Тръмп може лично да се занимае с казуса за фалита на КТБ

Доналд Тръмп може да се занимае лично с казуса за фалита на КТБ. Процедурата, която би осигурила закрила на Цветан Василев, може да продължи от 6 до 9 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп може лично да се занимае с казуса за фалита на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що ли нещо не си ги представям Тръмп да се затича да спасява перстъпника Василев?

АМА НАДАЛИ.......СУТРИНТА ПО ТВ ИМАШЕ ПОВТОРЕНИЕ НА ИНТЕРВЮТО МУ ПРЕД САШО ДИКОВ .......АКО ВСИЧКО ТОВА Е ВЯРНО ...... ДАНО Е ПРЕМИСЛИЛ С КАКВО ЩЕ СЕ ЗАХВАНЕ .ЧОВЕК ЗА ЕДНОТО ИМЕ И ДОСТОЙНСВО ЖИВЕЕ ..... /ПОЧТЕНИЯ ДЕ / ТАКА , ЧЕ ПОЖЕЛАВАМ ИСТИНАТА ДА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ И ВИНОВНИТЕ ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО

ВБА

Работата доста, ще смърди, и от "нашия кучи син остава само кучи син", а след това всеки се досеща, кой, ще дойде на власт. Боко си е подал пръста, но ще му отиде цялата ръка, ако не и глава и то в скоро време. Поне това се вижда на пръв поглед, а освен това и германците са му вдигнали мерника, защото на времето не си откъсна опашката, а продължава.... Нищо чудно много да боли падането от високо, но дано е само това.... Прошка, няма да има за всички замесени при положение, че започнат някакви действия....

КАКВА Я МИСЛЕХА,КАКВА СТАНА ТЯ???

А сега да зарадвам трите прасенца! Пишете в ютуб - Ексклузивно за BIT! Американският адвокат на Цветан Василев: Пеевски и Цацаров ще са главните в иска. Ха, да ви е честито! Това ви е само началото. Както каза един известен и честен мъж КАЗЪСА КТБ ЩЕ ЗАВЪРШИ С РАЗСТРЕЛИ!!!

КТБ е ограбено от Пеевски Цацаров и Бойко а зад тях е Доган агент на ДС-КГБ и ръководен от Москва. Преди това същия сценарии е разигран в русия .

Ако Тъмп се занимае с КТБ, аз веднага се занимавам с Мелания и окото ми не мига.

симо

КТБто бе оглозгано точно с америчка помощ.Бойко оттам се провикна за фалита,оттук добави и, че спираме вече ,,тоя гьол,,,добави и, че УЕСТИНГХАУС са добре дошли.....Пак някъде там подписа и спразумение да нямаме БАНКОВА ТАЙНА за тях,но те да имат за нас....То даже ШВЕЙЦАРИЯ клекна ,та ние ли няма...Тъй, че ТЕ всичко знаят,но ги боли оная работа за нас/народа имам в предвид/.Понеже стоят твърдо за бойко,може и да му помогнат да си разчисти терена от още някой конкурент.Ама ИСТИНАТА,едва ли.То ние си я знаем,вече 30 г.

abasador

да си кажа, честно аз на няколко пъти прочетох новината и мисля, че разбрах за какво иде реч. Според мен и господина Тръмп е загубил няколко милиона, вложени от негови доверени лица в КТБ! Сега Василев иска да го плъзне, че не той а другите (за него е ясно кои) са били до кацата с меда. Иначе, интереса на Тръмп към делата на мошеника Василев е неоправдан. Лек ден

Тръмп е нестандартен и може даже и да Ви върне парите, може би... Коментирате банки, като 1-ва Частна, но имаше и други , и преди и след нея /случайни/. Едната е вечна и не "потъва"- това е Държавата и нейното Ръковдство, което ще подкрепи когото си поиска. Аз "изгорях" чрез Банка Моллов с активната помощ на държавата. Държавата беше дала лиценз само на 2 банки да оперират с ДСБ /Не става въпрос за "късният Костов", а "Държавни съкровищни бонове"- най-сигурното възможно нещо/ и другата ДСК /Държавна спестовна каса/, която отдавна не е "държвна", а дали е "спестовна" и дали е "касичка на някой"-нямам привилегията да знам. В тези години работех добре с Банка "Моллов". Имахме нерушим договор за купуване и обратно изкупуване на ДЦК /Държавни ценни книжа/ в рамките на месец. Банката я запечатиха за 2 дни и аз притежавах сертификати с падеж след 5-6 години, а не след 10 дни, както е по договор. Правоприемникът бе един клон на ОББ /също частна/. Хората бяха отзивчиви и ме увериха, че ще си получа парите след 5-6 год., разбира се, а не след 8 дни, защото договор с фалирала банка не касае държавата, въпреки, че са ДСБ. Получих си ги. Само дето на падежа левовете по ДСБ/Държ.съкр.бонове/ не струваха 40000 долара , а 3000-3200 по курса. Ще кажете тъп си, изгорял си и какво общо имаме ние? Не. Аз загубих, колкото съм спечелил в пари. На Нула съм, може даже лек +.

