Мозъкът на ”Килърите” поръчал Петър Христов?

Считаният за мозък на бандата на "Килърите" Георги Вълев е поръчал убийството на бизнесмена Петър Христов от килията.

Обратно в новината

Коментари - Мозъкът на ”Килърите” поръчал Петър Христов? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вършат всички убииства, атентати и протести.......

стоят съветските специални служби и туземните им филиали ???

Това е линк от Флорида,където живея.Това е пример за работеща съдебна систем.За тези негови престъпления в България щеше получи 3год. условно,а тук понеже са по-изостанали му дадоха две доживотни присъди.

тоя път герп са изпреварили разследването и престъпника е предварително в панделата

ГЕРБ или ГЕРП.....НИЩО ЛИЧНО, НО Е ДОБРЕ ДА СМЕ ГРАМОТНИ СЛЕД КАТО СМЕ ПОЛИТИЗИРАНИ....

се тая но да трябва да сме полит коректни...

пак безмислици и простотии,още малко и светец ще го изкарат гербаджийските мутраганьовци,гръмнали го-голям праз,не им е нужен неудобен свидетел на тиквоча и сие...с времето всеки си плаща ,а мутренските времена никога не са отминавали,няма и да отминат докато тия алчни и продажни свине ни управряват...а що се отнася до гръмките речи и високопарни слова,ами другари и другарки гербаджии моля обърнете плочата,че станахте мноого банални-едно и също слушаме и гледаме от години..бог да прости народа ни...амин !

Този, като че все едно пица си поръчва или торта със свещички за РД!

Преди време скачахме със знамената по площадите и мислейки си че ,,гласуваме,, за сини или червени, а се оказа че сме качвали на власт ВИС, СИК...

На власт качвате СИК и ВИС като гласувате за комунягите от БСП и ГЕРБ,при СДС мутрите бяха навря ти на кучето в ауспуха,както и ДПС!

виждате ли сега...ако имаше смъртна присъда и тези тримата бяха разстреляни...сега този човек щеше да е между живите...идва краят на болния нео-либерализъм...

Упорито се опитват да ни внушат, че причината за разстрела са показанията,които е дал убития за поръчковите убийства и отвличанията! Дали е така? Аз лично се съмнявам. Според мен са бизнес интереси.Оказва се, че господинът е развивал широко мащабна дейност, в което няма нищо лошо. Проблемът е, че само той е печелел обявяваните обществени поръчки и само негови фирми са усвоявали тези средства! Защо ли? И децата ще се сетят: ЗАЩОТО Е БИЛ МНОГО БЛИЗЪК С ГЕРБ! Това не е тайна и всички го знаят. Бил дарил на ГЕРБ 30 000 лева. Само толкова ли? Това официално! А неофициално, колко са? Как се печелят обществени поръчки, ако не се отчиташ където трябва?А това вече се нарича КОРУПЦИЯ! Затова се опитват да ни пробутат номера с килърите, които го очистили, защото ги бил изпял. Тая версия е изключително удобна за ГЕРБ! Затова упорито ни я набиват в главите. Защото, ако започнат да разследват дейността на фирмите на убития пак ще се размирише на суджук!

ще се лигавят с тези килъри и нагли?

е необходимо на Сикаджийската партия.Нека всеки сложи ръка на сърцето и си представи, че един такъв, ама честен аа супер справедлив и добър бизнесмен ти вземе печелившия бизнес, изкара те убиец и те набута в затвоа.Няма ли да го свитнете ако имате възможност.Така, че каквото повикало, такова се обадило.А "килърите" са създадени от самата Сикаджийска партия ГЕРБ.Дали ще е Пешо Сумиста или Георги вълев, имната нямат значение.Има ли мутраджийски изпълнения ще има и килъри.Как каза Бахаров-Татко."Какво като си еди кой си.Винаги ще се намери някой който е по-еди кой си."

