Цветанов: Филчев е заподозрян за две убийства

Вътрешният министър Цветан Цветанов потвърди информацията, че бившият главен прокурор Никола Филчев е разследван за поръчителството на две убийства.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Филчев е заподозрян за две убийства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поведението на вътрешния министър е скандално. Ако има такова нещо, в което обвинява Филчев трябваше да мълчи, докато трае разследването. Сега е редно да си подаде оставката, защото издава секретна информация. А пък Бойко да не се прави на съирджия и да му дръпне ушите. Достатъчно Цветанов се оризили със закупените апартаменти от две заплати. Аз и съпругът ми работим цял живот и сме си купили едно жилище, а нашите деца и това не могат да купят. Чакам оставката му .....

в тази държава всички са откачили !!! пр

Ако не друго, то е доказан циник. Това е ясно на всеки българин. А не сме и далеч от съмнения, че Цецо е прав. Така ставаха нещата в тогавашната България. Алексей е също от котиолото. Могат да се изброят още 100-на копелдака. Днес те се страхуват, пазят се. Дори само това да е, пак ми харесва бойковото правителство повече от предишните. Българинът днес се страхува повече от промените, който ще го посрещнат като предизвикателство жив, а не толква дали ще е жив. Животът и здравето има т инфлация в съзнанието на българина. По-ценни за него е да не се изложи, да не се иска да се промени, както и да не се труди повече, отколкото го е научила тъпата комунистическа система.

Ако в цялата работа е замесено зловещото КГБ,Филчев едва ли ще отговаря пред съда. Ще го изкарат невменяем или ще го самоубият. Една от причините за високата престъпност в България е липсата на публичност.

Мене ме е срам, че имаме такъв министър "ШМЕНТИ КАПЕЛИ" ..... Боже, Божеее та той издава присъди, без следствие, без съд....Боже Божеее тоя е за връзване ..... Абе хвани го, докажи и тогава евалааа..... Ама да си шляпаториш като годечка клюкарка ......неам думи

Силен ход, Цецо. Ако Филчев се огъне и започне да говори каквото ти искаш или да повтаря това което ти му кажеш, тогава Тракторът ти е в в кърпа вързан. Ей, голям мозък си. Фуше и Макиавели трявба да се премятат в гроба /или това което е останало от тях/ от завист. Мога да си представя до какво отчаяние ще докарваш Путин след като те направим президент. Намери си повод да прескочиш до Сочи и да огледаш тамошните резденции. Путин ще те моли на колене да приемеш една за подарък. После не е практично да я декларираш - това е за паяците, а не за исторически личности.

Айде бе Цвърце, айде слагай ги на бесилката тоя Филчев и тоя Трактор па да мирясаш..... айде изтича ти купона, до некой месец ти ще си на отвъдната страна на съдилището....

Не може да бъде. Избранникът на синята партия. Кадърът на Раковска. Надеждата на сините орди за линчуване и изтребване на комунистите. Главният реализатор на плана за "окончателното решение". Как е възможно да се допуска такова оклеветяване на този изключително уравновесен син ангел, трибун на правото - личен избор на Командира. Гномът залудо ли се стара да му залага бръмбари в апартамента, за да го проверява и контролира. Сини братя - всички на площада с плакати ПРОВОКАЦИЯ и АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ. И скачане - мощно и продължително.

Тия всичко ще разкрият за последните 50 години. Нема лабаво. Явно имат вече дялове и в медиите и лапкат от сензации. Мижете скъпи сънародници иначе нема да е интересен спектакъла, а явно сме си го платили.

Интересно ако Цветанов не докаже нищо ,ще понесе ли някаква отговорност????Или е важен само моментния рейтинг.Един министър трябва да знае какво говори.Аз предлагам да заложи поста си ,ако не докаже нищо до половин година -да си подаде оставката.

Може да си паметлив, но не си наясно. Къщата е на "дедо" му, демек на бащата на Елена Костова. Костов не е от Драгалевци...

Хитрецът журналист от Бундес републиката се разхожда сред нашите смачкани политици като Юлий Цезар сред трупове на бойното поле. Слухти, души мършата, кълве от тук и там по нещо, прави се на велик войн с корупцията, но всъщност целта му е да си продава книгите и да си пълни гушата с недоказани сензации, така както английските колонизатори са се прехранвали като са залъгвали туземците със стъклени топчета.

Не е за приказване в какъв посткомунизъм живеемглавния обвинител на държавата разпорежда убииството,а негласният началник на агенцията по сигурността е изпълнител!Много напомнят една легендарна двойкаВишински и Берия!Браво другари комунисти,колкото и да се спотайвате и да се правите на непричомтези престъпления носят вашия почерк!Гоце и на тебе евала,че го скри в Казахстан!