Това е и "разковничето". Банката "Държава" не иска никой да вдига глава. Банката "Държава" прави с парите Ви каквото си поиска. Така било е, така е и пак така ще бъдеее.... Цв.Вас. дали е краднал? Естествено, защото иначе не може да съществува! Дали със знание "отгоре"? Е, как така "НЕ"? Ще го "гушне ли Тръмп"? Според мен -не. Но ще размотават цялата история до пълното и забравяне. Или пък някой лудо- откачен балкански снайперист ще попречи на жизненото му развитие в САЩ, Сърбия или ЦСЗ /Централен Софийски затвор/. Никой не иска той да разказва , даже и самия той. Дали ще Ви се случи пак? Ха-ха-ха. Не е възможно с тези Закони, които унищожават и корупция и престъпност поголовно! Народът пък казва :" Надяй се коньо на зелена трава". Да се надяваме!

Путин какво казва по въпроса?

Само до фалита на пирамидата КТБ на Цветан Василев му е на Тръмп! Понеже си има малко проблеми на главата, ще се занимава със събитие от 2014 година, когато дори не е имал намерение да се кандидатира за президент!

Ако се обади приятелят му,Путя...

... да не забравят и Първа Частна банка(на комунистите банката)... колко народ изгоря и си отидоха без време, а бяха математици, за 2 г. в Мароко преподаватели, не бяха партийни членове, а от заможен род , имаха зеленчуков магазин последен и им бе отнет ... на баба ми по майчина линия брат Вълчо, а математикът -Гено Вълчев и съпругата му Д-р Добринка Иванова... и като наближават избори-по малко ни поучавайте от данс-за герб, и бсп, очевидци сме, комунизмът никога няма да си отиде, поне в близките 20/30 години. да, всички крадат. едни от немотия, а други от алчност. а първите да вземат мотиката, много необработваема земя има, а не по цял ден да се чудят за клюки... мързелива нация българска.

За пореден път стадотобеше остригано/ ограбено. Да ограбено защото заради фалита на частната банка правителство тегли четири милиарда допълнителен заем Стадото обаче не му дреме че ще трябва да ги връща с лихвите... Докато има тъпанари ще има и тарикати, братя Българи...

симо

будалите са родилки на мошениците....

Пфффуууууу аман бе! Имам чувството че който и да се заеме тоя е недосегаем!

Не Тръмп, а папата да се заеме с казуса, Василев пак ще си е виновен

Да предположим, че ключови играчи в казуса КТБ са трима известни. Тези тримцата си имат по един доверен човек, стават шест. Тримата доверени лица си имат по още дни трима на щат за прекъсване на веригата, стават общо 15 човека. 15 човека са ограбили 4 милиарда живи пари! Толкова ли е сложно тези 15 човека да им се кажат имената с доказателства в Страсбург и да ги накарат да върнат парите? Не случайно преди време бях писал, че от България се изкупуват най-много криптовалути и резултата не закъсня!!! ФБР присвои над 700 000 биткойна. Правите ли връзката? Англосаксите очакват подчинените си да крият парите в техни офшорки, за да имат пълен контрол над тях, а с криптовалута няма такъв. Може да умножите 700 000 по 3000 долара, за да видите за какви суми става на въпрос, а от тези суми поне 40% са български капитали!!!

умници сме ей!!! Навремето Първа Частна фалира, сега КТБ! Българина е мозък, чак в щатите искат да разберат, как се ограбват банки и после няма виновни!!! След това очаквайте масови фалити

Както Буров е казал - българинът няма да се оправи, докато не се опитва да мине тънко, а го минават него. Иначе казано - докато вечно си мисли как той е тарикат, а другите балъци и да се оправят.

