Цветанов: Не мога да повярвам, че президентът ще защити човек, забавил 50 дела

Убеден съм, че президентът не е запознат в детайли с това, което става във Висшия съдебен съвет, не мога да повярвам, че българският президент ще защити човек, забавил над 50 дела.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Не мога да повярвам, че президентът ще защити човек, забавил 50 дела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше и граждани, които аз съм виждал и по други протести, те са като дежурни.... а ти като какъв си - като гепаджия с неколко апартамента - ТАКА Е КАТО ГЛАСУВАТЕ ЗА МИЛИЦИОНЕРИ(НЕ ЧЕ ИМА ЗА КОЙ ДА СЕ ГЛАСУВА ИЗОБЩО)

Малко им остана на гербавите!!! Избори идат, избори!!!

Нормално - всички, които не се справят с работата, за която получават заплата, да бъдат уволнени. Какво да правим с тия, дето не знаят какво работят - започвайки от най-висшата институция ?

Е хайде не се правете на ощипани моми

Ех, какви хора какво нещо,от всичко "разбира", дори и от правосъдие.

Ами и той не може да повярва,че реши да вземе позиция.

Аз немога да повярвам,че физкултурник пое МВР.За това ЦЦ да си трае,че ни се смеят - целия свят ,та дори и третите страни.

Аз пък не мога да повярвам, че има толкова нагъл човек, който живее в шест апартамента... Интересно ми е дали, когато умре ще си ги занесе в небитието?... Или само само малоумната си неразвита душа.....

цецко, не така с президента мойто момче. това е доста първолашки манипулативен похват. в някои случаи по-добре да замълчиш

И АЗ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ С ДОХОДИТЕ НА ЕДИН ФИЗКУЛТУРНИК НА ДЪРЖАВНА СЛЪЖБА МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ ЗА ДВЕ ГОДИНИ 6- ЛУКСОЗНИ ИМОТА В СОФИЯ!!!?? ЗАТОВА НЕКА СЪДА ЗАПОЧНЕ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ТОВА И РАЗСЛЕДВАНЕ НА НАП-СТЕФАНОВ, КОИТО ДОКАЗАХА ЧЕ ТЪЩАТА И ТЪСТТА С ПЕНСИИ ПО 200 ЛЕВА МОГАТ ДА ОСИГУРЯТ 200 000 ЛЕВА ЗА ЗЕТЯ СИ!!!

Абе и аз не мога да повярвам,че крадлив физкултурник,чието основно качество/според шефа му/е че е верен,е министър но за съжаление е факт.

Нещата се определиха и се видя кой кой е. ЕДИН ОБЩЕСТВЕН ДИСПУТ В КОЙТО ЦВЕТАНОВ СЕ ОКАЗА САМ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА , ПРЕМИЕРА, ОПОЗИЦИЯТА И ОНОВА КОТИЛО ОТ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛИ, КОИТО С ВЪЗПИТАТЕЛНИТЕ СИ ПРИСЪДИ СА ДОВЕЛИ НЕЩАТА ДО ТАМ , ЧЕ ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЕДНО ПРОЯДЕНО ОТ КОРУПЦИЯ РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ. Чистката в съдебната система е наложителна. СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ Е и не може да бъде НЕЗАВИСИМА. НАПРОТИВ ТЯ Е ЗАВИСИМА ОТ ЗАКОНА И ЧУСТВОТО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ ВОДИ ДО ТЕЗИ МУТАЦИИ НА КОИТО СМЕ СВИДЕТЕЛИ В ИЗДАДЕНИ ОТ СЪДИЯ ТОДОРОВА ПРИСЪДИ. Случващото се е само началото. Време е да загърбим политиката и започнем истински дебат за тази съдебна "НЕЗАВИСИМОСТ"

Ти чистката май я разбираш сегашните съдии да се заменят с послушковци на твоят любим цвъки. Т.е. според теб излиза, че само тогава съдиите ще станат наистина "независими". А не си даваш сметка, че и самият цвъки е зависим. Най-малкото от собствената си парвенющина и мания за показност. Защото тоя ако наистина беше свършил толкова работа, колкото разправя, нещата нямаше да бъдат така - само дим и прах в очите на хората. При него, както и при вожда ви, парата отива във свирката, а не в локомотива.

Цветанов цар ли е, или министър. Да си гледа министерството и увеличаващате се престъпност. Да си свърши неговата работа първо. Липсата на читави доказателство също производствата. Цветанов, освен че направи количество показни арести - заснети и показани, нещо съществено да е свършил?

