Убиха баба посред бял ден в дома й

Възрастна жена е убита днес в дома си в село Дълбок извор, Първомайско. По случая има арестувана жена.

Обратно в новината

Коментари - Убиха баба посред бял ден в дома й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТУКА,ДА СИ ЧЕШЕМ...РЪЦЕТЕ,НАРОДЪТ НИ СЕ СТОПЯВА БАВНО,ОТИВА СИ ЕДИН ПО ЕДИН, ОМЕРЗЕН И СЪСИПАН ОТ ПРИМИТИВНОТО ЦИГАНСКО НАСЕЛЕНИЕ!!! И НИКОЯ ,АМА НИКОЯ ВЛАСТ НЕ РАЗРЕШИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ,ЗАЩОТО РЕШЕНИЕТО Е ДА СЕ РЕЖЕ ИЗ КОРЕН !!! ХАК ИМ Е НА ВСИЧКИ БАБИ,ДЕТО ИМ ГЛАСУВАХА ДОВЕРИЕ НА ТЕЗИ ЛЪЖЦИ ТОЛКОВА ГОДИНИ !!

Веднъж по новините даваха за осъдените и тяхната съдба. Няма да забравя как един от осъдените за убийство каза, че не искал цял живот да страдал в затвора. Ако щяло да бъде така, по-добре да го убиели. Не знам осъзнава ли какво е казал, но си рекох, защо наистина се правим на по-католици от папата? В демократична Америка, дето е даже пример за демократичност има смъртна присъда. Да я върнем и ние, хем няма да има толкова разходи по затворите, хем и те няма да страдат горките и да се мъчат в затворите.

Като се роди цигане, веднага да се прави експертиза от социалните (както е на запад) може ли да се грижат за него (по минимална заплата на член от фамилията), Ако не, предава го временно на приемно семейство (докато не докаже, че 12м е имал необходимия доход). Ако до 3г. не докаже, отнемат се родителските права, и се осиновява. И от циганина ще излезе свестен гражданин, а не социален отпадък.

До голяма степен сами сме си виновни за тази критична маса паразити в обществото! Трябва да се вземе контрол.

Огледайте се около вас и ще видите колко българи са не по различни от циганите.Циганите убиват хора,продават децата си за пари,някои българи пък убиват собствените си родители, братя и сестри за имоти.

Въпросът е в мярката. Какъв процент от циганите не работят, крадат, просят, убиват за най-малкото нещо и какъв процент от българите го правят. Вероятно съотношението е 100 към 1. Циганите са не просто излишни в обществото. Те са вредни. Много вредни.

Мдаа... А тук чета за "Ден за почит към жертвите на комунизма"... А за жертвите на демонокрацията - кога?!

Бог да прости възрастната жена, трудила се цял живот. А на ромката/циганка нищо няма да й направят, идват изборииииии.......

Как така няма полиция в селото,не мога да го проумея...

Ето и в София цял квартал е ТЕРОРИЗИРАН от ЦИГАНСКО ГЕТО - КРАДЦИ! ТРЯБВАТ НОВИ ЗАКОНИ ТЕЖКИ ПРИСЪДИ.

Като напиша -циганите на с..ун съм расист и коментара е неприемлив,като поредната мангуста убие бял човек е статистика

След 40-50 години ден на почит на жертвите на прехода. Какво да се прави всичко върви, тече и се променя. Ееех, живот......

Поклон на всички жертви на реформатори,психопати, демократи , атлантици, лъжци ,рекетьори ,измамници и лицемери през тези тъжни и ужасни 26 години ,риформи ,злоба,грабеж и разделение на българите. Бог да прости загиналите жертви на демократичния геноцид на българския народ.

Бог да я прости женицата, но що ѝ е трябвало да се пазари с циганка! Циганин да хванеш да ти свърши работа- нито работа ще ти свърши, нито ще спре да иска пари и все му малко. Миналата година на Задушница дойдоха две циглета, като предложиха да прекопаят гроба на татко и сестра ми за 5лв. Съгласих се, опнеже имаше самопораснало дръвче, на което не успях сама да отскубна корена. Докато направиха две-три копки с мотиката и започнаха да се пазарят, че било оп 5лв на всеки, т.е. трябвало 10лв да им дам- аз им показах портмонето, че имам само 7лв, дадох им ги, за да ме оставят на мира, а те само разчоплиха с мотичката пръстта, изкараха я извън гроба, който омурдариха, корена на дръвчето остана в гроба, а по-късно ги видях с цяла тумба цигани, въоръжени с лопати и мотики, как се пазарят с една възрастна жена, която почистваше гроба. Ужасни са! Преди време едно циганче проси, моя колежка го пита за какво са му пари, а то- "да си купя баничка". Колежката отскочи до близката баничарница и му взе една голяма баничка, даде му я, а то вместо "благодаря" викна- "ами боза ма?"

