Разкрити са убийците на бизнесмена Орхан Изиров

Разкрити са убийците на бизнесмена Орхан Изиров, който бе застрелян на 14 януари, съобщи БНР. 7 души са задържани пък за разстрела на сем. Дамянови в София.

Обратно в новината

Коментари - Разкрити са убийците на бизнесмена Орхан Изиров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кога "бизнесмените" гравитират около наркогрупировките? Един подпийнал гажданин минавал покрай паметника на Апостола и там имало патрулиращ полицай.."Ти за това ли обикаляш като.... около него " била последната реплика на пиянката.

Бизнесмени?? Има по-точна дума - наркотрафиканти!

Егати бързаците, да не им се надяваш! А убийците на професор Калоянов (квартал Захарна Фабрика, 2005), така и останаха неразкрити. Може би защото бяха цигани, и какво беше там...етническа толерантност... или на полицията не и пукаше за нЕкакъв си професор, че и българин отгоре на това?

То че няма да ги хванат е ясно !!! Ама да не изпуснат и Христо БИСЕРОВ???? Ако и той не е при братя Галеви?!?!?

мисля е на място поздравчето ми Guns N' Roses - Welcome to the Jungle

Значи ако се убият много хора наведнъж полицията се разтърча и почва да хваща убийците - ако са по един на месец, на никой не му пука, щото общественото мнение не се напряга

А бе оставете ги да си се трепят, хем качество, хем безплатно!...

Разкрити са убийците на ХХХ...е, и какво от това? Сега ще спретнат едно "бързо" съдебно производство, има-нема 20 години, момчетиата ще се изпоразболеят от всички знайни и незнайни болести, свидетелите ще дадат фира, ще върнат делото два-три пъти за доразследване - и накрая, ако не се окажат въобще невинни, ще ги спукат с по 4-5 месеца условно! А иначе, по "техните" методи, е по-практично - я оловно хапче, я циментови ботуши - и на момента, няма адвокати, няма БХК и прочие паразити - така че в известен смисъл такова произнасяне и изпълнение на присъда може да се приветства...

Чакайте бе, уважаеми разследващи! Нали до вчера за убийството на Орхан бяха задържани брат и сестра, а днес вече са други двама, единственото общо между които е, че са криминално проявени?

Хм, значи може ...

плика (колко?), с над 4000 (малко по-точно!), надписани (имена?) . Кметовете и секретарките им са агънца с палати и автопаркове (откъде ли с тези заплатички на държавни калинки-малинки?).

Да са живи и здрави бандитите,че се отстрелват взаимно!

Да е жив и здрав този, който обстрела тъпия!

Още по -лошо! А стане, а България остане с население най-много колкото Исландия!

Лошо, СОМЧО, страшно ще стане! Оставаме от раз без президентство, правителство и народно събрание! Ще се наложи да избираме истински Българи за там и в резултат евр(оп)ейските директиви и "ценности" отиват по дяволите!

Шванца? Т'ва на немски означава опашка и х*й ако се не лъжа, басси и артистичния псевдоним. Фанали го за шванца, подържали го и го пуснали.

И ти и "Кико" коментирате едно. Няма нищо за "Въййй" - просто нали вече сме "юръпци" - и прякорите също (ако това беше преди 50-60г., тоя щеше да е основопроложник на фамилия Куртеви!

Даже не си направих труда да чета коментарите отдолу. Кико, сори. Съвпадението наистина е съвсем случайно!

Бисеров сред зъдържаните ли е?

явно не е разписа се с -

Разбира се. ВЕрвайте и се надявайте - така пише у една дебела книга со кръст на корицата! И не само той, ами и братята и оня дето ни го върнаха от Южна Америка - да си "долежи" у нас и дори всички дето ще извършат престъпление в бъдеще (по оперативно обосновано предположение)!

А бе, хора, колко поколения трябва да участват в масовката на порнопродукцията -"Мутрата направи демокрацията

Много интересен прякор Шванца. На немски изик това означава както опашка на животно, така и цинична дума за мъжки полов орган.

