Спасили Кирил Рашков от линч, проверяват полицаи за жалбите срещу него

По време на безредиците в Катуница полицията евакуира фамилията Рашкови, за да не допусне смъртен случай или линчуване, което съществуваше като нагласа в тази група от хора, която беше там, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Спасили Кирил Рашков от линч, проверяват полицаи за жалбите срещу него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В нормалните страни, министрите имат чест и достойнство, и си подават оставката, когато техните подчинени не са опазили живота на двама младежи и са прикривали самозабравили се мутри! Или в България да си министър на вътрешните работи означава само да обвиняваш лекари от трибуната на народното събрание и да си имаш 6 апартамента и богата тъща?

Цветанов, ако ставаше думи за лекари, щеше да се пенявиш и в Народното събрание, и по медиите, и отпуската щеше да си прекратиш! Ама нали е за ваше аверче-мутра, го пазиш...А останалите мутри?

Цветанов ще установи, че жалбата до полицията не е била срещу Рашков, а срещу тъща му, та затова всичко е било наред...

Колко време е необходимо да се провери, защо полицията не е реагирала навреме. Колкото беше необходимо да се проверят апараментите на Цветанов или връзките на ББ с подземния свят.

Г-н Цветанов, след като се питате как Киро е стигнал толкова далеч, аз (надявам се и други) се питам за кого ли ще гласувам. Ако пък целта ви е никой да не гласува за ГЕРБ - поздравления, успяхте. Моля Ви, не си разваляйте почивката. Вече няма нужда.

ТОЯ ОТПУСКАРА ОЩЕ ЛИ НЕ СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКАТА............

фигурите на прехода са ;цар киро,премиер бойко,принцеса цветелина,румен паша и много други

Айде пак предните виновни... смешни сте а избирателите ти ОЩЕ ПОВЕЧЕ !!!

А защо допуснахте две млади деца да починат ,а Рашков пазите

Неуважаеми г-н Цветанов, а кой ще защити българите от престъпните цигани и други бандити?!

Цветанов,защо не запази живота на българските деца?

Цветанов "защитил Киро от линч"??? Къде беше бе гьонсурат да защитиш момчето от УБИЙСТВО ами си тръгнал да се перчиш че ще направиш нещо....От такива като вас нищо добро не се очаква в България..Починали са 2 деца а вие ми се хилите на концерти, режите лентички на метър, единия вика "правилно действаха" другия отговаря " не беше правилно"...Вие двамата неможе да се разберете помежду си а сте тръгнали дса претендирате че сте "оправили" България....

Ех Цецко!! Защо не задейства Полицейската филмова студия и за Цар Киро. Именно такова клипче има потенцияла на хит. Рашков проснат на земята, баретите крещята На колене а прокурорите Прерстъпник както в доброто старо време. Проблемът, обаче е че така ГЕРБ щеше да закуби няколко цигански гласа, а това не трябва да става - нали Цецко.

НЕЩАТА СА ПРОСТИЧКИ ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ - ИЗБИРАШ ДА ТЕ УПРАВЛЯВА ЦИГАНСКИЯ ЦАР КИРО.И СИКАДЖИЙСКАТА МУТРА БОРИСОВ

Откъде са парите на този Кирил Рашков и защо същия безпроблемно се е занимавал с производство на алкохол след като през ноември 2009 година фабриката му е била затворена? На тези въпроси могат да ни отговорят Менда Стоянова която 6 години е била шеф на данъчното в Пловдив , секретаря на МВР Калин Георгиев, който пък по това време е громял организираната престъпност пак в Пловдив и разбира се Митниците които са допуснали след извършената от тях проверка фабриката отново да заработи. За вас г-жо Менда и Кирилчо, този цигански цар е кристално чист а а той още тогава е бил за затвора. А КЪДЕ Е ТОЙ СЕГА ??? НЕ ВИДЯХМЕ КАЧУЛАТИТЕ ДА ГО АРЕСТУВАТ. НЕЩО ПАК НИ ЛЪЖИТЕ КОЛКО ВИ ПЛАЩА ЦИГАНСКИЯ ЦАР КИРО Г-Н БОРИСОВ И Г-Н ГЕОРГИЕВ ?? КОЛКО ВИ Е ПЛАТИЛ ЗА ДА НЯМА ДАНЪЧНИ ПРОВЕРКИ Г-ЖО МЕНДА? КОЛКО ? ЗАЩО Г-Н БОРИСОВ КАТО МАТРОСОВЦИ ЗАЩИТАВАТЕ ТОЗИ КОЙТО ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА? Изглежда човека добре ви е плащал. Иначе няма как да се обясни вашето беззаконие.

