”Новая газета”: Кой поръча убийството на Политковская?

"Преди 10 години бе разстреляна Анна Политковская. Поръчителят не е установен. Не смейте да казвате, че убийството е разкрито"

Обратно в новината

Коментари - ”Новая газета”: Кой поръча убийството на Политковская? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хуйло.

убийствата на Политковская, Литвиненко и Немцов имат нещо общо. Все са направени така, че да сочат към Путин, сякаш нарочно... било по време, място или начин на извършване. Зад две от тях стои сянката на Березовски. Схемата е доста съмнителна. И даже беше приложена при убийството на самия Березовски. Ако наистина са извършени от ФСБ - то това е най-тъпата служба в света, което не ми се вярва.

Не съм запознат с дейността на тая Политковская. Случайно разобличенията ѝ да не са в стил БХК, че имам такива съмнения?

Абе нека се трепят тези, руснаците само от бой и трепане разбират.

...и така, Домакини/Дир.бг ! : - Защо Продължавате да толерирате Все'известният'Тук кремлино-лубянкинШит П.Сихаришкин ?!

Днес Путин има рожден ден. Затова изравят всякакви стари истории ,за да се прави черен пиар против него. Ех, бръкна им в мозъка на хамерите с политиката си този човек и сега не могат да си намерят място от яд. Соросоидите разбира се не са чели нищо от Политковская - те не четат книги - но са първи да заработят 5-10 цента в нета.

... Путин е поръчал още Кенеди, Франц Фердинанд, Цезар и Авел.

Забрави Качински с целия самолет,Немцов, френския петролен бос....много са . този човек иска да стигне Сталин и Хитлер.

Абе Госпожи и Господа, що се трошите да пишете? Не знаете ли, че Путин е винаги и за всичко виновен?! Ако не вярвате, четете западните медийни официози! Че и нашите, а и дори и немалко руски издания! За украинските да не говорим! Четете и кажете, минава ли ден, дори и час без да прочетете, че Путин е виновен?! Е, има и западни медии, журналисти, анализатори, че даже и политици и пр., които казват обратното, ама то си е путинова пропаганда. Вижте например френския сайт free niooz! Ами там непрекъснато излизат заглавия от около 200 медии и всичките пишат в полза на Путин! Ами хамериканските сайтове, които го възхваляват? Ами германските, ами другите? Е да, ама нали знаете, че всичките са платени от Путин! Това е положението!

Аха, според тебе той няма пълната власт в Кремъл и нищиичко не знае за това какво правят тия на Лубянка, дааа.

Бъркате го май с боко????? Мнопго сте далеч от реалността с коментара си...

И кога съм казал, че "той няма пълната власт в Кремъл"?! Това да не Ви е Обама в САЩ, където ЦРУ пра'й едно, Пентагонът друго, Белият дом трето и няма управия! Само безмозъчен може да вярва на измишльотините за тези убийства, които само биха навредили на Путин! Че вижте му рейтинга сред читателите на западните официози! Какъв е на Путин, какъв е на Обама! Това Господине, не става с поръчкови убийства, а с морално поведение и мозък!

Не, бе Лумпен, ние знаем, че за всичко е виновен Сорос.

за убийството на журналистката има осъдени 3 чеченци и един руснак - полковник. За убийството на Немцов съдят 3-4-ма. Колко осъдиха за убийството на Кенеди, че не помня? Имаше и дело изобщо, а? Айде спрете се малко с пропагандата!!!!

Гръмнаха Осуард, който отричаше да е стрелял. А кой е истинският поръчител на убийството на Кенеди???

Сорос, как кой!?

И понеже не разкрили онова убийство давай сега карт бланш пред Кремъл да убива наред. Това съветските агитатори така и не научихте друго освен "ама вие що биете негрите в Америка" (прастар виц, това беше отговорът на въпроса "колко на 100 харчи съветската "Чайка?").

Паисий

Първо, вече "не бият негрите в Америка", а направо ги стрелят по улиците - актуализирай си инфото. Второ, само казвам, че хора дето са грешни (не само за Кенеди, а и за Кастро, Кадафи, Садам, Милошевич и т.н.) не могат да учат другите на честност и морал!

Допускам, че написаното от Новая Газета е вярно. Но също така допускам, че никога няма да разберем кой е истинският поръчител на убийството на Кенеди. А също и така няма да разберем истината за атентатите на 11 Септември в САЩ. За съжаление насилието е част от човешката природа. То е наше ежедневие. И то няма националност. За това нека не обвиняваме прибързано руснаците. Защото и те са както всички други хора по света. Добре ще бъде ако направите като мен и за настроение си пуснете едни от най хубавите танга под името ТАНГО АЛА ФРАГОЛА. Хайде да не се вземаме толкова на сериозно. Ние ли с нашите коментари ще оправим света?

