Студени досиета: Разстрел в центъра на Амстердам

На 6 декември 2003 г. Константин Димитров-Самоковеца и манекенката Цеци Красимирова излизат от бижутерия в Амстердам. Проехтяват изстрели и Самоковеца пада.

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: Разстрел в центъра на Амстердам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корумпирани прокурори скалъпват дело срещу нямащата вина за подвизите на мъжа си съпруга. Искат да вземат някой лев като се надяват, че жената ще й писне от обвинения и ще се разберат с нея под масата, т.е. рекетират я заради мъжа й. Ама тя излязла умна и вместо да им плаща рекета , взела че "ги" осъдила, т.е. осъдила България в Страсбург. Та питам, тези прокурори няма ли да понесат отговорност някаква??????????? Да платят изгубеното дело, да полежат малко на топло и все такива екстри някакви...

Специално на вниманието на Цеца Красимирова.

Манекенката е имала късмет, че рикушета я е ударил в главата.

Подкупни съдии и полицаи

"Излежава само 10,5 г. от тях" Значи това дебилно правораздаване не е само при нас! То се подразбира, те нали са ни пример за нас. Не само България ще пропадне , но и цяла Европа...

loyola

защо след като европейския съд е преценил, че има престъпление спрямо жена му, НЯМА ОСЪДЕНИ МАГИСТРАТИ и/или други чиновници???

И аз това питам. Корумпирани прокурори скалъпват дело срещу нямащата вина за подвизите на мъжа си съпруга. Искат да вземат някой лев като се надяват, че жената ще й писне от обвинения и ще се разберат с нея под масата, т.е. рекетират я заради мъжа й. Ама тя излязла умна и вместо да им плаща рекета , взела че "ги" осъдила, т.е. осъдила България в Страсбург. Та питам, тези прокурори няма ли да понесат отговорност някаква??????????? Да платят изгубеното дело, да полежат малко на топло и все такива екстри някакви...

"Излежава само 10,5 г. от тях и през 2014 г. е пуснат от килията." "Завършва публична администрация в УНСС" ??? "...друг състав постановява оправдателна присъда." и т.н. Поради което съществува мафията и до ден днешен. И управлява.

шшшт ,мафията прави чудеса за ционистите ,после свършват като луканов ,този и хиляди други . нормално е за дебилите ...

Интелигентност,култура и изисканост лъха от снимката на това момче!Също така и благородство -почти на баптист!Със сигурност е давал пари за благородни цели на църквата и др. напр. за чешми и т.н!Може би само картофите му са ГМО!

мдааа сега мутрите са в парламентаи правителството .... родна картинка мила и драга. Уж обвинена осъдили а поле и плащат - шибъна мутренска държава и правосъдие

"... През 1998 г. делото попада в Софийския апелативен съд, който отменя присъдата и го връща в Кюстендил. Там друг състав постановява оправдателна присъда..." Ненормална работа, ненормални съдии, но с претенции за още пари от ... данъкоплатците.

Манекенката Цеца Красимирова не беше ли гадже на Гонзо?

Коментари , коментари..Истината е една, някой е допуснал всичко това. Някой е толерирал, раздавал е пари, продавал е сила и величие. Алчни наивници са пазарували величие, мания и грандомания, разчитали са на бодигардове и бронирани коли. Тези момчета бяха слуги на нокой по страшен и от дявола.Ако в основата на всичко не стои алчност и властолюбие, то как се нарича тогава? Изходът би трябвало да им е ясен. Манипулираните са избити, те бяха наричани велики и недосегаеми. С парите нна България почесваха гъделът си за лукс, жени, скъпи курорти и живот на богаташи, каквито не са родени. И всичко това на заем, с висок зачлог. Нима никога не са се замисляли , че само сиреето в капана за мишлета е безплатен? Цензурата разреши книги да бъдат издадени за тях, четем публикации за роднините , децата , бившите им съпруги и любовници , а за спортисти, учени, артисти и други допринесли с делата си българи се пише много малко.