ПРАВИТЕЛСТВАТА ИДВАТ И СИ ОТИВАТ, НО ТАКИВА КАТО ТАЗИ СЪДИЙКА ОСТАВАТ ЗА ДА ПРАВОРАЗДАВАТ. Какъв е бил възпитателният ефект от тяхното правораздаване си личи от ценностната система на нашето общество. Тя се гради на лъжата и кражбата които са издигнати в култ. ЗАРАДИ ПОВЕДЕНИЕТО НА ТАКИВА КАТО НЕЯ " Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил" НЕ Е ЛИ ТАКА Г-ЖО ТОДОРОВА? КОЛКО БАНДИТИ - БИЗНЕСМЕНИ НАГЛО И ДЕМОНСТРАТИВНО ПОКАЗВАТ ЧЕ ПРАВОТО Е НЕ НА ТОЗИ КОЙТО СПАЗВА ЗАКОНА, А НА ТОЗИ КОЙТО ГО НАРУШАВА !!! ТОВА ПРАВО ГО "РАЗДАВАТЕ" ВИЕ ОТ СЪДА !!! ЦВЕТАНОВ Е ПРАВ ЗА ТОВА, ЧЕ СИСТЕМАТА НА ПРАВОРАЗДАВАНЕ Е КОРУМПИРАНА!! ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ АВГИЕВИТЕ ОБОРИ. ВСС направи първа плаха стъпка. Време е да направи и втората - да обяви имената и останалите съдии допуснали държавата да се превърне в едно туморно образование. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗЧИСТВА

напълно подкрепям то тия съдии и прокурори от 1917 година си го предават по наследтво

да повярвам,че ще оправдаят покупката на 6(шест!!!) апартамента с трудов стаж на тъщи и тъстове, ама на-оправдаха и не намериха нищо нередно! А още не мога да повярвам,че физкултурник ще дава оценки на юристи, но ето, и това се случва..

Друже, по-полека, ще вземеш да се сецнеш, възмущавайки се така яростно; възмущението ти, обаче, е в грешната посока. Шъ требе да вземеш да са поправиш. Това президентче най-после свали маската и се самоопредели от кой отбор е!... Пий една студена бира и се опитай де си изясниш казуса...

краино време е да се ваведат крумови закони в балгария. за просрочени дела садииките каманистки да получават публично по 100 тояги на голо. за искане на подкуп рязане на раката, която го е прибрала. за лажа - рязане на езика. да ги видим тогава тези червени уруспии дащери на каманистически разбоиници дали ще се натискат да садииствуват.

сега ли разбрахте, че росен е неадекватен? всичките му изяви до сега говорят, че балгария има за президент една шушумига.

ЦВЕТАНОВ ЗАСТАНАНА НЕ САМО СРУЩУ СЪДА, СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА , СРУЩУ ПАРЛАМЕНТА , СРЕЩУ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ , НО И СРЕЩУ ЦЯЛАТА ТАЗИ ПРОЯДЕНА ОТ КОРУПЦИЯ СИСТЕМА. ДАЙ БОЖЕ ДА ПОБЕДИ !!

Браво! цВЕтанов обявил че предоставя 3 от апартаментите си на социално слаби

"НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ КОТКАТА Е ЧЕРНА ИЛИ БЯЛА, ВАЖНО Е ДА ЛОВИ МИШКИ" Не е важно какъв е съда, важно е да си върши работата, а не като една преяла ухранила се стара писана да не се помръдва дупето и четири години да не изпише едни мотиви срещу доказани престъпници.

С това свое изказване този наглец показа: 1. Че Плевнелиев не е никакъв авторитет за него и не приема мнението му което не съвпада с неговото. 2. Че той е на дъното съсичането от съдебния съвет на Мирослава дръзнала да се опълчи на ходовете му да наложи семейната си приятелка на мястото, което много повече й пасва и особено след като не се уплаши да го съди. 3. Въпреки, че на цял народ е опротивял с наглост и злокобно интригантство, продължава да се пъне да се репчи и показва по медиите, с което затвърждава нашата убеденост, че е крайно неподготвен за поста си и отвратителен вреден мерзавец.

Това си е тъпотия с тоя съд, само парите са на власт. Вярвам само в Бог и в Брой, в нищо друго.

Не само в брой! Може още кеш и на ръка!

