Известни хора са поръчвали убийства, разкри антимафиот №1

Широко популярни хора в обществото са извършвали, поръчвали и подтиквали към извършването на убийства и други сериозни престъпления.

Обратно в новината

Коментари - Известни хора са поръчвали убийства, разкри антимафиот №1 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво стана с Румен Петков ? Нито се вижда, нито се чува ? DEA вече откриха офис у нас, а той трябваше да е най - щастливият българин ? Странно е неговото мълчание по този въпрос ?!

Четящите ту се питат кога ще се разбере кой са тези които са поръчвали убийствата.Ами на 21.12.2012 и после идва края на света за тях ,хаххахахах

Полицията ги хваща,съдът не може да докаже че са виновни.Смях в залата.

Излиза, че г-н Флоров протектира убийци след като знае за дейността им но не желае да ги назове.

е, б р а в о! абе толкова добре разбирате и знаете нещата. а после к а к в о???? възмутително е да се хвалите с "вашите открития" когато водят само до "задънена улица".... а свободата се превърна в слободия... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По тъпи откровения едва ли може да има. За бога, това е началника на службата създадена да открива доказателства за такива неща. Другото са празни приказки за жълти вестници. Нали БОП има официален орган за слухове и дезинформации - Уикенд, какви са тези изявления в неоторизирани масмедии?

Кланът на БЦФ на (батман-цветко-фльор) е овладал целио криминал! Знае всичко, дърпъ конците и се е_ава с народо! Па много ясно , че бай Мунчо и стрина от село Горно Нанадолнище не са по отвличанията и убийствата. Ха-ха-Ха! Щели да кажат - прости си дигат цената на рекето и правят безплатен пи-ар!

Имена, имена... или просто така си говорим, а другарю милиционер?

ОТ КАКТО ГЕРБ Е НА ВЛАСТ ЗНАЯТ ВСИЧКО И ИМ Е ЯСНО КОИ КЪДЕ КАК ЗАЩО С КОГО СЕ Е ЗАБЪРКАЛ ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЛЕДЯТ ГИ РАЗРАБОТВАТ ГИ СЛУШАТ ГИ А ПЪК ВЕЛИКИЯТ МИНИСТЪР ИМА НАГЛОСТА ДА СЕ ИЗКАЖЕ ЧЕ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ БИЛА ОВЛАДЯНА-ПРЕСЕН ПРИМЕР ЗА ПОРЕДНИЯ МОЖЕ БИ67ИЛИ70 ИЗГОРЯЛ В СОФИЯ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН АВТОМОБИЛ.МНОГО ПРИКАЗКИ МНОГО НЕЩО И В КРАИНА СМЕТКА Н-И-Щ-О.НЕ СЕ СЪБИРАТ ГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕД СЪДА И ТЕ ТОВА Е.ЦИРК С МНОГО КЛОУНИ.

даите им имената и народа ще ги линчува с голям кеф,никакво правосъдие народа да ги съди-на площада публично с законите на хан крум

даите им имената и народа ще ги линчува с голям кеф

И кой боклук е линчуван някога в България?

Разбира се, че популярни и богати хора с интереси са поръчители и подбудители. Бедните немат кинти да си поръчат ни подбуждат и сами вършат работата.

Като независим филтър на информацията, следя с интерес "попаденията си" в гузната съвест на модератора. Интересно е, че такива като мене станаха мнозина, а интелигентните манипулатори съвсем малко. Просто не могат да "покрият" нуждата от ефективни затапвания. Не работят в тяхна подкрепа и "закачките" в Правителството. Най-отчайващото нещо, с което не могат да сторят ченгенцата нищо, са "неуправляемите" премиер и заместници. Но какво да се прави?! Кой каквото прави, на себе си го прави, защото уж привидно сме разделени, но всичките сме в един общ катранен казан - България.

Тая новина е на около 30-40 години. В България много обичат и почитат изродите-насилници! Във всяко шибано село има по няколко животни ,който тероризират останалите,но на останалите им харесва и си мълчат,дори има надпревара кой да е по-приближен на урода...! Същата идиотщина е по всички нива! България е обсебена от зли страхливци! Хора способни само на насилие и нуждаещи се от насилие,ако не бе така отдавна да се живее хубаво !!!

