Майката на Чората: Думите на Цветан Цветанов са скандални

Удовлетворени сме от присъдите, които издаде прокуратурата. Аз очаквах такава присъда, защото фактите по делото говорят достатъчно добре.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Чората: Думите на Цветан Цветанов са скандални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не ви е срам! Която и да е майка никога не би пожелала на друга майка това, което прочетох във вашия коментар ! Вие много ли сте сигурна/сигурен какъв е "пътят" на вашето дете ??

razbiram makata ti no za6to ne se zamisli kogato tvoyt sin pri4inyva6e maka na otroveni ot grogata mu drugu detza na tehnite maiki ili za pninujdavane na momo4eta kam prostitutziy i otkade sa mu parite polu4il e tova koeto zaslujava i dano ne osadyt politzaite koito si var6at rabotata ne si vazpitavete detzata a posle mi hlen4ite

Наказанията за посегателство над полицаи и посегателства от полицаи трябва да са свирепи. - Абсолютно!

Ченгетата тябва да бъдат наказани, убили са невинен човек! Нали така! ако и бил виновен, щяха да имат документ за тая работа! Както кза един човек по нагоре. Това е показателно за нас ! Ако не ги вкарат , уре ще пребият вашето дете и ще знаят че няма да има последствие за тях. Като не вкарат оная пиянка М.Ставийски в затвора .. всеки идиот ще знае че дори и да се напие и да смачка някое чуждо дете ... никога няма да лежи по затворите! Просто е!

Ако Цецко(Цветан Цветанов) беше по-умничък можеше да понатрупа бая точки от този казус. Не би. На брифинга можеше да каже, че ако говори от името на лицето Цветан Цветанов то позицията му е .... еди каква си, но като министър на вътрешните работи той няма правото на мнение и оценка на този казус, тъй като всяко негово изказване или мнение ще се тълкуват като намеса в работата на Военния съд, а това ще означава че се е върнал чл. 1 от старата Конституция времето когато властта беше една - законодателна, изпълнителна и съдебна. Всяка намеса на работите на една власт в работите на другата е връщане към рецидивите на миналото. Да, ама Цецко не е толкова умен, пък и няма кой да го съветва толкова умно. Колкото до въпросното дело - Има убито лице - Е, значи има и убиец барабар с четирима съучастници. Това че делото се води срещу пет лица не е съвсем грешка, но е много грешно, като постановка. Убиеца е единият от петимата. Останалите са му съучастници. Те много добре осъзнават това, но си мислят, че могат да ги оневинят като цяло(тоест петимата). Да ама не, защото сега те могат да си лежат ефективно, и то заради онзи който му е нанесъл фаталния удар. Това че е убито лице от криминалния контингент съвсем не значи че всички полицаи са убийци които така си разчистват сметките с крими контингента. Вярно е, че в полицията няма само светци, но не бива да се слага знак за равенство между лицето което е лишило от живот въпросния убит и всички полицаи. Не може да има знак за равенство дори и между тези петимата полицаи, защото вината винаги е точна и конкретна. Знае се много добре кой е лицето който го е убил. Към останалите лица не може да се прилепва етикета, че също са убийци. Те са съучастници, на убиеца и колкото по-рано го разберат това(явно 4 години не са го разбрали) толкова по-добре за тях. Тезата, че имаме петима убийци не е вярна- тя обслужва грешни интереси и трябва да се поправи. А Цецко(министър Цветанов) нека за в бъдеще да се учи от грешките си и да не ги повтаря, защото това му изказване е гаф и то страхотен. Ако е е по умен ще намери време място и форма да се поправи. Много се надявам да не е тъпанар, като пикльото(глъвътъ) и да допринесе за реформата в системата.

АДВОКАТИ НА ДЯВОЛА.

Тези родители са за порицание-чоровите.В да се засрамят че са отгледали и възпитали такова чудовище ,те се изживяват като медийни звезди и не пропускат случай да се покажат по тв.Говорят глупости и заплашват дори и министъра, че ще се оплачат някъде си.А измисленият професор-Георгиев дори не е кръвен роднина-бивш съпруг на лелята на Чората сигурно е имал обши интереси с него. До старите Чорови---скрийте се и не се показвайте повече , вашето ДПС вече отиде в небитието ,там е и вашето място!