Винаги когато някой циганин проси от мен пари му предлагам да му купя това за което ми каже,че са му парите-винаги отказват. Веднъж една възрастна жена поиска от мъжа ми пари за хляб,той и купи хляб,кренвирш и малко сирене.Сигурно беше много гладна,ядеше много бързо.

Дядото

На циганин нищо не давам. По добре да нахраня някое куче.

Бог да прости невинната жертва! Сигурно е получила пенсията си и ... Последната част от инфото за камерите в селото и край къщата на убитата ми звучи повече от малоумно. Камерите са някакво абсолютно налудничаво извинение, че НЯМА ПОЛИЦИЯ, че полицаите не си вършат работата и не респектират варварите, които живеят сред нас! Как да бъдат респектирани знаем всички, които сме живели по времето на легендарния Чочоолу. За съжаление - друга алтернатива НЯМА! Ако еврогейските толерасти в българската политика не осмислят много бързо това - варварите ще се развихрят и в големите градове. Съвсем скоро!!

90% ОТ ОСИГУРОВКИТЕ НИ отиват за развъждане на паразити/престъпници, да се множат без да работят и да убиват българи. Къде е логиката?? Нещо като да си платиш, за да те ударят, или убият! Бих искала, осигуровките ни да са за нашите родители, а не за орките!! Пари има, но отиват не за работилите 35-40 години, а за приматите...

Издухано государство!

Тъжна история. Ужасени, че няма да можем да си платим тока и хляба, тръгваме по близки и далечни друмища да търсим работа. Но не забравяме да се делим на фоби и фили, на комунисти, демократи и либерали, спорим , мразим се, желаем си смъртта, и ето че има кой да свърши тая работа - да ни изтреби, за сега плахо и срамежливо, само баби и дядовци, отначало само по тъмно, после всякога... На помощ идват чужди емисари, къде с радикални идеи, къде със приготвени знамена и т.н... Но никой не иска да си спомни приказката за вързопа от пръчки, днес на почит е парата , Родина, народ....кучета го яли.

ромката Донка част от пенсионната реформа

Демократизъм

Циганите убиват, грабят, малтретират а всички ги търпим за да сме евротолерантни !!!!

Така е! Ако ги няма циганите, няма да грабят, изнасилва, прегазват, малтретират застаряващото ни население. Няма да има политици с купени гласове, няма да има фалшиви ТЕЛК-ове, няма да точат осигурителната ни система! Абе няма мангал, няма проблем! Има мангал има мноооого проблеми.....

Айде-е-е, комунистите започнаха да убиват бабите. Тая да не е някоя баба на Цецка Цачева или на Борисов?

Не си пиеш хапчетата.

Ц.иганите вече дори не чакат да се стъмни... :( Няма оправия, няма желание да се реши проблема. Всяка седмица четем поне по два пъти за убити и измъчвани стари хора по селата от роми. ДОКОГА??? Храним ги с нашите данъци, за да ни убиват!!

Трябва да е било много сложно за разкриване след,като толкова криминалисти и началници са се отзовали на място.

Крайно време е да се разбере, че световната либерастка клика води планирана Война! Срещу цивилизованите държави и нормалните хора! За това и е този непрекъснат възход, демонстрация и слободия на цигани, ислямисти, педераси, лесбийки, средно и многополови перверзници. Циганите отдавна са използвани за терор, страх и смазване на българите. Те се използват и за обезлюдяване на българските земи, чрез безнаказани грабежи и убийства по селата и не само там! В ход е набутването и на мигранти-главорези. Либерастката клика е ранена с избора на Тръмп. Сега е момента да се започне масова съпротива!

"ромката Донка е задържана за убийството" не мога да повярвам, че сте написали това?! Досега се криеше кои престъпници са цигани и кои не. Гази явно е ходила всеки ден да проси пари, уж че помага нещо. На батата й е писнало да дава и е решила да спре, ама .. циганката не е била съгласна.

Рано или късно, това , което писах, ще стане.

Какво е туй "ромка" бе ?

Познавах един наш специалист , служещ в криминална милиция по бай Тошово време . Не искам да му споменавам името . В подобни случаи имаше идеалното лекарство за убийци и изнасилвачи цигани !

7.62 мм или 9мм?

Граждани на Първомай и околностите, създавам организация с идеална цел, с име ККК. Моля желаещите да се подготвят и да се присъединят, когато дам координатите.

