Цветанов атакува Радев за скандала ”Свищов”, Нинова в защита

Трябва да осъдим постъпката на президента, заяви Цветан Цветанов по повод скандала с недопуснати политици на среща в Свищов. Корнелия Нинова обаче защити Радев.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов атакува Радев за скандала ”Свищов”, Нинова в защита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се за Персона нон грата

Като вифаджия Ц. трябва да е наясно, как се класират за финала. Нали така?!

Чудя се защо не намерих никъде в Конституцията текст, в който да е записано, че Президентът е подчинен или задължен с нещо към "народните избраници". Нещо г-н Цветанов бърка настоящия с предишния президент. Голям Радев не беше в ролята на "магаре"-то от предишните избори. Ако е необходимо нека ГЕРБ и "патриотите" променят Конституцията и да вменят на Президента задължение за преклонение пред депутатите. Г-н Цветанов явно живее с мисълта, че е Месия на Светиня Му !?!?!? Властта опиянява, хората губят представа за реалността. Твърде смешни доводи срещу г-н Радев за няколко дни от г-н Цветанов !!!! Жалък смешно !!!!

Слаб ход и ниска топка. Този самозабравил се наглец получи перфектно публично унижение и сега не може да си намери място от злост. Колкото повече се пъне да захапе и излее отровата си, толкова по-жалък и елементарен се показва. Да му се чудиш за какъв се мисли и какво си въобразява тази гнида?

Трябва ли да осъдим всички които не канят Цветанов ?

Цецо ти си просто един депутат а Радев е президента на България. Твоите претенции са също като всички кметове в БГ да се разсърдят, че не са биле поканени на срещата ( те всички са избрани от народа). Борисов кани ли те навсякъде ? Стига с тази грандомания.

Цветанов, спри да лаеш. Стани президент и кани когото и където си искаш. Къде пише в конституцията, че президента трябва да те кани. Протокола не задължава да те канят. Не стига, че искаш да те канят ами искаш и други да бъдат канени. Възхитен съм от постъпката на президента.

пишеш едни и същи тъпотии? Ту си Гражданин , ту си 1970 и пр. ... Ал Бънди е измислен герой от американски сериал и няма място тук!... "Демокрацията не може да бъде насадена в някоя страна! Тя, трябва да бъде продукт на самия народ във въпросната страна"... Казал го е истински световен политик! Ха, познай кой е той?!

горе написаната реплика се отнася за ник "1970" от 12:11 ч. ...

Цветанов сам се набута между шамарите на Президента!Сега плаче , че не бил допуснат в свитата на Президент Радев!Нормално е Президента да си пази реномето и да не допуска съмнителни корумпирани типове от каквито ври и кипи в партия ГЕРБ, особено пък тоя Цветанов! И да плаче , и да се сополиви Цветанов сам настъпи мотиката!

Ей тва се вика мутренска наглост...

Цецоо, д.у.х.ай бе мой!

Цвъки да се стяга направо за панделата. Като гледам си е остригал пъпешоглавата тиква подходящо, остава и модна къща Агресия да му спретне едно раирано костюмче.

Прокуратурата няма ли да се самосезира, за намесата с влияние от страна на президента, В покупката на нови самолети. И въбще за какво са и на българската армия 5-6 самолета. Този сегмент отдавна е изпуснат. Да ме извинява бившия шапкар, но след ,като побърза да прибере заплатите и пенсията да си наляга парцалите .

Очертава се директен сблъсък на ГЕРБерската върхушка с Президента. Боце не може да понесе някой да знае, да може и да стои по-високо от него. И о, ужас ! Генерал Радев има 25% по-голямо одобрение от Борисов, което даже придворните агенции на ГЕРБ не могат да скрият. В такива случаи на сцената излизат Цветанов, Антон Тодоров, Спас Гърневски ... И почват да громят комунизма и да славят евроценностите, за които нямат и понятие. Като забравят, че те самите са бивши комунисти и долнопробни ченгета

Ало ,ало тъщин Цвиколане напани мозъка си бъбрек да измислиш нещо ново за Радев.Когато от ГЕРБ плюете нагоре ,храчките падат върху вас и фюрера ви Боко Кратунков.Герб вместо да изпълнява лъжливата си програма тръгна да се занимава с клюки и простотии.

