Коментари - Убиецът на Георги Марков агент „Пикадили” е успявал да води за носа и Държавна сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

навремето съмгледал интервюто с агент "Пикадили"! той каза ,че не познава ГМ и не е убиеца!! сега ХХ се прай на важен да не го забравят! истината е ,че ГМ е троен агент!!!

Георги е предател.

"Франческо Гулино, с кодово име "агент Пикадили", е основният заподозрян за убийството на дисидента Георги Марков". Не "е основният заподозрян", а "е БИЛ основният заподозрян"! Минало свършено време. Не са намерени доказателства, не е осъден, той е 100% невинен! Така, че да го наричате" убиец" е гнусна лъжа.

хубав мъж е Георги Маков

Той и навални убавец. Убавец продажник!

Като помня какви смешки разказваха англичаните за "убийството" на Скрипал, каква комедия беше с "доказателствата", още повече се убеждавам, че и "убийството" на Марков е от същия сериал ...

Оффф, ето го пак смотльото със смешната снимка :) Защо мислиш, че това, в което "се убеждаваш" вълнува някого? Освен това май открито подкрепяш режим, който по нашето законодателство е обявен за престъпен? :)

Гледаш ли колко минуса имаш още отсега? Човекът е абсолютно прав. Спри да сереш лахняните си коментари под всяко обективно мнение!

Гледам. Мислиш ли, че ми пука за тролски минуси? За инфо - живял съм в онова "лайняно" време, помня го и знам как беше. Не се напъвай. Всъщност защо ли се занимавам - вие тук сте си русороби :)

А - и още нещо. Това че ти, смотаната снимка и още няколко трола мислите, че англичаните разказвали "смешки", нали се сещаш че по никой начин не прави техните твърдения неверни, а твърденията на рашистите, дето казват истината само по погрешка и ако са пияни - верни. :) И за по-младите, ето едно стихотворение от големия Радой Ралин: "Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята." Ай със здраве :)))

"...англичаните разказвали "смешки", нали се сещаш че по никой начин не прави техните твърдения неверни...." Верни като организираните от тях БУНТОВЕ на помаците в Родопите ли? С водач АНГЛИЙСКИЯТ МАЙОР СЕНКЛЕР? Които бунтове дават удобен предтекст по време на Белрлинския конгрес 1878 Родопите да бъдат върнати на Турция. Толкова за английската политика на Балканите. А през Втората световна вместо да подкрепят Хитлер и германците, те подкрепят Сталин. А сетне пък след войната най-вероломно се обръщат срещу доскорошните си съюзници, руснаците. А преди това Чърчил е писал телеграми до Сталин и Молотов: "Слава на Червената армия! Слава на великия Сталин!" Няма три години от края на Втората световна и Чърчил изнася онази известна антируска реч във ФУЛТЪН, АМЕРИКА! Е, това принципна политика ли е? България можеше да бъде освободена още в 1850 година вместо в 1878 г. АКО НАГЛИЧАНИТЕ НЕ БЯХА ЗАПОЧНАЛИ КРИМСКАТА ВОЙНА!

Това стихотворение-пародия, което смяташ, че е на радой ралин, за него някой тук беше писал, че е от друг автор. Дори точното име на когото беше написал.

Народното събрание не е орган, който може да издава присъди. А за да се издаде присъда, вече повече от 2000 години се изисква обвиняемият да има професионална юридическа защита.

Защо въобще се пише за "убиеца" при порожение, че всичко са предположения?

Интересна информация. Колко е достоверна и те не са сигурни. Шпионите вярват в своите лъжи и това е техния реален живот. Ако не вярваш в лъжите си ще те хванат. Но освен изкусен лъжец, трябва да си добър дипломат, оратор, да имаш сериозна обща култура и допълнителни умения, знания в други сфери за да успяваш, да реализираш задачите си! Ще е интересен филма ако го направят добре.

