Версия: Цветан Василев засечен в близка до България държава

Цветан Василев e засечен в близка на България държава и властите ни са поискали съдействие от Интерпол за залавянето му, съобщи в. "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Версия: Цветан Василев засечен в близка до България държава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ченгилски партенки - соц. патент

Василев НЕ Е обявен за издирване от Интерпол, разберете го! Отделете 10 сек, отидете на сайта на Интерпол и проверете - няма го в търсачката за издурвани лица! Проверете!

Да не би Русия,да се е придвижила до нас,бе?!

Зърнали са го да тича бос по браздата.

Още от самото начало БНБ изнесе така информацията за тези 206хил сякаш някой е отишъл в банката и ги е изнесъл с чувал. Ако са дадени като кредит явно не са точно изнесени, а друг е въпроса как и защо са дадени и защо по този начин се поднася информацията на хората.

Такъв театър! Правят хората на маймуни. Дали Цветан Василев не е бил поставен под наблюдение, докато беше във Виена. Дали службите не знаят къде е. Дали службите не знаят къде са отишли парите и не са допуснали да се изнесат. Жалка история и смешни хора.

Като влезеш на сайта на Интерпол излизат братя Галеви, ама Цветан Василев тцък. Така че не знам кой какво търси, ако въобще търси ;-)

Дреме ми шмайзера че ме търсите.....с 206 000 000 в джоба..

Але Као И да са вратиш - все ти Е изотзадека. (т.е. - Ако е у Београд - Доминик Ще го гепса)

Не зная в коя държава е "засечен", но ние сме измислена държава!Трябваше да минат 3 (три) месеца, за да го потърсят! През това време се занимаваха със касиерката на банката! Можеше да дръпнат за обяснение и чистачката!

Тоя със сигурност не е светец (то кой е?) Но е ясно че са го нарочили и някой иска да го смачка и него и банката без да го е еня за народа и държава - което вече е стандард.

Този никой няма да му направи нищо защото е КГБ агент и скоро ще е в Русия. Ето такива са българите ,продажници на всичко родно за лични облаги .

+++...+++...+ !

голяма подигравка с парите на хората ,не знам в коя европеиска държава може да се случи нещо такова ,ако това се беше случило на запад до сега щяха да бъдат избесени всички

Тази сума от 206 млн. лв., ако е присвоена, не може да не остави следа. Касиерката и директорът, след като са били подбудени към присвояване от Василев, означава, че е усвоена от тях! Подобна сума не може да не направи впечатление при внасяне в друга банка, при изнасяне, как са се разпоредили с тези пари! Възможно ли е да се загубят следите на толкова милиони!

за 3 дни се стига до папуа - нова гвинея..., за каре с останалите островитяни...

А тамошните племена немат договор с интерпол.

Ако види тука зор, може да си навири самолета за Белград, или Ниш! Михов, там го посрещат, Василев тоже, защо и Гойко, да не може? Ще го посрещнат с любимата му спрска песен "Три ливаде, три ливаде, нигде лада нема" На таа песен Гойко троши чаши и пуца ! Другата е "Баталйона се строява за последен път", но в Белградските кафани , никой не може да я докара !

Dir, точно от "24 часа" ли преписвате? Да бяхте проверили в сайта на Интерпол дали наистина има заповед за арест на Василев, защото такава няма!

го то миконос ис бомбаа. вие к'во, в румъния ли да ходи на море?

Тоя отиде при Избегалеви...

Българските власти били готови с искане за екстрадиция на Василев, за да може да реагира светкавично и да го изпрати, ако информацията се потвърди и банкерът бъде задържан. А защо българските власти не действат светкавично за благото на народа, защо не арестува Пеевски че бълва лъжи и клевети.Имало сигнал че ще го убиват после нямало ха ха ха .

Много сложни въпроси в тази статийка - хем близка държава, хем не е член нито на на ЕС, нито на Интерпол? Сигурно и близка се разбира не в географски, а в друг смисъл - не случайно търсеният е отишъл именно там, зер ... Ами сега ??? Минута е малко !

Цветан Василев e засечен в близка на България държава и властите ни са поискали съдействие от Интерпол за залавянето му, съобщи в. "24 часа". Засега няма официално потвърждение на тази информация. Абе тия от дир.бг новини ли съобщават или слухове които влияят на банковата стабилност и в частност на КТБ? ква е тая непотвърдена информация. АЗ ПЪК ИМАМ 100 % непотвърдена засега информация, че точно ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ СТОИ ЗАД ДИР.БГ

в Молдова, по точно в Днестровската республика, ако не е там проверете в Ялта:)

ПРИ НАС В АМЕРИКА НЯМА НАЧИН ДА ФАЛИРАШ АКО ИМАШ МОБИЛЕН ОПЕРАТОР, ТЮТЮНЕВИ СКЛАДОВЕ И ФАБРИКИ И УЧАСТВАШ В ОРЪЖЕЙНИ СДЕЛКИ .... ЕДИНСТВЕНЯ НАЧИН ДА ТЕ ФАЛИРАТ Е ДА ТЕ УДАРЯТ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ..:)

"ПРИ НАС", при кои ВАС бе, господин гастербайтер ?!?

Съобщението да бъде поправено: "Българските власти поискаха съдействие за ЗАБАВЯНЕТО му."

