17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой Свят Българин да е видял добро от датчанин ! Датчанин да ни е освобождавала от турско и еврейско робство? Случайно якой да не знае,че датската монархия е рода със Сакскобурготските цигани? Ами да го духат и датчаните и Дания . Извратени боклуци чревоугоднически! Цингари! Русия и Китай ще ви обяснят откъде изгрява Слънцето,мама ви извратена рогата! Мангали ашкеназки крадливи вонящи!

Само политкоректни изводи от разследванията. Ситуацията е под контрол демек.

убиеца си е бял хахах дееба и малоумните ви компплексари сте тук

Той може да прозрачно бял, ама като напише един трол тука от 15 различни акаунта, че е някакъв друг, адски умни български читател, ще го запомни като някакъв друг. И то, не точно този, а по принцип. Което е и целта на занятието. Помниш ли боклука дето се гореше от Италия и ЕС в България? Повче от 50% от боклука, който се гори в България идва от страни извън ЕС, ама по цял ден се повтаряше, как гори блклука на ЕС и хората си го запонмиха. Като смяната на номерата на колите. ЕС беше виновно. И за двете смени. А в ЕС си карат със старите номера... Щото не са и чували, че е задължително, ако не напускаш страната си... Та, така работи пропагнадата.

Комплексарите сте при Сорос,иначе-ГЛАД…!!!

регистриран е в психиатрията. Освен това преди да стреля вчера е пуснал снимки в нета, на които пише, че ... име на лекарство .... не действа вече. В Дания е проблем, че доста нестабилни психически хора, били на лечение продължително, напоследък се пускат свободни в обществото, защото места в клиниките няма. Болните сами осъзнават проблема си, но са безсилни да се борят сами. Този и той е търсил помощ, но........не му е била оказана навреме.

В YouTube канала заподозреният извършител е публикувал и мноgo видеo, на които позира с огнестрелно оръжие, а под няколко от тях се появява текстът: „Кветиапин не действа.“ Кветиапин е медицинско лекарство, използвано за лечение на психотични разстройства и в понеделник сутринта полицията успя да потвърди, че заподозреният е известен в психиатрията. På YouTube-kanalen har den formodede gerningsmand også lagt en række videoer op, hvor han poserer med skydevåben, og under flere af dem fremgår teksten: 'Quetiapine doesn't work.' Quetiapin er et medicinsk middel, der bruges til at behandle psykotiske lidelser, og mandag morgen kunne politiet bekræfte, at den mistænkte er kendt i psykiatrien.

….последна информация от Америка за България…

22 годишен, от датския етнос - така го обявяват. Психясал, най-вероятно от игра на Коаунтърстрайк. 3ма убити и 4ма в критично състояние. Ужас. Отиваш да пазариш и някой ти изкача с патлак и те убива. ...Ще му дадат 12 год. затвор, ще напише книга и направи филм за Нефликс. Ще съди държавата за нечовешки условия и ще му дадат пожизнена пенсия, защото е стресиран. ...Това, че си бял не значи, че си христянин. В съвременния свят на Запад почти няма христяни, само консуматори и христяни на маса.

че когато черен убие някого... всички черни са лоши... Сега не трябва ли да вием че всички бели са изроди ?

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Да му отрежат пишката и да го направят пиче.

Миналата седмица в Норвегия беше също психично болен. Цензурата освирепява …

Тва всички българи ли сте еднакво прости?

Щом пишеш на български, а се представяш за не-българин... За такива като тебе няма нлечение!

А не компликсиран като вас.

Чиба,бе соросоид! Българите СМЕ достатъчно умни! Ти явно си от малцинствата…

хахахахахахахахахахахахахаха затова ли не можете да си оправите държавата 30 години бе? Хахаха били умни хахахахаахахахахаахахахаха

И по случая се е сдобил с пушка и боеприпаси? Поредният психично нестабилен и културно различен джагал...

нали уж убиеца е бил черен или арабин…а какво се олаза че е…бял изпаткал християнин… Аре сега…няма ли да кажите как всички бели християни са изроди?

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

нали в европа били забранени оръжията такива работи се случвали само в америка защото там оръжията били лесно достъпни бла бла бла...

В САЩ убийствата са пъти повече от в ЕС. Има си коефициент на убийства (убити на 100 000 за година) и се увеличава в САЩ. Вече вървят към 7 коефициента, а в държави от ЕС е под 1.

В Европа са забранени оръжията само за нормалните хора, защото политическата шайка се страхува от оръжия в нормалните хора. От оръжие в ненормалните, политиците не се страхуват, защото това оръжие на практика не може да се насочи срещу тях.

Когато някой с оръжие изкука, се случват такива неща. Когато няма оръжие го напсува или удря. Кое от двете е за предпочитане? Отделно оръжието променя психиката. Човек с оръжие е много по-вероятно да изпадне в конфликт, от човек без оръжие.

+++++

Аз лично предпочитам да имам възможност аз да застрелям ненормалния, вместо той мене. Ти как предпочиташ?

От Валби се дигнал чак в мола на Орестад та да трепе! Не се връзва да е луд.

Едва ли е луд и да си намери оръжие и да знае че в мола ще има мишени за тренировка. Или психиатричната им система е прекалено либерална..то и в Бг лудите не се лекуват и са по улиците че не бишо хуманно да ги затварят..

в заведението, в което ще го настанят, ще живее по-добре от половината българи на свобода .

В заведения се вкарват само опасните за околни и себе си. По принцип.

Кажете името на терориста. Предполагам, че не е Андреас, а Мехмед и затова ви е страх да кажете кой е атентатора. Дане ви кажат, че сте расисти

И дали июа брада

5+