Трима младежи заклали мъжа от Велики Преслав

Прокуратурата наложи 72-часово задържане под стража и ще повдигне обвинения срещу трима за зверското убийство на 48-годишния Мехмед Тефик във Велики Преслав, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Трима младежи заклали мъжа от Велики Преслав | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

male male ciganska rabota. Kude ostana respekta kum po-vuzrastnite. Imame durjava DIARIA.

Хей хора в този Преслав има само болни мозъци,избягах от там и неискам даже да си помисля заобратен път,а между другото тези убйци бяха от моето училище и мога да кажа че от съвсем малки са си такива........НЯМАМ ДУМИ,човек да го е страх да се разхожда по улици....УЖАС

Момчета и момичета тия тримцата ги искам вързани с белезници на мое разположение за 24 ч заедно с тях и умниците от БХК

Мисля, че заедно с тримата мангала трябва да бъдат съдени и т.н. Български Хелзинкски Комитет които насърчават циганите да издевателстват на хората.

...kakvo shte gi sadqt, predlagam da gi prashtat v Pernik i da ne gi otvodnqvat..

марина (12.10.2009 г. 12:17ч.) Какво прави този Мехмед в дискотека...на 48 години? Не оправдавам цигани, но и сред българи има такива идиоти. --- Марина, патко заспала, ти какво правиш на 16 в дискотеката? Къде пише, че в дискотеки и барове трябва да ходят само малолетни и малоумни като тебе!

Ако не можеш да си отвориш Control Panel i Language- то и да си кирилизираш компа, дай 5 лева на някой Ентилегентен Сиганин да ти го оправи. Умно пишеш, а не можеш с една кирилица да се оправиш.

Докато стоим и клатим глави и се чудиме на простотията на тези ниши същества-Положението става трагично!Нищо хубаво не ни чака!Вече няма значение,българин ли или циганин-Трябва да има строги закони,които да се спазват от всички живеещи в България!Защо пускат убийците!Трябва да умрат в затвора под строг режим,ако не искаме българите да изчезнат от България!На там вървиме!Ако сте истински българи вземете незабавни мерки!В противен случай най-добре е да отиваме на друга планета!Жалко за великите Българи пожертвали живота си за България-Ботев,Левск и др.!Те ако бяха живи съм сигурна,че нямаше да стоят и да чакат поредното убийство,за да цъкат с език и да клатят глави!

Аз лично ще съм по-спокойна, ако синовете ми са в дискотеката с хора като Мехмед на 48 год., отколкото с такива на по 17-18 години, но готови да колят.

Да дадат на министъра на правосъдието новия правителствен самолет да го напълни със съдии , прокурори и законодателната комисия от народното събрание и да заминават в Китай за обмяна на опит. Ако не там да отидат в САЩ в някои от щатите където се изпълняват смъртни присъди, защото явно затвора не превъзпитава и България трябва да се поразчисти от изроди

Да, аз също заставам зад идеята меркантилните типове от БХК да влязат в съдебната зала като обвиняеми, а след това и някъде другаде.

Циганска работа , както винаги .

ти може и да искаш да режеш по касапски глави - слагай се в този кюп. на мен ми писна да поемам колективно вината на принципа 'и те са българи значи и ти си такъв'. ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ, НЕ СА ДАЖЕ ПОМАЦИ...

на много места това е синоним на 'бар' или 'кръчма'. а какво е правил - едва ли е искал да му отрежат главата...

Какво прави този Мехмед в дискотека...на 48 години? Не оправдавам цигани, но и сред българи има такива идиоти.

Много съм близо до мисълта ,че циганите са неандерталци. Неандерталецът обаче не е прекият прародител на съвременния човек както по интелект така и по физически облик. Почти всички знаеме ,че кроманьонеца е прародител на съвременният човек.Някои учени и днес продължават да смятат, че неандерталецът се е претопил в кроманьонската раса по пътя на кръстосването. Съвременната наука обаче категорично не приема тази хипотеза. Дори ако пренебрегнем изключително важното обстоятелство, че не е установена някаква генетична наследственост от неандерталеца в антропологичния изглед на хомо сапиенс, изглежда твърде съмнително, че кроманьонският човек е пожелал да се свърже със същество, приличащо повече на горила.Неандерталцит които изглежда са се чувствали в много по-голяма степен част от природата, отколкото кроманьонците, поставили началото на едно ново човечеството, стремящо се не толкова към сливане с природата, колкото към нейното покоряване, са успели да преживеят всякакви природни катаклизми, но не и появата на новите хора. Затова и са били подложени на тотално изтребление. Разбира се, възможно е някои все пак да са оцелели, укривайки се в най-затънтените и труднодостъпни места на планетата.Изглежда ,че България е едно от тях. Сега очаквам вой от организацията на чичко Сорос по-точно от БХК.Все пак 30 сребреника трябва да бъдат заработени.Е все пак не са 30 сребреника ,друга валута и при това доста повече.

