Коментари - Обвиниха акушерката, била и душила бебе (обновена) | Днес.dir.bg

Обвиниха акушерката, била и душила бебе (обновена)

Софийската градска прокуратура обвини акушерката Емилия Ковачева от Самоков за опит за умишлено убийство на 4-дневно бебе, съобщиха от държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха акушерката, била и душила бебе (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

хора прочетох толкова много тъпи коментари. видеото е онлине. аз го гледах и още много много хора. тази жена е откачена и всяка присъда ще и е малка. моля потърсете преди да си давате мненията за толкова отвратителна ситуация. благодаря.

СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА ТОЗИ НЕЧОВЕК

абе вие всичките сте много тъпи как може да си мислите че всичко е нагласено как искате да дават семейството на детето като майката е изпаднала в шок има доказателства от видеокамери и тая психопатка е за разстрел, но понеже българското законодателство е кръгла нула всичко ще утихне точно за един месец на никой бъдещ родител не пожелавам да изживее подобно нещо стига сте коментирали глупости

тези, които пишат, че всичко е нагласено не са "те", а е един човек, който пише много коментари (може и да са двама, които да са се наговорили цял ден това да правят, за да манипулират общественото мнение, което е ясно). Най-вероятно са майката и бащата на изродката.

И това е в частна клиника! Родителите са платили 2000 лв. над сумата коята клиниката си дръпва от здравната каса за раждане, като тези пари се плащат за да си гарантираш по-добри условия и отношение. В държавните клиники, ако не си намериш връзки плащаш, вярно по-малко и с родилката се отнасят като с натрапник. Има нещо, което не е в ред в системата...

И това е в частна клиника! Родителите са платили 2000 лв. над сумата коятаклиниката си дръпва от здравната каса раждане, като тези пари се плащат за да си гарантираш по-добри условия и отношение, иначе сумата определена за раждане.

Всичко решават кадрите,но хората търсят хотелски конфорт.И плащат за него.

Разпитани множество свидетели? Свидетели? Имало е хола наоколо, които безучастно са наблюдавали пребиването и не са могли да спрат озверялата акушерка?! Това бебе е ревало кански. Истината е, че в частните болници нощем персоналът е една единствена акушерка, няма лекар, няма санитар. Тя може да откачи, може да получи удар или бъбречна криза, може да падне в коридора. И няма кой да помогне - нито на нея, нито на пациентите.

Може да е и агент на Мосад, ЦРУ или илюминатите. Може да е извънземна , рептилия под форма на човек. Може да има някакво пророчество за това бебе, че да е искала да го убие. Да се повикат вещи екзорсисти да видят не е ли обладана от демон. И ние четем и гледаме филми, както виждаш.

При цирк герб всичко е възможно,учудвам се че не са я обвинили,че го е вързала за леглото и го е изнасилила.

нима акушерката не е знаела че има видио камери че ще си позволи пред тях да го прави. ако е искала да го направи ще премести бебето на място където да не бъде заснета. просто май и тук има борба за родилки.

лудите обикновено не се съобразяват с камери.

Ако се окаже - както и вярвам, че това "акушерката била и душила бебе" е нечия малоумна измишльотина, не зная от кого и как на тази жена, поела с ръцете си живота на стотици деца, ще й се заличи нанесената от обществени органи и - естествено, медии, душевна рана и кой трябва да бъде съден за съответното престъпление.

Четете ли внимателно или само крякате? Има запис на видеокамерите!

Дали наистина има, макар че го пише?

Къде е тоя запис? Ти гледал ли си го? Или вярваш сляпо на родната прокуратура и полиция

по-тъп коментар не бях чела... ако Bи интересува потърсете преди да пишете прости коментари.... линк https://link

Ако съм на местото на майката на това бебе, тая жива ще я разкъсам. Никой няма да може да й помогне.

Не се пише мЕсто, а мЯсто. Неграмотни селяни!

