Коментари - Задържаха двама 16-годишни, убили жена | Днес.dir.bg

Задържаха двама 16-годишни, убили жена

40-годишна жена, изчезнала на 19 януари е била намерена убита. Задържани са и двама заподозрени за смъртта й - две непълнолетни момчета, които я нападнали за да я оберат.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха двама 16-годишни, убили жена | Днес.dir.bg

Коментари

докато не се вдигнем да направим нещо ще ни го начукват до края на живота ни!!!!!!!!!!недеите да спитеее знаите си правата!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Гледам и не вярвам на ушите си"!!! Фактолигията е сходна с много други престъпления: 1. Убийците са известни от години на органите на реда, но се разхождат свободно... Защо? 2. При такава многочислена полицейска структура в дъжавата, оказва се, че в селото няма полицай! Защо? Жалко за убитата жена. Моите съболезнования към близките.

Жалко за женицата, тия малоумници и в затвора не може да влязат, но има хора които я познаваха, по-добре да не минават само с порицания да не вземем закона в свой ръце

Шокиран съм от новината, лека й пръст на Краса, беше добра жена. За съжаление всички си мислят, че екстремизма е в Родопите, а той всъщност е в северна България, където държавата е оставила циганите да безчинстват над българите. Ето там е екстремизмът. Михайлово, с най-плодородната земя - Златията е станало циганско село.

За този дет се изказва че ще съди по ИП всички накърнили ромите!Съдете ги....но аз искам да знам има ли кой да осъди двамата "хлапаци" които не стига ще са я душили до притадък,а и след това за по сигурно са я давили в 20 сантиметрова баричка,и то за 2-та златни пръстена,които и бяха подаръци за коледите и 2 монети по 50ст. Искам да знам,след като толкова ги защитаваш,живял ли си сред такава напаст? Те са дрипави,нагли,нахални паразити,които пият и черпят живот от нас! Необразовани нахалитети,които цял живот са били на наш гръб...Крадат,убиват хора,изнасилват непълнолетните ни дъщери и ти ми ги защитаваш? На твое място в този случай щях да си спестя коментарите!!!

Не знам какво да мисля! И това ако е Европа! Убили са, убили. Какви са присъдите съгласно законите? Това е интересното. Защото, ако си в Турция, най-вероятно няма да излезеш жив от затвора за далеч по-леки от това престъпление, независимо че си циганин. В някои страни не се противят и на вендета. Това не е проява на антициганизъм, а справедливост. Разберете, циганите разразяват терор . У нас, понеже са много, този терор е нетърпим. Горките българи! Колко от тях са обрани, изнасилени, опозорени и убити безвъзмездно. След другите робства на прага ни е циганското.

От това робство освобождение няма да има

От това робство освобождение няма да има

Какво е това - нещо като връзване за кол в центъра на селото, или въргаляне в катран и пера, или разходка по улиците с табела "Аз съм крадец"? Съдията вместо да ги прати в ТВУ с перце ги е погалил. А сега сигурно пак същият/щата ще ги осъди условно.

Да ги съдят но да е строго наказанието . Все ми е едно дали са били циганин и българин / циганин и турчин / циганин и циганин и каквото или каквито и да са били . Само да не стане като с Милен Вечлев , държавата вкарана е един милиард които ще платим вски ние . А този които е вкарал в такъв дълг да е чист като момина сълза . Защото все пак има и член престъпление по служба .

Говорим за зверско убийство. Какво общо има Велчев, кого уби той по най-садистичен начин? Ей, верно си тъп и проЗт. Велчев да си понесе наказание за престъпление по служба, а двамата дрисльовци за престъпление, извършено по особено жесток и мъчителен начин за жертвата. Докато не разбереш разликата все ще ги плещиш някакви такива простотии по теми, които са трагедии за жертвите. Дразниш! Егати и моралиста се извъди, коректив от класа, няма що!!!!

"Тъп и прост" пък експерт по макроикономика и финанси?! Азли не разбирам нещо или т грешиш??? И да знаеш - НЕ МУ Е ТУК мястото на този спор!

трябва да станем полицейска държава за да се оправим, защото всичко е изпуснато.

ИЗЧЕЗНАЛА НА 19 ЯНУАРИ -ОТКРИТА ВЧЕРА ! И ПРИ ТОВА НЕДАЛЕЧ ОТ ПЪТЯ КОИТО МИНАВА БРАВО! БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАЙ И КРИМИНАЛИСТИ УНИКАЛНИТЕ СТЕ НА 100 МЕТРА ОТ ПЪТЯ ВИ Е НУЖЕН МЕСЕЦ РАБОТА.УБИИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ ЗА ТОВА НЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ВАС ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ САМО ЕДНИ ХРАНТУТНИЦИ НА ДЪНЪКОПЛАТЕЦА!!!

ако бяхме нормална държава нямаше да ревем за помощ, а щяхме да се разваме на правосъдие и задружност.

Сутринта в някои вестници излязоха заглавия, че две хлапета убили жена. Какви хлапета, тия са убийци, садисти? Не станаха ли твърде много убийствата, извършени от малки и големи деца? Това отдавна не е новина. Колко са осъдените? Навярно, родителите им ще твърдят, че жената /1м 50см/ ги е нападнала и те са се защитавали. Ще са поредните неосъдени идиотчета. Прави ми впечатление, обаче, друго. "Младежите откраднали две ланчета, три пръстена, две обици и гривна," Кой ходи накичен като коледна елха, щом не иска да го оберат? Явно, семейството е типично първенюшко. Видели се с пари в джоба и бързат да се похвалят. Зле е завършила тая показност.

