Цветелина Бориславова: Премиерът да премисля думите си

Банкерката Цветелина Бориславова даде първото си интервю, след като продаде и последните си дялове в СиБанк. Тя коментира бизнеса, икономиката, политическита скандали и действията на премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Цветелина Бориславова: Премиерът да премисля думите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветелина няма нужда от Белене защото е купила земите на цяла Бьлгария и се занимава зелена енергия която плаща бедния Бьлгарски народ,затова Боико неиска да строи АЕЦ Белене но така ще се сьздадат много работни места да работят младите за да хранят своите дечица макар и с трошички които падат от масата на Боико и Цвети

НЕК с рекорд в износа на ток през тази година Очакваме да се превърнем в лидер в износа на ток на Балканите, макар че Румъния вече се явява конкурент, каза шефът на НЕК - заглавие в сайта . а като спрем след 10 - тина години и последните реактори , какво ще продаваме ?

А ще има ли кой да купува такъв ток? Когато и нефтът ще е вече минало забравено? Четет ли, мислте ли, или пишете на ангро?

продаде си дела от банката открадната от Славчо христов за 300 милиона през фондовата борса ! няма да плати 10% дънък печалба защото печалбите реализирани на фондовата борса са с 0% дънък !!! А ние ще мрем защото държавата няма пари за бърза помощ ! тази ще инвестира в зелена енергия по европейски програми защото ще вземе 70% безвъзмезден кредит от Европейски програми !! БОЙКО ВЕЧЕ ТЕ МРАЗЯ ПОВЕЧЕ ОТ СТАНИШЕВ, ЧЕСТНО !! ГАДОВЕ МРЪСНИ...АЛЧНОСТА ВИ НЯМА ГРАНИЦИ !!

Колега ти от коя стая си? В Курило ли си или в Раднево! Вчера Цезар го преместиха на 4-ти километър и ми е много мъчно без него. Ай да си лафим с тебе. Но ако си малко идиот като мен, което е сигурн, поне си вземи друго име и не излагай национални светини с ника си!

Би могло да се получи интересен бест селър . Tя обикновен служител, той обикновен пожарникар, а след двадесет години преуспяват- тя банкер, претърпяла атентат, тои премиер. Kак ще завърши романът обаче още не се знае. Дали тя приключва с банкерството и се прицелва в президентството или пък бяга в чужбина. B романите обикновено героите се отдават на любовта или на духовното, осъзнавайки, че богатството не ги е направило истински щастливи.

остава да напишете бест селъра, а аз ще продуцирам филма

Едно е ясно - нещо се случва между Бориславова и Борисов,и то не е само на лична основа....времето ще покаже какво е.

Тия от тая "Идея на България" не могат ли да ползват учтива форма на общуване или тя не им е позната?

Ха ха ха, ти с морални напътствия ли ще ни опонираш? Скрий се, не ставаш за опонент!

Недей така, тия са дяца на друго Движение:"Идея за ограбили я"!И все натам се целят милите и все ЗА България, все ЗА залъка...Ама ще им приседне.

За пръв път я виждам. Много добре говори, невероятно! Да е жива и здрава! Все едно, че е извънземна...

Както чета по-долу, писаното за биография й май от планетата ДС ще да е.

Ами нали Цветелина си продаде 78% от акциите 2007 г. на исландския милиардер Тор Бьорголфсон (Thor Bjorgolfsson) ? Той ли я направи почетен консул на Исландия? Нали неговото семейство доведе фалита на исландската централна банка, благодарните на което всеки исландец сега има дълг 49 000 евро. Нали сега Тор Бьорголфсон исландците съдят и го издирват с Интерпол? Тя още ли има смелостта да се пише за почетен консул на Исландия?

Как се наричат тихите полицейски операции?

За мене Цв.Б. е умна жена.Жалкото е, че не е министтър-председател на България.Щяхме да имаме умен министър-председател.

има една стара максима" жената прави мъжът", така че и сегашния би трябвало да ви допада ;)

То да въртиш опашка пред разгоненни плиткоумнини нерези не е кой знае какъв героизъм ..... а и за това не се изисква интелект ...... просто е свирила на кавала на когото трябва.