Работата съвсем не е проста. Още в самото начало безапелационно заявявате, че Чората е убит. Това ваше твърдение ли е или цитирате заключението на съдиите. Вие сте били на мястото на престъплението и следователно сте свидетел или се позовавате пак на съда и пресата. Ако сте били свидетел и не сте от кръга на Чората и работодателите му и ако Ви бяха призовали като свидетел, как щяхте да постъпите: ще свидетелствувате против полицаите, защото знаете, че нищо няма да Ви се случи, или щяхте да твърдите обратното, защото няма начин да не се случи нещо с Вас или с вашето семейство. Има ли някаква ефективна защита на свидетелите от страна на държавата. Как си обяснявате обстоятелството , че много от свидетелите в съда се отказват от първоначалните си показания. В Плевен пред очите на прокурор в едно заведение беше убит един от другите му двама събутилници, пред погледиете на целият персонал и той избяга и твърдеше, че не е бил там. Как си мислите, защо избяга. Той беше дисциплинарно наказанс преместване, като го изпратиха за прокурор някъде към Силистра. Уважаеми, там гдето играят голямите пари, за правосъдие е малко пресилено да се говори. А противоречивостта на различните експертизи нищо ли не Ви говори. По принцип, всички сме за справедливост, когато изказваме мненията си анонимно. Аз също съм за справедливост. Но в никакъв случай не разделям дълбокомислената теза, че по-добре е 99 граждани, извършили престъпления да бъдат оправдани, отколкото един невинен да бъде осъден, защото тази теза създава базата да бъдат извършени 99-те престъпления. Както изглежда, за Вас нищо не значи, че почти всички съграждани на Чората, ако можеха да го убият безнаказано, щяха да го направят това. И накрая. Не Ви ли се струва, че присъдите на закоренели убийци са значително по-меки от тази на полицаите.

Госпожо Димитрова,кажете на обществото колко пъти сте седнали със сина си /Чората/ да го попитате с какво се занимава и като майка да го посъветвате и да му кажете,че това,което върши е лошо?Съчувствам Ви като родител,но ако го бяхте възпитавали в добро, сега щеше да Вие жив и здрав.И вие трябва да носите отговорност за убийството му като съучастничка.Поднася Ви извинение ако тонът ми е неприемлив за Вас,но само за тона,не и за забележката ми.

Без емоций и пристрастия! Както и да го тълкуваме Чората е убит. Въпросните петима убийци са били на акция и са взели закона в тяхни ръце. Убили са окован в белезници човек. Какво да коментираме повече? Че са невинни ли? Ами не са! За да получат такива присъди Чората сигурно е приличал на пихтия,т.е смлян от бой с цел да бъде убит. Тези като са го оковали с белезници е можело да го закарат в ареста и да спестят малоумните си твърдения сега,че са невини,че не са го убили,че Чората бил мн лош престъпник. Да ама за разлика от тях той няма присъда,а те имат за жестоко предумишлено убийство. Излагация е цял министър да защитава хора с влязла в сила присъда за убийство! В Бг само съда издава присъди и е независима институция в друга държава въпросния министър си отиваше от министерството веднага,той е преди всичко министър и трябва да си мери приказките. Ако е приятел с някой от тях или им симпатизира по-някакъв повод е нещо съвсем различно. Скоро в Хасково имаше ранен полицай престъпника е задържан,а не убит! Сега ще си понесе последствията но отсъдени от съда не от някой полицай решил да се направи на закона. В Своге наистина фрапантен случай на своеволие от страна на бандитите да стрелят по-полицаи,задържаха ги! Но не ги убиха ще ги съдят и ще имат максимални присъди тези хубавци. А въпростните 5 ? Са убили умишлено Чората. Е кой ще им повярва,че са невини? Освен хора в униформа искащи да убиват безнаказано и техните роднини.

Същевременно е било налице достатъчно осветление от фаровете на колите на подсъдимите и пострадалия, което е дало възможност на свидетелките, че голям брой лица от пет до шест нанасят побой на пострадалия, че те са ги възприели на светлината на фаровете на колата л. 125 /гърба/, л. 129 и 130 от съдебно дело 033/2008 г. на Софийския военен съд. Затова не са налице противоречия между показанията на тези свидетелки и останалите свидетели, че уличната лампа над произшествието е светела или не. Особено важно доказателство относно правдоподобността на показанията на тези свидетелки е поведението им непосредствено по време на извършване на деянието. Те са започнали да звънят по телефона на полицията и на пожарната. За това е налице безспорен запис от разговорите по телефон 160 на л. 35 39 т. IV от сл. дело. от съдържанието на записа може да се възприеме първото обаждане в 20, 53 ч., а след това от контекста на разговора на дежурния в третия запис, че е имало многобройни обаждания. От приложения списък на разговорите на телефоните на свидетелките З. на л. 51 и 52 от т. VII от сл. дело се вижда, че двете свидетелки са се обаждали общо 5 пъти на телефон 166 и два пъти на телефон 160 за времето от 20:53:13 до 21:03:39 часа. За всички обаждания те дават обяснения, че са сигнализирали за нанасяния побой над Д.. Категорично доказателство за съдържание на разговорите е протоколът на л. 35 от т. IV от сл. дело. При наличието на тези категорични доказателства, представени включително от гражданския ответник по делото, настоящата инстанция счита за безспорно установено, че двете свидетелки са видели нанасяния на пострадалия побой, чули са виковете му, че се задушава и своевременно са уведомили за това дежурните служители в полицията и пожарната. Поради това доводите, че обективно свидетелките въобще не са могли да видят и да чуят каквото и да е било и че са налице съществени противоречия в показанията им са безпочвени и опровергани от наличните безспорни доказателства. Именно на базата на показанията на тези свидетелки и заключението на повторната съдебно-медицинска експертиза настоящият състав сформира вътрешното си убеждение за това кои лица и как са причинили смъртта на А. Д. (цитат от присъдата)

