Цветанов на прокурор заради СРС-тата за бебето

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов си позволи да използва данните, събрани със специални разузнавателни средства по случая със смъртта на бебето от Горна Оряховица, за политически нужди.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов на прокурор заради СРС-тата за бебето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СРС -тата са приоритет на уПравляващите! ЦЦ е един добре ораторстващ бАлгарин, но нищо не казва . Само плява и боза за народеца ни. Жалко ,че преди година му повярвахме на сладките приказчици, а може би просто нямахме алтернатива , крад... или новите базаджиииии.Жалко на България!

не знам какво щеше да бръщолеви мин.МИКОВ и хамстера Станищко,ако тяхното бебе бе на местото на това,"умореното "от некадърните хора,в бели престилки.защо сега размахматтермина ..."политически игри",а не виждаха какво бе при тях.Тъпа държава,с тъпи бивши и настоящи управници,особенно МИКОВ и Станишко

наи добре си бяхме при серго.

Изпокарахте се на политическа тема, но проспахте важния момент - значи все пак са истински, тези СРС-та, а?

Почти Пълният текст на СРС-то беше публикуван в някои интернет медии и съдържанието на проведените разговори по часове е доста стряшкащо. Разбира се СРС-то не е достатъчно условие да бъде осъден който и да било, но е достатъчно условие да се започне със полицейска проверка, задържане и следствие под наблюдение на прокуратурата. В случая става дума за прихванат разговор между група лекари, които обсъждад смъртта на едно новородено. Дали това е било аборт или не и каква е причината за смъртта само друг НЕЗАВИСИМ лекар може да каже - а такъв НЕЗАВИСИМ лекар в България няма - т.е. казуса вече е решен в полза на лекарите от СРС-то. Друго е по страшно - от едно известно време насам (15 години) за 70% от лекарите ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ И ЖИВОТ са СТОКА/ПРОДУКТ/СРЕДСТВО за печелене на пари. Тези 70% процента от лекарите се изживяват като БИЗНЕСМЕНИ СЪС ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА което в пълно противоречие с идеалите на тази провесия. Аз познавам лично двама лекари - един хирург и един личен лекар - и двамата през последните 10 години успяха да си построят/купят по два апартамента в гр.Варна от "ЗАПЛАТИТЕ СИ" и вечно бяха и продължават да са недоволни от доходите си. Ако подобен разговор проведен между лекари от Франция или Германия бъде публикуван какво мислете че ще бъде общественото мнение там?

И кой ти каза че това е почти пълния текст....Защо при Цонев пуснаха разговора а тук ни развават "разпечатка"????за да си обършат задника ама незнаят че за тази цел се ползва тоалетна хартия....

ЗАЩОТО ПРИ ЦОНЕВ ПУСНАХА ЗАПИСА В СЪДА СЛЕД КАТО СЪДА Е ПРЕЦЕНИЛ ЧЕ ТАКА ТРЯБВА, А В ТОЗИ СЛУЧАЙ ИМАШЕ ЯВНИ НАПАДКИ ОТ ЛЕКАРСКОТО СЪСЛОВИЕ СРЕЩУ ПРОКУРАТУРАТА И ПОЛИЦИЯТА С КОЕТО СЕ ЦЕЛЕШЕ ДА БЪДЕ МАНИПУЛИРАНО ОБЩЕСТВЕНЕТО МНЕНИЕ, ЧЕ ВЪПРОСНИТЕ ЛЕКАРИ СА ОБЕКТ НА НАКАЗАТЕЛНА ОПЕРАЦИЯ И ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ А НЕ НА КРИМИНАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ ПО СИГНАЛ НА ПОТЪРПЕВШАТА РОДИЛКА. ТИ ВСЕ ОЩЕ ЛИ НЕ СИ РАЗБРАЛ/А, ЧЕ ЛЕКАРЯТ Е БИЛ ПОДСЛУШВАН С ПОЗВОЛЕНИЕТО НА СЪДА ЗАРАДИ СЪМНЕНИЯ ЗА ФИНАНСОВИ ЗЛОУПОТРЕБИ А ТО БЕЗ ДА ИСКА ПОЛИЦИЯТА ПОПАДА НА КОРЕННО РАЗЛИЧЕН СЛУЧАЙ.

