Оставиха в ареста ”убиеца” на Яна, и без ДНК експертиза

Софийски градски съд наложи мярка за неотклонение „задържане под стража” на Пламен Трифонов, задържан за убийството на Яна Кръстева, предаде Агенция „Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста ”убиеца” на Яна, и без ДНК експертиза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквито и права да има лицето на снимката, ние не сме му адвокати да му ги защитаваме. Той има вид на човек, който може да убие.

Имал съм "удоволствието" да бъда обект на разследване от екип от интститута по психология на мвр. Нешо средно между каубои и дървари, бързащи на ВСЯКА ЦЕНА да имат уличен извършител. Метода им на работа е най вече тотално унижаване и психическо пречупване на разпитвания. Включително и затваряне в карцер без прозорци между разпитите, които може да траят към 18 часа в денонощие. От тях изтичат и "поточета" към медиите относно личността на разпитвания, без да има каквито и да е доказателства за негова вина. Бързат да афишират дейност по учудващо елементарен и дърварски начин. Изобщо не ги вълнува, че разпитваният може да е и невинен, че ще му опетнят доброто име сред разпитваните относно него съседи, роднини и приятели. Обиск у дома с поемни лица - съседи. Как после ще ги гледаш тези хора цял живот - изобщо не ги вълнува. Това се случва на абсолютно невинен човек.

Пак маса недоволни! Няма угодия, ей! Сега пък извършителя не им харесва, прост бил, беден! Дай им някой по така извършител, красив, умен, богат, известен, иначе закакво въобще да се занимават с това убийство! И пак им полицията виновна, ту не работела добре, защото съда отхвърля доказателствата, ту пак не работела добре, защото съда приема доказателствата!

..Приятелят и заспал на масата... е да имам приятелите на тая, каквото и да е, бог да я прости.

Недоволни сме защото въпроса е принципен. Не може за пореден път Цецо да си приказва каквото му хрумне и да няма последствия. В разследването си има правила и процедури, това не му е физ зарядка. И не може за кефа на някой да се нарочва първия попаднал и да се вика те тоя е убиеца. Защото ако не е той то истинския си е в парка и пак ще напада

Ти колко лежа в пандиза,че си толкова против Цецо?

Прав си. На повечето пишещи не им пука ни за Яна, ни за заподозрените, ни за жертвите в Осло. пука им само как да си излеят злобата анонимно, как да нахрачат други хора, как да си обругаят държавата и институциите и това им е оргазма за деня. Отскоро пък има и нова орда политиканстващи, както писаха по вестниците дават им пари. Ако дир. бг иска да бъде четен и коментиран от качествени хора, трябва да затегне модерирането, да сложи регистрации и да трие всякакви политически пропаганди.

НЕ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ОТ ГЕРБ ЗАРАДИ ИКОНОМИКАТА. СМЯТАХ ДА НЕ ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ. НО ВИЕ ТУК МЕ МОТИВИРАХТЕ ДА ОТИДА И ОТНОВО ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ. СЛЕД ТАЯ ВАША ЯРОСТНА ЗАЩИТА НА КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЪМ НАПРАВО ДЛЪЖЕН ДА ГО НАПРАВЯ.

