17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз завърших втори клас ма ми писна от курви и го разбирам.

Искаш да кажеш втора група на детската градина.

На никой не му дреме какво е завършил и какво е правил мангала! Важното е да има каторга за такива и държавата да си върши работата и да ги държи на топло такива лентяи които от скука крадат и убиват! И да се вземат мерки за озаптяване на циганската безконтролна раждаемост - оттам тръгва мизерията и престъпността.

Се свежда до пълно бездействие на всички по веригата ,но поне сега се спретна пак една "спец акция"Май цяла България е като италианската "ндрагета"или тя се е преместила вече тука.

" ... а тях ги събирахме на едно място и ги утилизирахме! ..."

Доживотен, без право на обжалване при строг режим и ще съжалява въобще, че се е родил. Никаква милост и снисхождение за такива изроди.

Последно жертвата от какъв произход е, защото ехубава и бяла?

Често контактувам с млади момичета от ромски произход-само любов,секс и женитба са им в главите.Тази красавица не ходила на училище редовно, взела пари и решила вече сама да живее в порутената си къща,гаджето и било на изпити,роднините и я пуснали -интересно що е предпочела да е сама ,отколкото при чичо с?Като знам сред определени малцинства как се купуват и продават дори престъпленията и как някой може да се съгласи да е виновен вместо друг,нещо ми е подозрително!

Голяма трагедия и срам за всички ни! Трябало е да крещи ПОЖАР!!!! за да й се притекат на помощ. Не народ,а...

НСО да охранява и гарантира сигурността на всички български граждани, ако искат да оправдаят съществуването си!

Колко такива примитиви се разхождат из селата подивели, неграмотни, асоциални и готови да трепят? Как може да не го вкарат в училище или поне в затвор до сега? Спешно трябват пари за социални служби, но проактивни и с полиция и да ги приберат такива типове и да започне социализация и ограмотяване.

ако бе учил повече, щеше да ограби КТБ.

както и стана БТК и пр.

Убиец от ромски произход с първи клас. Това е бъдещето на България. Мнението ще си го изкажа по YouTube.

ako zakolyat naiko tvoi rodstvenik shte peesh druga pesen .poneje gledate i kopirate nai-golyamat "demokratziya "v sveta USA ,sve oshte v 1/3ot shtatite se ipulnyava smurtna prisuda gospodincho ,a Tesax dori im pravyat spisuk za sledvashta godina kolko i koi shte budat unishojeni ,no po potozi nachin imprichnyavat psihologiche tormoz,kato za predyastie .

Тук сме в Европейския съюз в 21-ви век! Доживотният затвор е достатъчно тежко наказание и е сравнително цивилизовано. Ако някой е изключително зъл, жесток, и(ли) психично болен това не означава, че и ние трябва да ставаме като него! Тъй като няма безгрешни хора, няма и безгрешна съдебна система – това означава, че държавите, които все още практикуват най-крайното и нехуманно наказание екзекутират и невинни хора. Освен това е доказано в множество различни части на планетата, че смъртното наказание НЕ намалява случаите на насилствени престъпления повече от доживотния затвор. Има и множество религиозни, морални, философски и други много солидни аргументи против смъртното наказание!

Преди няколко години,преди още да се заговори за прословутият брекзит,слушах едно интервю с Кралския инспектор по затворите във Великобритания.Та той каза,че откакто е премахнато смъртното наказание през 1965/ако не греша/ са правени няколко опита то да бъде възстановено.Трябва да се отбележи,че българските правителства,никога не питат народа за значими за живота на хората решения,просто се отнасят с народа като със стадо от безмозъчни живУтни.Референдум е мръснa дума за българските пишман политици,защото може да им наруши политическият комфорт и да се излезне от коловоза на предсказуемостта на политическото статукво .Нямаше референдум за влизането в НАТО ,както и в ЕС,нямаше и за отмяна на смъртното наказание.Доказано е,че смъртните присъди и тяхното изпълнение силно намаляват тежките престъпления.След Втората световна война в южна Франция имало много тежка криминална обстановка с голям брой убийства и други тежки престъпления.Когато били гилотинирани някъде около 20000 /ако не греша/ престъпника обстановката се успокоила.В края на 18-ти век,когато Британската империя била ,империята над ,която слънцето не залязвало в законодателството имало над 260 простъпки ,за които се налага смъртно наказание.Налагало се за един откраднат хляб,а долната граница на осъдените била някъде към 10 и по-малко години.Но България е неолиберална идемократична държава и живота и комфорта на жестокият и безчовечен престъпник е по -важен и значим от живота на жертвата.Някъде в началото на 80-те години,една приятелка на кумата на моите родители,беше убита от един шофьор на такси,които бил под силното интелектуално,сексуално и психическо влияние на нейната племенница.Самата племенница била стюардеса,която замислила целият план за убийството на леля си,а шофьора е физическият изпълнител.Е и двамата бяха осъдени на смърт и присъдите изпълнени.Какъв неолиберален и демократичен ужас,да бъдат екзекутирани двама престъпника,вместо цялото общество,включително и жертвите на близките,да се грижат и да заплащат тяхният комфорт

Давайте по-бърже матрял !