Г-н Флоров, вместо да цитирате разни съмнителни свидетели, проведете щателно разследването на фактите , съберете КОНКРЕТНИ И НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА И СВИДЕТЕЛИ ,ПРЕДЯВЕТЕ ОБВИНЕНИЕТО, ОСЪДЕТЕ ГИ ТИЯ ВИСОКОКТОЯЩИ/АКО ВИ СТИСКА!?/, И ТОГАВА НАДУВАЙТЕ фанфарите, че правите нещо...Иначе и децата у нас знаят, че НАШИТЕ ВИСОКОПОСТАВЕНИ В ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ-СА ЗАВИСИМИ И СЛУГИ НА ПРЕСТЪПНАТА МАФИОТСКА ОЛИГАРХИЯ У НАС...!Чакаме резултати-не ГОЛИ ПРИКАЗКИ...!Не се правете на...ОЩИПАН..!

Не може Фролов да направи нищо, това е задължение на съдебната система в България, а тя започва от прокуратурата- такава също няма в България. Съко няма и законодатество- а то зопочва с изследване произхода на началния капитал. Във всяка друга страна на ЕС краденето и бандитстването на държавници и политици е причислено СЪС ЗАКОН към организираната престъпност. Но в България не е така, няма нито работещо правосъдие, нито законодателство НЯМА ДЪРЖАВА!

Имена и факти не се споменавар за да не се пречи на разследването( пълна тъпотия).

Зашо се говори само за 11 отвличания, а не се говори че Релето уби Юлиан Лефтеров по поръчка на Сашо Пискуна, и въпреки това взе откуп от баща му в размер на 50 000 евро.СМЪРТ ЗА ТЕЗИ ИЗРОДИ. Баща му ще ги избие по най-жестокия начин.

Като независим филтър на информацията, следя с интерес "попаденията си" в гузната съвест на модератора. Интересно е, че такива като мене станаха мнозина, а интелигентните манипулатори съвсем малко. Просто не могат да "покрият" нуждата от ефективни затапвания. Не работят в тяхна подкрепа и "закачките" в Правителството. Най-отчайващото нещо, с което не могат да сторят ченгенцата нищо, са "неуправляемите" премиер и заместници. Но какво да се прави?! Кой каквото прави, на себе си го прави, защото уж привидно сме разделени, но всичките сме в един общ катранен казан - България.

Ама тоя не беше ли "адвоката" на честият "Япончик"

НАП да им направи проверка откъде имат пари за организиране на увеселителни мероприятия "Широко популярни хора в обществото са извършвали, поръчвали и подтиквали към извършването на убийства и други сериозни престъпления."

Узнаването за поръчване на убийство се нарича "достатъчни данни и законен повод" за повдигане на обвинение. Отървете ни от лошото лице на известните хора, а доброто не им го щем.

някои хора са с две лица - на добър и на лош човек", допълни Флоров.Няма добър и лош човек според правото флоров.Има спазващ закона и не спазващ закона.

мишо бирата : нема такива работи :д

АМИ ХАИДЕ ДЕИСТВАИТЕ-АМА МАИ НЕ ВИ СТИСКА И ЗАТОВА САМО СИ ЛАЕШ.

Г-н Флоров, Да знае е работата на оперативния работник.Да обвинява - прокурора.Да съди - съдията. И ... да се хвалиш може след влизането на виновника в затвора с влязла в сила присъда. В противен случай може да станеш ... за смях. Радвам се ,че сте успяли да разберете двуличието на част от елита.Дано да бъде успешно осъден. Желая Ви здраве и успехи!

Парвите паднаха в кърви, последните станаха Първи!

и все нови и нови пълчища от Първи!!!

Ей, дираджиите! ( нерегистриран ) 04.01.2012 13:38 Па с вашата Ченгарница за подслушване, проверки и поправки надминахте и себе си! Вече не можеш и да пишеш в дира, когато "модераторите"- разбирай цензуриращите ни ченгенца не работели

Не бе, те самите участват в коментарите. Той сме го разбрали отдавна...-:)

Всички знаем, че Идея за България и ченгетата в дира са като дупе и гащи. Дружно слухтят за противници на управляващата мафия. Протестите на ИБ за някаква цензура в дира са само камуфлаж!