Промиването на дебилските мозъци на БГ продължава. Всичките басни които ви се разправат вече 27г почиват на твърдението че така наречения "преход" е автентичен,тоест НЕ ДИРИЖИРАН от комунистическата върхушка в БГ от 89г.Тоест и илия павлов е бил "собственик" на мултигруп(ебаси опашатата лъжа) и емо кюлев е бил сонственик на коя там банка,и братята илиеви са били мутри НЕ ПОДЧИНЕНИ НА теа дето са ги направили мутри,че мустакатия селяндур е бил "собственик" ктб,че тия търновски провансали са "собственици" на кво там нема значение...Хаха.Тоа дето сега са го свитнали с ПИСТОЛЕТ от 50 МЕТРА...Стрелца требва да е бил барем световен шампион по стрелба и с толко куршуми...ама айде.На дрОгарете от мЕлицията толко им е акъла.Та начи тоа требва да е бил страхотен талант-100 фирми-от всичко разбирал тоа провансал. Еваларка дрОгаре вие селяндуритИ сте все такива -как беше "ЗНАЕЩИ и МОЖЕЩИ".Та значи обясненията на милиционерите лежат на това че всичките дето ги изброих и вече са на другия свет са били "собственици".А ТОВА дрогарЕ е лъжа за пред дебили.Тези просто СА НИКВИ.Собствениците са отзад а тези са само паравани,бушони, иде-та... НО НЕ И СОБСТВЕНИЦИ. Така че тези обяснения как некакъв селяндур се заканвал на друг,или че некакъв селяндур взел бизнеса на друг селяндур на който единствения бизнес е да се прави на бизнесмен...хаха.Няма такива неща бе дебили.Собствениците са другарите отзаденка.Най близките дето беха до свинара от правец.И ако толкова ви е интересно що мрат некви селяндури,ми питайте тех бе.Те са им издали присъдите.

Сложи в малкия си джоб всичкото журналист и медия в тази държава.

Браво, добре си се постарал! Куца ти само версията в частта и, че кукловодите, са безсмъртни. Т. Живков умря от естествена смърт. Колцина от неговите съпартиици са го надживели, кои са те? И дълго ли още ще живеят? И какво става със "собствеността" в твоето разбиране, след смъртта на кукловодите - истински собственици? Нищо - празна мисъл, защото е на ниво "милиционерска мисъл".

Селяндур,ше напиша нещо дето съм го писал баре 100 пъти.А след това ти ми кажи кая дума не разбираш да ти обясна отделно:КАК СИ ПРЕДСТАВЯШ НЯКОЙ КОЙТО Е ИМАЛ ВСИЧКАТА ВЛАСТ НА СВЕТА-БЕЗКРАЙНА, БЕЗКОНТРОЛНА НЕОСПОРИМА НЕОБОЗРИМА...В ЕДИН МОМЕНТ(1980Г) КАТО РАЗБЕРЕ ЧЕ МАНДРАТА СВЪРШВА,ДА КАЖЕ "А БЕ БААААЛ СЪМ МУ МАЙКАТА ДА СТАВА КВОТО ЩЕ".И така да остави всичко на гашник като теб. А тва че не знаеш кои са истинските собственици в БГ сега-това е по системата "pay per view". Кои са,съм го писал барем 100 пъти но явно не вдявата.Така че тва е.Срещу мангизи ше ги напиша пак

Но има друго по-"странно" от казаното по-горе:КАК "АНТИКОМУНИСТИ" КАТО ОНОВА ПРАСЕ МИНЧЕВ ИЛИ ДАЙНОВ ИЛИ ВСИЧКИТЕ ДЕТО ГИ ЗНАЕТЕ КОИТО "КРИТИКУВАТ" ,И РАЗБИРА СЕ ТАКА НАРЕЧЕНИОТЕ НПО,ПАК ГО ПРАВАТ ОТ СЪЩАТА ПОЗИЦИЯ-ЗА АВТЕНТИЧНИЯ,НЕРЕЖИСИРАН НЕУПРАВЛЯВАН ОТ ЖИВКОВАТА ШАЙКА "ПРЕХОД".Вместо да станат и да кажат:ХОРА,КОМУНИСТИТЕ НА ПРАВЕШКИЯ, ВИ ПРЕКАРАХА,ВЗЕХА ВСИЧКО ЗА СЕБЕ СИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВИ БЪРКАТ В ... И СЕГА,И ТАКА ВСИЧКО ДА СИ ДОЙДЕ НА МЕСТОТО, ТЕ ФАКТИЧЕСКИ ЗАЩИТАВАТ СТАТУКВОТО НА ГОСПОДСТВО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА ОТ 89Г И ДНЕС.Това е "странното".И вие БГ дебили,които не сте 80% а 98,75%-така поне сочат резултатите от последните два избора(когато за сефте можехте да изберете а не само да гласувате)-дето не разбрахте за най-долното квадратче в бюлетината, продължате да подържате същото това статукво.Не искате това да престане.Щото ако 51% от БГ беха казали НЕ ИСКАМЕ ТОВА ДА ПРОДЪЛЖАВА-ооо,тогава нещата щеха да са съвсееем други. Дааа,май ше се окаже верно че НА ТОА СВЕТ ДВЕ НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ.Наистина жалко и адски тъпо.Или вие ше кажете ми толко моем,толко праим

А да убиват в БГ имат право само комунистите.По стара "традиция", от края на 1944г и началото на 1945г,под личното ръководство на свинара от правец са ИЗБИТИ КАТО УЛИЧНИ ПСЕТА 25000 ДВАЙСЕ И ПЕТ ХИЛЯДИ БГ.Така наречения "народен съд" е след 2г.Така че не се лъжете.Просто помолете другаритИ от бнт да ви пуснат филмчето за къщата на лъвов мост за събитията септември 1944-януари,февруари 1945.И так ше разберете за некои "традиции" установени от най-низшето съсловие в БГ.

