17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нацисти. Генетичен боклук.

Омразата и антихристиянството им никога не ги е напускала . Нацисти психопати съдисти расисти антихристи.

А за безчинствата на "бежанците" си траят ,там угодно се мълчи.....колко убийства,изнасилвания,грабежи сътвориха мангалите ?! Трябва да се създаде християнска версия на ал кайда дето да ги тероризира малко тия мангали,та да не им е толкова угодно да се влачат към Европа !

Статията е пълна боза и то с внушения, аман. Както прехвърлят фирми и заеми на бездомници и разни неадекватни, така често закачат и масови убийства на разни хаховци.

Нормалното е човек не да обича, а да мрази тези, които га мразят ! А вие какво мислите по въпраса?

Ми същото...

Имат 3 милиона турци, не знам колко милиона други емигранти, и как да не са ксенофоби?

Над 6 млн. са с чааветата...

Всичко ще си дойде на мястото.

Най-лесно е да се каже "защото расизъм", но причините НИКОГА не са черно-бели както медиите и долните политици се опитват да го представят на масата хора. Това, което този изрод е извършил е ужасяващо. Най-грозното нещо е да се използва случаят за политически цели и за постигане на някаква политическа цел, докато телата "още са топли".

Питайте Меркел как се раждат убийци ...

Това са го установили германци. По-точно Фридрих Енгелс. И това не е комунизъм, а диалектика. Така, че властите в Германия да бъдат така добри да се съобразяват с достиженията на германската философия! Като поставят незнайно защо допуснати в Германия хора над законите на Германия (например прощават им престъпления като изнасилване, дават им за издръжка повече отколкото на германски пенсионер 45 години давал всичко от себе си за просперитета на Германия), резултата не може да бъде друг! На всяко действие отговаря равно нему противодействие. Това е друг фундаментален философски (не само физически) закон.

Кой е виновен. Явно това са политиците, които докараха до това състояние хората. На Германия не им стигат работници. Вместо да унищожават чужди производства, в това число и нашето, да изнасят тяхното производство в другите държави. На ли сме една общност.

Политиците в ЕС забравиха най-важното - че тяхна задача е да изпълняват желанието на населението си, за което получават огромен обем блага. Политиците в ЕС гледат на себе си като на възпитатели, които трябва да модифицират ценностната система на същото това население.

в ЦЯЛАТА ТАЗИ СТАТИЯ НАМЕРИХ САМО ЕДНА ФРАЗА, КОЯТО Е ОТРАЗЯВА ИСТИНА. да проверим дали държавата изобщо разполага с необходимите инструменти, за да наложи върховенството си и да осигури закрилата на всички гражданки и граждани --------------------------------------------------------------------------------- При отвратителни действия на арабите в Келн Германия не е защитила свои гражданки - позволила те да бъдат изнасилвани по време на светлия християнски праздник. Германия взима все повече средства от сво граждане под форма на мед.осигуровки, за да изхранва и да лекува ЧУЖДИ ГРАЖДАНЕ. Повярвайте - говорих с немци, поне 80% от мои познати са обидени на своя държава. и не желаят да хранят чужденци със съвсем друга представа за цивилизован човек. Те няма да тръгнат да убиват, но това не променя факта че недоволството расте.

bqsnasam

Почти като при нас ..:(

За ескалиращия расизам в Германия вината си е на Меркел - тя позволи на всички арабески и други мангусти досъп до немската социална система и общество. Те, това е резултата. В подобни случаи расизма е нормална защитна реакция - ето и аз съм расист, понеже не искам крадливи, нагли, не искащи работа, а помощи говеда да лежат на гърба ми и да ядат от немалкото пари, които държавата ми взема всеки месец под формата на осигуровки и които тя разпределя по волята на корумпирани и зависими некадърници. Немците винаги са били толерантни и любопитни към други култури, както и французи, холандци и други впрочем, но поарабяването и ислямизирането на Европа явно идва в повече.

Разбира се, че на Дойче Веле ще е статията...Гъзоблизци и подлоги на Сорос и други боклуци като него.

Без такива..... Гледайте си ги и си го толерирайте.... Имаме още даже.

0

В цяла Германия - милиони на шествия срещу расизма, а в коментарите на дира се радват, че са загинали 11 човека, един от които българин. Ето, затова си стоим в кочината.

Всики убийства от мюсюлмани са извършени от расизъм и омраза към неверниците и различните!

0

Абе тва ква връзка има въобще, бе?

нали следващ път ще пуснеш жената си на коледен пазар в Келн, за да я опипват, да я грабят араби?

