Коментари - Убитият в "Св. св. Константин и Елена" е вероятно украинец, стреляно е от автомобил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като гледам спринцовките, читав и добър човек е бил

edno zlo po malko . украинската измет........

Няма българин които да подкрепя украйнските фашисти терористи. В България ги подкрепят само наркомани и продажни мекерета демек измета на България

И двамата грешите Казва се за умрелите или добро или нищо а вие вредни путинофили забравихте как вашите съветски идоли се стреляха и гърмяха до скоро даже складовете с оръжие гръмнаха на наш бизнесмен,добър или лош е наш гражданин така че си мълчете или поемайте на фронта да се биете за осъденото от Хага джудже и наркомана пияниците,медведа и лавров

...на километър по-нагоре, посока кв. "Виница... - по-правилният израз е: "на километър по-нагоре, в посока към кв. "Виница"

Убитият няма ли си име???

Един нациски украйнец по малко всичките Украйнски помяри са за трепане боклуци като великобританските и сащ американо шимпанзета

Вече и автомобилите на понасят хохлите. До последния украинец нали?

Не вероятно, ами Е чистокръвни УКРАИНЕЦ! Сега е получил рестото.

не ни стигат нашите местни мафиоти та и сега украинската измет се довлече

Да не би зеленият наркоман в Киев да е почнал да си прибира дезертиралите у нас мърши ?! И тоз да е отказал, например ... А дано, ама надали.

украинец , та пробабли или южали !

Уктопитека трябва да се унищожава. Това е паразит. А паразита подлежи на унищожение

За убития не се говори лошо, или нищо. Достатъчно е да се каже, че е украинец

Истинският израз е: "За умрелият или добро или истината".

Защо този украинец не се сражава в Украйна, а се е "скатал" в Св. св. Константин и Елена?? Сигурно обслужва украинки, но е направил грешка и е отишъл при рускиня!!

в Бахмут нема спа център.

Едни хохли, застреляли друг хохол! Новината е само, че това е станало на българска територия, но се очаква това да стане ежедневие. Защото новите поколения хохли са възпитане в нацистко-фашистки морал и за тях човешкият живот не струва пет пари. Макар че и на времето голяма част от криминалния контингент беше преимуществено от хохли. Нали знаете че Луканката бе застрелян от хохолска група. Друг е въпросът кой беше поръчител!

Този усраински боклук, този човешки отпадък, защо не е на фроната е усрайна? А иначе, нас българите, ни подготвят за пушечно месо в усрайна..... Да бъде смърт за вазе, еврогейски педеразе!!!!!!

А бе,другарите му се скапаха да правят контраофанзиви,тоз се разгелдисва из българските курорти.Не го ли е срам.

Орките са гадни и грозни евразийци. Генетично увредени исторически нещастници и наши двойни поробители. Владеят най-големият леден блок суша и го смятат за реална територия. Вредят на целия свят и затриват себе си поради глупост. Гнус ме е от тях!

Хе хе хе, хохълчета тъпи и нещастни

Тиквата и някои от шайката, това ги чака! 12г само схеми и дърти измами, гледайте!

"Комплексът, пред който е намерено тялото на убития мъж, е ... собственост на руски граждани." Лесно е да извадиш руснак от Евразия, но как да извадиш Евразия от руснака?

Комплексът е населен предимно с украински граждани....

Руснаците са умни, хубави бели хора. Смел народ победител и наш освободител. Владеят най-голямата суша на земята и имат излаз на три океана. А хохлите са исторически нещастници, които вредят на целия свят и затриват себе си поради глупост.

"правилната дума е орк, множествено орки! Но и те си живеят в техния си свят" Все тая, всички знаем че става дума за москалските човекоподобни. И да, живеят си в техния свят - Кочината Русия.

Кочината е Украйна

Смучат народната кръв,гадовете фашистки!

Път - да не живееш в сграда на руснак, населена предимно с руснаци. Държавата се сменя, манталитетът - не!

в чужда страна, все някога парите свършват и влизат в криминалния контингент

Как знаят, че е на 52 години, а националността му не е ясна.

Американски паспорт и татуировки на руски

Хааа, българи, румънци, украинци, руснаци..... Новината стана напълно по вкуса на тъпите форумни тролове и им дава възможност широко да разгърнат фантазията си... За нас остава да им четем глупостите и да се посмеем от сърце....

