Ангела Меркел осъди убийството на студентка от афганистанец

Германският канцлер Ангела Меркел осъди изнасилването и убийството на 19-годишна студентка и го нарече трагично събитие, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ангела Меркел осъди убийството на студентка от афганистанец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХИТЛЕР и МЕРКЕЛ са на противоположни позиции на едно махало. Колко милиона ненормалния ХИТЛЕР е унищожил за чиста Германия с толкоз милиона ненормалната баба МЕРКЕЛ иска да "замърси" немската нация. Има природни закони за местообитание на живите същества. За бежанците да се отделят средства в техните страни където няма война или в съседните и да им се помага да се върнат след време в страните си. Не може да им се дават помощи по големи от пенсиите ни, да се настаняват у нас все едно че завземат дома ти и лягат в леглото ни. "ДЕМОКРАЦИЯТА" и свободията за едни не трябва да пречи на другите

На бабишкера от снимката трябва да се потърси съдебна отговорност за съсипването на Европа! И да лежи в лагер от затворен тип! По История - слаб, 2!

Не съм чел статията , но съм запознат с главния герой - бабето идиот и безграничната му наглост.

Осъдила? Оставаше и да го одобри! Пък казваха, че жените политици били по-ефективни от мъжете-политици. Кое им е по-ефективното? Че се превръщат в политически вещици?!

Фрау Меркел, във връзка с приближаващите коледни празници и пожеланията, които традиционно отправяме към най-любимите си хора, искам да отправя моето кратко предколедно пожелание към Вас. Желая ви от все сърце, да ви постигне съдбата на Вашата сънародничка Мария. Защото ако се задържите по-дълго на власт, ще Ви постигнат много по-лоше неща. Изборът Ви в момента е да Ви се слечи по-малкото зло. Поне първата част с изнасилването ще ви хареса. За втората (убийство и хвърляне в реката) вероятно няма вече да Ви пука.

Това изказване е подигравка с интелекта на нормалните хора, за да запази поста си е готова да обещае и каже всичко .....

лесно и е на нея - няма да и се случи независимо,че го желае. Иначе защо ще ги иска тези млади, здрави мъже, които за нищо друго не стават.

След всичките тези глупости, които сътвори, рейтингът на Меркел остава рекордно висок в повечето западноевропейски държави - Германия, Холандия, Швеция, Финландия... В Източна Европа рейтингът й е много нисък, в повечето страни (с изключение на Полша и трите балтийски) тя е по-непопулярна и от Путин...

..."по-непопулярна и от Путин...?! Очевидно е, че игнорирате някои реалности!

Меркел трябва да я изнасилят !?Тази "изтрещяла "бабичка направи такива поразии ,че линчуването и е само въпрос на време.

Тая баба от снимката, ако я фане един млад, натопорчен афгански пичага, на сабахлем ше тича, кат 18годишна, а сега е сдухана, смачкана евро-ейка!!!

Чудя се с какво са дрогирани германците , че държат още Меркел на този пост ! Бият ги , е..т ги , убиват ги и пак я търпят ?!

само половината! Другата половина са против нея. Но ще дойде Видов ден!

Проблемът е, че "левите" партии са още по-зле. СПД, Левите (бивши комунисти) и Зелените (превърнали се в крайнолява почти анархистка партия) имат 40-45% гласоподаватели и всичките те критикуват политиката на Меркел към бежанците като "прекалено строга"... Ето например Мартин Шулц, шеф на Европейския парламент в оставка, водеща фигура на СПД, заяви преди година: "Това е невероятен шанс за Германия, бежанците са по-ценни от злато!"

накарайте ги да работят за да си изплатят статута и закрилата и ще видите как ще секне потока. Работа има много. Да метат улици да боядисват бордюри, да чистят. С лежане и бездействие няма да стане. Разбира се ще им се плащ минимална надница. Абе как беше в казармата едно време.

Този дявол ще заличи Европа.

