Йовчев: Действията ни спрямо Орлин Алексиев са обосновани

Цветлин Йовчев обяви, че действията на МВР спрямо Орлин Алексиев са обосновани. Десислав Чуколов сравни случая с Алексиев със сериала "Семейство Сопрано".

Обратно в новината

Коментари - Йовчев: Действията ни спрямо Орлин Алексиев са обосновани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йовчев, вече никой не те уважава и дори да си подадеш оставката вече никой няма да те зачита за човек, не се излагай допълнително.

Йовчев, политическият слугинаж, не е донесъл добро на никого......поажи поне малко достойнство!

Йовчев: Действията ни спрямо Орлин Алексиев са обосновани Политически да!

Във връзка със зачестилите спекулации, пресцентърът на Партията реши да публикува официално становище. Действията срещу Орлин Алексиев са изцяло наложени от политическата конюнктура. Решението беше тежко, но никога не сме смятали, че ще бъде леко след разрухата оставена от ГЕРБ.

Каквото и да говори Йовчев, не той и не Миков като вътрешен министър задържаха Брендо и го предадоха на правосъдието! Това е истината, другото са опорни точки на агения ЕЖК! А Миков много умело го измъкнаха от отговорност по договора със Сименс - направиха го председател на парламента! Има ли нормален човек, който да во вярва, г-н министър?

Трагедията е пълна. Пред очите ни е дошло времето когато хората могат да бъдат омаскарени и дори разследвани и съдени само на базата на необосновани с факти изказвания и твърдения на министри, главни секретари, парламентаристи, вождове и деятели на БСП, Атака, ДПС, България без цензура. Тези хора изразходват голямата част от интелектуалната си енергия за громене на врага. Превърнали са се в лайномети. Трябва да бъдат наказани при изборите. В противен случай жална ни майка.

над герберастката престъпна банда. Вижда се и от действията на ЦАЦАТА, която не предприема нищо против Мутрата, въпреки многобройните материали, изпратени му от различни места. А че герберастката банда е в основата на наркотрафика, и не само на него, щеше да стане ясно, само да не бяха чадърите и отказа от служебните си задължения от страна на купената прокуратура.

Даже не прочетох статията. Достатъчно бе заглавието ... И ти Цветлине, смяташ ли че има нормален човек в тази държава, дето да ти вярва или да вярва на вашето правителство? Ваши са само лумпените, циганите, турците, простите, оглупелите старчоци и червените бабички. Понеже са по-голяма маса от мислещите хора, вие побеждавата и още ви има на политическата сцена. Освен това евреите са ви гръб, защото имат полза от лумпенизиран свят, да го заблуждават и владеят. Ами всеки да си избира на кой бряг да стои - на Господния или на Дяволския. Вие червено-циганската банда сте от Дяволовата страна. Затова и се оказва, че сте срещу нас. Замислете се. Всеки човек може да мисли, даже и Дебил Пеевски ...

АКО, ИМАШЕ ДАННИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ДО СЕГА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА НАУЧИ. ТОВА СА ПРЕД ИЗБОРНИ ЕФЕКТИ С/У СЕРИОЗНИЯ ОПОНЕНТ ГЕРБ. ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА ТАТО СЕ ТЪРГУВАШЕ С КОКАИН И ТОВА ПРОДЪЛЖАВА И ДО ДНЕС.

Атака започват да ми стават ясни. Те винаги ще плюят против някой, за да съберат негативния вот и така да са във властта. Те не искат да са силни, не искат да правят промени, просто искат да има против кого да скачат, хората да гласуват за тях и да взимат едни пари. Жалко за нас от такива "националисти"...

Нарко канали имаше още преди 1989 г. с цел подкопаване на "мръсния капитализъм". Тези нарко канали съществуваха под крилото на БКП и се контролираха от ДС. Нима след промените някой е дръзнал да ги преватизира. Да, но веднага се преселвашпе в отвъдното - десетки знайни и незнайни герои. Е, как мислите, кой наследи тези нарко канали и ги контролира и до днес? Всеки средно интелигиентен човек може да си отговори сам.

Забравихте близкото минало, когато Трактора командваше в ДАНС и съветваше Съсела... Цялата ви история е изпълнена с големи и миризливи л*на !

Кога лицата Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов, Доган и Д. Пеевски ще бъдат разпитани чрез детектора на лъжата, за да видим дали са свързани с престъпността у нас ?

