Черния Роди - тъст на лидер на Кулишевата банда

49-годишният Радослав Калчев-Черния Роди, чиято група за мокри поръчки е убила семейство Дамянови и Борислав Манджуков, може да е в Тайланд или Доминикана.

Обратно в новината

Коментари - Черния Роди - тъст на лидер на Кулишевата банда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само така брат и дано не те върнат,никога

Ми напишети нещо, и, за нашта рода бьее...?

A zna4i tozi put cqlata grupa e izbqgala? Dosega samo po edin ili dvama bqgaha

Да им помества главите, на Първа страница, да сее страх, в децата на улицата! Некст- килера обадете се НА, Путарашкова !

Човека, И, ВНИ-МА-НИЕ! След абаут 3 (Три) дни, той е обявен за "Общо- държавно", брей- баси издирването, е- басси ! Ташак мильоцйонерски

мисля да стана килър на свободна практика.........пари не искам, само патрони......и обещавам за 5 г. да намаля престъпността с 50 %........който е с мен да сложи +

Аз съм за. Ясно е като бял ден, че гражданите трябва да мислят за сформиране на параполицейски доброволни формирования за защита на живота и имуществото си. Съд, Полиция и Следствие, прокуратура- доказаха, че не са ефективни, а са на хранилка при мутрите. няма полза от тях-само загуба за държавата. Ама ти виж- изтриха ли темата от първа страница, или на мен ми се привижда. Получиха указания от някъде и се надупиха веднага.

то е ясно и се вижда, че дира е манипулиран,не ми пука колко пъти ще ми изтрият коментара,мен и моите възгледи не могат да изтрият....това е по важното......борба да дупка :)))

След като е от варна следва логичен въпрос:ИМА ЛИ ВЪВ ВАРНА ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО ДА НЕ СА СВЪРЗАНИ С ТИМ.кОИТО ДЕЙСТВАТ НЕЗАВИСИМО ОТ ТИМ.Става ли нещо във варна без одобрението на ТИМ.

дира вас трябва да ви закрият за манипулация на общественото мнение

МВР ? Следствие? Съд? Прокуратура? Нееее.... Т. нар. Черен Роди върши тяхната работа - три в едно. Вместо тях, трябва да назначим Роди за прокурор, съдия и изпълнител. Добри дела извърши този човек, няма знаение какъв е. Отърва народа от измамници, измет, кал, утайки, тиня и боклуци. Браво. Тия , които управляват държавата и са в парламента са пет пъти по-големи престъпници от този човек. Той е един вид отмъстител и закрилник на народа от тиранина. Съвременен капитан Петко войвода. Браво.

значи аз съм с противообществени прояви а пък боклуци като този на снимката са ангели..... така ли........нещо май ориентацията ви е много сбъркана :(

първата работа е да бъдат осъдени и вкарани ефективно в затвора началника на криминална полиция и директора на дирекцията във варна, друг път да не пускат престъпниците. но при такива тиквеници които ни управляват, това е съмнително да стане и ние ще сме си бостанското плашило на европа

Добре бе ка.ути защо като знаете че " Групата е рязала уши, пръсти, чупила е ръце, крака и е извършвала убийства, палежи, изнудвания" не сте ги вкарали в затвора до сега ами ги чакахте да убият ония двамата измамници и чак сега решихте да започнете да работите. Или така ви е по-лесно и удобно - престъпниците сами се избиват, а вие само актуализирате статистиката. Щях да забравя и нещо друго - тоя престъпник Сарафов с имотите му в Испания и други страни няма право изобщо ва обвинява себеподобните си.

Май на тебе ти е завъртяна ориентацията? Я се вгледай и си спомни кое е лево и деснО!

Ако снимката не е " завъртяна", то главния' герой' е с дамско сако!!!

ПИПО

Като започнат с тия прякори, все едно сме Чикаго-1920г.

НЕ СМЕ ЛИ

Абе, като е имал няколко ефективни присъди как така е бил навън? И как така е излязъл от България? Баси!

Виж, че ги е договарял да са по година-две и то още далечната 2007, а колко е лежал реално...

"Черния" е ясно, ама защо Роди?

От името му Радослав.

Въпрос към Цацаров: Кога синът на бив'ия шеф на Митниците верния съратник на БСП ще напусне Б-я, след като то бе освободен. Кои са в мафията г-н Цацаров - съд, прокуратура, следствие, полиция? Защо синовете на верните синове на партията БСП са защитени от ази мафия?

Смях , що за държава е това ..., да тя е на мафията , българските политици ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН ,НЯМАТ ИКАКВО ЖЕЛАНИЕ ТЯ ДА РАБОТИ ,щом и сега не искат да правяр реформи в съдебната с-ма и с-ма сигурност !!!!!Трябва да си мечтаем за Румъния и Унгария и някога да се появи и в България държавник ,не политик като Орбан ....!

Кажете им на телевизиите да спрат с надписите с главни букви, че вчера всичките бяха с надписи "ЧЕРНИЯ РОДИ" и си мислех, егати мъж е родил...