Руснаците са ОК, феодалите в Кремъл - не.

Хванали извършителите ма те не знаели кой им наредил бе, Кремъл голямо нещо, много народ там все заповеди дава, дааа.

Стига сте преписвали чужди сороски парацали. Застреляха я на рождения ден на Путин едни тъпаци,които така искаха да обвинят него. Същата история с убийството на Георги Марков на рождения ден на Тодор Живков. Четох книгата на Политковска и никъде няма нищо фрапиращо за Путин. Там е описано разграбването на руската държава и народ 90-те години преди Путин. Все едно е описана БГ,но в по-големи мащаби. Описана е и чеченската война,която обаче не Путин започна.

Политковска критикуваше чеченците, Кадиров и т.н. Точно такива осъдиха после. Какво общо има Путин?

Критикуваше зверствата в Чечня. И акцентираше само на руските такива. Пишше какъв Ад била Путинова Русия,но пропуска,че НЕ Путин я напарви такава. Той я наследи,и се оптива да я оправи поне колкото може.

loyola

А кой поръча Луканов?

Какво се намеква? Че Путин е поръчал убийството на една журналистка? Какво ше спечели с това? Критиките по негов адрес идват от всякъде. Ако иска да ги запуши, първото което щеше да направи е да не дава на хората да гледат чужди медий и да им ограничи достъпа до итнернет. Нещо което той никога не е правил. Моето подозрение е друго. Жената е поръчана от високопоставни военни които поради ред причини не са могли да толерират нейното отношение по въпроса с Чечня. Убита не защото е пречила а защото е държанието и е обидила някои хора. Може да са руски военни които са се били там дълго време и изгубили добри и знаят че тази кавказка паплач, не разбира от нищо освен бой и шамари!!!

Същия който е виновен и за Немцов и за Литвиенко. Името му звучи срамно. Путя се казва!

Cui Bono? - Путин, ВПК на Русия и кадрите на КГБ (ФСБ)

А кой поръча Кенеди?????

Как "кой поръча Кенеди?????" Путин, кой друг!

Евалла!!!!!!!!!

Абе вие с минусите въобще можете ли да четете????????????????

Комунистите са едни от най-верните слуги на сатаната. Техният начин, както и на побратимите им евреи и мюсюлмани, са убийствата. Есть человек есть проблема, нет человека нет проблемы.

САЩ са създадени от комунисти ,а? Имало индианци, имало проблеми..и взели ,че ги премахнали и си решили проблема!

Абсолютно невярно! Комунистите са атеисти, не признават сатаната и няма начин да му "служат".

АНА ПОЛИТКОВСКАЯ Е УБИТА С ДНЕМ РАЖДЕНИЯ ПУТИНА,НА СЪЩАТА ДАТА! ТОВА СА МЕТОДИТЕ НА РУБЛОВАТНИЦТЕ И КАСКЕТАДЖИИИТЕ ИЗ ЦЯЛА ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА,УКРАЙНА И БЪЛГАРИЯ- УБИЙСТВА,ЛЪЖИ ПРОПАГАНДА!!

Да си припомним какво се случваше в ония времена в Чечения. Руската държава беше слаба, Кавказ беше налазен от уахабитски проповедници и терористи, платени от Саудитска Арабия и Катар. Там шетаха пакистанското разузнаване, ЦРУ, МИ-6...представяха терористите като "бунтовници", "борци за свобода". Крайната цел беше разпадането на РФ и разграбване на ресурсите, дори предварително си бяха поделили "сферите". И тук се явява някакъв си Путин, ще възраждал страната...и започват мръсотиите - взривове по цялата страна, оклеветяване до дупка, цветни революции по границите, НПО "опозиция" и пр. Престъпленията, които разследваше Политковская, с резултат от целия бъркоч, който забъркаха всички тези участници, най-накрая се намесиха подкрепени от руското правителство местни кланове, които разчистиха "творбите" на камиларите и западните им приятели.

Да не забравяме Турция, там се криеха след това въпросните бунтовници, някои бягаха в Катар (където руските служби ги намираха и ги взривяваха)

Тази кака се набута между шамарите, като се опитваше да изрови някаква сензация, копаейки в чеченските войни. Но там бяха замесени твърде много пари и интереси - както на Березовски и руските олигархи, така и на арабските шейхове и ЦРУ. Кой е поръчал убийството и въобще не е интересно, но явно е била много активна и са я решили като проблем. Ами то е така с бръмчащите мухи - убиваш ги и продължаваш да спиш ...