НЕ ЗАКАЧАЙТЕ ЖЕНАТА БЕ! Това им е в традициите! Да удушат възрастните и ненужни хора. Защо само ще хабят хляба и ще им прибират парите, които им се ПОЛАГАТ за социални помощи. Да изплющят някое 10-12 годишно миндилче, което после да роди. Да си купуват жена през две-три години. Всяка да роди от 6 до 10 деца, защото много обичат децата и затова ги правят на дебили, инвалиди или на първобитни хора.

Това новина ли е? Нека сега да излезе Големият Мъж, голямото АЗ и да коментира! Колко време управлява? През всичкото това време циганските безчинства не са престанали! Какво направи Бойко по въпроса? Нищо! Една голяма нула! А иначе си много успешен! Искаш пак да управляваш! Кой е луд да гласува за теб? Сега аз да ти кажа защо не направи нищо по този въпрос. Ами защото от Брюксел не ти дават. А ти си послушно момче! Изпълнително! Точно послушковци повече не ни трябват!

ес и оон провеждат политиката на геноцида чрез полит.мошеници и неправит.организации като бхк,амер.за Бг и други .така е било и в годините през турското ни робство . всички тези "хора" искат територията ни и трябва да бъдат поставени на мястото им !

на циганин доверие нетрябва да се има инетрябва да се допуща в кащи защото тои гледа все нещо да открадне или да направи някаква поразия преди години моите родители отгледаха едно цигане като за благодарност като отрасна сапочна да краде ит вкащи открадна на маика ми портмонето колко пати са го саветвали и са му давали добри примери но не мояха да го преваспитат всички поразии са им в кравта на циганите

Ти си неграмотен бе. Кви цигани, кви 5лв.? По зле си от циганите.

гъмнозелените римляни са под защитата на бъхъкъ поради своите безценни културални особености и педерастката същност на съответния евреогейски, антибългарски комитет

АСЕН

Забелязал съм, че от 3-4 месеца циганите в нашия град си обновиха парка т.е. велосипедите с чисто нови. Дори някои от тях имат и електрически. А молбите ми в МВР за откраднати колела са вече четири, а резултата.....--води се следствие.

И сега какво? И нея ли ще храним на топло години наред? А? 27 ПРОКЛЕТИ години ни насаждат толерастия, за да ни се качват на главата и да ни пребиват и ограбват! Присъда по Закона на Линч и да бъде изпълнена на мегдана на селото в присъствието на всички местни цигани, друго спасение за нас няма. Нуждаем се от спешна промяна в законодателството ни и връщане на смъртното наказание!

Интеграция, а? Няма случай в световната история дори един паразит да е бил интегриран. Тя, интеграцията де, е в главите на БХК и на други НПО, както и в главите на циганските "барони" тип бат Сали.

Оставка на Радев! Оставка на Герджиков! Веднага!

озтафка на идиота

Ясно и точно трябва да се пише - циганка УБИ възрастна етническа БЪЛГАРКА...Ясно трябва да се казва циганите продължават да избиват етническите БЪЛГАРИ!!!

Аз по принцип съм против, когато във всяка новина за убийство масово хората предполагат, че са цигани. Но в случая наистина правилното заглавие би трябвало да е - Ромка уби баба посред бял ден. Иначе е уклончиво и подвеждащо.

но пък е "демократично"....

Ефективно 2 години. За изборите ще е у дома.

Ромът е дестилирана алкохолна напитка, направена от остатъчните продукти на захарната тръстика меласа и тръстиков сироп, чрез процес на ферментация и дестилация. Бистрият дестилат обикновено се налива да старее в бъчви от дъбова или друга дървесина. Допълнително, по-тъмен цвят ромът може да получи с прибавянето на карамел.

Сигурно затова са ги нарекли роми. Защото са остатъчен продукт на еволюцията на Хомо Сапиенс.

Според мен - остатъчен още от Хомо Еректус. До Сапиенс още не са стигнали. Трябва да им дамгосват номер на челото и да ги водят на синджир. Необходима е и стерилизация веднага след като се родят.

Свиха ни държавата,отвориха ни обществото,и разбойници мародерстват по всички направелния народа.

За тая пасмина трябва не демокрация а Крумови закони, тия мизирници са достатъчно страхливи за са се изнесат от Бг

Нация,която не допринася нищо и не мисли за утрешния ден,а ползва блага.

И коя е тая нация?

Ромката?!? И го съобщавате в дир-а! Хайде бе! Лека и пръст на жената. Да почива в мир. Отървала се е от жестоката българска действителност по жесток начин. Колкото до извършителката - предполагам все и е тая - сега в затвора ще е на топло и ще яде три пъти. Какво и трябва повече?!?

АСЕН

Стана ми смешно от по-горе написаното, "ЧЕ АЗ УМРЯЛ ЦИГАНИН НЕ СЪМ ВИЖДАЛ", а аз умряло куче също от много време не съм виждал.