Др. Цветлин и двойникът на Г. Илиев от ВИС 2 кога ще кажат кой е 'кръстника' на българската мафия , който създаде СИК, ВИС, ТИМ, Аполо и Болкан, ИН - 80, Илия Павлов , Емил Кюлев, Иво Карамански и сие ? Кога ще кажат кой контролира амфетамините, кой контролира хероина , кой контролира кокаина и кой контролира проституцията ? Доган ортак ли е с Йосич чрез Пешо сумиста, Ковачки и Брендо ? Д. Пеевски пере ли мръсните пари на Йосич и Доган ? Другарите да побързат с отговорите на въпросите , защото извънземните на Луната може и да живеят по 2000 г. , но 'кръстника' на българската мафия и неговите марионетки едва ли ще живеят толкова, а по - скоро биха се качили на догановата летяща чиния и да поемат към Сириус Б ! Да не се окаже, че др. Цветлин и двойникът на Г. Илиев от ВИС 2 са назначени на тези постове от кукловодите на ДС от кръга 'монтерей' Л. Гоцев , В. Вълков и Бр. Аспарухов и Доган ?

Тези от ГЕРБ са смрадливи мушеници всичко може да се очаква от тях . Някой умственно изостанали с амнезия продължават да пишат хубаво за тях ! Забравиха за Мишо бирата разговори за Вучката ,Ваньо Танов и И. Фидосова аферата дюни и много други афери ! Който си спомни да допише други афери??? За ГЕРБ пишете или хубаво или нищо!

Истината е, че изтичането на информацията за акцията през 2012 г. е от Йовчев и сие. Тази истина не е по-различна и не е по-малко истина от истината, която изнася този продажен министър.

Хич няма да се изненадам ако е така само се чудя кога ще им паднат главите на всичките, защото наркобароните не остават длъжни на никой!

Аз не се съмнявам че тези са замесени защото така или иначе наркотрафика винаги се покровителства от най-високо ниво в държавата... Една банда да изловят изцяло пак е кяр!

Аман от репортерски слугинаж......вижте само какъв е "въпросът" на т.нар. репортер????? А що се отнася до Йовчев, коментарът е излишен - действия без смисъл, така както цяло лято и есен през 2013 г. пазеха милите си депутати.......по-слабо ръководство на МВР не е имало досега!!!!!! ОСТАВКА!

такива червeни кpaдливи некадърници ще погребът България

ЧУКОЛОВ СЕ ЧУДЕЛ, ЗАЩО ЕДИ КОЙСИ НЕ БИЛ В ЗАТВОРА!! АЗ ПЪК СЕ ЧУДЯ КАК ТОЗИ ДЕБИЛ Е НА СВОБОДА, СЛЕД ВСИЧКИТЕ МУ ХУЛИГАНЩИНИ И СРЕДНИ ПРЪСТИ, С НЕГОВИЯ СЕЙБИЯ СИДЕРОВ??

На Йовчев му напълниха банковата сметка, така, че ......................................

Само в България съществува тази простотия ! Тези мръсни комунисти си купуват местата навсякъде с компромати и с нашите пари ! Стига сте се лъгали вече ! Стига сте им вярвали ! Какво са направили за толкова години и какво очаквате да направят, като тяхната цел е да крадат кой от където може и колкото може ! Какво стана с Бисеров ? Какво стана със семейство Станишеви ? Какво стана със Сидеров ?

Как какво стана? Реформаторският блок има около 5 %.. Само СДС и ДСБ имаха около 8%, но Иван Костов и кинжалите изгониха и последните подръжници на сините. Сори, сега има ГЕРБ, за които четем чудеса и останалите от БКП разпределени в Атака,ДПС и БСП, а вече и при Бюреков в Цензура без България.

Като шеф на ДАНС през 2008 г. се проваля международна спец. акция срещу кокаиновите трафиканти, поради изтичане на информация от българските спец. служби. Червени гниди, да не би тази информация да е изтекла от някой железарски магазин???????????

ДА КАЖЕМ ЗА ТОЗИ ОТ ГЕРБ ИМАМЕ ОСНОВАТЕЛНИ СЪМНЕНИЯ , ЧЕ СЕСТРА МУ Е К.РВА-А ПОСЛЕ ДА ГО ВИДИМ КАК СЕ ОПРАВДАВА ЧЕ НЯМАЛ СЕСТРА И НЕ Е КАМИЛА С РОГА! от времето на партайгеносе Гьобелс нищо ново на полето на пропагандата

Обвинили Цв.Цветанов в наркотрафик . Той отговорил; - Несъм виновен , тъщата и тъста са виновни те го направиха!!!!

