Коментари - 21 г. от разстрела на Андрей Луканов | Днес.dir.bg

21 г. от разстрела на Андрей Луканов

На 2 октомври 1996 г. беше застрелян бившият министър-председател на България Андрей Луканов.

Обратно в новината

Коментари - 21 г. от разстрела на Андрей Луканов | Днес.dir.bg

Коментари

Боровец беше негов, после стана на Косьо Самоковеца... после... на ГЕРБСП

Стрелецът се казва...,се казва....,се казва......БСП (БКП) !

ПроЗ народ сме това българите! Нито една добра дума за човека,при това вече покойник!

То по принцип е или добро или нищо. Тук явно е нищо.

Нали не се очаква да ревем за този - дори не искам и да го определям ! За такива нищо добро , или дори не бива да се споменават ! Не разбирам за какво изобщо е тази статия - какво паметник ли ще му правите ?! За тези които не помнят или не са били родени : На този му викаха ''Луканков'' , докато хората гладуваха !!! България е това което е , точно заради такива като него !

Най-мръсният комунистически БОКЛУК.

Двоен агент, ако не и троен. Рано или късно предателите ги разстрелват, нали? Луканов беше гениален тип, създал мафията, мутрите, приватизацията и много др. неща, но накрая умрял от собствената си гениалност. Бай Тошо знаеше, че този е съветски агент и го кове редовно в Москва на колхозника Горбачов. Наистина грешка е, че не го разстреля навреме. Щеше поне да ни спести програмаат Ран-Ът и съсипията, която подеха и довършиха седесарите, есепарите и гербаджиите.

Нищо,раздава куфарчета държавни пари,а после му теглиха коршума.Мозъка на Бкп,Господ ни е спасил,обаче пъкленият му план успя,та народа го проклиня

Не можа ли поне да повлече крак?

- А? - Цъ.

Един от греховете на бай Тошо е---- че не унищожи това нещо още преди 1988!

Окончателното решение на "Световния еврейски конгрес", прието на таен конгрес в Москва през лятото на 1988 година, се съдържа в два емблематични /които имат някакъв дълбок смисъл, подтекст/ текста в Резолюцията на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД": "Юдаизмът, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на българска държавност" и "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив." Затова Свети Петър си Прибра вересията, лукавия Луканов. 21 година след него Бай Суджук продължава политиката на ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ (тук не става въпрос за "ГРИПЕН", а за БУДИСТКАТА МАНТРА "няма пари", защото аз разпределям порциите).

гаче и да го утепа ти па че се ....празноглав Пройко !)!))).

Е, след 10-и ноември дирижирано, организирано, по подобие и по команда на господарите си в Кремъл този паразитен апарат изведнъж осъмна като едра буржоазия . Фалираха умишлено стотици предприятия, за да ги изкупят за без пари, наляха държавни пари и създадоха първите частни банки, станаха застрахователи, от които всички се страхуватИзобщо, идилия. На идеологическо ниво пълен тюрлюгювеч. Няма Маркс, няма Енгелс, няма нищо. Ленин вече е неудобен за целите на новоизлюпените капиталисти. Довчерашните комунисти изведнъж осъмват социалисти. Същите, които след 1944 г. преследваха, вкарваха в концлагери и затвори, избиваха истинските социалисти и земеделци, изведнъж се писаха социалисти. Само дето наследиха всички дивиденти на престъпната си власт и не се отрекоха от тях. Нито пък се отрекоха и осъдиха престъпленията, които извърши паразитният им апарат и хилядите им еничари. Е, в партията имаше и идеалисти. Малко, но имаше. Познавам такива. Те останаха извън схемите, извън далаверата. Някои от тях напуснаха редиците, обезверени и погнусени още веднага след 1990 г., когато станаха известни фактите около концлагерите, масовите убийства и престъпленията на комунистическия режим. Други пък, наивно продължиха да вярват на един идеал и да подкрепят сляпо престъпната клика, която превърна успешно един идеал в средство за печалба и разграбване на национален ресурс. Какво да правиш?! Суеверия В голямата си част членската маса на партията се състои от хора над средната възраст, бюрократи и чиновници, управленски персонал и тук-там по някой заблуден младеж, клефук на стар партиен род. ни политически структури като НДСВ, ВМРО, Атака всички до една деривати на Кремъл. Истината. Тя е по-проста и от БСП. Истината е, че ако на 9 септември 1944 г. България не беше прегазена от Червената армия, ако не беше окупирана за 3 години от 300 000 окупационен корпус, много от тези партийни фунционери днес щяха да пасат патките на село и да викат подир овцете.