,,момчето,, си отива...!!!

Истинската политическа пасмина на България са тройката Борисов, Първанов и Ахмед Доган. Целта е в КТБ да се сложат ключови фигури, за да се прикрият по-тежки престъпления като държавна измама от страна на политиците. Цялата тази история ще приключи с разстрели. Мишените са политици и определена група бизнесмени. Основните са Борисов и Доган, Първанов е просто един лобист. Не Цветан Василев като бизнесмен, а Бойко Борисов в качеството му на премиер вкара до 80% от държавните предприятия в личната си банка. основата на всичко е секретният договор за изграждане на "Южен поток" в България, зад който стоят интересите на политически фигури, а не на бизнесмени.

Така е, аз много отдавна писах, че КТБ е политически проект с геостратегически цели на Кремъл в България, Спомнете си агресивната й политика, с която бе зийнала да глътне цяла България и активите й, огромната концентрация на държавни пари, изкомандвани да отидат в нея, припомнете си изказването на онзи комплексиран самозабравил се боклук и доносник Доган за това, че той командвал в държавата и той разпределял порциите и че Пеевски е негово мекере, че и Борисов публично призна, че Доган реално управлява макар и не като първа и втора политическа сила, защото птръв се бил сетил да сложи ръка над прокуратурата, съдебната власт и службите ( като Гоце и други ДС доносници и милиционери), че пак Борисов обвини Доган, че е поръчал убийството му и продължи да го нарича политик, и то голям политик!

""Колкото до г-н Василев, заповедта на Интерпол за неговия арест вероятно ще бъде отменена и той ще може да възобнови бизнес кариерата си", добави Джоузеф Огъстин. Този ли беше юристът с дългата кариера в Лангли? Ако да може да му се вярва. Той ги разбира задкулисните действия,

Има един велик Българин и дано излезне прав! Пишете в ютуб и гледайте ВСИЧКО от този ЧОВЕК. Конкретно за КТБ пишете: Полк. Марков в NEWS7: Казусът "КТБ" ще приключи с политически разстрел

Да, гледах го Марков и много ми хареса. Всичко което каза БД вярно и на място!

Уж като чета коментарите всичко вече е ясно, кой кой, кой на кой, кой как, как и т.н. а прокуратурата гледа като теле и мълчи за случая КТБ като проститутка. Сякаш нищо няма. А преведените-откраднати пари в случая е най-големия банков обир от 4 милиарда в историята на целия свят. Ако случая започне да се разплита с показване на доказателства, инфарктите на Мишо Бирата и Иван Танов ряпа да ядат.

А за какво да си дава зор проКУРатурата? Никой няма да ѝ потърси отговорност какво е свършила или не е свършила, а дори да предположим, че там не са получили парче от баницата, за какво им е да си тровят рахатлъка и да се вкарат в потенциална гореща вода с разследвания как някой е гепил милиларди.

Както казва народа Всичко Мара втасара та....

българският народ не успя да си върне суверинитета през 1989 и следващите години.Затова сащ заложиха на най-простите елементи от комунистическата партия,но за сметка на това най-изпълнителни като организирани и послушни милиционери-така ,както залагаха на военните диктатури в латинска америка.Оказа се обаче,че нашите диктатори след 1989 год. освен че са тъпи и неуки за политиката,са безкрайно крадливи и с неконтролируема алчност.Това неминуемо създаде настроения сред народа против сащ и западна европа като крепители на сегашната комунистическа мафия.Ето защо сащ се замислиха сериозно дали да продължават да крепят крадливите мутрокомунисти на власт ,или да ги заменят с по -умерени.Намеренията им в тази насока донякъде ще си проличат от случая Цв. Василев.

Има много вярно в думите ти! Те се потвърждават напълно и от зтеклите Грами на американския посланик в България в Уикиликс, например в частта за Борисов. Там между другото се казва, че Борисов е много тщеславен и прост (последното не е в прав текст, но има насмешка) и че американците са знаели че ГО ГОТВЯТ - забележете, ГОТВЯТ Го (няКОИ, ТЕ) за премиер повече от половин година преди да стане!?!? А Любен Гоцев редовно на времето ходеше да си пият кафе с приятеля му - американския посланик и му даваше точните резултати в проценти, вкл. написани на листче, от следващите избори! За да може след това посланикът да изготви и изпрати поредния си хубав доклад до шефовете си във Вашингтон и да получи одобрението и похвалите им, например от Хилъри Клинтън когато бе държавен секретар! И точно по този повод на въпрос към посланика за организираната престъпност в България той се подсмихна и каза недвусмислено (според мен): " Проблемут с българската организирана престъпност е, че е ТВЪРДЕ ОРГАНИЗИРАНА!"