0

Те опипват само рускини

Не трябва да се вкарва Политика в това деяние на Психопат ! Въздържам се от коментар ! Бог да прости убитите !

Господин Шорошиади и активистите му сигурно сега се забавляват, пишейки тези статии. Потриват доволно ръце, след като 30 години " разделяха обществото по дискриминациони китерии- етнически, религиозни и т.н.", след което налагаха политкоректна цензура чрез европейски политици минали през НПО-тата на Шорошиади или семинарните му обучения. Шорошиади си е спекулант, както и кукловодите му. НПО-тата им и активистите им са спекуланти с човешките традиции и ценности. Хора от различни религии, без проблем могат да се разберат помежду си, докато разни активисти и частни НПО не почнат да се грижат и опазват " правата им", измествайки държавата и обществото- тогава те насаждат омразата.

Всяко действие има обратно по сила противодействие. Вкарваш фесове става така

Когато брадат убива е психично болен, а ако е бял е расист!

Интересно кой ще се застъпи за изнасилените и убити германки? мръсните политмаймуни нарочно направиха така, че германците да се чувстват чижди в собствените си домове. Но скоро този гнет ще се отприщи повсеместно и ще има уличен съд. После да не се питате как е докаран новия райх и фюрер.

Немското общество е фалшиво. Всички се правят на толерантни и вежливи, а вътре бушува чувството за надмощие над другите народи. Особено в Източна Германия тази игра я владеят перфектно, а вкъщи говори потомъкът на някой си поляк или чех за арийска раса и лошите чужденци, които просто ги няма, но са му отнели жената, която никога не му се е появявала през живота. Също така чужденците са им виновни за безработицата, отнемайки работата в деиндустриализиран регион. Върхът на идиотщината е, когато се появи чужденец с висше образование и някой тъп източногермански селянин изрече: '' Нямаме ли си наши немски специалисти?'' '' Не нямате, защото и вашите интелигентни сънародници предпочитат да живеят в големите градове, където има нормален живот с театри, музеи и художествени галерии." Нацизма до ден днешен си е в душата на една четвърт от немците.

Резултата от това ,че не се опънала на Меркел и ЕС !

Баба Меркел напълни Германия с мангали без даже да пита парламента, сега се чуди защо на хората им писна от тях и се радикализират надясно

Не трябват мигранти от други далечни религии. Едно е да са источно европейци християни друго е мюсюлмани. Вие си ги докарахте да ви работят без пари. но те не са по работата. На хората им писва от тях и от качат.

За западноевропееца няма никаква разлика между радикализирания мързелив талибан и атеистичния посткомунистически ленивец. За него и двата персонажа са дошли на чистичко, топличко и готово и се страхуватм

Значи нищо не сте разбрали от статията.

какво да разбере? Той пише изток със "с"

Например защо посланичката на Швейцария във България с типичното"традиционно" швейцарско име Бершеел КОЕН(КОЕН-Ритуален свещеник в ЮДАизъма) е отделила 20 МИЛИОНА сиуйс франка за строеж на 10 Броя ДЕТСКИ ГРАДИНИ за РОМСКИ ДЕЦА 1 ОДЗ за ромчета излиза по 2 МИЛИОНА франка (3,9 мил. лева) РОМСКИТЕ ОДЗта са БЕЗплатни като в тях сеДАВА БЕЗплатно ХРАНА три ПЪТИ дневно За РОМСКИТЕ чавета се грижат детски ОРТОДОНТ и спец. д-р педиатър Типичен пример за разделение на етнически признак и ДАВАНЕ предимство и толериране от чужди итерси и НПОта, Защо НЕ даде например за детска болница, или например за заплати на ЗАТВОРИЛОТО родило отделение в Ямбол

Защото ромчетата ще отпаднат от обществения живот в България и ще отидат в Швейцатия. Защото парите са нейни и може да прави каквото си иска с тях

Разбираш ли как оправдаваш поведението на немеца убил хората в бара, като защитаваш швейцарската посланичка, която действа по същия начин- разделяйки хората на етноси, социални прослойки и т.н.

След 5г. В Германия, днес се прибирам. Няма такава духовна кочина като Германия!

И аз го направих след 10 години там. Не ми се живее в арабска кочина.

Истината звучи като омраза за тези които мразят истината.

Глупак! Истината много я разбираш , докато в един момент тебе някой такъв те пречука щото не приличаш на него.