на тия от МВР-то цецо им дава наклон и на оная работа!

герп и тям подобните ми бяха относително безразлични. Е, вече са ми отвратителни!

Сигурно си някакъв потомствен аристократ, който духовно се е издигнал над "простолюдието" и не те интересува какво се случва с Родината ти ???

Да, абсолютно. С тази разлика, че ме интересува! Безразличието си обяснявам с това, че срещу толкова много тъпи поддръжници на тази партия нищо не може да се направи.

Те, това се вика "Опорна точка", ако някой не знае какво е това опорна точка! Всеки който е от ГЕРБ, или симпатизира на ГЕРБ, трябва да приеме това за верую и в случай на спор да го защитава с аргументите - така писаха във вестниците, казаха го по телевизията!

Този май наистина е спонсор Собственик на МБМД

страхотен криминалист съм! Само като прочетох идиотизмите на цецо вчера, веднагически "открих" убиеца! Наглите (Килърите) са! От килията, по телефона, по водосточната тръба, през прозореца или по телепатия! Няма значение. Ама още ли не са намерили някой сбъркан "килър" самообесен в килията си?!

Ако имаше СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ в България, тези "хубавци" осъдени на доживотен затвор / ние данъкоплатците на България трябва да ги храним /щяха отдавна да са при св. Петър за радпределение - в ада или рая.

Добре, че горският човек се самоуби иначе виж и на него да лепнат убийството на бизнесмена от старопрестолният град.Може да има и други горски хора айде Бойко, Цецо търсете ги спонсора беше ваш човек.

Да се бяха сетили да му припишат убийствата на Георги Илиев и още няколко подобни.

Не бой се. Няколкостотин осъдени джиткат на свобода. За благодарност, те вече са теглили чоп и са определили кой да опере пешкира. В случая с Нови Искър късата клечка я изтегли "горския човек".

Звучи правдоподобно. В Италия например едва ли може да стане, но в България колко му е? Този Вълев сигурно е бъкан с имоти и пари който управлява някой? Въпрос с повишена трудност.

Когато се занимаваш с пране на пари , особенно на еврейския политици - живота ти виси на косъм!!!

Добре , че не е жив Росен от Нови Искър , защото съвсем щяха да се побъркат и полиция и журналисти както и всякакви други експерти относно убиеца.Вече всичко е на принципа : Тези са ... не , не онези са .. ааа .... не , не са онези , а са тези.После защо психясвал народа.Ами то едно убийство вече като стане и всички се разчекват в предположения.

ни е вярну туй ки ....сички знаят чи ут Алкатрасата и пуръчкътъ сичкудругу и да ни замаят...мъ наштуц мумче скору шъ му каят началницицти ко и станалу и то шъ ни кажи ни съ къхърети ки

Прави впечатление, че една орда от БСП обикаля студиата на ТВ-тата и с абсолютна категоричност твърди, че това не е разстрел целящ да компрометира ГЕРБ и България. ЧУДЯ СЕ, ОТ КЪДЕ СА ТОЛКОВА СИГУРНИ? Да не би някой да им се отчита за убийствата и да им дкладва за мотивите?!

Никой не може да компрометира ГЕРБ , те са некомпроментируеми.

Те самите си го правят най-добре.

ордите и шайките са на ГЕП гаче ли а впечатляват се тия от 80%-ната група естетствено

Николай Кокинов: "Петър Христов не е убит от Килърите" - а разберете се.

НЯМА да получиш доказателства за присъда!

ЗА МУТРЕТО БОЧКО ЩЕ ТРЯБВА НЕЩО ПО-ГОЛЯМО КАТО 9П132 Град-П Партизан .. СТРЕЛЯ С 1 РАКЕТА ЗА ГРАД НА 2-10 КМ :))

А АКО СНАРЯДА Е ОТ БЪЛГАРСКИ ГРАД - ОТ ТИЯ ДЕТО МУТРИТЕ ГИ ПРОДАВАТ НА ДЖИХАДИТЕ В СИРИЯ ...ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ КЕФ :))

едно СПГ 9Д също върши работа

ЕДИН 122ММ СНАРЯД ЗА ГРАД И ОТИВА ЦЯЛАТА МУ РОДА БАРАБАР С КЪЩАТА :)) - НЯМА НСО НЯМА ИПОН :))

Е това Евросъюза даде тласък на всички бизнеси - браво!!! Даже вече си имаме и капата на тутите капите. Хахаха От затвора действа - желязно алиби !!!