Хмм, какво интересно можеш да видиш от този филм, след като авторите на статията твърдят, че всичко е в сферата на фантастиката? Дори "незевисимия" дадтски съд, не е установил участието на този"агент" в "убийството " на Георги Марков? Най-вероятно е починал от спин или някоя друга болест, и затова пишан, че уж някой го е убил! Приказка за глупаци!

Дойчевеле ще бъде ли така добър да ни информира за ЖИТИЕТО и БИТИЕТО на КОМУНИСТА Г. Марков, ЗНАМЕТО на ДЕМОКРАТИТЕ?! Из писмото на Г. Марков до приятеля му Д.Бочев 18-22. 02.1977 г., Лондон "Когато пристигнах тук, на Запад, бях много изненадан да открия, че почти всички хора, които срещнах, и тукашни, и емигранти всъщност се бореха и мечтаеха да получат в живота нещо, което аз бях захвърлил в България – пари, гарантирано положение, слава. Почти всички и англичани, и германци смятаха, че аз съм бил луд и че е абсолютно морално да лежиш на гърба на цял народ и да си живееш като привилегирована гадина. Този морал така ме порази, че тогава разбрах, че обществената съвест на Запад е или мръсна политическа игра на деня, или куп лАйна, че тя не е искрен отклик на нищо, защото малцината честни и искрени донкихотовци, които милеят за човешкото достойнство, нямат достъп нито до радио, нито до телевизия, нито до вестници. Ако търговските интереси на Запад повеляват, те са в състояние да започнат да свирят съветския химн редом със собствените си национални диАрии. За мой и твой ужас, това е действителността. Това е все същият конфликт между партията и отделните творци. Ако комунизмът някога дойде на Запад, уверявам те, че техните диктатури ще бъдат далеч по-отвратителни от нашите – източните. Но ако не дойде, причината за това ще бъде, че техните обществени форми са по-съвършено неморални и по-солидни укрепления за посредствеността и бездарието, основите на несправедливостта са много по- дълбоки и парфюмът на демагогията (за да прикрие миризмата на лАйната) – много по-силен."

За 30г и ние го разбрахме, че не е хубаво да се живее със западняшки ценности.

По това време другарко в комунистическа България не можеше да се бориш нито за пари нито за положение нито за слава. Колко ще получаваш зависеше от партията а за всичко останало-според партийните заслуги. Естествено вие като потомствен комунист и привилегирован партиен секретар няма как да го знаете.

ЧИЧЕ ЛИЧИ СИ ЧЕ ВЯРВАШ В ТАЗИ МОЗЪЧНА ПРЪДНЯ ДЕТО СИ Я СЪТВОРИЛ . МНОГО СИ ДАЛЕЧЕ ОТ ИСТИНАТА .

Селски, точно така е. КОмунизмът е отвратен. Защо не бягате в Куба или в Северна Корея, а си пращате децата на запад? А, чичовото?

Лъжци! Вадят пари с измислици! През1970г и изобщо по времето на живков не е имало внос на автомобили втора употреба от Запад, а камо ли и бази за такива резервни части.Запознати със случаят твърдят,че Марков е бил служител на ПГУ, разкрит е от Ми 5 и е убит за да се хвърли вината на България, както по късно е използван и Агджа.Манете ги тия партиини обременености и гледайте фактите.... Някой знае ли защо Марков е имал възможността с благословията на живковистите да посещава прогнилият Запад?

Разполагаш и с документи, с които да потвърдиш собствените си измислици?

Дрогарьо, чети и чужда преса, а не само брошурите на лица подписващи се за пара срещу лъготене.

Има български документален филм за убийството на георги марков. Включително и с документи, както и с разказите на бивши агенти на държавна сигурност. Сега извинявай ама при положение че го има наличен филмът и твоите любими агенти от държавна сигурност в прав текст си признават как са организирали убийството и как са получили разрешение от москва-дали с няколкото си платени коментара ще го промениш?