Ми именно от това ни е страх. Всеки ден в родната ни Европа тъмни брадати примати изнасилват, газят, колят, взривяват по улиците бели, руси и синеоки европейци... Сега дали го разбра, либерастки дебил ?!

Интересно съвпадение- едва няколко дни след като десницата спечели важни избори и Мама Меркел като ревностен марксист и циомист се възмути и поиска ново гласуване до победа на здравите сили.Та ето днес крайно десен бял германец - мръсен нацист извърши терористичен акт срещу най-най-миролюбивата религия на света стреляйки по традиционни за Германия заведения за пушене на наргиле и други опиати.После за най-голямо облекчение на полицията взе че се самоуби както и майка си.Министерството на Истината в Джамахирията Германистан веднага достигна до правилните изводи, че именно той е убиеца и че именно този убиец се е самоубил, а не е бил застрелян от службите и не са му били пришити тези престъпления както едни други подривни елементи остатъци от времето преди истината да облагороди немците и техните закърнели мозъци твърдяха. Всички бяха възмутени и най-вече този когото поне 3ма Папи бяха докосвали по главата.

Истории като тази ще продължават да се случват,защото капиталът има интерес от имигрантите и от разделението в обществото.Имигрантите идващи легално и нелегално в една държава поставят под натиск местните, защото се съгласяват да работят за по-малко пари.Тези които са съзнателни и са решили да оцеляват, но са и добре образовани, ще бъдат предпочетени от доста работодатели, защото при капитализма важи законът за сваляне себестойността на продукцията в условията на свирепа конкуренция.Другите които са решили да лежат на социалната им система и да преживяват от мошеничества, ще получат благосклонно отношение и като правило не са преследвани в същата степен, като местните.И едните и другите притискат местните и с присъствието си и ги лишават от усещането за сигурност което са имали преди години. Положението в България е подобно без да има силен имиграционен нтиск, защото ние си имаме цигани и чрез подходящото отношение към тях от страна на управляващите, те се чувстват безнаказани. Схемата работи перфектно в САЩ, ще заработи и в Европа. Разделението и противопостяването е постигнато!Принцип първи при демокрацията, за по лесно управление и контрол на населението.Е, на някои ще им изпусне вентила и ще се случат истории като тази.

Странно, говори се за Възраждане на нацизма и омразата към ближния в Германия. Като резултат са и убииствата. Имам само няколко въпроса към всички лицемери в Европа: Абе, когато в Украйна вече организирани нацисти маршируваха по улиците, що не писахте ? Когато обстрелваха с тежка артилерия селата в Донбас, що не писахте ? Когато издигнаха паметник на Бандера, що не критикувахте ? А ?

Защото антикомунистическият бушон на члена от ХДС му е гръмнал главата и не може да мисли в категории невинен човек и престъпник, а категориите са комунист и антикомунист. За такъв идиот русофилите, зелените, фашистоидният великоруски шовинист са лоши комунисти, а бандеровците, русофобите, корумпираните палячовци, които се правят на украинци, са добри антикомунисти.

И като е проникнала какво, ще спирате сърцето на Германия ли ? Вместо да отстраните некадърния дофтор...

До "2020-02-21 02:05:21 Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! " Ако приемем Вашата теза за вярна, то Вие твърдите, че аз- биологична хетерожена, мога да осъдя във всеки законен съд на територията на ЕС ВСЯКО, ама наистина ВСЯКО лице от мъжки биологичен пол, без значение от националност, вероизповедание, възраст, гражданство, обществено положение и т.н., заради това, че това лице не изпитва любов към мен като хетеромъж към хетерожена : DДе тоз късмет, де- семейството ми за 2 години ще стане семейство на мултимилионери:D

Като нормална хетерожена какво търсиш пред компютъра през нощта, не спиш?

Живея в Германия от 15 години. Не приемам криво разбраната мулти култура, нито политиката на Меркел. Не приемам и дясно радикалните развития от 2015 насам. Но те са нещо нормално, при положение, че тук изцяло липсва дясно консервативна алтернатива, за което пак Меркел е виновна. И сега какво - тази трагедия се инструментализира от зелените (радикални до мозъка на костите си) и от червените, да се набие в главите на масата колко трябва да сме толерантни и как нацисткото минало е пропито в нас. Медиите наливат допълнително масло в огъня и дават всичко от себе си, за да възпитат народа. А той е послушен и мисли това, което министерството на пропагандата нареди.....от Втората световна война нищо не се е променило, просто радикализма е в другата посока.