не се учудвам че Цецо а и всички ченгета манипулират данните в тяхна полза ... ако не ги беше манипулирал щеше да се осере ... а сега е до гушата в лайна

При вас всичката информация от СРС-та се предаваше на разни Трактори, Хамстери, Нагли и всякаква животинска менжерия, а вие сте седнали махна да намирате, вместо да се криете по тъмните си дупки. Всичките сте за бесилка, ами няма кий да я свърши тая хубава работа...

Господа избрали сме ви за да ни управлявате, а не да се ритате по кокълчетата.

а ти заслужавач

Откога безотечественици заплашват с линч хора нарекли се българи! Бегай във вечерното да научиш правописа, анонимен!

А ти на Доган ли верваше или на Царя, та сега скачаш срещу Цветанов? И който с линч заплашва от линч погива, да знаеш така е писано в светите книги.

Мдаа, този път Цецко тотално осра гащите...

И аз се изумих с каква лекота Цветанов разпострани данни от СРС. Дори когато има дело, то задължително се гледа при закрити врати, защото има СРС. Ама май Цветанов пак е над законите.

Когато има престъпление-къде е полицията?Когато полицията хваща престъпниците-полицейска държава.Когато ги подслушва-защо?Когато не ги подслушва-пак защо?Всички ревем за реформи,не може повече така,когато те се случват-пак ревем-защо така,а не онака.Всичко знаем,всичко можем,но на думи.Колко от нас са се опълчили на шефа си,колко са защитили достойнството си,но не пред анонимната тук публика,а наистина,в реалния живот.Ако има такова изследване резултатите ще са отчайващи.

Служителят на ЦРУ, където и да бъде поставен от американската администрация - си остава само и единствено - служител на ЦРУ. ЦРУйчо Уорлик - говори каквото са му разпоредили работодателите му. С дребната подробност - че Обама не му е работодател!

АБЕ , СЕДЕРАСТИ И ГЕРБЕРЕРИСТИ , НЕВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ ДИШАТЕ НА БАТЕРИИ , АМИ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СЕ ЕЖИТЕ . НА КОГО СЕ ЕЖИТЕ , ВЕ НЕЩАСТНИЦИ .НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ НАЙ- ПОСЛЕ , ЧЕ ЗА В БЪДЕЩЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ , АМА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ НА ВЛАСТ. ТЪПАНАРИ.

А ти ли ще си на власт бе, зомби смешно? Изкуфялник.

не , баба ми

Прав е Цветанов и евала че имаше смелоста да извади на бял свят тези СРС-та защото така както си говорят тези лекари те така и мислят и най- важното така действат като се самозабравят и се опитват да иземват ролята на природата. Защо да е виновен защото ни показа истинското лице на безхаберието и корупцията ли?

Господин горнооряховчинин тук не говорим за смелост, а за престъпление.

Селски трябва да има уважение към полицията и респект, а не страх. Мисли какво си говорил и какво ще кажеш, мери думите си защото може да те записват неволно. Прехвърли набързо приятелите си на ум и ако някой е рисков умната. А, и всяко PC може да се проследи. Аз не искам да живея в страх. Преживял съм го.

Чудя се докъде може да стигне всичко, този фарс с който не стига, че хвърлиха толкова мръсотия по лекарите, а основното е да се откланя вниманието на хората от сериозните проблеми. Че ни чака една страшна зима, че няма пари за пенсионери, майки, работещи. Че това правителство не работи ефективно и от ден на ден затъваме повече. Иначе депутатите напуснали работните си места, за да се облажат за поредне път горкичките, нямат нужда от наказание, защото били понесли достатъчно критики от медиите. Иначе ние обикновените хора трябва да търпим всякакви гаври. Опомнете се хора - от нас зависи да им покажем, че в България има гражданско общество. Нека им кажем - СТИГА!