Има една друга много показателна интересна история, когато Борисов нахлува в една от най-секретните зали в МВР, където достъпът на чужди лица е абсолютно забранен. Водейки американския посланик и пред изумените погледи на служителите от МВР там ги пита: "Абе, НИЕ ТЕЗИ ОТ ТОВА ... ПОСОЛСТВО СЛУШАМЕ ЛИ ГИ...?"

Тези, които грабиха България 25 години по време на "демокрацията", накрая ограбиха и КТБ, нагло и с настървение, като за последно! Но, да ли ще разберем, точно кои са, едва ли?!

Ние ги знаеме! България е твърде малка, за да не се знае нещо! А и доказателства имаме в цифрови носители, но като му дойде времето ще бъдат показани по начин, такъв странен, че Цацаров ще бъде притиснат в ъгъла като улична маст*я и ще бъде задължен в името на собственото си оцеляване да действа най-накрая!!! Запомнете го това.

Те са всеизвестни, с имената им както и на кукловодите им, на босовете на мафията в България! Ако не знаеш - попитай всеки, който не е от тази мафия, на хранилка при нея и в кръговете и обръчите й веднага ще ти ги каже, убеден съм!

Доста хора се подвеждат по заглавието и си мислят, че Тръмп лично ще се зарови в документите за КТБ. Реалността обаче е друга: 1. Американците ще задействат процедура за проверка на информацията; 2. Службите им за финансово разузнаване ( а и не само те) ще проучат случая; 3. Всичко ще бъде анализирано от експерти, а накрая някой ще вземе политическо решение, което ще бъде представено като решение от Тръмп!!! В крайна сметка, цялата схема ще стане ясна на американското разузнаване както и всички лица, участвали в планирането и извършването и. Някои от тях ще загубят достъп до американски визи а други ще загубят правото си на собствена воля ... И пак в този ред на мисли, ако смятате че Суджук паша е основно действащо лице в аферата за близо 10 милиарда се лъжете!!!! Той е пионка с властови функции, но без аналитични и планови способности!

ха ха .. собствената воля отдавна са я загубили, сега ще им висне още една воля на врата, та ще се чудят как да служат на няколко господари

не !! - айде тогава да пием заедно по една бира за благоденствието на народа ..... на така отива цялата дандъния

Ти пък все едно че не живееш в България. Нека те поправя: "Ще крадете ли пак?" -"Че ние никога нищо не съм крали!" -(прокуратурата)"Няма свидетели!" -(съдът)"Невинни са по обвиненията за крадене."

Така де, пропуснах и това, с което ти много правилно си завършил: "Айде сега да почерпите по една бира за това, че излязохте невинни".

Журналист към Цветан Василев: Вие казахте в предишно интервю, че се е налагало да финансирате чрез банката КТБ бизнес проекти на Ахмет Доган. Как се случвало това? Цветан Василев: Какво означава Ахмет Доган? Има Делян Пеевски и не става дума за 250 милиона, а за много над тези пари, напълно необезпечени и не върнати на банката. Как според вас стават тези работи!? Журналист: А за Борисов и котараците му? Те също ли бяха в тази схема? Цветан Василев: Трудно ми е да обяснявам как съм балансирал между интересите на тези два КЛАНА. Това беше натиск от двете страни. Финансовите операции се извършваха през държавни дружества и всяка от страните имаше своите лостове за влияние. ................................................................................................ Често пъти казвам, че България е в ръцете на истинска мафия, далеч по-мащабна от сицилианската. Казвам го открито в публичната среда, не защото не разбирам последствията! Нашите политически престъпници имат и международна дейност в областта на оръжие, наркотици, трафик на хора, убийства. Ако подценявате и смятате, че нямат чак такива възможности, вие живеете в заблуда. България е бедна, престъпна и напълно ограбена държава, която се управлява четвърт век от политическа мафия. И в основата на всичко не стоят много хора, а няколко!!! Справянето по категоричен начин с тях, въпреки парите, държавната и задкулисна власт е крайно наложително, вече закъсняло във времето, морално оправдано и платено с кръвта на много невинни хора справедливо действие...