Добре е да се знае- изпитването на негативни чувства към някого или нещо НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ в която и да е държава от ЕС! Престъпление е когато тези негативни чувства мотивират един човек да извърши престъпление, със негови конкретни действия или с бездействие и човекът извърши това престъпление- ТОВА е криминализирано, а не- както се опитват да ни убедят от германия- самото изпитване на едно негативно човешко чувство! Никой не може да заповяда на един гражданин да изпитва/ да не изпитва определено чувство- то за това е и чувство, както и никой не може да съди един гражданин за това, че изпитва нелюбов или антипатия към някого!

Алооо германците вие сега ли стоплихте какво ви готвят онези защитаващите ви американци???Вие сега ли се сетихте ,че нацизма(как го наричате там между вас,защото иначе е забранено със закон)но в "демократична" Украйна е задължително да си нацист за да си национален герой демократ по критери на САЩ и Еропа

".... че хранителната почва, от която изникнаха тези убийци, се създава от ....презрението към жените....." Пълни глупости! Презрението към жените е свойствено ПРЕДИМНО за ислямските азиатски и африкански държави, в които шериатът е част от държавното им управление! Самата ислямска религия е женомразка, както и да се захаросва съдържанието й! Държава, в която свидетелските показания на една жена не се считат за валидни свидетелски показания, ако поне две други лица от мъжки пол не ги потвърдят, не може да претендира за каквито и да нормални европейски права на жените и точно там се шири презрението към жените. Никъде в Европа не съм чула баща от коренното европейско население да продава малолетната си дъщеря на пълнолетен мъж за "жена", като цената на момичето да бъде измервана в ен брой кокошки ,едър и дребен рогат добитък- такава, каквато е практиката от векове в ислямските шериатски държави и общества от Африка и Азия.

bqsnasam

Скоро четох един пост на българка, женена в мюсюлманска държава. Не се сещам коя беше. Постът беше провокиран от книгата 'Хиляди сияйни слънца' на Халед Хюсейни. Колко се беше възмутила госпожата! Та тя била толкова щастлива и гледана като принцеса! Да де, ама трябвало да пита мъжа си за това, за онова...Ние тук нищо не разбираме! Пък може и наистина да не ми е ясно, но не оправдавам общества, където човешко същество е третирано като ....нищо!

прочетох му манифеста - кивифармс.. като младеж е имал много негативни преживявания с разните араби, турци и кюрди. Последните години особено Германия се напълни с Араби и Черни Африканци.. От манифеста му става ясно че от малък е бил с шизофрения . Личните му изживявания и шизофренията го води до този момент. Относно някои етноси - който е бил във Франци или Германия и е живял там знае за какво иде реч.. Относно расизма - има много лесно решение - всеки обратно там от дето е дошъл - така всички ще са си сред своите и няма да има никога повече расизъм в никоя страна...

Точно. Решението е просто. Не разбирам само как всички европейци се оказаха все с...манифести ?! ...признак за десен екстремизъм. Нищо, че от километри се вижда, че и в този случай човекът е превъртял...убил е собствената си майка. И се е самоубил. Спасил е либерастките боклуци от " десния си екстремизъм"...

Фанатиците не вярват в пропаганда, а се вкопчват в лъжите си.

да остане само меркел с прислугата си !

"...Как се раждат убийци от средите на обществото..." Ако някой иска наистина да знае обективната истина за това, да отвори дебелите книги по криминология, в които да го прочете. Всичко останало е последица от неправилните политически решения. До края на 80тте години на 20 век българите никога не сме били гледани от германците като хора 5та ръка- това са фактите, а кой както иска- така да си ги тълкува. Как изведнъж станахме толкова Омразни на германците? Много просто- това се случи, когато германците умишлено започнаха да уеднаквяват българите с ромляните, "забравили", че ЕДИНСТВЕНАТА европейска държава, която не допусна ешелоните с ромлянското си население до пещите на хитлер, е България. Няма как да се смесят олиото и водата, няма как европейският начин на мислене да не доминира в Европа, колкото и на някои политици да им се иска европейците да мислим като азиатски мюсюлмани, да работим като бели трудови роби, държавата германия да удържа 48% от брутните месечни възнаграждения, за да се издържат именно азиатските мюсюлмани в германия, а после германците да считат работещите българи, от които вземат до 48% данъци от брутните им заплати, за 5та ръка хора. Всички са наясно, че ромлянин- ИТ, който плаща данъците по 3та или 4та данъчна група, не съществува дори като парадокс не само в мулти-култи германия, но и в цяла Европа.Същото е и с мюсюлманите, допуснати от меркел в германия от всички останали континенти.