Как е правилно: място или место?отговор: Двете форми са дублетни и могат да се употребяват в книжовната реч. Да добавя от мен-в неформални места като форуми в нета всеки си пише как си иска. Важен е смисъла. А смисъла е, че е пребито пеленаче от луда акушерка, някой трябва да поеме отговорност. ако е луда , болницата, ако не е да лежи в затвор

изобщо не резбирам смисъла на коментарите.....и смисъла на новината

Значи имаш умствен проблем щом не разбираш. Милото детенце - дано се възстанови!!!

Не мога да разбера тези,които защитават това чудовище. Ясно е казано , че има записи от камери , на които се вижда как акушерката пребива пеленачето. Дори някои изказват тезата че майката влязла и си пребила детето и после обвинили горката акушерка. До тези които я защитават - пожелавам ви да попаднете и вие на една такава "добра женица" когато отидете да раждате.

абе в каква дарзава зивеете бе? днес гледам видео как някакав идиот си заварзал кучето на покрива на колата и кара.акушерка се опитва да убие 4 дневно бебе.1500 коментара за новата руска машина за убиване ,само 250 за детето прегазено от поредния булгарски комплексар каращ с 100 км.в населено място.нямате аналог.всашност имате-руснаците са сащите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи на 18.04. няма травматични промени,а на 21.04. има

Или жената е превъртвла и тогава колегите и би трябвало да забележат това, или е натопена.

Този стил новини ни е познат: гинеколози от Горна Оряховица удавили недоносено в кофа с ледена вода! Или: 8 медицински сестри заразили със Спин 1000 либииски деца. Май ще трябва да очакваме новина за отмяна на затвора за Цветанов

..и по една случайност ТИ си медицински работник, нали? айде сиктер!

Уважаеми прости ченгета: Незабавно освободете от ареста горката жена. Ние жителите на Самоков ще ви съдим до дупка в Стразбург за тези поразии. Това е един прекрасен човек, чиито живот ще съсипете. Но ще си платите скъпо. Свобода за Акушерката Ковачева. Аман от безумни обвинители и разследващи. Не се правете на Хората на Кадафи, защото ще ви припомним края на тоя които мъчи нашите сестри 8 години.

"здраво" и "доносено" бебе в неонатологията?!Основните пациенти на неонатолозите са болните или изискващи специални медицински грижи бебета, заради тяхната недоносеност, ниско тегло при раждане, вътрематочна ретардация, вродени малформации, сепсис или интрапартална асфиксия.

Как не ти омръзна да бълваш глупости цяла вечер - и да е недоносено бебето, с какво това оправдава изродщината на акушерката??!!!

малко ще откриеш пълно несъответствие между твърдяното, че бебето и здраво и доносено , и потази причина няма място в отделение за деца с проблеми. Има нещо нередно в цялата ситуация.

материал на камерите, защо не е уведомена полицията, а това са направили лекарите от Токуда?!

едва Токуда е подала сигнал, че бебето е бито и са тръгнали да разследват какво и що. Преди това просто е смята, че новороденото се е влошило. Нямат причина някой непрекъснато да седи и да преглежда записи от камери, които записват 24 часа.

трябва да се провери и достъпът до частната болница. Охранява ли се нощем, има ли възможност за други посетители. Някой май се опитва да препише на жената злодеянието си. Точно пък акушерка да не знае колко крехко е бебето, та да го бие по главата , да го души, айде стига приказки от 1001 нощ.

Това дете има ли семейство? Кой го роди и защо е в болницата без майка? Обикновено на третия ден ги изписват, ако всичко е наред с бебето и майката. Твърдят, че с бебето всичко е наред,тогава защо е било в болницата?

Глупости говориш. Майката е била в болницата, но в друго отделение- нормално след раждане. Ако не може и в болница да си спокоен за детето си тогава какво? Пишеше, че не са й го дали да го накърми сутринта след инцидента, за да се прикрие деянието.

майката е .... и е искала да се отърве от бебето, но след това се е уплашила и наклепала акушерката. Не се вързва. Това ще е май първият случай на акушерка, решила да убие нечие бебе! Има ли свидетели?! Защо няма информация за майката , социумът й и пр. данни, тогава може би нещата ще си дойдат на мястото.

