Армения и Азербайджан пак ще преговарят за Нагорни Карабах

Президентите на Армения и на Азербайджан поеха вчера ангажимент за спазване на режима на спиране на огъня в Нагорно-Карабахския регион, предадоха АФП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Армения и Азербайджан пак ще преговарят за Нагорни Карабах | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле,само да не стане война че... АРМЕНЦИ,БОГ Е С ВАС!!!

НИЕ ДАВАМЕ ПУШКАЛА И НА АРМЕНЦИ И НА АЗЕРИ, НИЕ СМЕ ПО ДАЛАВЕРАТА, НЕКА СЕ МЛАТАТ. ЗА ДА КОНТРОЛИРАМ ВОДКАДЖИИТЕ ТРЯБВА БЪРКОТИЯ !!!

ЯСТРЕБИТЕ ДОВЕЛИ ДО ФАЛИТ КОРПОРАЦИЯТА САЩ,ИСКАТ ДА СЪЗДАДАТ ОБРЪЧ ОТ КОНФЛИКТИ,ПРЕЧЕЩИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ НА РУСИЯ И ЕВРОПА!!!САМО ТАКА С ПОДЛОСТ,С ЦЕНАТА НА МНОГО ЖЕРТВИ И РАЗБИТИ ЧОВЕШКИ СЪДБИ,ЯСТРЕБИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ОТЦЕЛЕЯТ КАТО СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ!!!СИЛНА РУСИЯ,ГАРАНТ ЗА СВЕТОВНИЯТ МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ!!!

БОГ ДА ПАЗИ АЗЕРБАЙДЖАН !!! АЗЕРСКИ ПРИЯТЕЛИ ЦЯЛ СВЯТ Е С ВАС !!!ВЪЗСТАНОВЕТЕ ДЪРЖАВНОСТТА В ТЕРИТОРИЯТА ОКУПИРАНА ОТ АРМЕНСКИТЕ ЦИГАНИ !!!

Бог да ви помага братя арменци! Да смачкате мръсните резняци слугуващи на отвъдокеанския сатана!

Това става естествено след започналите презокеански инвестиции в Азербайджан. Няма какво да се лъже - във война сме. Все още асиметрична и хибридна но на различни точки и в гореща. Жало, че азерите не си спомнят какво се случва със съюзниците на изключителните - Садам, Кадафи... Единственият изход за Армения е по-бързо членство в ШОС. А и за всяка държава която иска да остане цяла.

Прав си - във война сме: от едната страна вие: Путин, холуите му и слугите и агентите в България, Прибалтика, Украйна и тн От другата сме ние НАТО, демокрацията и равните права

Всъщност думичката нато отдавна означава точно обратното на демокрация. Но щом така се изживяваш, не е зле и да се подготвиш за война. Нашият фронт ще е на границата с Турция. Приготви се за среща с ислямистите и не забравяй да цитираш европасквили докато те обрязват.

Абе арменците да се махат от Азербайджан!!

. . ., както и руската военна база от Армения ;-)

оди им кажи да се махат бе тарикат(селски)

Те и двете страни (арменци; азери) са кротки хора инженери, пък кво им стана та се запуцаха? Направо не ми го побира ума! Иначе им дай на тях да направят нещо хубаво, някоя готина машинария, такова да се стрелят и подобни мизерии -Нее. Чудна работа?!?

Запуцаха се, щот арменците станаха подлоги на Хуйло, който ги подстрекава чрез базата си у Армения, и ей го резултата, предвидим, разбира се.

А в Донбас кога ще се изтеглят зелените човечета?

утре сутрин .други въпроси ?