Добрата госпожа е решила да става енергетичка , досущ като Доганеца и да инвестира в - зелените енергии. В това няма нищо лошо, че то бенките и без това ще закъсат, като все повече длъжници са банкрутирали и няма да могат да си връщат заемите, направени през времето на Великата единична коалиция - по-преди и по-след нея. ;-)

Вие сте атомникаджийка, АЕЦаджийка, ама няма да стане вашата , пардон, щото извинявам се.

Освен че е бивша снаха на посланик и дъшеря на бивш служител на ДС тази жена живее на семейни начала с главния секретар на МВР който момента е премиер. Какво чудно има тогава втова, че става шеф на Надзорния съвет на СИБанк. Много обикновени държавни служители регистрират фирми на името на жена си. Защо тогава един секретар на МВР с всичкото си влияние и контакти да не направи нещо подобно и да не "постави" за шеф на банка любимата си. Тези приказки, че сама е постигнала успехите си и , че всеки си следва пътя да ги разказват на баламите.

Балък, ако си такъв не прави другите да прличат на теб!Дай по същество! За енергията и АЕЦ! Не се хващй на "хорото" на смешниците!

Само до 10 години (поради намаляване на запасите) цената на нефта ще е 2-3 пъти по висока от сегашната, което означава и бензина, дизела и природния газ, който е пряко свързан с цената на нефта.Все повече транспорт ще бъде по ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ, които за разлика от пътищата могат да се електрифицират.При неизбежното поскъпване на газта, отоплението на ток ще стане алтернатива.България почети нищо не произвежда, а добива на елекричество си е производство и то напълно конвертерюемо.Така, че с 2 ръце за Белене.

Върти парите на комунягите,които всъщност са на народа.

Не Цветелина е проект на Бойко,а точно обратно!Тя е кукловода!

пo-скоро са едно цяло ;)

Hа всичко отгоре и с евреиски корени по бащина линия.

Аман от експерти и знаещи по зелените въпроси. Няма ли някой да каже колко е красива тази жена? От това обещаното за спама няма да ви го отнемат атомните велможи. А Цветелина наистина е не само хубава, образовна и делова жена, но и много фин човек, впечатляващо хубава и ефектна повече от хиловудска звезда. "Зелени енергетици" и "експерти" бегом по дупките! Поклон пред красотата! Красотата ще спаси света от ядрената заплаха и глупците!

Така си е, чаровна е

Цецке, какъвто и ник да си сложиш - ще те познаем:) И ПРОЧЕТИ какво ти е написал yes малко по-надолу за възобновяемите източници на енергия... Това е истината, но за съжаление твърде малко хора го разбират - и се "юркат като смок из некосена ливада" щом чуят ЗЕЛЕНА енергия:)

И какво, като е красива (по-точно била навремето) дай сега да и простим че краде? Да ходи да се явява по конкурси и чалгарски кръчми, а не да съсипва енергетиката, да за може да граби народа с измислената от мафията "зелена" енергия.

С доходи от 90 хил.лв. на месец тя вярва че има право да се изказва по национални проблеми.Права е, защото нейната заплата стига за 100 университетски професора по математика.Тях,и без друго,никой и за нищо не ги пита.Те са тъпите!

И ние в БАН си получаваме заплати от години, ама никой не ни пита защо?

Щом навремето сте ревали за демокрация, сега вън и на пазара на труда. След като народът не иска да ви плаща търтейството, няма и да получите пари. Рано или късно ще ви изметем.

Тази жена изглежда интелигентна,а интелигентните хора не нападат публично тези, които в настоящето или в миналото са или са били близки до сърцето им, по простата причина, че лично могат да им кажат това, което мислят, даже и да са се отчуждили. Може да имат обаче задкулисни цели. Сещам се за Доган, който писа писмо до авторката на интервюто. Тази хубавица Цветелина , дъщеря на бивш служител на ДС и снаха на посланик започва частен бизнес веднага след 89 та година, едва 31 годишна, успява да натрупа стотици милиони. От личен опит знам, че без солиден начален капитал и контакти такива суми не се натрупват с ум и труд, ако ще и да си най- умния и най- работливия, затова е ясно, че госпожата е нечия пионка. Стоеше малко в сянка, уж са заедно с Премиера, но уж са очуждени и живеят в различни къщи, защото, ако са заедно, веднага ще бъде атакуван оше повече за произхода и количеството на богатството, а така той си е чист и "не причем". Театър с една дума!