И Борисов е до шия в лайната и далаверите, този път нито Любен Гоцев. Гоце и Доган с руските им контакти и капии на Путин, нито умилкването му около Меркел и други европейски политици или Ердоган ще му помогна, на Тръмп му е през презрамките от тях а и той сега е много внимателно наблюдаван и разследван! Нали ви е ясно, че от цялата тази пасмина точно Цветан Василев е най-вещият, запознатият и подготвеният в банкирането и финансовите операции и че такива големи и не само за България суми и транзакциите им са лесно проследими от западните служби, дори и Цветанов да нямаше документи и доказателства, а и сигурен съм - и записи:) Огромният фатален проблем на тези е, че не множаха да го сплашат Цветан Василев и да му затворят устата, да го ликвидират, какъвто им е адетут. И сега кълбото вече тръгна да се разплита, а какви неща ще излезнат ви е бедна фантазията - сигурен съм, че Бай Хуй, а и Катарзиса и Рязания вече завиждат на Братя Бегалеви, макар че те откраднаха несравнимо по-малко - само някакви си 30-40 милиона или някъде там! А като са тръгнали да падат нали се сещате колко много народ колко много са им набрали!

АКО КУПИМ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ И ОТВОРИМ ЕДНА, ДВЕ БАЗИ, НЕЩАТА МОЖЕ И ДА СЕ ПОТУЛЯТ !!!

СЕ ИЗЛИЗА САМО ПО ЕДИН ЕДИНСТВЕН НАЧИН : ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И НЕЗАБАВНО ВЪЗДАВАНЕ НА СПРАВЕДЛИВОСТ И РЕД !!! ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ БГ ВОЕННИТЕ СА В СЪЩИЯ ДЖАЗ ! ЕТО ЗАЩО СМЕ ОБРЕЧЕНИ !!!

Не са в никакъв джаз. Военните ни са прекалено тъпи за далавери от такъв калибър. Най-много да свият някое милионче за кубинки или някакво такова кашишко индендантско изпълнение - трохи на фона на всичкото.

Става въпрос за 4 МИЛИАРДА!!! Няма как един банкер да отмъкне тези 4 МИЛИАРДА с чували....това е смях в залата. Пари се превеждат, чрез предварително изготвени схеми. А в случая главни изпълнителни ПИОНКИ са Буда, Доган и Агент Гоце.

И то - забележи - от собствената си банка! Ти забрави най-важното! Само от простотиите на тези, че човек и банкер като Цветан Василев ще тръгне да краде пари от банката си в чували, след като има много други намини, вкл. с преводи по разни сметки, фирми и държави и зони, ИЛИ МОЖЕ БИ ПЪК СЕГА Цацаров и пасмината му да тръгнат да ни убеждават, че Василев не е знаел как да прави преводи и не е можел..., става пределно ясно що за идиоти и самозабравили се лумпени и селски тарикати са тези тлъсти отвратени! Абе тези арестуваха трима човека, сложиха им белезници и ги държаха толкова дни с обвинение за УБИЙСТВОТО на Пеевски, бе, при този абсурд е ясно, че всичко може да се очаква от тези тотално деградирали същества! За убийството, не за опит за убийство, а направо за убийство, и след това и едно-единствено доказателство не можеха да изкарат в съда, дори и изфабрикувано в бързината и от зор! Не друг, самият Цацаров го призна публично, а тези негодници и "законни" СРС-та са ползвали, нали "семейната приятелка" Янева от "двете каки" ги разписваше на килограм в СГС, както Цацаров е правил когато бе начело на Пловдивския съд!

Гледах интервюто на Диков с Цветан Василев и ми стана лошо! Лошо ми е! Такива милиони "хвърчаха",че ум да ти зайде! Всичко си каза човекът,ама има и още! Мафия!Нагли крадци,а нас ни залъгват с "патриотични"акции и като насаждат омраза ни разделят и много хора им се вързаха!И това-с нашите пари!Ще плащаме вечно техните кражби!

