Делото за КТБ най-накрая започна

Специализираният наказателен съд даде ход на делото за КТБ, то ще се води при отсъствието на основния обвиняем Цветан Василев.

Обратно в новината

Коментари - Делото за КТБ най-накрая започна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цирка отвори врати.Клоуните да заповядат на арената-голям смях ще пада.

Ей, ама как всичко е нагласено. Има скандал с ЧЕЗ и веднага мутрите готови с делото за Василев.Мутризацията, демагогията, фалшивите новини и облъчването на гражданите е факт.

най-важното е да спасяваме лихварите и техните дружки ,а после да сменим правилата на играта !

Някой все още вярва ли в правосъдието в Б-я? Ако да, да ходи на лекар веднага.

Няма я вече Bit за да чуем истината. Сега ще чуваме обясненията на Иван Гешев. Цветан Василев да казва цялат истина с имена за да паднат маските. Страхувам се че са се споразумели с него. Той да не говори (макар и от Белград), а те да направят много компромиси. И накрая виновен е народа.

Някой догажда ли се този тип защо отлежава в Београд, а не е при таки,къро,галеви,малеви и т.н. при дубайците? Впрочем искров,певски и другите съратници страни ли са по делото? Бас ловя,че дружината е сред отмъстителите.

таки,къро,галеви,малеви и т.н. при дубайците!!! там е за хората на ,,боко,,...??? кабо верде не е случаино в този раион...???

Най после започна делото и народа ще се кръсти- тия крадци и мошенници да си получат заслуженото и колкото може повече пари да си върне държавата ,а мафията и президента Радев които го пазят,да излязат пред народа с имената си и да кажат защо са против осъждането на престъпниците.

рядко ,,питам,, но в някои случаи и ,,лечението,, не помага...??? опитаи с ,,електрошок,, при ,,гинка енергетиката,,...!!!

И да има дело, и да няма дело - ВСЕ ТАЯ! Липсващите около 4 МИЛИАРДА ЛЕВА НИКОГА няма да се намерят! НИКОГА!!!

,,тиква,, ,,цаца,, и ,,прасе,,...!!!

интересно съвпадение...??? когато ,,кака гинка,, стана -енергетичка,, делото срещу ктб започна наи сетне...??? ,,неведоми са пътищата на ,,парите,,...,,!!! ,,изпрахме ги, инвестирахме ги...,,делото,, да започне...!!!

ТОЗИ ОТ СНИМКАТА Е НАГЛЕЦ НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ !

този е от ,,наглеците,,..??? .а ,,наглият,, е само един...!!!

бг съдебна система = кенеф

И какво от това? Започна,а кога и как ли изненадващо ще завърши?Сигурно ще има и осъдени,може би....Някоя и др.касиерка.... Делото за грабежа на века.Точно българският Съд ще го реши и ще раздаде справедливост....смЕх.

Няма значение как , кога и дали изобщо ще завърши - важното е спецпрокуратурата и спецсъда да отчитат дейност, че и те за единия бонус живеят, пък и впечатление трябва да се прави пред "евроатлантическите" ни партньори - "БоримЕ корупцията!" един вид;))

да ,а сега сигурно ще го осъдят на 50000 лева глоба,каква гнусна съдебна система и явно дира се притеснява хората да прочетат че съдебната система била гнусна,няма какво да ми триете коментарите ,хората си го знаят.

Това е добра вест!Може да се открехнат завесите и да научим нещо за 205-те милиона ли, за 4-те милиарда ли, все още не е уточнено точно какво е задигнал той.Според мен, няма да е голяма загуба за обществото, ако се провери има ли промяна във имотното състояние на всички участвали в процеса след фалита на банката-квестори,синдици,адвокати,разследващи,обвиняващи и т.н. Интересно е!

Пределно ясно е тоя къде е дал тези 4 милиарда - на крадитополучатели. Въпросът е, че кредитополучателите си платиха на властите да бъде съсипана банката и да не връщат кредитите. От друга страна Боко плати тези милиарди от държавната хазна, така че никой няма и да търси тези кредитополучатели. Простичка схема за източване на народни пари в личните сметки на хората от властта. И явно хората наистина са дебили, та се вързват на това, че тоя банкер е взел повече от 200-та милиона, които е инвестирал в собствени фирми.

Делото за КТБ най-накрая започна А всичко вече е "свършило". Другите основни "обвиняеми" - Искров и Пеевски защо не са в съда.

да ,пита се къде се покри прасето пеевски?

,ха ,ха ,ха след 5 години било започнало ,тия се наакаха да се бавят, каква гнусна съдебна система

Тоя ще го осъдят да върне заграбеното, колкото ще върнат заграбеното от масовата приватизация, т.е. ще му вземат цървулите!