ЦВЕТАНОВ ОПРАВИ СЪДИИТЕ, А СЕГА НАХАЛНО СЕ ОТПРАВИ И КЪМ ПРЕЗИДЕНТА?????КОЙ МУ ПОЗВОЛЯВА ТОЛКОВА ВОЛНОСТИ?????ИМА ЛИ НЯКОЙ НАД НЕГО ДА МУ РАЗЯСНИ ДО КЪДЕ СА МУ ПРАВОМОщИЯТА. МОЖЕ БИ ЕВРОПА щЕ СЕ НАМЕСИ???

Не ме интересува къде, как е отекнало уволнението на една съдийка. С нея и без нея, съдебната ни система смърди. Питам управляващите и официалните медии: Къде е списъкът с имената на всички съдии, които са забавяли дела през последните 20 г.? А имената на прокурорите, които са оставили преписките да тънат в прах и са отнели правото на гражданите от правосъдие? Не мога да повярвам, че битка срещу тежката организирана престъпност опира до уволнението на Х и замяната му с У! МВР-министърът може да е твърде учуден, но трябва да знае, че по улиците се разхождат криминално проявени лица, които се занимават с лека и хаотична престъпност и са една от причините за обезлюдяването на цели области.

Стига сте ревали! Този човек казва само истински неща! Докога ще ни мачкат шибаните комуняги с техните съдии и прокурори назначени още от татово време?!

Като казваш "шибани комуняги" в числото включваш ли комунягите Б.Б., Цв. Цв., Ц.Ц., Р. Пл. и т.н. или те са по-друг вид"

Я,Веско Маринов се научи и да пише,аре гледай си глупавите песнички и не се изказвай неграмотно

Ц.Ц. продължава типично в негов си стил да раздава присъди преди да се е изказал "независимият" съд, за да знаят да не се объркат нещо....потресаващо нагъл.

КЪДЕ СИ ТОШО, СТАВА ВСЕ ПО ЛОШО!

Тоя да взима служебното оръжие и да се застреля! Аман от тъпи и невидели!

Aко садииката е оправдала изнасилвача е саучастник на престаплението. какви садии има в бг с радост даги грамнеш.циганите убиват балгари 3 години затвор извратени младежи убиват аиде пробаця това ли e бг ?егати кенефа на европа сме станали.инвалиди и убиици .

Булонката иклявкала без благоволението на вожда. Всички грешат, защо и тази пеперудка да не объка конците.Просто да му е.

За нашите мижитурки най-важно е да не им се скарат господарите. Които и да са те...

Г-н министър, Няма нищо за чудене в този случай, или Вие сте наивен. Достатъчно е да се види държането на тази МироСлава онзи ден по тв-тата, за да му стане ясно на човек за какво става дума - толкова безочие и арогантност изумява...Тук не става дори дума за липса на възпитание , а за нещо много по-дълбоко и смущаващо. Като тази женица има още много в съдебната с-ма. И не се заблуждавайте, че става въпрос за подкупи и материални интереси! Действията на тези хорпа са умишлени и целенасочени , за да се създава хаос, страх и чувство за беззаконие сред населението.

жената беше откоровена и каза че Не е некомпетентна -Мишо Бирата -трябва аде клиент ама едва ли

мирослава тодорова е завела "превантивно" дело срещу Цветанов. Значи никой няма право да се меси в решенията на Българския съд. Ако изнасилят дъщеря ми и някой като тази неграмотна съдийка оправдае виновника, аз трябва да отида в къщи и да си сипа една ракия за здравето на НЕЗАВИСИМИЯ Български съд. Няма такова понятие за НЕЗАВИСИМОСТ на Съда, това са изтъркани клишета на политици и преса. Българския съд е ЗАВИСИМ от истината и обществото. Когато има фрапиращи случаи на изкривено правосъдие, народа е длъжен да иска обяснение от НЕЗАВИСИМИЯ БЪЛГАРСКИ СЪД.

не !!! Трябва да сведеш глава пред физкултурника-даскал-мелиционер,а може и вазилинче да си поставиш НЕОСЪЖДАНИ ,защото повечето от осъжданите не им прави впечатление

До: Неосъждан Извинявай много, обаче мисля че бъркаш Цветан Цветанов със народа. Първо, Цветанов не представлява народа, и второ, има отдавна установени закони на демокрацията, като разделението на трите власти: Изпълнителна, съдебна и законодателна. Никоя власт не може да се намесва в правомощията на друга власт. По силата на тази логика, Цветанов не е шеф на съдиите и не може нито да ги уволнява, нито да ги критикува. Работата на Цветанов е да арестува заподозрени в престъпление, при условие че са налице достатъчно улики които да издържат в съда. Хайде сега, всички сме гледали американски филми, или ще ми кажеш, че си гледал само съветски? Главното притеснение на всеки полицай е, че не е събрал достатъчно улики които да издържат в съда. И това е не само в Америка. Това е във всяка демократична държава. Но там всичко работи: И полицията и съда. А, и парламента също. И върховната власт е в народа.

