Убиха фелдшер, издирват бивш легионер, вдигнал на крак ГДБОП

Трупът на 72-годишния мъж е открит в здравната служба на тополовградското село Орешник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР прави акция да трие мнения просто защото не му харесва нещо или по-точно има заповед от ГОРЕ! Ако публикувате два или три пъти вашето мнение ви забраняват ИП адреса и ви правят безгласни. ДИР.бг е стартирала супер цензора. Ако четете внимателно по-стари коментари в която и да е статия те изчезват. За Фандъкова статиите са със забранен коментар. ДИР е цензор и ще придвижи България да е над 111 място по свобода на словото. Даже да ми забраните този ИП адрес има още хиляди. Ще пиша непрекъснато това съобщение за да е ясно, че цензорирате хората и така изкривявате коментарите и усещането към статиите! Виждам гнусни и обидни коментари които стоят. Виждам как изчезват интересни и не стандартни мнения, независимо дали ми харесват. Моля хора обяснявайте на ДИРа, че са цензори. Забележете колко по-малко коментари има под всяка една статия...

Потърсете в жиганската маала, стига с тези "легионери" дето ще се "самоубият" малко преди да бъдат заловени...

80 човека, от нашите елитни части, не могат да се справят с един човек. ПОЗОР!

Ако толкова видят зор, да викнат братята франкофони, онези дето не разбраха, че бият френски командоси.... :))))

Не, приятелю - справянето е лесно - от 300 метра,снайпер и ... чиста работа! И, повярвай ми, имаме добри снайперисти! Така правят в САЩ! Слава Богу, не сме САЩ! Тук полицията се опитва всячески да опази живота както на жертвите, така и на престъпниците. И е по-добре. Тогава се е разминало без жертви, но очевидно този момък е куку и най-вероятно доктора, Бог да го прости, е засегнал чувствителната му персона. Кой знае на какво са били във френския легион. Та ... за да не влизам от тема в тема - сещате се за оня, дето го убиха с гранатомет - после и дело загуби България в Страсбург. Та ... от далече оставете го да се успокои, со кротце, со благо и со малко ... ако трябва и сръбска музика накрая!

С нетърпение очаквам времето, когато нашите специални части ще започнат да се държат като истински такива. Ако при опит за задържане бъде оказана съпротива и се стреля срещу тях, следва да се стреля на поражение! Пито, платено, няма никакъв процес, нито съкратен, нито не съкратен! Крайно време е крими контингента да разбере, че няма глезене!

Бай Иване, нямало е опит за задържане, а опит за връчване на призовка. 80 души за връчване на призовка е позор.

Ако (ако) този го е убил фелдшера е жертва на демокрацията. При комунизъма щеше да гние по затворите и човека да си живурка и да работи, макар и на преклонна възраст. Колко ли са вече такива жертви като фелдшера

Ами тъй ша я тя... Пуснали го под парична гаранция... И сега кв'о?....

И какво стана сега, ние ги хващаме, те ги пускат. Ако си беше в затвора, фелдшерът сега да е жив, а сега гонете Михаля.

го нарочиха за нещо и явно ще го убият, така и няма да разберем за какво

Сега да подведат под отговорност първо експертите, които са свидетелствали, че куку не е куку, а след това и съдиите, които са го пуснали.

БОГ ДА ПРОСТИ ГОСПОДИН ФЕЛДШЕРА

САДИСТ ПСИХОПАТ

От заглавието може да се направи следния извод, убили са фелдшер и бивш легионер го издирват, защото вдигнал на крак ГДБОП, явно им е прекъснал играта на белот! Дирници вашата неграмотност е безгранична!

Да...ама, да знаеш как ТРИЯТ...там грешка нямат ! Пуснат някоя "новина" ,влизаш в нея ,гледаш ...2-3000 влизания има, а само 30-на коментара,които все така си стоят ,даже и в продължение на 24 часа.Особено пък, когато преобладаващите коментари, са против "правилната линия" за ,която поръчителите са платили и наредили да се спазва . Не става въпрос за цензура при използване на неприлични изрази, а просто на ПРОТИВОПОЛОЖНИ МНЕНИЯ . А троловете на хонорар се вихрят с техните си простотии и псувни дори.Тях не ги закачат,защото са на договор от един и същи "работодател. Преди години ,помня коментарите са стигали и 1000 -особено по парливи теми.А изтритите си стояха и поне можеше да се съди ,колко са били. Сега направо изчезват . А колко са грамотни...остави...знаят само да трият,"метат" и ..."помитат" !

Глупости на търкалета. Цъкни на най-коментирани - едната новина има 765 коментара. Иначе някой като вземе да пише цинизми в първия пост и като го изтрият заминават и другите 10, които са му отговорили. Недейте да (се) псувате, ограничете расистките изказвания, недейте да клеветите и няма да ви трият. Като си заминат вечер модераторите се почва тук едно каруцарско псуване на майка и т.н. и си мислите, че всичко е позволено. Нали гледам вечер колко народ си изсипва простотията тук. И през деня някои минават между капките щото модераторите не могат да засекат всички. Освен това си има и функция за докладване, който влиза само от мобилен може и да не знае тази подробност. Запазете цивилизования тон и няма да ви трият.