Нямо нищо безплатно!Мисли какво правиш!Рано или късно ще си платиш!

Щом на власт е тъпият мутромилиционер ,започват убийста .Правят се фиктивни разкрития,прах в очите, за да се отчита работа.

"Сега си представете място без закони, без правила и без последствия. Добре дошли в ...!"

Добре дошли в Джунгландия.

Браво Боко. За премиер не ставаш ,но за полицай . криминалист имаш данни.

Простият и за пожарникар не става ,макар да са го пробутали в милиционерското килийно!

Откога "Задържан" е равно на "разкрит" ?

Откакто журналистките се избират по красота :)

... по свирките , не по красота...

Предлагам всеки българин който е заплашен, да вземе, колкото може по голям кредит от банка и да се застрахова - по да видим нема ли да го пазят !

КАКВО СЕ ОКАЗВА ОТНОВО ? За 26г.,Бг-СЪД.СИСТЕМА Е СПЪНКАТА ,ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

излиза, че тези които са си свършили работата сами, т. е. не са поръчали на друг, няма как да ги хванат. а може да загази някой невинен, дето е имал повод да убие убития/убитата

Крайна сметка - бандити, бандити убиват.

И А.Доган,Р.ОвчЪ.,И.Й.Костов бяха разкрити ,....а да са ОСЪДЕНИ?

Името на селото е Яворница не е Яроворо

Щука

Прави впечатление, че по една или друга причина, полицията бързо отреагира и върши добра работа. Поздравления! НО съдебната система... Е мършава, гнила отвсякъде, трябва незабавно да бъде коренно променена!!!

бако нали милицията трябва да събере и представи на съда доказателства за една ефектина присъда

Много пари, много проблеми!

Николай Чирпанския и неговата бригада, известна във Варна с рекет!!! Ами що ги държат още? Чакат да се случи друго убийство и да имат редовните заподозрени. После стари познайници на полицията.....

Строителен предприемач... няма що.Той е ограбил хората, а вие вместо да го наречете бандит го извисявате като бизнесмен.И срам нямате.

А ние вярваме...вярваме!!! Смешници!

ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ В БГ ИЗВЪРШВАТ И КОНСТАТИРАТ,САМО ...СТАТИСТИКА И всички служители ,политически назначени си мислят ,че КОРУПЦИЯТА ,не се отнася за тях...

Има начин....има оправия...Ще има благоденствие и просперитет... има едно условие- АК 47 .... Само в калашника е оправията. Това- съд,полиция,проКУРатура, правителство- бошлаф... Прах в очите на хората.

васо ( нерегистриран ), Jon Bon Jovi доста отдавна го е и изпял даже: "The real justice is in the barrel of a loaded gun"!

убйствата на роми бурзо се разкриват а на Българите не. но такае вдички чомощи и блага са за ромите

Дааа.,ромите са най-чисти,..плащат си ток,вода,винаги пътуват с билети,не крадът,на лъжат,много РАБОТЯТ,И НАЙ-ВАЖНОТО,......спазват ЗАКОНИТЕ И ПРАВИЛАТА.

ЯДЕЦ! Разкрития ,но без достатъчно доказателства ,ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА ПРИ НАС ,...В КУФАРЧЕТА.

Определено не са добре нещата! Няма как да съм доволна, че са арестували убийците на нарко-дилър, които и хлапетата знаят. "Щеше да е жив, ако беше в затвора" - първо ми звучеше смешно, но оставиш ли дилърите да си правят каквото си искат с години, после убийствата са неизбежни и какво от това, че ще разкриеш някои от тях?!

Лазаров ,срока поставен от Борисов изтича ! Трябват още арести ! Арестувай после ще се извиняваш ! Важното е количеството ! Нищо че нямат нищо общо !

оправете си коментара под снимката .... не "арести" а "убийства" са извършени....

