Издирват се двама от осъдените за убийството на Стоян Балтов

Двама от осъдените за убийството на студента Стоян Балтов са изчезнали. От 23 декември Вили Георгиев и Светлозар Стоилов са обявени за общонационално издирване.

Обратно в новината

Коментари - Издирват се двама от осъдените за убийството на Стоян Балтов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бащата на единият има мангизи,много ясно че няма да допусне синът му да лежи 18г,подкупи съдиите,и така........сега тези които са ги пуснали,да лежат вместо тях по 18г.

ИНТЕРПОЛ ЩЕ ГИ ОТКРИЕ

МЪНИ?... МЪНИ?!... МЪНИ!... *НАЙН МЪНИ, АИМ СОРИ! PS: Това е само една от вълшебните пръчици (Братя Галеви; Брат - Маргин и...) превръщаща бг. маги-стратите в мастити милионери!... ... А какво да кажем за "наивното" и доходно шиканиране с истината, със съучастието на маститите милионери от бг раздаващата "Медицински заключения" гилдия?!... БЕДНА НИ Е ФАНТАЗИЯТА!... НАЛИ, ТАКА ДАМИ И ГОСПОДА, РАЗТУРИЛИ ДЪРЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ?!...

кои факти бе владо, от цензурата на дира-а на атака? дайте да ги прочетем. а не трий като изоглавен!!!

Може би има нещо гнило, осъждат някой на 18 години затвор и чакат до седмица да се яви в затвора ?

Никой не може да изчезне в България без съдействието на мутро-милиционерите. Съдии, прокурори, адвокати са само техни съучастници, водени на отчет и държани на каишка.

Останалите също ще изчезнат...

Ами и с Галеви стана същото. И на власт и тогава и сега е ГЕРБ.

да, верно е, но съда е независим. все пак и прокуратурата все още брои костинбродски бюлетини с двийни дъна на мая маноловата, която заедно с петното гласува такъв предизборен закон, който да облагодетелства движениетио на дс- атентаторите в рт, където никой не контролира кой гласува и кой по пет пъти. нали така. бабушка-цензуратор.

Тъпоглавите гербери кво цъкате минуси бе? Само доказате колко сте прости, след като цъкате минуси на ФАКТИТЕ.

никой не ти цъка минуси бе шматка! ти сам си ги цъкаш. шизофреник!

Щеше да е груба грешка ,ако не бяха" изчезнали",нали се сещате момчетата, просто работят по отработена , изпитана и сигурна схема.Кой знае с колко се е натоварил някой отговорен г-н,г-жа, я прокурор я съдя а можи и някой съвсем безотговорен г-н. Те това е правосъдието у нас.ПАРИ, ПАРИ и пак ПАРИ......

така ли мамче на цензурата. много ти личи безличието.

а при вас- продателите - бедност, бедност, бедност на теми, нали. рускинята, управляваща цензурата в бълхария. ти какво викаш - да се нагъзиме пред ботката на масква ли? я марш оттука!

Крадци най-различни, нахално ограбват народа без жал а той пие, мърморейки жално, търпи своя жалък хал. Едни му обират тавана и търсят желязо в мазето да могат деца да нахранят безбройни във ромското гето. Бандити пребиват, убиват и вместо да идат в пандиза подкупват продажни съдии най-нагло със много мангизи. Дома му прибират банкери, а мутри, до вчера спортисти, слугуват на зли господари, до скоро били комунисти.

А кой ще понесе отговорността за това, че са били свободни да направят каквото си искат. Все някой еднолично е решил да ги пусне, подписал се е някъде, или няколко души са го направили. Кои са те?

ето ви работа за джурналята, дето постоянно ми висят под мъдата, да следят дали правилно пиша.

Не забравяй къде се коват законите позволяващи обвинени в тежко престъпление да се разхождат на свобода. МВР и Съдебната система само изпълняват тези закони най-законно!

със съдийската цензурна система на кенефа - човек просто трябва да се отнася като с парцал на дъното на кораб! никакъв страх и само бой до изгърбване!

Съдиите помогнаха на тези да се укрият и да се подиграят на близките на жертвата и на цялата страна! Всички съдии в затвора! Дано Господ да ви развали празника, паразити долни, отгоре ви гледат, ще платите за цялото унижение на българите, много скоро!

Нищо ново под слънцето!!! Братът на пребитото до смърт момче ПРОГНОЗИРА тази ситуация и ПОЗНА!!!! Съдът за ПОРЕДЕН път се оака до шия!!! Но въпреки това ще получат 13-та , та и 14 заплата!?!?!!?С какво са ги заслужили тези пари отделени от НАШИТЕ ДАНЪЦИ???????