А досиетата на датските и английските служби защо не ни ги предадат и да ги публикуваме? Очевидно е, че има такива! Не може ли цялата истина? А?

Вашата любима русия не е предала дори откраднатите български архиви. А пък вашия опит за водене на платена пропаганда е меко казано идиотски. Коя държава без значение дали от вашите любими диктатури или от демократичния свят някога е предавала за публикуване просто ей така досиетата на тайните си служби?

Георги Марков е бил агент на ДС и е работил за България. Просто се е опитал да лети по-нависоко Ахгличаните са го прихванали и са го убили. При което всичко е приписано на България, спор няма, добре направено. темата с отровите е любима английска тема. Аланглетата са без особена фантазия и всички постановки превъртат през отрови. Дали новичок, преди рицин. Или полонии с Латвиенко или гротескната измислица с Навални. Всичко правят типажно. Винаги се оказва, че набедените нямат интерес да се случва това. И винаги се извършва по един некадърен начин. За английските дългокосмести няма проблем, каквото им подадеш, това поглъщат послушно и дисциплинираното. Но това е плод на дълга дресировка. И ние си имаме такива life-users.

И другарите комунисти съвсем умишлено лъжат в собствените си документи. И бившите агенти от отдела за ликвидиране на такива като георги марков в чужбина също публично са излезли и лъжат. Всички лъжат само платените пропагандаторчета пишещи в интернет не лъжат.

В 9 клас учехме по литература Уилям Шекспир. "Хамлет, принц датски". В драмата, написана от АНГЛИЧАНИНА ШЕКСПИР се говореше как кралят е убит от узурпаторите на трона, докато спи. ЧРЕЗ вливане на силна ОТРОВА в ухото. А шекспир е живял някъде в 16-17 век доколкото си спомням. Значи ОЩЕ ТОГАВА АНГЛИЧАНИЕТ СА ИМАЛИ ГОЛЯМ ПИЕТЕ КЪМ ВСЯКАКВИ ОТРОВИ. Използвали са ги масово и имат натрупан опит с отровите. Дори и ШЕКСПИР в драмите си описва ОТРАВЯНЕ. Да си припомним също и драмата РОМЕО И ЖУЛИЕТА. Отново завършват живота си с ОТРОВА. Дали е случайност всичко това?

За да мълчат политкоректно датските служби при положение, че знаят за признания на Пикадили си има причина. Ние сами се изтърбушихме с хастара навън и си предаваме агенти, което никой и заради никакъв комунизъм не прави! Днес борбата с комунизма е пак равна на борба с руското влияние в нечии болни глави, но датските глави са здрави и не участват във велешка пропаганда.

А кой накисна България за папата? Какво са правили на Антонов в затвора за да се побърка? А по настоящата тема- кой и какъв е бил Георги Марков?

Не разбирам зашо комунистите биха убили човек написал това в писмата си до Димитър Бочев: Когато пристигнах тук, на Запад, бях много изненадан да открия, че почти всички хора, които срещнах, и тукашни, и емигранти всъщност се бореха и мечтаеха да получат в живота нещо, което аз бях захвърлил в България – пари, гарантирано положение, слава. Почти всички и англичани, и германци смятаха, че аз съм бил луд и че е абсолютно морално да лежиш на гърба на цял народ и да си живееш като привилегирована гадина. Този морал така ме порази, че тогава разбрах, че обществената съвест на Запад е или мръсна политическа игра на деня, или куп лайна, че тя не е искрен отклик на нищо, защото малцината честни и искрени донкихотовци, които милеят за човешкото достойнство, нямат достъп нито до радио, нито до телевизия, нито до вестници. Ако търговските интереси на Запад повеляват, те са в състояние да започнат да свирят съветския химн редом със собствените си национални диарии. За мой и твой ужас, това е действителността. Това е все същият конфликт между партията и отделните творци. Ако комунизмът някога дойде на Запад, уверявам те, че техните диктатури ще бъдат далеч по-отвратителни от нашите – източните. Но ако не дойде, причината за това ще бъде, че техните обществени форми са по-съвършено неморални и по-солидни укрепления за посредствеността и бездарието, основите на несправедливостта са много по-дълбоки и парфюмът на демагогията (за да прикрие миризмата на лайната) – много по-силен.