проблема се крие в народа, немците са ги дресирали че държавата ще се погрижи за всичко на тях им трябва само да работят, но дойде и тяхния ред да сръбнат от кофти политиката на управляващата върхушка, няма и помен от горда и силна нация там, не виждам нещо някой да прави , протестират само във фейсбук, единствения народ който реагира за сега най адекватно на мигранти са руснаците, по психология и сила на духа са най освободени, миналата година заради нападението над 1 тяхна съгражданка цяло общежитие от мигранти е било погромено от руснаци които са се обединили за няколко часа които са отишли и са натрошили мигрантите

Само да ти кажа за Русия... В момента там има 6-7 милиона нелегално и полулегално пребиваващи чужденци. Е, чат от тях са от Украйна - 1-2 милиона, има и около половин до един милион белоруси, повечето легално. Но огромната част са от Узбекистан, Таджикистан, Киргистан, и в по-малки мащаби от кавкаваските християнски държави Армения и Грузия. Има и афганистанци...

абсолютно си прав, има ги, и всичките идват от републики от бившия ссср и знаят както езика така и даже и да са от различна религия от християнската то спазват културните особености на страната в която работят, не съм чул да се съберат около новогодишния площад и да започнат масово да изнасилват. Мисълта ми беше, ако не си я уловил, че немците нямат адекватна реакция, с плакати и постове във фейсбук няма да ги накарат да ги уважават, тези мигранти които са дошли в европа разбират само от сила и трябва да се говори на тяхния език, те не идват от цивилизовани страни.

Меркел е престъпник, подобно на военнопрестъпниците Буш, Блеър и Клинтън. Преди да се оттегли Омама ходи точно при нея за да я нахъса! Сега та е иднствития защитник на амер.интереси, тя е срещу Русия, тя е за мигрантите - останалите политици в ЕС вече се обръщат против досегашната политика на САЩ.

Абе що трябва все Русия да набърквате ??

Паисий

щото такива са фактите. Това е част от цялата политическа линия на САЩ - Обама и Клинтън! Това е основата на Арабската плолет, и войните в Бл.Изток и миграционната вълна. Да се изтика Русия от средиземно море и бл.изток!

за тях ние не см хора и живота нма такава стойност както за цивилизован Европа. Докато не почне масова екстрадация нищо няма да се промени. Меркел да отговори откъде млади Афганистанци имат по 10000евро да стигнат до Европа при положение че за голяма част от гражданите на ЕС това не е възможно !

наказан с цялата строгост на закона? един вид 10 години максимум, защото е непълнолетен, и излиза след 5 след като нпо-тата ореват света, че всъщност вината е на самата жертва, че не е разбрала потребностите на горкичкият бежанец.

как не я е срам да се показва тая шматка , кат си ги е канила да си им сърба супата на джагалите?! Ние в България не ги искаме ,никакви площадки , никакви лагери нещем !

ЧУДНО Е, ЗАЩО СЪДЪТ В ХАГА НЕ СЕ САМОСЕЗИРА ЗА СЪЗДАДЕНИЯ ХАОС В ЕВРОПА? ВИНОВНИТЕ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.

Това е шега, предполагам?! Съдът в Хага няма нищо общо с правото, а е един политически инструмент в ръцете точно на тези, които създадоха хаоса! А този в Страсбург защитава основно маргиналите...

Паисий

Съдът в Хага съди само проруски политици и православни (например сърби) - никога не съди проамериански или мюсюлмани (албанци и т.н.).

Ангела Меркел осъди убийството на студентка от афганистанец За мен лично е по-важно, кога Г-жа Меркел ще бъде осъдена за нейната противонародна и антиевропейска политика. Какво точно осъжда Ангела Меркел е съвсем второстепенно. Всеки, който се вслушва в топлия въздух, който тази перзона има за мнение е готов за лудницата.

В новата история на Европа няма по вреден и провален политик от тази бабичка. Такава каша забърка в цяла Европа с нейните покани към чалмите, че само до години свят ще ни се завие. Вече европееца не може свободно да живее в собствената си държава. И което е по-лошо - не може да изкаже дори мнението си, защото го таричат популист, фашист и т.н. Да търпиш нелегални чужденци в държавата си, да ги дондуркаш и храниш, а те да убиват и изнасилват. Ето това е политиката на Меркел. И защо криха толкова време новината - заради изборите в Австрия - нали. На едно буре с барут, колкото по-силно го затапваш, толкова по-силно гърми.