И аз не мога да повярвам, че Туй същество с птичи мозък може да стане вътрешен министър, ама...

Този измислен президент трябва да му забранят да се изказва неподготвен,направо е върха на сладоледа!

Цветанов е най- добрия вътрешен министър на България. Само като си помисля за Румен Петков и Михайл Миков ми се повръща.

Е ,това може да го каже само един Запален и заблуден фен на сектата ГЕРБ ! Евросъюза ни Реже за Шенген ,заради Провала на МВР и съда ! Толкова за "най-успешния министър Цветанов " !

Абсолютно ВЕРНО. Никога не е имало толкова престъпници в арестите и затворите на България. Ако не беше Цветанов отвличанията щяха да продължат. Когато фактите говоря и трактора и наглите мълчат.

Една поправка - може би наистина е най-добрия до момента от годините след прехода. Но дали е добър като министър е съвсем друг въпрос и отговорът е един.

Аматьори, първенюта, неграмотни егоисти агресивни, с единствената цел власт и грабеж, това е държават днес от горе до долу.

Нито едното нито другото 563.Може да не го осъзнавате,а на някои да не им се иска да се знае,но ние хората,народът на тази държава ИМАМЕ ИЗБОР!Имаме право да искаме да ни ръководят честно и почтенно държавата.Но за да стане това трябва не да чакаме до изборите,та и новите да ни водят за носа,а да се противопоставим на тези първо и да не позволим да им се размине,чак тогава ще им светне,че народа не е роб и има права които трябва да зачита.Трябва да се научат ако ще и със сила,както направиха и други държави потискани от такива диктатори, и не се съмнявайте точно натам сме тръгнали,макар да ви се струва далечно.По добре навреме да откъснем главата на змията или още много ще се вайкаме,но напразно.С ТАКИВА САМО ТАКА СЕ ОПРАВЯШ,А СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ ЗНАЯТ,ЧЕ НА НАРОДА НЕ ИМ МИНАВАТ ТЕЗИ НОМЕРА!

За какви "номера" говориш Хриси? Политиката си е политика, но правораздаването си е правораздаване. КАК БИ СЕ ПОЧУСТВАЛА САМАТА ТИ АКО БЕШЕ ЕДНА ОТ ТЕЗИ ЖЕРТВИ КОИТО СА ОСТАНАЛИ НЕВЪЗМЕЗДЕНИ ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА СЪДИЯ ТОДОРОВА ?? Ако ти беше изнасилена и някаква садийка поради "заетост" не е могла да изпише мотивите си в резултат на което престъпниците се разхождат като освободители минавайки край теб с гордо вдигнати глави на победители??? КАК БИ СЕ ПОЧУСТВАЛА ХРИСИ ??!! Да Цветанов и ГЕРБ догодина няма да ги има, но системата която ражда престъпност ще си остане и при следващите управляващи защото такива като съдия Тодорова са недосегаеми като боговете от Олимп.

Ако ти мислиш, че съдия Тодорова е недосегаема като Олимп, по тогава според теб Борисов и Цветанов какви са? Май Олимп ще е пренебрежително ниска кота за тяхната недосегаемост. Не разбра ли, че тук спорът не е принципен, а заради личното отношение на някакъв си вътрешен министър към един отделен съдия, който нажежава нещата. Нещо като да прехвърлиш вината от своята болна глава, за да не ти се виждат твоите неуправии.

Прощавай, но май преди 1989 г. съдебната ни система е била доста по-ефикасна, та дори и от френската. Преди 1989 г. България е била с най-ниски нива на престъпност в Европа. Това е неоспорим факт! Впрочем ,"чичката", който е обучил и пуснал през парадния вход Осама Бен Ладен и неговите сподвижници не се ли казва ЦРУ?

Голям смях! В тоталитарна държава и нисък процент престъпност-няма как да е достоверно. Те престъпниците са на власт, по всички нива. Дали в процентите престъпност ги има застреляните на границата? Дали ги има убитите без съд и присъда? Дали ги има каналите за дрога и оръжие на Кинтекс и др. подобни?

