Версия оневинява Русинов за убийството на Яна Кръстева?

Полицията задържа на летище София Николай Русинов - вторият заподозрян за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина в София. Засега надделява версията, че Русинов е правил доброволен секс с жертвата, след което момичето заспало, а той си тръгнал.

Обратно в новината

Коментари - Версия оневинява Русинов за убийството на Яна Кръстева? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста внимателно написан коментар - всяка дума е обмислена и всъщност няма информация какво е правил Русинов с Яна и защо тя е в гората, а той - вкъщи. Според мен поведението му е подпомогнало убийството. Ако е вярно, че я е извел от кръчмата, за да правят секс в алеята и след това я е оставил, понеже била заспала, ако това е така, той е основната причмина за последващото й убийство. Той е създал всички необходими предпоставки за извършване на престъплението. Не трябва да му се размине.

Айде сега цял народ да се занимава с Джаба-хътянина и с Пеньо. Ма те самите не се ценят, та ние да им оправяме кривите краставици.

Напълно споделям мнението ти. Кратък и точен коментар.

както тя може да е заспала, защото била много пияна(според русинов), така може и той да е бил толкова пиян, че да не помни какво е направил. така как е възможно да се признае за виновен и как ще се докаже, че той я е удушил? аз съм жена и много пия, познавам и други жени, които много пият (бутилка, бутилка и половина за цялата вечер), но не знам за нито една да е способна да заспи на улицата, в парка, дори не и в чужда къща на дивана, особено след секс. хората имат чувство за самосъхранение. представете си го бе хора, те са танцували в заведението, отишли са в градината, може да са правили секс и изведнъж тя заспива.. невъзможно е! най-вероятно и е направил нещо (да кажем удушил я е) и тогава тя няма как да тръгне с него или той да я изпрати до в къщи и просто я е зарязал. този както казах може и въобще да не помни какво точно е направил. на другия ден чува от медиите за случката и заминава за известно време, после разбира , че е заподозрян, осъзнава, че не може вечно да се крие и се връща напълно осъзнавайки, че ще го арестуват на летището, но с надеждата, че ще му се размине.

Най-евтино ще излезе с 2 куршума... даже с един , като застанат един зад друг. Ще се спестят и много пари на данъкоплатците за разноски по делото, прокурори, полиция...

боже, боже... пещерняци.

абе......не съм някаква съсухрена или грозновата ''моралистка'', но ако се спомина преждевременно последното нещо, което бих искала е да разнищват как съм се напила и как някой доброволно ме бил ....... в парка, след което ме за......, докато съм спала в пиянски унес. и да се чудят колко още след това ме били ...... и кой от всичките пък ме бил убил. направо ми е жал за момичето, че ги е допуснала тези простотии - ако е така, де. хора, дайте малко да внимаваме как живеем, бе........ достойнството е по-важно от живота и от всякакви измислени ''удоволствия''.

Нали аз от самото начало на тази грозна история говоря тук за "рисково поведение" и че не трябва да се допуска, а половината форум ме оплюва, че съм стара и с анахронични разбирания, и че всеки имал право да си прави каквото си иска и с когото си иска ... И ето - напили се безпаметно ,дрогирали се заедно, чукали се наред, неизвестно с кого първо и с кого второ ... накрая един труп и двама, които слабо помнят кого и какво. А ако младите момичета не пиеха до малките часове по кръчмите с голяма дрогирана компания и не се размотаваха из тъмния парк след това, нямаше да имаме доста убийства! И момчетата също.

"анахронични" ахахахаха АРХАИЧНИ ма паткоооо

няма нищо лошо да се чукаш до главозамайване след като те кефи и няма някой, който да е решил. че му изневеряваш, като го вършиш. Но внимавай къде и с кого го правиш, че да може и утре да ощастливиш някого, а то е възможно само ако си жива. Не става навсякъде и с всеки, бе жени!

Абе не знам това момиче/лека му праст/каква, що е, пийвала ли си е повечко и т.н., но май бая трябва ди си е пийнала, че да прави секс с тоя - това, че е дебал е едно на ръка, ама то нищо привлекателно няма в него, излъчването му е направо е отвратително!

Приятелите на убитата ореваха страната, че МВР не дават информация. Сега МВР описаха в детайли космите на убитата - е, това харесва ли ви?! Много сте извратени!

до криминалистите-когато една жена прави секс тя не заспива, заспива веднага мъжът! Това е убиецът.

