ, ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧАН И НАЗНАЧЕН НА ТОЗИ ПОСТ ОТ ... МИНИСТЪРА НА МВР И НЕГОВ "СЕМЕЕН ПРИЯТЕЛ" Цецо Голямото Ухо, дясната ръка на Борисов! Ето така! А да си пропомяме ли, че отвлекоха и щерката на Брендо, и то от хора, които очевидно имат полицейска (военна) подготовка с качулки, за да не проговори Брендо пред съда, КАКТО БЕ ОБЕЩАЛ ИЛИ ПОНЕ СЕ КОМЕНТИРАШЕ!!! И ... той не проговори в съда! Но след това направи публично изкавание, че може много да разкаже за ... друг бивш министър на МВР - Пикаещия във Фонтани...който уавства много активно в първия от серията обири на банки в България аферата "Акрам", която остави около дузина трупове на свидетели и участници, и който се срещаше с брате (Бе)Галеви при Алексей Петров на "Спартак" и с де що има по-голям бандит в България и извън нея И Е БИЛ ЗАСИЧАН НА ТАКИВА СРЕЩИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ОТ ЗАПАДНИТЕ СЛУЖБИ!!!

Имаше един български офицер, който ако не ме лъже паметта бе от някъде в Североизточна България, който бе блестящ военен и с много добри отзиви за него и отлични перспективи за кариера. Та него го осъждат да лежи в затвора, защото мисля беше застрелял някакъв престъпник при самозащита - човек с криминално минало от малцинствата, и в затвора се запознал с всеизвестния Цар Киро! (на когото в тефтерчето му когато го арестуваха намериха имената, телефоните и сумите на един куп хора - магистрати, полицаи и от службите!) Та той размахаваше как Цар Киро го зарезал и няколко пъти съвсем сериозно му предлагал ако иска да "прочисти" делото му, което е било във ... Върховния съд, в най-висшата инстанция!!! И че вече го бил правил, нямало никакви проблеми, само да кажел...Не си спомням дали след това не го е и направил...

Извадка от интервю на Ботьо Ботев :-)

Всеки знай, че бандите на мутрите с момчета-офицерчета и старшини от спортните школи на ЦСКА и Левски (клубовете на МНО и МВР) бяха създадени от БКП/БСП. Тази мафия, обаче има не-един Кръстник. Освен Карлович и ко., малко се знае за друг, пряко отговорен. Това е генералът-шумкарин (впоследствие вицепрезидент на бай Желю) Семерджиев. Тоя шумкарин-болшевик е оглавявал специалния щаб на ЦК по създаването на мутренските отряди, по подобие на нацистките и болшевистки щурмоваци. Ролята им била да пазят партийния елит, ако в България започне "бял терор" срещу комунистическата номенклатура. Такъв обаче нямаше. В замяна мутрите-щурмоваци бяха назначени за "бизнесмени" от ръководителите си (елита на БКП и ДС).

А, знае се, отлично се знае и за този РЕЦИДИВИСТ, "достойният честен генерал и патриот" и вице на Желев, нали той и Любен Гоцев и сие (клуб "Монтерей") бяха начело на ПРЕСТЪПНОТО прочистване и селективно унищожаване на досиетата на ДС... Знае се и онова прословуто съвещание с разширения състав на МВР след 10 ноември и какво точно е говорено от тези... Вече на всички отлично е известно, че организираната престъпност в България е с много ясен червен ДС-КГБ генезис и точно тези след това, след като я отгледаха и обгрижваха, баблщдаваха и съветваха се погрижиха да прерастне в мафия по време на ембаргото, което по принцип е златно време за всяка организирана престъпност и мафия! Тези сключиха и сделката със Симеон Кобурготски и го доведоха в България, и с това започна нов етап в развитието на мафията в България и разграбването! (Тройната коалиция, тоест банда)...

Продължавай! Разкажи как и кой издигна на върха една мутра и илитерат с никакво образование на върха на България през последните 10 години!

За Протокола : Само един от Неизброяемите 'произведения' на 'прехода' на 'наште'. ..който далеч НЕ е от найГолемите, хеле пък от 'създателите' на 'прехода' ...и чието 'развитие' Отново доказва че Целият 'преход' е Опит за Увековечаване на Вонята у Нас. ...а Дали-и-Кога този 'преход' ще Е Смряскан - зависи Единствено&Само от Нас ! Всички !! Заедно !!!

п.с. - В случая Трябва да се отбележи 'елемента' на 'търговия' със Чико (стоките), защото - Е ДиректноВоден от съпругата на лицето Данев (Да - същият Божидар.) + Има Финансовата 'поддръжка' (очевидно И отн. ПФУ ...Ама И-абревиатура !) на сина-му 'банкер' ..и респ. Първата Лавина Масови Целеви капичвания на 'банки' на 'наште'.

нямам думи..

Българският народ е най-толерантният народ в ЕС. Най-много толерираме бандитите. Обичаме си ги и ги избираме да ни управляват.

Прави впечатление че българския съд е най-демократичния.

