В Русия съдят бивш полицай с повече жертви от Чикатило

Бившият руски полицай Михаил Попков, който вече излежава присъда за убийството на 22 жени, се яви днес в съда в Иркутск по обвинение в още 59 убийства.

Обратно в новината

Коментари - В Русия съдят бивш полицай с повече жертви от Чикатило | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха!!!Все още сме 1 в тази класация най-негативна,бре!Кофти,че не държим вече първото място за най-много жертви в един атентат бре!!!От 1925 година та цели 62 години бре!А иначе-по темата бре!!!Кви са тея смешници-серийни убийци като Чикатило и Михаил Полков бре???Или некаква си Тамара Самсонова или Саша Пичушкин бре!?? Абсолютния рекордьор по серийни/масови убийства живее и бачка във София бре!!!Осъден на три(!!!!!!) официални СЪДЕБНИ ИНСТАНЦИИ и то на три пъти бре!!!Впоследствие ПОМИЛВАН,но не е ОПРАВДАН и ОНЕВИНЕН бре!!!И си бачка във ВМА-то и песен си пее,бре!!!Та тоя същия сериен/масов убиец успя(със съдействието на още четирима!!!) да утрепе заразявайки с ГЕННОМОДИФИЦИРАН СПИН цели 459 деца и 23 майки бре!!!Преди 20 години в Бенгази-хемодиализата на детска болница "Ал Фатих",бре!!! Е в тая класация не се вижда в обозримо бъдеще кой ще ни измести от първото място бре!!!Ха ха ха!!!

Смени лусиона.Нещо не ти понася.;)

До некакъв смешник-дето ми вика хем хей хем ми препоръчва да съм сменял люсиона,бре!!! Скивай ся смешко-аз съм толкова блядь,колкото ти си на Доналд Тръмп зет му Джаред,бре смешко бре!!!А истината е че не на мен нещо си не ми понася бре-а на теб смешко не ти ИЗНАСЯ и НЕ ТЕ УСТРОЙВА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА,която съм я постнал бре!!!Ха ха ха!!!

Не е верно. Този психопат е невинен. Виновна е албанската мафия.

Нали са велика страна, с велика полиция и велика армия , а в един малък град не са хванали изверг убивал години наред.

Този е идеален за депутат в българския парламент. Даже ще е невзрачен на фона на нашите изверги в парламента.

започва да става същото.С тази разлика, че убиваните не се изяждат от убийците.Хайде за руснаците го разбирам, гладни са и на човешко вече налитат,при това на нещо по-крехко.

У нас не ги съдят, а ги самоубиват. В изоставени вили. С куршум в тила. Два пъти.

жалиш убийците ли?

Не ги жаля. Ама все си мисля, че е по-добре първо да има съд. Щото другото сме го гледали и от него избягахме... ужким, 1989 година.

Това не е възможно,как може при неговото управление да стават такива неща и то при поредни три мандата ?

В русия след октомврийския метеж, съдържат данни за над 270 случаи на човекоядство.

в русия нищо не може да ме очуди.Държава в която средната възраст на мъжете е 59г-колкото в Африка и икономиката се крепи на суровини какво може да се очаква.

много ти е селско името бре цървул?? какво може да се очаква от беден селяк))

Много ми е интересно какво е пък твоето градско име.

Стоилчо, а защо в Америка, където живеели по 159 години и се издържат само от космическа техника и компютри всеки ден има масови стрелби по случайни хора? Това не те ли Очудва безкрайно?

Българите живеят средно 69г,мъжете в Сащ 76,5г,а пияноте руснаци живеят средно 59г.Ако си неграмотен проумей го.Но българските копейкаджии са продажни,не са неграмотни

Изперкал от работа и немотия, какво друго да прави, да не стане академик във всерусийската всеакадемия на всенауките? Направо Ханибал Лекторович. Защо не го самоубият вместо да го хрантутят?