Цецо , вече си изтРъкана плоча , не се ли усещаш?

От два дни Цвък пикае газ. Ех, ако хъбчето на Баце беше готово...

На Цвъки ,Буда и партията им трябва враг за да съществуват.Трябва им също президент плазмодий от породата Плевньооглу меката китка и тогава ще се успокоят.Жалки нереализирали се при соца партйчета ,приели образна десни демократчета.

Защо се допуска ТРОЛ да губи ценно време в Парламента? ГЕРБ е с 3-ти мандат, а все още няма ниюо свършено в името на народа.

Цецо е осъден 7 пъти до сега в Страсбург за нарушаване на човешки права. Става дума за незаконно подслушване, неправомерно задържане на невинни хора, изнудване, психически тормоз.... До сега България е платила стотици хиляди евра за изцепките на Цецо ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ. И този нагъл индивид напада Президента за корупционни практики

Как така през последните 25 години никой политик не се реши да отиде на честванията по повод Освобождаването на града, а сега когато Радев реши да ходи почнаха и другите да се натискат?!?! Съгласен съм с президента!!!

Колко хубаво щеше да е, ако на политиците се отделяше обществено внимание според рейтинга. Цв. Цветанов - рейтинг 0%, Румен Радев - рейтинг 50% (май беше повече, но да приемен, че е толкова). Цената на една минута изказване в НС е няколко хиляди лв. Да приемем условно, че е 10 хил. Цветанов най-нагло си позволи да похарчи няколко стотин хиляди лв. на данъкоплатеца от трибуната на НС, за да скимти по никого неинтересуващата тема за недопускането му на среща в Свищов от Радев.

Направихте атака срещу кметовете, г-н Радев, защо всички граждани са затворени на срещата ви с кмета на Община Свищов Генчо Генчев? Отиди в гр. Пищов да се срещнеш с Нинкова, Румка Радвайка!

Най вероятно са обсъждали националните интереси, затова "ушенца" като Ц.Ц. не са допускани. Сега страда, защото и СРС не успя да постави.

Аз не съм за БСП, но просто се чудя има ли някой който да вярва на Цветанов! По-скоро съм склонен да приема обратното на това което говори Цветанов...това е!

Ако бащата на Цецо Цветанов не беше шофьор на Григор Шопов в ДС, Цецо никога нямаше да стане старшина агент в 7-мо Главно Управление на ДС, а след това и министър на вътрешните работи! ДС поощряваше децата на служителите си, макар че в конкретния случай има дефицит от интелигентност. Но да си старшинка от ДС за Цецо това е голямо постижение! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!

Този партиен глашатай не му омръзна да говори глупости. То от физкултурник какво ли става ..... Бива бива ама толкова нескопосан човек ...нямам думи

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

В държавата няма проблеми,затова само с глупости се занимавете всички в тази кочина ,наречена парламент.От 10дни не спряхте да се хвалите ,че сте увеличили с 20лв.минималната пенсия,но субсидиите за тях нито дума.Богата държава с дългове за такива като вас,народа е беден

"Цветанов атакува.." Хубаво заглавие за действията на уч1ител по физкултура

"но на срещата присъстват представители от президентската институция.." - каза Цецо. Ами президентът няма да ходи с екип от представители на изпълнителната или законодателната властИ. Има разделение на властите все пак

Разбира се че на президента му трябват съветници!

Не лутам по УСА както лута Цвкича Верна, Кучка- дъщеря, на Партията-майка С, обич, Карацветка Каратанчева- Кър-лежанката! Най-добрата за Еко-туримиго вгза! Eври- прадакша* на Винолюба Тодорова

двете тошови,УРОДЛИВИ,рожби-герб и бсп се счепкаха семейно!Милиционерити и лигавите номенклатурни търтеи не могат да си поделят крадиното!С тях България винаги ще си е правешко царство на мизерията!

Този от снимката е отвратителен! Колкото по-вече лае като уличен пес, толкова по-жалък става той и цялото му обкръжение!

Ти първо научи граматика, после пиши по форумите.