А Костов още на 12.01.2010 г. настояваше да се каже кой е ' мозъкът ' на ' Наглите ' ... DEA вече откри офис у нас и тепърва предстои истинска борба с дрогата !?

Ами ако организаторът на десетки убииства примерно е станал премиер? Тогава какво правим?

Ами какво правим, един силен български шут в гъ-а!

Абе и аз се съмнявам в Станишев?!?

Цялото БСП-БКП сега трепери Ако им извадят кирливите ризи и дъртият селски доносник ГОЦЕ , ще се напикае ако се разбере какви ги е вършил

Само "смелия" Рапон ще си е спокоен, защото знае какво е вършил в СИК и в съдружие.

"Много знаем, но за съжаление не можем да говорим", допълни шефът на ГДБОП." !!! " по време на разговорите, на които са присъствали Филов и други служители на ГДБОП, Димитров е разказал "сериозни и потресаващи неща за определен кръг лица, които стоят доста нависоко в нашето общество, за неща, които реално са се случили".

Поръчителите на убийства и отвличания да се осъдят на доживотен затвор,без право на обжалване,да им се конфискува имуществото!И стига с тези "някои хора" или инициали,публикувайте им имената!

ПЪЛНА СИМУЛАЦИЯ НА "БОРБА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ"

Паролата е дадена в ефира "задържаните пропяха". Така действа мафията. Очаквайте нови събития или снижавани и прикриване на остатъци от следите.

какви ги разправяш,и на кого?каква демокрация,какви 5 лв?Ти вярваш ли,че този който е назначил съдиите от Висшия съдебен съвет и Апелативния съд е демократ!Той затова е назначил пак от старата пасмина-за да може такива като тебе да пишят срещу демокрацията!Не-е-е това си е вид комунизъм,по-точно посткомунизъм!Ограбване на страната,съчетано с нереформиране на всички структури и системи,и дивашка приватизация и то 10 год.след започване на промените-съвсем съзнателно!Щом сме с президент -агент на ДС,с дипломати представители на БГ-пак агенти на ДС,ти какво искаш,да живееш нормално!Но пасаран!

НЕ агенти на ДС, а МАФИЯ...

По-точно -БКП/ДС МАФИЯ!!!

Защото ББ и компания само плачат,че еди кой си е виновен за състоянието на държавата,а не са осъдили никой.Напротив-даже съдиите и прокурорите са толкова подкупни,че и филми пускат за тях,а никой от власта не прави нищо.Оказва се,че от ЕС имат право,че сме най мафиотската страна.

Айде Гоце часовника цъка...

никога нищо няма да кажат техните си донори на финанси как ще разкрият ние като общество знаем кой поръчва убийствата в тая държава всичко това пак е отклонение от реалните проблеми на народа и мизерията която започва да притиска вече почти всеки в тазе държава

Голяма блъсканица стана в този български ефир кой от управляващите ще каже по-голяма глупост и кой ще успее успешно да замести циганката дето го е хвалила...

Кога ще разберем имената на хората от високо ниво, които са извършвали и поръчвали убийства ? След 23.01.2012 г. ?

Ми то в БГ известни са депутати, фолк певици или мафиоти. Сега фолк певица да ти поръча убийство, не че не може ама малко вероятно, значи остават другите две групи. Аиде мафиоти е твърде общо казано, но къде що има бизнесмен с доста пари, значи считаи, че не е да е като вода ненапита! Най-лесната е групата на депутатите там сичко се знае имена и те и ние си знаем, че си крадът и се стрелят така, че нема какво да се мисли!

:-))) това ми хареса.

Отново бъртвежи от "Хиляда и една нощ".Всички са много компетентни ?Защо предварително се говори,а не се вземат необходимите законови мерки и след това да оповестят кои са тези "високо обществени личности" И какво от това?Всеки нормален човек в България знае,че всички поръчки за отвличания,грабежи,убийства и т.н. се извършват от хора които са във властта или са били във властта.Не напразно не ни искат в Шанген?Само с празни приказки нищо няма да се промени.Ще се променят нещата ако тези които управляват сега не са брънка от веригата и имат доброто желание да излезат на светло всички престъпници и да бъдат осъдени.Другото е просто да се замажат на хората очите,че правосъдието работи.

