Млад турчин е заподозрян за убийството на петима в мол в САЩ

В Турция е роден младият мъж, арестуван по подозрение за убийството на пет души в търговски център Бърлингтън, в щата Вашингтон, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Млад турчин е заподозрян за убийството на петима в мол в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е Тероризъм а Ислямски Фанатизъм.Теророризма е просто един от изразите му.

И дайте го видим тоя убавец !

Най-важното е, че не е било тероризъм, а обикновено масово убийство! Значи борбата срещу тероризма е успешна!

Знаем, знаем. Няма сведения то да е свързано с тероризъм. С САЩ няма терористи. Там ги наричат масови убийци. По хуманно и демократично е. Краварски простотии!!!

Законно пребиваващ от някаква турска паланка! Как тоя гаджал стана "пребиващ". Кой напълни Щатите с "тюрбани" и бради! Плъзнали са навсякъде!

Еми ако не е турчин ще е арабин, а пък ако не е арабин ще е турчин.....

Ти албанците въобще не ги броиш за хора.

Какъв терорист е тоя, гръмнал няколко човека . . . кокошкар, само да ни срами ! Терористите се обучават при нас във ФБР и ние ги водим на отчет, тоя не е от тях. Терористите, които ние обучаваме действат с размах. Тоя може да е подставено лице на Путьов, за да може Тръмп да каже, че в Америка имало тероризъм и така да спечели срещу нашия кандидат - Килъри ! Ако нашия спечели, тогава ще разберете какво значи тероризъм, а не да ми пишете глупости тука !

стрелбата не е свързана с тероризм? един вид- не е тероризъм, те турците и другите чалми са си такива. това се предполага да ни успокоява ли?

каква "вдъхновена, интелигентна" физиономия!!! мозъка му слязал в челюстта. прилича на "инжинерите и дофторите", които меркел ни докара

Прави ми впечатление, че винаги след някоя ислямска атака от Дир-а избират най-усмихнатата снимка на атентатора. Така беше и след Бата Клан ! Вероятно тези хора имат и други снимки, но с каква цел се избират най-веселите и усмихнатите, не мога да си го обясня.

Аууу! Е, гати фейса... Ама, вижте го само, какъв е сладур тоя резняк! ;-)... Иде ти да му направиш физиономията още по-плоска!...

Много ясно, че ще е като зомби! КГБ започнаха с атентатите в САЩ за да помогнат на тръмп да стане президент!

Като ти гледам "коментара", стигам до извода, че всъщност ТИ си най-голямото зомби! :-D

Статията съдържа много грешки! Един първолак би писал по-грамотно.

GNUS MI E DA GO KOMENTIRAM

По физиономията му личи ,че е плод на инцест.

Ислямът, тази дяволска религия трябва да се изкорени завинаги от главите на хората! Християнската цивилизация има средствата да изтрие мюслитата от лицето на земята, но друг е въпросът дали иска да го направи!

Да се надяваме, че довечера Тръмп ще постави началото ....

Къв тероризъм бе,на човека просто му се е достреляло и решил да проведе малко практис!А и не се знае дали феса е стрелеца,просто само е заподозрян.

Абе!!! ДИРА не Ви харесват горилите??????????

Хладнокръвно убийство на 5 човека не било свързано с тероризъм..... А как да го определим тогава?

Ето я новата форма на война: бил като зомби . Малко ислямска пропаганда, гарнирана със синтетична дрога, социална изолация и заготовката е готова. С подобни глобални заплахи на два крака, Новият световен ред и централизирано управление ще се прокарат супер лесно. Чипиране на всички граждани и световен контрол от страна на глобални паравоенни институции. Всеки нерегистриран се счита за не-човек и по този параграф ще бъде преследван и/или застрелван без последствия.

А всички регистрирани ги чака смърт в неописуеми мъки, след като се пръсне в тялото им литиевата капсула на чипа. Справка - последната глава от Библията.

Не ти се получава с имитацията, измисли нещо свое и го прокарай. Лесно е - само малко мозък трябва и самостоятелно мислене.

Тоя като го гледате представяте ли си 80 млн негови съотечественици безвизово в ЕС.

Ко пречи? Щом Путин си дава газопровода, значи са стабилни хора.

Путин дава газопровода, Обама - самолети, Меркел ги кани са съграждани, а ние ръкопляскаме по евроатлантически...

Ами да пуснем ли 70 милиона подобни да пътуват без визи в Европа?

Ко пречи? Щом Путин си дава газопровода, значи са стабилни хора.

Ето ви една европейска и цивилизована физономия на снимката, която се е интегрирала и приела евроатлантическите ценности на Запада! Машала аркадаш :-)

дали ще се използва като повод за екстрадирането на Гюлен?

Сигурно го яд на него си,че изглежда толкова грозен, но защо не се гръмна сам, а уби други?

Хайде сега тиквата да ходи да убеждава и САЩ, че трябва да паднат визите за турците а за нас не!