Е,жена е ,защо да не се кипри ... Виждае ли скъпа Хена в какъв свят живееш/м - да те е страх да сложиш 2 накита заради две лаца ... Е,на 16 да са,ама са за панделата!

Как можеш да плямпаш такива глупости? Какво значение има дали са парвенюта и как се кичат? Това, че някой се е накичил не дава правно или морално основание на друг да го ограби и убие! Напротив, сега има основание тези копИлета да бъдат убити, защото от тях човеци няма да станат! Най-много след време да убият някого другиго!

Та какво направи Волен ?? Сега като е в парламента, какво направи за да се съборят незаконните кашониери на циганите? Бойко Борисов още като кмет обеща всички, дошли в София след 1990 г да ги върне там, откъдето са дошли. И какво?? София стана най-циганизирания град, най-смърдящия и най-селския град в БГ. Тези, които говорят правилен български език са шепа хора. Изобщо смрад, цигания и диалекти - в това за жалост се превърна родния ми град.

Българите молят за ПОМОЩ, кой ще ни чуе!!! Господин психолог, спрете анализа и направете нещо. На ръба сме и ние, нужно ли е да чупим, за да бъдем чути???

Страхливците го удариха на молба.Боже, боже, няма такъв народ...

Казах "МАНГАЛИ" г-н модератор а не да ми го изопачавате в ......и

Що за животно трябва да си за да посегнеш на живота на една жена - майка на две деца?! Какво би оправдало подобно поведение?

Явно две монети по 50 ст. са напълно достатъчни. Не мога да разбера що за същество трябва да си, за да поствиш толкова ниско летвата на хуманността, морала и духовните ценности.

Еййй, хелзински - като много ги защитаваш, що не пишеш, колко са ограбените цигани?Що само тях хокате, а дето енергоразпределителните компании ви грабят покровителствани от държавните ни комисии, си траете . Ако и ний не плащаме , като тях няма да е тъй.

Какво означава нашето мълчание, а само писане по форуми, че сме аморф, бездушни, безгласни букви, нищо!!! А такъв народ най-лесно се управлява. И те много добре го знаят, че само си лаем, а когато едно куче лае, то не хапе. Жалък народ. По другите страни има реакция веднага. Ако един ватман е само нападнат , не убит, на другия ден спират цялото движение, а тук... нищо. Само приказки.

За мен нещата стоят така: Близо 95% от циганското население в България след 1990 г живее от помощи и кражби включващи и убийства, които всички правителства от този период приемат като нещо необходимо и неизбежно, но на гърба на обикновения българин.Може би ще се трогнат и вземат мерки , ако бедата сполети само тях.Но те се смятат за неуязвими, защото ги пазат бодигардове, защото тяхните фирми печелят от откраднатите жп релси и ел.съоръжения, защото вземат предостатъчно като избранници на същите престъпници. Нямаме държавници,нямаме патриоти, които да мислат за държава и народ. Управляват ни алчни и зли хора, чиято единствена цел е охолния живот за сметка на бедната част от народа ни/която за жалост е доста голяма/

Ама моля ви се, как може да сипете такива хули срещу дискримираните роми! Ами тях ако ги няма в БГ, ние кого ще защитаваме? Ние сме защитници на кротките и дружелюбни роми от жестоките издевателства на българите. Сега ще ви съберем IP адресите и всички на съд, цяла България ще осъдим. Нюрнбергския процес като сватбен ритуал ще ви изглежда. И така ще е докато се научите да уважавате този древен и културен народ и да му дарявате всичко, което с труд сте изкарали. Само така ще съхраним техните културни традиции - да не работят, да присвояват чужда собственост и да се плодят.

Това за културните им традиции е яко...

Съдете ги....но аз искам да знам има ли кой да осъде двамата "хлапаци" които не стига ще са я душили до притадък,а и след това за по сигурно са я давили в 20 сантиметрова баричка,и то за 2-та златни пръстена,които и бяха подаръци за коледите и 2 монети по 50ст. Искам да знам,след като толкова ги защитаваш,живял ли си сред такава напаст? Те са дрипави,нагли,нахални паразите,които пият и черпят живот от нас! Необразовани нахалитети,които цял живот са били на наш гръб...Крадат,убиват хора,изнасилват непълнолетните ни дъщери и ти ми ги защитаваш? На твое място в този случай щях да си спестя коментарите!!!

Предлагам ромите да бъдат депортирани в Индия, както тези от Франция. В крайна сметка те са временно пребиваващи тук, които не искат да се впишат в обществото ни.

Добре бе....ясно е "момчетата" са цигани. Ако нивинатаот България съдържа обир или убийство свързано с обир, джебчийство и прочие....цигани са. Кога и правителството и ЕС ще осъзнаят това? Не нови къщи да им строят и помощи да им раздават, а тояга трябва. Не пращаш децата си на училище- затвор. Поевече от 5 години не плащаш данъци- затвор. Открадната чанта- 40 години затвор и тн. Но и това пак ще е на гърба на данъкоплатеца...май смъртната присъда е време да се върне. А сега? След месец-два пак ще ги пуснат да убиват на воля.