ПЪРВО ИДИ ДА СЕ ПОЛЕКЪВАШ В ПСИХИАТРИЯТА

НАЙ-ДОБРЕ СЕ ПОЛЕКУВАЙ ТИ. ЗАЩОТО СИ НАПЪЛНО ОТКАЧЕН, АКО СМЯТАШ,ЧЕ МОГА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ВРЪЩАНЕТО НА КРИМИНАЛНАТА ВЪЛНА ОТ ДЕВЕТДЕСЕТТЕ ГОДИНИ. ТОГАВА СЪЩИТЕ ПАРТИИ ОТ СЕГАШНАТА ОПОЗИЦИЯ БЯХА НА ВЛАСТ И НИЩО НЕ ПРАВЕХА. ЩОТО СЕ НОСЕХА ЕДНИ КУФАРЧЕТА С ПАРИ ОТ МИТНИЦИТЕ И СЕ ДАВАХА НА ГОСПОДИН ПРЕМИЕРА. А ОТ ДРУГАТА ПО ЦВЯТ КОАЛИЦИЯ ПЪК ДЕЛЯХА СЪС СИЛОВИТЕ ГРУПИРОВКИ. ТИ СИ НАПЪЛНО ОТКАЧЕН И ЧАЛНАТ,АКО СМЯТАШ, ЧЕ МОГА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕЗИ ХОРА. ОГРАБИЛИ ТРУДА НА МОИТЕ РОДИТЕЛИ. ЗА ГАВРА ИМ ПОДХВЪРЛИХА ЕДНИ ПЕНСИИ ПО 100-150 ЛЕВА. А БОРИСОВ ЗАСНЕ С ХЕЛИКОПТЕРА ВАШИТЕ ДВОРЦИ, ПАЛАТИ ВДИГНАТИ С КРАДЕНИТЕ ОТ НАС ПАРИ. ТИ СИ ЛУД ВЕ ДЖОНИ! НЕ АЗ,ТИ СЕ ЛЕКУВАЙ ЩОТО СИ ИЗПЕРКАЛ ТОТАЛНО,КАТО ДРАСКАШ ТИЯ ПРОСТОТИИ!

Пред нашата полиция, която неуморно ни пази, бледнеят и Хорейшо и Гил Грисъм, да не говорим за аматьори като Поаро и Холмс! По отпечатък, намерен върху "предмет" (запалка, мобилен телефон?) уличиха единия "извършител", а по няколко косъма, сходни с тези на човек, който се вре по храстите за да търси шишета - хванаха направо "убиеца"! Че даже и разбраха, че те двамата се сдружили набързо и пречукали момичето "без да искат"... Както казах преди време - още като казаха, че работят по версиите, че Яна или е познавала, или не е познавала убийците си, ми стана ясно, че полицията е на прав път! Но понеже явно не са разбрали думите на Цвъки, хванаха един познат и един непознат на жертвата... СМЕЕЕХ , драги зрители...

Предполагам, че Български Хорейшо - следовател пак са му се привидяли разни ДНК профили. Много е страшно в БГ, колко прокурори и следователи си нагласят нещата за да се изявът... Представам си и колко невинни има осъдени заради тази измет.

Поведението на Цветанов и полоцията в този случай е странно, но типично. Чудя се какво ли ще стане ако се окаже, че изчезналият втори заподозрян също е жертва, а те вече го обявиха за убиец?

Ами да,жертва е. Яна е убила заподозрения,а клошарът пък е убил Яна като акт на правосъдие.

Незнам кой е прав и кой крив, но на фона на алкохол 2.5 промила всичко е различно за всичките. Както навсякъде по-света хората станаха по лоши.

вдигна се шум и продължава............че то за световен рекорд на стефка костадинова толкова не се шумя.............и сега първия ,който бил в градината..........полицията актив ли си пише...........а тя какво търси ей тъй по никое време там...иначе жалко ,че млад човек

както гледам,нищо нямат срещу него!!!!!!!

Много е удобен за извършител. Видяха, че хората се надигнаха и веднага намериха изгоден виновник - беден, видимо в недобро психическо състояние, без възможност да се защити. Белнейски 2. Фарс 2.

Да. Сега остава докато се крие да си изработи като Лазр Колев фалшиво алиби.

Така,такааа.Ама то извършители няма бе хора! Само набедени заподозрени! Те убитите сами се убиват,амаха.Вадят нож,ръгат се,падат,пак стават,пак се ръгат,пак падат... Или пък сами се удушават! Хващат се за гърлото и душат,душат,душат. Няааама убийци,ня-ма! Има само набедени! От мръсника ЦЦ

Този изглежда доста изтрещял, брутален, агресивен и буквално откачен тип. Да ни пази Бог от такива !

Чакайте сега нали Цецо каза че имало ДНК съвпадение. Как така сега се оказа че още не е излязъл анализа а сходството било визуално

В страницата на Капитал има изключително качествена статия за връзката между казаното от Цв.Цв. и художествената измислица...

за престъпниците всичко е художествена измислица щото не им изнася.

Май ставаше дума за ДНК анализ уличаващ другия. не ми се връща да чета всичко, което е казал Ц. От статията личи, че основното доказателство са показанията на майка му.

