Втори съд оправда Цветанов по делото за присвояване

Софийският апелативен съд потвърди оправдателната присъда на бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов по делото за длъжностно присвояване.

Обратно в новината

Коментари - Втори съд оправда Цветанов по делото за присвояване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМА ПО НАГЪЛ ОТ ЦВЕТАНОВ АМА ПЪК ЯКО ДЪЖИ И БОКО И ПРОКУРАТУРА И СЪД И .....

Защо ли не съм изненадана? Няма да се изненадам и ако този прокурор който е казал тези думи за Цветанов хвръкне от работа. Сега Цветанов ще си назначи втора Владимира Янева,та да му е топло на гърба докато е на власт.

Оправдаха го,защото мафията в България е управляващата хунта,а нейната глава е българския съд!Европа ни има за страна от третия свят и затова не се интересува какво става у нас,важно е да се цица и ограбва,а престъпниците са посредници в тези действия!Мафията просто си има държава!

връзките на този физкултурник!!!Няма съд в България, който да го осъди!!!Как може да е толкова недосегаем!!!Нито при предишните нито пък при сегашните!!!Има голяма мафия- сред всички управляващи!!!

Няма по-голям наглец от Цветанов. Чудно, защо Бойко му позволява такива волности, защо си затваря очите пред неговите нагли изцепки? Няма ли парламентарна група след като Бойко въпреки всичко го търпи?

Ще го оправдаят. След като уволниха няколко съдии, другите ги хвана шубето и го оправдаха.

Този тодоров подсъдим ли е?Взел ли е парите?Кой му ги е дал-кой е подписал заповедта.?На служител на МВР, обвинен и подсъдим за престъпление, НЕ СЕ ПОЛАГА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ!

Ха!Ха!Ха!

Защо ли не съм изненадан!?

А навън времето се затопля. Идва пролет.

Съд-ебна заседателка, била и тя доволна! Да първи път, горката, гласувала "Честна"?

Цветанов е невинен. Цацаров какво прави още като гл. прокурор ??? Нищо не произлезе от обвиненията му. Трябавше отдавна да бъде изхвърлен ...

брои бюлетините

Е нали си е кадър на ГЕРБ. Те техните са такива.

VIPER

Не съм вещ в правото , но какво значи "пренебрегване на разрешение" ? Все пак е разрешение , а не заповед.Може да приложи СРС , а може и да не приложи , не е ли така ? Виж ако беше заповед е друго , но не е..

може да се каже и възпрепятстване

VIPER

Може да се каже , да , но съсдът е казал в мотивите си : "пренебрегване"

И аз точно това се загледах в статията - ако нещо написано от съда е безусловно, то защо се дава на министър за съгласуване. Щом трябва и той да го съгласува, значи има право на мнение и вземане на решение, т.е. за какво точно го обвиняват?

VIPER

В прерогативите на Цветанов към оня момент е влизало подписването на искане за СРС.Правителството на Орешарски хитро махна това право на министъра ( в случая - Йовчев ) , за да не се опари като Цветанов.

До 9997Това което твърдиш можеш ли да го докажеш.Ако знаеш нещо стани свидетел.Защо ги прикриваш.Иначе си мъжка клюкарка което не ти прилича.

тогава да осъдят клеветниците и онези, които спечелиха от отстраняването на Цветанов

А кога ще съдят Станишев, Бисеров, Овчаров и другите присвоили милиардите на държавата?

Абе за какво ги хрантутим тия съдии? Да се закрият съдилищата, а народът знае как да раздаде справедливост!

Това, дето го каза американският посланик Уорлик, че в България има два вида съд-един за бедните и друг за богатите, не се отнася до Цветанов. И в българският съд няма "гнили ябълки", а само хубави и здрави, като в картина на майстора. Хев а найс ивнинг.

А, какво очакваше комуноидната сволач ?

А ти, еврофекал миризлив, какво очакваш? Само един ръбест и четвъртит ти стига.

Нищо ново в Абсурдистан.

"БРАВО" на "почтения" съд.

Няма съдия, който да посмее да пипне политик. Затова силните на деня се чувстват над закона, каквото и да правят.

Веднага се усети "съдебната реформа" на реформаторите. Дерзайте!

Е, ТО НА ТАКИВА, АКО НЕ СЪДЪТ , ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ЩЕ ИМ ВИДИ СМЕТЧИЦАТА

човекът които ходи на ,,молитвенна закуска,, при обама ,,осъден,,??? такива неща не стават при ,,демокрацията,,!!! в този случаи някои да чу за ,,гнилите ябълки,,??? ,,изгнило гнило не съди,,!!!-правна поговорка!!!

Виж сега, присъда от български народен съд не важи за останалия свят. Тази присъда е за вътрешна употреба.

Ама някой да се учудва? Той видиш ли честно ги изкарал тези пари с чиновническа заплата. А вие плащайте 16млрд. Тъпаци!

27 милиарда с лихвите

Задължтелно...ай сега...да се внушава : "Цветанов е престъпник"! Тролчетаа...ако и това внушение се разсъхне ще предизвикате "справедливия" ми гняв!

Внимавая на не се подхлъзнеш на опорната си точка, че ще се наденеш на нещо още по- хлъзгаво.

не го плаши с това, което му е хоби

Нямате представа колко съм ИЗНЕНАДАН :) С генерал Тонев и Кадурина резултатът ще е същият. По-добре да не се хаби време и пари за рзследване.

Ние си знаем корумпирания съд. Това въобще не е новина.