Марков е нереализираният и изгубил блясък бисер на кгб...айдее драскайте..

Не е бил подходящ за агент. Творец, който разчита на своя преценка. какви заповеди ще изпълнява? Бил е ценен, но не и като агент.

ГЕОРГИ МАРКОВ СЕ Е ГОТВЕЛ ДА ПУБЛИКУВА СТАТИЯ .... ЧЕ ЗЕМФИР ЯШАРОВ ЖИВКОВ ..... Е НЕЗАКОНЕН СИН НА ФЕРДИНАНД САКСКОБУРГОТСКИ :)

Убил е едно мръсно продажно лайно - правилно. Де да имаше кой да избие днешните гъзолизци.

Ти отдавна нямаше да си жив.

Ами ако е заслужавал да бъде убит?

УМОРЕНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НА ЗАПАД ГИ УБИВАТ ..... ЗАЩОТО ИМ СА ПО ПОЛЕЗНИ МЪРТВИ :)) .... СТАВАТ ЗА ПРОПАГАНДА :)) ....

Още си жив въпреки че отдавна си се компрометирал като глупав руски трол.

Това, което разбираме от последните писма на Марков от Англия, той не бил очарован от живота там, въпреки че имал не лош граждански статут като човек на британското външно разузнаване, МИ6. Явно с тези си приказки за "Изгубения западен рай" си е докарал гнева на новите си господари.

с една дума, искал да се върне в България, където се ползвал с привилегии с брат дипломат в Италия, при него всъщност той официално заминава, в дружинката на Живков, зачиждал на Джагаров че се ползва с по-голямо внимание от него, отишъл в англия да става голям писател, че Англия си нямала, но му се присмивали, че говорел славянски английски без идиоми, а в решпортажите няма дума лоша за Живков, напротив нарича го "интелигентен", дума която никой българин не би използвал за Живков.

То тогава ако в бил изгубен рай, когато социалистическия блок им пречеше да се разпищовят като в днешни дни, сега вече не знам какво е.

Всеки, който е живял по онова време ще се изсмее на глупостта, че убийството на Марков точно на рождения ден на Тодор Живков е било един вид "подарък" за него. Как си го представяте Тато, който беше един прост, но иначе добродушен правешки селяннин да поръча нечие убийство за рождения си ден? Или пък още по-абсурдно - да не го е поръчал, пък службите решили да го зарадват с убийството на бивш негов приближен? Службите, извършили убийството просто са преиграли. Допускам някаква вероятност да са дори КГБ, но много по-вероятно е да са британските служби. Това с рождения ден доказва пълно непознаване на обстановката в България, българската народопсихология, ако щете и на характера на самия "Тато".

За тия с минусите ще допълня - когато се извършва престъпление с цел пропаганда е много важно да има т.нар. "димящ пистолет". Как иначе ще го припишат на правилните хора и медиите ще имат версия в която да няма никакви съмнения? Примерно - срутени небостъргачи, стоманата разтопена от ужасния пожар и изведнъж сред отломките - непокътнатия паспорт на терориста, който е бил във самолета предизвикал експлозията. Или пък - отравят известен дисидент, обаче не с какво да е, а с нещо, което може да се добие едва ли не само в Русия, полоний примерно. Или тайно отровно вещество, "новичок" с който не само че успели да убият само котката на единия "отровен", ами после пробвали да го сложат... в гащите на баш дисидента дето уж ще свали Путин. Ама пак не сработило. За интелигентните хора подобни "доказателства" са смехотворни, но за масата хора, особено на Запад - стават. Така и с рождения ден на бай Тошо, смешна работа.