Иване,Иване,явно си малък,затова не знаеш,че при комунистите циганите се напикаваха само при вида на кварталния милиционер...

ето, депесарчетата ще разберат, че заразата не подбира чужди и свои, тя е зараза и трябва да се спира с всички средства! Аз лично предлагам напалм

Сега разбирам,че БСП е циганска партия,тоест на етническа основа е създадена и трябва да се забрани за вечни времена.Баби и дядовци,гласувате за БСП,а пък после ревете,че циганите ви изнасилвали,ограбвал и убивали.

Ако имахме ние БЪЛГАРИТЕ малко повече акъл щяхме да сме кастрирали циганите и ромите, което щеше да спре размножаването им, което пък от своя страна би ни спестило подобни статии. Грозна картинка с грозни хора. Избийте се тотално роми и мюсюлмани!!!

Ами нали и божествения ББ ги толерира като национално богатство!За тях няма сметки за ток, вода , транспорт...Нали са най-дейните гласоподаватели!Гадо жестоки!!!!

Връщане на смъртното наказание е спасението! Публична екзекуция за назидание на останалите! И както беше казал един пролетарски поет в далечното минало - да отвърнем на удара с удар, на угрозата с нахлупена каска!...

Какво се репчите уважаеми съфорумци! От тук насетне следват присъди...15год за единия от тримата/този който изкарат, че е рязал с ножа/ и по 5год за другите двама помагачи. Първия излиза след максимум 10 години и то без да работи в затвора, а другите на третата. Возих 1 година затворници/99% мангали/ и от разговорите им осъзнах, че 1. не им пука за това което са извършили дори усещат гордост, 2. не им пука от присъдите, които получават, 3. нямат оправия и превъзпитание. Имаше едно мангалче осъдено на година и половина, защото забило брадва в главата на някой си, но понеже неумрял, а останал инвалид за цял живот го осъдили на толкова. Лежа 1 година! Излезе от затвора с думите, че пак ще хваща брадвата, защото циганката му отишла да живее с друг и щял да ги трепе и двамата. Та не циганите са ни виновни...неможем да виним животното, че е животно, тумора, че е тумор. Виновна е съдебната система, виновни са силовите структури, виновни са политиците! ТЕ ДОПУСКАТ ТУМОРА циганин ДА ВИЛНЕЕ БЕЗНАКАЗАНО. И преди 10 ноември имаше цигани ама нямаше такива мизерии или ако е имало то бяха рядкост и си получаваха заслуженото. И не си мислете, че милея за ония години-напротив, но няма как да не се сетя за това как при вида на червените барети циганите се напикаваха, а после се и насираха от боя. Хубав ден на всички!

Хайде стига с тия цигани, и ние не сме стока! Щом сме я докарали дотук! Държава, в която целият народ се занимава с проблемите на разни мафиотизирани партии, където културата е под всякакво ниво, където само се чака повод за раздухване на етническа вражда! Пиянството на един народ, изгубил разум и съвест! Каква ти Европа, не ставаме и за африканско племе, и там има ясни правила, а тук години наред престъпниците биват толерирани, закриляни зад лъжи и манипулации! Тежко ни!

как каква - ромка-героиня, ражда и хвърля я на улицата да просят, я на социалните да ги храним.. грозно но факт, тези мили циганета стават изроди предимно заради това, че никой не може да стресне бащите и майките им да не ги възпитават като безотговорни животни.

Предлагам ние данъкоплащащите да се отделим в отделна територия и да си живеем живота поне спокийно.

Това е чист садизъм,убийствито е извършено колективно - няма афект,няма смекчаващи вината обстоятелства...май и мотив няма - ей-така ,за развлечение..Невероя гнусна история..няма подходящо наказание за такива изроди.Каква майка ги е раждала??

За тези мангали ДОЖИВОТЕН

Бъдещето на БГ са ромите!!това е печалната истина!!

