Радев: Гарантирам сигурност на Цветан Василев, ако се върне

"Гарантирам сигурност на Цветан Василев, ако дойде в България и даде показания", обяви президентът Румен Радев в Ахелой.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Гарантирам сигурност на Цветан Василев, ако се върне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствения начин да го защити е да го направи първа дама.

Тези думи още веднъж показват колко може да се вярва на президента Радев.

Ще му дава апартамент в Президенството ли или в Бояна и да го пазят от НСО?

Фатмака май не е разбрал къде се намира, какво може и какво не може! Хайде Деси , обясни му с прости думи, че нещо не фата

Като се върне веднага ще го арестуват...Президента не може да се бърка в не зависимата съдебна система!Как ще гарантира? Пак се изказа не подготвен? Да си прати съветниците да скубят боб!

Той сам ще си я гарантира, като не се върне :)

Само дето Василев няма да се върне, все пак става дума за милиарди, с които ще трябва да се прости, а ги краде толкова внимателно.

Ще го настани във вилата при Деси да му е бодигард.

Г-н президент, защо се забърквате в неща в които не сте наясно? Какво са 4 милиарда за България? Но ако се разровят тези л...на наречени КТБ така ще засмърди че леле майко...

ВЪОБЩЕ НЕ СЕ НАБЪРКВА В НЕЩАТА, ПРЕЗИДЕНТА НЕ Е ВЧЕРАШЕН, А ОСИГУРЯВА СУГУРНОСТ НА ВАСИЛЕВ, ЗАЩОТО ВАСИЛЕВ МНОГОКРАТНО ЗАЯВЯВА, ЧЕ БИ ДОШЪЛ В БЪЛГАРИЯ ДА ДАВА ПОКАЗАНИЯ ПО КАЗУСА КТБ, НО СЕ ОПАСЯВА ЗА ЖИВОТА СИ И ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ СИ! А, ЧЕ НА НЯКОЙ ОТ МНОГО ВИСОКО НИВО НЕ МУ Е ИЗГОДНО ВАСИЛЕВ ДА ДАДЕ ПОКАЗАНИЯ Е ФАКТ, ИНАЧЕ 100 ПЪТИ ДА СА ГО ДОКАРАЛИ ОТ СЪРБИЯ И ЯВНО ПРЕЗИДЕНТА ЗА ТОВА ИСКА ДА НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ДОВЕДЕ ВАСИЛЕВ, ДА ИЗЛЯЗАТ НА ЛИЦЕ ФАКТИТЕ ЗА КТБ!

Законът пък гарантира затвор на Цветан Василев, ако се върне!

А какво стана с Христо Бисеров , КАТО СЕ ВЪРНА ??? Същото и с другите като Бисеров , крадците на прехода ?

А крадците на КТБ , какво му обещават?

Ако съм чул добре снощи, президентът обеща да направи всичко възможно, за да гарантира сигурността на Цветан Васил. Май има малко разлика, нали?

Той показания няма да даде. Той ще покаже само едни документи, записи от скрити камери на ревера си, на Тръмп и на вас така ще ви стане лошо г-н Президент за наивното си поведение. Просто не разбирате каква помия ще се излее върху БСП, ГЕРБ и ДПС, че ще ви се прииска да не бяхте ставали президент! Ако Василев не го направи има хора загрижени, които ще го направят. И тогава няма да са FAKE новините, защото видео-записите вече имат сертификар за автентичност от 9 медународни инстанции! Когато това се случи, а времето наближава, искам да видя израженията на някои шашкъни с по 140 кг. тегло как ще обяснят тогава, че това са манипулации, когато застанат 9 компании за свидетел???!!!

Вместо да гарантира на народа, че най-накрая ще видим Василев на съд, той ще гарантира на него!

Радев няма гаранции за неговата си сигурност, като знам как се развъртат болтовете на НСО, та на банкера ще му я гарантира! С коя кола ще го вземете от Белград? Тази на Панов ли? От НСО! Смешници.

изтъкан от злоба си? и защо ли?