аз не знам този от ГЕРБ невинен ли е...НО ЗНАМ , ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ СА ЦАРЕ НА ПРОПАГАНДАТА ЗАТОВА И НЕ ВЯРВАМ НА НИЩИ КАЗАНО ОТ ТЯХ! Какво стана с бюлетините на пчелата Мая?-нищо защото беше измишльотина, ама прилапаха гласовете на доста объркани хора...Хайде да повторим КОЙ? КОЙ? КОЙ?

Министърът говори за проверка по ЗМВР и за времето от месец Февруари до 16.04.2014 резултат от проверката не се е появил. Ако работата е много има обяснение, защото Столична община се превърна в държава,която не зачита установения с Конституцията ред и има силно влияние над административния съд, който в много случаи е щастливо благосклонен. Орлин Алексиев може да е само една пионка с малко власт, но името му лъсна. Лъсна и българска връзка,като се върви от общото към частното. За него може да не излязат данни, но за Боевски,който беше от квотата на ГЕРБ излязоха данни и полежа в Бразилия,като за него се застъпи Борисов,който също е от ГЕРБ, а Боевски се оказа свързан по съребрена линия чрез брат си с Брендо. ГЕРБ на луди ли правят МВР? Няма как, защото структурата скоро може да излезе с данни, с които да изобличи някои лица и тогава ще е чудно как да се обясни защо са свързани с определена политическа партия. Навремето БКП имаше структури, които обхващаха и наркотрафика и част от тях останаха с влияние до днес. А в Столична община явно има влияние на лица с власт, свързани с престъпна дейност. И те не са само от ГЕРБ драги социалкомунисти, а произхождат от вашите редици.

В това правителство всички са измамници, лъжат, крадат и обвиняват ГЕРБ !

ами да ви кажa това им е нивото. какtо бабитe им са клюкарствали по дуварите и са слухтели, и те това сега правят. такива хора ни управляват.

Всъщност да се"съмняваш основателно" не доказва нищо.Това е изпитаният метод на червената мафия за подхвърляне на кьорфишеци в медийното пространство точно преди избори.Например цирка в Костинбродската печатница.

Много е лошо да те набедят и да излезне вярно???!!!

да излезе, ама не излиза, а си оклеветен.

Като прочетох коментарите,разбрах,че са се родили новите Гочоолу и Дочоолу.