Ние тук отдавна не сме общество! Изхранваме по инерция всякакви безотговорни и продажни министри, депутати, кметове, съветници и т.н. У нас е възможно да се прехранваш със съмнителна и незаконна дейност десетилетия! Държавата не се интересува дали ще отгледа образовано и здраво поколение! Майстори сме по прехвърляне на отговорност и чиновническо нищоправене. В циганските гета откровено има други закони и друга пазарна икономика! И утре, когато излезем в пенсия, няма да има пари за нашите пенсии, защото сегашното поколение няма да е в състояние да плати нищо! И как иначе, след като нито сме го научили на правилни трудови навици и мислене, нито пък изискваме от него нещо. В момента си отглеждаме хленчещи егоисти, можещи само да искат, но не и да дават! Наближава времето на доброзорното ограмотяване и окултурване!

Убил я е ТУРЧИН, както оня турчин- Юксел в телевизията. Трябва някой да застреля Боклук Борисов пред Народното Събрание и всичко в България ще почне да се оправя... Тия изроди- Ислямско- негърски Шпиони и техните помагачи- Митьо-вци, Мечки , още през 2000 година тръгнаха да разболяват ограбват цяла България. А сега, направо искат да завземат България.. Като убият Банкя-лията, болните ще оздравеят, Бедните ще забогатеят. А България ще почне да расте като Територия и население.

shte ti blokirat IP adresa momche ,tiya ot dira ne se sheguvat.malee strah...

Сега ще стане същото като в случая с Виктория. Една седмица статии, разни експерти и психолози ще си мелят по медиите и... Ами това е. После ще има две три статии като почне делото и като произнесат присъдата. И така. До следващия път. Защото замислете се какво се промени след последния път? Премахнаха съкратената процедура при убийство. А нещо друго направи ли се? Не. Нищичко. Защо дадохме тези милиарди за самолети, а не за полицейски участъци по селата? Защо нашата войска дреме по казармите вместо да пази по селата? ЗАЩО ХОРАТА СА ОСТАВЕНИ КАТО ДИВЕЧ ДА БЪДАТ ИЗЯЖДАНИ ОТ ЗВЕРОВЕ? Господа политици, вас питаме. Отговаряйте ако обичате.

Аз да съм сит и да изопачавам фактите в полза на рейтинга докато крада,а вие си мислете за оцеляването.Искате капитализъм-ние сме,искате хляб-вземете си го

Всеки се спасява поединично. Родителите в чужбина, децата на улицата. Отдавна ударихме дъното.

Как така не е ходил 10 години на училище? Кой е управлявал образованието? Къде е превенцията?

Ако беше прочел една книга,може и държава да управлява/ликвидира/

Всичко е шуро-баджанаци и суджуци

Не знам колконот вас осъзнават, че това е упадък на държаяата. Родителите са за съд, кметът е за съд, социалните са за съд и учителите са за съд. Как може всички вие да изооставите което и да е дете и да не продължи след първи клас? Това е вашата работа - всички вие сте контролни органи, които не сте си свършили работата и това е по-опасно от това да си на воден режим или да караш с 90 по магистрала.

Контролът върху бъдещето на държавата не работи.

Това е циганската държава- едни индивиди наречени хора крадат, знасилват мародерстват, а наглеците от парламента се мъчат да ме убедят, че от тях можели да станат и нормални граждани.... никога не може да стане! Този учен, на когото отнеха Нобеловата награда по биология е казал великата истина, че интелекта на човек зависи от генетичния му материал- все едно е казал неверни неща, т.е. генетично неразвит човек/ раждан няколко поколения от майки и баши на по 10-12 години/ се получава израждане на ДНК-то. Целия свят скочи за това, че някой е казал истината в очите на определени кръчове от хора с ниска култура и възпитание. Китай провежда политика на селекция точно на хора с висок интелект, а тъпите гои изпраща по строежите да работят... и затова е този скок във всичко за 30години и продължава напред и нагоре, а пък ние с нашато просташка толерантност сме обречени на затриване. Това е да си отглеждаш изроди, които после изнасилват и убивал за по няколко лева.......................

" Криминалистите цяла нощ издирваха ножа..." "Редакторке" Надежда, издирва се нещо, което се движи и оставя следи (дири)... Издирват се хора, овце, редактори..... Предмети (нож) се търсят. Търсят се: ножове, предмети, както и елементарни познания по роден език у редакторите...