Затворите няма да ни стигнат! Химическа кастрация и намаляване на популацията-това е изходът!

Едното от момчетата е циганин - другото вероятно не е, което отхвърля тезата, че само циганите вършат простотии и престъпления. Не искам да звучи като защита - просто мършата е навсякъде за съжаление...

Докога от ромските малцинства ще обират, пребиват и убиват невинните български граждани?!! Всеки ден четем за ужасните им набези - ограбват и разкостват мандри, жилищни блокове, оставят ни без електричество и телефони заради откраднати медни кабели, застрашават живота на пътуващите с жп транспорта (поради откраднати траверси)!!! И за това получават само обществено порицание! Смешно, нелепо и трагично! Една млада жена е убита по особено жесток начин от двама рецедивисти и е оставила две невръстни деца сирачета. Трябва да има ред в нашата държава и да се гарнтира живота и безопасността на гражданите й. Необходима е незабавна ефективна намеса на полиция и съдебна система.!!!

то в булгаристан дори проблема с агресивните кучета не може да се реши. Едно плямпало от екото по btv като отвори една уста в защита на "горките животинки", крещеше, пищеше, а останалите я гледаха примигващо ошашавени и дума не обелиха в това число и т.н журналисти. Еко малоумницата искаше кучетата да са болни от бяс, в противен случай за нея нямало проблем животинките да се събират на глутници, да лаят, нападат и разкъсват хора. Този проблем не може да се реши, ние очакваме проблемите с ромите да се решават и то справедливо

Много ревете , но правите ли нещо - не ?! Щом сте на такова мнение подкрепете АТАКА . Аз не съм гласувал никога за тях , но това ви е единствения изход , ама не вие слушате разни боклуци- социалисти , либерали , демократи - Волен бил такъв , то това не било демократично . Смажете циганите на изборите - това е . АЗ ще гласувам / в София / САМО за кмет който махне циганските каруци извън околовръстното !!! Пълна забрана за достъп на каруци в София - толкова !!!

Атака вече не е тази партия, която беше преди да влезе в парламента. Сегашната смейна партийка се състои от 50-тина членове, вкл. сем. Сидерови и колкото по-бързо я забравим, толкова по-добре за народа ни.

САМО ЕДИНИЯ Е ЦИГАНИН!

А ДРУГИЯ Е ТУРЧИН .......

поредните комунисти , убижци на балгари . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Би било чудо, ако коментарът ми се пусне от цензора Няма съмнение, че всичко в тази държава се прави с цел да се поощрява циганската престъпност. Какво имам предвид? 1. Държавата дава стотици милиони, изработени от нас българите, за да се размножават циганите. Да, размножаването на циганите е доходен бизнес за тях. Целта на държавата без съмнение е да се замести българското население с циганско. 2. Всички престъпления на циганите се оневиняват още след оповестяването им. Ако циганин забременее момиче на 10-12 години, това не било педофилия, а цигански обичай; ако циганин окраде някого, това било нормално за техния бит; ако циганин убие, той го бил направил в афект и, тъй като бил социално слаб, не следвало да носи отговорност. Припомнете си има ли къща на село, която да не е ограбена от цигани, припомнете си какво прави полицията, когато цигани крадат и убиват - НИЩО!!! По нареждане отгоре полицаите наблюдават циганските престъпления, дори убийствата на българи от цигани (Припомнете си разграбването на фирмата в Казанлък, припомнете си убийството на 24-годишния български младеж в София)... България има 1400-годишна история, но само 20 години й бяха нужни, за да се превърне тя в циганска държава!!!

За съжаление сте абсолютно прав.

много си прав!

Не се притеснявай,че ще те цензурират приятелю.Кажи си каквото мислиш и може да мине между капките,а на теб ще ти олекне.Под прозореца ми току що премина колона от коли с надути клаксони.Родило се е поредното цигане.Тук така изразяват радоста си.Няма лошо,но ако аз реша да изразя бурно радостта си за това,че ми се е родило дете вероятно ще отнеса глоба за нарушаване на обществения ред по наретба номер еди кой си на еди коя си община.Все пак аз ще задам и моя въпрос макар че едва ли някога ще получа отговор:"Защо и как се стигна до тук?"Защо нашето правосъдие е обладано от Божието милосърдие до такава степен,че дори самия Господ бог би могъл да се поучи от него.Защо нашите скъпи законотворци не оставиха един читав закон който да работ в полза на хората и да пази правата им.Защо слушаме винаги за това,че трябвало да се съобразяваме с някой.Нима Франция няма закони от 200г.Германия от времето на третия райх,или пък Обединеното кралство от времето на Виктория.Нещо да хармонизират и да синхронизират.Неее.Няма такова нещо,но ние го правим всеки ден и законодателството ни става все по всеопрощаващо.Като прибавим и съдебното милострдие скоро ще се налага да се плаща на престъпниците зкато за положен труд.Архангелите на властта също ги е обхванало едно милосърдие та пушек се вдига ,та се чудя в случая как тъй са ги хванали тези калпазани дето са убили жената.А тя си е виновна .защо носи злато и 2х 50ст.Та кой престъпник би издържал на подобно изкушение.И все пак остава един въпрос:"Кой ни докара до тук?Кой дърпа конците на всичкото това театро?"Ако си отговорим на това твоите въпроси драги ще станат ненужни,а ти ще си живееш спокойно като нормален човек.