Ще стане хептем интересно след време, когато се обърне палачинката - а тя вече се обръща - когато много от тези, които атакуват и свидетелстват с лъжи и лъжливи показания започнат пак да му се мазнят и лижат подметките! Само стойте и гледайте:)

ТРЪМП ЩЕ ПОГНЕ ТРИМАТА ШИШКОВЦИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ Б-ИЯ,КАКТО БЕШЕ КАЗАЛ РАДАН.

loyola

Хм, когато избухна скандала с наркотиците при Спартак, у нас не се случи нищо. Само от САЩ забраниха на Румбата да пътува до там. Сега е ред и на Цацаров. Но наистина би било добре освен забраната за ходене до САШ и да му запорират паричките... Само дето не виждам какво има Бойко да чисти имиджа след като и той е в кюпа (има там едни стенограмки от Плевнята)?

Аз не знаех и не бях сигурен че Цветан Василев ще прояви такъв характер и мъжество и дали ще издържи. Щом успя да издържи и стигне дотук БОСОВЕТЕ НА ДС-КГБ МАФИЯТА в България вече са обречени и този път наистина ще наблюдаваме агонинята им и истинските им лица - що за мъже и професионалисти и патриоти са пред фактите и доказателствата, КОГАТО БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ДА ЗАСТАНАТ ЧИЦЕ В ЛИЦЕ С ТЯХ ПУБЛИЧНО и не могат повече да сплашват, лъжат, манипулират, подкупват, репресират,...страхуват Тепърва започва циркът, и след него надявам се жизнено необходимите дълбоки реформи в България навсякъде и най-вече в прокуратурата и съдебната система, без цаци, хидромрлиоратори, хатарзиси, гоцета, байхуйове, измислени и болни пишман патриоти, сергейове и Корнелия и пр...

имигрираш и всичко това се случва - без ДС мафията и марионетките им във властта - ГЕРБ, БСП, и всички други партии

Абе, дървен философe, ти разлика между "емигрирам" и "имигрирам" правиш ли?

И не само това!

НАРКОМАНИТЕ ВИНАГИ СА ЗАЩИТАВАЛИ БАНДИТИТЕ! ЗА ТОВА КАФЯВИЯТ Е ОЩЕ НА ВЛАСТ.

Kато прочетох: Aко, президента Tръмп каже "да", срещу......и.т.н, се запитах,... дали някой не ги прави на "суджук"тези посочените?? ;))

А кой ще разследва Тръмп за руската връзка

Назад сте с новините. Тръмп го разследват отдавна, ама от две седмици разследват и Хилъри Клинтън за руски връзки. Нема лабаво отатък локвата.

Бу-ха-ха-ха! Аз си помислих, че Тръмп ще гони мустака, а той щял да погне дебелака и мутрака.

ще замирише на свинско печеноооо!! малее, че хубаво миришееее.... хахахаха

Скандалът с Хражбата на века КТБ всъщност е много по-голям, огромен и измеренията му надхвърлят не само самата банка и финансовата ни система, но дори и държавата ни вече. Става дума, че например нашите служби са дезинформирани и лъгали западните, "партьорските" служби. Като например за ролята и мястото на Цветан Василев от една страна в контрабандата, прикривайки Пеевски и истинските лидери там! Затова че изобщо е възможно лице като Пеевски, подбрано и излъчено от ДС-КГБ кръга о Монтерей и кръговете и обръчите, вкл. сарайско-библиотекарски може да бъде начело на най-голямата служба ДАНС в България, концентрирайки цялата информация (преди него бе човек като Алексей Петров) и огромна власт, много по-голяма от тази на премиера, независимо кой е той - Станишев, Борисов, Олигарски,... И чрез него - МАФИЯТА, че за гувернъор на БНБ може да бъде лансиран нефелник като Искров, близък човек на Данчо Ментата от същите кръгове и обръчи, подобно на главния прокурор Цацаров, че има доказателства, транзакции, документи и факти за корупция и комисионни по големи сделки на Доган, Пеевски и Борисов, че по времето на мекерето на разкладка дълги години пъти Тилев от КГБ лично Борисов е издал пропуск за ихранителната му фирма Пеевски да влиза без проблеми по всяко време при Симеон, че Цветан Василев е чул лично от Богомил Манчев в кабинета му как дори и след решение на парламента веднага да се спрат плащанията към фирмата му Риск Инженеринг тези плащания са продължили от правителството на Борисов и от всяка вноска по 800,000 ПОЛОВИНАТА СЕ Е ОТЧИТАЛА ПО-ГОРЕ и Цацаров отлично знае, че Делян Добрев не е разпоредил за плащанията на своя глава и без нареждане устно от Борисов, става дума за кражби и корупция в Булгартабак, Виваком, Левски, Дунарит,...