Все пак има над какво да се замисли човек-някой /малко пийнал изчуква млада жена/ повече пийнала и я зарязва,удоволетворил нагона си на гола поляна посред нощ в бродище на клошари и наркомани и не-на последно място цигани...Какво друго да се случи...Така ,че и този дебелак е виновен,но закона не може да го накаже.Въпрос на етика и морал..Нека се замислят и плеядата негови защитници...

плеядата нейни защитници също трябва да се замислят.

Невинен бил, как не!Осигурил си огромна медийна кампания чрез псевдотелевизиите ни, осигурил си мафиотския адвокат, сега и някоя пачка на хипарливите псевдоприятелки на Яна(сигурно същите дето виха на умряло пред сайтове и студия и мъкнаха свещи)и бил уж невинен. Със сигурност, благодарение на престъпната ни съдебна система няма да го осъдят(ще го хванат всички знайни и незнайни болести)и този убиец ще си живее сред нас.

Държавните служители (полицията), както и политиците драпат единствено да симулират и афишират активна работа. А дали е качествена е много съмнително. Именно затова сме свидетели на такава публичност, подробности, че и по какви версии се работи. Щом тежестта е в посока правене на PR - тогава едва ли разследването ще е на високо и професионално ниво.

Ами защото е полуневинен :)))))))

бахти хората,на 28години ще се чукаш по парковете,пиянски и наркомански работи,що за момиче,е,не е заслужавала да умре по тоя начин,ама пък да се е прибрала в къщи бе,ама че работа

Обвиняването на тези двама бедни хорица с добре ушито обвинение от косвени и доста съмнителни улики, може да се окаже достатъчно за един съд с опитомен от МВР състав да ги осъди и да се отчете блестяща работа на Министър Цв.Цветанов.

Де да беше опитомен. Ама хич не е и тм е проблема щото не работи въобще както трябва.

Както става ясно с изнесенеите факти до сега и с "професионалното" водене на разследването от полицията справедливостта пак ще трябва да пие една студена вода. Единственият шанс на прокуририте е някой от двамата да си признае. Нищо ново под слънцето.

абе и мъртво пияна не би се съгласила на секс с тва прасе стига глупости....

Е КАКВА СТАНА ТЯ???ПЪРВО ОБВИНЯВАМЕ ПО МЕДИИТЕ,ПОСЛЕ ТЪРСИМ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!!ЕГАТИ И ПОЛИЦИЯТА!!!ТОВА ГО НЯМА И НА ОСТРОВ ТАМБУКТУ!!!!

Полицията както винаги допусна огромна грешка с оповестяването предварително на информация. Единия е бил цяла вечер с жената забавлявали са се, правили са секс в парка и са се разделили. Тя заспала поради алкохолнито опианение в парка и се появил втория неандерталец и я е нападнал. И сега какво се случва втория неандерталец разбрал че имало и първи и айде възможност да се измъкне. Браво!!! топ криминалисти

Напълно вероятно! Както и обратното - първия я удушва в опит да я подчини, а втория си намира нещо лесно да си поиграе с него. Във всички случаи полицията ще трябва много да се моли на някой от двамата да си признае. А пък те ще трябва да са много тъпи да си признаят. Така се води разследване тип Цветанов - много говорене, никакви доказателства. Как не му пресъхва на това момче устата от говорене?

А как може един свестен мъж (за какъвто са го обявили негови приятели във фейсбук) е прекарал вечерта с жена, дори е правил секс с нея и изведнъж я зарязва посреднощ сама в парка?! Всеки нормален мъж би я придружил до дома й!!! А ако тя не е била в състояние да се движи (тиражираше се версия, че е била пияна) би трябвало да стои плътно до нея докато тя се съвземе. Според мен убиеца е точно Русинов, а клошарят случайно е попаднал там по-късно или просто на земята, където е била Яна преди това е имало негови косми и затова са ги открили по тялото й.

Тоя единия/Русинов/ който е бил "цяла вечер с жената забавлявали са се, правили са секс в парка и се е разделил" със нея по точно я е изоставил в безпомощно състояние какво прозвище да му сложим? .

е това е държава - полицията нищо не знае, журналистите знаят всички версии, излезе че и двамата са невинни, дай да хвърляме ези и тура като сте го обърнали на чешене на езиците

А този има дори дете, та и жена, която го чака може би в къщи след поредния запой и преспиване с чужда жена...Е, това е живота, няма какво да се учудваме, боклуците в тая държава са много повече, отколкото си мислим. А в тази трагедия боклуците се оказаха всички - и обвинените и жертвата!

То понякога моралистите...