В крайна сметка много советски граждани като Луканов намират смъртта си по поръчка на своите господари в Москва.Енергийната мафия се управлява от политическите среди и там се взимат всички решения. БСП отдавна се е превърнала в едробуржоазна реакционна партия. Както и с посестримата си по кремълска линия ДПС паразитна структура, създадена от Кремъл с помощта и съдействието на Държавна сигурност, верният слуга на КГБ.Неслучайно и най-реакционните промени в законодателството са дело на БСП и се подкрепят от тях. Достатъчно е да споменем само фундаменталната промяна на ГПК през 2008 г., с която банките се приравниха с държавните институции при събиране на вземанията и промените, които развързаха ръцете на частните съдебни изпълнители.През последния четвърт век БСП ясно доказа едробуржоазния си манталитет. Цялото политическо ръководство на партията е съставено от милионери едри фабриканти, търговци на ток, хотелиери, банкери, застрахователи, арендатори, търговски представители, фабриканти и едри земевладелци. Има ли смисъл да споменавам почетния руски консул Георги Гергов и империята му, Гущеров, ДъбовСписъкът е дълъг. Дори и привидно скромният Георги Кадиев може да се похвали със завидни успехи, а семейната им фирма , собственост на съпругата му Енерджи съплай ЕООД е отчела официално през последните 4 години над 420 000 000 лв приходи от търговия с ток. Скромността краси човека. В дългия списък можем да добавим десетки милионери, свързани по един или друг начин с БСП и куфарчетата с пари, които се раздадоха в началото на прехода. Има ли смисъл да припомням кой е Людмил Стойков, собственикът на к.к. Дюни и приятелството му с Георги Първанов. На последния дори синчето се сдоби с хотел за някакви си 7 000 000 лв. Валентин Златев, Петър Манджуков, Николай Вълканов, Гриша Ганчев, Пешов, Арабаджиев, братя ГалевиВсе имена, тясно свързани със столетницата. Пропускам Да не забравим и енергетика Корумбашев..ха.ха

Тоя ако не го бяха застреляли съветските му дружки, трябваше да го направи българският народ. Това е бащата на мутренската революция през началото на 90 те години. Това е стратега на това как социалистическата върхушка да стане капиталистическа и как от една социално икономическа система да се мине в друга като власт имащите да запазят властта си и главите. Това е човека благодарение на който днес имаме феодален капитализъм или дивашки такъв. Това е човека който се отърва много леко. А има още десетки като него. Заради тях ние не сме общество а някакви полу зомбита полу хора без ценности без морал без вяра.

Има ли смисъл да припомням кой и защо създаде групировки като СИК, ВИС, Мултигруп?! Има ли смисъл да припомням, че през 1996 г. 12 банки в България бяха фалирани по време на правителството на Жан Виденов. Тогава над 300 000 000 000 лв. (триста милиарда) необезпечени кредити бяха раздадени основно на приближени на ръководствата на тези банки кръгове, а финансовата система на държавата бе срината умишлено. Днес, след разсекретяване на досиетата на Държавна сигурност ние вече знаем, че всичките тези 12 банки бяха ръководени от кадри на Държавна сигурност и БСП. БСП, като наследник на БКП, наследи и нейния апарат. Един апарат, който 45 години паразитираше на гърба на хората работници и селяни. Един апарат с привилегии, добавки, надбавки, който живееше като буржоазия. Но за разлика от истинската буржозия този паразитен апарат третираше подчинените си като роби. Българинът нямаше право да пътува зад граница. Българинът нямаше право да има не фабрика, ами цехче, мандричка дори. Българинът не можеше да изпрати децата си да учат в престижен университет. Намаше право да има нива, трактор. За виц срещу властта пребиваха и осъждаха. На границата застрелваха в гръб при опит за бягство. Да не споменавам концлагерите и десетките хиляди избити без съд и присъда. На централно и местно ниво тези търтеи получаваха огромни за времето си добавки за храна и представителни нужди. Суми, които надхвърляха заплатите на трудещите се обикновени българи. По същество още по това време апаратът на БКП вече се бе превърнал в особен вид дребна буржазия, с буржоазни привички и манталитет. Само че от феодално-буржоазен тип.