абе кой е чул и видял стенаияата и виковете на тоя чората,само двете дрогаджийки ли. вие знаете ли,че дрогираните понякога въобще не са в час с действителността. причуват им се викове,привиждат им се разни неща. само две свидетелски ли показания има...на тези двете. ако е така ...нямам коментар повече.

DUMITE NA MINISTURA SA ISTREL V SURCETO NA DEMOKRACIATA !!! TE SAMO POKAZAHA CHE V BULGARIA MBP E NAD VSICHKO I VSICHKI !!! SMURT ZA BULGARO-MANGALIA !!! STRANA PODKREPIASTA I RAZVIVASTA NARKOTRAFIKA ,GENOCIDA I TERRORIZMA !!

На който му е скучно - да не ме чете. Ето ви още един цитат от мотивите на присъдата. Това не съм го писал аз, а съдът: Видно от посочените доказателства подсъдимите са били на служба и са изпълнявали служебните си задължения като лица от състава на полицията при изпълнение на службата си. Деянието те са извършили умишлено, при евентуален умисъл, както бе посочено по-горе. Престъплението е извършено с особена жестокост. Доказателства за това се явяват значителния брой увреждания по тялото на пострадалия, които сочат на една безсмислена жестокост и садизъм, когато нанасянето на ударите цели преди всичко причиняването болка на пострадалия и демонстрира чувството на безнаказаност и всепозволеност на извършителите, прикрили се зад длъжностното им качество на служители на МВР и допълнително мотивирани от призивите на политическия ръководител на това ведомство да действат на ръба на закона. Така служителите на МВР от правозащитни органи се превръщат в наказателни отряди за тероризиране на гражданите и несъмнено действията им преминават в престъпления и създават представата за установяването на един потиснически режим, което е недопустимо в една демократична държава. Това, че пострадалият агонизира и се задушава се е обективирало от неговите викове за помощ, че не може да диша, което той е повторил многократно и е чуто от св. М. З. /л. 125 гърба от НОХД 33/08 г. на СВС/, но това не повлияло на подсъдимите и те са продължили действията си, които в крайна сметка са причинили смъртта на А. Д.. Това обстоятелство допълнително сочи на проявената жестокост от подсъдимите, която надхвърля обикновените действия на извършители на подобни престъпления срещу личността. Поради изложеното атакуваната присъда като правна квалификация на извършеното от подсъдимите следва да бъде потвърдена, макар и при приетите нови фактически положения от въззивния съд.

смърт за наркодиларите,то е ясно правосъдие няма,да хващаме брадвите

ОХ БЕ ТОЯ АНАЛИЗАТОР КАТО ВЗЕМЕ ДА ПИШЕ ПРОСТОТИИ МИ СЕ ПРИСИРА. АБЕ РАЗБЕРИ БЕ ЧОВЕК,НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ЗА ТОЯ СКАПАН МАФИОТ,СТРАХЛИВ.ВАЖН Е ,ЧЕ БЛАГОЕВГРАД СИ ОТДЪХНА ОТ НЕГО. НЕ ВЯРВАМ,ЧЕ ИМА ХОРА ,НА КОИТО ИМ ПУКА ЗА ТОЯ ИЗРОД. С ИЗКЛ. НА ТЕБ ,ДЕТО СИ ОТ НЕГОВОТО ПЛЕМЕ. В ТОВА СЪМ НАПЪЛНО СИГУРНА. ДАЖЕ НЕ ТИ И ЧЕТЕМ КОМНТАРИТЕ,ЗАЩОТО СА БЕЗКРАЙНО ДОСАДНИ КАТО ТЕБ САМИЯ.