goose

в близкия до ГЕРБ сайт faktor.bg се появиха части от три справки - две на Главна дирекция "Националната полиция" в МВР и една подписана от председателя на ДАНС Владимир Писанчев. И трите документа са за разработката, по която преди няколко седмици във Франция (по сигнал на българските служби) бяха задържани 1.4 тона кокаин и в частност по "направлението" на разследването, насочено към общинския съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев. Три независими един от друг източника от службите за сигурност потвърдиха пред "Капитал", че публикуваните файлове са извадки от реални документи. Ден по-късно файловете бяха свалени от сайта. Дори и от частично публикуваната информация можем да предположим, че полицейщината и безконтролното подслушване не са изчезнали, а просто са станали перфидни. От изтеклите справки личи, че Орлин Алексиев е бил буквално "пришит" по разследването за трафика на кокаин от Южна Америка за България, а "елитната" (и очевидно безконтролна) ДАНС е отделила ресурс, за да анализира без ясна цел негови разговори с десетки бизнесмени, политици, магистрати, банкери и журналисти. "Информация за български гражданин" На 21 февруари МВР съобщава за проведена операция във Франция, при която са задържани 1.4 тона кокаин. Сигналът идва от българските служби. Наркотикът е скрит в резервни гуми за камионите, които участват в рали "Дакар". Те са натоварени на сервизен камион, който е пристигнал на пристанището в Хавър от Чили. Задържани са двама испански граждани, а малко по-късно в Барселона и трети техен сънародник, който е собственик на отбора. Във Варна българските власти арестуват за 24 часа Владислав Василев и Мариян Терзийски. За тях има оперативни данни, че са осигурявали логистиката на контрабандата. Впоследствие двамата са освободени. Непосредствено след новината за залавянето на пратката във Франция главният секретар Светлозар Лазаров, "без да издава присъди", насочва медиите към Орлин Алексиев - общински съветник от ГЕРБ и участник в рали "Дакар". Следва показно претърсване (с услужливо извикани медии) на автокъщата на Орлин Алексиев "А2" на бул. "Симеоновско шосе", както и негови заведения. В същия ден, когато МВР съобщава за успешната операция, лично председателят на ДАНС Владимир Писанчев подписа справка с предмет "информация за български гражданин". Тя започва така "в хода на работата на ДАНС е придобита информация за следните оперативно интересни контакти на Орлин Иванов Алексиев". После ДАНС изброява имената на близо 40 (толкова е техният брой в частите от документа, които бяха публикувани) бизнесмени, политици и журналисти. Въпреки че в справката не се посочва, че срещу Алексиев са приложени СРС-та (в четвъртък главният прокурор Сотир Цацаров коментира, че подслушването не е разпоредено от прокуратурата), от цитираната информация става ясно, че ДАНС има данни, които могат да бъдат придобити само чрез подслушване и външно проследяване. Най-малкото защото в документа се коментира съдържанието на телефонните разговори. Връзката - една открадната кола Съмненията за връзката на Орлин Алексиев към трафика на кокаин се потвърждават от двата други документа, които изтекоха в медиите. Те са докладни записки от служители на националната полиция, които пряко работят по случая. От тях става ясно, че още в самото начало информацията, че Орлин Алексиев има отношение към трафика, е била опровергана. В първоначалния сигнал е ставало дума, че двамата "логистици" на канала за трафик на кокаин, които са задържани във Варна, са съдружници на общинския съветник в автокъщата "А2" и оттам се перат пари от трафика на кокаин. Полицаите докладват, че това не е така: "От извършената проверка в информационните системи на МВР не се установи участие на задържаните в град Варна български граждани Владислав Илиев Василев и Мариян Добринков Терзийски в горепосочените юридически лица, в които има участие Орлин Иванов Алексиев..." Единствената връзка е, че през 2010 г. двамата са излезели от България с ауди, което е било собственост на автокъщата, а после е обявено за откраднато. Тази информация е била съобщена на ръководителя на отдел "Разследване на тежката престъпност" Чавдар Георгиев, който е настоял да бъде претърсен шоурумът на "А2" "с цел да се открият данни за това, че лицата Терзийски и Василев не осъществяват пране на пари през А2". Проблемите, които прозират от казуса "Орлин Алексиев", по нищо не отстъпват на големите ченгенджийски скандали, които разтърсват периодично България. Очевидно е, че службите най-вероятно се използват за политически игри. Очевидно е, че безконтролното подслушване на политици, бизнесмени и журналисти продължава и това се случва в мегаструктура като ДАНС, чието звено за прилагане на СРС беше оставено извън контрола на Държавна агенция "Технически операциии", която управляващите привидно създадоха в началото на мандата си. Тогава те извадиха Специализираната дирекция "Технически операции" от МВР, уж за да направят контрола върху използването на СРС независим. Случаят "Орлин Алексиев" само показва, че СРС-тата продължават да се използват незаконно и нерегламентирано. И това е плашещо.

писанчовци, овчици, а ние чакаме положението да се оправи. те се "оправят" себе си и семеиствата си и даже не ги интересува с какви средства.

и как си подават топката елегантно. "по искане" на атака и в 19 часа министърът пристига. я, да поиска някои друг нещо.

това е вече кощунство. да изкараш някого наркотрафикант.

goose

На другарите изобщо не им пука, единствено им пука как да накарат възможно по-малко хора да гласуват - така удрят две цели едновременно - печелят от твърдия електорат и след това със същия твърд електорат си пускат белене на един нов измислен референдум, защото резултата от него е обвързан с бройката гласували на последните избори ...

goose

Законовия срок даден на прокуратурата за разследване е 2 месеца. Доколкото ми е известно - нито е повдигнато обвинение, нито е поискно удължаване на срока на разследването. На фона на това този излиза и почва да плюе ... и после пак ми кажете, че не става дума за политическо очерняне на опонентите, комбинирано с "костинброд гейт 2" - подправените подписи в подписките за регистрация ... Със зъби и нокти драпат БСП българина да не гласува, защото знаят, че иначе пак отиват на политическото бунище ...

клевети, клюки и интриги. чуколов бил казал...голяма работа. ами него като го наричат ..... да не казвам как, аз да вярвам ли? от статията нищо не се разбира. някакви намеци, недомлъвки, пак клюки.

ЗАКРИВАМЕ ФОРУМА!!!