Виж, изказвай се по въпроси, свързани с някой от кичозния елит - чалгари, чалгарки, мутри, мутреси и посредствени "водещи" и "журналисти". Дотам, не повече. С твоите изразни средства не бива да коментираш личности от друга класа. Обсъждай си там "каките" от твоето гето - не се изхвърляй над потенциала си, защото има неща, които са не просто просташки, а минават към кощунство. Не кощунствай, греховно е!

КОЛКО ОПОЗИЦИЯ ИЗТРЕПА ,,КРЪВОЛОКА,, БОЙКО И КОЛКО САМИЙ ДОБРИЙ ,САМИЙ ВЕЖЛИВИЙ - ПУТИН? РАША ДОСЕГА СА НАД 300 ЗА ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ ПУТИНСКА ДЖАМАХИРИЯ!

Кой и з п и БИРАТА ? Мръсния юдей!

простотия от наша страна

Абе да кажат - сидеров ,ташева ,дърева, нинова ,дачков,симов,гоцо,лайчев -Кой уби Политковская ,дрогаре?А изплюйте някоя опорка от Савушкина?? Ако ,,тиранина ,, Бойко действаше със същите ,,ХУМАННИ методи към опозицията като любимеца им Путя,досега горните да ги кълват чавките в някое бъзе ,напълнени с олово от неотговорни фактори!

Една юдейка повече или по малко няма да навреди на каузата на Сорус ! Каквото е търсила това е намерила , да живее Чечня и нения ръководител Рамзан Кадиров ! В Русия само евреите са недоволни , кажи им да ходят в Земята Обетована не искат тук ще мътят водата !

Кой назначи Пеевски?Искате да ви излъжа...Кой, кой?Познати работи..Мръсните, управляващи комунисти, кой друг?Стига сте питали, ами ги изритвайте, както българите ги изритаха

Аз

Поръчителят на убийството на Политковская е този, който е имал най-много полза от нейното убийство. Това е опозицията, която и досега се опитва да обвини Путин и няма да приеме никакъв друг вариант. Въпросът е, че никой в Русия не бръсне опозицията за слива. Путин нямаше никаква полза от смъртта на Политковская - руснаците бяха научили за 200 000 изклани в Чечня руснаци и никакъв парцал не можеше да им повлияе, по същия начин, както и досега същият парцал не може да им повлияе, въпреки убийството. За Путин Политковская беше безопасна игла - убийството ѝ би било ненужно отваряне на рана на гъза. Работата е същата с говедото Немцов - поръчителите и организаторите са СБУ, защото те имат същата полза от убийството - да обвиняват Путин. Путин няма никаква полза от смъртта на Немцов - в Русия Немцов беше никой - не застрашаваше Путин по никакъв начин. Една украинска пача заведе Немцов точно до мястото на засадата... къде - баш пред Кремъл - символично, таквоз... и после пачата възира. Нали сте наясно, че Путин ако ги прави тези работи... доста по-професионално ще ги прави, баси...

Чудя се, дали да процедирам с теб по твоята рецепта? Какво ще кажеш? Съгласен ли си?

Аз

Това, разбира се, е аргумент... Само не става ясно в какъв спор.

...ставаш за криминалист при краля слънце, путин джуджев...

A кой уби Лора Палмър ?!

Как завърши "Lost"?:-)

TMontana

Каквото търсеше,това и намери...!Нарушение на правата на човека в Чечня...дрън-дрън,тези,които защитаваше,те я и пречукаха!

Типичен отговор на комундел...

Медведев

Въпрос: "Кой е поръчителят на убийството на Политковска?" Отговор: Жижи разбира се. На него му пречи всякаква опозиция. Тоталитарчик си е той. Естествено нищо няма да се докаже...

Аз

Пука му на Путин за опозицията с 90% рейтинг... Сещам се за кампанията на Касянов - не можа да излезе от банята, щото който където го види по улиците, го замяраше с яйца и домати...

.... така е, а в северна корея на другия сатрап еоще по-висок и на ердоган също е към 90 % сигурно... все приятели и другари....

Путин

Една еврейка е загинала , друга еврейка ще я замести ! Тя беше лична приятелка на Джордж Сорос , така че не ми е интересно тези чифути пречат на нормалните хетеро сексуални да живеят пълноценно !

Отвратителното в случая е не самото убийство, а идиоти, като теб, които го оправдават. Самото ви съществуване е обида за света!

Аз

Кат си толкоз обиден, земи са обеси - щи мине.