Приятно е да се гледа как умира гад, но се чудя защо са пропуснали кучката.

Приятно е да се разследва, осъди, докажат връзките с други хора и да се разплете цялата мрежа. А не десетилетия наред да се заблуждавате, че това е вид справедливост. Просто не е.

Ако седна да пиша за този,ще сътворя само лоши неща.А е покойник все пак. От портиер на дискотека на Боровец,стана баровец и топ контрабандист.Както и наркото.....Движеше каргото на Костов,който го "назначи"на поста.

иван костов даде на самоковеца да контролира граничните пунктове на страната срещу сумата от 160 000 лева на ден. парите всяка нощ тръгваха в куфарчета към софия от пунктовете. само разстрел на политици ще оправи тази умираща територия...

ти там ли беше като ''даде'' ? Или го прочете в Близ и Пик ?

Да му се издигне паметник.Да се направи фондация за събиране на средства за паметника.

Всички т.н. босове всъщност са кукли на конци, обикновени момчета..Всички до един бяха употребени и ликвидирани. Истинските босове са тези, които дърпат конците в сянка. Но кои са те никой никога няма да разбере! Но най-вероятно коренът на злото идва от новите ни братя отвъд океана, които ни подариха демокрацията и ни превърнаха в крепостни селяни! Жалко за момчетата!

По принцип 100% от тези момчета, а които си прав , че зад тях има по-големи играчи имат връзка с руски капитали. Ама 100%, не 80 или 90... НЕ казвам, че това са пари на руската държава, по-скоро са на мафията, но връзката им е руска на 100%. ТА дори по едно време тези момчета си наемаха чеченски гардове да ги пазят. НЕ кубински мутри от Маями, а чеченски такива.

Русия бе човеко, какви задокеански братя са ти в главата. 100 години сме под руско владение и изведнъж американците ти виновни. От руското влияние няма да се освободим още 50 години поне.

От тази демокрация, ЕС и Шенген разбрах само едно. За обикновенните хора - визи, разрешителни за престой и т.н.. За престъпниците - достъп без огранчиение.

Единствения заловен извършител на показно убийство на известна личност, свързвана с подземния свят. Просто защото се е случило в Амстредам, а не в София. Освен това има една грешка в статията. Наследник на бизнеса не е семейството му, което показва, че говорим за назначени собственици, а не за реални такива. Ако някой реши да пише истинска статия И НЕ ГО Е СТРАХ, мен би ме било, нека се разрови какъв легален печеливш бизнес имаше и кой го е наследил официално.

429 810 евро! И кой ги плати>

Мамин сладък. Как само изглежда - върхът на интелигентността. Добре е, че му пръснаха тиквата, но още по-добре щеше да бъде ако и Цицимирова беше пукнала, а Ангелинка беше оставена на доходи от събиране на картофи. Ето зарадо последното, единственат асправедливост на която можем да се надяваме е някой да й свети маслото барабар с отрочето.

По-голяма част от пишещите тук изобщо нямат представа, Кой им раздаде началния капитал на тези момчета като Косьо. Или нещо повече - пишат тук в защита този Кой (който съвсем не е Б.Б.).

оцеляха !! Просто овреме се ориентира и взе да се овърта около бай тошо , царя и втория го метна от прост охранител да оглави МВР. Бандит да бори бандитите !! И го направи несменяем вече 15 години

Боклук... там е където му е мястото, какво ни интерисува...???? Дир-а напоследък много взехте да пускате статийки за такива отрепки, защо ли? А Цеци-то къде е ?

Тва е един от аверите на Бойко Суджука. За тва го застреляха преди Боко да влезе в политиката

За какво ни напомняте за тези боклуци? Да се гордеем с тях ли? Ай сектир!

Контрабандист 1 е за медиите. За държавата и нейните, проформа назначени "органи" -закрилници на трафика, това е един изпълнител на схемата за финансиране на субективните икономически и политически интереси на конкретни наши, любими вождове. Иначе, нямаше да е пред куршума, а щеше да е зад решетките. Поредната "прихваната" пешка, на голямата шахматна дъска, на която, една от пешките вече се трансформира в царица и (за сега) успешно громи противниковите фигури.