Отговорът на твоите въпроси е само един: Конците на всичко ставащо тук се дърпат от сили, намиращи се извън България и крайната им цел очевадно е една: УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ. Най-чудовищното в цялата тази касапница е, че изпълнителите на тази присъда вече 21 години се намират в парламента и повечето от тях са българи, поне по паспорт.

За съжаление, скоро няма да е България, а Мангалия!

ПОРЕДНОТО УБИЙСТВО НА БЪЛГАРИ ОТ ЦИГАНИ! ДОКОГА, ДОКОГА?! ИЗБИХА ТОЛКОВА НЕВИННИ ХОРА ПО СЕЛАТА, В ПЛЕВЕНСКО УДУШИХА ПО ОСОБЕННО ЖЕСТОК НАЧИН ДВЕ БАБИ, КОЛКО НАРОД УБИХА, КОГА ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ЗА СПИРАНЕ НА ЦИГАНИТЕ, КОГАААА, НЕ МОЖЕМ НАСЕЛО ДА ОТИДЕМ, НА ВИЛА, УНИЩОЖИХА СЕЛАТА!!!!!!!!!ПИСНА МИ ОТ ВАШИЯ ЦИГАНСКИ ЕЛЕКТОР, А БЪЛГАРИТЕ ГИ ЗАБРАВИХТЕ!

Докато не ги почнем и ние по същия начин!

Колко лесно се решава проблема с битовата престъпност: 1. Либерализиране на правото да притежаваш оръжие вкъщи - за самозащита. Правете разлика между правото да притежаваш и правото да носиш! 2. Моя дом е мойта крепост - нарушителите имам право да си ги отстрелвам. На тези достойни граждани да им се дава орден от президента - за вършене на работата на полицията. Ха познайте като всеки има оръжие вкъщи кой ще тръгне да краде ?

Напълно те разбирам и подкрепям, но това няма да реши проблема! Аз съм жена - какво оръжие да нося и как да стрелям - някак си не става нали. Това е и въпрос на психика. Ами на бабите по селата - и на тях не би им свършило работа оръжието. Горкичките те; унижавани, изнасилвани, убивани! Това са наши родители и аз съм бясна от безсилието си. Все си мисля, че трябва да има някакави правни норми за справяне с престъпността - та нали и в други държави живеят цигани...... P.S. Аз съм българка, но държа да подчертая, че освен циганите няма друга толкова криминално проявена прослойка - нито турци, нито евреи нито пък други!

На бабите няма да им свърши работа пистолетът, но на съседа им ще свърши. Защото аз ако съм въоръжен и нещо се случи със съседката ми - жална им майка на нападателите! А ти не си толкова безсилна, защото когато човек е с огнестрелно оръжие в ръка - няма особено значение дали е мъж, жена, мутра или хлапе. Натиснеш ли спусъка, куршумът си лети. И те уверявам, че ако си купиш един газов пистолет и ти се случи случка, само го извади хладнокръвно и ще видиш как ще духне нападателят.

Абе те крадците няма да знаят кое бабе има двуцевка и кое не. А и страх лозе пази - като почнат да ги отстрелват хората кражбите практически ще изчезнат.

Отново грозното ни правосъдие / самата дума е сбъркана/ се държи като лека жена / ако напиша правилната дума ще го махнат / . Писна ми от присъди , които толерират престъпниците !!! Искам някои капут в тези съдилища да мисли ПЪРВО че някой е извършил ПРЕСТЪПЛЕНИЕ а после за правата му !!! Нищо че са на 16 , като ги осъдят доживот ще поне малко да стреснат боклуците и цигани и всякакви !!!

В затвора за 200 години трябва да е тяхното наказание

Дано изгният по затворите тея изроди ! Жалко за жената !

Идеята да се върне смъртното наказание все повече почва да ми допада. При такова предлагане на престъпления, трябва да има насрещно предлагани наказания.

Писна ми от тази гнусна циганска пасмина.Вече не може да се живее така!

абе държава ли е чуо ли е

г-н посланник Ворлик ни напътства и по-точно управлява, и поради това ,че сме изостанали от демокрацията на САЩ, предлагам да започнем малко от по-ранните етапи на демокрацията -Закона на Линч. Разберете хора, и вчера го писах, че положението ще стане нетърпимо след 1-2 години, но явно съм бил прекален оптимист. Положението е отчайващо. Колкото до призива на Ник - народът е въоръжен и искрата може да пламне всеки момент.

Като сме п-----и мъжете, така ще е.

до кога ще ги тарпим?

Порицание за кабелите, а? В Турция щяха да влязат за по 20-на години... Ако бяха получили подходяща присъда по първото престъпление, сега вероятно жената щеше да е жива... още една жертва на "демокрацията"...

ВЪОРЪЖАВАЙ СЕ НАРОДЕ, ЧЕ ОТ ТАЯ ЦИГАНСКА ПАСМИНА НЯМА СПАСЕНИЕ АКО САМИ НЕ СИ ПОМОГНЕМ! ДЪРЖАВАТА ОТДАВНА Е АБДИКИРАЛА ОТ НАРОДА СИ!

как да се въоръжаваме, боко тиквата не дава, даже затяга оръжейните закони (от 5 месеца има нов закон)? не може да стреляме по неговите мургави избиратели, обещал им е да си безчинстват и убиват необезпокоявани?

изперкал си мой човек, ама много!