В граматиката греши, но за цецо е прав/

От както Радев стана президент,ГРОБарите не спряха да кроят интриги и да забъркват скандали.То не бяха обвинения в гафове на Президента,то не са плювни по президентшата,сега и това недоразумение Цв.Цв. са активирали. Спрете се бе!Спрете да ни занимавате с глупости.Жалки сте,но от премиер с прякор Тиква какво друго обкръжение да се очаква?

От мен имаш 100+

Цвъки, не се закачай с Радев, него аз съм го турил за президент на всички българи!

Няма да е лошо г-н Цветанов да направи една трезва преценка на съотношението между одобрението от електората към президента Радев и към собствената му персона. Без да се бърка с Боце, или с ГЕРБ, защото не е нито едното от двете. И след това да спре да джафка като пале срещу едър пес.

Най-големия простак на републиката Ал Бънди!!!

---Бащата на КОРУПЦИЯТА , И. Й. КОСТОВ ! ---Бащата на тройната , гнойна коалиция , Г Първанов ! ---Бащата на лъжата , ЦЕЦО -ЛЪЖЕЦО! ---Бащата на хидро- съоръженията , А. Доган . ---Бащата на ''енергетиката'',...Р.ОвчЪ! Горе изброените , НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЛИ ПАМЕТНИЦИ , ...ПРИЖИВЕ ?

двете тошови,УРОДЛИВИ,рожби-герб и бсп се счепкаха семейно!Милиционерити и лигавите номенклатурни търтеи не могат да си поделят крадиното!С тях България винаги ще си е правешко царство на мизерията!

Вместо да каниш Путин в България, поискай му да върне златния ни резерв и архивете бе фатмак прост!

Пример за дезинформация и лъжа. Златният резерв на България никога не е бил извън границите на страната и мирно и кротко си лежи в трезорите на БНБ

Тодор Живков продаде българския златен резерв на СССР, годината е 1960!

Луди сте ,че няма за какво да се закачите с Радев . Човекът има здрав български ,селски корен и няма нищо общо с комунизма и комунистическата номенклатура, за разлика от гьонсуратите Цвъки и Боко които се отказват от майка и баща само и само някой да ги признае за правоверни евроатлантици, а иначе гъзът им е червен и личи от километри.

Като има здрав селски корен, да хваща мотиката и да копае, барем от това разбира повечко, от колкото от управление!!! Защото по време на неговото ръководство ВВС се приземи, а сега като прецедент само гафове прави!!

А вие честните ,умните ,красивите от жълтите павета .ще давате акъл и от висотата на своята аристократична възвишеност, само ще сочите светлият евроатлантически път на простолюдието .

за теб означава: доказан летец, истински генерал "да хваща мотиката и да копае"...то, какво правят физкултурници, ритнитопковци в политиката, в управлението и сигурността на държавата?! Ти, от кой точно "управленски корен" си се пръкнал ?! Дали си от демократично забогателите наглеци, призоваващи:"стани ти, да седна аз"?! Ужас..., ако си в системата на управление!... За пръв път след 89 г. имаме достоен, честен, уважаван в Бг и навън... отговорен Президент, а ти го оплюваш! С какво го превъзхождаш, а? Да знаеш, ако досега друг не ти го е казал: нито си Умен, нито ставаш за Управление! Далеч си от Реалността, от проблемите, несгодите на народа, на държавата! Ти си един Манипулатор! Лъжец, който живее в свой измислен свят!

Г-жа Лъжа е наредила в прав текст: - Сичкото кармъзъъъ трол на амбразурата, че нащо монче, Ал Бънди пак са нас..ра!!! Бършете го, ако требе и език!!!

Не допуснали един ТРОЛ до среща и сега почна да троли в Парламента. ГЕРБерастка измет.

нещо за скандалите в Асеновград и Борован?!? Или там няма партийни игрички и интереси?!?

Ужасно е физкултурник да те управлява и да дава акъл, та в другите държави поне дипломация завършват, срам ме е дори да ги показват тези управляващи, като Цветанов.

Това нищожество лъжливо и долно, отново го активираха, за да прави мизерии, интриги и цигански номера!

Та аз т'ва съм го турил за президент бе!

Има една българска поговорка "КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА". Цветанов да спре да се излага и да става смешен.