Това е абсолютна очевадна истина. Всичко което споменавате е точна така. Даже има и още. Но...има едно "Но" след което следва следния въпрос. Този въпрос все си го задавам. Защо се появява идеологията Комунизъм? От какъв зор тази идеология се пръква на бял свят и заразява голяма част от света вече повече от 150 години. Защо? И винаги отговора е един и същ. Явно има нещо гнило в Дания.

Народа е казал : видиш ли комунист удари му два шамара, винаги има за какво. Е при Лукавия си беше за куршум.

аиде беее, ела ми удари два шамара, и след туи да ти направя гъзъ на тунел с четири ленти, маи не гледаш какво става по света

Помня този прекрасенд ден и тази прекрасна новина!Да гори в ада дано! Амин !

Да оставим изостаналата икономика и грабежите( всички комунисти са прости и крадливи), трябваше да бъдат избесени заради ''Чернобил''..Най-чудовищното престъпление..На тези гниди, дето още си броят конгресите...Даже и нацистите са предупреждавали населението, ако идват бомбардировачи...Но, нашите и съветските комунисти- тц. Яжте марули, само ги измивайте..Гадини бе, гадини

За гуруто Костофф нещо да ми кажеш, орси? За мавъра, на когото служиш? Той не е ли комунист?

ще ти кажа сАмо, че хората мразят комунистите

Грабежът не може да бъде изоставен - той продължава и сега най-нагло. В него са замесени всички от "ГЕРБСП АД", както Депесарите и проклетите седесари от Съюза на ДС. Грабежът трябва да бъде наказан с цялата строгост на закона, заради особенно големите му размери, заплахата за националната сигурност, антидържавническия му характер, увреждане здравето на милиони, подлагане на геноцид на населението, прогонване на милиони зад граница, постоянния терор и организираната държавна престъпност!

Луканов го ликвидираха /поръчителите/ неговите хора - върхушката на БСП, след като направи изявление че ще разкрие какво е станало с милиардите $ които същите си ги разпределиха и се събудиха капиталисти, а Българският данъкоплатец бе "уреден" да го изплаща като външен дълг! Схема измислена и приложена от А. Луканов и О. Дойнов! Следствие на което сега всички се "радваме" на най-социалната партия /БСП/ с най-много милионери!

Бъркаш! Луканов го убиха неговите си евреи. В България той беше недосегаем. Моя състудентка и съседка беше секретарка във фирмата му. Руския алуминий се продаваше през България на световните борси чрез фирмата му. Тя ми е разказвала какви КГБ мутри са ходили в офиса. Беше я страх да си спомня. Иначе официално евреина Луканов нямаше частна практика в България.

Така трябваше да свършат поне 5 хиляди червени комунистически разбойници, които ограбиха България

Ми те са в ДКЕВР, в Топлофикация, в ЧЕЗ, във Веолия, в Мин. Съвет, в Парламента, в ЦГМ, в Кметството, в Столичния общински съвет, в Прокуратурата, в МВР, в съдилищата. Местата на основните престъпници са известни като цяло. Командват ги от Козяк 16. Написани са и в списъците на Америка за България като получатели на грантове.

Другите комуняги КОГА ?

Буклук, както всички останали от ЦК на БКП, от Виденов до Станишев барабар с дедото на Симеон-Хасан, Орешарски.Във всички други държави от соц.лагера се извършиха промени. Само в БГ чакаха де що има за крадене, да го доокрадат. Това е основната заслуга на Лукавия. Който и да го е очистил добра работа е свършил, жалкото е че останаха доста...

Без Виденов. Човекът живее в апартамент и до ден днешен.

тоя па си остана един тъп бушон и името му е свързано с големи злини

Виденов има много грехове към България, но той не изпълни очакваното от него, провали се към комунистическата върхушка и тя го отсвири. а там прошка няма.

Милев

Партията го заложи за пушечно месо и го употреби като тоалетна хартия за да замете милиардите откраднати от народа.Трябваше им изкупителна жертва а Жан Виденов беше на неправилното място в неподходящия момент.СВ. СВ.ВИДЕНОВ И ДО СЕГА МЪЛЧИ...ЗАЩО ???