Призив на Сдружението на българско-циганските мафиоти: Господа, Незабавно пуснете от кауша нашият брат Киро Плъха. Върнете му Катуница и част от страната. Циганската общност, както и палестинците, се нуждае от своя територия и държва - Цигания. Трябва ни площ с гори за сечене, с вода за кендзане и къщи за рушене и разграбване. Отказваме да се съобразяваме с ЕС, които се стреснаха от нашите золуми, брадви, ножове и други невинни сечива за рязане на българските гяурски кратуни. Какво означава да си крадец в Бълтгария - ами вижте вашите ръководители - корумпиране, алчни, злобни, роднинско-шуробаджанашки простаци, необразовани, тъпи, от ДС, милиционери и всякакви бармани, келнери и прочее измет. Вашата България, утрешна Цигания, е излишна. Европа не я иска в Шенген, оставате н Ориента при нашите. Няма начин да изкорените тарторите ни, освен ако не върнете социализма с неговата дисциплина, ред и закони. Ама вашите фалшиви десни от ГЕРБ няма да го допуснат, щото ще останат гладни. Затова мислете - дайте ни Киро и всеки по пътя си.

ВРАГЪТ Е ВЛАСТТА!!!

и как ограничи конфликта..............като разбуни цялата държава..............Прибрахте си циганина да не се разприказва преди изборите......боклуци такива

Как може да го пазят тоя престъпник??? А хората като имаха нужда от помощ никой не реагира! Тоя циганин е поръчал убийството и за награда получава почивка в Боровец! Само ни тъпчат а ние сме едва ли не задължени да търпим всичко все едно сме някакви овце! Майната й на тая толерантност! Стига беззаконие! Правата и задълженията трябва да важат за всички!

Проблемът че не е етнически е повече от ясно, проблемът е в полицията. Корумпираната, нискообразована, подкупна полиция, която спасява от линч Киро, но не е в състояние да спаси от линч Ангел. Защото е беден, а тя, полицията защитава богатите, по-скоро тези, от които падат пари. Срам Цветанов, голям срам, но ти от срам не разбираш!

Благодарение на Цветанов, МВР направи всичко което трябваше да направи в тази напечена ситуация.Поздравления!

Ако си роднина на Цецо - богатата тъща или друг, разбирам те. Ако ли не - прекалявате с глупостите! Имайте малко мярка. Цецо си е на предизборен воаяж - концерти, софри и др. и въобще не го е еня какво се случва. По му е важно Партията да спечели, че да има още апартаменти за него.Ако стане напечено около него, ще хвръкне главата на Калин Георгиев и готово - Цветанов пак чист и целия в бяло. Пфу!

Циганите, не ни жалят всичко родно те развалят Я виж, групичка мангали вилата ми са обрали Е, те да влезнат и у нази родната полиция ги пази Виж ти, в село бабичка убили нещо сме се заблудили Банда цигански лица пребили няколко деца Ром с кола децата гази полицията ни го пази А дали е това измама или работа голяма Безбройни къщи са обрали някой техни две запали и пристигна журналята да омаскари децата Щом народът е събран трябва да е бил пиян Казват, не е реваншизъм туй било расизъм И недей да търсиш правда ще получиш само брадва А на циганите в махалите им затракали зъбите правят си сдружение в пълно, бойно снарежение гледат ги милиционери всякаш са революционери Сеят клетви против нас да сме пукнели завчас Да, но туй не е расизъм туй е реваншизъм Циганин за бой се стяга полицаят му помага Ако запееш химна на площада полицай те бие, без пощада Тая наша справедливост мяза ми на уродливост В родната ни демокрация всичко е дискриминация!

Супер лъжец си Цветанов как така за няма и един час и трите къщи бяха изпразнени от всичките мебели и дори и климатиците бяха свалени всичко е било предварително планирано и няма какво да се обясняваш защото ставаш много жалък в цялата тази ситуация пълен некъдърник си

Какво искате?Със собствените си очи съм виждал колеги да целуват ръка /с 200 евро/ на Киро!!!

Едва ли този мангал е карал буса. Как така са го хванали на следващия ден да влиза от турция. Ако е виновен и бяга в турция, защо ще се връща. Или може би съвестта го е загризала - пишат се и тиражират абсурди.

Конфликта около Рашков стана много голям, много мнения се изсипаха, със сигурност компетентните органи ще си свършат работата.

Щом с този е свършено, да се подхваща следващия и следващия... Мноооого Рашковци, Догановци и каква ли не измет има за изгребване с лопатата!

Каква работа бе човек? В цяла България мангалите си позволяват своеволия. Защо трябва да ги търпим? Знаеш ли че има села с Турци където като влезеш в магазина и им говориш на Български и се правят че не те разбират? И това в собствената ни страна! Не може да продължава така!