Ето това се нарича демокрация ! Какво повече иска българинът-демократ и се оплаква от бай Тошово време: всеки бандит от народа сега може законно и демократично да стане върховен вожд на народа и то избран с чиста съвест от народа. Demos значи Народ, това се вика постижение ! Достигнали сме върха на чивешкото развитие , както една палава ТВ-водеща мацка гордо афишира от екрана своята небесна професия.

Хайде бе! Всички си мият ръцете с Филчев. Филчев това, Филчев онова... Глупостти на търкалета.

едно е заподозрян- човек който е разпитван или арестуван за извършено престъпление. Друго е подозиран. Филчев е подозиран. И сега като си казал-А кажи и-Б. Викнете го на разпит или му предявете обвинение.

Боби

Няма нищо вярно във цялата новина. Филчев е най-чистия, най-честния и най-съвестния прокурор и гражданин на Републиката. Пратете го в съда и ще видите, че по-невинен човек от него няма... А да и Българския съд е най-почтения и честен съд в галактиката. Да живеят БГ съдът и БГ прокуратурата най-хуманните институции!!!!!

ти сигурно се шегуваш бобч0.или просто нямаш представа какво значи да си честен и почтен.явно твоите мама и тати не са си сваршили добре работата.

филчев го знаят отдавна какув психопат и циклофреник е. истината е, че до сега имаше много врузки и липса на воля. такива като филчев са за ехзекутиране... барабар с алексеъ петров, пурванов и румен петков. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За сведение на г-н Цветанов, щото явно не го знае, хората се обвиняват и съдят на основание доказателства, неоспорими и издържащи в съда, а не по вътрешни убеждения на тоз и оня, пък бил той и министър на вътрешните работи. Подобни изказвания говорят само едно- колко му е акъла на тоя вътрешен министър, а също така за неговия явен непрофесионализъм. По- безотговорно изказване от това не бях чувала! Грешка, беше изръсил и нещо още по-фрапантно за влизането на страната ни в ЕС. Жалкото в случая е, че е вътрешен министър а говори като махленска клюкарка...Ами ако не се докаже подобно нещо и твърденията и доказателствата се оборят в съда, тогаз какво правим? С едно "извинете, грешка" нещата не се оправят...

Мецано, доказателства, които да издържат пред нашите съдилища, няма да може да ти осигури полицията (или както там се казва) на САЩ, Русия, Китай, Великобритания, Франция, Германия, Швеицария и т.н.

Не само министър , а и вицепремиер. Наистина е жалко. Много жалко.

Същите безотговорни приказки са и измислиците за покушение, за потвърждение на които дори е поискал помощ от Интерпол. Представяш ли си в колко нереален свят се носи този палячо или умишлено го създава за да доизрисува ореола на Т.... и своя собствен.

Този гаден Филчев се оказва доста черна фигура от епохата на криминалния преход, а Калфин и Гоце го пратиха посраник в Казахстан, за да го скрият от правосъдието и оттам той псуваше журналисти, когато му звъняха по телефона с неудобни въпроси ... Само този факт доказва как са навързани като свински черва и кой от коя мафия е, ако не помним нищо друго ... Да пукнат червените, пембените, комсомолците, всичките от тая партия-дъртофелница, която освен терористи и убийци, нищо друго не е пръкнала!

Филчев бе назначен от Костов - първо като зам. министър на правосъдието, а след това и за главен прокурор.

Публикуването на подозрения, преди решение на съда,само по себе си е престъпление срещу личността.Но в примитивните общества с неграмотна власт и алчна журналистика това е PR.

А, бе Цецо, не се излагай! Кажи поне, за по-убедително, че Филчев е поръчал четири, или четиридесет убийства! А не само две!

Боли ме к... за вътрешните убеждения на Цецо Цървула! Ако може да докаже нещо -да доказва, ако не- да си ходи! И да спре да вика"ХОП' преди да е скочил, че само пречи на хората да работят( те и без него не са се напрегнали много)

Абе напоследък ЦЦ май е нещо притеснен. Може пък и да има нещо между ушите.

Тоя ЦЦ е болен мозък! Очаквайте скоро да отвори Белене, защото вътрешно е убеден, че много хора са за там......

Голяма, ама много голяма излагация ! Цецов тиквата вместо да търси неопровержими доказателства за престъпление разказва ключки на един немски журналист, който търси сензации !!! Е това си е голяма излагация, вместо да защитава честтта на държавата Тиквата си позволява да разказва клюки на разни чужди журналисти. И като се сетя че същият този главундер беше обяснил как България била прибързано приета в ЕС направо ми се гади. Ама то май вече нормално става - накъдето се обърнеш вече бивши ченгета управляват .... И текат едни активни меропрятия та пушек се вдига. Честито българи !