Тази жена на 40 г ли е??? Преждевременно състарена и сигурно превъртяла от "много хубав" живот. Егати филмът на ужасите

Може да е била любовница на бащата на бебето или да е мразела за нещо майката ,не може просто така да го е направила

множество ударе с ръце и стъклено шише !душене ! ми то и рамбо не може да понесе това !

Притискала вратлето на бебето с ръце да го удуши? Кой вярва на тази версия? Едно новородено можеш да го задушиш с един пръст на носа и устата, не ти трябва, ако искаш да го задушиш да го стискаш за врата. Ако го беше стискала за врата, просто щеше да му го счупи, това е бебе, не е възрастен да го душиш и да не успееш.

Пожелавам на всички, които мислят, че това е "отклоняване на вниманието", да имат такава акушерка на бебетата си - деца и/или внуци.

Да Ви се връща...

exxx малоумник стига си клел като дърта бабичка , който нож вади от нож умира тъпанар прост малоумен умопомрачен задръстен

И на тебе!

Малко е вероятно, както е описано. Това е някаква разработка в стила на главния акушер Цветанов. Каква е целта освен отклоняване на общественото внимание може и да разберем.

целта винаги е отклоняване на общественото внимание докато някой краде 2-3 милиона или милиарда, а нас ни занимават с глупости

В частните болници се работи по 24 часа, но инспекцията по труда не обръща внимание! Повечето от мед.сестри и акушерки не са от София.

По соц време работехме и по 36 часа даже, ама не вършехме такива неща. Струва ми се ,че не преумората е причината за инцидента, ако изобщо съществува такъв.

36 часа седмично, нали?

Е какво като повечето не са от София ? Нима това автоматично ги превръща в престъпници ?

А какъв е мотивът й!??? за всяко престъпление се изискват поне две неща - извършител и мотив?! Намериха извършителя - а какъв е мотивът й да убива бебето?!?!?!?!?!

В частните болници се работи по 24 часа, но инспекцията по труда не обръща внимание! Повечето от мед.сестри и акушерки не са от София. Мотива е преумора ! Не е издържала 24 часа на писъка !

значи ако се преумора е нормално да убия някой?

Прав си .Както Путин имаше интерес да поръча Немцов.

ЗА ПОТЪПО СЪТВОРЕН СЦЕНАРИЙ НЕ БЯХ ЧУВАЛ, НИТО ПЪК ЧЕЛ. АКО АКУШЕРКАТА БЕШЕ ЛУДА , ИЛИ ПИЯНА- ИДИ -ДОЙДИ, ОБАЧЕ ТАКА ПРЕДСТАВЕНО Е ЕГАТИ АБСУРДА.... А МОЖЕ БИ БЕБЕТО Е ИЗВЪНЗЕМНО, НЕПОДДАВАЩО СЕ НА УНИЩОЖЕНИЕ ?!?

Въпросната е фенка на Кубрат Пулев във Фейсбук.

какво от туй?!?

може да е вярно, но може и да не е. нали трябва да работим до 65 години ако може и до 70 години - но при тези условия на живот в България не може да се работи толкова години - резултатът е налице.

Нищо не разбрах - удряла, блъскала, душила, но понеже лекарите са професионалисти, не могла да убие бебето. Долу-горе това пише. Защо го е удряла, как е оцеляло след толкова удряне и душене едно детенце на няколко дни, как е изкарало до сутринта, когато са се намесили професионалистите, някак странно звучи цялата история. Ужасяваща и налудна е, но и доста налудно е разказана май

пак ни вземат за канарчета!

Малките деца са колкото уязвими, толкова и издържливи. Самото раждане е огромно напрежение, но бебето го издържа. Което не значи, че издържливостта му трябва да се подлага на проверка. Имало дни пред себе си детенцето.

Ne znam kakva e istinata no znam 4e vav normalnite darjavi ,bebeto ot samoto rajdane ostava pri maikata ilipridrojitelia a vav nasta strana ot 3-sviat bebetata ni sa obekt na meditsinski eksperimenti i kriminalni deiania kakto ot strana na darjavata ta ka i ot strana na psihopati i vsiakakvav vid kriminalni obekti.