Да ти кажа и аз си мислех така до преди два дни като ни даваха свободно да протестираме. Мислех си колко е хубаво да излезеш на улицата и да си изразиш мнението чрез мирен протест. Последните два дни обаче съм много разочарован. В София не само че ни дават да протестираме но и искат лични карти и още по-страшното записват ти данните е така без да си направил абсолютно нищо, само защото си излязъл да си изразиш позицията или просто минаваш по улицата! Такова нещо и при управлението на БСП които ги ненавиждам, не съм виждал! Вече имам чувството че не живея в свободна страна! Малцинствата имат повече права от нас Българите. Позволяват им дори да се разхождат с оръжия по улиците! Нямам думи просто, това правителство се дъни най-вече заради Премиера и министъра на МВР. Става егати конфликта в страната той най-нагло заявява че няма да си прекрати отпуската! А премиера вместо да млъкне говори че не трябвало да се пали къщата на поръчител на убийство. Е като полицията и прокуратурата не искат да си вършат работата, хората трябва сами да се разправят с престъпниците!

Със сигурност - с парите от нашите данъци за такива, които не са плащали. Аз ако съм на полицията ще откажа да го пазя.

В момента се измества фокуса към етнически проблем. Всъщност Кирил Рашков е изродил се престъпник недосегаем за закона, наследниците му по-страшни и агресивни от самия него. За тези хора няма граници и норми. Точката на нетърпимост към тях е достигната от многогодишните им действия. Хора погледнете реално - не допускайте да ви заблудят. Рашкови са най-жестокия пример на безнаказани брутални бандити. Осъдете ги.

Какаво какво ? Да ги осъдим ли ? Кой да ги осъди ? Тези кито ги помилваха ли ? Че той още навремето лека му пръст Бай Тошо ги осъди ! Ама какво от това ? Сегашният ни политически " Елит" който се върти в различни партии вече 22 години ГО ПОМИЛВАХА ! А сега ПАК ТЕ са в изборните списъци ! От Тях ли да чакаме да осъдят Рашков ??? Единствената нова партия която може да направи нещо такова се казва НФСБ ! Създадена е съвсем наскоро от Телевизия СКАТ !

Правитеството на ГЕРБ е най доброто от всички управлявали в последните 22 години. България има шанса на тези избори веднъж завинаги да изрита всички поддържащи статуквото досега. Проявете разум. Подкрепете ГЕРБ за да вървим напред.

Господин наивнико, тези човекоподобни маймуни са вредни за България и народа. Жалко, че има все още хора, които вярват в тази провалила се мутренска струкура наричаща се ГЕРБ.

Господин наивнико, тези човекоподобни маймуни са вредни за България и народа. Жалко, че има все още хора, които вярват в тази провалила се мутренска струкура наричаща се ГЕРБ.

ти нормален ли си бе Христо

Малииииии , колко си заблуден .ГЕРБ е част от статуквото , дори най- изродената част от статуквото-. ГЕРБ е съставено от най- изроденото крило на нереализирали се милиционери,мутри и престъпници , обслужващи мафиотската групировка- тим ,алчни, некомпетентни ,некадърни , лобисти ,среднисти,нагли ,крадливи ,необразовани ,корумпирани ...... Мегазаблудун и ултранаивен си , брато .По- голуем шаран от теб ,на дали има тук във форума . Аре другите са платени драскачи, но ти си мегабалък , брато .

Циганина, който арестуваха с буса не е истинския убиец. Това е някой от длъжниците на "царя". Сега е готов да лежи в кауша за да не пострада семейството му. Ако Прокуратурата си свърши работата ще видите, че съм прав.

Ами пресата вече го описа това "рокадо", обаче прокуратурата & полицията имат "ОФИЦИАЛНА ВЕРСИЯ". Ние нали сме си баламурници - балъци, вярваме на Бат' Бойко. Той каза, че Рашков не е член на ГЕРБ и не му е купувал избирателни гласове.

не пиши глупости, бащата на момчето е видял ясно кой е блъснал сина му, ако не беше тоя щеше да излезе и да каже, а ти дето въобще не си бил на мястото не се изказвай неподготвен че ставаш смешен

омбоцмана да не говори глупости че законите били много добри и нищо няма да се промени ако са по-строги.ако се гласува закон за притежаване на оражие и обяви личната собственост за неприкосновенна няма да има нужда от жандармеря и полиця.справедливя линч и притежаването на оражие е направил така че хората в америка да се чувстват сободни , да не се страхуват от никого,да нямат огради ,да оставят колите и кащите си отключени.тези права не са им дадени безплатно -те са извоювани.в балгаря само мутрите ,ченгетата и всякакви тамни субекти имат неограничени права защото са покровителствани от управляващите.никакав шенген докато не станем правова дажжава за която само се говори в деиствителност е пален бардак и мирише от всякаде на корупця и беззаконие.

Умнико, образовай се малко! Пише се ОМБУДСМАН, НЕПРИКОСНОВЕНА и т.н. Все едно абориген е писал!!! Когато неграмотните дават акъл, става страшно!

