Студени досиета: 2 куршума за шефа на ”Локо Пловдив”

Преди 10 години собственикът и президент на ФК “Локомотив Пловдив“ Александър Тасев бе застрелян с 2 куршума в главата в София. Убийството му не е разкрито.

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: 2 куршума за шефа на ”Локо Пловдив” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

генезиса на туземните "бизнесмени, предприемачи, олигарси,...": "Започва кариерата си в самото начало на 90-те години с помощта на чичо си Никола Тасев, бивш СЕКРЕТАР на ОКРЪЖНИЯ КОМИТЕТ на БКП в Кюстендил".

dir.bg, каква е идеята на тази изключително "оригинална" рубрика "Студени досиета?!?! Да ни напомняте, че живеем в мафиотизирана държава ли?! Живите бандюги не ни оставят да го забравим ни за секунда, така че: Благодаря, няма нужда! Дайте нещо по-нормално!

Значи докато кара, макар и бавно, си чете вестника,.... Такива като него се надънват в други коли и после нападат, че ги били засекли.... И защо всъщност е тази поредица? .... За да им съчувстваме? Е няма да стане.... Нека се трепат гадините...

Вижте му прякора (Остапа) и не питайте нататък...

За мъртвите или добро или нищо ! Тук поредните "великани" нещо дочули, нещо подразбрали, някой нещо им казал и се започват простотиите. Познавах Сашо лично - лека му пръст. Истината е че чичо му го подкрепяше яко. Но тези които познават Сашо, знаят, че той беше винаги с един ход напред. Не случайно прякора му беше Остап. Неговите комбинации надминаваха винаги идеите на чичо му. И в крайна сметка си отиде от този свят без да дължи на някой нещо. Незнам защо статията се върти около Локо Пд, а не си направи труда да разбере защо застреляха кмета на Елин Пелин и какви бяха идеите им със Сашо. Да сте чули за енергийна мафия ? И не пишете глупости без да сте убедени в това, просто звучите грозно и просташки.

Гоце, ти ли си?

Това явно ще е правосъдието раздавано свише за всички тия боклуци. Народът е казал че рано или късно всеки си плаща сметките...

Този бандит измекяр сега кара подземния влак,за радост на честните кюстендилци!

Нямало данни за незаконен бизнес ли? Само за това, че е прекупвач на череши си заслужава куршума. Не че сега някой друг не ги изкупува на безценица от селяните

При този (лека му пръст)със сигурност няма нищо незаконно!

Ники

Няма никакъв незаконен бизнес. Просто човекО взел едни парици и "забравил" да ги върне на кредиторите и те с право си потърсили правата по свой начин. Така е при бандитите и мошениците. Така е, когато няма справедливо правосъдие. Контролният изстрел означава точно и ясно "Да се убие на всяка цена"!

Ако я нямаше Партията, нямаше да ги има и тия...Екшъните също!

Maйка шивачка, баща партиен секретар и детенцето хоп изведнъж собственик на 10 фирми, заводи... петрол ... Евала комунисти , стигнахте комунизма че го прескочихте и не забравяйте да се стреляте един друг, защото комуниста е ненаситен, ако не го убиете той ще ви убие. Едно време Червенков казваше "Внимавайте с червения капитализъм" и те го убиха.

dir много си ги зачита бандитите. Скоро и панахида ще почне да им прави. "10 г от смъртта на незабравимия ..."

Просто всичко се знае, но не се казва, за да не се стигне до върха. А, бе, какво стана с този чиляк Сретенчо... Все се питам.

Много хубаво не е на хубаво...

Още никой не казва какво стана с Бисерчов.Или няма данни за незаконен бизнес

Откъде се знае за мотористите, щом е открит по-късно заради надупченото стъкло на колата. Може да са стреляли от кола, или пък пешеходец...

По-гадното е, че на тяхно място идват все нови и нови кандидат-лапачи, просто не се свършват. Така че е пълно с измамници за отстрел, много са.

За какво ревем сега??? Като няма друг начин да се отървем от подобни тарикати и мошеници, може би това е правилният път те да се изчистят помежду си. Всичките са я ченгета, я деца на комунистически активисти, я просто престъпни елементи. След като в зората на демокрацията всички държавни и частни парични средства останаха у тях като ги изнесоха постепенно навън, после се върнаха като голе-е-е-ми "бизнесмени. Ай сиктир, нека се тепат!