Един от най-големите проблеми на нашето общество, заедно с некадърните и корумпирани съдии, са безкрайно наглите, алчни и корумпирани лекари. Само който не си е имал работа с лекарското съсловие може да храни някакви илюзии за тях. Малкото изключения на светсни лекари не променят картинката. Безброй са случаите, когато лекари хоспитализират пациенти без причина само и само да хванат пътеката. Безброй са случаите, когато експертни лекарски комисии заключават, че подсъдният им колега не е направил нищо грешно независимо от фрапиращите факти. Затова според мен трябва всяка лекарска експертиза в Бг да се дублира с такава в чужбина и при разминавания да се отнемат лекарски права.

а при фалшив сигнал - съд и затвор за лъжците

Има две партии в опозиция, които могат да поставят неудобни въпроси на управляващите, така че се чудя на възмущението на някои форумци, защо Станишев бил повдигнал въпроса! А ако не той, то кой - Доган?? Щото други няма! По-важно е - истина ли е казал или се прави пореден цирк! Че има сериозно наказуемо нарушение на закона - това е явно! Все пак не знам дали като вице ЦЦ има имунитет, защото ако има такъв, то първо трябва да се иска свалянето му, а след това да се сезира прокуратура! А Цветанов, в желанието си да си възстанови рейтинга, допуска нови грешки, но...толкоз може...

цц на сад за саочастието в убииството на бебето ..чуха но не спяха убииството.

Абе как ли му хрумна на ЦЦ да говори в парламента?! Не го ли бяха викнали от БСП да им обясни защо полицията арестувала докторите. Като им го обясни - абе ти нямаш право да ни обясняваш ... БСП май нещо шизофренията ги гони.

Според мен трябва да дадат Цветанов на прокурор преди всичко за това ,че направи от понятието "физкултурник" мръсна дума!По-рано физкултурниците си бяха различни хора ,нормални, един тича ,друг плува ,трети играе футбол ит.н.А сега като кажеш физкултурник се подразбира преди всичко Цв.Цв.!

Комунистически истерии!Абе другари,вече не пеете в градския хор!Хайде,стига сте крякали!

и комунисти и гербери и седесари,всичките сте тъпанари

Абе негласувал защо ментиш,че не си гласувал като си явно ДеПеСар! И пропускаш ДеПеСари в групата наречена от тебе тъпанари. А всъщност ти си по-по най!

Друго е да си съединител.Друго е да те натиснат с левия крак.Само шефа на БСП знае какво значи да те барне шефа на ДПС.Когато шефа на ГЕРБ ги барне реват.А дано да разберем защо.Така дано мине през цензурата.

Глупости на търкалета. Няма такъв жаргон, като прочетения разговор. Интересни ми са всички които през последните дни се надпреварват да обясняват лекарския жаргон. Ми то от сега нататък всеки престъпник може да си говори по ГСМ-а в явен текст и да се оправдава с жаргон. Че аз не продавам наркотици, ние с браточката така си говорим когато ни се хапват ябълки.

Тъй, тъй, ... занимавайте се с глупости, докато си натъпча куфарите и се изнижа тихичко, при парите си, а той Бочко ще ме последва след някой месец, ама първо да ви направи малко цирк и шменти-капели по банкянски ...

отново ми се иска на мен да се варнем отново. крадахме, крадахме и мислих че сварчи, оказа се че има очте за крадене. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

питане кум аудиторията: кои ще остане да практикува професията лекар след 10 години при таси ситуация в дуржавата с нарицателно абсурдистан? младите спецялисти се ориентират кум централна европа, кудето лекари от $ечия например освобождават места поради ниско заплащане-2000 евро..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Върнете парите които отмъкнахте още преди 10-и!

Абе година, година все е кяр .... чакат го с нетърпение...

Цецко, таланта от ВИФ, пак се наака!!!