Празноглавци и празнодумци съдии!! Те са най-големите паразити и бандити в тази държава!! Колко до сега с присъди изчезнаха и то по легален начин!! Какви са тези измишльотини нямало опасност да се укрие, кой измисля тези простотии?? Поредният случай на изчезнали и то пак по нормален начин!! За пореден път съдебната система, а и изобщо всичко в държавата спи сладък сън!! Жалко за обикновенният човек!!

тяхната цензура е вездесъщия им бог. съдиите трябва да бъдат наказвани точно така, както те са отсъдили против обществото- в случая - затвор!

Да се търси сметка на този, който ги е пуснал с мотивите, че няма да се укрият. До като тези горе не тръгнат да носят отговорност, нищо няма да се оправи в държавата.

В България, няма правосъдие. За това чуждите и българските инвеститори бягат и качествените хора емигрират.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ...страната се опразни, хората които могат да въртят икономиката ги няма, няма вътрешен пазар, вече няма и свободен капитал, обществото е маргинализирано ... Жалко ми е да го кажа, но сме на път да влезем в т.нар. 3-ти свят.

За съжаление ние отдавна сме страна от 3-тия свят... Има начин това да се оправи де...

ЕГАТИ НЕЩАСТНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА! ТЯ Е В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО ЛОШО В БЪЛГАРИЯ!!!

злокучене ( нерегистриран ) 30.12.2014 11:02 бабушка, ние нямаме страх от нищо! за това ще ви газим наред, където и да ви видим. трябва да свиквате с вашия бот да бъдете газени навсякъде, където ви види човек!

Струва ми се, че трябва да се каже кои са родителите на избягалите младежи и къде работят. Нашият съд не дава възможност на всеки убиец да избяга.

Правосъдието е виновно за всичко , което се случва от 1989 г. насам.

Обявяват ги общодържавно издирване.Даже да са в България спокойно през Румъния да отидат във Франция, тъй като имаш свободен достъп без проверка ! Като мине едномесечен срок тогава ще ги обявят за издирване в ЕС. Но дотогава те вече ще са на нос " Хорн " с постоянно местожителство. Това е така защото законите се променят от мутрите !

Дежа вю ни е вече това! Значи "грешката" е системна - ако изобщо може да се говори за "грешка" в скапаното ни "правосъдие"!

добро утро. според системата, системата не греши. това е и първото правило на сталинските грешни системи. всеки, който се осмелява да се усъмни в това - бива пращан в сибир, при най-добро стечение на обстоятелствата, протекли и при "народния" съд". тази система е прокажена, не, а тя е тумор, който трябва да бъде отстранен заедно с тялото. точка.

Сега мастити съдии ще налазят радиата и студията и с обидено-огорчен вид ще започната да ни обясняват как "съда си е свършил работата", но "друг" е допуснал осъдените да изчезнат! И формално ще са прави - все пак съда не ги пази, а ги съди! Друг е въпроса, че от цялата ни правоохранителна и правосъдна система и чеп за зеле не става!

Ми сега трябва да вкарат съдията дето ги е пуснал под гаранция да им лежи присъдите. Нали той е преценил че няма опасност да се укрият.

аз предлагам и фамилията му да вземе участие в това благородно дело - да полежи малко в затвора, за да няма умора. хахахааа

Не съм аз. Невинна съм.

купете си ново палто. ще облекчи вътрешните ви напрежения. ;-)))

до наивниците, които си мислят, че причините за липса на елементарно правосъдие в България се намират някъде между нежелание, неспособност, липса на знания или безпаричие от страна на властимащите, грешите... системата работи точно така както е проектирана да работи - само в полза на определени кръгове... така е измислена от самото начало :)

така ли, дърта цензураторска, редакционна пача? и защо е така? благодарение на това, че се кланяте на идолите си в масква. това е факт, рускинче.

интересно е редакцията да уточнава от кого биват издирвани престъпници, които бяха вече осъдени в европейски съд, срещу чиито правила се опълчиха толкова много бг съдии и най-вече съдийки.

Брата на убитото момче специално излезе по Нова телевизия и каза че това може да се случи-както винаги никой от МВР или съд не го чу.Сега да попитам-ако това момче реши да отмъщава по същия начин нашия съд дали има право да го съди.Ебати тъпата правосъдна система,деба и тъпите политици-насила човек може да накарат да стане престъпник.