Коментари - Задържаха двама 16-годишни, убили жена | Днес.dir.bg

Задържаха двама 16-годишни, убили жена

40-годишна жена, изчезнала на 19 януари е била намерена убита. Задържани са и двама заподозрени за смъртта й - две непълнолетни момчета, които я нападнали за да я оберат.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха двама 16-годишни, убили жена | Днес.dir.bg

Коментари

докато не се вдигнем да направим нещо ще ни го начукват до края на живота ни!!!!!!!!!!недеите да спитеее знаите си правата!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Гледам и не вярвам на ушите си"!!! Фактолигията е сходна с много други престъпления: 1. Убийците са известни от години на органите на реда, но се разхождат свободно... Защо? 2. При такава многочислена полицейска структура в дъжавата, оказва се, че в селото няма полицай! Защо? Жалко за убитата жена. Моите съболезнования към близките.

Жалко за женицата, тия малоумници и в затвора не може да влязат, но има хора които я познаваха, по-добре да не минават само с порицания да не вземем закона в свой ръце

Шокиран съм от новината, лека й пръст на Краса, беше добра жена. За съжаление всички си мислят, че екстремизма е в Родопите, а той всъщност е в северна България, където държавата е оставила циганите да безчинстват над българите. Ето там е екстремизмът. Михайлово, с най-плодородната земя - Златията е станало циганско село.

За този дет се изказва че ще съди по ИП всички накърнили ромите!Съдете ги....но аз искам да знам има ли кой да осъди двамата "хлапаци" които не стига ще са я душили до притадък,а и след това за по сигурно са я давили в 20 сантиметрова баричка,и то за 2-та златни пръстена,които и бяха подаръци за коледите и 2 монети по 50ст. Искам да знам,след като толкова ги защитаваш,живял ли си сред такава напаст? Те са дрипави,нагли,нахални паразити,които пият и черпят живот от нас! Необразовани нахалитети,които цял живот са били на наш гръб...Крадат,убиват хора,изнасилват непълнолетните ни дъщери и ти ми ги защитаваш? На твое място в този случай щях да си спестя коментарите!!!

Не знам какво да мисля! И това ако е Европа! Убили са, убили. Какви са присъдите съгласно законите? Това е интересното. Защото, ако си в Турция, най-вероятно няма да излезеш жив от затвора за далеч по-леки от това престъпление, независимо че си циганин. В някои страни не се противят и на вендета. Това не е проява на антициганизъм, а справедливост. Разберете, циганите разразяват терор . У нас, понеже са много, този терор е нетърпим. Горките българи! Колко от тях са обрани, изнасилени, опозорени и убити безвъзмездно. След другите робства на прага ни е циганското.

От това робство освобождение няма да има

От това робство освобождение няма да има

Какво е това - нещо като връзване за кол в центъра на селото, или въргаляне в катран и пера, или разходка по улиците с табела "Аз съм крадец"? Съдията вместо да ги прати в ТВУ с перце ги е погалил. А сега сигурно пак същият/щата ще ги осъди условно.

Да ги съдят но да е строго наказанието . Все ми е едно дали са били циганин и българин / циганин и турчин / циганин и циганин и каквото или каквито и да са били . Само да не стане като с Милен Вечлев , държавата вкарана е един милиард които ще платим вски ние . А този които е вкарал в такъв дълг да е чист като момина сълза . Защото все пак има и член престъпление по служба .

Говорим за зверско убийство. Какво общо има Велчев, кого уби той по най-садистичен начин? Ей, верно си тъп и проЗт. Велчев да си понесе наказание за престъпление по служба, а двамата дрисльовци за престъпление, извършено по особено жесток и мъчителен начин за жертвата. Докато не разбереш разликата все ще ги плещиш някакви такива простотии по теми, които са трагедии за жертвите. Дразниш! Егати и моралиста се извъди, коректив от класа, няма що!!!!

"Тъп и прост" пък експерт по макроикономика и финанси?! Азли не разбирам нещо или т грешиш??? И да знаеш - НЕ МУ Е ТУК мястото на този спор!

трябва да станем полицейска държава за да се оправим, защото всичко е изпуснато.

ИЗЧЕЗНАЛА НА 19 ЯНУАРИ -ОТКРИТА ВЧЕРА ! И ПРИ ТОВА НЕДАЛЕЧ ОТ ПЪТЯ КОИТО МИНАВА БРАВО! БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАЙ И КРИМИНАЛИСТИ УНИКАЛНИТЕ СТЕ НА 100 МЕТРА ОТ ПЪТЯ ВИ Е НУЖЕН МЕСЕЦ РАБОТА.УБИИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ ЗА ТОВА НЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ВАС ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ САМО ЕДНИ ХРАНТУТНИЦИ НА ДЪНЪКОПЛАТЕЦА!!!

ако бяхме нормална държава нямаше да ревем за помощ, а щяхме да се разваме на правосъдие и задружност.

Сутринта в някои вестници излязоха заглавия, че две хлапета убили жена. Какви хлапета, тия са убийци, садисти? Не станаха ли твърде много убийствата, извършени от малки и големи деца? Това отдавна не е новина. Колко са осъдените? Навярно, родителите им ще твърдят, че жената /1м 50см/ ги е нападнала и те са се защитавали. Ще са поредните неосъдени идиотчета. Прави ми впечатление, обаче, друго. "Младежите откраднали две ланчета, три пръстена, две обици и гривна," Кой ходи накичен като коледна елха, щом не иска да го оберат? Явно, семейството е типично първенюшко. Видели се с пари в джоба и бързат да се похвалят. Зле е завършила тая показност.