CVE, нещо основно става дума за АЕЦ, за зелена енергия, която доста зелени и "учени", експертни глави, се опитват да оборят. Не се занимаваме с биографии, а с енергизточници на бъдещето, разработвани в цял свят и отричани само от "експерт" на БАН!

Гаро ---- много си тъп !!!! Именно защото не се знае биографията на хората такива като теб нямат идея за какво иде реч !!!

Червените гарвани зловещо грачат...Защо ли? Ами защото акцентът в този материал е ИЗМЕСТЕН от директното отричане на смисъла от съществуването на АЕЦ БЕЛЕНЕ към приказки и спамене в стил"ала-бала". Много енергийни пиари, много "атомно-далавераджийски спамери" ! Всуе се морите -няма да го бъде разхищенето и далаверата АЕЦ!?

О, свещена простота!

Преди Цветелина Бориславова да дава каквото и да е мнение, и най-паче от последна инстанция, дължи отговори на следните въпроси: 1. От кого купи акциите на банката, които сега продава; 2. На каква цена закупи акциите; 3. Как тя бе избрана за купувач, имаше ли и други купувачи, търг ли, що ли; 4. Какъв е произхода на парите, с които купи акциите и платени ли са дължимите данъци. Едва след като отговори на тези въпроси, мога да приема да я изслушвам да дава становище по каквито и да е въпроси, свързани с икономика, управление, "менажирането"(:)) и каквото там друго и дойде на ум...

Има много интересна статия, която може да се намери с търсачката на google: " Как Цветелина Бориславова стана толкова богата"

уаоо колко префинно нагла е тази дама! доста по-нагла ми се вижда и от бъфи, само кадето го прави с финес! не се учудвам че е толкова успяла! като банкерка служела на хората! хахаха такса 5 лева, комисиона 5 лева в държавните учреждения, кадето сибанк е полазила всичко! хахаха най-гнусната банка в БГ, но иначе тя мислила за народа!!! щела да инвистира в зелена енергия! тя отдавна е инвестирала! всеки който се занимава с това знае, че цвети с бъфи, или как са им там процентите не знам има проекти за 1000mW , което е почти 1/4 от сегашното потребление на страната! как няма да и е крива АЕЦ което и се явява пряк конкурент! с това интервю ми намирисва че и тази ултра мега хипер нагла мила дама се е насочила лекичко към политиката! щом тъпак като бъфиту може да се прави на премиер, защо такава финна интелегентна личност да не стане президент!!! ужас на калбета, не виждам светлина в тунела!

цветелина да не се меси в политиката. или тя иска да спре белене под вляние на западните си прятели и да имка полсе повече инвестиции за зелената и политика. не се ли насити на пари тази жена. да се погледне какво представлява *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама заглавие сте му пернали :)..............немате грешка

ХА-ХА - "смята да се занимава със зелени енергии, туризъм, привличане на чуждестранни инвеститори и селско стопанство"!!! ЩО ЛИ НЕ СЕ УЧУДВАМ?!?! Да погледнем малко по-напред във времето - ДКЕВР тихомълком увеличава цената на ел.енергията, вкарвайки в нея стойности на т.нар. "зелена енергия", два видо преноси и разпределения и никому неясната цена за "високоефективно комбинирано производство"!!! АЛО-О-О, ГЪРБАВИТЕ, НАЛИ ЩЯХТЕ ДА СТЕ ПО-МОРАЛНИ ОТ "предишните"?!?! СЪЩИТЕ КРАДЦИ СТЕ СИ БЕ, САМО ЧЕ ПО ДРУГИ СХЕМИЧКИ!!!

най-добре да се ориентира към продажба на зелен хайвер

Червеният хайвер също не е лош, както и знамето, червеното, под което дремеш в очакване на някоя дребна облага.