Щатите не са ли били по-напредед от нас за каналите за дрога и оръжие? Споменатия от теб Бен Ладен да не е Made in BG?

Аз все още не искам да повярвам, че той е министър, но съм принудена!

Ти да не си физкултурник? Едната е "Янева", а другата "онази пуйка"? Физкултурник си - ясно е.

вярвам на цветан цветанов,гледах предаването. тръдно ще се преборите с наглото поведение на такива садии. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вярваш ли,че Владимира Янева, Кума на Ц.Цветанов,със 2 (две) години Реален стаж като съдия, със 43 Просрочени дела!!!??,Разследвана за Конфликт на Интереси за "Софийски Имоти" , Вярваш ли ,че тя-Янева, Заслужава Повишението в Шеф на Софийски Градски Съд ! След Скандала Янева,Цветанов Безспирно я Защитаваше по медиите,НО Не спомена 43 те и Просрочени Дела, не си спомни и за Жертвите на престъпления тогава!???

СЪДИЯ ТОДОРОВА: "Водя делото с превантивен ефект" КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА?? Да бъдат наказани всички които по подобие на Цветанов са си позволили открито да заявят, че "независимата" съдебна система е ЗАВИСИМА от престъпния свят. КАК ТАЗИ САМОЗАБРАВИЛА СЕ ГОСПОЖА ЩЕ ОБЯСНИ ЛИЧНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ ДА ОСТАВИ НА СВОБОДА ДОКАЗАНИ ИЗНАСИЛВАЧИ ?? От какво е продиктувано продължилото 4 години отлагане на изписването на мотивите по дело срещу изнасилвачи довело до тяхното освобождаване? АМИ ДА ЗАСТАНЕ ПРЕД КАМЕРИТЕ И ОБЯСНИ

Опита ти да оневиниш съдия Тодорова е неубедителен. Самата тя не оспорвафакта, че в резултат от нейните дествия (бездействия) е допуснато престъпници да останеат ненаказани , а жертвите им невъзмездени. Обяснението за това престъпно БЕЗДЕЙСТВИЕ съдийката обяснява с голямата си НАТОВАРЕНОСТ. ИЗВИНЯВАМ СЕ НО КАКВО ЗНАЧИ ЗА ПРЕХВЪРЛЯШ ЧЕТИРИ ГОДИНИ КАТО ПАЛАЧИНКА ДЕЛО ПО КЕТО ДОКАТО СИ ПИЕ КАФЕТО Е МОЖЕЛА ДА ИЗПИШЕ МОТИВИТЕ И ОБВИНИТЕЛНИЯ АКТ. Мисла, че това е НАГЛОСТ и прекрачваща всякакви граници на допустимост.

това колко пъти още ще го напишеш ? изказваш мнение или изпълняваш заръката на вожда - да бъдеш активен във форумите и да громиш лошите другомислещи

И сто пъти да го напише, такива като теб само ще политизират нещата без да влизат в същността на проблема. ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ИМАМЕ "НЕЗАВИСИМА" ОТ НИКОГО СЪДЕБНА СИСТЕМА КОЯТО МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ БЕЗНАКАЗАНО КАКВОТО СИ ИСКА, НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ДА И ПЛАЩАМЕ БЕЗОБРАЗИЯТА ПО ОСЪДИТЕЛНИТЕ РЕШЕНИЯ ПОСТАНОВЕНИ В СТРАСБУРГ В КОИТО СЕ СЪДИ ДЪРЖАВАТА , А НЕ МАГИСТРАТА ДОВЕЛ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ДО ТОВА ОСЪДИТЕЛНО РЕШЕНИЕ. След година Цветанов ще е история , но тази и такива като нея ще са онова раково образование което ще генерира престъпността и ще издига в култ тези които трябва да търкат наровете в затвора.

Аругантно е поведението на цялото правителство , парламент и президентство. В България просто държавните институции не работят и не проивеждат реално управление ! Тъжна, жалка пародия на властване, начело на която стоят предимно недостатъчно грамотни хора, а умните , достойни българи просто не искат да се занимиват с простотии и всеки гледа да се спасява сам за себе си !