Толкова опашата глупост само некадърен бивш милиционер може да измисли. фарс. Щом лицето е било на мястото, значи е съучастник в убийството и прикрива цялата истина. Ако се опитват да го покрият, значи е синче на някое ченге. Освен това никоя мацка не заспва след секс и то в парка на тъмното и кой е тоя дето ще си остави мадамата след секс сама в парка да спи и ще си тръгне? Кой иска да прикрива убийците, защото версията за нищо не става?

Как ли се чувстват родителите на това усмихнато и весело момиче, което в късните часове на нощта , незнайно с какви наркомани в компания на такова место! А за дошлият от Турция виновник работата е ясна, щом адвокат е Марковски. Той защитава престъпниците и ако може да му се отнемат правата на адвокат добре би било.

като го гледам къф е рапон ясно е че е търсил плячка за секс в парка кой знае колко е наля това моми4е за да се "съгласи" да прави секс с такова прасе...дано полицията си свърши работата и този маняк да не излезе повече от затвора...

а тя какво прави в нощта сама с тия пиянаи мъже, кой знае и тя колко е била трезва.

тая новина вече взе да става..........айде стига толкова..........

едно не ми е ясно кое трезво мислищо същество ако не мъртво пияно ша се съгласи на секс с такова нещо като Русенов???? Той дори и платен секс няма мое си намери я по сериозно...

ясно този тюфлек Николай е накъркал Яна правил е секс с нея и моми4ето само се е удушило заклещено на дървото...така ще да е станало айде една условна присъда от по 2-3 месеца и за двамата и да се свършва то е ясно че булгаристана не стаа за нищо...

не защитавам г-н Цветанов.Само ,че версийте по работата на едно тежко престъпление,е нормално да са няколко.Според мен ,вместо да плюем по полицията,нека си помислим ,за причините довели до това тежко престъпление.Това момиче,от какво е живяло,с кого е дружало и най - вече как е стигнала ,пияна или може би и дрогирана,да се въргаля в храстите.Тези хора,явно единият е познат и сексуалния контакт е бил доброволен,я употребяват и захвърлят без грижа.Това е по - страшното,защото ако се окаже,че тя е била пияна и оставена в парка и втория,за да не вика ,проявявайки повече сила я е задушил,както казват"От непредпазливост".Нима това не е един млад пропилян живот,заради липса на всякакъв морал и поведение.Нещо,като 17 годишен без книжка пиян се удря с колата на баща му и убива себе си и останалите в колата младежи.После са виновни,кмета и полицията,а не тези дето пият.

Е, разбира се, че жертвата е виновна! Кой друг? Всички трябва да ходим с охрана от 3 души в собствената си страна, страната с намалялата престъпност, откакто ГЕРБ са на власт!

точно така, докато се е...т по храстите трябва полиция да ги охранява за по-голям комфорт!

Пак простотии, космите имали "морфологично"сходство... Това значи, че приличат на външен вид, но може и да не са негови... Ми тя като е била гола и се е търкаляла там, всякакви косми могат да се полепят по нея. Те изобщо доказали ли са насилствена смърт?

днк анализи няма ли да се направят? а патоананатомия? повечето отговори ще излязат след анализите. Tози обаче лъже маи.

ABATMOLLE

ЧАКАТЕ ПРАВОСЪДИЕ? Червените си приеха конституция преди 20 г., червените направиха бързото производство, червените създадоха поправки на закони, като ВАНКО 1! Бавят се дела по 10 г., защото ако бързо се разреши делото няма да ядат съдии, прокурори и адвокати!Съда е на комунистите - какво очаквате?

Ей, много ме дразните конете с капаци - стига с тия комунисти....Не търсете оправдания за некадърниците .Борисов комунист ли е, а Цветанов?

Като им дадоха куфарчетата изведнъж станаха капиталисти.

НЕ СИ ЗАДАВАЙ ОТГОВОРИ.ТОВА ЗА КОЕТО ТИ ПЛАЩАТ ОТДАВНА НЕ ЗАБЛУЖДАВА НИКОГО.

АБЕ какви морфологични анализи показвали сходство на космите!!!!!!????? Нали затова са ДНК експертизите, за да се каже със 100% сигурност! Баси!

Да допуснем, че ДНК анализа не показва сходство. Тогава, какво става с предизборният напън на полицията да реши поне едно по-тежко престъпление? Не ще се събират доказателства и ще се поддържа медиен интерес до след изборите. След това вече може да се признае, че не са намерили убиеца.... Абе, не дай боже да зависиш сега от властта. Чак толкова не кадърно управление не сме имали за последните 100 години!