Има ДНК, няма ДНК. Пичелиш избори, не пичелиш избори. Има каката, няма каката. Смях в ДирБг-то.

Як и добре охранен. Слабичката Яна не е имала никакъв шанс срещу него.

По твоята "логика" дай да окошарим всички "добре охранени" граждани на Републиката. Щом си добре охранен, значи си завършен убиец, така ли? Ченгелската ти кратуна направи епохален извод в криминологията. Ало, министерството, на часа да се запише в учебниците! :))))

ами не е лъжа,вярно е

Румяна

Дръж се прилично. Споделям наблюдение, не казвам нищо категорично. То и съдията е предупредил зда не се избързва с квалификациите. А ти си гризкай петстотинте лева дадени ти да агитираш по форумите, поне докато форумите го позволяват. Мисля, че е крайно време и това да се спре.

асфиксия

Едно, че не са го написали правилно, и второ, че е употребено в доста страннен контекс... асфикция на лицето, шията и корема Асфиксия - буквално от гръцки - без пулс. Означава задушаване, удушаване, спиране притока на кислород. В допълнение, заглавието Ви е журналистически некоректно - този човек все още е заподозреният в убийство. Само съдът на база на доказателствата може да Ви даде повод да го наречете убиец. Към момента все още е заподозрян... Искрено се надявам МВР да вземе да си свърши работата качествено и да се разреши случая.

*контекст /печатен пропуск, преди някой друг да ме е коригирал/

дело "Белмейски" и виновният "Лазар Колев"!

100 години се влачи това дело и още не си разбрал ,че е БелНейски, ане белМейски ..куку...

какво искаше да кажеш:) Нещо по същество имаш ли или просто записваш участие педи:)

Цветанов е ебати ....., като малко детенце от по-устатите чуло не дочуло и оревало мястото. Ако тоя човек не е убиеца или момичето си е падала по разни мазохистични техники по време на секс и нищо от това което знаем не е така? Как ще отидеш при майкаи и баща и с кви очи ще им кажеш ами не е тоя? Кой е незнаем но ни трябваше изкупителна жертва за да млъкнат кучетата.

Хм, още нищо не е доказано, но в заглавието пише ''убиец''...... Уважаеми редактори, ако човекът се окаже напълно невинен представяте ли си как може да ви съди за клевета?

Жалки сте! Защо политизирате едно убийство? Кой какво ще спечели? Защо не си отваряте чесновите усти когато е време да изпълните гражданския си дълг с цел превенция?

QTEK

много глупости а вероятно човека няма нищо общо..но нали трябва да отчетем дейност И никой не е виновен докато не се докаже Вината му!а цвъки освен акушерка е и съдия..абе смрад

И как разбра,че няма нищо общо? Негов адвокат ли си?

Нека да направим Форум за смъртно наказание във Фейса време е БЪЛГАРИНА ДА СЕ СЪБУДИ !!!

В ТАЯ СТРАНА НЯМА КАКВО ДА СЕ СЛУЧИ ТУК НА НИКОИ НЕ МУ ЗОР ЗА НИЩО

няма да мионе в парламента там е пълно с смъртници

Представям си първо да го пуснат, пък после да правят ДНК......после иди го гони...

не знаеш ли, че Цецко обяви, че има ДНК:)))) Слушайте какво ви говорят вождовете:)))

За Яна се писа много и хубаво и лошо. За убиеца и дори не написахте правилно името - Павел или Пламен. Явно за журналистите това не е от значение, но за родителите й?

А на теб кой ти каза, че е убиец? Да не би вече да има влязла в сила присъда, и ние още да не знаем? Като си кух/-а, що се занимаваш да пишеш за неща, които не разбираш?

И щом няма присъда не е убивал. А момичето си е живо щом няма присъда! Така де,няма присъда,няма убиец,няма убийство и няма убита! Щом няма присъда.Тоест Яна е жива и здрава. Дир.бг да вземе интервю от нея.

Като се намесят адвокатите ще стане съвсем друго. Това беше поредната пушилка на ЦЦ.

Знаем,знаем.За френския съд доказателствата са достатъчни,за българския все не са.По-католици от папата сме в спазването на закона,а? Хайде бе! Не на мен тия! Делят се едни пари под масата и естествено все няма доказателства и все не са достатъчни за беге съда. Ами като има пачки,няма да има осъдени я!