НЯМА ЛИ НАКРАЯ ДА СЕ НАМЕРИ EДИН СВЕСТЕН ЖУРНАЛИСТ ДА МУ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА НА ТОЗИ КАК ТАКА РАЗДАВА ПРИСЪДИ!? НЯМА ЛИ ДА СЕ НАМЕРИ ЕДИН ДА СЕ СЕТИ ДА МУ ЗАВЕДЕ ЕДНО ДЕЛО...ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗЕ ПРИСЪДА - НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ВИНОВЕН!!!! ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ НЕ МУ Е ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ! Извинявам се за главните букви, ама наистина ми се иска да крещя и да викам, ненормална работа е това!!!

Напълно си прав! Правата на заподозрените трябва да се спазват безусловно. То и без това няма никакъв смисъл да гониш престъпници в България - всички са невинни и по-чисти от сълза. Отделно Съд и Прокуратура са назначени от политико-икономическата мафия, тъй че какво се безпокоиш?! И този е напълно невинен, споко!

Къде точно видя присъда?! Това, че се изнасят факти и подозрения не значи, че някой е осъден. Присъдата според законите на страната може да се произнесе само от съда. Освен това всеки човек може да съди сам за себе си ;) Всеки мислещ човек си прави изводи. Твоите какви са?

"Убийството на Николай Колев е било поръчано от тогавашния главен прокурор на България Никола Филчев, а самото убийство е било извършено от баретите на Алексей Петров" Казва го като факт, а не като предположение?! Той ли е бил свидетел?! Ох, айде защитавайте си го Цвятко...

цветанов - дай му консултация как да се защити. За 34 000 лв. (без ДДС) ще го консултираш и вече няма да е заподозрян - така е законно, нали ?

Боко бил опозиция на Сопола и Гея - и това било аргумент, че не бил комунист. Ами то и Луканов беше опозиция на бай Тошо, ама това не пречи на комунягите да ги боготворят и двамата.

Какво можем да си мислим за държава, в която главният прокурор поръча убийства, а съветник в агенцията по сигурността ги изпълнява?

А дали е така?? Неможе да се вярва само на думите на един ми ЦЦ. Има съд има разследващи. Къде са заключенията от тяхната работа та корумпирания ЦЦ да раздава квалификации. Или когато му показаха документи за неговите далавери беше клевета а когато той ръси "умни"приказки без документи трябва да е истина.

Еми не може да се вярва ми. Също не може да се вярва на двата трупа и на твърденията на жената на единия, че Филчев е поръчителя. Тя откъде ще знае?

Много се заблуждаваш - няма никакъв съд. Има едни "наши хора", които се занимават с това да намират коя точно запетайка не е на мястото си в и обвинителния акт, за да може на това основание делата да се връщат, да се точат, да се отлагат, протакат и разтакават, докато всички свидетели се изтрепят и всички доказателства - откраднат и изчезнат, или изгорят, или просто ги отняма в делата ... или пък "мине давност", и героите на прехода пак са си герои, нищо не им е отнето, никой не е осъден, брат му е направил състояние от канала за износ на антики, той самият е построил палати за себе си и родата, натрупал е сериозни пачки в швейцарски банки, почина си в Казахстан като посраник две годинки, изпратен от Гоце и Калфин, които също са цели в бяло .... Не чакай на съд и разследващи, те няма да осъдят нито един от мафиозите, не за това са ги сложили там да лапкат големите пари!

Филчев като го осъдят ще продаде сюжета на Холивуд и ще стане още по-богат.

Вярно или невярно за сега е само шум.А в тези случаи плямпането е вредно,или отвличане на вниманието от собствените проблеми които не са за подценяване.

Не беше ли този Юрген Рот, който твърдеше, че клането в Батак не е истина? Отворете си старите вестници, гспода и ако е същият, не го пускайте в България! Или и това сте измислили тогава?

не, не беше, ти май трябва да ги отвориш да си спомниш кой беше.

Главен прокурор .... че и посланик ! (дали нямаше и с бокса нещо ..... е, ако имаше и с бар(манство) -- Б.Уилис съвсем щеше да няма шанс за главна роля в `Титаник` )

За съжаление това за Филчев веоятно е вярно. Естествено няма да се намери български съд, който да го осъди ...