ИСТИНАТА 15,28 -ЧЕ ТОЙ БИЛ ЧИСТА ВОДА НЕНАПИТА,ПОНЕЖЕ ГО Е ЗАКРИЛЯЛ ЕДИН ОТ БИВШИТЕ ШЕФОВЕ НА МВР И ЗАТОВА НЯМА ДОСИЕ,ПОСЛЕ ИЗМИСЛЕНИЯ ПРОФИСОР Л.ГЕОРГИЕВ СЪЩО И ТОЙ Е БИВШ СЪПРУГ НА СЕСТРАТА Н А МАЙКАТА НА ЧОРАТА,КОИТО НЕ ЖЕВИЯТ ЗАЕДНО ПОВЕЧЕ ОТ 15 Г,НО ЦАРИЦА ПАРИЦА НЕ МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ НА СТАРИЯ ЧОРА,ПОСЛЕ ПРОФ ВОДЕНИЧАРОВ С КОЙТО СА КУМОВЕ -КОЛЕХА И БЕСЕХА В ЮЗУ И ВРЪЗКИТЕ НА ВОДЕНИЧАРОВ СЪС СЪДЕБНАТА СИСТЕМА .МАЙКАТА ДА СЕ СКРИЕ В ДЪН ЗЕМЯ ,И ДА СИ МЪЛЧИ ЗАЩОТА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ОТКЪДЕ СА ДОШЛИ ПАРИТЕ И ЛАМТИ ЗА ОЩЕ.ДАНО ДА НЕ ДОЧАКА МИГА И ЕДНА СТОТИНКА ДА ВЗЕМЕ ОТ МОМЧЕТАТА.ДА СЕ ЗАДАВИ ОТ АЛЧНОТИЯТА СИ .ОНЕВИНЕТЕ ПОЛИЦАИТЕ,НЕМОЖЕ ДА СА СЕ НАГОВОРИЛИ И ДА ГИ СЪДЯТ ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО.НЕВЕННИ СА.

Дали е сгафил Цветанов не ме интересува ,защото не го понасям.Но ако майката твърди ,че изказването е скандално и че става въпрос за предумишлено убийство само бих попитала защо пък трябва полицаите да тръгнат са предварителното намерение да го убият.Защо аз като си карам в 21 ч колата или като се прибирам по това време не ме спират полицаида ме убиват.Полицаите не трепят случайни хора по улиците.в тая държава май само престъпниците имат права.Тоя ако не бяха го убили ,а го бяха прибрали ,много скоро щеше да се окаже ,че е тежко болен и да излезе да се лекува.А докато се лекува - ще продава дрога,ще контролира проститутките и т.н. - все доходни неща.Всяка майка си страда за бедите ,сполетели децата и .На тази майка ,обаче бих препоръчала да я кара по-леко.Защото ако аз съм майка на дете,което е пострадала от дейността на нейния син няма да чакам съда да си свърши работата -то е ясно ,че в България съд и справедливост няма .За това сигурно бих я причакала и бих я разкъсала със собствените си ръце. Че поне да спре да дразни хората.

До Един от петимата: Това, че ти си необразован, не значи че и другите са такива. Мотивите по делата са публични и се публикуват. Има ги дори в сайта на Военно-апелативния съд. НЕ СА СЕКРЕТНИ. Всеки може да ги прочете, без да е от семейството или адвокат. Явно човекът е по-запознат от теб.... Бих ти пуснал линк към решенията на съда, но тук линковете изчезват. За доказателство ще ти копирам част от текста: За продължителността на извършения побой са налице обективни данни справки за разговорите на мобилните телефони на сестри З. с телефони 166 и 160. Първото обаждане на тел. 166 е в 20.53 ч., а първото обаждане на тел.160 в 21.01 ч., като в дневника на ЦСМП е отбелязан част на повикване от пожарната, на която първо се е обадил полк. К. от мястото на инцидента в 21.09 ч. Затова първоинстанционният съд направил извод, че побоят върху Д. е продължил около 2 -3 минути преди първото обаждане на Е. З. и до около 2-3 минути преди обаждането на полк. К. приблизително около 15 минути след 20.50 ч. Почти веднага след преустановяването на побоя, патрулната кола изпратена от дежурния по РПУ Благоевград, приближила местопроизшествието с включена светлинна сигнализация от посока обратна на тази, от която преди това бил дошъл автомобилът на А. Д.. Като видели патрулната кола, подсъдимите П. и И. се отдалечили от останалите подсъдими и трупа на Д. и пресрещнали полицейския автомобил по-надолу по улицата, точно на завоя преди кооперацията. Двамата размахали ръце на светлината на фаровете и след като спрели униформените П. им казал: Спокойно провежда се операция на РЗБОП, като поискал от тях да намерят две поемни лица, които да докарат при него. По този начин К. и Г. били върнати обратно без да могат да възприемат, в какво се състои операцията провеждана РЗБОП, както и резултата от нея. Тръгвайки да търсят поемни лица, свидетелите К. и Г. /фамилията на втория свидетел съвпада с тази на подсъдимия Г., но между тях няма близост и родство/ докладвали на дежурния по РПУ за нареденото от майор П.. ------------- Всички, които много запалено се изказват по казуса - НЕ Е ЗЛЕ ДА ПРОЧЕТАТ ЧЕЛИТЕ ПРИСЪДИ С РЕШЕНИЯТА НА СЪДА ПО ТОВА ДЕЛО. Иначе само си говорите празни приказки като квартални клюкарки. Правото е сложна и отговорна материя. Освен това не познавате фактите по делото. Говорите си на емоции - БРАВО на тези, браво на онези, смърт за този, онзи е такъв, този е такъв. Прочетете нещо и тогава пишете.