Хотел"Рила" в Боровец не е ли собственост на Драгалевския Крадец!?Вероятно от там се познават двамата бандити!?

собственост колкото е агенция митници на сточна гара в софия. две бабички си по време на ремонта на същата, хортуваха в автобуса, че тази сграда е собственост на иван костов. бяха много компетентни и убедителни, всезнаещи бабета. А сградата, сградата е държавна.... та така и хотел рила, социалистическото бижу....иначе сте всезнаещи цървули, ганьовски

Панихида ли му правите?Аман от такива изчадия.

Смотана държава... вдовицата на един наркодилър да не може да осъди, че и компенсации да плаща! Кой знае колко хора са взели едни пари, за да се случи това така.

Амстердам: Убийство, убиецът е заловен веднага, след шест месеца е осъден ефективно. София: Самоковеца е осъден на 7 години затвор за грабеж и нанасяне на средна телесна повреда. По това дело има общо 19 подсъдими, като Кюстендилският окръжен съд им постановява общо 114 години затвор. През 1998 г. делото попада в Софийския апелативен съд, който отменя присъдата и го връща в Кюстендил. Там друг състав постановява оправдателна присъда. Добре дошли в България!

Страна с неограничените възможност... и неадекватно правосъдие....

А Дир-а му прави помен, прави го герой!

Добре е да има такива новини , защото ни напомнят как цялата контрабанда в БГ минаваше през Косьо и съответно процента се отчиташе на СДС. После Иван Костов се скара с Хр. Бисеров и др. пряко отговарящи за мангите и всеки си пое по собств. път.. Това ни е държавата от 25 г . , сега схемите са много по-рафинирани - плащане по консултанстки договори и др... и парите пак си текат към наследниците на Висаджии и Сикаджии...

Шило

Дир, от кога убийството на един бандит е новина? Помен ли му правите, какво? Ба си....

Теб пък кой те пита?

тъпанари, наркопласьори и идиоти не трябва да се говори. Така само ги правите някакви герои. Осъден, разстрелян и точка. Вземете напишете за тия дето не са осъдени, разхождат се наоколо и продават дрога.

На днешната дата преди 24 години ирански наркотрафиканти убиха по време на обиск Андрей и Дафин.Децата им останаха на улицата и се наложи да търсят работа навън.Това вече е забравено в прогизналата от корупция държава.

Самоковеца - от портиер до контрабандист 1. Ами и министър председателя ви от охранител и престъпник като самоковеца се е издигнал до този пост по същия начин. Какво се учудвате? Всички от този период са престъпници под крилото на държавата и ДС. За които ДС имала специална роля за бъдещето на страната. Това е положението. Ако бяха в реална държава със закони всички за които ще пишете и тези в политиката да са в затвора.

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

Бръкнеш ли в дрогата и контарабндата надълбоко, те чака олово в главата.Толкоз.

Поредния за който няма да пророня и сълза... Колко родители е разплакал този знаете ли?

Подсетих Ви за Никулден, че веднага написахте няколко реда по случая.....ама едва след скъпия ви спомен за Косьо..........

Много ниско и Вие бе ДИР......почнахте да копирате БЛИЦ.....това ли са Ви скъпите спомени за убийството на едно наркопласьорче, че дори и "НИКУЛДЕН" забравихте да чиститите тъй като това Ви е по скъпоценна новина тип спомени за велики българи....давайте по същия начин чакаме и спомени за убийството на Жоро Илиев и брат.....абе жалки сте.....

И аз това казвам - дир, трябва да чистити. Пак ас утивам да са учъ. Заштото сам ниграмотен.

до убит в Холандия, където се чувствал сигурно. Наркотрафикът си е на ДС и винаги така ще бъде, а портиерите ще се сменят. За царя и за къщата в Пловдив ревахте, сега да видим колко ви харесва да плащате на вдовици на наркопласьори.