Задържаха в Португалия издирвания убиец Кела

Известният бургаски престъпник Пламен Дишков-Кела, който от години беше издирван чрез Интерпол за убийство, е бил арестуван в Португалия.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха в Португалия издирвания убиец Кела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната отрепка е закопчана. Това е добра новина! Мястото му е зад решетките при строг режим поне за 20 години. А баща му трябва да му е съкилийник. И двамата Дишковци са родени престъпници и долна измет!

Поредната отрепка е закопчана. Това е добра новина! Мястото му е зад решетките при строг режим поне за 20 години. А баща му трябва да му е съкилийник. И двамата Дишковци са родени престъпници и долна измет!

?

там да стои и да не реве! в б-я си има "приятелчета" и ще се откупи лесно и бързо! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кога ще си назначите редактор на текстовете? От години съм ваш читател. В последно време правописните, граматически и стилови грешки станаха повече от допустимото. Явно неграмотността е взела шокиращи размери винтернет пространството.

Сега в затвора ще го направят ИзДишков и ще му трябва муфа. Много прости момчета всеки случай, а в Бургас имат много копиращи ги теляци.

Свобода за Кела!Невинен е.Правя подписка за освобождаването му.

Какви дружки могат да бъдат Кела и Бойко бе овчо? Единият е на 30, другия... Къв убиец и престъпник може да бъде Кела, една торба кокали, добре че баща му Кольо дърпаше конците. Но точно Бойко и Герб сринаха бизнеса му, събориха му огромната вила на Ченгенето и доведоха фирмите му до фалит... Ама тука редовни драскачи да пишат...

В България ще го пуснат много скоро, защото Кела е дружка с Бойко Борисов.

И кво общо има правителството на ГЕРБ с Кела, ама тука некои бесепарчета да се намират на приказка! Я си направете справка преди колко години Кела избяга от България и кой беше на власт тогава.

Не че е болка за умирачка, ДИР.бг, но града се казва Кашкайш, а не Каскайс. Аре стегнете се !!

БОГ да пази правителството на Република България, сформирано от Бойко Борисов. Голямо Браво.

Държавата, ако я има, трябва да издири негодниците сред полицаите и митничарите, които са пуснали този тип да офейка чак в Португалия. Това не е изолиран случай, а практика. Посолствата на Европа трябва да си вземат бележка за равнището на работа на полицията и да не допускат България на ГЕРБ в Шенген. Няма никаква сигурност в охраната на границите на ЕС. Това се потвърди за енти път.

Превърна се нещо като приказката "Те го търсят, ама той не се крие..." Това е направо наглост и гротеска. Ето заради такива свине ни се подиграват по белия свят, драги ми сънародници!

Магисратите...

чакаме го

ако не бехе мастара хтехе да е пламен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.