Цурка каза нещо много интересно, а именно: "България има огромен потенциал за развитие на алтернативна енергетика. Имаме свръхпроизводство на ток, а след години, когато икономиката ни ще трябва да намали с 20% консумацията на ток, какво ще правим с огромните мощности на АЕЦ Белене? Това на прост език значи:Не виждам въдеще за България,нито евентуално промишлшно развитие след 10-20 години.Токът ще го ползувате само за светене и готвене!Големи консуматори няма да има.И ми говори за инвестищии...Какви ма Цурке?Агенции за имоти или Макдоналдс?Мерси аз казвам на такава любов!Да ме ее в устата!

да се правиш на оригинален гамен следва да знаеш, че до 2 години половината коле ще са хибридни, а алтернативната енергия ще бъде директно при консуматора. Електромерът ще е само ако си глупав комунист.

Много фантастика четеш!Никой не слуша учените!Слушат се само политиците!А технически ограмотените лица вече признават,че т.н. "залена енергия"е грешка!Ще се опитам да намеря някоя статия да те просветя малко.

Хахахаха. Това за България ли става дума? Я се събуди и виж реалността. Първо в България масово се карат коли на 10-15 години и то на чужди държави. В тези чуждите държави още няма такива хибридни коли масово. Дори в близките 10 години не се очаква да има. Значи когато там минат на такива автомобили, тук чак минимум след 10 години ще се появят по-масово, евентуално! А изказването за намаляване на консумирането на енергия след 20 години, означава само едно, че някой определено си е направил за цел да унищожи държавата!

Подкрепям въпроса на "питам". От къде ще дойде енергията, която да компенсира т.н. зелена енергия, когато няма вятър, слънце или вода? ТЕЦ?!?!?! Колко по-лесно всичко това да се замести от АЕЦ, нали?

ББ си е супер! И откакто е отсвирил Цветелинка (или тя него - не зная), е станал по-нормален човек - изказва се по-директно и логично. Явно банкерката е дърпала премиера в криви посоки.

НОН СЕНЗ драги Фенчо и пълна демагогия!!! ББ дели с нея дивиденти и дялове, но под масата и в срамежлива пред народа поза на "развеждащ се" В същност го прави не за да заблуди народи си( той вече не се хваща на такива евтини бракоразводни номера) а да заблуди Европа, че там далееееече и дълбооооко се разнесе слуха за неговата мащабна КОРУПЦИЯ! Но ако мисли че ще му се размине и хване втори мандат на управление ,дълбоко се лъжи. Цялата Си Банка начело с ББ и ЦБ подлежи на конфискация а те двамата отиват директно в пандиза!

ОК, сигурно си прав. Но как ще стане конфискацията, като банката вече е белгийска? И не виждам силата, която ще осъди ББ. Но най-важното е народните милиарди в СИ банк да не сублимират, а да се сложат в 100 % БГ държавна банка. Иначе думите на ЦБориславова за "по-бавното настъпване на кризата в Б-я" ще ми прозвучат зловещо.

Тази госпожа през целия си живот е получавала всичко наготово и е правила всичко каквото и се иска. Сега и се е приискало да се занимава със зелена енергия, а дали е компетентна по този въпрос не яинтересува. Тя е толкова ярък пример за това, че в България парите не са у когото тряба!

Виж червената и рокля и ДС-корените и!

Ама Цвети хубаво се изказваш . Че и с зелена енергия ще се занимаваш . То добре че си КОМУНИСТИЧЕСКО ДЕТЕ и си спала с премиер свързан тясно с енергиината мафия че инак върви си изкараи документи за такъв проект . Да кажем че в БГ произведена енергия от фотоволтаичен парк струва 400 евро това е фиксирана изкупна цена а ядрената е 66 лева . За това се е насочила кожудерката . Щяла да бъде полезна на обществото дрън дрън ярина . Цветелина е ПОЧИТЕН КОНСУЛ мисля на ИРЛАНДИЯ у нас . Свърза с петербурската мафия на която дължи и огромни суми с паркнера си за провалът в бирената индустрия там . Нека да не се прави на велика след като си е лягала дълго време със Свети Бойко пожаров . Стига с тия маргинализирани люде АМАН