Всички, които защитават полицаите и твърдят, че Чората е престъпник, наркотрафикант и дилър - ПОПИТАТЕ СЪЩАТА ТАЗИ ПОЛИЦИЯ - ЗАЩО НЯМА НИТО ДЕЛО, НИТО СЛЕДСТВИЕ, НИТО ПРИСЪДА СРЕЩУ ТОЗИ ЧОВЕК, щом те знаят, че е престъпник???? Полицията какво е работила толкова време щом той е със чисто съдебно досие. Ако е бил престъпник, защо няма нищо срещу него до момента на смъртта му?! Има само два възможни отговора: 1). човекът е невинен (малко вероятно).....или 2). Просто си е плащал на полицията за да не го закачат и си е действал необезпокоявано! (и децата вече знаят, че така става в Бг). Това, че някой е престъпник (макар и неосъден и дори неразследван), не означава, че е ЗАКОННО да го убият (конкуренти или полицаи). СЪДЪТ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОВА КАКВА Е ЖЕРТВАТА. ТОЙ СЪДИ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ. ПОЛИЦАИТЕ НЕ СА БИЛИ НАПАДНАТИ, НИТО ЗАПЛАШЕНИ ОТ НЕГО (дори са били 5-ма). В него не е намерено никакво оръжие. Значи са си превишили правата и са го убили поради прекомерно насилие. На онзи, дето пише тук, че полицаите не бият невинни - ще кажа, че явно е инфантилен. Ама дори и човек да е виновен като Чората - пак не може го убият, ако ще спазваме закона. Законът (и държавата) може да бъде силен САМО АКО Е СПРАВЕДЛИВ. Иначе става репресивен и тоталитарен. И тогава всички можем да пострадаме от произвола на държавата. Дали Чората е престъпник или не - това е трябвало да докаже полицията в съда преди това, като го разследва и го обвини поне. Сега вече това няма значение. Преди не са си свършили работата - сега искате да ги оправдаят поради това, че имали оперативни данни, че е той бил свързан с наркотици. Ако полицаите наистина са герои - досега трябваше да го вкарат в затвора. ТУК ВЪПРОСЪТ НЕ Е КОЙ Е ПРАВ И КОЙ КРИВ И ДА ПОДКРЕПИМ ПРАВИЯ. И ЧОРАТА И ПОЛИЦИЯТА ЗА КРИВИ И СА ВИНОВНИ. Вината на полицията е, че не си гледа работата. Работата на полицията е да лови престъпниците и да ги съди, а не да убива хора, защото на някого му се струва, че те са може би са престъпници.... Защо тогава не пребият до смърт Митьо Очите, Златко Баретата, Маргините... Да направим един списък и да почнат да ги трепят, а ние да викаме браво. Ама явно тези си плащат добре, затова още са живи.... ПОЛИЦИЯТА И ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ПРОСТО Е КОРУМПИРАНА. И ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ ТЯ ДА СЕ ОПРАВИ. Това няма да стане като се пускат и оневиняват убийци. Трябва еднакъв аршин за всички - независимо дали са полицаи, мутри или обикновени хора. Ако осъдят сега убиецът на полицая от Своге на 20 години това ще значи, че съдът действа правилно. И всеки ще знае, че за убийство ще лежи поне 15 години. Ако бяха осъдили Ставийски на 5 години ефективно всеки щеше да знае, че като кара пил рискува да лежи в затвора. А сега всеки баровец си мисли че щом може за един значи и той ще мине между капките. Ако сега на подсъдимата скамейка бяха Румен Петков, Братя Галеви, наркобароните от Благоевград, началниците на петимата полицаи и още 10-20 души от МВР и престъпния свят ТОВА ЩЕШЕ ДА Е ОЩЕ ПО-ДОБРЕ.

Пишеш неща които военноапелативния съд ги отхвърли. Цитираш фалшивата и поръчана експертиза на Раданов, която сегашния съд е отхвърли категорично. Явно си някой от семейството или адвоката му, щом имаш достъп до секретните мотиви към първата присъда.

