Цветан Василев бил обвинен, според ”Дер Щандарт”

Обвинителен акт с данни за злоупотреби срещу собственика на КТБ Цветан Василев е бил връчен на адвоката му в София.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев бил обвинен, според ”Дер Щандарт” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно,винаги когато е ставало въпрос за теглене на кредити,Борисов не даваше и дума да се изрече,а сега от какъв зор натиска да се вземат 3,5милиарда?

не се ли сещате бе, балъци, защо е този политически чадър над тоя? Защото това е била правителсвената банка от 4 години насам. Това означава че много действуващи политици, включително от Тикветата са замесени в този мръсен бизнес. А човека , който ги държи с компромати е Василев. Ете за това никой не ебава да го докарва, докато не му организират отсвирването като на Кюлев. Да не би някой от вас да вярва , че Тиквата го е направил банкера на властта заради хубавите му мустаци? Ама че наивници...

Я да обяснят австрийците защо и как се потули историята с парите на Вальо Топлото и какво стана с парите в техните банки.

едно време имаше такъв виц: - Какво произвеждате във вашия завод? - Бомби. - А какви заплати взимате? - А-а-а, военна тайна.

оставете човека на мира ,тои ми беше спонсор на мен бареков и тити папазов ....хубаво си поживяхме с парите на веждито а и за другарите роми имаше кебапчета .

Защо още не са го върнали в БГ? Толкова голям и очевиден престъпник - какво чакат?

как така този "мустак" стана банкер ? как стана и собственик на самолет : с бг пари ли... тези неста ги знае иван костов . интерпол може да го доведе в бг за 1 час, но не... власта стои зад "мустака "... транслитераця

Брей колко удобно,ще се кача на частния си самолет и в Австрия.Ще наблюдавам от там какво ще се случи.Ало има ли в България правосъдие?Било го страх ,че ще го гръмнат.Ама как така човека е невинен.Ами то виновните сме ние,че още ви траем.

Ей така. Тези които са го поставили, сега го преследват. Явно не им върви по гайдата. Така се вземат милиони от банката. Нали се сещате, че ако бяха за него, до сега щеше да е в дън земя с цялата си фамилия. А те го спрягат повече от година. Явно не им е удобен. А парите 100 процента не са били за него, но е станал гаф и той е изкупителната жертва.

Нали знаете защо няма надзиратели на българския казан в Ада ???

Тц. Няма да му дадат да говори. По-вероятно е да го гръмнат

"'Следствена тайна е', коментираха от прокуратурата. Юристи обясниха, че най-вероятно става дума за постановление за привличането като обвиняем на банкера, а не за обвинителен акт. В същото време авторът на публикацията Маркус Бернат пише, че Василев е заплашен от обвинение в злоупотреби и го грози евентуална присъда до 20 г. затвор." Привличане като обвиняем, но не и обвинителен акт- да бях станал юрист, щях да го разбера :-) ПисанчО, к'во е мнението на ДАНС (without me) за случая КТБ, очевидно по една или друга причина касаещ сигурността на БГ ??! Или май се оказа все едно дали теб или Пеевски да имаме за баш-дансаджия. . .

когато се отнася за престъпление на някой известен в обществото човек, веднага всичко става много тайно

Стоки и услуги, получени от обществото (потребителите) срещу 3,5 милиарда лева : - Многократен банкер на годината, национално отговорен капиталист, меценат с мустак (един брой); - Много успешен млад човек с наднормено тегло, който на книга не притежава нищо, но това не прави впечатление на данъчни и прокурори (един брой); - Оставането на власт на кабинета "Орешарски" в продължение на една година заедно със съпътстващото парламентарно шоу; - Феноменът "контрапротест" и други петна; - Много успешен медиен мениджър на губеща телевизия и журналист, чиято журналистика въздейства психосоматично и най-вече активизира перисталтиката (две в едно), - Мултифункционален, поливалентен нов политик, който не става за нищо, плюс антураж от също толкова полезни нови политици (по схемата вземи един и вторият е без пари, но Ангел Славчев и Каракачанов да се извадят от сметката); - Губеща телевизия (един брой, но с няколко канала), бълваща турски сериали и скъпоплатена, но неефективна пропаганда (един брой); - Вестници, произвеждащи висока журналистика от калибъра на Валерия Велева, Валери Найденов и Петьо Блъсков (няколко броя); - Вестници, сайтове, информационни агенции, произвеждащи ниска журналистика, жълтини и дезинформация (много); - Множество журналисти, водещи, шоумени и пр. с огромни заплати, голямо его и нищо друго насреща (много); - Армия от тролове, писачи, журналисти под прикритие и пр., произвеждащи евтина и неефективна, но омерзителна пропаганда (много); - Социолози, които прогнозират изборни резултати с отклонение около 15% (няколко); - Лаборанти за изследване на риска (един +). Остатъкът е отишъл за смазване на колелата на политическата, съдебната и административната система в страната, плащането на подставени лица да притежават фирми, сметки, кредити и пр. Получените стоки и услуги не подлежат на рекламация.

Ще му хванете опинците на Цветан Василев !

Той и Кюлев така мислеше.