Твърде късно..Трябваше да бъде осъден и разстрелян още през 1990-91.Заедно с диктатора..И още неколцина..

Той беше от вашите, орси- виден демократ. Все пак той свали диктатора.

пиши си направо червен дебил, да те разберат какво си

един от осъществителите на превъртането на комунистите в капиталисти!?И защо я извъртяхте комунистическата теория, толкова маймунски накрая!?От жаждата, да заграбите всичко в държавата, като своя частна собственост завинаги!?Или как!?

Беше хубав ден за българската демокрация.

Много останаха още.

Да. За съжаление.. Кога ги почваме?

Престъпник който подготви разграбването на държавата. Умря от другарски огън, подготвен от един борец също престъпник. И двамата си заслужиха оловото.

Твърде много време мина, не мислите ли? А списъците се увеличават ежемесечно.. И ето, че извършителите на това свято дело са оправдани с Божията намеса и помощ. Това идва да покаже, че Апостолите на българската свобода не ги застрашава бесилка, а слава! А Енергийната мафия е все по-могъща, тъй като от 21 години никой не е посмял да я спре. А тя трябва да бъде спряна, ако не с аварийната спирачка, то поне с мощен взрив в приближаващата скала.

А на мен днес ми се обади по личния телефон нагла служителка на "Топлофикация София ЕАД" да ме тероризира, че не съм бил платил някакви сметки за последните 3 месеца, когато нямам никакво потребление. Препрати ме на майната си да звъня на топлинния счетоводител. И аз я изпратих на майната си сама да му звънне, защото той си е техен подизпълнител, а не мой. Трябва куршуми за цялата кметска общинска нагла сган. Определено съм съгласен, че 21 години стигат. Времето повече не е техно. Аз на тяхно място бих бягал далеч, докато са живи...че ако знаят какво ги чака.. Луканков с отворени обятия ги чака милите ни милиардерчета.

на богатите други им харчат парите! А шофьора нищо ли не е видял?

навремето, че бил поставил под свое попечителство около 2 милиарда долара, та-а не знам......!?

с чували раздаваше пари на верни партийни съратници да започнат бизнес и да се отблагодаряват, когато дойде времето !!

Назначаваше другарите на длъжност милионери.

Знаете ли какво....добре си спомням деня, в който убиха Луканов. Най-силно впечатление ми направи не самото убийство, а факта, че в парламента се бяха толкова изплашили, че едва ли не се прегращаха един друг (а до този момент изглеждаше че едва ли не ще си прегризат гърлата). Стори ми се, че изведнъж разбраха, че не са от кастата на недосегаемите, до този момент идеята не им беше хрумнала....

Да бе, то за това последваха събитията от февруари, 4 месеца по-късно, щото ги хвана шубето, нали? разправяй ги тия...

такава трябваше да бъде съдбата на всички червени свини-българоубийци,но не се намериха достатъчно смели хора...

КОЙ ДА ВОДИ ПАРТИЙНАТА ДРУЖИНА, БЕШЕ УБИТ ПО "ДРУГАРСКИ". ТОВА Е.

добре е сегашните да се замислят защо беше застрелят помияра еврейски,и нинова и боко,че ако не беше тоя разстрел сега те щяха да са мушката,но едно е сега едно е някога,вече всичко е разпределено и унижтожено точнои от евреите краварски,затова техните уроди ще сеят огън и жупел по краварската територия,за да са послушни еврокраварските изчадия божии

Май пак някой не си е изпил хаповете сутринта ....

Май го отрепа обикновена мутра, създадена от него. Какъв кеф! Чифутските подлоги от дира също ги очаква мизерен карай някой хубав ден в недалечното бъдеще.

Орташката работа е такава...днес съдружници-утре смъртни врагове.

Трябваше да го обесят.

Луканов е най-яркият пример "Какво е това социалист" Два пъти Премиер - и двата пъти изгонен с камъни, след като срутва държавата за месеци. За задкулисието му да не говорим.. всъщност защо пък не? Нинова е само един от примерите. И то след като минем през хилядите останали - Илия Павлов, Костов, Доган..