100 пъти, ако са искали, да са го върнали. Радев, я кажи кои са се облажили най-много от поставеното лице Василев? С достатъчно локуми ни нахранихте!

"Радев: Гарантирам сигурност на Цветан Василев, ако се върне" Ще го прибере във вилата в Бояна ли? Сигурно сутрин ще го взема със себе си на работа и на обед ще дели проверените си порции с него. Абе, голЕм смЕх...

Върнете първо дъщеря му, гарантирайте и проведете прозрачен процес, а после ще видим !

гарантирай, че ще му се поиска отговорност най-накрая за престъпленията и злоупотребите. това трябва да стане

Ама ако аз съм на мястото на Цветан Василев, няма да се върна.

Президента хубаво гарантира, но дали Василев иска ? Така, както изглеждат нещата нито Василев ще се върне, нито парите ще се намерят или най-малкото ще се върне някаква част в България.

Радев като гледам как тия дето си вземат заплати за да те пазят колко ''професионалисти са'' бих се молил някой от мутрите да не те е взел на мушка защото и за себе си неможеш да гарантираш безопасност и опазване при такъв случай така че не залъгвай Василев дето май по добре от теб знае какво е ''правосъдие'' и мутризация в България

Започвам да се съмнявам дали Радев е на НИВОТО на проблемите и батаците в държавата, причинени от престъпния преход ? Гарантирай всичко свързано с БТК а не само Василев. Институции, Искров и т.н.

На съмишленикът,си...

Ха на бас за 50 стинки, че никоя наша или чужда институция няма да изкара истината наяве!

Радев да не говори глупости защото всеки мислещ вижда от бая време че ако мутрите не искат някой да бъде жив то рано или късно се ''самоубива'' като първо се прострелва в главата , след това се коли и накрая изпива чаша с отрова, но накрая скрива пистолета ножа и чашата.... Правосъдие за Василев няма как да има в България както и опазване на живота му защото в далавероте на банката, в банкрута и след ограбването и са забъркани високостоящи властващи бая време

направо с хляб, мед и сол го посрещни, ушат извънземен.

РУМЕНЕ , КАК ЩЕ РЕАГИРАШ КОГАТО ЧАСТНИТЕОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ НА СИК ПОЧНАТ ДА СЕ БОРЯТ С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ :))) .... ТВА Е ПО-ИНТЕРЕСНОТО :)))

Как може да му гарантира, че ПРОКУРАТУРАТА НЯМА ДА МУ СКАЛЪПИ ОБВИНЕНИЕ И ДА ГО АРЕСТУВА .... па после какво ще се случи в ареста - я сърдечен удар, я инцидент, никой не знае.

Руменчо Решетников!?Много плитичко и наивно играеш!?Ама заданието трябва някак, зле-добре, да бъде изпълнено!?Какво каза наскоро един господин, живеещ в Банкя!?Ние разрешихме, БСП да има президент, щото/уж/ уважаваме хармонията и равновесието!?

СтриктноОтчетно : Имайки предвид : а. че наскоро Пак разговаряхме ЗА необходимостта от Директен Туторат към г-н о.з. Радев...и б. че е ВсеПоБлизо времето когато ще Управляваме в Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност ОТ и ЗА Нас-Всички ...позволете да Изкажа каквоТочно се Опитах да упътя г-н о.з. Радев (Лично&Писмено) : - Да осигури Абсолютен картбланш ЗА Процедирането на казусаКТБ виа ЗаконаМагнитски . -------- Фактът е ВсеСъщият, Хора ! - 'наште' чуват Добре какво ги Съветваме ! НО ! - го прилагат ТоталноИзкилифенчено. => Дано НЕ Ни се Налага да приложим мариоантоанетизми !

Ха Василев категорично съм му збранила да дава показания в България защото там има микроби.Когато показания дадат-Пеевски.Костов,Маджо,Пашата Хидроинженера,Банев,Свинаря от Пловдив,Станишев и всички барабар с Цецо и Борисов тогава може и Василев да даде.