По тъпо нещо не бях чувал. Значи здрава, права жена направила "ОПИТ" за убийство на 4-ри дневно бебе и...... НЕ УСПЯЛА!!!!! То било "душене" то били "удари" по главата с юмруци и бутилки и ...... ТО ЖИВО!!!! Ебати бебето. Прокурорите не знаят ли , че ако някой иска да го убие може да му смачка главата само с два пръста. Всъщност кво ли знаят тАпаците не знам!

От 14 април до сега са минали 10 дни. Мислите ли, защо семейството на бебето не ги дават по тв или не са се оплакали никъде, не са подали жалби в полицията? Майката на бебето дали е била уведомена, какво се е случило с новороденото и или са скрили от нея случката?

може и майката да го е душила а акушерката да е поела вината за пари или да са я принудили с бой в полицията да признава

Мътна работа. Интересно - изгледах всички новини. Защо няма коментар на семейството?

Чета но не мога да разбера причината,защо се е опитала да убие бебето.

Ако зависеше от мен с кеф ще я пратя поне за 10 години командировка в Сливен!

не зависи от теб. Ти гинеколозите от Г. Оряховица щеше да изпратиш,такива като тебе дето раздават присъди на голи приказки разсипаха живота на хората

Путлер е виновен.

Тази жена е с болна психика, за да извърши нещо толкова ужасно. Хората полудяха, но има професии, където трябва да работят само нормални. Да посегнеш на новородено детенце - умът ми не го побира! Толкова е безпомощно, костите са меки, главичката е деликатна. Аз съм майка, имам и внучета, не мога да си представя, че дете може да попадне в ръцете на такова чудовище. Не знам как се чувстват близките на детето. Абсолютно безумие, просто нямам думи!

Не само думи нямаш ти и тези дето ти цъкат плюсчета ами нямате и мозък. Това нещо дето го пишат не е възможно. Вика му се лъжа и инсинуация. А с каква цел, ще видим.

Коментари - Обвиниха акушерката, била и душила бебе (обновена) | Днес.dir.bg

Обвиниха акушерката, била и душила бебе (обновена)

Софийската градска прокуратура обвини акушерката Емилия Ковачева от Самоков за опит за умишлено убийство на 4-дневно бебе, съобщиха от държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха акушерката, била и душила бебе (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

хора прочетох толкова много тъпи коментари. видеото е онлине. аз го гледах и още много много хора. тази жена е откачена и всяка присъда ще и е малка. моля потърсете преди да си давате мненията за толкова отвратителна ситуация. благодаря.

СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА ТОЗИ НЕЧОВЕК

абе вие всичките сте много тъпи как може да си мислите че всичко е нагласено как искате да дават семейството на детето като майката е изпаднала в шок има доказателства от видеокамери и тая психопатка е за разстрел, но понеже българското законодателство е кръгла нула всичко ще утихне точно за един месец на никой бъдещ родител не пожелавам да изживее подобно нещо стига сте коментирали глупости

тези, които пишат, че всичко е нагласено не са "те", а е един човек, който пише много коментари (може и да са двама, които да са се наговорили цял ден това да правят, за да манипулират общественото мнение, което е ясно). Най-вероятно са майката и бащата на изродката.

И това е в частна клиника! Родителите са платили 2000 лв. над сумата коята клиниката си дръпва от здравната каса за раждане, като тези пари се плащат за да си гарантираш по-добри условия и отношение. В държавните клиники, ако не си намериш връзки плащаш, вярно по-малко и с родилката се отнасят като с натрапник. Има нещо, което не е в ред в системата...

И това е в частна клиника! Родителите са платили 2000 лв. над сумата коятаклиниката си дръпва от здравната каса раждане, като тези пари се плащат за да си гарантираш по-добри условия и отношение, иначе сумата определена за раждане.

Всичко решават кадрите,но хората търсят хотелски конфорт.И плащат за него.