Е,жена е ,защо да не се кипри ... Виждае ли скъпа Хена в какъв свят живееш/м - да те е страх да сложиш 2 накита заради две лаца ... Е,на 16 да са,ама са за панделата!

Как можеш да плямпаш такива глупости? Какво значение има дали са парвенюта и как се кичат? Това, че някой се е накичил не дава правно или морално основание на друг да го ограби и убие! Напротив, сега има основание тези копИлета да бъдат убити, защото от тях човеци няма да станат! Най-много след време да убият някого другиго!

Та какво направи Волен ?? Сега като е в парламента, какво направи за да се съборят незаконните кашониери на циганите? Бойко Борисов още като кмет обеща всички, дошли в София след 1990 г да ги върне там, откъдето са дошли. И какво?? София стана най-циганизирания град, най-смърдящия и най-селския град в БГ. Тези, които говорят правилен български език са шепа хора. Изобщо смрад, цигания и диалекти - в това за жалост се превърна родния ми град.

Българите молят за ПОМОЩ, кой ще ни чуе!!! Господин психолог, спрете анализа и направете нещо. На ръба сме и ние, нужно ли е да чупим, за да бъдем чути???

Страхливците го удариха на молба.Боже, боже, няма такъв народ...

Казах "МАНГАЛИ" г-н модератор а не да ми го изопачавате в ......и

Що за животно трябва да си за да посегнеш на живота на една жена - майка на две деца?! Какво би оправдало подобно поведение?

Явно две монети по 50 ст. са напълно достатъчни. Не мога да разбера що за същество трябва да си, за да поствиш толкова ниско летвата на хуманността, морала и духовните ценности.

Еййй, хелзински - като много ги защитаваш, що не пишеш, колко са ограбените цигани?Що само тях хокате, а дето енергоразпределителните компании ви грабят покровителствани от държавните ни комисии, си траете . Ако и ний не плащаме , като тях няма да е тъй.

Какво означава нашето мълчание, а само писане по форуми, че сме аморф, бездушни, безгласни букви, нищо!!! А такъв народ най-лесно се управлява. И те много добре го знаят, че само си лаем, а когато едно куче лае, то не хапе. Жалък народ. По другите страни има реакция веднага. Ако един ватман е само нападнат , не убит, на другия ден спират цялото движение, а тук... нищо. Само приказки.

За мен нещата стоят така: Близо 95% от циганското население в България след 1990 г живее от помощи и кражби включващи и убийства, които всички правителства от този период приемат като нещо необходимо и неизбежно, но на гърба на обикновения българин.Може би ще се трогнат и вземат мерки , ако бедата сполети само тях.Но те се смятат за неуязвими, защото ги пазат бодигардове, защото тяхните фирми печелят от откраднатите жп релси и ел.съоръжения, защото вземат предостатъчно като избранници на същите престъпници. Нямаме държавници,нямаме патриоти, които да мислат за държава и народ. Управляват ни алчни и зли хора, чиято единствена цел е охолния живот за сметка на бедната част от народа ни/която за жалост е доста голяма/

Ама моля ви се, как може да сипете такива хули срещу дискримираните роми! Ами тях ако ги няма в БГ, ние кого ще защитаваме? Ние сме защитници на кротките и дружелюбни роми от жестоките издевателства на българите. Сега ще ви съберем IP адресите и всички на съд, цяла България ще осъдим. Нюрнбергския процес като сватбен ритуал ще ви изглежда. И така ще е докато се научите да уважавате този древен и културен народ и да му дарявате всичко, което с труд сте изкарали. Само така ще съхраним техните културни традиции - да не работят, да присвояват чужда собственост и да се плодят.

Това за културните им традиции е яко...

Съдете ги....но аз искам да знам има ли кой да осъде двамата "хлапаци" които не стига ще са я душили до притадък,а и след това за по сигурно са я давили в 20 сантиметрова баричка,и то за 2-та златни пръстена,които и бяха подаръци за коледите и 2 монети по 50ст. Искам да знам,след като толкова ги защитаваш,живял ли си сред такава напаст? Те са дрипави,нагли,нахални паразите,които пият и черпят живот от нас! Необразовани нахалитети,които цял живот са били на наш гръб...Крадат,убиват хора,изнасилват непълнолетните ни дъщери и ти ми ги защитаваш? На твое място в този случай щях да си спестя коментарите!!!

Предлагам ромите да бъдат депортирани в Индия, както тези от Франция. В крайна сметка те са временно пребиваващи тук, които не искат да се впишат в обществото ни.

Добре бе....ясно е "момчетата" са цигани. Ако нивинатаот България съдържа обир или убийство свързано с обир, джебчийство и прочие....цигани са. Кога и правителството и ЕС ще осъзнаят това? Не нови къщи да им строят и помощи да им раздават, а тояга трябва. Не пращаш децата си на училище- затвор. Поевече от 5 години не плащаш данъци- затвор. Открадната чанта- 40 години затвор и тн. Но и това пак ще е на гърба на данъкоплатеца...май смъртната присъда е време да се върне. А сега? След месец-два пак ще ги пуснат да убиват на воля.