За какво създателя е дал разум на човека? Не мисля за да прави батаци.А ума си ходи навсякъде с човека дори в отвъдното ,така че няма къде да се денеш ще гориш в собствения си ад ;)

Защо никой не говори за тези които дърпат конците , плащат и дават заповеди, а именно фирмата " Т И М ". Голям страх Ви гони варненци, страх-майко-страх. Гасете тока и си лягайте!!!!

Поредния който го пускат извън страната и после го издирват?

Демокрация е ви на. По Татово време Белене Ловеч и Скравена "работеха"......имаше и смъртно наказание. По Царско време Закон за изтребление на разбойниците и после Закон за защита на държавата. Това не е демокрация,това е анархия.

Трябваше тато ти да пратят в Белене без съд и присъда, тогава друга песен щеше да пееш.

умници като теб само това ще подейства. "По Царско време Закон за изтребление на разбойниците и после Закон за защита на държавата." Намери и прочети за какво идва реч.

Toва е посткомунистическа "демокрация"! Защо в демократичните държави в които е нямалао

Христо Кулишев - безценен кадър на БСП, сложен от Партията за шеф на митниците по времето на Станишевото правителство. Видяхме докъде той докара митниците тогава, сега виждаме и неговата близка рода какви са и с какво са се занимавали. Вие си отговорете на въпроса дали родата му щеше толкова години безнаказно да се занимава с този "бизнес", ако не бяха рода с бащицата Кулишев и ако той не беше безценен кадър на въпросната партия. Сега от Партията мълчат и дума не обелват по въпроса. Неясно защо никой и не ги пита нищо по въпроса.

А бе колко пъти да се пише и казва, че Кулишев е бил гадже на въпросната дама в края на 70-те и от тогава няма нищо общо с нея. Вие съвест имате ли? Колко пъти ще пускате тази пълна лъжа, с която манипулирате хората? Какво в текста на материала е свързано с Кулишев, че да слагате такова заглавие? За да могат такива платени тролове като този тук да заработват някой друг лев с работа в пространството? И в пълно разминаване с истината? Аман от агитпропчици... АОНСУ отдавна го закриха, ама други станаха като него. Същите, само с обратен знак...

Виж заглавието;о)

И със сина му ли няма нищо общо?

Нещо не ми се връзва.Писаха че убийството е струвало 30 000 евро.Задържани са 10 лица съпричастни към него.Значи по 3000 евро на лице.E това не са ли кокошкари и тоя черен Роди щом за 3000 евро се забърква в такива убийства колко време ще изкара в Доменика.

То май един се опита да се скрие на Аруба....и там го намериха.

И това с ДДС, а като си го платят, заедно с данък печалба и дивидент - ми то нищо не остана?!?

Много интересно. На интелектуалец прилича човекът. Има ерудиран вид. А Варна не пращи от култура. Защо ли точно във Варна се е заточил този творец?

Този е копие на големия ми син ! Все едно аз съм го правил ! Преди време бях на косъм да нагазя в света на лошите , но навреме се осъзнах ! Сина ми беше много агресивен като характер , но с много усилие и съвети от моя страна успя да я овладее и работи в престижна фирма на висока , ръководна длъжност .

Правете го тоя шеф на ВКС и ще се оправи България !

Ето до какво води липсата на декомунизация и лустрация. Води до това, че обществото вижда, но не знае от къде извират тези пари и имоти в които плуват политици, магистрати, милиционерски началници и роднините им?

А бе трябва да видим и положителното в тези бягства в чужбина. Ролята на затвора е изолирване от обществото и лишаване от свобода. Бягството от страната също е изолирване от обществото , а да се криеш постоянно не е кой знае каква свобода. И в крайна сметка пак ще се стигне до затвор или куршум. Празно нема !!

Черният Роди много прилича на Черния Ваньо от Драгалевската престъпна група с офис на Раковска-134.

Всички Селяни и Цигани да се махат от София че ни писна от вас,незабавно гласуване на Софийско Жителство,и София да се опразни малко от такива паразити,които само цапат без да плащат данъци,и живеят на Гърба на Софиянци.Селяни кога ще се научите къде се изхвърля цигарените фасове,и пепелниците от колите ви,и Боклука които събирате във квартирите си.

Искаш да кажеш селяндурите, т.е. такива като теб, да се омитат. Аман от простаци в тази държава.

Luna0102

"Интелигенте", от кое село се измъкна? Чул на село че има главни букви, но недочул кога да ги слага, а запетайки и точки слагаш на интервал и ги редуваш, за да не се сърдят.

В България няма правосъдие.

Докато МАФИЯТА "издържа" МВР-началниците, Прокуратури и Следствие ще е ТАКА !

Прокуратури да се чете Прокурори !

Кулишев ядно заяви пред обществото, че няма причини банда да е свързана с името му и обясни защо, изтъквайки ясно причините. За кое доказано престъпление е издирван туристът Роди? Защо се внушават на обществото неща като - Кулишевата банда и това, че туристът Роди е успех на полицейската дейност на точно това управление което го обяви за главатар? Та нали, Трактора беше цар на престъпниците? А може би у нас царете са болшинството от населението и се използват според поръчките за ПР кампании?

