Изоставен съпруг насилник уби Катя на улицата

На 1 септември 2017 г. женски писъци огласят улица в Пещера. 41-годишната Катя Генова издъхва в локва кръв, намушкана над 10 пъти с нож от съпруга си.

Обратно в новината

Коментари - Изоставен съпруг насилник уби Катя на улицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дира, едно търсене в гугъл и само на първа страница има 6 (шест) различни новини, за мъже убити от жените си. За тях статии кога?

Убийствата, ще спрат драстично, не с конвенции а със смъртно наказание в Н. кодекс. По времето на соца имаше смъртно наказание и бяхме спокойни. Сега те (убииците са спокоини а ние НЕ.

Да става банално вече , но има и нещо ново Сидеров днес, каза, че Ц.Цветанов е главният наложител на Ис. конвенция. Ц.Ц. дали си дава сметка, че това на практика е Край, за ГЕРБ. За кого работи Цветанов? Кой го е яхнал , очевидно не е българският народ. Позор за него и всеки в ГЕРБ, който гласува този безумен документ. БПЦ вече, каза Анатема. А ние просто няма да гласуваме, за вас и ще искаме Оставка на всеки замесен.

ЩЕ ЧУЕТЕ,АКО НЕ ПРЕСТАНЕТЕ С ИЗНУДВАНЕТО И МАНИПУЛАЦИИТЕ СИ! КАК НЕ РАЗБРАХТЕ,ЧЕ ВАШТА РАБОТА НЯМА ДА СТАНЕ,НЕ И ДОБРОВОЛНО!!!

Още нещо за пропаганда в подкрепа на И.К. да напишете?По-добре пишете за това как не се спазват законите и как убийци се разхождат по света и у нас с влезли в сила присъди без никой да ги безпокои!И.К. нямаше да спаси нито Катя,нито нито когото и да било при безхаберието което се шири.

"Изоставен съпруг насилник уби Катя на улицата" - Е и...? "Името на Катя, заедно с тези на още 22 жени, бяха прожектирани върху фасадата на Народното събрание от Българския хелзинкски комитет. " - Е и....? "В Дир.бг ви разказваме истории за жени, подложени на домашно насилие." - Аз пък съм ви блокирал рекламите директно в рутера на сградата и никой от 700те човека ползващ нет-та не се налага да ви гледа рекламите плеснати на малоумните статии.

Оправете си законите и ги прилагайте глупавата истамбулска конвенция няма да спре тези индивиди да си пребиват жените.

Учителки и лелки не знаят ли, че е против Конвенцията за защита на децата, да се бият и малтретират деца? Наскоро в Бургас са заснели видео как малки деца са малтретирани и удряни от учителката си.

Основният джендър, който натиска за конвенцията е майорът от ЦРУ - другарят Цветан Цветанов от ГРОБ! Всяка година ходи по няколко пъти в ЦРУ за инструктажи и отчет. Това е най-големия джендър действащ по инструкции директно от ЦРУ. С него трябва да започнем, когато нахлуем в НС, ако ратифицират тази содомия на ЦРУ!

Абе,изроди може ли всеки ден да пишете за някакво минало насилие над жени,разбрахме че поддържате инстамбулската ковенция!Предоставям "Ви" идея !500 г.издевателстване над българската жена,системно малтретиране и изнасилване,ще може да пишете за поне още 500г. напред!Или това не Ви е удобно !!

И това изопачиха,,робство се замени с присъствие,,А налагането на документ който целият разумен народ не желае,,какво се нарича,, ФАШИЗЪМ ИЛИ КОМУНИЗЪМ.Кое да си изберем.Ще си изберем на ИЗБОРИТЕ

Тия не разбират ли, че по този начин, толкова явно обработвайки ни, постигат точно обратния ефект?! Никой вече не го е еня за насилието, нито за джендърите, нито за пе'дерасите. Представяйки ни ежедневно сцени на насилие, ни правят безчувствени към това, особенно като знаем с каква цел го правят . . . !

Дира престанете да връщате лентата назад, че дразните хората. Все едно само тук стават такива неща или ако я има конвенцията и няма да се случват. Даже напротив ще станат още повече. Престанете да ни натрапвате, и вие почнахте да го лапате вече за пари.

Да ги питам аз тези джендъри те от какви родители дойдоха на този свят и дали ако ролите им бяха обърнати наобратно щяха да имат сега възможността да ни тровят с глупостите си.

До сега писахте за убити жени от мъже хайде сега почнете да пишете за убити мъже от жени защото има не малко такива случай а конвенцията няма почва у нас

Категорично да заявим НЕ на ИК.

Може ли8 някой да ме убеди че приемането на Ист К щеше да предотврати това убийство! Само приемане на смъртно наказание за убийство!

Не конвенцията ще спре такива уроди а българския съд

Очаквам с нетърпение деня за ратификацията на "Анадолската конФеКция" в Народното събрание - подготвил съм си вече една голяма "гьостерица"...!!! А НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВА ЩЕ Е СЪДБАТА НА ДЖЕНДЪРИТЕ ТАМ, ЗАЩОТО ЯСНО Е ЧЕ НЯМА ДА СЪМ САМ...!!! Дааа...!!!

Има си Наказателен кодкс!!! Не правете тънки препратки и инсинуации за онази конвенция! Няма да стане! И недейте изкарвайте все жените жертви и вода ненапита. "Мъжът е глава на жената" - Библия, Слово Божие...или и това е сексизъм? Може би ще подведете и Господ на съд?