един червен чифутски вампир по-малко

Коментари - 21 г. от разстрела на Андрей Луканов | Днес.dir.bg

21 г. от разстрела на Андрей Луканов

На 2 октомври 1996 г. беше застрелян бившият министър-председател на България Андрей Луканов.

Обратно в новината

Коментари - 21 г. от разстрела на Андрей Луканов | Днес.dir.bg

Коментари

Боровец беше негов, после стана на Косьо Самоковеца... после... на ГЕРБСП

Стрелецът се казва...,се казва....,се казва......БСП (БКП) !

ПроЗ народ сме това българите! Нито една добра дума за човека,при това вече покойник!

То по принцип е или добро или нищо. Тук явно е нищо.

Нали не се очаква да ревем за този - дори не искам и да го определям ! За такива нищо добро , или дори не бива да се споменават ! Не разбирам за какво изобщо е тази статия - какво паметник ли ще му правите ?! За тези които не помнят или не са били родени : На този му викаха ''Луканков'' , докато хората гладуваха !!! България е това което е , точно заради такива като него !

Най-мръсният комунистически БОКЛУК.

Двоен агент, ако не и троен. Рано или късно предателите ги разстрелват, нали? Луканов беше гениален тип, създал мафията, мутрите, приватизацията и много др. неща, но накрая умрял от собствената си гениалност. Бай Тошо знаеше, че този е съветски агент и го кове редовно в Москва на колхозника Горбачов. Наистина грешка е, че не го разстреля навреме. Щеше поне да ни спести програмаат Ран-Ът и съсипията, която подеха и довършиха седесарите, есепарите и гербаджиите.

Нищо,раздава куфарчета държавни пари,а после му теглиха коршума.Мозъка на Бкп,Господ ни е спасил,обаче пъкленият му план успя,та народа го проклиня

Не можа ли поне да повлече крак?

- А? - Цъ.

Един от греховете на бай Тошо е---- че не унищожи това нещо още преди 1988!

Окончателното решение на "Световния еврейски конгрес", прието на таен конгрес в Москва през лятото на 1988 година, се съдържа в два емблематични /които имат някакъв дълбок смисъл, подтекст/ текста в Резолюцията на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД": "Юдаизмът, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на българска държавност" и "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив." Затова Свети Петър си Прибра вересията, лукавия Луканов. 21 година след него Бай Суджук продължава политиката на ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ (тук не става въпрос за "ГРИПЕН", а за БУДИСТКАТА МАНТРА "няма пари", защото аз разпределям порциите).

гаче и да го утепа ти па че се ....празноглав Пройко !)!))).

Е, след 10-и ноември дирижирано, организирано, по подобие и по команда на господарите си в Кремъл този паразитен апарат изведнъж осъмна като едра буржоазия . Фалираха умишлено стотици предприятия, за да ги изкупят за без пари, наляха държавни пари и създадоха първите частни банки, станаха застрахователи, от които всички се страхуватИзобщо, идилия. На идеологическо ниво пълен тюрлюгювеч. Няма Маркс, няма Енгелс, няма нищо. Ленин вече е неудобен за целите на новоизлюпените капиталисти. Довчерашните комунисти изведнъж осъмват социалисти. Същите, които след 1944 г. преследваха, вкарваха в концлагери и затвори, избиваха истинските социалисти и земеделци, изведнъж се писаха социалисти. Само дето наследиха всички дивиденти на престъпната си власт и не се отрекоха от тях. Нито пък се отрекоха и осъдиха престъпленията, които извърши паразитният им апарат и хилядите им еничари. Е, в партията имаше и идеалисти. Малко, но имаше. Познавам такива. Те останаха извън схемите, извън далаверата. Някои от тях напуснаха редиците, обезверени и погнусени още веднага след 1990 г., когато станаха известни фактите около концлагерите, масовите убийства и престъпленията на комунистическия режим. Други пък, наивно продължиха да вярват на един идеал и да подкрепят сляпо престъпната клика, която превърна успешно един идеал в средство за печалба и разграбване на национален ресурс. Какво да правиш?! Суеверия В голямата си част членската маса на партията се състои от хора над средната възраст, бюрократи и чиновници, управленски персонал и тук-там по някой заблуден младеж, клефук на стар партиен род. ни политически структури като НДСВ, ВМРО, Атака всички до една деривати на Кремъл. Истината. Тя е по-проста и от БСП. Истината е, че ако на 9 септември 1944 г. България не беше прегазена от Червената армия, ако не беше окупирана за 3 години от 300 000 окупационен корпус, много от тези партийни фунционери днес щяха да пасат патките на село и да викат подир овцете.