+1. Само да допълня, че Меркел е маша в ръцете на ФАЩ, чрез която се опитаха да отслабят Европейския съюз и да накажат Русия...

Айко австрийците бяха научили за този случай в събота вечерта, резултатът от президентските избори в Австрия щеше да бъде различен... Поредната груба манипулация. Това ли са "европейските ценности"?

Горе-долу добра политическа реакция на г-жа Меркел, само че можеше по-добре. Ей наскоро във Фейсбука видях, че световната общност чества някакви дни за борба срещу насилието над жени. В световен мащаб))Можеше г-жа Меркел да изцеди нещо, за престъпленията срещу жени, в световен мащаб, колко са лоши, как обществото все още не се е оттървало от тях, и как с това ние надскачаме афганистанците и тяхната скромна етническа тема). Щеше да ги надцака. И телевизията щеше да увеси нос).

Как можеш да определеш като трагично събитие изнасилването и убийството на младо момиче.

Меркел ,просто се оттегли с чест ...достатъчно злини направи ...

Що й трябваха на Танте тия ислямски мигранти, които пусна като в разграден двор, докато с нас се ебаваха дори за Шенген? Защо не осинови Украйна, а напълни континента с шалвари?

Украинците така или иначе идват... След победата на демокрацията около 800.000 украинци са заминали на Запад. Голяма част от тях са в Полша, където работят като "строители и чистачки" за по 300-400 евро на месец (в провинцията в Украйна в момента заплатите са по 50-100 евро, ако изобщо има работа)... В Чехия са издадени легални работни визи на около 100.000 украинци. Но в Полша, Чехия украинците не се различават особено от ,естното население, така че за какви проблеми може да става въпрос?...

Адолф Меркел "осъди" убийството на студентката .

Да си пожелаем за коледа всички афгански маймуни да бъдат избити.....не че нещо.....

Германците са 80 милиона ,ние сме 4 милиона българи.С тия нови цигани и демогравският колапс,емиграция и смъртност представяте ли си какво става с България?Те затова тия мангасари дърпат към западна Европа,ние сме вече свършени!!!

Миналата година в Брюксел група мюсюлмани с викове "аллах акбар" запалва елхата на площада, защото била християнски символ и оскърбявала чувствата им. Забранява се поставяне на елхи, премахват фигурки на Мадоната и т.н. защото били религиозни символи, оскърбяващи мюсюлманите. Забраняват публично да се споменава думата "Коледа" и е заменена с думите "зимни радости" или просто "зимни празници". В целия ЕС се обсъжда забрана на всякаква коледна терминология, обичаи и прояви. Препоръка към гражданите да си седят вкъщи и да не излизат много навън, защото това също обиждало мюсюлманите.

Меркел е твърде стара и скоро няма да види какво е направила за страната си.Проблемите на германците тепърва започват.Тези които прииждат ,никой не е в състояние да ги интегрира ,както и много наши "българи".Ние знаем и затова го казваме ,но тя не чува и вижда.

прилагайте същия аршин за всички чужденци например за гадостите на руската мафия в европа и сащ по тази логика руснак не трябваше да бъде пускан на запад

Отворко!Руснака не казал не е отишъл на запад.За Берлин 1945 си чувал,а сега се поитересувай и от къв зор франсетата имат БИСТРО!

Меркел е същото толкова виновна за смъртта на това момиче, колкото ако го беше убила с голи ръце. За това ще поеме вината само с мезета

Меркел е взела-дал, просто една бабичка, видяла е много в живота си и е жива, а това дете прекрасно на 19 години, какво е видяло и с какво е заслужило тази съдба. Жестоко убито от един от тези дето Меркел покани гостоприемно зада убиват и изнасилват, после и унищожат Европа като зяло. Същите тези дето ги жали имат наглостта да се оплакват че в Германия храната била германска и несъобразена с тяхната религия. Това вече прескача всяка граница на търпимост и трябва час по-скоро да си заминат за там от където са дошли. А този дето е извършил гнусното престъпление освен смърт друго не виждам.