Долу ГЕРБ, долу всички мръсни гадове, да живее БЪЛГАРИЯ!

явно ви е много важен :))

А ние, по-обикновените, кога ще им станем важни, че да ни поспасяват малко?? От битова (78% циганска) престъпност... 70000 щатни служители и нито една полицейска палка в цигански гръб. Сик+тир.

Маргините и Маджо кога ще ги линчуват ?

на медиите е платено за етнически вот.

Ами като сте го спасили , сега ДАЙТЕ МУ ДУМАТА ! Нека лично Царя Ви Киро да проговори ! Да каже на нас простите бачкери КАК без да работим , и ние да живеем като царе ! При това БЕЗ да плащаме данъци ! Само да не стане така , че тъй както го спасихте , в един момент нещата да замязат като Мишо Бирената история ... Щото статистиката сочи , че там където ГЕРБ поеме ангажимент към някой , последният не живее дълго ... Просто статистика ...

хаха, някои яко чисти коментари, особено по-хапливите. аз пак ше си го напиша "куде са големите пари от бужета на мвр след като г-н цветанов един лист хартия не може да подсигори на слъжителите си. сега няма да си прекусва отпъската, а на всички дръги я прекусна. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз го написах,ц.ц. да си варви.тои не може да се справи сас ситуацята.играе си на човека оркестар,но не се справя с нито един музикален инструмент. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Bolivia's Interior Minister Sacha Llorenti resigns after being heavily criticised over a police crackdown on a protest march. Това е новина от Боливия.... ще има ли и от България ..... НЕ ВЯРВАМ ...

ц.ц.трябва да си ходи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Защо? Човекът е обществено животно.Правото се съдържа в силата.Най-висшето право често е най-висше зло. Провинило се кучето, а наказват свинята.Съдебното решение се приема за истина. Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина. В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените говеда. Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби. Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи. Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!

Трябвало е да овладеят тълпата, а не да пазят семейство Рашкови с нашите данъци!!!!

Нееееееееееее? Охранявали са доказан престъпник.Арестуваха и осъдиха протестиращите, борещи се правдата. Типично по комунистически.Който надигне глава и протестира , не е защитник на законното , а се третра като ВРАГ на ДЪРЖАВАТА и задължително се осъжда за назидание .

Къде видя комунистите бе славейче? Така ли ти приказваха тати и деди? Сигурно ги сънуваш вечер? Да, но тогава К. Рашков беше с 30 г. присъда!

"Към настоящия момент не се налага да прекратявам отпуска си като министър на вътрешните работи" Господин Цветанов! България не е Афганистан и това което е ежедневие в Кабул не е обичайно за Българските градове и села,. Ако не сте забелязали , хиляди хора са излязли по улиците, има етническо напрежение и смъртни случаи. Ако сега не ни е необходим Министър на вътешните работи, то за какво ни е изобщо.???!!!

Калъфът май си ти, а не 1148. Всичко, което казва за КарбовСКИ е вярно. Остава да си отговориш (искрено се надявам да можеш) , защо това журналистче...прави подобна политика на циганина. Днес в парламента ПиринСКИ, на предложението на В.Сидеров за едноминутно мълчание в памет на убитото момче, обвини последният в антидържавна и антибългарска политика?!?!?! ... Ей, толкова лицемерие и скодоумие не може да се види в никой друг парламент по света - човек само немее и не вярва на ушите си.

Благодря! Но...така е!В България не страдаме от липса на тъпанари.

Между 1 и 2 страница на коментарите има точно 2 часа време разлика. Никой не е писал цели 2 часа?! Или?!.................

Тоя с шесте апартамента може спокойно да го причислиме към цар Киро... пардон те бяха от някакви консултации... тоя и консултации...

Какво са го заспасявали цар Киро, мазния циганин, да го оставят да сърба попарата, която сам си е надробил със отправените от него заплахи за убийство!!! Смрадлив цървул, доживяхме цигани да ни заплашват децата, а и да го правят пред погледа ни...! ГОЛЯМ ПОЗОР бивши и сегашни ВЛАСТНИЦИ! - Ааааааааааааах!! Защо не бях там, та да му набутам двата крака в една обувка само за начало. . . !

а защо милицията не спаси едно 19 годишно българче от убийство? П.П. не очаквам отговор от корумпираните ни политици...

Този циганин трябва да го съдят за организиране и съучастие в убийство заедно с внуците му, защото това е станало с неговата намеса и власта да не се правят на умрели лисици. Не сме малоумни да не се досетим, че циганина, който уби момчето е повикан и инструктиран какво да прави. Срамота е че имаме толкова продажни съдии, прокурори и полицаи. Затова ли умряха Левски и Ботев?!!!

Спасили ??? ЗАЩО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