В крайна сметка много советски граждани като Луканов намират смъртта си по поръчка на своите господари в Москва.Енергийната мафия се управлява от политическите среди и там се взимат всички решения. БСП отдавна се е превърнала в едробуржоазна реакционна партия. Както и с посестримата си по кремълска линия ДПС паразитна структура, създадена от Кремъл с помощта и съдействието на Държавна сигурност, верният слуга на КГБ.Неслучайно и най-реакционните промени в законодателството са дело на БСП и се подкрепят от тях. Достатъчно е да споменем само фундаменталната промяна на ГПК през 2008 г., с която банките се приравниха с държавните институции при събиране на вземанията и промените, които развързаха ръцете на частните съдебни изпълнители.През последния четвърт век БСП ясно доказа едробуржоазния си манталитет. Цялото политическо ръководство на партията е съставено от милионери едри фабриканти, търговци на ток, хотелиери, банкери, застрахователи, арендатори, търговски представители, фабриканти и едри земевладелци. Има ли смисъл да споменавам почетния руски консул Георги Гергов и империята му, Гущеров, ДъбовСписъкът е дълъг. Дори и привидно скромният Георги Кадиев може да се похвали със завидни успехи, а семейната им фирма , собственост на съпругата му Енерджи съплай ЕООД е отчела официално през последните 4 години над 420 000 000 лв приходи от търговия с ток. Скромността краси човека. В дългия списък можем да добавим десетки милионери, свързани по един или друг начин с БСП и куфарчетата с пари, които се раздадоха в началото на прехода. Има ли смисъл да припомням кой е Людмил Стойков, собственикът на к.к. Дюни и приятелството му с Георги Първанов. На последния дори синчето се сдоби с хотел за някакви си 7 000 000 лв. Валентин Златев, Петър Манджуков, Николай Вълканов, Гриша Ганчев, Пешов, Арабаджиев, братя ГалевиВсе имена, тясно свързани със столетницата. Пропускам Да не забравим и енергетика Корумбашев..ха.ха

Тоя ако не го бяха застреляли съветските му дружки, трябваше да го направи българският народ. Това е бащата на мутренската революция през началото на 90 те години. Това е стратега на това как социалистическата върхушка да стане капиталистическа и как от една социално икономическа система да се мине в друга като власт имащите да запазят властта си и главите. Това е човека благодарение на който днес имаме феодален капитализъм или дивашки такъв. Това е човека който се отърва много леко. А има още десетки като него. Заради тях ние не сме общество а някакви полу зомбита полу хора без ценности без морал без вяра.

Има ли смисъл да припомням кой и защо създаде групировки като СИК, ВИС, Мултигруп?! Има ли смисъл да припомням, че през 1996 г. 12 банки в България бяха фалирани по време на правителството на Жан Виденов. Тогава над 300 000 000 000 лв. (триста милиарда) необезпечени кредити бяха раздадени основно на приближени на ръководствата на тези банки кръгове, а финансовата система на държавата бе срината умишлено. Днес, след разсекретяване на досиетата на Държавна сигурност ние вече знаем, че всичките тези 12 банки бяха ръководени от кадри на Държавна сигурност и БСП. БСП, като наследник на БКП, наследи и нейния апарат. Един апарат, който 45 години паразитираше на гърба на хората работници и селяни. Един апарат с привилегии, добавки, надбавки, който живееше като буржоазия. Но за разлика от истинската буржозия този паразитен апарат третираше подчинените си като роби. Българинът нямаше право да пътува зад граница. Българинът нямаше право да има не фабрика, ами цехче, мандричка дори. Българинът не можеше да изпрати децата си да учат в престижен университет. Намаше право да има нива, трактор. За виц срещу властта пребиваха и осъждаха. На границата застрелваха в гръб при опит за бягство. Да не споменавам концлагерите и десетките хиляди избити без съд и присъда. На централно и местно ниво тези търтеи получаваха огромни за времето си добавки за храна и представителни нужди. Суми, които надхвърляха заплатите на трудещите се обикновени българи. По същество още по това време апаратът на БКП вече се бе превърнал в особен вид дребна буржазия, с буржоазни привички и манталитет. Само че от феодално-буржоазен тип.