Покажи документи за тази информация бе измекярин

На боклуци, които пишат с чужди никове по правило не обръщам внимание. А за информация - следи новините, вече и от Белия дом, или не зацепвал все още, че Мустакът за да се дибере до там не е вадил от касата си само пари, а и документчета. Ако бе поне малко умен и бе прочел и разбрал как американецът е ходил лично в Сърбия да разговаря надълго и нашироко с Василев и "се е убедил, че трябва да се ангажира" с КТБ и за документите, които Василев бе заверил пред чужди съдии и депозирал на няколко места в сейфове извън България и че става дума за много далавери и транзакции, които са проследими и в обсега на интереси и на западните служби, вкл. и покрай борбата с тероризма и контрабандата, ако зацепиш и че на Доган и Пеевски им забраниха да влизат в Турция заради контрабанда и връзки и търговия с Ислямска държава и че Доган се разкри като поредното Монтерейски руско мекере като Гоце и може и да вденеш за какво става дума и какво има да става.

и като се занимае лично, кво? Ще попита бащата на валутния борд в България "КТБ банка ли беше?", той ще му отговори "НЕ, пирамида". И трябва да зададе и въпроса " Да вкараме всички правителства, съдействали за разрастването на пирамидата в затвора"

d4

чакайте! кацата с ла все още е в покой! и с дебел капак. нито миризма излиза, нито някое тлъсто ло плува отгоре. има време...докато я разбъркат яко!

Това метафора за един наш виден корпулентен народен представител ли е?

хаха.. ами ако другаря от масква каже, че корпулентния го кефи повече, как ли ще вият мурзилките, тотална шизофрения ще настане

Човека взе парите, каза ще видим.

Mоже би, този човек ще е причината да се случи "съдебната реформа" в политическият кенеф???;))

Ако започне разследване за КТБ от САЩ , ще открият че зад всичко стои ББ , техния любимец , който те го назначават да управлява Сливовата Република (вместо бананова ) !

те това са го "открили" преди да го назначът......................

Hо сега, ще питат: Kъде са, парите??? "разбиеш ли"?? ;))

"Oт, това храстче, може да изкочи зайче"!!?? 3а да стигне дотам, да се занимава и Tръмп, значи този човек, ще "цака яко със седмака спатия"!... ще сложи доста хора в тиганя и ще завърти дупчената лъжица здраво, и в нея ще останат само,... "едрите мръвки", а другото ще се оттече през дупките!? Aма, не остана,.... ще има, гооууем смях!!;)

ше занимават тръмп без да разбере.... цецито си плаща, наема фирма за пушек. закони, тва,онва, ама ТРЪМП никога нема да изпържи ДЕЙСТВАЩА МАРИОНЕТКА заради амортизирана и евигрирала ТАКАВА! ШЕ МУ ЗЕМЕ ПАРИТЕ И ШЕ КАЖЕ - ШЕ ВИДИМ! Цецито ше се пъчи, ше се надева боко да "размисли". ак47 е единственото справедливо решение на ситаузионът. смех и плач, че и ЗРЕЛИЩЕ за тълпите.

Hяма да е така, ще видиш!!! Tука, става въпрос за милиарди, а Tръмп обича тези цифри, и ще му стане интересно къде са тези сладки цифри!!;))

Закона ...да защити жертви на репресии и нарушения на човешките права вследствие на разкрити случаи на корупция по високите етажи на властта? Не виждам как Цв.Василев е репресиран. На снимките играе хора и си пее с първите мъже в държавата. Не виждам как му са нарушени човешките права, като се крие в Белград, вместо да дойде тук и се яви пред съда. Колкото до корупцията горе по етажите - ами да беше я разкрил, преди да избяга. От цялата пиеса,която се разиграва, ще олекне с някой и друг милион, ще спечели няколко години време. Така си мисля.

Hеправилно мислиш!? 3а това, те съветвам: "Hикога не казвай какво мислиш, а мисли какво казваш"!!!;)) доста хора има в този "казан с катран" и да видим Kой, Kого ще натисне в мръсотията за да изплува чист, ще е Mного интересно!! ;))

Добре дошло за нашите...