Е-нали трябва да гласуват за...

Май наистина убийството е на етническа основа, само дето ПАК МАНГАЛИ са убийците. Сега няма да е лошо мюсюлманите в България да си направят извода най-сетне само мангалите са реалната заплаха в нашата държава - това са едни двукраки скотове и все някога ще си получат заслуженото. Разровете малко криминалните архиви от последните 3 години - поне 70% от тежките криминални престъпления са дело на кафявата паплач. И какво правим ние? Правим се че не ни интересува, докато някой мангал не ни пречука нас. Тъжна история, но можи и по тъжно да стане ако не направим рязка крачка към озъптяването на т.н. роми (демек цигани)

Такива като тези трябва да работят в уранови мини, а не да лежат и да ги хранят

за случката в Захарна Фабрика. Там двама млатили с тухли главата на професора, а после ги пуснали защото не се знаело кой точно от двамата е нанесъл фаталния удар.... тука са трима, сигурно ще е още по-бързо.

Дааа.Нека да ги защитават тези от БХК.Ама мисля си ,че и те трябва да седнат на подсъдимата скамейка.Нали те тръбят ,че циганите са добри и трудолюбиви хора.Независимо какви са обаче трябва да има за такива издевателства смъртни присъди.Не може да лежт в затвора с други извършили престъпления от друг характер.Я ги вижте.Те са още на по осемнайсет години и са способни на това,ами като поостареят сигурно още повече ще се усъвършенстват в такива зверства ,а и дали ще могат да ги открият.

Няма да им плащам на тия мангали престоя зад решетките.Да се осъдят на смърт,чрез разчекване,или да оставят,народа да ги убие с тояги и камъни

Къде сте драскачи читаци? Българите ли ви направиха това чудо,а? Даеба и копелдаците ви даеба, преди да пишете мислете кой в тая територия е толериран и кой може да извърши такава простотия, за да се нагнети етническо напрежение.

Трябва да Ги пуснат под гаранция -роднините на убития Гарантират за Него !

БХК - айде на баницата! Организирайте една защита и им помогнете да осъдят държавата в Страсбург.

АБСОЛЮТНО СА ЗА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР...БЕЗЗАКОНИЯТ В БЪЛГАРИЯ СИ ЛИЧИ ТОЧНО ПРИ ТАКИВА СЛУЧАИ, ЛИПСАТА НА КОНТРОЛ Е НАВСЯКЪДЕ - БАРОВЕ, КРЪЧМИ, КАФЕТА, УЛИЦИТЕ, НАВСЯКЪДЕ, ТЕЖКО И ГОРКО НА НАРОДЧЕТО ПРОКЪЛНАТО...

Tova e polojenieto ,ejednevieto v milata ni rodina vse pove4e zaprili4va na scena ot CSI. Vse pak pozdravleniq za rasledvaneto 4e sa spipali zapodozrenite za tolkova kratuk period.

Какъв затвор??? За такова нещо трябва да бъдат екзекутирани на показ! За назидание на останалите! Не искам моите данъци да отиват да се хранят и топлят такива изроди, дори това да е в затвора!!!

ЦИГАНИТЕ СА ЕЛЕКТОРАТА НА БСП И СЕ ТОЛЕРИРАТ ОТ ТЯХ С ЦЕЛ ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА В СТРАНАТА. БСП Е ВРЕДНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ.ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ДИСКРЕДИТИРА ПРЕД НАРОДА ЗА ДА РАЗБЕРАТ ХОРАТА ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА АНТИНАРОДНА ПАРТИЯ.

Такова оскотяване не се е случвало никога в нашата иначе доста дълга история. Дори и по време на войните убийствата са ставали в името на някаква идея, а не като сега от скука, простотия, безнаказаност малоумие.

прав си Иванов

та кво се прави в тоя случай? Де са защитнците от Българския хелзински комитет?

Такива хора не трябва да излизат от затвора. Не мога да си представя какъв период от пролежано време би ги коригирал. В панделата, докато им изгният кокалите.

Такова жестоко убийство може да бъде извършено само от нискообразовани и високотолерирани индивиди.

аз мисля че смъртна присъда е малко,или поне за двамата които са държали агнето става,но за коляча може да му отрежат първо карантиите и да нахранят гладните циганета,а после да го пребият с върбови клонки докато посинее и доживот в изолатора.