Дойче веле по-добре да си коментират дейността на техния човек вилхелм Канарис през ВСВ. Това е ръководителят на абвера (немското военно разузнаване), който се оказва английски агент и през цялото време е заблуждавал тъпака Хитлер. Канарис, излъга Хитлер, че да нападат Англия е безсмислено, по-добре и по-бързо и даже по тениски и шорти ще завладеем СССР. Швабите го разкриха и го обесиха накрая, ама то вече всичко приключи за тях! Та , оказва се че всъщност немците са водени за носа от английски агент, който препоръчва да нападнат СССР и те като тъпи, но изпълнителни тръгват без да мислят!

Много точно е написано всичко. + 100

Чудесен човек, патриот и автор, който неведнъж е променял позициите си. Търсил е изтината и е бил искрен на максимум. Достигнал е до някои важни истини още тогава - в генезиса на днепните ни проблеми. А това е опасно по много причини.... Кой го е убил и защо, не е ясно.

и кой е убиецът, такива хубави криминални филми правят англичаните, а убиецът на Георги Марков е неуловим за тях.

Не бяха споменали нещо около убийството на Георги Марков, щях да реша, че изборите са отменени.

и лицемери сте русофилите! Били онези от МИ6! А зад опита за убийство над Владимир Костов през август на 78-ма година на летището в Париж? И зад него ли не стоят ДС със своят учител и вожд КГБ? Този първи опит е неуспял и само няма и две седмици на 7. септември, на връх рожденният ден на Първият, успяват с ликвидирането на Марков. Но за тяхната съдба ср говори! Владимир Костов почина едва наскоро…Но за съдбата и смъртта на на Людмила Живкова даже не се говори. А нейната участ е не по-малко интересна и забулена в мъгла…умишлено! Щом даже баща ѝ и дума не е обелвал до смъртта си, значи става ясно, колко секретно е делото на руските агенти на КГБ. ИЗРОДИ ЧЕРВЕНИ !!!!!

Наистина ли смяташ, че ако тая шушумига Костов искаха да го трепят,щяха да оставят нещата така? Ако да, значи си или пълен тъпак или трол!

Вулгарските "елитни" шпиони по време на Студената война, все са били двойни-тройни агенти (ДС, КГБ, ЦРУ, МИ6)

защо да няма нейният шофьор описа минута по минута последния ѝ ден, купила си е хапчета от аптека, обезболяващи, защото след катастрофата имала много силно постоянно главоболие, като се върнали след известно време прислужничката се развикала и я намерили във ваната мъртва, след като е изпила значително количество от хапчетата, тя си падаше по хиндуизма, срещаше се и с разни гурута, които са увредили психиката, изобщо на тези соцагенти се придава някаква мистична свръхсила

Ти за кого плачеш всъщност?

Досега знаехме, че Марков (също двоен агент) е бил убит от британците (МИ5), сега научаваме, че бил убит от множествен агент: Дания, Турция, България, Италия и вероятно Ми5 и ЦРУ?? Но странното е, че нито КГБ, нито ГРУ, както ни зарибяваха през 90те, ги няма в това разследване. Дали този датски журналист не е шпионин на Путин?

За другите избори ще забъркат и тях, КГБ, ГРУ, ... Не че има някакво значение, но за поддържане на омраза става.

Удивен съм от количеството комунистически дeбuли, които продължават да съществуват.

Те май успяват да възпитат и децата си в комунистически дебилизъм

Преди да си мисли, че е демократ, комунист, социалдемократ и каквото там се сетим, трябва да може да мисли и да не прекроява събитията така, както му е много удобно към настоящия момент. Всеки може да използва клишета.

Използвайте платени клишета. Никой не ви пречи.