а ботоксовия маниак от Кремль къде е в статистиката

Е, онзи стрелец от Лас Вегас разстреля 50 човека и рани към 400 само за няколко минути и то без да напуска хотелската си стая. "Азиатите" на Щерев могат само да му дишат праха на такъв шампион.

абе нередовници как всички го приехте това за факт? без никакви доказателства? не знаете ли и колко уж самоубииства има? забравихте ли как полицията в бг натопи бивша барета от нови искар и го уби преди няколко дни? това потварждава правилото за зомбирането - една лая повторена сто пати става истина. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

страшно е, че този изверг никак не прилича на масов убиец. даже има нещо артистично-комично в погледа му, но само на пръв поглед. тед бънди от щата Юта също на пръв поглед е имал вид на чаровен романтик, и се е обличал с костюми, за да изглежда солиден пред жертвите си

Алооо! Господа гаджали, най-голямото "престъпление" на руснаците е че са свалили анадолците от задниците на прабабите ви!! Но 500 години азиатска робия е дала отражение в гените и мисленето ви! В педалщината и продажността ви също. Ако някой не вярва, да обиколи нощните кръчми и чалготеки! А колкото до това че сред 150 милиона руснаци са се изродили и няколко ненормалници.. Те си имат подходящи затвори в които същите тези ще съжаляват че са се родили! А някое знаещо наше нищожество може ли да ми каже колко деца изтрепа онзи откачен норвежец за един ден?? Или ония белгийци дюТруф... Или както им викаха.

Тези азиати нямат човешкият живот за нищо. Страшно ми е като си помисля, че сме били зависими от тях

Мале малко е страшно..изглежда симпатичен на някои снимки...

В РФ не са способни на подобни неща. Този е агент на ЦРУ бил на заплата в НПО.

засто да не са способни? какви са доказателствата? има обратните доказателства в историята. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

изверги и отявлени садисти трябва докато могат да търпят, да ги дерат живи, но не на екс а бавно...и с полагащите се по трудовия кодекс почивки на касапите...Отвратителен тип!!! :(((((((((

Странно племе са руснаците - почитат изрод като Сталин, пък съдят този сравнително безобиден полицай...?

Hе че нещо ама нали доскоро твърдяхте че украинците са друг народ не са руснаци и т.тн. е защо тогава този Андрей Чикатило го приписвате към руснаците след като е украинец ?

сссрски гражданин велик и комунист бе чекатило не се прави на политик и органист развял хвърчило

Китай (Мао) - 35 236 000 Китай (1923-1949) - 3 466 000 Кампучия (кхмеры) - 1 838 000 Вьетнам - 1 670 000 КНДР - 1 663 000 Юголавия (Тито) - 1 072 000 Эфиопия - 725 000

кндр - 1.6 милиона??????????? що за манипулация? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Самым ярким проявлением фашизма было построение Коммунизма при помощи концлагерей и пыток! Число жертв: СССР (Ленин-Сталин) - 61 911 000

Шило

Хм, затова май трябва да има смъртна присъда. Не заслужава да живее.

Премахването на смъртната присъда е направено най вече заради самите нас, а не заради добруването на престъпниците. Ние, останалите нормални хора да бъдем хора, а не изверги като тях. Това е причината. Око за око и зъб за зъб ни правят не по различни от тях. Каквито и присъди да има, престъпници винаги ще има, това е неизбежно. Въпросът е какви сме ние, останалите.

Ленин унищожава 4,5 мил.,Хитлер 20 мил.,Сталин 30 мил.,Мао 50 мил. Само какви сладури сатрапи!!!!!!!!!

Самым ярким проявлением фашизма было построение Коммунизма при помощи концлагерей и пыток! Число жертв: СССР (Ленин-Сталин) - 61 911 000

не сам комунист, обаче дали ленин не е трябвало да направи чистка на изродите романови? те заедно с ротшилд са една от 1зте кравасжодни линии, основали уса. дали ги и избил поне тях? ако да- евала1 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Путин вече е убил повече от Сталин! Ако Сталин уби 62 милиона сънародници, То по времето на Путин рускините вече са направили повече от 60 милиона аборта, принудени от бедността нищетата наложена им от управлението на Путлер и своите алкохолизирани мъже! 3-4 или до 6 милиона аборта в Русия за годината от различни източници.