Не съм фен на Станишко, но той повтаря думите на много хора - да, има милиционерски произвол и това лично на мен не ми харесва. Това е важното, а не че Станишко го е казал, много други хора също го казват

точно казано

Цветанов е изваден извън равновесие.Търалежът си е скрил главата и се опитва да боде.Не боде,а настройва обществото срещу себе си и срещу ГЕРБ.По чие искане има СРС срещу медиците?Нека си мислят че хората не се досещат.Има хиляди подслушвани лица,за които СРС са запазени и се пазят за опозоряване.Който надигне глава веднага СРС.Лекарите недоволстват-сега ние ще ви покажем какви сте в действителност(изважада се някаъв компромат,кой доктор взел 50 лв,кой доктор се завалил с хубава пациенка,кой артист,спортист,и всякакъв друг интелигент употребява повечко алкохол и т.н.)Това все пак не е патент на сегашното управление,всички които са били на власт използват подобни методи.Само Министър Цветанов си позволи да огласи нещо,без да окаже наличните други сведения по въпроса.Все пак на България са необходими умни ,учени и можещи хора,включително и за МВР.Особено когато компетенцията на лицата е в друго направление.Може би го оставят Умишлено Министър Цветанов да се дъни,за да могът да намалят влиянието му върху ГЕРБ.Срамота е министри и сегашни и минали да се обиждат повече от махленски хлапета.България е една и за всеки под слънцето тука има място.Мислете за жизненото равнище на хората,за удължаване на живота,за снижаване на инфаркти ,инсулти,преждевремени раждания и т.н..Стига с тая терминология-полиция,слуби,прокуратура,съд.Прав е бат Бойко който каза изграждаме магистрала Марица,магистрала Тракия,магистрала Струма,четирилентово щосе от Бургас за Слънчев бряг,модернизираме градският транспорт на Бургас.Изградихме Южната дъга,изгражаме автомагистрала Люлин,Спортната зала се издига вече и т.н.Точно това иска българина-работа,и пак работа.Айде правете агенцията по водите за да тръгне земеделието.Подкарайте и високопланинското животновъдство,та като ходиме в Балкана да се любуваме на овцете,кравите,биволите и конете.Това иска народът.Ние не искаме вече по цял ден да ни набиват в ушите тъпите неша от живота.

за сьжаление на някои другари ТИ СИ АБСОЛЮТНО ПРАВ !!! Страх лозе пази.Треперят горките,защото знаят какви са ги вьршили и продьлжават да ги вьршат.Цветанов,само така !!!

Напълно заслужено. Дано има куражлии прокурори и съдии да го тикнат в затвора този омразен плужек.

Ти как разбра за разсекретяването? Я ни светни.

Тъпия физ го привикаха във Вашингтон за да му пообяснят, че така както я кара ще затрие и ГЕРБ и Тиквата. А това, че мина всякакви граници, е ясно за цял свят, само не на него и на ортака му. Или по-скоро и двамата виждат, че няма какво повече да губят и са зарязали всякакво приличие и почтеност. А че лодката им се пълни с вода и пътува към дъното показват ходовете на метресата на Баш Бабаита. Продава и ще бяга.

Пълен цирк! Всеки в тази държава се занимава с какво ли не, само и само да не свърши нещо полезно.

