Цветелин Кънчев: Рашкови да се изселят от Катуница

Аз ги призовавам, ако наистина тези хора имат съвсем малко капка морал, нека да напуснат Катуница в името на етническия мир, каза лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев по повод искането семейството на Кирил Рашков - Цар Киро да се изсели.

Обратно в новината

Коментари - Цветелин Кънчев: Рашкови да се изселят от Катуница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, не виждате ли , че управляващите са със циганите. Та нима няма кои да ги започне. Ако имаме управляващи на място няма да е така. Започнете ги наи-сетне, започнете с Киро и стигнете до Папата. Този мизерник най-страшен докога ще командва половин България, докога ще манипулира хората от Властта и ще се смята за Бос и на Костинброд. Наркотиците за които пише, не е ли тои разпространителя в основа. Стъпете си на краката хора, и не ходете като дрогирани, колко може да търпим още?

добре де, а Ицо Папата кои и кога ще го разследват. НЕГО ИМА ЗА МНОГО НЕЩА. Чудя се докога ще ни мачкат разни самозвани папи и царе- те са си просто цигани, нищо повече.

На какви се правите?Мешерето това мешерето онова.На кой му пука за мангалското мешере? Папата да не се прави на девица и той е същия като Киро.МАНГАСАРИ СТЕ ВСИЧКИТЕ.

Най правилно е в Драгалевци ,Банкя ...

Кънчев! Оценявам разумната ти позиция. В едно си прав: конфликтът в селото е социално-битов и става дума не за циганите въобще, а за престъпник цигански мафиот. На хората им е писнало. И не само изселване (има закон за етажната собственост и той важи за всички, не само за живеещите в градовете!). Затвор трябва за Рашков и за внуците му. Защо Кирил Рашков е разибран като всички цигани и се пледира за етнически конфликт, когато съдебната система не си е свършила работата! Много им отърва на служебните лица да се крият зад етнически конфликти, вместо да тикнат Рашков и внуците му в затвора за предумишлено убийство!

Подкрепям написаното ти!

Докато по всички заглавия го царосвате, няма да се оправим! Егати миризливия престъпник!

Приятели, Наблюдавахме Циганско слово на омразата, поледвано от убийство от етническа омраза!!! УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...: 1. След многократни обиди ГЯУР(Слово на омразата от страна на внуците на циганския цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА ЦИГАНСКИТЕ ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"... - Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!! Наказателен Кодекс: Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите. (2) Извършител е този, който участвува в самото изпълнение на престъплението. (Цял бус със цигани). (3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението. (Лично Цар Киро). (4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин. (Цялата фамилия на Киро Рашков). 2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... В Катуница се командироват специални части от цялата страна." Признания на министъра и неговите Изводи: 1. В България цари Цигански терор и ТОВА Е ДОБРО 2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО

Гражданката зад лицето Кънчев секретарка ли му е или преводачка?

любовница

И к'во като се изселят? Където и да отидат пак ще тероризират хората, защото не умеят да живеят по друг начин! Само ЛИНЧ ще ги оправи! Народа ще е съдник и палач, защото няма държава, а само мафия!

Всички разюздени циганя и български "управляващи" докарали етноса до пълно оскотяване да оставят всичко накрадено право в Холандия! Оправяйте се както искате, българите не искаме да чуваме за вас! Кой кого ще командва там да се разберат !

Цветелине, излиза, че и при вас, които се обявихте за цигани, имало вътрешни проблеми. Мешжерето ви било сбор от мандити, както заяви бандита Рашков. Той бил циганин, а ти си български шпионин с кожа на циганин. С една дума - хубава работа, ама циганска... Вижте там се разберете с този убиец на български младежи тип от Катуница, зада не ви гонят всичките впупом с камъни след няколко дни.

По думите на ромския лидер впоследствие някой "реши да яхне вълната и да превърне в междуетнически сблъсък цялата ситуация". Та по-добре Гоцко -"Ни чул, ни видял" да ходи на лов за ахари и не знам за какво из благоевградско, когато стават нещастия и престъпления в държавата! Гоце да НЕ подбужда към революции като насъсква циганите си да убиват за да ги предизвика българите!! Разни, дето не виждат по-далече от носа си и вярват на всякакви ДС лъжи, да викат "Боко и Цъф само са виновни", а цар ти Киро с 200 присъди от повече от 20 год е на свобода да коли и беси...и да е само тоя крадлив малоумен циганин!!!

От как се помня, съм живял сред цигани. Първите 3 години в училище съм стоял на един чин с циганин. Циганският манталитет ми е известен. Лошото в случая е, че "циганията" в Духовният свят на политиците на България се проявява като глад и мизерия в социума. "Циганизацията" е следствие на "циганията на политиците".

НЕ САМО ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЕЛЯТ НО И ЦЯЛИЯТ ПАРЛАМЕНТ В СОФИЯ ЗАЕДНО С ТЯХ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗСЕЛЕНИ ОТ ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ БОКЛУЦИ ВЪН.

Ами верно е.Ако беше си вършило МВР работата,този който е хукнал да мачка с кола полицаи и граждани нямаше да е между живите.Ако един полицай не може първо себе си да защити,при наличие на оръжие,как ще защитава гражданите?