Това е абсолютна очевадна истина. Всичко което споменавате е точна така. Даже има и още. Но...има едно "Но" след което следва следния въпрос. Този въпрос все си го задавам. Защо се появява идеологията Комунизъм? От какъв зор тази идеология се пръква на бял свят и заразява голяма част от света вече повече от 150 години. Защо? И винаги отговора е един и същ. Явно има нещо гнило в Дания.

Народа е казал : видиш ли комунист удари му два шамара, винаги има за какво. Е при Лукавия си беше за куршум.

аиде беее, ела ми удари два шамара, и след туи да ти направя гъзъ на тунел с четири ленти, маи не гледаш какво става по света

Помня този прекрасенд ден и тази прекрасна новина!Да гори в ада дано! Амин !

Да оставим изостаналата икономика и грабежите( всички комунисти са прости и крадливи), трябваше да бъдат избесени заради ''Чернобил''..Най-чудовищното престъпление..На тези гниди, дето още си броят конгресите...Даже и нацистите са предупреждавали населението, ако идват бомбардировачи...Но, нашите и съветските комунисти- тц. Яжте марули, само ги измивайте..Гадини бе, гадини

За гуруто Костофф нещо да ми кажеш, орси? За мавъра, на когото служиш? Той не е ли комунист?

ще ти кажа сАмо, че хората мразят комунистите

Грабежът не може да бъде изоставен - той продължава и сега най-нагло. В него са замесени всички от "ГЕРБСП АД", както Депесарите и проклетите седесари от Съюза на ДС. Грабежът трябва да бъде наказан с цялата строгост на закона, заради особенно големите му размери, заплахата за националната сигурност, антидържавническия му характер, увреждане здравето на милиони, подлагане на геноцид на населението, прогонване на милиони зад граница, постоянния терор и организираната държавна престъпност!

Луканов го ликвидираха /поръчителите/ неговите хора - върхушката на БСП, след като направи изявление че ще разкрие какво е станало с милиардите $ които същите си ги разпределиха и се събудиха капиталисти, а Българският данъкоплатец бе "уреден" да го изплаща като външен дълг! Схема измислена и приложена от А. Луканов и О. Дойнов! Следствие на което сега всички се "радваме" на най-социалната партия /БСП/ с най-много милионери!

Бъркаш! Луканов го убиха неговите си евреи. В България той беше недосегаем. Моя състудентка и съседка беше секретарка във фирмата му. Руския алуминий се продаваше през България на световните борси чрез фирмата му. Тя ми е разказвала какви КГБ мутри са ходили в офиса. Беше я страх да си спомня. Иначе официално евреина Луканов нямаше частна практика в България.

Така трябваше да свършат поне 5 хиляди червени комунистически разбойници, които ограбиха България

Ми те са в ДКЕВР, в Топлофикация, в ЧЕЗ, във Веолия, в Мин. Съвет, в Парламента, в ЦГМ, в Кметството, в Столичния общински съвет, в Прокуратурата, в МВР, в съдилищата. Местата на основните престъпници са известни като цяло. Командват ги от Козяк 16. Написани са и в списъците на Америка за България като получатели на грантове.

Другите комуняги КОГА ?

Буклук, както всички останали от ЦК на БКП, от Виденов до Станишев барабар с дедото на Симеон-Хасан, Орешарски.Във всички други държави от соц.лагера се извършиха промени. Само в БГ чакаха де що има за крадене, да го доокрадат. Това е основната заслуга на Лукавия. Който и да го е очистил добра работа е свършил, жалкото е че останаха доста...

Без Виденов. Човекът живее в апартамент и до ден днешен.

тоя па си остана един тъп бушон и името му е свързано с големи злини

Виденов има много грехове към България, но той не изпълни очакваното от него, провали се към комунистическата върхушка и тя го отсвири. а там прошка няма.

Милев

Партията го заложи за пушечно месо и го употреби като тоалетна хартия за да замете милиардите откраднати от народа.Трябваше им изкупителна жертва а Жан Виденов беше на неправилното място в неподходящия момент.СВ. СВ.ВИДЕНОВ И ДО СЕГА МЪЛЧИ...ЗАЩО ???