Как някой е ползвал СРС-та, защо ги е разсекретявал, и дали е чел извадки от тях е едната страна на въпроса. Но другата, по-важната е защо в СРС-тата има такива ужасии. И защо една група "доктори" вместо да се погрижат за пациент те са го евтаназирали. Защото днес те ще направят това с едно недоносено бебе, утре поради собствената си некадърност ще направят същото и със съвсем нормално бебе. Малко ли са затритите деца и родилки, а? Само че талм е нямало СРС-та да чуем какви са ги "дробили" докторите. Никак не е чудно че именно БСП защитава престъпниците. По същесътво БКП-БСП еедна престъпна организация. Не случайно във въпросниците за емиграция за Канада и Австралия имаше въпрос: "Членували ли сте и членувате ли в Комунистически и други терористични партии". Така че БСП и тяхната маша Яне се чвяват видни защитници на убийци. Аз не искам да коментирам медицинските аспекти на проблема. Даже приемам че лекарите са постъпили така за доброто на това дете и на родилката. Но законът просто забранява такива неща. Много ми е интересна тезата за извършените нарушения при използване на СРС. Всъщност кое е важното? фактите, получени с използване на СРС-та или процедурата на използване на СРС-та. процедурата сигурно е много важна. Но след като са показани фактите и касапското отноошение на тези "лекари" ми се струва че процедурата трябва да отиде на заден план. Иначе казано, дайте първо да решим какво да парвим с некадърните и престъпни лекари, пък после ше видим кой, как и защо е ползвал СРС-та. Защото мен като евентуален бъдещ пациент ме интересува само и единствено качеството на лечението. И ако тези медицински аборигени ще ги махнат за некадърност или престъпна небрежност няма никаво значение как точно ще стане. Вчера се прокрадна и една друга теза. Докторите се готвели да стачкуват, дайте фда не ги тормозим. така значи. Докторите да си правят безобразията, ание да им ги търпим. Мерси! Такива "болници" като тази трябва час по-скоро да бъдат закрити. Или, като общинския съвет толкова си ги кътка да им се спре държавното финансиране. Да си ги финансира общината. Но не да лъжат хората че там ще ги лекуват. Пренасянето на проблема от болната глава на здравата е практика в бСП-БКП. Да, те искат да си запшазят своите номенклатурни кадри. И в центъра и по места. Е, като искат да си ги запазят, да им плащат от членския внос на БСП-то. Не от нашите данъци. Който ще работи да работи, който не - вън. и то по бързата процедура.

Аз лично не искам да живея като в книгите на Оруел да ти кажа - навсякъде да ме следят. Благодаря за такава сигурност.

Важна е процедурата за използване на СРС-тата. Защото ако тя не се спазва никой не може да ти гарантира на теб, че няма да извадят утре едни СРС-та, в които ти лично казваш, че възнамеряваш да застреляш министър-председателя. Тя тази процедура не са я измислили за да пазят престъпниците, а да пазят невинните от произвол. Ако въобще разбираш за какво ти говоря?

То хубаво да извадят СРС за това,че го казал,ама след като мин.председателят е жив?А бебето ако беше живо едва ли щеше да стане този скандал.

Закривай болниците в твоя град неандерталецо , като такъв разсъждаваш и наистина не са ти необходими болници. Използвай на 100 % еволюцията .

И още нещо за да разбереш какви глупости говориш : "...39-годишният младши полицейски инспектор от Петрич Евтим Каламски е задържан и обвинен в умишлено убийство, съобщиха от прокуратурата в Благоевград. ...." Очаквам коментара ти дано не е пак от типа "...такива "полицейски управления " като това трябва час по-скоро да бъдат закрити, защото не пазят гражданите , а ги убиват.

Точно така, драгият хамстер ясно си каза, че те не са си позволявали да вадят на светло кирливите ризи на своите хора, независимо какви са ги вършили - и престъпления, и разговорите за тях, и кражбите - всичко е шито-покрито, няма ни един осъден, нито обвинен! Сега, когато започва истинска борба с престъпници на всички нива и от всички сфери - вой до небесата, че и прокурор - също техен човек - ще бъде своевременно сезиран. Но ЦЦ обясни още в началото ,че разрешението за огласяване на СРСтата е издадено от прокурора в ГО, така че - заврете си го някъде вашето сезиране, комуноиди гадни! Всичко е точно! Иначе не е чудно, че защищавате престъпници и простаци - нали и вашите са всички такива. А вчера при гласуването в общинския съвет на ГО самият Кожухаров си е признал за този разговор и е обяснявал какво искал да каже, какво казал и как бил недоразбран, а и той нещо не схванал - живо ли било, или не било, и колко часа ... поне в началото! Нейсе, запуши я, сега платените драскачи в тоя форум има да злобеят - да видим докога. И няма ли най-сетне един престъпник да бъде осъден в тая държава.

