Цветанов лично гарантира сигурността на Юрген Рот

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов обяви, че дава лична и пълна гаранция за сигурността на Юрген Рот при посещението му в България.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов лично гарантира сигурността на Юрген Рот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Юрген Рот май се е взел доста на сериозно...

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Ама какво му гарантира нали вече нямаме престъпност защото всички които неслушкаха са на топло па макар и временно

Юргенчо, те Косьо Самоковеца насред Амстердам го свитнаха, кое те кара да си мислиш, че ако някой го реши, ще си на сигурно място където и да е в Европа? После, полвината от тимаджиите карат коли с германска регистрация, защо твоето правителство не ги е арестувало? Питал ли си се подобни въпроси?

Емо, ти чуваш ли се какво говориш? Това е работа на българките власти. След като са ги купили от Германия донесли с регистрационния номер в България, българските власти трябва да им сменят номерата, но няма кой да ги подхване щото няма държава България. А Юрген Рот си иска имунитета за пред света, утре ако го гръмнат ще се знае ,че са ТИМ и интерпол ще ги излови като псета за 2 часа където и да се намират по света. .Юрген Рот е един безстрашен човек за мен!

АБЕ ПЕТКО, Какъв Интерпол какви пет лева бе ??? Ами тези от Интерпол търсят и Тор Бьорголфсон за това което направи в Исландия, а той в България държи бизнеса с лекарства и може би още продължава да е собственик на СИБанк. Нали се сещаш, че сега всички пари на държавата са в тази банка. Ще ни ограби така както го направи с исландия и инвеститорите и от Англия. Ние сме обречена държава, а този Рот не вижда по далече от носа си.

господина да не се занимава с балгария-да си гледа германия.учудвам се,че му се обаща такова внимание.да идва в балгария и коъто му плаща да си го охранява,а не да ни занимава с личността си-не е толкова важен,колкото се изкарва.нали е чужденец-и ние с нашето чуждополконничесво!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

....."единствения неполитик в дебатите и експерт по България" хахахаха :) Човека се е специализирал "по България"

' Юрген Рот: Борисов пази приятели, гони врагове ' ' Юрген Рот към Борисов: Защо не пипате ТИМ? ' Да не вземе да се окаже, че Бойко, Гоце, Доган, Румен Петков и Краси - премяната са от един отбор ? Доган даде властта на Бойко като ги приказваше онези приказки за порциите във властта непосредствено преди парламентарните избори през 2009 г. ... Бойко още не е казал защо през декември 2009 г. даде 53,6 млн на БМФ, който е 30 % държавна собственост, при положение, че все натяква как Станишев и сие опоскали 4 млрд лв държавни пари в края на мандата си ... За да не остана разбран неправилно, нека да отбележа, че все още вярвам в казаното и направеното от Ц. Цветанов и А. Атанасов ! Всеки има право на собствено мнение, вкл. и аз !

Юргене,' щом гаранцията е Цецо по-добре не идвай

Има не само номенклатурни наследници,а и издънки на слуги на номенклатурата ,които сега са по настървени и по крадливи от тях.Пък ако ТИМ иска да му набие канчето на бай РОТ границите няма да ги спрат ,така че не виждам от какво се варди швабата,на път е да гризне дръвцето ,ама не може се опази с нищо,така че да разчита на съдбата.Батко му Цецо да варди себе си ,тоз няма кой да го закачи.

А защо не се захванете с енергийната мафия в България? Там може много неща да излязат...! Например преди врема се изнесе информация за подмяна на гориво в Козлодуй! Какво стана? Заглъхна всичко! А човека изнесъл информацията напусна България и сега е точно в Брюксел. Защо не се срещнете с него, да ви разкаже повече?!?!

Защото това не е моя работа, това трябва да е работа само на българския народ, който си избира САМ политиците. Такава е практиката във всички европейски страни и Германия.

а защо си избра ТИМ, СЛЕД КАТО ДРУГИТЕ НЕ СА ТВОЯ РАБОТА? ТИМ да не би да са германци, че са твоя работа. Пък тогава се позанимавай и с ЕОН - ТЕ НЕ СА БЪЛГАРСКА ФИРМА.

Горкият човек...Ако сигурността му е гарантирана от министъра,който праща полицаи да бият невинни граждани... Помните ли Кр.Аврамов и случая в Кърджали?

Батка тоя от Кърджали ако е невинен, Маргините и Галеви са светци!!

Оня не са го били, а само са нахълтали у тях, пък циганите от Кърджали се оказаха все някви с имена сред разни среди където вършат неща извън закона.

Никой от ТИМ най-вероятно няма и с пръст да го пипне човека, докато е в България! Най-малко тимаджиите искат да му се случи нещо, че после преса и телевизии, родни и европейски, да ги дъвчат. Излишното медийно присъствие едва ли им е топ приоритет. По-вероятно е някой, който им има зъб, да го набара и после да обвини тях.

Този Рот бил "експерт по България"??? Ние сме тук от рождение и не сме експерти по България, та той... Ха - ха! И кой му дава информацията? Някой Ганьовец, който си има своите политически и пр. пристрастия. Това е безумие. Иначе е добре, че натиска в тази посока, но сигурно и много ни черни излишно.

Само уплашения крадец може да задава въпроси като твоите ! Обаждаш се от село Крадливо, Българско а не Тесалоники

ЛИЦЕМЕР! В СЪЩОТО ВРЕМЕ ГАРАНТИРА И СИГУРНОСТТА НА ТИМ

ГАРАНЦИЯ? ЛУД Е, АКО ПОВЯРВА. ОСВЕН АКО ПАК НЯМА ДА ГОТВИ НЯКАКЪВ МАНИПУЛИРАЩ МАТЕРИАЛ..