Разпитани множество свидетели? Свидетели? Имало е хола наоколо, които безучастно са наблюдавали пребиването и не са могли да спрат озверялата акушерка?! Това бебе е ревало кански. Истината е, че в частните болници нощем персоналът е една единствена акушерка, няма лекар, няма санитар. Тя може да откачи, може да получи удар или бъбречна криза, може да падне в коридора. И няма кой да помогне - нито на нея, нито на пациентите.

Може да е и агент на Мосад, ЦРУ или илюминатите. Може да е извънземна , рептилия под форма на човек. Може да има някакво пророчество за това бебе, че да е искала да го убие. Да се повикат вещи екзорсисти да видят не е ли обладана от демон. И ние четем и гледаме филми, както виждаш.

При цирк герб всичко е възможно,учудвам се че не са я обвинили,че го е вързала за леглото и го е изнасилила.

нима акушерката не е знаела че има видио камери че ще си позволи пред тях да го прави. ако е искала да го направи ще премести бебето на място където да не бъде заснета. просто май и тук има борба за родилки.

лудите обикновено не се съобразяват с камери.

Ако се окаже - както и вярвам, че това "акушерката била и душила бебе" е нечия малоумна измишльотина, не зная от кого и как на тази жена, поела с ръцете си живота на стотици деца, ще й се заличи нанесената от обществени органи и - естествено, медии, душевна рана и кой трябва да бъде съден за съответното престъпление.

Четете ли внимателно или само крякате? Има запис на видеокамерите!

Дали наистина има, макар че го пише?

Къде е тоя запис? Ти гледал ли си го? Или вярваш сляпо на родната прокуратура и полиция

по-тъп коментар не бях чела... ако Bи интересува потърсете преди да пишете прости коментари.... линк https://link

Ако съм на местото на майката на това бебе, тая жива ще я разкъсам. Никой няма да може да й помогне.

Не се пише мЕсто, а мЯсто. Неграмотни селяни!

Как е правилно: място или место?отговор: Двете форми са дублетни и могат да се употребяват в книжовната реч. Да добавя от мен-в неформални места като форуми в нета всеки си пише как си иска. Важен е смисъла. А смисъла е, че е пребито пеленаче от луда акушерка, някой трябва да поеме отговорност. ако е луда , болницата, ако не е да лежи в затвор

изобщо не резбирам смисъла на коментарите.....и смисъла на новината

Значи имаш умствен проблем щом не разбираш. Милото детенце - дано се възстанови!!!

Не мога да разбера тези,които защитават това чудовище. Ясно е казано , че има записи от камери , на които се вижда как акушерката пребива пеленачето. Дори някои изказват тезата че майката влязла и си пребила детето и после обвинили горката акушерка. До тези които я защитават - пожелавам ви да попаднете и вие на една такава "добра женица" когато отидете да раждате.

абе в каква дарзава зивеете бе? днес гледам видео как някакав идиот си заварзал кучето на покрива на колата и кара.акушерка се опитва да убие 4 дневно бебе.1500 коментара за новата руска машина за убиване ,само 250 за детето прегазено от поредния булгарски комплексар каращ с 100 км.в населено място.нямате аналог.всашност имате-руснаците са сащите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи на 18.04. няма травматични промени,а на 21.04. има

Или жената е превъртвла и тогава колегите и би трябвало да забележат това, или е натопена.

Този стил новини ни е познат: гинеколози от Горна Оряховица удавили недоносено в кофа с ледена вода! Или: 8 медицински сестри заразили със Спин 1000 либииски деца. Май ще трябва да очакваме новина за отмяна на затвора за Цветанов

..и по една случайност ТИ си медицински работник, нали? айде сиктер!

Уважаеми прости ченгета: Незабавно освободете от ареста горката жена. Ние жителите на Самоков ще ви съдим до дупка в Стразбург за тези поразии. Това е един прекрасен човек, чиито живот ще съсипете. Но ще си платите скъпо. Свобода за Акушерката Ковачева. Аман от безумни обвинители и разследващи. Не се правете на Хората на Кадафи, защото ще ви припомним края на тоя които мъчи нашите сестри 8 години.