ЩЕ ГО САМОУБИВАТЕ ЛИ? На Цветан Василев трябва чафка да му е изпила мозъка за да се върже на твоята "СИГУРНОСТ" Нали Радев "гарантира" сигурността на Лозан Панов, чиито болтове на автомобила се били САМОРАЗВИЛИ след което на същия бе предвидена една среща със СЪЗДАТЕЛЯ. Мръсен и ПОДЪЛ хасковски каун, защитаваш интересите на МАФИЯТА!

ПРОЗРАЧЕН ПРОЦЕС ЩЕ ИМА, НО НЕ ОТ БЪЛГАРСКА ПРОКУРАТУРА И СЪД , а от този на великите американски братя към които за помощ се е обърнал Цецо Василев. Не че янките ще осъдят истинските ТРИМАТА ШИШКОВЦИ които стоят в основата на този най велик грабеж в историята на България. ЯНКИТЕ ПРОСТО ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ ОКРАДЕНИТЕ ОТ НАС СУБИ ПРЕХВЪРЛЯЙКИ ГИ ОТ ТЕХНИТЕ В СВОИТЕ СМЕТКИ. За това не се иска кой знае каква техника. Необходими са КОМПЮТЪР И КЛОВИАТУРА и разбира се сметчиците на шишковците КОИТО СА ОТРАЗЕНИ В СИСТЕМАТА СУИФТ, до която достъп имат хората на ДОДИ. Голям секс и РЕВАНЕ ги чака тримата ДЕБЕЛАЦИ. ЗАГУБИЛИТЕ ЩА СА ВСИЧКИ, НО НЕ И ХОРАТА НА ТРЪМП!! той може не само да спечели милиарди, но и сърцата на милионите българи ЧАКАЩИ ВЪЗМЕЗДИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ!!

РУМЕНЕ , ТИ МОЖЕШ ЕДИНСТВЕНО ДА ГАРАНТИРАШ ПОНЕ В 50% ОТ ВРЕМЕТО ЧЕ НЯКОЙ ДРУГ НЯМА ДА ОТПРАШИ ПРЕЗИДЕНТШАТА :)))

Искам да попитам само едно нещо президента: Абе, комуняго, какъв си ти, че ще ми гарантираш безопасността на някакъв си мафиот, след като не можеш да осигуриш безопасност на хората от народа си бе? Що са долна демагогия и подмазване е това?

Радев ще кръжи с изтребителя около Василев и ще го варди :)

И тоя иска да е шеф на мафиата.(само тя може да даде такава гаранция)Не ти ли стига да си президент? Ама друго е да си като ББ, хем премиер, ама и нещо друго. Или да повярваме, че държавата някак си, си е върнала контрола, а ние не сме разбрали.

Добре говориш Румене! Успивай Василев и ако успееш да го излъжеш да се върне,ще получиш тлъста комисиона!

Изявлението на Румен Грипена искрено ме развесели! Вече няма да ходя в Сатиричния,а ще слушам неговите мъдри и дълбокомислени прозрения.

Радев, я кажи като голям разбирач и радетел на сигурността КОЙ ОТКРАДНА НЕ ОТДЕЛНИ ДАННИ ИЛИ ФАЙЛОВЕ, А НАПРАВО ЦЕЛИ ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ ОТ МВР, И КОГА И КЪДЕ СИ ЧУВАЛ ПОДОБНО НЕЩО ДА СЕ Е СЛУЧВАЛО КЪДЕТО И ДА Е ПО СВЕТА, БЕ! И на Изток, и на Запад, и в демократични страни, и в диктатури!!!!! И до ден днешен да няма НИКАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ И ТОВА ДА НЕ Е РАЗНИЩЕНО ДО ДУПКА И ЦЯЛАТА ТАЗИ МАФИЯ ДА Е ИЗПРАВЕНА ПРЕД СЪДА И ОСЪДЕНА! Кажи, бе гаранте, КОЙ И КОИ НАПРАВИХА И ТОВА ОГРОМНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ, ЗАЕДНО С АТАКАТА И ОБИРА НА ВЕКА КТБ! Или не ти стиска, генерале! Нещо да кажеш за един случай, когато мнооого виден ... политик и лидер на партия ПРЕДАДЕ ЦЯЛОТО НИ ВЪНШНО РАЗУЗНАВАНЕ, И ... ПАК НИЩО? А, генерале? Или там бият през пръстите... Каква сигурност обещаваш, за каква сигурност говориш, какви 5 лева като тези те държат и теб здраво за топките и ти нареждат какво да приказваш, бе! Или да си обясняваме сега тук и КОИ точно са "съветниците" ти в президенството ли? И на кого точно са хора?