Трябват ли още доказателства, че от милиционер полицай не става! Също и от комунист - демократ, c.f. - Гоце, Боце, Цецко, Цецка и мн.др.

,Станишев,Овчаров,Петков(пикаещ във фонтани,Пиринскиу,Кутев....

Леле колко страшно гледа..направо пребори престъпноста в ЕС. Но по вероятно не е питал никой за тая изцепка..А може и така да му е заръчано но ще разберем след 100 год.

И сега кво ! Това са официални показания май така се наричаше, нали. Има ли прокуратура да сезира или самосезира или ще ги мината в графата"брътвежи без доказателствен материал на болен и притиснат до стената човек" ХА, ха ха, всичко е една огромна измама в интерес на властузурпиращите и богатите разбойници.Тази държава в този си вид няма бъдеще, ама както се оказва няма и достоен субект да я промени.

То ако имаше прокуратура тя щеше да се сезира при казаните думи в съдебна зала за срещите на ББ с представителите на силовите групировки от обвиняем, но уви нищо не се случи макар да има такива признания и в сръбския съд....Големите във властта и парите закони не ги ловчт...

Ето тези коментари, които първи се появиха и в моята глава са най-тъжното. Защото сме толкова свикнали с мисълта, че хората с власт иположение не са добри или лоши- просто и да нправят престаплание от голям мащаб, това е едва ли не обществена тайна и някак сме се примирили с това. Не мога да си представя новина за някого от известните която ще ме изненада вече. Но така е било и при Алеко- затова и е крилата фразата : "всички са маскари". Има ли някой неочернен, неокалян , неоплют- от най-обокновеноте хорица както прави карбовски до най-известните личности. Всъщност, бих се учудила, ако разбера, че лично са свръшили наистина нещо добро и човечно, отколкото обратното. Това е наистина перверзия.

Не е перверзия а ИСТИНА. Властта в България се държи от МАФИЯ -всички до един там в НС. Защо се е получило така- питай избирателната система на България , която вече 22 години фалшифицира изборите и в парламента се намъкват фалшификаторите и в България се управлява не по законите на демокрацията -мнозинството, а с малцинството. За това в България не се е развило нямало грам демокрация в последните 22 години, нито правова държава. В днешно време грамажа на една демокрация се измерва по нивото на правовата държава- нямаш ли такава, нямаш демокрация. Към престъпната останки от тоталитарното ни минало освен избирателна система принадлежи и конституцията- те са двата фактора, които спряха развитието на демокрацията през прехода в България. Мисли над тези факти и после пиши, нещастнико безмозъчен!

Както и да ги наричаш най-накрая,те пак няма да те разберат,защото са си такива...:-)

И вие от Идея за България сте част от управляващата мафия. Хората отдавна са разбрали, че сте няколко жалки ченгета, слухтящи за противници на режима. Десет години драскате елементаризми и събирате само дарения от баламите, а дори един офис в България нямате. Ако неудачниците Дора Апостолова и Георги Чакъров получаваха големи заплати, както непрекъснато лъжеха, то можеха поне едно малко офисче да си наемат за движението в България. Но явно 300 лева месечно са непосилни за тях и не им се дават...

Не е перверзия а ИСТИНА. Властта в България се държи от МАФИЯ -всички до един там в НС. Защо се е получило така- питай избирателната система на България , която вече 22 години фалшифицира изборите и в парламента се намъкват фалшификаторите и в България се управлява не по законите на демокрацията -мнозинството, а с малцинството. За това в България не се е развило нямало грам демокрация в последните 22 години, нито правова държава. В днешно време грамажа на една демокрация се измерва по нивото на правовата държава- нямаш ли такава, нямаш демокрация. Към престъпната останки от тоталитарното ни минало освен избирателна система принадлежи и конституцията- те са двата фактора, които спряха развитието на демокрацията през прехода в България. Мисли над тези факти и после пиши, нещастнико безмозъчен!

системата се казва "Дон" и е пълна тайна за ЕЛЕКТОРАТА ей как звучи сама...