ДА СЕ САМООЧИСТИ ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПАРАЗИТИ - НПО !!!! ТЕ РАБОТЯТ СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА СЪЩОТО ТОВА ОБЩЕСТВО !!!! НЕЩО ПОВЕЧЕ - ДЕЙНОСТТА ИМ Е КРИМИНАЛНА !!!!! И ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА !!!!!

ДИР-ници, не усещате ли, че с подобни статии само деградирате коментарите под тях! Направете си изводите, г-да антибългари, а не трийте неудобните коментари със смехотворни обяснения!

От подобни статии, само още повече се настройвам срещу дебилната конвенция на принципа: "Щом защитниците на циганското насилие над българи от БХК са нейни пропагандатори, няма как да е добра за България!"

С това усърдие и постоянство ,БХК скоро ще трябва да излъчат втора серия в/у Народното събрание .

Големият актьор умира от липса на аплодисменти, истинският мъж от липса на любов. От какво умира жената? Тя надживява мъжа.

Е цитат (Ницше), но странно защо Дир-а винаги изпуска кавичките и тиретата.

Престанете с тенденциозните статии, защото вместо да спечелите подкрепа , започвате да предизвиквате още по - отрицателни реакции в нормалните хора срещу въпросната "анадолска конФекция"! Анадъм? След отрицателните леакции следва предизвикване на омраза!Ако това ви е целта - очаква ви "голям" успех.

За каква подкрепа става дума?! На конвенцията ли! Та това е една от стъплите към така нар. Нов Св. Ред. Всико друго е прах в очите на масите.

до полицията за насилие? И тук няма.. Следователно - до всяка жена трябва да се осигури полицай да я пази.. Най-добре ще бъде - по една нова Ванга в РПУ-тата да са назначи и тя (той) да посочва, кои са жените под домашно насилие..Щото от това да се носи копие от ИК и да се размахва пред насилника, престъпника никаква полза няма да има.. Щото джендърите ни продънват ушите.. ИК щяла да накара държавата да работи. От 1991 год. България е подписала Конвенцията на ООН за правата на детето. Има стандарти, съответна АГЕНЦИЯ.. Случаите с насилие в ИНСТИТУЦИОНАЛНИ ДОМОВЕ НА ДЪРЖАВАТА в Габрово и Бургас показаха как и с 27 години КОНВЕНЦИЯ държавата - НЕ РАБОТИ..

Gender идва от френски и означава жанр, т.е. род (а не пол). Истанбулската конвенция по своя жанр (джендър) е трагикомедия и пародия. Но може да си смени джендъра (жанра) и да стане фентъзи или хорър (horror)

Е обяснено какво точно значи gender и какво sex. Конвенцията е в оригинал на англ. език. Същият е офиц. работен език Nr. 1, както в ООН, така и в ЕС. А жанр е genre. И френският ти куца.

"Жена уби бившия си мъж, държала го заключен година". Името на убития имаше ли го на стената, с прожекцията от БХК? 60-годишна бургазлийка отива на съд за това, че в продължение на една година държала бившия си съпруг Димитър М. заключен в дома си, след което го убила, но продължила да получава пенсията му"

Мъж да е хвърлил детето си в септична яма или боклучийска кифа?!

Не съм сигурен дали дир-а искат да настоят обществото за ИК, или с тези статии нарочно целят да отврятят всички и да намразят още повече БХК. Ако това им е целта - мисля, че я постигат!

За съжаление наскоро беше убит таксиметров шофьор. Защо не напишете сърцераздирателна "Конвенция за защита на таксиметровите шофьори"?!!!, те да не са "по-незаслужили" от жените?

Като станем всички джендъри, кой ще воюва с Русия?

Като станем всите ждендърчета, кой ще защитава планетата от назначените извънземни господари.

Убитите не са жертва на домашно насилие, а на убийство, което е наказуемо по наказателния кодекс. Това че 80% от навалицата са дебили, не значи че тази манипулация ще мине. И приемането на Истанбулската конвенция няма да реши проблем с домашното насилие. Проблема ще се реши когато МВР почне да си изпълнява функциите. Щото в момента са се превърнали в статистици.

"ДОмашното насилие" е само прах в очите на масите, за да не се усеща за какво става дума. Цели се унищожаване на устоите на обществото на бялата християнска цивилизаци. Защо Русия, Китай, Япония, арабите и пр. не ги коментират като неподписващи коинвенцията?! Впрочем за Русия имаше публикация, че приели закони тъкмо за обратното.)

До Дир - ще ме загубите като посетител на вашия сайт ! Прекалявате! Съвест знаете ли какво е ? В огледало гледате ли се , или образа , който виждате е според хонорара! На платени кибици ми мирише!

Поредното студено досие на DIR, имащо за цел да настрои общественото мнение, в полза на на ИК. На цялата общественотст с изключение на малка група платени типове е ясно, че ратифицирането на конвенцията с нищо няма да допринесе за ликвидирането или дори намаляване на подобни случаи. За сметка на това ще създаде условия за озаконяване на неприемливи за широката общественост на гей бракове, осиновяване и възпитание на деца от гей двойки и джендър възпитание на подрастващите. Колкото и такива статии да поместите DIR-ници, аз съм и ще остана против ИК. Дано повечето мислят така.

И кво ако приемете джендърската конвенция, дали мъжа и пак нямаша да я намушка? .ууууур за бхк!!!!!