явно не знаеш за Борилски и за допълнителните доказателства, ама това ти е простено, защото от централата на ГЕРБ са пропуснали да ти го съобщят! И като каза Франция защо ГЕРБ не призна и експертизата за "Ало Ваньо":)))))

Абе не че го защитавам ,ама ми се струва много странно как клошар и преводач ще се комбинират за изнасилят момиче в парка.Айде двама клошари и двама преводачи иди-дойди.Мирише ми пак на "цецково разследване".

Това се получава, защото ниско интелигентни полицай дава изявление пред журналисти който чули недочули изопачават историята и не могат да предадат адекватно в крайна сметка какво се е случило. Чета често новини и на някой трябва по 2-3 мин да препрочитам текста за да схвана хронологията на събитието. Историите общо взето звучат така: "Един син на майка и баща убил брат си" Криминално проявения С.Т. от Долнокрайчене карал кола и навлязъл в насрещното където блъснал Иван Петров от София. От което Опела се изхвърчал в двора. И се наложило да затворят магистралата Пловдив- София. Пострадалия бил задържан за 72ч. и се оказало, че бил убил брат си който карал Мерцедес с Шуменска регистрация. На двамата им са взети кръвни проби и са пуснати за домашно лечение.

Това е защото ти си високоинтелигентен.Често ти трябват по 2-3 минути да препрочиташ някоЙ новини за да ги разбереш.

Вече знаем, че Чукча и Кака са олигофрени.

Жур, Кефиш ме копеле.

Идиотското писане на материалите води до заблуждения. "Клошар" го наричат единия, защото се развел, жена му го изгонила и той от няколко месеца спи във входа на блока. Иначе не е бил вечно клошар, завършил е история семестриално и явно е бил интелигентен човек, който е изпаднал в лош период. Другият е преводач-спедитор - в някаква фирма е оформял документите за транспортиране на някакви стоки, превеждал е текстове с технически термини - това е лесно, прави се с речник и минимални познания по езика. Ако езиците са сродни, става автоматично, не се иска кой знае каква подготовка. Всичките - и тримата, са били съседи в един блок в "Х.Димитър", познавали са се. "Преводачът" бил пиян като кирка на другия ден, не помнел нищо от нощта, но като видял нейната снимка във вестника, се уплашил, че можело той да я е убил и духнал през границата. Но за да се разбере всичко това човек трябва да изчете всичко по случая в няколко сайта... което аз случайно направих преди малко, търсех друго, но попаднах на статии за тази история.

Е...и жената! Абе, развод, развод, ама аз така не бих постъпила с човека, на когото съм се клела във вечна вярност ''в добро и зло, докато......''. Доскоро споделяла едно легло с него, а после го пратила да живее във входа. Пълен боклук е тази! Забележи, колко много енергия изразходват хората за най-незначителни неща, и в същото време се отнасят с престъпна лекомисленост към най-важните неща в живота. Много тъжно. В повечето хора липсва елементарна човечност.

Аврора и ти веднъж да бъдеш полезна, ако това което пишеш е вярно де.Така става ясно, че въобще не са познат и непознат.То между другото хора, от "познати" най-много трябва да се пазите.Ей го момичето какво ли си е викало те са ми познати ще се приберем заедно (в съседни блокове сме), за по-безопасно...

Чудесно ! Можеш да пишеш засукани криминални романи за деца до 2-ри клас!

Ей Авроро.....ако не се изсереш в някоя тема не можеш да спиш ли??? Ти си от тези "на всяка манджа мерудия" ама за всичко се имаш за компетентна.... Приличаш на една "Гостека" от форума на Розали ха ха ха

Авроро, ти откога стана експерт по техническите преводи, че сътвори такова безумно заключение как и колко лесно се превеждало? Отново смешна :)

Е та ти кво очакваш от ФИЗКУЛТУРНИК? А и него освен имотни облаги и консултации (неизвестно какви) срещу баснословни коментари, едва ли го интересува друго. Цвъцко е изпята песен!

грешка, горе да се чете "...баснословни ХОНОРАРИ..."