Този тъп шапкар може да гарантира единствено верността си към ген.Решетников и другарката Нинова.На снимката прилича на бай Тошо преди 50-60 години,говорещ пред някой пленум,конгрес на БКП или национална партийна конференция.

ДС

Абе, Радев, на времето Борисов бе заплашвал основният свидетел срещу авера му Мирослав Найденов и цялата прокуратура говореше за това, както директно му призна в очите и тогавашният председател на СГС - Софийска Градска Прокуратура Кокинов, дето отиде на крака при Борисов да му докладва и да го моли за друг по-сладък пост в прокуратурата и между другото взе, че се направи на много отворен и му каза в лицето, че той, Борисов си е назначил и главния прокурор, и това му изяде главата - Цацаров, който иначе месецди наред разправяше лакардии, че нямал доказателства че разговорите на двете каки не били манипулирани тогава реагира мигновено при изтичане на записите, а Борисов де факто ги потвърди, като плачеше, че вече го подслушвали и в тоалетната, но нямаше нищо против когато той и Цецо Голямото Ухо подслушваха незаконно, дори и министрите си, и дори се хвалеше че ще продължава да си ги слуша... Та да те питам, Радев, като си такъв радетел на сигурността, ако тези са заплашвали онзи Найденов, какво смяташ че са готови да направят, за да затворят устата на Цветан Василев за откраднати активи и пари от неговата банка за над 4 милиарда? И кой тебе ще те слуша, дори и наистина да искаш и да си мислиш, че можеш да ги спреш!

Абе само ти ли не разбра, завалията, че истинският господар на НСО в момента е ДС мафията чрез Пеевски-Катарзиса й, и по-точно шофъорът му! Я се заинтересувай и попитай например екзактният Местан, когато Доган го бе подпукал и Пеевски му се обадил да го заплашва да си държи устата затворена и че ще му свали охраната ЗА КОЛКО ЧАСА СЪЩИЯТ ДЕН ОХРАНАТА МУ БЕ СНЕТА, и екзактният така се уплаши, че се скъта в турското посолство за да не го последва съдбата на друга "мъжка секретарка" на Хидриомелиоратора - разпределяч на порциите в България (и на откраднатите от КТБ милиарди)! И КОЙ командва шефа на ДАНС...

Жега, а другарю резидент Радев, голяма жега настана около кражбата на века на мафията КТБ! Жега от отвъд океана! Плъховете един по един се подготвят да напускат потъващия кораб! Няма да мине много време и ще го видите и този каква песен ще запее... А Пеевски пренася милиони в едни ерабски дестинации усилено, преди да хукне след тях! Кой ще обира пешкира пред народа след това, а Радев? Защото като гледам Цацата не е от онези, които ще поеме като мъж цялата вина, ще има мнооого взаимни обвинения и лайна да хвърчат във всички посоки!

сега василев е поставен на тясно след тази президентска ,не мутренска гаранция .

"Василев може много да допринесе за разрешаването на този скандал, като даде валидни показания и доказателства. Според мен това трябва да стане в един прозрачен открит публичен процес-това ме кефи!

в затвора всеки крадец е на сигурно, най вече костов, прокопиев и радан още ще се чувстват и обичани!

Моооога народ плюс Цацаров всъщност не искат Василев да проговори. Къде ръгна и те Президенте , 4 и кусур милиарда са много пара , много пара с която може да се запуши всякоя уста , завинаги.