От всичко прочетено до сега по този случай- Чората става по-ясно от бял ден.Всеки честен и мислещ човек раз- бира следното: Чората сигурно е управ- лявал продажби на наркотици и други противозаконни действия. Но зад него е имало ГОЛЯМ човек от полицията. И когато става опасно ,той изпраща въпрос- ните полицаи /които са си убийци, г-н Цветанов/и те го смачкват като куче. Господа полицаи, които го смачкахте, мис- лите че не се разбира и защо патолога беше намерен обесен? Властта е у вас, оръжието е у вас, и аз се страхувам, че ако знаете кой съм /макар да съм един никой и нищожен инвалид/ще ме намерят самоубит. И малките деца знаят, че няма НИТО ЕДНО престъпление без участието на полицай. Всеки ден се срещаме с това.Сега ще се разбере право- съдието истинско и независимо ли е! Г-н Цветанов, изложихте се МНОГО! Пред цяла България. Посочете поръчителя на убийството на Чората, който е делял парите с него, и тогава искайте намаляване на присъдите. Но не и оправдание, защото са убийци в униформи.Кой пореден е този случай ? Застанете както снощи по телевизията и го кажете !!!

Когато синът на въпросната майка разпространяваше дрога, къде беше тя и известният й брат - депутат Людмил Георгиев? Радваха се, че синът и племинник трупа пари и добрува върху нещастието на други. Сега се вайка и радва , че полицаите ще влязат в затвора. На всичкото отгоре иска и пари за да запълни ненаситното си гърло. ОТВРАТ.

Пиши на български. Колкото до многото редове, не ги пиша. Използвам Copy и Paste.

МОМЧЕТА,ОТ БЛАГОЕВГРАД СЪМ. ИСКАМ ДА ВИ КАЖА,ЧЕ СЪМ 100% УБЕДЕНА В НЕВИННОСТТА ВИ.. ТА НАЛИ ,АКО БЯХТЕ МАФИОТИ И ИМАХТЕ ПАРИ НЯМАШЕ ДА СЕ ПЪРЖИТЕ НА ТОЯ ОГЪН. ДАНО БОГ Е С ВАС И ДА ВИ ПОМОГНЕ ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ТОЯ КОШМАР. АЗ СЪМ С ВАС И ВИ СТИСКАМ РЪЦЕТЕ ЗА ПОСТЪПКАТА ВИ. КАРАТЕ МЕ ДА СЕ ГОРДЕЯ,ЧЕ СЪМ ОТ БЛАГОЕВГРАД И СЕ НАДЯВАМ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ТАКИВА КАТО ВАС,ИСТИНСКИ СМЕЛИ ХОРА,КОИТО ДА СЕ ОПЛЪЛЧВАТ СРЕЩУ МАФИЯТА И БЕЗЗАКОНИЕТО. МОЖЕ ДА Е ПОГУБЕН ЕДИН ЖИВОТ,НО СТЕ СПАСИЛИ ХИЛЯДИ. БЛАГОДАРЯ ВИ.

Един боклук по-малко.Не я е срам да се показва по телевизията и да говори за сина си престъпника.Дано оправдаят момчетата.

Майка е, какво да прави, ако не си защитава детето... А Цветанов се е изказал правилно, с цел да защити реномето на полицията. И аз не ги възприемам като убийци, а по-скоро като служители прекалили с правомощията си.

eei taz golema entusiastka 6a doide,be!!ako taka entusiazirano beshe za6titila decata ot narkoticite,koito sina i e prodaval,sega niamashe da ima tolkova za4erneni semeistva.ovca....

ПОЛИЦАИТЕ СА ИЗПЪЛНИЛИ ЖЕЛАНИЕТО НА ВСИЧКИ РАЗУМНИ БАЛГАРИ, ЗАЩОТО, АКО НЕ БЯХА ГО УБИЛИ И ТРЯБВАШЕ ДА ГО СЪДЯТ ЗНАЕТЕ КАКВО ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ-ЗАТВОР НЯКОЛКО ГОДИНИ ИЛИ ДОРИ МЕСЕЦА И ПОСЛЕ ОТНОВО УБИЙСТВА И НАРКОТИЦИ. ТАКА ЧЕ БРАВО НА ПОЛИЦАИТЕ. ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПУСНАТИ. А НАГЛАТА МАЙЧИЦА ДА БЕШЕ ПОМИСЛИЛА ОТ КЪДЕ СИНЪТ Й РАЗПОЛАГА С ТОЛКОВА ПАРИ /АКО НЕ ЗНАЕЛА ЗА ЗАНИМАНИЯТА МУ/ ИЛИ СЕ И ТЯ СЕ Е БЛАЖИЛА ОТ ТЯХ И СЕ Е РАДВАЛА НА ЛЕСНО ПРИДОБИТОТО БЛАГАПАЛУЧИЕ. АБЕ КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ ПАРЦАЛ?!!!