И брата и майката на Стоян Балтов се изказаха по телевизията, че това ЩЕ СЕ СЛУЧИ и че е противоестествено да знаеш, че утре ще дойдат да те приберат на топло за 18 години и да си седиш в къщи и да чакаш!!! Съобщиха на нас, от които нищо не зависи, че са писали писма до тези, от които зависи много (да не кажа всичко) с молба да задържат тримата обвиняеми до потвърждаване на присъдата. Не мога да проумея защо никой не е взел мерки във връзка с тези писма на семейството - да ги задържат предварително... А изобщо не приемам аргумента, че до произнасянето на третата инстанция те са все още само заподозрени, тъй като и преди да се произнесе третата инстанция те са имали ПРОИЗНЕСЕНА ПРИСЪДА, която само е трябвало да бъде потвърдена или отхвърлена на последна инстанция. В случай, че ги задържат и после присъдата им се отмени, няма да е такова нарушаване на човешките им права, тъй като е ясно на всички, че именно те са убийците, а мотива за задържане би трябвало да е произнесената присъда. Възможно е и законодателството ни да е сбъркано, но по-вероятно е тези, които прилагат законите да са сбъркани.

Просто съдиите са високо интелигентни и образовани, но тъпи по отношение на справедливостта- липсват им чувство за справедливост и са лакоми за пари- взимат корупция и рушвети и затова са на страната на лошите.Те просто трябва да бъдат на мястото на престъпниците и да се поставят на местата на семействата на убитите и невинни и добри хора и да почустват болката и страданията им!Просто трябва да се въведе смъртната присъда или доживотната присъда за такива убийци!Или онези съдии отново да четат учебници по право и да четат закони- да станат по-сериозни!Иначе пак ще има нови убийства и нови мъки и страдания!:((((

Ако ги намерите би трябвало присъдите им да се удвоят и изобщо всеки който се е укрил от закона и е намерен в последствие трябва да си понесе заслуженото в двоен размер

Така съм изненадан! Очаквах всички с удоволствие да се отправят към затвора за излежаване на 18 годишните си пресъди. Аз лично бих тръгнал с кеф.

Съдиите и прокурорите в БГ са най-големите престъпници. Имат се за недосегаеми още от Живково време, щото ВЛАСТТА е зад тях.

Съдени и осъдени за убийство, а се шматкат на свобода. Идиотски закони, които го позволяват. Пореден бг абсурд.

Да се пукнете отзад от здраве и благословия през новата година.

Е как ще е на адреса си някой, дето има присъда от 18 години. Той трябва да е голяма овца. Разбира се, че ще направи всичко възможно да избяга. А и явно му е дадена тази възможност, щом след постановяване на присъдата е пуснат навън. Както се казва, нене луд този дето яде баницата, а този, дето му я дава. Щом са го пуснали, значи са му дали възможност.

Сега да ходи да лежи в пандиза съдята, който е разпоредил да не са под стража. Да лежи на тяхно място докато ги открият. Да видим после как другите съдии ще пускат престъпниците. За пореден път родната съдебна система пказа че от нея на става нищо. Чеп за зеле не става. и не са и виновни нито френския посланник, нито останалите посланници от ЕС, кото преди няколо дена се изказаха рязко. Познайте сега какъв доклад ни чака през януари. Прав беше ББ като иронично каза, че правителството отпуснало еди оло си милиона за реформи в съдебната система, а тия боклуци си ги раздали като бонуси.

Преди 25 г. "мирния преход" в страната ни тайничко подмени и финансовата и ценностната система на обществото. Нещата няма да се оправят докато не се случи това, което тогава не се случи - НЕ мирен преход. Време е утайката и мърсотията да се изметат и блатото наречено България да се обнови със свежа вода.

защо си мислиш, че през тоталитаризма, в съдебната система, не беше същото? ТОва, че тогава не се изнасяше информация не означава, че съдиите бяха по стока-същите като сега са си.

съдията пеЯаз....

Жалко,олигофренчетата си спасиха кожичките...жалко...жалко...

нищо не са спасили. просто ще трябва да усетят истината, че в света има закони, но по -по тежкия начин. колко жалко за тях.

..Да извършиш убийство е много тежък урок. На тези момчета само телата им са на свобода... независимо от връзките, които имат родителите им.

А проверихте ли дали не са си в тях? Полицията търсеше много хора, които се оказа че са си седяли у дома!

А защо не обявят за национално издирване Цацаров?Той също отдавна изчезна и държавата е без главен прокурор.

стига бе хора! пучиста брои по колко цаци има в двойното дъно на всяка консерва с надпис "копърка". хахахаа

Ей боклуци (те си знаят кои са!), в САЩ при произнасяне на присъдата в съдебната зала щракват белезниците върху ръцете на осъдения и ВЕДНАГА отива в затвора! А тук ги пускат до тях да си вземат четките за зъби и те духват!