80% от работещите в Германия работят на минимума .. цял живот под наем .. единствената надежда е повече деца, за по-малко данъци и нахлузването на ипотека до живот - посредствен автомобил и тук там евтини пътувания с мрънкаща недоволна жена. Какво очаквате?

Немците нямат много деца. Най-често изобщо нямат. Скоро гледах една статистика, а и познатите ми немци до един нямат деца...Казват, че не могат да си го позволят. Трябва да работят...В случая за търтеи с по 20 приматчета, които утре ще ги бомбят и изнасилват...

е най-дълбокото блато на омразата (русофилието и родоотстъпничеството и предателство)

Омразата е породена от Сорос и разните им мулти култи ! Не става така ! Не може в собствената ти държава да се опитва чужденец да те тъпче !! СМЪРТ ЗА СОРОС !

Официалната позиция, че омразата не тези хора е по дефиниция грешна, осъдителна, хомофобска, фашистка и т.н. е провал. Приобщава към себе си само послушни ученички и момченца с безполово самосъзнание. Нормалните младежи ще се бунтуват все по-силно срещу тази насилствена ислямистка експанзия

Проблемът един и същ навсякъде...не може на едно място да живеят заедно толкова Големи групи от толкова Различни хора !!! Това неизбежно води до Екстри избиране на Местното общество . Тези Източно европейци са Случайни жертви в Резултат от милионите нахлули в Германия мюсюлмани от Близкият изток,както и милионите Турци там ,живеещи Капсулирани . В резулт се Радикализират германците,започват масово да гласуват за Крайно Леви и Десни партии. Традиционните партии,Причинили всичко това...са набутани в Ъгъла и остават бързо без влияние. Соросоизма проповядващ фалшива толерантност умира пред очите ни...изчезва ...плаща си за причиненото на Европа !!

Тези пак тръгват в грешната посока. Как ще се определи границата кое е език на омразата? Ако аз кажа, примерно, че според мен Израел е държава-натрапник, на която мястото и не е там, расист ли съм? Или нещо по-меко, ако говоря за китайци, чернокожи или прочие, след като разделям хората на раси, то расист ли съм? Не разбраха, че хората буквално изтрещяват от културните различия, които виждат. Как да реагира един немец, когато жена, облечена като пингвин купува сладолед на детето си, онова близва и не му харесва, и тя ... го хвърля в саксията с цветето до нея, а на пет метра има кошче. Е това ми се случи на Щахус в Мюнхен. И става навсякъде. За прагматични, рационални и педантични хора това е недопустимо. А тези, да, ще използвам "език на омразата", натрапници, защото това вече не са бежанци - там от където са, вече няма война, а и защо повечето са си хвърлили паспортите ... та тия хора вече искат нещата да се случват както те желаят. И Германия лека-полека ще заприлича на кочината, от която идват тези. Разходете се в Дюселдорф или в Кьолн и Дуйсбург да видите за какво иде реч - не знаеш на Капалъ Чарши ли си или в Германия. Хайде, поне турците са като цяло кротки хора, ами новите? Защо не дадат сравнение, колко убийства, изнасилвания и грабежи са извършени от новите им гости и колко от хора, които таят омраза към тях? Този въобще не го оправдавам - абсолютен куку - да избие хора, които са невинни и непознати за него. Но той не е причина, той е следствие, а доста партии се опитват да изкарат дивиденти от това, което е жалко. И се чудят защо АфД набира подкрепа. Ами ще набира - неадекватно управление и неглижиране нуждите на собствения си народ. Това, съчетано с пълна цензура за издевателствата, които правят "гостите". Колкото и да си толерантен, всичко си има граници.

Много добър коментар !!!

Какво търсят цветнокожи в доскоро хомогенна страна като Германия?

Кво ревете бе слепци смотани. По далече от носа си и една новина не виждате.. Кои подпали северна Африка и защо? По времето на Садам и Кадафи хората тан живееха много добре и освен ИРА за друг тероризъм никъде не се чуваше. Чии проект е ЕС и чии интереси защитава? Когато немците почнат да мятст кьочеци и арабите да правят мерцедеси чак тогава тъпунгери ще разберете кой стои зад всипко това. А дотогава побързайте с празните си тикви да приемете еврото вместо да излезете с лопатите пред парламента дети ви ограби 100 пъти. И не забравяйте да изберете и да се кръстите на Тиквата

Я ни отовори очите , сигурен съм , че нещо много мъдро ще изръсиш

Мдаа шизофренията

Които сее вятър, жъне буря...