Мисля, че е крайно време в България основното образовение да стане задължително. И не само на хартия, ами наистина. И ако по време на учението някой си позволи да ... както тия двамата пребие човек с камъни или да краде - след завършване на основно образование принудителна квалификация - било то в мини, строителния сектор, озеленяване или чистота - абе, някъде, където ще му вземат тока от работа и няма да си помисли за подобни изродщини. На това му се вика превенция. Сега какво? Държавата е позволила тоя да учи само до първи клас, и резултатът е видим. Неграмотността, съчетана с мизерия е една от водещите причини за такива тежки престъпления. Системата ни е скапана. Трябва след като тия на 12-13 години стават майки, после да си завършват образованието. Иначе няма детски. А "татковците" вече трябва да са го завършили, и ако лентяйстват - да им се спират социалните осигуровки. Ако искат да работят - добре. Ако искат да се РАЗВИВАТ - още по-добре - квалификационни курсове и да започват. Иначе ни чака това - мизерни хора, живеещи в мизерия, правещи мизерии и и мизерно умиращи. И все повече!

Какво очаквате от Село, където от 1991 4 поредни мандата кемт бече Ценко Чоков. Там е ежедневен Хорор

"Учил" до първи клас??? Защо изобщо се споменава. Че какво може да научи? Да сте чували за ген. Славчо Трънски?

Баба му на изверга, сигурно е била фигуристка на лед, след като са го нарекли на елемент от фигурното пързаляне, а и кмета с кой акъл го е записал!

КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА БАБА МУ КАКВА Е БИЛА!!!! ЩО ЗА ТЪПОУМИЕ!!!!?? ЗНАЧИМОТО Е КАКВО Е НАПРАВИЛ, А НЕ КАК СЕ Е КАЗВАЛ - ако ще и Винкел да го бяха кръстили, примата си остава примат! Жалко е, че такива живеят сред нас и чрез гласуването си влияят на съществуването ни!

БОГ да прости детето!А, урода ако беше завършил ВУЗ, пак щеше да е УРОД!Това миризливото малцинство, крайно време е да му се проведе химиотерапия!

като стане на 18 ще получава пари на изборите за да гласува "правилно",в София се усеща този "вот"

Жалко, че е непълнолетен. Ще получи малка присъда. А би трябвало да изгние в затворите. От къде толкоз извергщина у толкова млад човек, не не човек, изверг, чудовище, примат, уродлива гнусна гад!

Нали по първоначална информация свидетели са казали, че са видели група хора да излизат от къщата на момичето. А сега следствето излиза с информация, че само този подчовек е извършител и никой друг не е замесен по никакъв начин??? Толкова ли ви е капацитетът ?Премиерът да ви хвърли една пържола за награда!

Първоначалните “информации” в България, обикновено са измишльотини на псевдожурналя, жадни за сензация, въпреки, че понякога следствието нарочно пуска в публичното пространство подвеждаща информация, за да притъпят вниманието на истинските извършители.

Да и това е така. А факторът журналя на лов за шокова терапия на населението не го отчетох...

Явно съвсем неправилно е отменено смъртното наказание у БГ-то!!!

като рецидивисти" пребили човек с камъни "се разхождат необезпокоявани от никого из селото! Евгогейци сме и полицията ни еврогейска и съда....

ПО ХР. БОТЙОВ Не плачи, майко, не тъжи, че станах ази хайдутин, хайдутин, майко, бунтовник, та тебе клета оставих за първо чедо да жалиш! Но кълни, майко, проклинай таз турска черна прокуда, дето нас млади пропъди по тази тежка чужбина - да ходим да се скитаме немили, клети, недраги! Аз зная, майко, мил съм ти, че може млад да загина, ах, утре като премина през тиха бяла Дунава! Но кажи какво да правя, кат си ме, майко, родила със сърце мъжко, юнашко, та сърце, майко, не трае да гледа турчин, че бесней над бащино ми огнище: там, дето аз съм пораснал и първо мляко засукал, там, дето либе хубаво черни си очи вдигнеше и с онази тиха усмивка в скръбно ги сърце впиеше, там дето баща и братя черни чернеят за мене!...

Нямаме 1 истински адвокат който да осъди съда, неосъдил този урод преди 2 години.

А пред като да го съди, нали пред същият този български съд трябва... Тук в Бг д законите и всичко е дълбоко сбъркано

Отивам на 7/8 TV, там балет, Мис Люлин Г... Тук само трупове...

И това, че там ще гледаш чалга, тъпни и полуголи жени, как ще промени нещата?!

Дааа, политиците ги пазят, народните представители ги пазят и ние плащаме за охраната им! А себе си не можем да опазим.