"здраво" и "доносено" бебе в неонатологията?!Основните пациенти на неонатолозите са болните или изискващи специални медицински грижи бебета, заради тяхната недоносеност, ниско тегло при раждане, вътрематочна ретардация, вродени малформации, сепсис или интрапартална асфиксия.

Как не ти омръзна да бълваш глупости цяла вечер - и да е недоносено бебето, с какво това оправдава изродщината на акушерката??!!!

малко ще откриеш пълно несъответствие между твърдяното, че бебето и здраво и доносено , и потази причина няма място в отделение за деца с проблеми. Има нещо нередно в цялата ситуация.

материал на камерите, защо не е уведомена полицията, а това са направили лекарите от Токуда?!

едва Токуда е подала сигнал, че бебето е бито и са тръгнали да разследват какво и що. Преди това просто е смята, че новороденото се е влошило. Нямат причина някой непрекъснато да седи и да преглежда записи от камери, които записват 24 часа.

трябва да се провери и достъпът до частната болница. Охранява ли се нощем, има ли възможност за други посетители. Някой май се опитва да препише на жената злодеянието си. Точно пък акушерка да не знае колко крехко е бебето, та да го бие по главата , да го души, айде стига приказки от 1001 нощ.

Това дете има ли семейство? Кой го роди и защо е в болницата без майка? Обикновено на третия ден ги изписват, ако всичко е наред с бебето и майката. Твърдят, че с бебето всичко е наред,тогава защо е било в болницата?

Глупости говориш. Майката е била в болницата, но в друго отделение- нормално след раждане. Ако не може и в болница да си спокоен за детето си тогава какво? Пишеше, че не са й го дали да го накърми сутринта след инцидента, за да се прикрие деянието.

майката е .... и е искала да се отърве от бебето, но след това се е уплашила и наклепала акушерката. Не се вързва. Това ще е май първият случай на акушерка, решила да убие нечие бебе! Има ли свидетели?! Защо няма информация за майката , социумът й и пр. данни, тогава може би нещата ще си дойдат на мястото.

Тази жена на 40 г ли е??? Преждевременно състарена и сигурно превъртяла от "много хубав" живот. Егати филмът на ужасите

Може да е била любовница на бащата на бебето или да е мразела за нещо майката ,не може просто така да го е направила

множество ударе с ръце и стъклено шише !душене ! ми то и рамбо не може да понесе това !

Притискала вратлето на бебето с ръце да го удуши? Кой вярва на тази версия? Едно новородено можеш да го задушиш с един пръст на носа и устата, не ти трябва, ако искаш да го задушиш да го стискаш за врата. Ако го беше стискала за врата, просто щеше да му го счупи, това е бебе, не е възрастен да го душиш и да не успееш.

Пожелавам на всички, които мислят, че това е "отклоняване на вниманието", да имат такава акушерка на бебетата си - деца и/или внуци.

Да Ви се връща...

exxx малоумник стига си клел като дърта бабичка , който нож вади от нож умира тъпанар прост малоумен умопомрачен задръстен

И на тебе!

Малко е вероятно, както е описано. Това е някаква разработка в стила на главния акушер Цветанов. Каква е целта освен отклоняване на общественото внимание може и да разберем.

целта винаги е отклоняване на общественото внимание докато някой краде 2-3 милиона или милиарда, а нас ни занимават с глупости

В частните болници се работи по 24 часа, но инспекцията по труда не обръща внимание! Повечето от мед.сестри и акушерки не са от София.

По соц време работехме и по 36 часа даже, ама не вършехме такива неща. Струва ми се ,че не преумората е причината за инцидента, ако изобщо съществува такъв.

36 часа седмично, нали?

Е какво като повечето не са от София ? Нима това автоматично ги превръща в престъпници ?

А какъв е мотивът й!??? за всяко престъпление се изискват поне две неща - извършител и мотив?! Намериха извършителя - а какъв е мотивът й да убива бебето?!?!?!?!?!

В частните болници се работи по 24 часа, но инспекцията по труда не обръща внимание! Повечето от мед.сестри и акушерки не са от София. Мотива е преумора ! Не е издържала 24 часа на писъка !