Няма да бъде осъден престъпник, щото престъпници са на власт. Ако не криминални, то престъпно некомпетентни. Най-много да бъде осъден някой доктор, дето всички знаем какъв им е речника, въобразявайки си, че трябва да говорят по начин чувайки в блудкавите докторски сериали. Но и това няма да стане, щото колкото и да му се иска на ЦЦ, няма съд дето да осъди някой заради грубия му език. А ако се стигне до там, последният ни проблем ще са докторите. Щото тогава държава няма да има.

краино време е да се учреди награда за "газ на годината". сатанишко ще баде без конкуренця за изминалите 6 години и за следващите няколко през които "партята" му ще се редуцира до един трамваи дарти комуноиди. ватман ще баде геъко, а в ролията на кондуктора ще гледаме маиор ламбо геиянофф.

Приятел, пиши в някой тинейджърски форум тези глупости. Тук повечето са сравнително възпитани хора

Ну заяц!

еййй ,тия долни комунистчета,какво ли не спретнаха за Човека?????

То той сам си го спретва, не му е нужна чужда помощ май;-))))

Усирането е самотно занимание уважаеми al. Или вече и за там трябват свидетели в мЕлиционерската държава?!

В момента се осъществява конфронтация на мислещата част на обществото/лекари,учени,преподаватели и др./с интелектуалните аутсайдери/полицаи,пожарникари,физкултурници/.В края на краищата изхода е ясен-по-тъпия винаги губи.Така,че можем само да чакаме и да им гледаме сеира.

bira_more

По скоро - по умния отстъпва. Имаше един виц на времето. Един милиционер се подпрял на една стена. По едно време стената отстъпила. Та - по умните ще отстъпят. Има на къде. Кой на запад, кой в частния бизнес, кой - преквалификация. А останалите - е тях няма защо да ги мислим.

Толерантен, толерантен... Колко да е толерантен? Вече 21 години толерантност. Или по-скоро бездействие и бягство от проблемите, т.е. спасяване поединично. Тази трактика не решава проблемите, а напротив - прави злото заразно и демотивиращо доброто. "Единственото, от което има нужда злото да тържествува е добрите хора да не правят нищо" (Едмънд Бърк) В конкретният случай лекарите, умно по презумция съсловие, но отдавна деморализирано и оттук като следствие и техните дела много често са продиктувани от хитростта, лукавостта и алчността. Умът е оръжие, което може да се ползва справедливо или не в зависимост от наличието или липсата на морал. Така че, не умните, а добрите ще спасят света.

Уважаема госпожо Неали, пожелавам Ви пожарникар в най-скоро време да дойде да ти работи на къщата и тогава говори дали са аутсайдери! Когато огънят озари къщата ти.....чакай и се моли за тях......смелите мъже-пожарникарите! Но едва ли разбираш от това, което искам да ти кажа, защото си една ограничена и проста жена.

а ти ако се разболееш(пожелавам ти дълго здраве от сърце),сигурно няма да тичаш към наи-близкия доктор,ама неисе,поне се нагледахме на сеир,както нели отбеляза.

Много ни подценяваш другарю. Не сме чак толкова прости за колкото ни мислиш. А черния си хумор го запази за себе си и му се смей на воля заедно с твоите другари.

вий не сте прости герберите, вий сте ИЗКЛЮЧИТЕЛНО прости, което е вече всеобщо достояние...))))

Колкото и да са прости герберите в сравнение с комунягите са нобелови лауреати.

Вий,вий,вий...От какво виеш бе интелигент?От затруднения с българският език ли?

Забелязал съм умствения багаж и в двата, трите или колкото са там лагера. Като цяло смислените коментари не са присъщи за голяма част от участниците, а простотията и липсата на логика нямат партийна принадлежност.