Е да де - вървеше с пълна сила;) Декември 2013 г. - "мустакатият айдук" печели за 4-ти път приза "Банкер на годината", а банката му - си седи 4-та по значимост и изведнъж само 5 месеца след това - капалъ, че изнесъл в чували 205 милиона и източил няколко милиарда - САМ!!!;)))

Трябваше да вкарат още по-голям скандал на дневен ред отново и веднага претолиха манджата. Хубаво така се прави но взе да ви свършва тоалетната хартия господа и много се развоняхте.

да, де, ама то на скъпите и тежки бронирани лимузини все нещо болтовете се отвинтват.

Мисля, че ще има осъдени и парите ще бъдат върнати.

Верно си наивник!

Съдът правилно е отсъдил да продължи делото и е отхвърлил искането на защитата на Цветан Василев в случая, според мен! И така - нека циркът да започне СЕГА! Всъщност истинският въпрос е И КОЛКО ОЩЕ ДЕЛА ЩЕ СЕ ЗАВЕДАТ по "Кражбата на века" в КТБ и в България, и извън нея! И какво ще реши съдът на всяка от инстанциите, защото независимо от изхода му мисля, че е пределно ясно, че ще бъде обжалвано! И каква "блага вест" ще дойде през следващия месец по това крупно престъпление от Вашинтон!

страшно инфо сио , нема що!!! Защитата ти на цветан василев епълно фиаско и е добре да си го знаеш. И ако не знаеш този"банкер" е в основата на ужасно много крупни престъпления, прикрит под бала якичка!!!

Той "мустакатият айдук" е ясен - ролята на пръв злодей е негова!:) А каква е ролята на онези елитни мъже и жени в държавицата, дето му връчваха разни призове, снимаха се с него, плющяха по кьорсофрите му и пееха караоке в един глас с него?;)

Не се вълнувай народе! в България няма виновни има само задочно осъдени. Не се найдайте те всички са в кюпа.

Съдят бушона, който дори не присъства, а истинските виновници ще се отърват с откраднатите милиони. Няма такава държава!

Че призовете и Гениалното на Мама като експерт, бе - след като има експертиза да напише закон за вторичното разграбване на КТБ, без съмнение има какво да каже и за първичното..;)

Щото ще го гръмнат бившите му ортаци бре, за това не идва!

portal

Те хората изхарчиха парите и сигурно вече се чудят какво да ограбят пак... те дело почвали... мале мале....

КАК КАКВО БЕ НАЛИ ПОЧВАТ С Ч Е З .ПАРАТА Е НА ЛИЦЕ.

Независимата Съдебна ВЛАСТ . Тука е казано всичко = Мафия ! Не са надявайте на нещо добро докато не се отреже главата на Хидрата.

Само дето виновният НЕ е сред подсъдимите...

А защо го наричаш "виновния". От къде имаш тая информация .

ГЛРЕДАНЕТО НА ДЕЛОТО БЕЗ ГЛАВНИЯТ ОБВИНЯЕМ МИ ПРИЛИЧА НА КОЛЕКТИВЕН СЕКС, НА КОЙТО ДАМАТА Е ОТСЪСТВАЛА.

То хубаво тръгна, важно е как ще завърши!

Цветан ще си отвори устата и ще настане веселба.

Ще я отвори ама друг път! Нали после ще му я затворят завинаги!

Той вече си я е отворил - където наистина ще го чуят! Сега очакваме тежката дума на Вашинбтон, след като и Държавният департамент, и американските служби, и Министерството на правосъдието в Америка са разследвали случая по заведената молба на Василев и са дали своите заключения с доказателствения материал! Така че циркът наистина сега започва! Излезе още информация, че източник на информация още преди време за това, че Пеевски и Доган атакуват КТБ е дал на американците и гувернъорът на БНБ тогава, Иван Искров, както и бивши служители във финансовото разузнаване в ДАНС, които са работили и при Васил Киров, когато той бе начело там, и при Полина Кавръкова, която го замени и избяга дни преди физическата атака на банката след като медиите на Пеевски месеци наред преди това атакуваха банката и Цветан Василев с мощна предварителна артилерийска подготовка!

Цирка започва пак!!!!! Нищо няма да сътворят съдиите и на този "процес"!!!Само ще изхарчат сума грешна пара на вятъра- но нали Те не са я заработили!!!!!!!

А къде са тези, които разграбиха банката? Защото този Цветан е лапнал само една част от милионите. Колко пъти питаме и никой не отговаря - кога ще извадите списъка на тези, които получиха милиони, като подарък от тази схема на КТБ? И кога и как ще ги накарате да върнат откраднатото? Защото, ако циркът сега е да се осъди Цветан (той е наистина главен виновник), и после за се замаже и замълчи кои са останалите крадци, то всичко пак ще се размие във времето и тези "герои" ще ни се надсмиват нагло и ехидно...

Как къде, в Дубай, без нито един работен ден в Парламата! Под зорката грижа на Цацко и Боцко!