тези и без това нямат никакъв живот... с тях и без тях, все тая тази маика като си знае стоката да беше мълчала

Не може, просто няма как повече да става, глупаво и безнадеждно е да разчитате, че винаги и всички ще мъллчат за безобразията и престъпленията на господарите ви, и че ще успявате да ги страхувате! Времената на мутрите и създадената от червената ДС-КГБ мафия в България минаха и колкото и да се мъчите да ги реанимирате ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СТАНЕ!

КОГАТО ГО ПОПИТАХ ЗАЩО НЕ Е ОТВОРИЛ ВРАТАТА, КОГАТО Индианеца Е ВИКАЛ Ботьо, МОЛЯ ТИ СЕ, ОТВОРИ!, И ЗАЩО НЕ ГО Е ДРЪПНАЛ ВЪТРЕ В АНТРЕТО, ЗА ДА ГО СПАСИ, СЛЕД ДЪЛГО УВЪРТАНЕ НАКРАЯ Ботьо рече: СТРАХ МЕ БЕШЕ...!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! (и това е ТОП-СЛЕДОВАТЕЛЯТ, ТОП-ПРОФЕСИОНАЛИСТА НА ПОЛИЦИЯТА ПО УБИЙСТВАТА В БЪЛГАРИЯ!?!?!?!?!, КОЙТО РАЗСЛЕДВА ЕДИН КУП УБИЙСТВА, ВКЛ. И ТОВА НА АНДРЕЙ ЛУКАНОВ!!!) =================== - В крайна сметка как приключи делото? - Митьо Петров получи 5 години ефективно. Моят клиент Димитър Смилянов го осъдиха на поправителен труд, което беше удръжка от заплатата му в МВР. Заведох дело в Софийския градски съд и една съдийка, която после много израсна в йерархията, го възстанови на работа. И Смилянов се върна в МВР - напълно побелял. Участва в ареста на Димитър Джамов. Дори получи награда. Повече от половин година редовно ми се обаждаше. Сетне ми се обади един от ръководителите му, а междувременно родителите му. Искаха синът им да бъде вкаран в психиатрия... - Защо?! - Срамуваха се от него. Успяха да го вкарат в Курило, но той избяга. Дойде при мен по халат и джапанки: Крулева, искат да ме освидетелстват, лекарите казват, че съм агресивен и искат пари от мен - кажи ми, такъв ли съм? Шефовете му пък ми бяха казали, че никой не иска да излиза с него на задача, защото той говори само за Белите брези. Това му беше станало фикс идея. След психиатрията се прибра в родното си село, имаше си приятелка, която му роди дете. Два пъти беше задържан в четири сутринта без никакъв повод, служители на МВР му се заканваха по телефона. Явно бяха хора, които са смятали, че баретите наистина са убити безсмислено. На Смилянов му остана един завинаги съсипан живот... Мисля, че и баретите, които напуснаха поделението на Краси Петров, не бяха справедливи към него. Той не можеше да не изпълни заповедта на висшестоящите.

- А вие? - КАКВО НИЕ? МЪЛЧИМ!!! КАКВО Д АКАЖЕМ??? СЛЕД КАТО МИНИСТЪРЪТ И ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР СЕ ИЗПРИКАЗВАХА ПРОТИВ БМБ-тата!?!?!?!?!, СИ ТРЪГНАХА!!!!! Тогава Сашо Новков каза: госпожо Крулева, МОЛЯ ВИ ДА ВЗЕМЕТЕ ДЕЛОТО В ДОМА СИ, ЗАЩОТО ЩЕ ДОЙДАТ ПАК И ЩЕ МИ ГО ИСКАТ ДА ГО "ПОПРАВЯТ"!!! ВЗЕХ ДЕЛОТО. ПОСЛЕ РАЗБРАХ, ЧЕ ЦЯЛА НОЩ СА МУ ЗВЪНЕЛИ Н Сашо. НО НА МЕН НИКОЙ НЕ ПОСМЯ ДА МИ СЕ ОБАДИ!!! Почнахме работа по Белите брези и тя продължи, докато... във Висшия съдебен съвет СЕ СМЕНИ ПОДСЪДНОСТТА И ВОЕННИТЕ ПРОКУРОРИ ПОЕХА ДЕЛОТО!!! ТОВА, КОЕТО НИЕ БЯХМЕ СЪБРАЛИ, ТОВА СИ И ОСТАНА!!! СЛЕД АНС НИКОЙ НИЩО НЕ СВЪРШИ!!!! Беше образувано наказателно дело в Софийския военен съд срещу БМБ-тата Митьо Петров и Димитър Смилянов. Това дело мина през всички инстанции на Военния и Върховния съд, така че то се съхранява в Съдебната палата, не може да изчезне. Най-интересното беше, че след като напуснах следствието и станах адвокат по наказателни дела /но си останах член на ВСС до 1997 г./, един ден при мен дойде Смилянов и поиска да поема защитата му. Даниела Доковска пък беше адвокат на Митьо Петров. Обстановката по време на засекретения процес беше изключително тежка. Нямаше публика, нямаше журналисти. Самото дело беше образувано от покойния прокурор Николай Колев, когото главпрокурорът Татарчев непрекъснато предлагаше за зам.-главен прокурор и ВСС непрекъснато го отхвърляше. Колев наложи правна квалификация умишлено убийство - с всичките най-тежки придружаващи квалификации на най-тежките убийства. ПЪКЕН АБСУРД!!!!! НЕ БЯХ СРЕЩАЛА ТАКАВА ПРЕДНАМЕРЕНОСТ, ТАКОВА НЕЧЕСТНО ОТНОШЕНИЕ!!!!! Разпитвахме Ботьо Ботев и Григор Вълков, който беше въоръжен с ПСМ пистолети, които имаше на въоръжение само при дамите-следователи. ТОВА ОРЪЖИЕ Е ОТ ЗАБРАНЕНИТЕ, ЗАЩОТО УБИВА, КЪДЕТО И ДА ПОПАДНЕ ИЗСТРЕЛЪТ, ПНЕЖЕ Е С ДЕБАЛАНСИРАНИ КУРШУМИ!?!?!?!?!?!?!?!?! С ТАКОВА ОРЪЖИЕ БЕ СТРЕЛЯНО ОТВЪТРЕ, ОТ АПАРТАМЕНТА НА Иванов.