Като чета такива неща, се чувствам ужасно безсилен. И тогава започвам да си мечтая. Мечтая си как един ден ще има справедливи закони, и който каквото е сторил с това ще бъде наказан. Убийства като това, извършени напълно съзнателно (не катастрофа или нещастен случай), ще се наказават с публична екзекуция с подобно оръжие. Така или иначе по телевизията има достатъчно насилие, това няма да е в повече, а ще има назидателен характер. За да е по-хуманно, екзекуторът ще бъде робот. Представете си сега как убиецът е сам в изолирано помещение с робота убиец. Понеже в случая имаме и изнасилване и побой, убиецът трябва да си ги получи и тях преди смърта си. Преставете си сега един надарен робот как оправя убиеца, и после му резва гърлото. Като си ги мисля тия неща и ми става така хубаво, някак се справям с чувството за безсилие. Дай боже един ден такива закони, макар че може да не сме живи да ги видим. По принцип не съм злобен човек, а в това което мечтая няма човещина. Но такива изроди като този убиец също не са хора, за съжаление са в човешки образи и се ползват с правата на човеци, без да заслужават.

никой не се ражда убиец. Като инстинкт го има заложено във всяко живо същество, защото се самоизяждаме в природата, такъв е кръговрата на живота, но само при необходимост, ... Сега ще припомня случая с рома убил журналистката в русе и побегнал към спасителен остров - наречен германия. И още много ще има. Защо? Защото не ги възпитават в училище а ги оставят. Те са хора не не ги считаме за такива. По сюжета за филм: да хубав е, бих гледал подобен. Ако се сещаш, кажи

Първо е опитал да убие човек с камъни, а сега е прерязал гърлото на малдо момиче. И ти го защитаваш този боклук с някакви куци теории? Срам ме от теб!

да като този от русе, като боньо фаса от пловдив, да, трябва да бъдат ексекутирани, защото много станаха посегателствата. Но .. предлагам ти да гледаш филма: "двама мъже в града" - ален делон и др.

Трябва да ги отнемат още кото бебета от роднините им в катуна и са ги дават за осиновяване. Така хем ще ги култивират, хем няма да проституират и убиват. По 200 деца раждат циганите, но не се отказват от родителски права! Затова се случва всичко, те растат като животни. Но заради правата, които имат, никой не им взема децата, а тя ги използват само за детски помощи

Нали те са тези , които не искат да бъдат възпитавани в училище. Те не са зеленчуци за да се прехвърля вина на българите.

Връщайте милицията и ДС на бай Тодор. След няколко месеца циганите ще са като памук

Прав си колега. Врата не се заключваше в България по времето на Тодор Живков. Патрулките веднага взимаха циганите от центъра и от пазарите и ги въдворяваха веднага да работят.

Само най-строгото наказание на изрод като този.Никаква милост.Да бъде съден като възсратсен с най-голямата строгост на закона!!!

В коя дупка си се заврял като насран? Няма ли да отговаряш пред народа си?

назови го с истинското му име. но има народно събрание, ако гласуват закон за носене на оръжие от завършили висше образование, ще видиш каква ще стане!!

Това не е човешко същество, Радвам се ,че се подвизаваме между вас.

за Жшви органи. В ЕС - дробовете, в Турция -Бъбреците, в САЩ - сърцето, в Китай - кожата и карантията. Мозъка в алкохол в прозрачна колба....дарение за Института по Психология на милиционерите.

Би ли си турил орган от мангал? Аз НЕ!

Защо след опит за убийство с камъни (!) преди 2 години, тези отрепки са на свобода, а не в каторга за 40 години?! Каква е тая прокуратура, от какви точно педерасти е съставена? И каква е тази нация, която търпи подобен опит за собственото си убийство с будистко безразличие?

Тука сме на едно становище и ...потърпевши.

Нема такава държава!? От нея остана само географското понятие!

Защо затворихте наш Ценко Чоков , бе мискини ?!

Върнете спешно бившия кмет на Галиче!!! Докато той беше кмет, циганите не смееха да се мяркат дори из българската част на селото, а си бяха в тяхното гето!!! И нямаше кражби, нямаше убийства, нямаше цигански произвол... Върнете го и само след седмица в Галиче ще има ред и дисциплина!!!

Къде сте, бре политици, министри, патриоти?! КЪде сте? Вас ви пазят, нали?!? Ще изтриете ли пак?

Верно е, че със смъртна присъда тоя изверг ще се отърве много бързо. Трябва каторга и да работи по 18 часа на ден и храна, колкото да не умре. Това трябва!!!!

неее, смъртна смъртнаа има поне 100-ина

Моля ви не нападайте циганите те са защитен вид. За тях се грижел ние парламента и БХК . Бъдете толерантни и ако някой дойде да ви обере или убие поканете го вежливо и вас . Все пак това е електората който гласува не вие. Българите нямат значение