Ха!Каква демегогия-банкирането не било професия,а начин да служиш на хората!!!!Какво благородство,каква изумителна хамелеонщина...Интересно-вярва ли си госпожата...Та в нашата държава тези,които по призвание трябва да служат на хората-учители,лекари,творци-са на най-тежкия хал...Постоянни скандали,липса на пари,напрежение в обществото...Та тя ли е най-големият благородник в тази продънена държава?Не съм проучвал как такъв огромен капитал е попаднал в нежните и ръчички,но явно е от честно и благородно служене на хората-страдащите,болните,пенсионерите с по 200 лв.пенсия и т.н.Господи прости и ибо не ведае що говори и твори...P.S.Всички световни икономически кризи,особено последната са следствие на честното и благородно служение на банкерите на ближните си...Да бъдат живи и злрави и да продължават благородните си дела...А ние,останалите-да му мислим...Господ да ни е на помощ...

. Как такъв огромен капитал е попаднал в нежните и ръчички?- Ами не знаеш ли- с използване политичката власт в ръцете на най-ближния да краде от хората и техните пари? Това в белите държави се счита за най висш израз на политическа корупция и и такива държавници заминават там директно на гилотината. Но ние до сега не сме изпратили нито един, даже продължаваме за ги вкарваме в Парламента да продължават ни крадат и разоряват.

Ей, и Цветелинка се появи. Абе да не би да се кандидатира за президент. Чакаме следващото интервю

Колегата (експерт от 11.12.2010 12:06)е напълно прав като характеризира зелената енергия с думите: ниско КПД, висока цена и ниска рентабилност!. Това е известно на всеки що годе запознат с въпроса. Известно е също, че при една свободна конкуренция, така наречената зелена енергия няма никакъв шанс за съществуване, защото (според вида си) тя е 3 до 10 пъти по-скъпа от енергията на традиционните източници. Колегата обаче греши, ако смята, че Цветелина е направила грешно сметката си. Никак даже!... Въпросът е в това, че според решенията на Европейския съюз, всяка страна членка на съюза е длъжна да финансира производството на енергия от възобновяеми източници, като я изкупува на преференциялни цени, компенсиращи загубите на производителите. И така, един киловатчас зелена енергия струва около 8 пъти по-скъпо от киловатчас на обичайната енергия. Разликата в производствените цени се разпределя равномерно върху цялото енергийно производство и се плаща от консуматорите. До тук нищо лошо. Но по-нататък става ясно, че тези производители на зелена енергия, сдобили се с правителствен, лиценз печелят луди пари от разни шмекерии. Мой познат ми разказваше как един производител нелегално вкарвал в зелените инсталации обикновена енергия от мрежата и после по законния ред я връщал обратно в същата мрежа, като я продавал на държавата с цената на зелена. Не мога да твърдя със сигурност, но мисля, че за Цветелина няма да бъде сериозен проблем снабдяването с лиценз за производство на ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ. Дай Боже всекиму.

Ето с това съм напълно съгласен,за разлика от мнението на"експерт",който беше анализирал само едната страна на казуса!

Да, в интерес на истината и аз съм съгласен с мнението на Hydrargir. Просто не ми се навлизаше в по-дълбоки анализи. Иначе абсолютно ясно си представям как поредният производител на зелена енергия в България, взима от контакта с "нормална" енергия и я продава на НЕК като зелена, но на в пъти по-висока цена.

1."Премиерът да премисля думите си" 2."Затова е и много важно човек да премисля, преди да говори." И ТАКА - КАКВО ВСЪЩНОСТ Е КАЗАЛА бОРИСЛАВОВА 1 ИЛИ 2.КАТО СЕ ИЗВЕЖДА ТЕКСТ ЗА ЗАГЛАВИЕ ДА НЕ СЕ ПРЕИНАЧАВА.НЕ Е ЧЕСТНО СПРЯМО НИКОЙ.

В близко бъдеще най доходоносния бизнес, който и приляга, и със средствата с които притежава е, обработката на отпадъци. По добре е да участва в построяването и финансирането на такова начинание, отколкото в трудно взвръъщаеми проекти от финансова гледна точка. От екологична гледна точка ВЕИ не са подходящи за България. Най подходящи са инвестициите за еко сгради, които са и енерго независими. При тях не се унищожава обработваема земя, не се руши уникалната природа която имаме. Но всеки си има гледна точка и в момента едва ли ще получи признание за такива дела. Малко са хората, които преживе са получили признание за каквото и да е. Хора много, човеци малко?