Йовчев е изключителен! В целия екип на МС- няма по-добър от него. Естествено, че това няма как да се хареса на опонентите и опозицията. А може да не се хареса и на управляващите, защото е умен и печен:)

Като е толкова изключителен вземи си го у вас.

ГРИГОР ЗДРАВКОВ - НАРТОТРАФИКЪТ МИНАВА ПРЕЗ БОРИСОВ . БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ СА ШАПКАТА И ШЕФОВЕТЕ НА БОСОВЕТЕ НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ . И ТОВА ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ , ДОРИ И МАЛКИТЕ ДЕЦА , ВЪПРОСА Е КАКВО ПРАВИ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНАТА СИСТЕМА В СЛУЧАЯ И ВСИЧКИ ИНСТАНЦИИ ЗА ПОДВЕЖДАНЕТО НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ - НИЩО .

И защо нищо не прави,а обясни го де!!!?????? Защото всички са БКП!!!!

аиде стига глупости вече.даже не е смешно.

Много интересно,като напиша долу БСП-ДПС-ДС и едни двама почват да лаят ,като назобени.... И веднага започват да обвиняват ГЕРБ за това.... Защо трябва само гербаджиите да пишат против тези лайнени партии??? Аз съм твърдо от Атака и винаги ще бъда и никога няма да подкрепям най долната измет БСП-ДПС-ДС!!! А тези тук двамата,особено 0007, явно са от Позитано и плашат хората с вой на диви кучки... България над всичко и никога в ръцете на престъпната сган,както е сега!!!

goose

Това за подкрепата на ПСБ-ДПС-ДС го кажи на Болен, той те изтъргува и те продаде няколко пъти на тях, осигурявайки си златния пръст и разбитата халка :-)

Интересно,изловиха толкова хора на ГЕРБ и само приказки,няма осъдени!!! Какво остава пък за управляващата престъпна измет,те са недосегаеми!!! Кога ще видим един осъден,май няма да го доживеем,а разни тук откаченяци само лаят,че ГЕРБ нямало да се върнат,ама само лаят,като тъповдлъбнати.... Нищо не се случва в тази държава вече 25 години,само боксуване и лаене!!! И ти 0007 лаеш,ама нищо не правиш,както и твойте хора!!! С лаене не става,трябва действия,трябва присъди,било то герберисти,дпсари,бспари,атакисти,всеки,който е престъпил закона в зандана,а не само условни присъди или оправдания!!!!!! Аман от реване!!!!

Съгласен съм изцяло с вас . Ами дайте да се обединим всички българи най- после и да защитим родината си . Аз съм съгласен дори да жертвам живота си в името на родината , а вие ....

Проблема е,че не се прави със сила и с простащина,защото от това само се губи,а се прави с малко ум!!! Хората вече не са толкова глупави,че да се връзват на простащини!!! Затова дайте вие,както и други хора във форума,някаква идея,как да се променят нещата,а не да избухвате с ценизми и да отвръщавате останалите хора от това,за което се борите!!! Всички ви помислиха за поредните гамени,пуснати вчера от затвора,така няма да се получат нещата,разберете го,колкото и да мразите ГЕРБ,няма да спечелите нищо с ценизмите,които пускате тук,по добре се опитайте да спечелите хората на ваша страна,а не да ги правите врагове!!

Партенките на БСП не означават излзавяне. Остават си партенки. За пртенка дори и българският съд не може да осъди :-) Вие сте гена на лъжата и цинизма. Живеете в измислен свят и с насоки от БСП. Лъжете, излъгани сте и сте в лъжа до ушите. Вече се давите в лъжата си, но не можете да се съвземете. Зомбита сте. Уродливи мозъци.

Оооо , напротив , нито съм от бсп , нито от герб , нито от ничия партия на прехода . И зомбитата сте вие , герберастите , които повярвахте на един полуграмотен примат , мутра , член на сик , - престъпник , наркотрафикант и комплексар . Съжалявам ви просто , колко сте заблудени .Тъп , прост и манипулиран народ . Ама така е то- чалгата и турските сериали не прощават .

ако видите блед човек да крещи по улиците с още 20 човека и се представя с ника 0007-лицето е избягало от психиатрията на чти километър.моля лицата които го забележат да информират органите на реда.особенности:говор:груб с много цинизми.политическа принадлежност:атака или бсп.вероятно е с червена или кафява връхна дреха.коси:несресани , мръсни.пуши.образование -ниско вероятно основно.има маниакална депресия от пъпки.