Твърде късно..Трябваше да бъде осъден и разстрелян още през 1990-91.Заедно с диктатора..И още неколцина..

Той беше от вашите, орси- виден демократ. Все пак той свали диктатора.

пиши си направо червен дебил, да те разберат какво си

един от осъществителите на превъртането на комунистите в капиталисти!?И защо я извъртяхте комунистическата теория, толкова маймунски накрая!?От жаждата, да заграбите всичко в държавата, като своя частна собственост завинаги!?Или как!?

Беше хубав ден за българската демокрация.

Много останаха още.

Да. За съжаление.. Кога ги почваме?

Престъпник който подготви разграбването на държавата. Умря от другарски огън, подготвен от един борец също престъпник. И двамата си заслужиха оловото.

Твърде много време мина, не мислите ли? А списъците се увеличават ежемесечно.. И ето, че извършителите на това свято дело са оправдани с Божията намеса и помощ. Това идва да покаже, че Апостолите на българската свобода не ги застрашава бесилка, а слава! А Енергийната мафия е все по-могъща, тъй като от 21 години никой не е посмял да я спре. А тя трябва да бъде спряна, ако не с аварийната спирачка, то поне с мощен взрив в приближаващата скала.

А на мен днес ми се обади по личния телефон нагла служителка на "Топлофикация София ЕАД" да ме тероризира, че не съм бил платил някакви сметки за последните 3 месеца, когато нямам никакво потребление. Препрати ме на майната си да звъня на топлинния счетоводител. И аз я изпратих на майната си сама да му звънне, защото той си е техен подизпълнител, а не мой. Трябва куршуми за цялата кметска общинска нагла сган. Определено съм съгласен, че 21 години стигат. Времето повече не е техно. Аз на тяхно място бих бягал далеч, докато са живи...че ако знаят какво ги чака.. Луканков с отворени обятия ги чака милите ни милиардерчета.

на богатите други им харчат парите! А шофьора нищо ли не е видял?

навремето, че бил поставил под свое попечителство около 2 милиарда долара, та-а не знам......!?

с чували раздаваше пари на верни партийни съратници да започнат бизнес и да се отблагодаряват, когато дойде времето !!

Назначаваше другарите на длъжност милионери.

Знаете ли какво....добре си спомням деня, в който убиха Луканов. Най-силно впечатление ми направи не самото убийство, а факта, че в парламента се бяха толкова изплашили, че едва ли не се прегращаха един друг (а до този момент изглеждаше че едва ли не ще си прегризат гърлата). Стори ми се, че изведнъж разбраха, че не са от кастата на недосегаемите, до този момент идеята не им беше хрумнала....

Да бе, то за това последваха събитията от февруари, 4 месеца по-късно, щото ги хвана шубето, нали? разправяй ги тия...

такава трябваше да бъде съдбата на всички червени свини-българоубийци,но не се намериха достатъчно смели хора...

КОЙ ДА ВОДИ ПАРТИЙНАТА ДРУЖИНА, БЕШЕ УБИТ ПО "ДРУГАРСКИ". ТОВА Е.

добре е сегашните да се замислят защо беше застрелят помияра еврейски,и нинова и боко,че ако не беше тоя разстрел сега те щяха да са мушката,но едно е сега едно е някога,вече всичко е разпределено и унижтожено точнои от евреите краварски,затова техните уроди ще сеят огън и жупел по краварската територия,за да са послушни еврокраварските изчадия божии

Май пак някой не си е изпил хаповете сутринта ....

Май го отрепа обикновена мутра, създадена от него. Какъв кеф! Чифутските подлоги от дира също ги очаква мизерен карай някой хубав ден в недалечното бъдеще.

Орташката работа е такава...днес съдружници-утре смъртни врагове.

Трябваше да го обесят.

Луканов е най-яркият пример "Какво е това социалист" Два пъти Премиер - и двата пъти изгонен с камъни, след като срутва държавата за месеци. За задкулисието му да не говорим.. всъщност защо пък не? Нинова е само един от примерите. И то след като минем през хилядите останали - Илия Павлов, Костов, Доган..

един червен чифутски вампир по-малко