Голяма работа станала, дайте да плачем за "клетият" човек! Един майко-продажник и настоящ депутат по-малко днес!

- А в апартамента какво става? - Тия вътре, които си водят разговорите на бутилки марково уиски, като почва стрелбата, звънят на Софийско градско управление И ИСКАТ ПОДКРПЛЕНИЕ!?!?!, ПОНЕЖЕ БИЛИ ... НАПАДНАТИ!!!!!! ПОДКРЕПЛЕНИЯТА ТРЪГВАТ!!! ДОБРЕ, ЧЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН УСПЯВАТ ДА ГИ УВЕДОМЯТ КАКВО СТАВА И КОЛАТА ИМ СЕ ВРЪЩА, ИНАЧЕ КОЙ ЗНАЕ, МОЖЕ БИ ПОДКРЕПЛЕНИЯТА ПЪК ЩЯХА ДА ИЗБИЯТ БМБ-тата... - СТРАХОТИЯ!!! - Междувременно вратата на апартамента се отваря и ВИСОЧАЙЩИТЕ ОФИЦЕРИ ИЗВЕЖДАТ ХОРАТА НА Карамански. КАЗВАТ НА ОПЛАКВАЩИТЕ ТРУПОВЕТЕ: СПОКОЙНО, ТОВА СА НАШИ ХОРА!!! ПРЕДИ ТОВА ОТ ПРОЗОРЕЦА НА ЖИЛИЩЕТО НА Иванов ИЗХВЪРЛЯТ ОРЪЖИЯ! ОРЪЖИЯТА СА ПОВЕЧЕ ОТ ХОРАТА ВЪТРЕ!!!!

Опитните офицери Ботев и Вълков, които знаят, че такова разследване е от компетентността на Софийска градска прокуратура и Националната следствена служба, СИ ВИКАТ ПРОКУРОР ОТ Военна прокуратура?! НЕ УВЕДОМЯВАТ ВСЕ ОЩЕ НИКОГО ДРУГИГО!!! След идването на прокурора БМБ-тата СА ОТПРАТЕНИ И ЗАПОЧВА ЕДНО ... ЧИСТЕНЕ!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! - Какво чистене?! - Събират се проектили, мият се кървави следи... Следи от изстрелите има няколко етажа по-нагоре. ЗАМИТА СЕ ВСИЧКО - КОЙ, КАК, КЪДЕ Е СТРЕЛЯЛ!!! ЧИСТИ СЕ, ЧИСТИ СЕ, ЗАЛИЧАВАТ СЕ СЛЕДИТЕ НА МЕСТОПРОИЗШЕСТВИЕТО!!!! Аз не съм имала друг такъв случай в практиката си. - А ВОЕННИЯТ ПРОКУРОР? СЛЕДИТЕ СА ЗАЛИЧАВАНИ И В НЕГОВО ПРИСЪСТВИЕ!!!!!! С НЕГОВОТО ЗНАНИЕ И НЕГОВО БЛАГОВОЛЕНИЕ, В НЕГОВО ПРИСЪСТВИЕ!!!!!! Престрелката става през деня, а ние сме уведомени чак на другата сутрин. Тогава ни се дават и материалите. Когато отидохме на Майор Векилски, и ние ревахме. Всички. След което почнахме работа. Министър Михайлов не беше в София, беше на лов. Премиерът Беров го върна. Идва министърът, идва и главният секретар Богацевски и веднага СЕ ПОЧНА ЕДНО ГОВОРЕНЕ ПРОТИВ БМБ-тата, - КОЛКО БИЛИ ВИНОВНИ...

Я сега да ни обясниш: защо при тази тъй законова демокрация и при наличието на достатъчно доказателства(защото ни цитираш шефа на нац следствие)няма нито един натикан в дранголника?