Всички недоволни не можете да забаните, а на ей тоя и виагра не може да му вдигне рейтинга!

Бил е на 72 и е работел! Да почива в мир човека. И сега кой ще преглежда хората? Ще дойде лекар от Германия на тиквена заплата? Съмнявам се въпреки това тиквата лъже, че терминал 2 е пълен с завръщащи се лекари от гурбет заради тиквена заплата...

Работеше, защото беше кадърен, малко такива останаха по селата... прекрасен човек беше, мир на душата му

че е заклал коня на някакви цигани, какво реално престъпление беше извършил този човек? Всеки склонен и способен да се защитава от полицейски произвол се смята за престъпник по подразбиране. Изпратиха 100 тежко въоръжени полицая, за да му съобщят учтиво да се яви за справка за някаква дреболия. Хайде, де!

jingiby

Съдиите и прокурорите са като депутатите - имат имунитет. Дреме им на пуловера за простотиите които вършат....

А може и фелдшера да е обслужил някой болен, както само българските лекари си знаят и го правят...

Човекът е бил на 72 год. , имайте малко уважение! Вероятните причини човек все още да работи на тази възраст са: а) пенсията за нищо не стига; б) няма друг лекар/фелдшер в това село и никой друг не иска да дойде; в) човекът си обича професията, за него тя е призвание и продължава да работи въпреки годините. И трите причини изключват немарливо отношение към работата, още повече, предвид годините, човекът е бил от старото поколение, за което думите морла, чест и дълг все още имат някакъв смисъл. Не бързайте да съдите и да слагате етикети.

tonk11

Трябва да приемат закон, че съдята носи пълната отговорност за постъпките на този дето пуска под гаранция или под домашен арест. И при нарушение го замества в пандиза. И да видим тогава кога и как ще пускат. Обаче не става. Имама една позната - съдя. Като равих тази теза / когато пуснаха турчина дето уби мотористите - мъж и жена/ и направо полудя. А като и казах, че аз и плащам заплатата с мойте данъци, щото тя като съдя реални пари не изкарва, и изведнъж спряхме да сме познати.

А ти що си мислиш, че не могат да те приберат и да се обясняваш, ма не бях аз? И съдията да не те пусне, по твоята логика?

tonk11

Интересно този като са пратили 50 души да го приберат дали е казал, че не е той и затова да са го пуснали а? Що говориш глупости бе? А турчина дето блъсна мотористите и той ли не е бил той?

Неграмотнице,пише се съдия,а не ”съдя” !

tonk11

Прав си. Имам грешка и не съм я видял. А ти грамотния, не виждаш ли ник-а? Пише tonk. Мъжки род е. Аман от грамотни разбирачи.

и изкараваш заплатата?!? Ти не правиш разлика между съдя И съдИя, неграмотнико. и предлагаш пълни безумия , защото мисленето не ти е известен процес.

Ами да , кой друг да изкара заплатат на един съдия освен работник ,произвеждащ продукция !!! На полиция , военни , депутати , съдии ......... от къде идват парите за палати ? Да не си ги изкарват те ? И е нормално . Тяхната работа не е пряко да си изкарват парите. Само че, тях не им пука дали работят добре и съвестно или се моткат. А някой даже и мислят как да изкарат 15 и 16 заплата.

tonk11

Ами да. Аз и изкарвам заплатата. Аз произвеждам продукт и внасям данъци в тази държава. От тези пари им плащат заплатите. Когато в моята работа допусна грешка си плащам за нея. Нормално е и така трябва да бъде. Този съдия е допуснал грешка и е освободил човек, който в последствие е убил друг човек. Как ще плати за своята грешка?

Човекът е прав - сидиите включително се занимават с непроизводителен труд. Сложен, но не производителен. Не произвеждат стоки и услуги. Няма лошо. И наистина - съдиите носят морална отговорност. При нас журналистите ги крият, така че и това не носят. Иначе да - трябва да са сменяеми по мандат, не за конкретно дело. Няма начин да носят отговорност за друг човек - това е идиотия някъде от първобитнообщинния строй сигурно.

А па премиерът каза, че терминал 2 бил задръстен от българи, които се връщат за да продължат живота си в тази убава страна.

И защо всички решихте, че е той? Между другото не той вдигна ГД лещата и Анакондите, а някакъв гробарски активист ли, чиновник ли беше. Тази операция си беше поредна смешна пушилка за няма нищо. Сега веднага го обявяват за убиец, а не ни обясняват по какви улики се насочиха към него. Накрая ще го самоубият със/без заглушител и ще приключат случая, а "дали е така, кой ще ми каже..."

Защото има свидетел !!!

защо не пише така?

'80 полицая залавят един френски легионер.' - Това директно може да го пратите в посолството на франция и да получите целувка и някой лев. Дал френска целувка - взел френска целувка. 'Заловен и пуснат.' - Безценно Как и защо легионерът, който явно може да изгърби полицията в малък град без проблем, отива да убива 72 годишен фелдшер е мистерия, която заслужава есктра внимание. Разбира се истината никога няма да излезе - полицията ни вече е намесена. Общо взето жалка статия за още по-жалка полиция в рекордьорът по жалкост държава.