Има известна истина ,около две трети,но мисля,че малко прекаляваш!Сгъстил си боите сине,Бойко например не е комунист,защото е завършил академията или затова,че е бил охрана при демокрацията на Т.Живков!Той е антикомунист и затова комунистите го мразят!

Май ти хлопа дъската! Боко е върл комунист и ченге от ДС. А Тато е неговия идол.

на теб направо ти е издрънчала дъската ..... ако беше Бойко комунист нямяше да е опозиция на Гоце, Станишко и компания

ББ е бил член на БКП и напуска МВР за да не се откаже от партийната си книжка при деполитизацията на МВР, така, че запознайте се добре, какъв е тогава , ако не комунист, да не би да е консерватор от английския политически живот.

Без да си близък на ДС и БКП няма как да си голям фактор в БГ. Даже Иван Костов е кандидатствал в БКП през 88-ма. Иначе друг е въпроса, че болшинството не осъзнава, че това противопоставяне между партиите е за да се отклонява вниманието от истинските проблеми.

Досега си мислех, че Рот е установил това. Сега пък излиза, че Цветанов му бил казал... Кога ще се заемете с битовите кражби по апартаменти и вили? Това ни интересува нас, обикновените данъкоплатци!

Кукловодите и техните марионетки превърнаха красива България в гнусен клозет преливащ от л...а.

Мене ме е срам, че имаме такъв министър "ШМЕНТИ КАПЕЛИ" ..... Боже, Божеее та той издава присъди, без следствие, без съд....Боже Божеее тоя е за връзване ..... Абе хвани го, докажи и тогава евалааа..... Ама да си шляпаториш като годечка клюкарка ......неам думи

Нещо като твоето шляпаторене по форумите, а шопе?

Верно е че ЦЦ обича да дига шум, ама обяснете ми каква е тая държава в която главния прокурор поръчва убийства???

Това не е държава. Затова в една реплика по-долу писах името и с малка буква.

ИСКАМ ДА ПИТАМ АМИ АКО СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НЕ Е ТАКА КАКВО ЩЕ СТАНЕ??????КОЙ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА - АЗ НА ГЕРМАНЕЦА НЕ ВЯРВАМ И ОТКЪДЕ НЯКАКЪВ ЩЕ СЕ БЪРКА В НЕЩАТА НА БЪЛГАРИЯ

Германеца винаги препредава думи казани от някого и не са негово твърдение затова никога няма да бъде отговорен за написаното. Като има балами да му купуват книгите и той да си пълни джобовете от казано и чуто без да носи отговорност ще вървив все "напред"

Нещо започна да ни писва да слушаме кой какво е направил, а да няма нито 1 осъден. Ако наистина съда е толкова корумпиран, не трябваше ли тези от европа дато изпратихте да наблюдават делата да вземат някакво отношение. Не зная дали е останал жив човек в БГ, който да ви вярва все още, че можете да се справите с престъпността на високите нива. Вие сами се компрометирате. България иска да гледа дела, не само пприказки. Свършете нещо най-накрая!

Ами да дела. Я си спомни случая "Борилски". Ако престъплението не беше извършено във Франция а в българия, знаеш какво щеше да е делото. Те и сега опищяха орталъка за натиска на французите. Необходимо е пълно разрушаване и изграждане отново на съдебната система изцяло с нови лица, които дори не са обучавани от досегашните.

"Абе този човек няма ли някой да му каже как се говори в публичното пространство. Взе да става все по-смешен и жалък. Нали не ни мислят за идиоти всички дето им слушаме бръщолевенията дето нямат никакъв смисъл. Той едно читаво доказателство не намери за октопода, сега врели некипели пак, ако не знае как да си върши работата качествено да си заминава. Уморихме се вече от хора дето ни обясняват глупости по цял ден."

Kаква к а ш а! A и ужас за малкото почтени хора в страната! Da, гответе се за възмездието, което в и н а г и идва нежелано! Yви но факт!

Цветанов е за затвора. Стига е маскарил България пред света. Цветанов, направи ни услуга и организирай спецакция "Вредните", в рамките на която арестувай Министъра на Вътрешните Работи на Република България.

Май ти си за панделата щом плещиш такива глупости.

Ех? Искаш да кажеш, че инакомислещите са за панделата? Ти си достоен последовател на Цветан Цветанов и на другаря Сталин.

Вътрешната убеденост ан г-н Цветанов няма да убеди Българския съд в същото. докато ЦВ.ЦВ. работи по интуиция съдът ще оправдава заподозрените.

"Българския съд"?!! хаха - вече сме известни по света не само с "българския чадър" - и двете май имат "двойна употреба"

И какво прави ЦЦ след тия констатации - ще има ли арест или го обявява по радиото и отива "на работа".