А ти още ли си стоиш боцман от десетилетия насам бе, цървул тъп?? Тъй ли не ти порасна още една мозъчна клетка, че да ти станат поне две. И да те напраят поне един вахтен помощник??

До Старпома Аз, отворко, отдавна съм си осигурил старините с много труд и съм спокоен, ама поплювковци като теб, които разчитат на копейки или центове от форума са за ожалване... Ще си останеш ибрикчия цял живот!!!

Боцманът е педераст. На кораба играе на пилон пред моряците

вече 2г храните укромафията,ай честито балъци!

По-вероятно е да е японец.

Какво вероятно, бе, дира? Другите сайтове отдавна писаха - убитият е украинец, убийците - молдовци и румънец.

Убиецът е орка

Такааааа ... Само като си го представя, или по-точно когато се опитам, ме напушва смях. Сетих се за част от текста на една песничка - акула храни мечка с мед ... Та и тук нещо такова. Знаете ли значението на думата орка? Това, приятелю, е ... косатка, кит убиец или - абе наречете го както искате. И си представям сега една косатка как си излиза от вратата на хотела, върви си тя изправена и си ходи с опашката, и идват лошите убийци и я убиват. Така ... ако все пак искате да направите препратка към света на Толкин, то правилната дума е орк, множествено орки! Но и те си живеят в техния си свят.

Вън москалите от Майка България! Да им се отнемат всички имоти в страната с решение на правителството. Само престъпност носят тези евразийци!

Кое правителство? Сегашното ли? Тъй като ги гледам, напълно е възможно да изпълнят такава команда от Посолството...Знаеш кое посолство, нали...

Личи си, че си с комунистическо потекло. Шумкарите в рода ти те лишиха от европейското мислене.

От край време москалите са престъпници.

"Комплексът, пред който е намерено тялото на убития мъж, е ... собственост на руски граждани."

На промития ти мозък не му трябва информация, така и така не може да я асимилира.

От край време украинците са престъпници.

Най-вероятно руската мафия срещу украинската мафия. Жалко за БГ.

"Застреляният мъж във Варна е на 52 години и е украински гражданин" ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- През Март 2022 границите на Украйна бяха затворени и не пускаха да излизат мъже на възраст между 18г и 65г. Как мъж на 51 години (тогава) е могъл да напусне Украйна? Вчера излязоха информации, че Полша ще формира коалиция на желаещите извън НАТО и България трябва да достави 30 000 военни за Русия!!!! Защо?

"Вчера излязоха информации, че Полша ще формира коалиция на желаещите извън НАТО и България трябва да достави 30 000 военни за Русия!!!" Наистина си невероятен тъпак, щом мислиш че нормален човек ще се върже на това...! Но крайно време е прокуратурата да се заинтересува от кратуни като теб и да ви подпука за разпростанение на слухове!!!

Украинеца е изментил нещо румънската мафия,ама онез го намерили.

По какво позна, че е укра, като му знаят само годините?

браво вова nice shot Filter - Hey Man, Nice Shot

кокаиновият бос ЗЕ не прощава на никого

Знаят му се годините,а не се знае кой е убитият.

В украинските паспорти се вписват само годините. По черноморието е издадена заповед, украинците да се настаняват само с години и да не ги питат за имена.

ПродължавамеПредателството ще контролират всички служби, бая гарбидж ще се завърти оттука по пътя към фронта

Не трябваше ли да е на фронта ? Не , убития е предал Мафията на Украйна която източва парите за Хотели и Бежанци . Сега се получи Парадокс в България - Дали НОИ да плаща на БГ Пенсионери или Бюджета ни на Украйна - тоест - Парите за Пенсии отиват в Украйна , и то в Олигарси които купуват имоти в ЕС и САЩ.

Вън укрите от България, само престъпност носят !

И болести

не е ясно в БГ кой влиза, кой излиза, откъде е и дали въобще е излизал....

Изгонете тая паплач от Черноморските курорти!

Педерашките вън от Европа

Неслучайно колата е зелена. Тоя цвят е цветът на парите...

Съсипахте го бандера. Руснаците му изпращат гости, румънци и молдовци му изпращат гости......

Дойдоха тука да се избиват украинските бандюги