Подписка от населението към ръководството на МВР - "Спешно докарвайте хората от Коиловци! Те имат опит с френските командоси!"

Смъртна присъда

Дали с паричната гаранция държавата се замогна ??

Адвокат Краев и съдията пуснал примата са убийците на фелдшера.

А Тиквата говори колко е добре и как българите се връщали на талази...

Ало, Тиква, знам, че ме видя на летището на пристигащите, но само да ти кажа, че минавам за малко, така че не ме пиши в списъка! Искам да си дойда с цялата фамилия, но не искам ти да ме управляваш! И знаеш ли защо? Защото си ТИКВА! Това, мисля, е достатъчно основание. Иначе България си е все така мила, хубава и лелеяна за всеки българин! И, Тиква, искам също да знаеш, че децата ни учат български. Сети се сам защо! Не е само от патриотизъм. Чакаме шайката, която оглавяваш, да се разкара по чужбините, при палатите си, за да можем ние да си дойдем у дома. През това време инвестираме в езици и образование на децата си. Не сме нискочели гурбетчии, професионалисти сме и за нас хляб навсякъде по света има, но това не значи, че ни е гот извън страната ни. Ти уреждаш децата и внуците си с крадени от народа пари, а ние "уреждаме" нашите като ги напъваме да учат по няколко езика и да си хванат хляба в ръцете, за което, Тиква, ние, техните родители, бачкаме яко, защото децата ни само на нашия труд могат да разчитат.

за един дигнали 80?!? колко трябва да са зле да за се компенсира с бройка до 80!

Правилно е, и повече да вдигнат, е правилно. Сега е моментът да го намерят-по горещи следи и с обучени кучета.

БХК да се задейства веднага . Да спасява . Тц ! Не може ..не е циганин .

Ами то се вижда от самолет, че не е. Написали са му имената, има и снимка, не е от привилегированите.

„Пачелиев е обвинен в заплашване, за да принуди полицейски служители да не извършат действие по служба и в държане на взривни вещества, оръжия и боеприпаси без разрешително. “ И вие тоя сте го пуснали под гаранция и повече от година не можете да го осъдите?

Ето някои хора може вече да бъдат щастливи... Многократните призиви за пребиване и убиване на лекари дават вече резултат. Този легионер може да издигнете в ранг на национален герой, може да се гордеете с него.

Знаеш ли нещо за този лекар, че говориш глупости, знаеш ли що за човек е...?! Е аз знам, единственият фелдшер в района, отдавна пенсиониран, когото цялото село моли всяка година да се връща в здравния център и да ги лекува...и той го правеше, защото си обичаше работата !!! Съвестен, добродушен,всеотдаен, никому не навредил, а напротив.Когото и да питате в района ще ви каже все хубави думи за него.Нямам обяснение за стореното, мога саво да съжалявам, че си отиде по толкова нелеп начин . Желая много сили на близките му.

Не си разбрал иронията в поста ми.

Ако някой съдия не беше отсъдил "по съвест" този индивид да бъде пуснат на свобода срещу парична гаранция, сега възрастния човек щеше да е жив. Няма държава където да стреляш по полицаи, за залавянето ти да се организира мега акция продължила часове наред и след няколко месеца да си на свобода. Всичко това е казано при положение, че той се окаже убиеца, може и да няма нищо общо, но пак не трябва да е на свобода според мен. Кой гарантира, че този човек не е опасен за околните, паричната му гаранция ли?

Хаха, прочети за Любомир Крумов, там нещата са още по-брутални. Накратко Любо Гъзара си седи в задръстване и натиска бибитката като обезумял. Нпкакъв от близкото заведение му прави забележка. Това става в центъра на София през 2016та. Любо по прякор Газара паркира, връща се обратно и пребива човека и приятеля му, като направилият забележката си удря галават, изпада в кома и след месец умира. Газара е пуснат под гаранция от 1500 (хиляда и петстотин, да не помислиш, че съм изтървал някоя нула) и в момента си е на свобода!

Да, има и други такива случаи. Само в България съда преценява, че щом след побой не си умрял директно от юмрука или ритника, а си се ударил в тротоара или си си глътнал езика или си получил инфаркт или си умрял след 1 месец и т.н., следователно нямаме убийство, а имаме нещастен случай и убиеца го съдят за хулиганство и нищо повече. Пропаднала работа и не виждам как ще се оправи докато не изринат всички магистрати с пословутата им "независимост" и "съвест".

тоя е слаба ракия ! Да дойде Бай Петко от Лясковец и да им направи сам засада в къщата... Помните ли как бай Петко засади един... както трябва... или приятелсия огън го засади...

tonk11

Интересно, дали ще го повториш това ако сме очи в очи? Да видим тогава ти каква ракия си?

Един по-малко.

Ти нормален ли си? Или си гнусен трол, т.е. човешка измет?

Сега 3 месеца ще го издирват и накрая ще се самоубие!

мисля че точно това е правилната развръзка

Ще го самоубият.