Пропаганда тип дойче веле с цел отвличането на вниманието от истинските убийци на Марков. Истинските убийци на Марков са службите в Обединеното кралство, поръчителят е тогавашното английско правителство. Хич не им хареса варианта Марков да се прибере в България и да започне да вади истинските факти и кирливите ризи за живота в Обединеното кралство. И беше използван за последен път, като естествено вината бива приписана на нашинте служби.

А може би Марков е бил разведчик на ГРУ на СССР?

Петров и Баширов в едно лице!

Ето кратък списък на „загадъчните“ смърти на руснаци в Англия или англичани, свързани с тях според в-к Дейли Мейл : Скот Янг, Борис Березовски, Александър Литвиненко, Александър Перепеличний, Метю Панчер- английски учен, установил,че Литвиненко е отровен с полоний, Игор Пономарев- руски дипломат, починал два дена преди Литвиненко, Грет Уилямс- виден държавен специалист, убит заради разследване кой пере руските пари в Англия, Бадри Патаркацишвили- приятел на Березовски, Джони Еличаоф, Робърт Къртис- фигурара в материали на САЩ като свързан с убийствата на руснаци в Англия, Пол Касъл, Юри Галубеев. Сигурно има и други. А вие говорите за Георги Марков.

Този Гулино е основен заподозрян за убийството на писателя Георги Марков (съсценарист на многосерийния филм "На всеки километър", посветен на 25-та годишнина от Девети септември 1944 г.), защото тайните служби на Нейно величество, разбира се, са изцяло извън кръга на заподозрените.

Малко срамно, че датчаните провеждат разследване за смъртта на Георги Марков, а от България никой не се самосезирал, но това да е проблема, дето се вика :)

Леле, какъв срам за България! Не прави разследване

България -най-бедната и мизерна страна в Европа дори по африкански стандарти, единствена извън Шенген и еврозоната, без възможност да произвежда краставици дори, внася ги за по пет евро килото. Какво общо имат разни фантасмагории за някой си Гулино и офицера от ДС Георги Марков с тоталната мизерия на "европейска" България? Мисир(к)ите няма ли да напишат нещо за това без да преписват от американски опорки?

Причина за мизерията да комунистите

И за глупостта ти също

георги марков го убиха от ми6 за да обвинят нашата държавна сигурност. ми6 ое продължава да ползва същия сценарии и до днес, убива някой за да обвини Русия, например скрипал с новиичока, литвиненко, березовски... Време е да убият и ходорковски, нищо че беше в затвор в Русия и не го убиха, сега на запад може и да го ликвидират. :)

ДЖОРДЖО беше майор от ГРУ... троен агент и умря като герой, убит от британците... РИП.

Kalin

Голям буламач тая статия.Написаното докзва едно.Ньма никакви доказателства че България има нещо общо с тази история освен че Марков е българин.Расказаните истории повече дават съмнение че я МИ 6 или ЦРУ са организирали нещата.Затова и те нямат интерес истината да се разбере.

Някой да е чул нещо за Скрипалите в последно време? Онез с куфара, гречката, котката, дръжката на вратата и т.н. Да е прочел нещо за дело в английски съд? Щото толкова ще прочетете и за дело по случая Г. Марков. И си представете - избягал руски агент. Предложил се на МИ 6. Живее в къща, за която е тайна чия собственост е. Няма доказателство, че е собственост на Скрипал. И няма камера над входната врата, която да заснеме как Баширов и Петров мажат с Новичок дръжката на вратата на евентуален двоен агент. Особено ценен за МИ6. Можете и да потърсите в нета "Кой уби д-р Кели.". От лабораторията пак в Солсбъри. За събитията около признанието на ингилизки премиер в парламента: "Излъгъха ни за Ирак

Това е една демократична история, значи е вярна!! Законна е както закона Магнитски Вярна е като тезисите на Тодор Живков

Коя истприя, бе. Конкретизирай, че тукс има 10.

Всяка крива история успоредна на Демократичната(разбирай спусната от демократи) е Права..