в сащ все още има съд и съдебни заседатели. на "територията" цари безправието въведено от доносниците и слугите на една система, която отдавна, отдавна трябваше да е отнесена от вятъра на промяната. явно промяната ще трябва да се случи по-другия, по-болезнения начин.

Не си наясно!!! Първо : присъдата е "произнесена", когато се произнесе и последната съдебна инстанция!!! Второ : Делата пред ВКС (последната трета инстанция) се гледат в отсъствие на страните (в закрити заседания) и няма как да се "щракнат белезници в залата") Трето : точно в САЩ е честа практика на осъдения да се даде срок в който да се яви в затвора доброволно, в противен случай се намесват така наречените "ловци на глави", които в такива случай прибират част от гаранцията определена от съда!!!! Друг е въпроса как в България можеш да изчезнеш така, че никой да не може да те открие, а в САЩ това е доста по трудно!!!

Съгласен съм с теб! Но не съм сигурен, че на човек заподозрян в убийство и със събрани доказателства му се дава какъвто и да били доброволен срок.

Не мога да си обясня действията на службите ни - хората са следствени -пускат ги безпрепятствено да излязат в чужбина, а след това плащаме грешни пари на Европол, плащаме на Интерпол, за да ни ги върне /пари на данъкоплатците/. Мисля, че рибата мирише от главата. Това е безобразие. Не мога да намеря достатъчно обидна дума, за да ги класифицирам.

Главата на ламята е в съда!

удри!

ТАКА ЩЕ Е!! НАЙ-КРАДЛИВИТЕ-СЪДИИТЕ+ПОЛИЦИЯТА, ОСОБЕНО ГРАНИЧНАТА. ПРИ ПОДХОДЯЩО ЗАПЛАЩАНЕ ТЕ НИКОГА НЕ ВИЖДАТ ИЗДИРВАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ-ДОРИ С РАЗМЕРА НА ГАЛЕВИ, ТЕ СА ПРОСТО НАЗАБЕЛЕЖИМИ, НА ТЯХ ИМ Е ПОМАГАЛ СЪС СИГУРНОСТ ПОНЕ ХАРИ ПОТЪР!! И САМО В НАШАТА БАНАНОВА ДЪРЖАВИЦА ОСЪДЕНИТЕ ЗА УБИЙСТВО СИ СЕДЯТ В КЪЩИ, И АКО ГИ НАМЕРЯТТ, ЕВЕНТУАЛНО , ЩЕ ГИ ПРАТЯТ В ЗАТВОРА!!! ТОЗИ ПОЗХОД НА КРИВОСЪДНИЦИТЕ-НАРИЧАНИ У НАС ПО НЕОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ СЪДИИ, ТО ПРОСТО Е ЗА ГИНЕС!! ХАЙДЕ СЕГА ТЕЗИ СЪДИИ-ДА ИДАТ НА ВМЕСТО ОСЪДЕНИТЕ ОТ ТЯХ В ЗАТВОРА!! там им е мястото!!

Момчетата сигурно са от накои велики недостижими фамилии, я мутренски, я ченгесарски, я комунистически, я бизнесменски. Имат пари - бягат. Съда си е оставил вратичка за целта в закона и от тая вратичка тече далавера , спрямо която коледните бонуси на съдиите са нещо като джобни стотинки.

може би са при веска меджедиева в юар. там, където са парите на идиотите от поредната пчб-ктб. знае ли се, знае ли се пътя на дс из света, освен в "лицето" серж и бареков, които са се наместили в пристанището за идиоти - еп. и оттам определят съдбините на милиони. какво падение за милионите.

нали искахте "демокрация" по атакаджийски и сержо-бузлуджански десе-олигаторски. ето ви дс "демокрация" на мамините синчета на "съдебната" система на партизаните. тях вечно ги търсят за убийства, насилие, незаконно завземане на властта и за кражби. а трябва да ги търсят за престъпления срещу човечеството при това - с поколения наред, защото не са наред.

Ей, бъргари, прочухте се по цял свят!То и при нас горе-долу е така: изяж, за да не бъдеш изяден, но в джунглата все пак има природни закони, а при вас - никакви!!!

Евентуалното им бягство беше подложено на всенародно обсъждане преди присъдата. НАРОЧНО СА ГИ ПУСНАЛИ. ТРЕТИЯ ПРОСТО НЯМАЛ ПАРИ ДА СИ ПЛАТИ.

Роднините на Балтов още в началото на дек. сигнализираха за " новината", с която днес сме " сюрпризирани" ... http://novini.dir.bg/news.php?id=18022522

И въпреки това, съдиите ще си раздадът бонуси за добре свършена работа...