Не се карайте и не се ядосвайте приятели,когато ви изнасилват и не можете да противодействате ,участвайте .....за да изпитате удоволствие.. Лошото е ,че не всеки вземат на голото хоро!

По повод изказването на президента, че ситуацията у нас става много зле, Бориславова коментира, че България изживява своята икономическа и финансова криза с Л Е К О З А Б А В Я Н Е!? Според мед наистина е така то С. Дянков е с "леко" забавяне в развитието, то още колко др. - Миро - мазното и пр. и пр.

Колегата (експерт от 11.12.2010 12:06)е напълно прав като характеризира зелената енергия с думите: ниско КПД, висока цена и ниска рентабилност!. Това е известно на всеки що годе запознат с въпроса. Известно е също, че при една свободна конкуренция, така наречената зелена енергия няма никакъв шанс за съществуване, защото (според вида си) тя е 3 до 10 пъти по-скъпа от енергията на традиционните източници. Колегата обаче греши, ако смята, че Цветелина е направила грешно сметката си. Никак даже!... Въпросът е в това, че според решенията на Европейския съюз, всяка страна членка на съюза е длъжна да финансира производството на енергия от възобновяеми източници, като я изкупува на преференциялни цени, компенсиращи загубите на производителите. И така, един киловатчас зелена енергия струва около 8 пъти по-скъпо от киловатчас на обичайната енергия. Разликата в производствените цени се разпределя равномерно върху цялото енергийно производство и се плаща от консуматорите. До тук нищо лошо. Но по-нататък става ясно, че тези производители на зелена енергия, сдобили се с правителствен, лиценз печелят луди пари от разни шмекерии. Мой познат ми разказваше как един производител нелегално вкарвал в зелените инсталации обикновена енергия от мрежата и после по законния ред я връщал обратно в същата мрежа, като я продавал на държавата с цената на зелена. Не мога да твърдя със сигурност, но мисля, че за Цветелина няма да бъде сериозен проблем снабдяването с лиценз за производство на ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ. Дай Боже всекиму.

Тази "златна" кокошка яко е грабила, мириши ми на узаконяване на черни пари за бели дни. Тя не успяла едно добро семейство на създаде, а пък...........

ОЩЕ ВЕДНЪЖ Е ЯСНО, ЧЕ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, КОИТО ТЕ ПРЕДОСТАВЯТ СА В НЕКОМПЕТЕНТНИ ХОРА. ЦВЕТЕЛИНА НЕ РАЗБИРА НИЩО ОТ ЕНЕРГЕТИКА И ПОТРЕБЛЕНИЕТО Й. ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ ВЕЧЕ НЕ СА ЕКЗОТИКА. И АКО ИСКА ТУРИЗЪМ - ТРЯБВА ДА СЕ ОЧИСТИ ВЪЗДУХА НА БЪЛГЪРИЯ - ДА ДОСТИГНЕМ НАПР. ЧИСТОТАТА МУ В ИСПАНСКОТО КРАЙБРЕЖИЕ, ДА ОПРАВИМ ПЪТИЩАТА СИ - ДА ПРИЛИЧАТ НА ИСПАНСКИТЕ, ДА ОБРАБОТИМ НЕОБРАБОТЕНИТЕ СИ НИВИ - ДА ЗАПРИЛИЧАТ НА ИСПАНСКИТЕ, ДА ПОЧИСТИМ ГРАДОВЕТЕ СИ ОТ БОКЛУЦИ И ПОМИЯРИ - ДА ЗА ПРИЛИЧАТ НА ИСПАНСКИТЕ, ДА "СЪБЛАЗНЯВАМЕ " ТУРИСТИТЕ СИ КАКТО ГО ПРАВИ ИСПАНИЯ... И ТОГАВА ЩЕ МОЖЕМ ДА СЕ МЕРИМ С ДРУГИТЕ. ЗА СЕГА НИЕ СМЕ НЕПРИЯТНА ДЕСТИНАЦИЯ...