МВР , СЪД, ПРОКУРАТУРА- палячовци. Кукли на конци. Клатикурци на държавната софра. Освен на държавната тези същите са и на софрата на такива като тоя на снимката. Вижте го бе- чак в костюм си наврял телесата.... Ха-ха-ха

Че са хора на Комунисти е ясно...а по-вероятната причина да им се разминва (според мен) е, че това ще бъде (част от) цената на новата политическа сватба ( ГЕРБ-БСП). Ше има чистка- за тия (престъпниците) и за ония - политицете (ДПС). За сега не им се получава.

Кой позволи- бандата да всява ужас, да се разпространяват наркотици, проституция и да се изпълняват мокри поръчки? Кой позволи да не се плащат данъци? Кой позволи такива закони, които вместо да да наказват престъпленията, да ги поощряват, поради пренебрежимо малките присъди. Кой преяжда с нашите пари и вместо да си свърши работата, ни вреди? Кой? Искаме виновните за горното да си платят вината!

Стига си се правил на малоумен с тези риторични въпроси ! КОЙ ! То е ясно : ТЕЗИ, които управляват държавата ни !

Бих добавил : Без изключение !

Не говорете с недомлъвки ! Тези, които управляват и управляваха са БСП, СДС, ДСБ, ГЕРБ, ДПС, НДСВ, също и паразитите от Реф. Блок, Атака, ББЦ, ПФ ( тези миризливи търтеи с меки ръчички и мазни шкембета също са в задругата!)... Това е организираната шайка престъпници, която трябва да изчистим и изметем от България!!! А тези, по-горните, всичките до един са родени от Партията майка и са нейни предани питомци !!! ДО ЕДИН! СЛУЧАЙНИ ХОРА НЯМА- КОЛКОТО И ДА СИ РАБОТЛИВ, УМЕН, КАДЪРЕН, СПОДОБЕН- ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ БЪДЕШ АРБАЙТЕР И РОБ, ЩЕ ТЪНЕШ В ЛАЙНАТА , УМИШЛЕНО ПОТЪПКВАН И МАЧКАН ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ, КОИТО БЕЗ ДИПЛОМИ, БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ, ЗНАНИЯ, УМЕНИЯ И КВАЛИФИКАЦИЯ СА СЕ НАМЪРДАЛИ НА ВИСШИ ПОСТОВЕ , ЗА ДА ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВАТА И ОГРАБВАТ БЕДНИЯ БЪЛГАРИН!!!! ИДЕ ВРЕМЕТО ВИ СКОРО, МРЪСНИЦИ !!!!

Роди си е бандит още от живково време...като дойде демокракията отиде в Унгария за малко..после си дойде във Варна защото тук в тясното сътрудничество с милицията си вършеше золумите необеспокояван...затова и сега са му подшушнали да се махне за малко докъто мине бурята...ех смешници...не ме е яд че ни лъжете а затова че си мислите че ви вярваме...

Пак много се е задържал на сцената. Колко от тях слязоха от нея..няма да ги изреждаме но има и акива които като ги стреляха, че и по жените им се изпокриха надалеч.

ДАНС, Икономическа полиция, ГДБОП, НАП и българската партокрация поздравявт Черния Роди и му желаят весело прекарване на плажовете в топлите страни. Обещават, че продължават да се трудят все така неуморно, за да могат да пратят компания в топлите страни на Черния Роди и други подобни нему заслужили момчета на прехода от милиционеро - комунизъм към нов милиционеро-комунизъм. За вечна партийно-чиновническа оргия върху руините на България.

- това не е Кобрата, нали? Трябват ми май нови очила.

Пак продължават с изявления в стил"Цвъко"! Нито е имало следствие,нито съд и присъда- НИЩО, А ВЕЧЕ НОВАТА ЗВЕЗДА В МВР-ТО ПРОИЗНАСЯ И ПРИСЪДАТА .щото БУДА ИМ ДАЛ СРОК ДА КРАЯ НА СЕДМИЦАТА! Ама това щеше да е смешно, ако не беше толкова жалкооо.

Направо ми иде да излеза на протест в защита на правата на наркодилърите, убийците и престъпниците! Как може да ги тъпчат така?!!

Този специално е имал няколко ефективни присъди! Друг е въпроса, че е редуцирал "излежаването" им с декларации! А за безсмисленото упражнение да обявиш Лицето Х, доказано възнало зад граница, за общодържавно издирване - не ми се коментира!

Аре бе - разбили група за наркотици, проституция и поръчкови убийства и не са я следили от повече от 2 седмици (когато е напуснал шефа)? И са го оставили да си излезе ? И не са го следили преди това и не са се свързали със службите в държавата в която е отишъл?

Luna0102

Осъден на 2 г. и 11 месеца, подписва декларация и му остава 1 г. и 11 месеца, ами да беше подписал още 2 декларации и щеше да му артиса 1 месец за следващото "осъждане".

Заснет да напуска страната и обявен за общодържавно издирване?!

А защо я наричат "Кулишевата банда" ?

дори да не е много коректно да замесват името на кулишев, принципно е вярно - лесните, предимно откраднати, пари развращават и раждат престъпници!