значи ако се преумора е нормално да убия някой?

Прав си .Както Путин имаше интерес да поръча Немцов.

ЗА ПОТЪПО СЪТВОРЕН СЦЕНАРИЙ НЕ БЯХ ЧУВАЛ, НИТО ПЪК ЧЕЛ. АКО АКУШЕРКАТА БЕШЕ ЛУДА , ИЛИ ПИЯНА- ИДИ -ДОЙДИ, ОБАЧЕ ТАКА ПРЕДСТАВЕНО Е ЕГАТИ АБСУРДА.... А МОЖЕ БИ БЕБЕТО Е ИЗВЪНЗЕМНО, НЕПОДДАВАЩО СЕ НА УНИЩОЖЕНИЕ ?!?

Въпросната е фенка на Кубрат Пулев във Фейсбук.

какво от туй?!?

може да е вярно, но може и да не е. нали трябва да работим до 65 години ако може и до 70 години - но при тези условия на живот в България не може да се работи толкова години - резултатът е налице.

Нищо не разбрах - удряла, блъскала, душила, но понеже лекарите са професионалисти, не могла да убие бебето. Долу-горе това пише. Защо го е удряла, как е оцеляло след толкова удряне и душене едно детенце на няколко дни, как е изкарало до сутринта, когато са се намесили професионалистите, някак странно звучи цялата история. Ужасяваща и налудна е, но и доста налудно е разказана май

пак ни вземат за канарчета!

Малките деца са колкото уязвими, толкова и издържливи. Самото раждане е огромно напрежение, но бебето го издържа. Което не значи, че издържливостта му трябва да се подлага на проверка. Имало дни пред себе си детенцето.

Ne znam kakva e istinata no znam 4e vav normalnite darjavi ,bebeto ot samoto rajdane ostava pri maikata ilipridrojitelia a vav nasta strana ot 3-sviat bebetata ni sa obekt na meditsinski eksperimenti i kriminalni deiania kakto ot strana na darjavata ta ka i ot strana na psihopati i vsiakakvav vid kriminalni obekti.

По тъпо нещо не бях чувал. Значи здрава, права жена направила "ОПИТ" за убийство на 4-ри дневно бебе и...... НЕ УСПЯЛА!!!!! То било "душене" то били "удари" по главата с юмруци и бутилки и ...... ТО ЖИВО!!!! Ебати бебето. Прокурорите не знаят ли , че ако някой иска да го убие може да му смачка главата само с два пръста. Всъщност кво ли знаят тАпаците не знам!

От 14 април до сега са минали 10 дни. Мислите ли, защо семейството на бебето не ги дават по тв или не са се оплакали никъде, не са подали жалби в полицията? Майката на бебето дали е била уведомена, какво се е случило с новороденото и или са скрили от нея случката?

може и майката да го е душила а акушерката да е поела вината за пари или да са я принудили с бой в полицията да признава

Мътна работа. Интересно - изгледах всички новини. Защо няма коментар на семейството?

Чета но не мога да разбера причината,защо се е опитала да убие бебето.

Ако зависеше от мен с кеф ще я пратя поне за 10 години командировка в Сливен!

не зависи от теб. Ти гинеколозите от Г. Оряховица щеше да изпратиш,такива като тебе дето раздават присъди на голи приказки разсипаха живота на хората

Путлер е виновен.

Тази жена е с болна психика, за да извърши нещо толкова ужасно. Хората полудяха, но има професии, където трябва да работят само нормални. Да посегнеш на новородено детенце - умът ми не го побира! Толкова е безпомощно, костите са меки, главичката е деликатна. Аз съм майка, имам и внучета, не мога да си представя, че дете може да попадне в ръцете на такова чудовище. Не знам как се чувстват близките на детето. Абсолютно безумие, просто нямам думи!

Не само думи нямаш ти и тези дето ти цъкат плюсчета ами нямате и мозък. Това нещо дето го пишат не е възможно. Вика му се лъжа и инсинуация. А с каква цел, ще видим.