Браво на стрелеца, дето е свалил този мазен шопар само с два куршума. Впрочем ВСИЧКИ шефове на футболни отбори си плачат за куршум. До един са престъпници.

И за какво го споменавате? Кой го помни и дали изобщо трябва някой да го помни?????

"Не излизат обаче никакви данни Александър Тасев да е замесен в незаконен бизнес." Изводът: Законния бизнес е опасен за живота, това е.

Има ли бизнесмен, който да не е свързан с БКП, централен комитет на партията и подобни уроди- грабители на България ?

Единствено и само БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е ЧИСТ КАТО СЪЛЗА.

Ако излезе новина, че майка ти е пипнала срамни въшки, пак в коментара ти ще присъства Бойко Борисов! :D

И къде са тези "червени номенклатури и отрочетата им", посочете ми един, поне един, едър собственик да носи фамилия Луканов, Лилов, Младенов, Живков, Александров, Джуров, Вълчев ? Любимата легенда на западните корпорации, че не те, а "комунистите" владеели България. Които западни корпорации обаче владеят 100% от медиите, разпространяващи тази легенда. И западът, не "комунистите" владеят 100% от банките. И 90% от предприятията. На кого е медодобивният комбинат, комуникациите, стоманата, бирата, торовете, стъклото, медта, сребърните концентрати, златото, кабелите, текстила, циментовите, търговията на едро ? Всичко е на чужденците. Какви комунисти ви се привиждат не знам ? Може би от ЦК на Германската, Американската, Турската, Гръцката, Канадската комунистическа партия ? От Брюкселския коминтерн може би ? Или от Панамския интернационал ? Това са "теории", много изгодни на кукловодите. Ама били държавните чиновници деца на комунисти. Да, но управляват тези, чиято е собствеността, не чиновниците и не депутатите. Парите управляват. А те не са нито при комунистите, нито при децата им. При западняците са. Всичките - производство, банки, фондове. 90% от първите 300 компании са на западняци. Не защитавам "комунистите". Но докато медиите залъгват хората и насочват гнева им в грешна посока, няма оправяне.

Alen

StankoW,пускай още коментари ,ще трябва ВаЗеЛин. нЕма начин да не са виновни гадните империалисти.

loyola

Най-добре да направим паралел - сравнение на придобитото имущество на управлявалите преди и след '89.

Едното не противоречи на другото. Истина е, че както Вие пишете, че България в момента се притежава 100% от Запада. Също истина е, обаче, те тя беше продадена на същия този Запад от 2-ро или 3-то поколение комунисти, синове и дъщери на взелите властта по 9-ти септември. Продажни "боляри", многократно по-лоши от бащите си. Тези бащи са колели и бесели по 9-ти, после управляваха по жесток начин, НО също така построиха заводи, язовири, огромен жилищен фонд и пр. и пр. с една дума - направиха много за България. Те СЕ ГРИЖЕХА ЗА БЪЛГАРИЯ. За разлика от тях, синовете и дъщерите им просто продадоха-предадоха България на Запада. Нищо ново под слънцето, позната история от как свят светува - продажни "боляри", отворили вратите на крепостта за враговете...

Само не разбрах какво е посланието на тази статия или някой гузен си плаща. Деева и и продажните драскачи, явно много сте огладняли щом пускате тия глупости.

Комарджия, дадените пари от партията на чичо му, бяха лека полека похарчени, а когато го убиха се оказа, че няма нищо. Всичко е било на банките. Така са комунистите крадат и в същото време симулират дейност, а всъщност харчат нашите пари. Заслужаваме си го като гледам по форумите повечето пишат с носталгия за най лошото нещо на света, а именно комунизма!!!

къв реалист си ти бре-или си мислиш ,че партийните членове тогава ,са нещо по-различно от сегашните парийни членове,на която и да е партия.нито на времето тия са живели с идеите на комунизма,нито сега с идеите на демокрацията.това са мошеници,негодници,кариеристи ,авантюристи,използвачи,онанисти-това е истината.

И какво един бклук по-малко. Сега какво трябва д акажем, че е лошо, че много от мутрите си заминаха ли?! Ми не е лошо, колкото по-малко бклуци, толкова по-добре. Все пак този никога не е бил нещо повече от бушон. А работата на бушоните е точно такава да гърмят при пренапрежение.