ами, явно не е имало полов акт. аз не мога да си предствя, че някой ще тръгне да събира бутилки в парка и за всеки случай ще носи презерватив.

друга версия: сега и единия ще вика , че не я е удушил и другия. иди доказвай. този може да я е полу-удушил и затова я е зарязал в парка и после другият се е доизгаврил. има мъже, които като се напият стават агресивни и на другия ден нищо не помнят и съжаляват. познавам поне 3-ма такива. спасението за такива е въобще да не пият, но е трудно. и ако е русинов е бил пиян, че да не помни, после като го питат какво стана как да им каже като не помни. демек никой не знае какво е станало.

Яна ще прави доброволен секс с този, с когото танцувала, пък той ще я изостави в храстите сама, пияна. Дори и така да е, този има вина за смъртта й. Кой нормален ще остави партньорката си, след като си е задоволил нагона?

Дебелия изнасилвач и дебелия адвокат са се надушили и са скалъпили тая версия! Изнасилвача се е обадил на Марковски и той му е казал да напусне страната за няколко дена. Тоя лудия с бутилките е само за парлама, ясно е като бял ден.

А сигурни ли сте, че по новините върви цялата истина, а няма скрити нещица?

Нещо се изпокриха приятелите на Яна, а след като направиха живота и смъртта й достъпни на широката публика, трябва да отговорят на някои въпроси. - Направиха ли нещо да спрат Яна от пиене, нощен живот, системно недохранване и недоспиване. /На снимките от последната година, тя не изглежда здрава, а и трезва не изглежда/. -Направиха ли нещо в онази нощ, да я накарат да си тръгне с тях, дори насила. - Видяха ли въобще какво прави тя или другите от компанията - Чувстват ли се сигурни когато са с такива хора като тях самите.

Съгласен съм! Приятелите и я полуубиха, а някой просто я довърши!

А ти чувстваш ли че си с всичкия си ?

Не знам дали Питанка е с всичкия си, но никой от хората, с които е била Яна онази нощ, не излезе да каже какво се е случило.

Тя е с всичкия си, ами ти не си!

И сега ако го оправдаят тоя изрод Русинов, сме егати държавата, егати правосъдието!То е ясно, че тая версия с доброволния секс и заспиването е съшита с бели конци. Трябва да си малоумен като бг полицай, за да и повярваш! Тук пак играе яко корупция. Гадост!

Ще се наложи да го оправдават едва след като му бъде предявен обвинителен акт. А засега това не е така.

Тоя народ съвсем изтрещя. Да се натиска като животни в 3 през ноща из храсталаците.. Нямам думи..

Егати жените! Ти би ли ми пуснала в храстите ??? А би ли заспала там ???

Абе, гад, ти никога ли не си бил млад? Никога ли не си го правил на шантави места когато си бил млад? Никога ли не си пил по повечко когато си бил млад? Аз твърдя, че повечето млади хора са се натискали по храстите, а ако не са, толкова по-зле за тях. Изобщо не е престъпление. Престъплението започва там, където някой решава, че може да натиска някого другиго насила, без желание от двете страни.

добре ли си коя би се натискала с такъф тюфлек...само видът му е на напълно изтрещял маня....

абе, млад, млад - на 28 не си чак толкова млад. някои хора второ дете изпращат в детска градина на тази възраст. ако ние сами не се уважаваме няма начин мъжете да ни уважават.

След като си толкова отворена, сигурно знаеш какво значат думичките ,,скот'' и ,,онождане''.

:):):)

ей перкоооо... и на мен ми се вижда скалъпена история, пича ебал мацката нокаут пияна заспала...стават такива работи ама като има и други психопати наоколо става страшно

баси умницата дет си, направо изби рибата , да пази господ :)

да те назначим ясновидката на республиката, а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тези от прокуратурата и следствието имат ли глави на раменете си или нямат? пак ще станат за посмешище пред цяла европа....

Але пичове те може да се окажат повеме от двама, кой знае какви и колко са минали след това. Я роми, я други

"Вместо на разпит, в късния следобед Николай Русинов беше отведен на събеседване с психолозите на МВР, предаде bTV" Тази новина е за лапни-шарани! Именно в Интситута по Психология на МВР си е баш същинският разпит и човъркане в психиката на разпитвания. Както и многобройни тестове с полиграфа. И тежко му и горко ако има по-лабилна психика и полиграфа отчете за "лъжа" неговото вълнение и стрес.

Споко, показанията на полиграфа не се взимат като самостоятелно и достатъчно за обвинение доказателство. Той е само помощно средство при събрани ред други годни за обвинение неоспорими факти.

много си проста