На 6-ти Август 1945, американците извършиха едно от най-големите си масови убийства. Убиха 140 000 цивилни японци в Хирошима. С атомна бомба. На 9-ти август 1945 година, американски бомбардировач хвърля над Нагазаки втора атомна бомба. Загиват 73 884 души, ранени са 74 909 човека, разболяват се 120 820 жители.

Долен мръсен комунистически трол, защо не напишеш колко американски и японски живота са спасени благодарение на спиране на войната и капитулирането на Япония. Това и всички японци го споделят. Това е било единственият способ да се спрат още милиони жертви от двете държави.

Шило

Колко? Кажете, след като знаете! А с този варварски акт са убици цивилни, а не военни! Айде, стига простотия.

Английския д-р Харолд Фредерик Шипман има 280 убийства. Руснаците са като дилетанти пред него.

сталин изби десетки милиони още го обичат разни галфони

Хитлер изби над 51 милиона човека. И разни мутанти, като теб, още го почитат.

В списъка на хората, собственоръчно отнели човешки живот на първите 3 места са руснаци, и то все работили за руските служби по времето на Ленин и Сталин. И става въпрос за по 10-30 000 убийства, извършени от съответния човек. А някои източници посочват и цифри над 40 до 50 000 собственоръчно убити от Василий Блохин - сатрапа на Сталин.

има напредък при жертвите в русия до скоро милиони имаха таз орисия комунистите стреляха на пусия

Каквио милиони! Десетки милиони са жертвите на наглосаксонците и прочието западна сган, която унищожи страните от Близкия изток, Африка, Азия, Латинска Америка и останалата част от света!

Коммунисты в СССР уничтожили 62 миллиона своих сограждан! 40 миллионов умерли в концлагерях и тюрьмах 8 миллионов жертв "Красного Террора" 8 миллионов умерли от голода 4 миллиона результат "Переселения Народов"

Типичен руски престъпник.

Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г. Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснаците и ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме. Пълни нещастници и кретни.

Ква новина е това....та в дива Колхозия е пълно с извратеняци, психопати и масови убийци - тоя на снимката, Чикатило, Путин, Сталин.....много са. Не че живота на руснака има някаква стойност, ама все пак......

Мислех че лошите новини от "путинский рай" са забранени.

Нищожеството путин трябва да обясни на народа си, като как най-богатата на природни ресурси държава, живее по-зле от разни "еврогейове" като: всички западноевропейски държави, дори и "Задунайская губерния", демек ние, сросоидна Америка, източни тигри като Китай, Ю. Кореа, Япония, Тайван...

Бедния народ на Америка трябва да разбере, че не само отиват към тотална мизерия като в Детройту, но и към пълен фалит! Това са 90 милиона безработни негри, латиноси и жълтури, които виждат как богатите еврейски лобита обират страната, а за тях остава голия кукиш! Това са 22 трилиона долара външен дълг, и никаква промишленост!

Докато "затъващата, империалистическа, загнила Америка" все не ще и не ще да фалира, вашият комунистически рай фалира 200 пъти. "Светлото" ви бъдеще се оказа "морков на пръчка". Комунизмът ви се оказа кървав, чифутски експеримент.

Какъв беден американски народ бе червен прошляк ? Спри наркотиците и водката да ти се изясни съзнанието.

този си е нормален чекист не е уцелил само времето 100 човека са ги избивали за ден

Друго щеше да си е в миналото в средата на 19 век, за един час толкова черни роби или индианци са пращали на оня свят в Краварника:) Колкото в Русия за 200 години:)

Бахти мръшляците са тия руснаци! Къде ти ще догонят лудите говеда, ама другия път! Тоя психопат за 20 години бил убил близо 60 човека.....А в Лас Вегас една луда крава с 40 автомата, изби повече от 60 човека за ИМА НЯМА 10 МИНУТИ!!! И НАПРАВИ ОЩЕ БЛИЗО 600 НЕПЪЛНИ ФРАГА!!! ДААААААААААААА, ЖАЛКАРИ СА БРАТУШКИТЕ..В областа на психопатите...къде ти ще стигнат Краварника, ама другия път!!!!