Затворите няма да ни стигнат! Химическа кастрация и намаляване на популацията-това е изходът!

Едното от момчетата е циганин - другото вероятно не е, което отхвърля тезата, че само циганите вършат простотии и престъпления. Не искам да звучи като защита - просто мършата е навсякъде за съжаление...

Докога от ромските малцинства ще обират, пребиват и убиват невинните български граждани?!! Всеки ден четем за ужасните им набези - ограбват и разкостват мандри, жилищни блокове, оставят ни без електричество и телефони заради откраднати медни кабели, застрашават живота на пътуващите с жп транспорта (поради откраднати траверси)!!! И за това получават само обществено порицание! Смешно, нелепо и трагично! Една млада жена е убита по особено жесток начин от двама рецедивисти и е оставила две невръстни деца сирачета. Трябва да има ред в нашата държава и да се гарнтира живота и безопасността на гражданите й. Необходима е незабавна ефективна намеса на полиция и съдебна система.!!!

то в булгаристан дори проблема с агресивните кучета не може да се реши. Едно плямпало от екото по btv като отвори една уста в защита на "горките животинки", крещеше, пищеше, а останалите я гледаха примигващо ошашавени и дума не обелиха в това число и т.н журналисти. Еко малоумницата искаше кучетата да са болни от бяс, в противен случай за нея нямало проблем животинките да се събират на глутници, да лаят, нападат и разкъсват хора. Този проблем не може да се реши, ние очакваме проблемите с ромите да се решават и то справедливо

Много ревете , но правите ли нещо - не ?! Щом сте на такова мнение подкрепете АТАКА . Аз не съм гласувал никога за тях , но това ви е единствения изход , ама не вие слушате разни боклуци- социалисти , либерали , демократи - Волен бил такъв , то това не било демократично . Смажете циганите на изборите - това е . АЗ ще гласувам / в София / САМО за кмет който махне циганските каруци извън околовръстното !!! Пълна забрана за достъп на каруци в София - толкова !!!

Атака вече не е тази партия, която беше преди да влезе в парламента. Сегашната смейна партийка се състои от 50-тина членове, вкл. сем. Сидерови и колкото по-бързо я забравим, толкова по-добре за народа ни.

САМО ЕДИНИЯ Е ЦИГАНИН!

А ДРУГИЯ Е ТУРЧИН .......

поредните комунисти , убижци на балгари . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Би било чудо, ако коментарът ми се пусне от цензора Няма съмнение, че всичко в тази държава се прави с цел да се поощрява циганската престъпност. Какво имам предвид? 1. Държавата дава стотици милиони, изработени от нас българите, за да се размножават циганите. Да, размножаването на циганите е доходен бизнес за тях. Целта на държавата без съмнение е да се замести българското население с циганско. 2. Всички престъпления на циганите се оневиняват още след оповестяването им. Ако циганин забременее момиче на 10-12 години, това не било педофилия, а цигански обичай; ако циганин окраде някого, това било нормално за техния бит; ако циганин убие, той го бил направил в афект и, тъй като бил социално слаб, не следвало да носи отговорност. Припомнете си има ли къща на село, която да не е ограбена от цигани, припомнете си какво прави полицията, когато цигани крадат и убиват - НИЩО!!! По нареждане отгоре полицаите наблюдават циганските престъпления, дори убийствата на българи от цигани (Припомнете си разграбването на фирмата в Казанлък, припомнете си убийството на 24-годишния български младеж в София)... България има 1400-годишна история, но само 20 години й бяха нужни, за да се превърне тя в циганска държава!!!

За съжаление сте абсолютно прав.

много си прав!

Не се притеснявай,че ще те цензурират приятелю.Кажи си каквото мислиш и може да мине между капките,а на теб ще ти олекне.Под прозореца ми току що премина колона от коли с надути клаксони.Родило се е поредното цигане.Тук така изразяват радоста си.Няма лошо,но ако аз реша да изразя бурно радостта си за това,че ми се е родило дете вероятно ще отнеса глоба за нарушаване на обществения ред по наретба номер еди кой си на еди коя си община.Все пак аз ще задам и моя въпрос макар че едва ли някога ще получа отговор:"Защо и как се стигна до тук?"Защо нашето правосъдие е обладано от Божието милосърдие до такава степен,че дори самия Господ бог би могъл да се поучи от него.Защо нашите скъпи законотворци не оставиха един читав закон който да работ в полза на хората и да пази правата им.Защо слушаме винаги за това,че трябвало да се съобразяваме с някой.Нима Франция няма закони от 200г.Германия от времето на третия райх,или пък Обединеното кралство от времето на Виктория.Нещо да хармонизират и да синхронизират.Неее.Няма такова нещо,но ние го правим всеки ден и законодателството ни става все по всеопрощаващо.Като прибавим и съдебното милострдие скоро ще се налага да се плаща на престъпниците зкато за положен труд.Архангелите на властта също ги е обхванало едно милосърдие та пушек се вдига ,та се чудя в случая как тъй са ги хванали тези калпазани дето са убили жената.А тя си е виновна .защо носи злато и 2х 50ст.Та кой престъпник би издържал на подобно изкушение.И все пак остава един въпрос:"Кой ни докара до тук?Кой дърпа конците на всичкото това театро?"Ако си отговорим на това твоите въпроси драги ще станат ненужни,а ти ще си живееш спокойно като нормален човек.