До кога ще има идиотиКоито ще 9ащитаван кретенитеБежанци или трябва още да чакаме да нападат поголовно Що за политика е това или се чакат парите да дойдат и за това се въртят комбинация

вземай си Бойко и си отивайте .... предостатъчно простотии направихте.

Къде да ходят бе ,да еба тяхното мми,да си платят първо!

Чудя се как не се е изтъпанчила Хенриете Рекер да обвини жертвата, че не е спазвала правилата и за поведение

+1

меркел е истински премиер,обединяваща хоората.расисти нямате бъдеще

Венсеремос ?! ;)

Кажи го на изнасилената и убита Мария.

Всъщност, тя насажда расизъм. Спрямо бялата раса. Може и да се аргументираш с това, че е бяла, та чак бозава, но и Хитлер е австрийски евреин. Което не му попречи да избива народа си.

Ясно е, че няма лек за тази болест у Меркел! Дано времето помогне по естествен път! И поздрави на жорналистъ за правуписа от ГирманиА! Пускайте ги тези програми за проверка да работят вместо вас, умници!

Мисля, че не е болест, а Меркел изпълнява нечия поръчка за унищожението на Европа.

Така както немците не могат да разберат обичта на българите към простака Бойко, така и българите няма да могат да разберат обичта на немците към елегантната Меркел. България не е в Европа, гледайте си тукашната кочина и не коментирайте едно безкрайно свободно и щастливо общество. Не забравйте, че по смъртност се нарждате след Лесото.

Съжалявам за теб, но докато "елегантната ти Меркел" пуска талибани в ЕС, което означава и в България - ТОВА НИ ЗАСЯГА И НЕ МОЖЕМ ДА ГО ПОЗВОЛИМ!

Тогава защо се напъваше да стваш част от Европа. Защо махна границите и правото на стрелба срещу всеки който иска да е наруши. Защото ти се искаше да живееш като немците, нали. Но не заееш как ства

И как "не го допускаш"? Ха-ха-ха! Смешник, но напушен!

Смах в залата! Меркел - елегантна! Е, при този перверзен вкус, нищо чудно нашествието на друговерци да изглежда като "манна небесна"!

между АМ и АХ е в прическата .

Прическата е същата. Само мустачките е обръснал.

В ЕС понякога се вършат немислими неща - приемат в ЕС без документи масово ТАЛИБАНИ!? (което си е агресия към Европа), искат на приемат турците в ЕС, изхвърлят тонове храна, но не я дават на гладните ... Това са неща, които никой здрав разум не може да приеме и все пак ... Нали уж имали Гражданско общество и контрол?

По телевизоро?

Ти само това ли имаш?

Ще обясня защо този случай е по-важен от други убийства. В общия случай, ако германец направи такива нешао, той би бил с някакво психично заболяване. За афганистанците, който напъплиха Европа заради Меркел, това е норемалното поведение, ценностна система и разбиране за света и живота. Те не го правят, защото им е сбъркан чипа, а защото смятат, че това е правилното поведение. Афганистанците, които не смятат това за правилно поведение, не са в Европа. Това тук са главорези, престъпници, изобщо източник на мръзни пари за трафиканти, корпорации и техните марионетки Меркел, Мишката-Станишката, изкуфелника Юнкер и др.

Пълна ИДИОТКА!Нали тя ги докара тези боклуци.

Премерен акт на бабката - много добре знае, че джагалите са диви и примитивни, но за пред хората се прави, че не е така. Същевременно, озадачаваща е наивността на някои обикновени германки - след Кьолн, трябваше да са се научили да не скитосват сами вечер късно. Сетих се как хората в Хармални се оплакваха пред камерите, че дори и не помислят да излязат на улицата след 18 часа.

Не жените трябва да ограничават правата си, а афганистанците трябва да се върнат обратно!

Жените, жените. Щом не застрелват тая мумия, да си стоят у дома при турските сериали и да не плачат че ги изнасилват. А може и да им е осъществена една мечта, или по скоро, фантазия... де да знаеш?