Точно арести са си, на лихваря, на дилъра, на строителя крадец, на разпределителката на пликове с пари от общината. Наложена им е постоянна мярка за неотклонение задържане в гроба.

Ало, ДИР-ниците, поправете текста под снимката или поне уточнете Лудия кога са го арестували, преди или след като е бил убит! За да си редактор тук се изисква особено състояние на духа и "журналистическата" мисъл.

Докато Цецо се разкарва на свобода и лее мозък, в БГ ще е така. Защо се отлага произнасянето на присъдата от САС? КОЙ я отложи?

За кое става дума? За изчезналата, катерушка! За изчезналите, милиарди от КТБ?! Или за милионите, на Д. Пеевски и Г. Гергов?

В Бг.всички българи са заподозрени.Чисти като сълза са костов ,царя,софиянски,бойко,овчаров,станишев,доган,местан,цацаров,цецка,василев,танов,.......прибавете вие ,трудно е да се изброят всички

То и във Валю топлото намериха надписани пликове с пари, но не казаха кои имена са написани на пликовете. Делото беше смачкано, престъпниците на високи позиции анонимни, а топлото ще го съдят още 10 години. Загнили ябълки.

"Все още няма сигурна версия и заподозрян за убитата в последните дни началничка на кабинета на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова. Разследващите проверяват произхода на няколко плика с над 4000 лева, които са били разпределени и надписани." Нищо нередно за държавен служител. Дали има и други такива?

Кредити бе човек. Дръпнала кредит за жилището, за колата, 4 бона за смяна на гуми , пишат , че продали земеделска земя за стотици хиляди...да ти кажа, на мен ми е по-любопитно какво има в банковия сейф.

Какво се случва в съдебните зали ,в Бг? СЪДИЯТА: --Вие ли убихте семейството? Отговор: --Не! СЪДИЯТА: --Закривам заседанието,УБИЙЦИТЕ КАЗАХА ,ЧЕ НЕ СА ТЕ!

След фалита на банките 96\97г. , пирамидите, приватизацията, Кунева, царя, цанкови камъни, Белене, магистрали, точене на здравни каси, кредити, аферата КТБ и т.н. се питам кой е по и най-големия престъпник в България?!

На " Позитания" са най големите, престъпници? Те са първопричината те са следствието ? Там трябва да е и краят?

дя-до

Така ще е докато наричаме нарко дилърите бизнесмени, мошениците - предприемачи, лихварите - спортисти и разпределителите на подкупи - шеф на кабинет. Прочее, урожаят на измет за януари беше добър. Дай боже все така!

Бизнеса се прави от хора с чисти сърца.

Едно е да има арестувани по подознение, дори и доказани, а съвсем друго е родната Темида да ги осъди. Най-вероятно от съда ще ги пуснат под гаранция и повече няма да ги видят...

Кои са ПОРЪЧИТЕЛИТЕ ? Или този въпрос е забранено да се задава,в Бг . Защото винаги се стига, до ГОЛЕМИТЕ ЛЪВОВЕ.

7 души са задържани пък за разстрела на сем. Дамянови в София. _ Всеки по веднъж ли е стрелял?

дя-до

Не ги разбираш ти тези работи. Двама са отцепили райна да няма невинни пострадали. Един е насочвал стрелеца. Естествено имало е и стрелец. Един е пазил гърбовете на предните двама. Един е държал колата за бягство на обороти и е въртял гуми на място. Разбира се, такава операция не може без мениджър. Ей ти ги 7, без да броим как Мара чистачката.

Пита се в задачата ? --Колко полицаи/милиционери/,са СЪДЕЙСТВАЛИ ,за убийството? Защото в Бг имаме ОФИЦИАЛНО,... ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ ,ИЛИ ПО-ТОЧНО ----СРАСТВАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА С ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ,НАН НАЙ-ВИСОКО НИВО..... На кой да имаш доверие ,в Бг . ---НЯМА ДЪРЖАВНОСТ ,НЯМА И ДЪРЖАВА.