Ми задай си въпроса защо големите пари отиват в ръцете на некомпетентни хора? Ами попитай се как са отишли? Отишли са с кражба и използване властта за това. В белите страни НЕ става така набиране на капитала- кражби от народа не се позволяват, считат се за мащабна корупция и се наказват с гилотина. Абе вие защо не питате кога България ще стане бяла държава, а вие да станете бял европейски народ?!

само това вие....ЧУжденецо не ми харесва!!!!!!!

уважавах я доскоро, защото си мълчеше и хората тънеха в догадки, че е колкото богата, толкова и умна, но тази гласност и изказване на мнение, не ми допада, а е и нередно. Ако е имала нещо да каже като жена на мъж, който се вслушва в съветите й, да не ги споделя публично чрез медиите. Само олекна така.

Само ГМО не е споменала.

ЯВНО ГЛАСЯТ Я ЗА ПРЕЗИДЕНТ И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СТАНЕ И ПАРТИЯТА Е ЯСНА

за това не съм помислил, ама ми се струва много логично!

Най-важното за АЕЦ "Белене" е каква е сеизмичната характеристика на терена. Носят се само слухове ,че нещо не е наред там, но никой не представя ясно какви са нещата точно.

Това нож в гърба на Тиквата ли е? Не стига че го напуска и бяга, а и му посочва фаловете. Ай-ай-ай. Много лошо. Щом любовницата вече не е с него, а срещу него, значи работата е много зле. Язък и за Воленчо. Заложи на куц кон и покрай него ще си отиде и той. Като гледам май в следващия парламент ще има само две партии БСП и ДПС. Едните управляващи, другите опозиция.

Или жена-президент. Защо не.

Цурка Бориславова нещо взе да се взима на сериозно...А глупостите за АЕЦ Белене и ядрената еергетика които е надрънкала са феноменални. България няма ангажимент да намали консумацията си на енергия като абсолютна стойност нито след 20, нито след 200 години - напротив има агажимент да намали парниковите газова отделяни от ТЕЦовете. А консумираната енергия само ще расте...Второ, няма никаква неоходимост да се строи хранилище за ядрени отпадъци в България, това е чиста лъжа. Русия гаратирао прибира отработеното ядрено гориво, защото го рециклира и печели от това. И просто за сведение, когато неотдавна въвъ Финладия решиха да построят собсвено ядрено хранилище, местните общини щяха да се избият на чия територия да се построи, та се наложи правителството да обяви КОНКУРС, на който общините КАНДИДАТСТВАХА и яко се КОНКУРИРАХА за да СПЕЧЕЛЯТ хранилището да е при тях. Защото това им гарантира милиарди приходи за десетилетия напред...но това са глупавите финландци. Те си нямат Цурка да им дава акъл за енергетиката... И последно - България няма практически никакъв потенциал за т.нар. "зелени" мощности, чиято цена е 50 100 пъти по висока от традиционните, От тях печелят единствено мошеницита като Цурка, които ще ги построят (с кредити) а след това ще им плащаме тока на 50 пъти по-висока цена во веки веков. И отделно за всеки ват подобна "зелена" енергия ще трябва да построим ТЕЦ и АЕЦ заместващи мощности.

Енергетик, за Финландия не си прав, правиш един съществен пропуск- Финландия строи, за разлика от България" своята атомна централа и хранилище със държавни СВОИ пари, а не със заем и всичко ще остане собсвеност на държавата. А БЕЛЕНЕ ако се построи ще бъде ПЪРВАТА ЧАСТНА АТОМНА ЦЕНТРАЛА В ЕВРОПА и една нова частна атомна бомба на територията на страната. Ц.Б само е забравила да каже кое е по изгодно за България- дали да се удължат сроковете на експлоатация нва 1-4 блок на АЕЦ Козлодуй, която е напълно изпратена държавна атомна централа БЕЗ ЗАЕМИ, и както Финландия направи със своята атомна съветска централа от типа на Козлодуй Ловиза, или да си спонсорира своите естествени източници. Също Ц.Б забравя да каже, че това не са нейни пари, а народни и подлежащи на конфискация.