От коментарите се носи колхозна воня! Сега, когато кремълския джуджак официално е престъпник и има заповед за задържане, русоробите полудяха. Ми така де - тя далаверата с копейките е на приключване!

Незнам за Георги Марков но нека да кажат Ми6 колко неудобни хора е изтрепало и после да леят тиради за ДС?! Или те са ги убивали демократично и не се брои :))

русофилистията трябва да бъде призната в БЪЛГАРИЯ като ветеринарна болест и да се поеме от здравната каса

А джендъризма и педерастията за сексиални отклонения и да те лекуват!

Дир, хайде спрете с малоумията! Отдавна е доказано, че "убийството" на Георги Марков е фалшификат/измислица на нагло-саксите! Те това го могат! А Марков умира от сепсис...А защо не публикувате последното му писмо, в което казва всичко за Запада и конкретно за "Велика" Британия?!

Като не му харесва "Велика Британия", защо е отишъл там? И защо и в момента толкова хора отиват там? У нас и бежанците не искат да стоят. Търсел свобода. Ами да е отишъл в пустинята, там ще получи пълна свобода.

Зашото е биш двоен агент

Птишъл е, защото е бил изпратен, например. Или там е разбрал исстината за демокр. им общество. А сега СА ДРУГИ ВРЕМЕНА и не можеш да сравняваш . Но ходят ,напимер, за пари или по-лесен живот. Трябва да МИСЛИШ, но ти не умееш

МИ-6 го освитка.

бе, кво ни го натрапвате тоя цървул. че и паметник има. какво е направил за българия тоя???? а другия нещастник-английски агент- хр грозев какво е направил за българия.??? безумно племе сме българите. рая!!!

Всеки, който иска да припечели по темата дъвче този Голино, но никъде няма доказателства, дори намек, че той е убил Георги Марков

Престанете да тиражирате тази басня с чадъра и отровата. Има обосновано предположение, че Георги Марков е бил разочарован от "свободата на словото" в западния рай и е обмислял да се върне в България, въпреки последствията. Отделно от това бракът му хич не е бил успешен. Така че по - леко с тези шпионски историии.

Кажи ми само един човек, който е избягал тогава и се е върнал??? Един бе, един!

Владимир Костов например! И много други

Има . Ако се разтърсиш ще намериш. По памет се сещам за Дани Ганчев от Тангра. Много футболисти като П.Петков Жужи дори и Насро Раев може да го броим. Но това не е критерий. В НРБ си беше гадно и комунизма си е диктатура

Марков бе убит от английските служби с цел да се очерни България и тогавашния социалистически блок. Със същата цел бе замислено и изпълнено покушението срещу папата. МАРКОВ В КРАЯ НА ЖИВОТА СИ СЕ РАЗОЧАРОВА ОТ ЗАПАДА И ИСКАЛ ДА СЕ върне в страната, а това би било разгром за английските служби. Впрочем по същата причина бе убит "при неизяснени обстоятелства" и бившия руски милиардер Борис Березовски. Да припомня ли за случая Скрипал, който най-вероятно "случайно" отново стана в Англия.

Как ви промиха така овчите глави, не знам, да е искал да се върне, боже божеее....

Гледаш ли колко минуса имаш още отсега? Човекът е абсолютно прав. Спри да сереш лахняните си коментари под всяко обективно мнение!

DW е известна с това, че само истината казва и никога не манипулира :)

"Доктор" Йозеф Гьобелс беше германец. Традицията си върви през десетилетията!

Отново ни пробутват фалшификат от дойче зеле! Доказано беше, че бившият комунист, но впоследствие предател Гошо Марков е бил убит от английските тайни служби. Това се случва, след като Марков разбира накрая, че е бил въвлечен в подли и престъпни игри от англичаните. За това свидетелстват последните му писма!

Георги Марков е убит от английските служби. Който не вярва , да прочете писмата , писани преди смъртта му.

бих искал да прочета тези писма. Къде мога да ги намеря ? Благодаря