Цветанов защо се изказваш неподготвен сега си сърбай попарата и се оправдавай пред ЕС.А може и Борисов да ти дръпне ушите.

Проклятие за всички наркодилъри !!! Мрете уроди !!! Съсипахте живота на хиляди деца и семействата им !!! Проклятие за съдиите защитаващи тези изроди !!!

браво само така, полицайте на съд, а всички българи- имигранти. Да останат само престапниците, а антимафиотите в затвора. Егати прависъдието в тая тъпа държава!

Няма нищо по лошо от убийци облечени в власт - в случая полицаи. Майката на чората си е негова майка и не зависимо какъв е бил тя си остава такава и рабира се си го обича за това не я обиждайте чест и прави че се иправи срещу полицаите и държавата поне един път да видим наказани полицаи. А такива които заслужват наказание ги има с хиляди. Има рабира се и чесни полицаи но едни такива развалят останалите. Полицаи не са съдии на тях им плащат да задържат престъпника и нищо повече. Тези присъди им са малки на хората облечени в власт присъдите трябва да са двойни на нормалните присъди за да не се злупотребява с властта. Това да не е нациска германия кадето полицаите обиваха хората като животни по улицата.

e are stiga de...kak taka nie mojeme da pi6em po 2 reda a niakoi koito otkrito agitirat samo v edna nasoka pishat po 500 reda?????ae stiga molq vi se

Думите на Цветанов били скандални, а поведението на сина й сигурно е било образцово. Срамота.

ОК, злоупотребили са със сила. Ама ако го бяха помолили да излезе от колата, Чората ги беше застрелял... Сега той щепе да е на свобода, а те да гният! Една гнида по-малко! Медал за полицаите!

Аз бих се зарадвал на справедливи условни присъди.

Стига ревахте бе....Нали получихте каквото искате, осъдиха полицаите...това не сте си го представяли и в най-смелите си мечти...Сега ще ходите да се оплаквате в ЕС, ами що не вземете направо да се изнесете там.....Че много народ дразните тука....

Това е истината - измисленият професор, кариерист, който не се посвени да стане член на етническата партия ДПС - защото за нищо друго не го биваше, а и останалите прависти по случая - видни конюктури. А Цветанов не е сгафил, защото у нас няма закон нито за правата, нито за защитата на полицаите - вижте какво става през ден! Колкото до Чората - Бог да го прости, но разплаканите от него никога няма да го сторят!

Може и да и е мило , защото и е дете.....но това дете толкова семейства е почернило и щеше да почерня ако беше живо(защото ако беше живо просто нямаше да бъде осъдено а щеше да е на свобода) ,че единственото нещо за което мога да се сетя е ,че съм благодарна ,че БЪЛГАРИЯ ИМА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ПО-МАЛКО.

Тази пача убеден съм че знае много неща. Като това че сигурно престъпния боклук който е пръкнала е убит от аверите си за да заметат следите. Но е страх да си го каже в пряк текст. Щото по голяма мафия от милиционерската в този бантустан-булгариста няма. И изявлението на физкултурника милиционер цветанов само го потвърждава.

Да разпитат тези ченгета, кои са прикрили след като са накарали този престъпник Чората да замълчи завинаги.

Не ти ли стигат кървавите пари от сина ти та искаш такова големо обезщетиние о тполицаите ,та семействата им да страдат до края на живота ,или искаш ти да се усигуриш до края на дните си без да работиш,както си свикнала.Ти си за убиване ,къде беше когато сина ти печелеше от проститутките и наркотици,Мръница ,дано н ямаш късмет да доживееш да ги вземеш,защото това са грешни пари пропити със мъка и сълзи.Скрии се и повече не се показвай по белия свят,а камоли и по медиите.

До майката на Чората. От какво си удовлетворена,от бавната гибел на невинните деца които синът ти тровеше с наркотици,от невинните момичета които пак синът ти принуждаваше да проституират,значи само ти си раждала и имаш деца,другите деца нямат родители такали.Този изверг си получи заслуженото.Жалко че живееме в такава абсурдна държава,полицаите трябва отдавна да са на свобода и с награди защото знаеш ли колко човешки живота са спасили.

Депутатът от ДПС-Людмил Георгиев е вуйчо на Чората.Този същия заплаши Ружди Рашидов по SMS преди дни.Наглост и арогантност от брат и сестра.Дано БОГ вижда.

ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ, КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ЗЛОБА!? Я ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО, АКО ПРИ ВСЯКО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ УБИВАТ ПО НЯКОГО НЯМА ЛИ ДА ВИ СЕ СТОРИ СТРАННО!?ВЯРНО Е ИЗПЪЛНЯВАЛИ СА НЕЧИЯ ЗАПОВЕД, ЗАЩОТО НЯКОЙ НЕ Е ИСКАЛ ЧОРАТА ДА ПРОГОВОРИ! ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е , ЧЕ ВИСШИ ПОЛИЦАЙ И ПОЛИТИЦИ ПОКРОВИТЕЛСТВАТ И ПЕЧЕЛЯТ ОТ НАРКОТРАФИКА. ТАКА ЧЕ ХАЙДЕ МОЛЯ АНГЕЛИТЕ С ПАГОНИ НЕ СА ТОЛКОВА БЕЛИ. НЕ ВИ ЛИ ОБИЖДА КРИЛАТАТА ФРАЗА И СЕГА КАКВО ШЕ ПРАВИМЕ НА ТЪПИЯ КАТАДЖИЯ КОЙТО ВИ СПИРА БЕЗ НИЩО ЗА ДА ГОПОЧЕРПИТЕ!?АКО НЯКОЙ КАЖЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е ВЯРНО ЗНАЧИ МНОГО СТЕ ЗЛЕ!!! ГРАНИЦАТА МЕЖДУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ПОЛИЦАЙТЕ Е МНОГО ТЪНКА И РАЗМИТА И НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ КАКЪВ Е В ДАДЕН МОМЕНТ!!!

Какви са тия коментари за невините полицаи? НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ДОСЕГА, ЧЕ ПОД ЗАКРИЛАТА НА ПАГОНА ТИЯ ХОРА СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО! Прочетете мотивите за присъдата! Мотивите на Военно-апелативния съд: Трима от подсъдимите хванали Димитров и го извлекли от автомобила при акцията, без той да успее да изключи двигателя и фаровете на автомобила. В непосредствена близост до колата те започнали да му нанасят удари с юмруци в областта на главата и тялото, при което мъчейки да се измъкне от тях, било свалено якето му и други негови лични вещи. Към тримата подсъдими се присъединили и другите двама подсъдими, които също започнали да нанасят удари с ръце и крака на Димитров. След като му били сложени белезници, Ангел Димитров бил повален по очи на земята, но въпреки че вече не можел да се съпротивлява, всички подсъдими продължили да му нанасят удари с ръце и крака по цялото тяло. По тялото на Димитров били нанесени не по-малко от 13 удара с неустановени твърди тъпи предмети, посочва съдът. Димитров е викал: Помощ, не ме бийте, какво искате, не мога да дишам. Две жени, близки на Димитров, които чули виковете му, забелязали, че той престанал да издава викове и стонове, но въпреки това чували, как биещите го продължават да нанасят удари по тялото му, като недълго след замлъкването му побоят бил преустановен. Мал по-късно подсъдимите повикали линейка, след като видели, че Димитров не мърда. Лекарите от Бърза помощ установили, че Димитров няма пулс. Това станало в 21.25 ч. На лекарката направило впечатление, че трупът вече е започнал да изстива, както и че по лицето и дрехите, с които бил облечен Димитров, е полепнал много прах. Вследствие на ударите по тялото на Ангел Димитров е настъпила закрита черепно-мозъчна травма, изразяваща се в кръвонасядания на меките черепни обвивки на главата. Установени са множество охлузвания и кръвонасядания по лицето, кръвонасядания по устните, охлузвания и кръвонасядания по предната част на гръдния кош, коремната и хълбочно-кръстната област. Експертиза показва, че е нарушена дейността на главния мозък. Смъртта е настъпила твърде бързо, за минути. Допълните причина за смъртта е травма на аортата, причинена от силен, рязък удар с юмрук или ритник, нанесен в гърба. Експертите установили, че по главата и лицето на Димитров са били нанесени четири силни отделни удара, три от които са по главата и един - в областта на устата. От ударите в областта на главата е последвала черепно-мозъчната травма. От удар в областта на гърба е последвало разкъсването на аортата.

Като няма справедливост в съда, трябва сами да раздаваме правосъдие. Така трябва да действат полицайте с всички наркодилъри, сутеньори, крадци и мошеници. Закона трябва да защитава полицайте, а не престъпниците. Едва ли ще натупат някой невинен ченгетата, ако имат такава защита. И те, както кучетата лаят от страх, бият и стрелят за да не станат жертва.

Скандални ли били думите на Цветанов?Майката на Чората да мълчиЗАЩОТО ЗНАЕ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАШЕ СИНА Й.

Поредната майка боклучарка. Тая отрепка да си е възпитала сина, тия пари с които плаща на магистратите са от престъпленията на сина и. Присъдите на полицаите да се отменят а тая цървулана и цялото семейство на Чората в затвора.