Тези 206 млн. лв. бяха изнасяни с черни чували! Сега се оказва, че Василев подбудил някой да ги присвои!!! А де факно, те са описани в доклада на квесторите, точно същите 206 блн. лв., като кредит към фирма Бромак, финансове институция, собственост на ЦВ! Фактически няма никакво присвояваве!

Или е в Турция, или в Албания. Е сега от БСК да ми говорят пак за "честния частник" и купищата глупости!

Ама ти наистина ли повярва, че Василев е подбуждал някого да присвои тази сума! И в крайна сметка, тези пари къде са! Значи касиерката и директорът са подбудени да присвоят сумата! Тя присвоена ли е от тях!

Подбудителство за присвояване! Може ли някой да бъде обвинен за будителство, подбудителство и т.н. Как е подбуждал хората! Какви доказателства за будителство и подбудителство може да приложи в папките прокуратурата до сръбските служби!

Цветанов е при Хр.БИСЕРОВ.Абе къде е Хр.Бисеров?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

а Боевски, а нарко дилърите, а Ковачки, а всички дето крадоха 25 г къде са ?!

да не сте объркали посоката на картата, на мен ми се струва, че човекът вече е някъде в южното полукълбо и с знанието на всичките бг. правителствени служби и институции.

богати си намират двойници и тройници ;-)

АКО ТОВА Е ВЯРНО , ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ СЪМ ПРАВ : ЦРУ Е ОРГАНИЗИРАЛО СРИВАНЕТО НА БАНКА КТБ ЗАЩОТО ОПЕРИРА С РУСКИ И СРЪБСКИ КАПИТАЛИ .... :))) .... ИНАЧЕ НЯМА НАЧИН ДА СИ В ТЮТЮНЕВИЯ БИЗНЕС С ДЖЕБЕЛ-БАСМАТА И ДА ИМАШ ЗА КЛИЕНТИ ОРЪЖЕЙНИТЕ ФИРМИ В БГ-ТО И ДА ФАЛИРАШ :)))

АЗ, ПЪК СИ ПИХ КАФЕТО ВЧЕРА В Ц. НА СОФИЯ И БЕШЕ НА СЪСЕДНАТА МАСА, МОЖЕ И ДА СЪМ СЕ ПРЕПОЗНАЛ, НО НАЙ-НАГЛО ВИЖДАМ "БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ" ОТ ГОЛЕМИТЕ ОТ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ, КАКТО И ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "КАПО ДИ ТУТИ КАПИ" ОТ БЪЛГ. ЖИВОТ, НО НЕ ВИЖДАМ ПРОТЕСТИРАЩИ ИЛИ КОНТРАПРОТЕСТИРАЩИ, ЯВНО СА "СПЕЧЕЛИ" И ЗА АВГ. ОТПУСК

Имаме готовност, ама трябва да се чака 3 дни!!! За три дни този чешит ще бъде на луната, а вложителите в банката има да чакат! Като си припомня интервюто на този Цветан Василев с журналиста от БТВ - срам ме хваща. Този простак няма елементарна обща култура! Резил! Единственото което е научил как да краде.

Преди да бъде арестуван Василев, е добре да бъде прибран "на топло" ИСКРОВ, който е със значително по-сериозни престъпления, при това, като висш държавен служител!

Банкер , Краде от собствената си банка , 206 милиона в джобовете и бяга във Виена от там в Белград . То бива бива , глупости ама това съчинение няма да мине и за изпита след 7-ми клас ! Не всички сме малоумни !

Фройд, порови се малко и потърси за една модерна фабрика за стъкло в една съседна , не в европийския съюз държава ;)

Изрод

Ти се разрови и Виж каква е тая фима " Бромак " , Кой е Максим Димов ? От коя партия беше депутат ! и тн .. България е малка държава , а всички играчи се знаят кой са и какво правят !

Разбира се, че може банкер да "краде от собствената си банка". Нужно ли е да ти се напомни, че собственият капитал на банката е 15 пъти по-малък от вложените в нея средства на други депозанти? В този смисъл една (която и да е) банка никога не е напълно "собствена". Захранват я всички вложители. Затова и големите финансови кризи в света започват именно от банките, когато "собствениците им" злоупотребят с чуждите пари, вложени там.

Бил си е камшика на някой карибски остров и оттам се кефи на простотиите, с които ни мотаят лакеите му в измислените медии. Битият - бит, еди-кой си - еди-какво си.

Вече е у САУТ АФРИКА. При Меджеджиева. Там са всички партрийни крадци от прехода, ако се върнат ги гърмат за да не плямпат

Грешиш! В Москва е - на килимчето пред шефа.

dimitarpeshev73@abv.bg

Може и така да е

Помнете ми думата - Василев ще се върне на бял кон!

Кажи само кога, да опънем и червения килим, че то такъв бащица само като цар трябва да го посрещаме!!!

Мажоритарният собственик на КТБ е бил забелязан в държава извън ЕС. Забелязал го главния прокурар Цацаров, докато се разхождал по джапанки и къси гащи из улиците на столицата на държава извън Европейския съюз. От съображения за сигурност, Цацаров не е спонал държавата

Да не се е скрил в печатницата в Костинброд?

d4

и Василев като Брендо, Йосич, Лукич, Таки, Галеви и т.н. Нищо ново под Слънцето...