ГЕРБ е част от този преход. След година те ще си отидат, ще дойдат нови, но ЩЕ ОСТАНАТ СЪЩИТЕ СЪДИИ КАТО ТАЗИ ТОДОРОВА, КОИТО СА НЕЗАВИСИМИ В ПОВЕДЕНИЕТО СИ ДОТОЛКОВА ДОКОЛКОТО ЛИЧНИЯТ ИМ ИНТЕРЕС НЕ ДИКТУВА ДА ОТЛАГАТ ДЕЛАТА ДОТОГАВА ДОКАТО ЗАГУБЯТ ДАВНОСТ. Нали се сещаш кой печели и кой губи от това поведение? Ако имаше действаща съдебна система нямаше да сме на този хал Вервай ми.

А Янева?!?! Тодорова, разбирам... А Янева... А всички други Яневи, Таневи, Паневи, Баневи, Маневи, които са забатачили хиляди дела...А-а-а, те слушкат, те са добрички и няма повече да правят така.

Че и Янева имаше конфликт на интереси в делото Софийски имоти. Страна по делото беше баща й, като са купували и имоти. Но за наши хора може! Срам!

аз съм на страната на министър цветанов. за булгарина демокраця не върви, само полицеищина. след 20-з0 години като се премени мисленето, тогава демокраця. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И на врабчетата отдавна е известно, че цялата правосъдна система е изградена на базата на абсолютен мързел, ненаказуемост, корупция и анонимност. Така затворите са пълни с дребни нарушитили, а истинските мошинници винаги са невинни. Затова БГ е най-бедната страна в ЕС, затова няма производство и работни места. Затова емиграцията е единственото предимство на демокрацията в БГ.

Не съм фен на Цветанов, но той наистина бръкна в раната на обществото - липсата на правораздаване породено от поведението на съдии възприемащи се като НЕДОСЕГАЕМИ. Поведението на съдия Тодорова е меко казано арогантно. Тя дори не е в състояние да приеме каквато и да е вина за допуснатото от нея нарушение довело до това престъпници да се разхождат свободно , а жертвите им да треперят от страх. Делото заведено срещу Цветанов се оказа, че не е защитна реакция целяща да оправдае грешното поведение на Тодорова, а "ПРЕВАНТИВНО ДЕЙСТВИЕ" срещу всички подобни на Цветанов, които се опитват да разглеждат поведението на "НЕЗАВИСИМАТА" съдебна система. С ГЛУПОСТА СИ И НЕАДЕКВАТНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ ТАЗИ СЪДИЙКА ИЗДИГНА ЦВЕТАНОВ В ОЧИТЕ МИ КАТО ЕДИНСТВЕНИЯ ПОСМЯЛ ДА ИЗЛЕЗЕ И КАЖЕ В МЕДИИТЕ, ЧЕ СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА Е ЗАВИСИМА ОТ ПРЕСТЪПНОСТТА!!!!

Аз съм голям фен на ГЕРБ ,обаче мисля ,че ГЕРБ е хубаво да се махнат от управлението . Вярно е,че ГЕРБ построиха 60 километра магистрали,и ще настигнат вероятно предишните, построили 114 ! Но все пак,ние всички мизерстваме,страхуваме се да говорим открито,и треперим за последната хапка хляб ! Харесвам ГЕРБ,но те трябва да си отидат за доброто и бъдешето на България !

Приемам, че си прав. Да ГЕРБ ще си отиде, но ще остане тази съдебна система в която ПРАВОРАЗДАВА ПОЗОВАВАЙКИ СЕ НЕ НА ЗАКОНА , А НА ПОРОЧНИ СЪДЕБНИ ПРАКТИКИ КОИТО ГО ЗАОБИКАЛЯТ. Тези съдебни практики са допуснати от висши магистрати. Те са като туморно образование на обществото. ТЕ СА НЕДОСИГАЕМИ И ВЕЧНИ. Цветанов се опита да се противопостави на такива като Тодорова. По думите на съдийката тя води делото срещу Цветанов, защото й се струва нетърпимо да има вербална агресия между институциите. "Водя делото с превантивен ефект" А ЗАЩО ЗАКОНА НЕ ДОПУСКА ДА БЪДЕШ СЪДЕНА ЗА БЕЗОДГОВОРНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ ДОВЕЛО ДО ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ИЗНАСИЛВАЧИ !? Защо държавата и данъкоплатеца трябва да плащат за осъдителни решения по дела разглеждани в Страсбург. ЗАЩО НЕ ПЛАЩАТ МАГИСТРАТИ КАТО ТЕБ, КОИТО СА СЕ ПРОИЗНЕСЛИ ПО ТЕЗИ ДЕЛА?? ЗАЩО НЕ ГИ СЪДЯТ ?!