Тоя ще се самоубие в затвора.

Удобните версии започнаха да се роят. А истината ще се научи след 20 години и тя ще е една. Така, както разбрахме истината за СИК, ВИС, БКП, ДКМС, ДС и пр.

В килията не се ли ходеше с раирано сако и малко брадясал.

Мозъка на мозъка на килърите не беше ли гоце Първанов трипера а сумиста му беше официално съветник със заплата от бюджета на данъкоплатците

Никой не бръсне държавата. Нито една държаван институция не работи и никой няма респект от такива институции.

Полицаите,пускате копелето да се търкаля по стълбите от четвъртия етаж до първия етаж няколко пъти.Като се понатърти добре,сядате и слушате концерта му-ще ви пее като славейче!

Да се трепят тия боклуци мръсни - "бизнесмени" престъпници крадливи.

ГРОБ изпадна в обяснителен режим хахахахаххахахахахаха! Еврочленството и европредседателството ни хахаха замяза на цирк ала бокуцоцуланд

бесепарски, депесарски олигарси, а създадените от Костов са живи, здрави и само прокуратурата ги гони ???

в ГЕРБ влезнаха изпълнителите на мръсните номера дето ги поръчваше Ксстов и БСП!

Комунистите 45 години нямаха никакви проблеми. А защо нямаха? Защото освен че имаше смъртно наказание, елиминираха опасните според тях. Ей така в един обществен строй има ред и аномалиите според него се разчистват още в зародиш.

Правешкият каскет беше едноличен владетел на България, с мощен, добре платен репресивен апарат, нямаше частна собственост, източваща държавната, което е едно добро решение. Нищо не пречеше след 1989г. да се въведе многопартийна система с едра и средна държавна собственост, с разрешение за малки фирми, което ПМС35 вече даваше.

Държавната собственост е адски непроизводителна и неконкурентна. Хората там не си дават много зор, но и развитието го няма никакво. В днешния свят на стремително развитие при подобен сценарий трябваше да си остане изолацията ни от света - да няма свободен внос (за да се продава нашата продукция на някого) и да не дават на хората да отиват в чужбина, където ще имат достъп до новости и по-добри условия. Това вече го имахме при соца.

и да не го е поръчал той пак е музика за ушите му като е научил тази новина

Дойл описва как престъпно натрупаното богатство си отмъщава поколения наред.

СПОНСОРИ НА ГЕРБ СПОНСОРИ НА БСП Много смръдлива таз БЪЛГАРСКА политика бе! Много! И какво казват от ГЕРБ? А от БСП?

ще го самоубиват ли или стига толкова, че еврочиновниците вече идват?

Арбанаси и В. Търново са зона на партийната мафия. Не напразно още преди години в Арбанаси бяха регистрирани доста руски фирми.

и горна вряховица

Некои от сериозни институции с несериозни персонажи не вдяват , че е много подозрително да предлагат прекалено удобни версии напоследък. И по какви неведоми пътища локализирахте подобна поръчка , след като не можете да я предотвратите.

МОЖЕ ДА ПОРЪЧА И Б.Б. , НАЛИ ? ЗА РАЗНООБРАЗИЕ, ДОКАТО СИ ПИЕ ПИЕ ПИТИЕТО С ЧЕРЕН ХАЙВЕР !! С ШЕФА НА ЗАТВОРА !

Сега последно килърите или наглите , щото се обърках...Цецооо , толкова сте смешни , един ден ще правят филми за просташките ви изцепки!

И много удобно в момента не се коментират развитието на случаи които гледахме по цецо пикчърс. Само че по тези случаи държавата е осъдена или предстои да бъде осъдена някъде по чуждите съдълища като паричните обезщетения за тях ще бъдат платени от всички нас, а не от изцепките на вчерашни дупета а днес страшни ченгета. Дамбовци, медузи, днес и някакъв крокодил стоял 4 години в ареста е оправдан напълно от специализирания съд.

Вземете се уточнете коя групичка последно го е убила , че пак започвате да дразните.

Абе къде е нашто слънце, да ни осветли по въпроса? Нещо от нова година насам никакво го няма по медийте. Липсва ми.

Такоф е сезонот , без Слънце.

Пази се "Ретроградния" да не го "думне", и да успее да доживее до февруари...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!