Сергей Белоголовцев: "Ние не сме велика страна, ние сме позора на планетата ..." ЮТюб mvF_yEWKUQk

Е то това може да го каже всеки БГ европедал и еврофекал, за майка България...Нали са продажни боклуци лижещи краварските гъзове:)

А да, и да добавя, особено продажните лайна на Насрални, който го подкрепя 0,001% от населението на РФ :_)

Пупи, Пупи.... много работа имаш докато тази блядска сган стане хора.

пак към война поощрява нова империя ще създава изроди трябват на тази държава

Изтъркано, но вярно: "По-далеч от тези, по-близо до цивилизацията".

а този е обикновен милиционер! за КГБ смятайте в петорен размер!

Чудно как изобщо изтича тази новина. При информационната завеса във Фашия...

В България налитат повече на спирачна течност

тоя русин, драскачи Колко % руси има в СИБИР? ТОВА животно да не би да е от тяхното малцинство

Някой в Русия убил стотина души. Къде е тука новината?

Рософобите явно са скарани с процентите. Това е типична русофобска тъпост. А то е от ясно, по ясно, че в малка Норвегия, САЩ и малка България убийствата са процентно повече от голяма Русия.

Ако това ти е русофобство, по-добре не ни казвай какво е русофилия...

Русофилството е национална ценност на българите

Нещо мисълта май ти се губи? Леко с процвилванията да не се усереме !

Убийствата се смятат като N на 1000 души население и ние в Россия сме на едно от челните места (т.е. процентно, да не говорим като оабслютна стойност). С което сме горди! Винаги сме номер 1

Пише се "закрити врати". След като се считате за журналисти, ще е добре да се ограмотите.

Пише се "закрити врата". Остатък от старобългарския.

Евразийски ценности - няма еврогейове и атлантически подехрасти, само бояршник и верни служители на родината като т. Попов...

най-масовият убиец!

Голема държава, големи проблеми. Във всички страни с население над 100 милиона има такива. Изглежда статистиката го изисква. Мойте подозрения са че такива има и в Индия и Китай, но там е пълен хаус и е трудно да се засекат. Най много ги хващат в Щатите защото системата им позволява да засича този тип действия, макар че и там минават между капките. Според ФБР на територията на САЩ действат близо 30на човека като този хубавец на снимката. Сигурно има и още 10-15 в Русия и 3но повече по Китай и Индия.

Грешка. Оказва се че в САЩ на този момент има около 2,000 активни серийни убийци. Според ФБР 1,400 от неразкритите убийства са свързани чрез ДНК с други убийства.

не си ювиги а руски слуга поемаш миризливите в уста не можеш да скриеш страстта

sonibvc@gmail.com

Абе, шматко некадърна. Аз съм единственият от редовните тука дето не се пише нито русофил/русофоб нито американофил/амерканофиб. Само такива като тебе лижат чужди задници бленуват по други култури. Ти и лайно ше изядеш ако ти кажат че е американско и е против Русия. Заради такива проджани тъпанари няма държава и народ, а не заради САЩ или Русия.

Примерен чекист. Гордост за българските русофили.

Една снимка(жалко ,че немога да я прекача), която говори много за нас........ Олющена фасада на някога представителна сграда в центъра на София, две скромни ламаринено-пластмасови табелки с името на улицата( Дякон Игнатий) и кратък обяснителен текст за Левски и отдолу скъпа плоча от полиран черен гранит, с текст само на английски (българския език в България що да го ползваме), посветен на посланик, който бил подкрепял влизането на България в Европейския съюз.. ...............

И туй какво общо има с поредния руски убиец?