Отговорът на твоите въпроси е само един: Конците на всичко ставащо тук се дърпат от сили, намиращи се извън България и крайната им цел очевадно е една: УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ. Най-чудовищното в цялата тази касапница е, че изпълнителите на тази присъда вече 21 години се намират в парламента и повечето от тях са българи, поне по паспорт.

За съжаление, скоро няма да е България, а Мангалия!

ПОРЕДНОТО УБИЙСТВО НА БЪЛГАРИ ОТ ЦИГАНИ! ДОКОГА, ДОКОГА?! ИЗБИХА ТОЛКОВА НЕВИННИ ХОРА ПО СЕЛАТА, В ПЛЕВЕНСКО УДУШИХА ПО ОСОБЕННО ЖЕСТОК НАЧИН ДВЕ БАБИ, КОЛКО НАРОД УБИХА, КОГА ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ЗА СПИРАНЕ НА ЦИГАНИТЕ, КОГАААА, НЕ МОЖЕМ НАСЕЛО ДА ОТИДЕМ, НА ВИЛА, УНИЩОЖИХА СЕЛАТА!!!!!!!!!ПИСНА МИ ОТ ВАШИЯ ЦИГАНСКИ ЕЛЕКТОР, А БЪЛГАРИТЕ ГИ ЗАБРАВИХТЕ!

Докато не ги почнем и ние по същия начин!

Колко лесно се решава проблема с битовата престъпност: 1. Либерализиране на правото да притежаваш оръжие вкъщи - за самозащита. Правете разлика между правото да притежаваш и правото да носиш! 2. Моя дом е мойта крепост - нарушителите имам право да си ги отстрелвам. На тези достойни граждани да им се дава орден от президента - за вършене на работата на полицията. Ха познайте като всеки има оръжие вкъщи кой ще тръгне да краде ?

Напълно те разбирам и подкрепям, но това няма да реши проблема! Аз съм жена - какво оръжие да нося и как да стрелям - някак си не става нали. Това е и въпрос на психика. Ами на бабите по селата - и на тях не би им свършило работа оръжието. Горкичките те; унижавани, изнасилвани, убивани! Това са наши родители и аз съм бясна от безсилието си. Все си мисля, че трябва да има някакави правни норми за справяне с престъпността - та нали и в други държави живеят цигани...... P.S. Аз съм българка, но държа да подчертая, че освен циганите няма друга толкова криминално проявена прослойка - нито турци, нито евреи нито пък други!

На бабите няма да им свърши работа пистолетът, но на съседа им ще свърши. Защото аз ако съм въоръжен и нещо се случи със съседката ми - жална им майка на нападателите! А ти не си толкова безсилна, защото когато човек е с огнестрелно оръжие в ръка - няма особено значение дали е мъж, жена, мутра или хлапе. Натиснеш ли спусъка, куршумът си лети. И те уверявам, че ако си купиш един газов пистолет и ти се случи случка, само го извади хладнокръвно и ще видиш как ще духне нападателят.

Абе те крадците няма да знаят кое бабе има двуцевка и кое не. А и страх лозе пази - като почнат да ги отстрелват хората кражбите практически ще изчезнат.

Отново грозното ни правосъдие / самата дума е сбъркана/ се държи като лека жена / ако напиша правилната дума ще го махнат / . Писна ми от присъди , които толерират престъпниците !!! Искам някои капут в тези съдилища да мисли ПЪРВО че някой е извършил ПРЕСТЪПЛЕНИЕ а после за правата му !!! Нищо че са на 16 , като ги осъдят доживот ще поне малко да стреснат боклуците и цигани и всякакви !!!

В затвора за 200 години трябва да е тяхното наказание

Дано изгният по затворите тея изроди ! Жалко за жената !

Идеята да се върне смъртното наказание все повече почва да ми допада. При такова предлагане на престъпления, трябва да има насрещно предлагани наказания.

Писна ми от тази гнусна циганска пасмина.Вече не може да се живее така!

абе държава ли е чуо ли е

г-н посланник Ворлик ни напътства и по-точно управлява, и поради това ,че сме изостанали от демокрацията на САЩ, предлагам да започнем малко от по-ранните етапи на демокрацията -Закона на Линч. Разберете хора, и вчера го писах, че положението ще стане нетърпимо след 1-2 години, но явно съм бил прекален оптимист. Положението е отчайващо. Колкото до призива на Ник - народът е въоръжен и искрата може да пламне всеки момент.

Като сме п-----и мъжете, така ще е.

до кога ще ги тарпим?

Порицание за кабелите, а? В Турция щяха да влязат за по 20-на години... Ако бяха получили подходяща присъда по първото престъпление, сега вероятно жената щеше да е жива... още една жертва на "демокрацията"...

ВЪОРЪЖАВАЙ СЕ НАРОДЕ, ЧЕ ОТ ТАЯ ЦИГАНСКА ПАСМИНА НЯМА СПАСЕНИЕ АКО САМИ НЕ СИ ПОМОГНЕМ! ДЪРЖАВАТА ОТДАВНА Е АБДИКИРАЛА ОТ НАРОДА СИ!

как да се въоръжаваме, боко тиквата не дава, даже затяга оръжейните закони (от 5 месеца има нов закон)? не може да стреляме по неговите мургави избиратели, обещал им е да си безчинстват и убиват необезпокоявани?

изперкал си мой човек, ама много!