явно това лице, наречено от Вас 0007, Ви създава комплекси или нетърпимост?!? Тъй като коментарите са виртуални и необвързващи, то молим да се вземете в ръце, напред в реалността, където няма хора, с никове 0007, а само истински люде с имена Иван, Асен, Петър, Калоян и т.н.

до алекс:ако 0007 си беше написал името бих могъл да го напиша но не е.както и вие вашето.така че и аз не си пиша моето.коментара визира 0007 чиито коментари са израз на омраза и сляпа злоба срещу инакомислещи.прочетете ги по долу и тогава ще говорим.

каза човека които показа среден пръст на българския народ.за да бъдеш съдник трябва ти самият да си безупречен.а не си.

Тези от Позитано не можаха ли някой малко по умен трол да си намерят да пише тук,ами си избраха точно 0007,че той много зле бре!!! Ама то цялата им работа е такава!!! Явно тоя е най умния тъпоъгълник,представете си другите,какви са....ОЛЕЛЕ!!!!!!!!!!

Ами не можем да си представим точно, освен че става ясно, Вие мразите Позитано и коментиращият 0007. Иначе, нещо по темата?

Всеки който злослови и обвинява БЕЗ Съдебно Решение влезло в сила в Европа се смята за Подлост, а лицето за зъл подъл Провокатор! Платения комсомолец Чукалов гад подла, като младеж сега е изрод без достоинство копие на местан и УЖ патриот-предател и Сидерага незнаят на КОЙ народ са патриоти бедни, а сега търговци мильонери Бог наказва предатели на народа!

и като унищожите герб ,ще пораснат ли заплатите и ще намалеят ли цените бе тъпан!? докато целта на червените хмери е унищожението на герб,а не подобряването живота в бг,все така бедни ще си останем!!! 52% от бг децата са под социалният минимум! кажи нещо за това!!! добре ,че герб все още съществува,че да има кого да обвинявате,щото ако си заминат,ще останат само истинските крадци-т.е. червената компроматна номенклатура!!! и кого ще обвиняваш после бе чукан!?

Русия е с ГЕРБ!!! ЕС подкрепя ГЕРБ!!! Народа също подкрепя ГЕРБ!!! А Орешарски го подкрепя само Ким Чен Ур!!! Никой не го иска,ама никой!!! Путин си ви го каза,долни продажни БСП-ари,че 20 години управлявахте и никой от вас не помисли за народа, не помисли и сега ,какво иска народа,а само крадяхте и мислехте за собствените си лакоми задници!!!!!

всички обичат герб, завиждаме на симпатизантите....пълна победа....

Ей , помочко пъпчив , веднага се извини за тези си думи , щото няма да оставим така нещата .кой си ти , бе дришльо вчерашен , кой си ти , ти държал ли си някога пистолет или пушка , ве посерко пъпчив . нали само при вида им ще се насереш бе пъпко нещастна . майката ще ти .... ако те видя на живо ...

goose

Еми ... вие само с пушки и пистолети можете да се задържите на власт ,... даже от твоите изказвания си личи :-)

Абе на тоя Цветлин майка му или баща му са неграмотни и са изяли една буква. Името е Цветелин, но не си го е коригирал навреме и сега цяла България му се чуди.

сериозно????

0007,вместо да покажеш пред хората малко разум,всъщност показваш ,колко си прост и колко са прости хората,които избират вашите партии!!! С тези изблици не печелиш никого,а само караш хората да се отвращават от вас и партиите,които поддържате!!! Продължавай в същия дух,с тази простотия губите все повече гласове!!!!!

Глупав , ако ще и да загубим всичките гласове , никога повече няма да изберем герб . това трябва да ти стане ясно като бял ден .

Все ми е тая,кой ще избереш точно ти!!!! Ти си един глас в пустинята,едно безлично лекенце,просто си никой!!! Поредния простак,помислил се за някой,а просто си една от отрепките на обществото!!! Избирай когото си искаш,но поне не говори празни приказки,защото си смешен,както и всички останали паразити,които гласувате за престъпната паплач БСП-ДПС-ДС!!!

Плюсове за Йовчев!!! Очакват се статистики за нарастване на пътно-транспортните произшествия:)))))

Контрабандата е в кръвта на Борисов след 1994г. ,а се наложи като стил и метод на работа в Герб, с цел дообогатяване на някои герберски велможи.

това кой ти го написа да го кажеш?

навсякъде гонен, навсякъде приет!!! страхотен е! пукни се от яд!!!!:))))