Коментари - Борисов: Уволнението на съдия Тодорова е провокация преди доклада на ЕК | Днес.dir.bg

Борисов: Уволнението на съдия Тодорова е провокация преди доклада на ЕК

Приемам като провокация уволнението на съдия Тодорова само ден преди излизането на мониторинговия доклад на Европейската комисия за напредъка на България в областта на правосъдието и вътрешния ред.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Уволнението на съдия Тодорова е провокация преди доклада на ЕК | Днес.dir.bg

Коментари

Толкова ли сме елементарни ние Българите, че все още вярваме на г-н Борисов и неговата измислена партия ???

...и ЦИРКА продължава и ТЕ ТАКА! Всички ние сме си виновни. Лошото е, че и да има някаква проява на колективен "народен"разум до година и изметем поредните ИНДИАНЦИ, кои да изберем на тяхно място - ЕТО ТОВА Е ВЪПРОСЪТ!

какво да кажа,каквато глупост и гадост да сътворят олигофрените-мутри не ме учудва.Чудя се само на т.н.електорат,какви сме овце и по-лошо.Дядо Славейков беше казал"народ ли сме или мърща";май сме мърша

"Не искам да се бъркам, Не мога да коментирам" ..., "приемам като провокация уволнението." Ха, сега де! :)))

Това са циганските номера на Цветелин Кънчев!

И как да се ориентираме кой крив ,кой прав,като съдебните зали се превърнаха с сборище на престъпници,които ту са жертви,ту обвиняеми,ту правораздаващи?

"И съм давал само пример, защото аз не мога да приема за нормално, че над четири години ще забавиш мотивите си да бъдат написани по дело, което е свързано с отвличане." Долна инфантилна популистка твар. А ти ходил ли си да я питаш за причините за забавянето? Или с наглото си поведение предпочиташе да вадиш девиденти за себе си. Ти си най-голямия срам за България откакто е създадена. Най-некомпетентния министър от сегашното и от всички предишни министри. Резултатите от твоята работа са налице - расте битовата престъпност, напоследък отново започнаха да се гърмят по улиците, а ти най-нагло си позволяваш да даваш оценки за работата на другите. Не комунист - башибозук да управлява България, по-добре ще живее народа.

Ами питали са я и затова са я уволнили всъщност сега най добрата защита е да направиш някаква атака или изказване срещу управлението и после акоти се потърси някаква отговорност за престъпленията които си вършил да минава под знака на политическата репресия справка доц Трактор Юмеров Галеви въпросната съдийка имаше още една съдийка Пенгеза ипр и пр

Българският народ вярва на ГЕРБ, но най-много вярва на ББ. Това ще си проличи на идващите избори. Защо си мисля, че в навечерието на изборите някой от видните ни политици ще емигрират по посоката на Галеви.

Айде пак на това криво мрънкало космите му пречат. А бе няма ли най-накрая да изберем някой който да работи е не да мрънка. Иначе това че доклада на ЕК е за ББ изключително негативен и въпреки че той тайно ходи до Брюксел белким се подмаже на някого да смекчат доклада, едва ли е успял. Сега подготвя да се оправдава със съдийката, като че ли ЕК са чакали последния ден за да направят доклада.

"Не бих искал да се бъркам в работата на ВСС, защото той е избран от предишния парламент"?????? А ако беше избран от сегашния???????? Завеждането на дело срещу Цв.Цв. не се хареса и .... уволнението е налице.

НА КРИВА РАКЕТА ; КОСМОСА И Е ВИНОВЕН!!!СМЕШНИЦИ!!!

Нали никой не си прави илюзията, че точно тази простотия с уволнението на съдийката може да окаже влияние на доклада ден преди да бъде публикуван? Та този доклад е готов още преди месец и каквото и да се случи няма как да бъде променен. Просто и ясно е, че ББ се опитва за пореден път да бърше задника на ЦЦ. Едва ли толкова много хора биха могли да бъдат заблудени какво се случва в съдебната система, още повече всичките са служители на тази система. Ясно е като бял ден, че някои хора изпълняват поръчка на ББ и ЦЦ за затваряне на устата на съдийката. Тези хора със сигурност ще бъдат възнаградени подобаващо- я с пари, я с постове.

Звучи доста логично, което значи, че е напълно възможно да е вярно. Пък и вече ги разбрахме тия гербери какви майстори на манипулациите и интригите са. По-добри са и от най-добрите холивудски сценаристи.

Не мисля, че са толкова добри, а по-скоро ние сме май доста елементарни и лесни за премятане. Все пак да не забравяме, че те са полицаи.

То е ясно - Цветанов я увални в името на "висшата справедливост" известна само нему! Бойко пък замазва следите с характерните просташки исказвания. Съдийката може и да си го е заслужила, но на тези двама бивши комуняги изобщо не им вярвам! Съжалявам, че гласувах за ГЕРБ. Повече няма да се повтори, обещавам!

Поредният капан за наивници! Борисов, стига пролива крокодилски сълзи, смешен си, какво като ВСС е избран от бившият парламент, много важно, нали сега си отиват, гъзолизците и остават без работа, кой може да им помогне да ги оправи, сети се, Гордият Носач на ръкавелите, Спестовният Физкултурник!! Така че, не ми се прави на ни лук ял, ни лук мирисал, толкова сте ми ясни вие двамата, че няма накъде повече!!!

Кой ми ака в гащите? Много ясно ще стане

Кой ми ака в гащите? Много ясно ще стане

ВСИЧКИ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ СА МЪРЗЕЛИВИ И НЕКАДЪРНИ КОМУНИСТИ. КАДЪРНИТЕ ХОРА РАБОТЯТ ЗДРАВО И ПРОСПЕРИРАТ. ВИЖТЕ СЪДИИТЕ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ, ТОВА СА СЪДИИТЕ НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ! СТАЧКУВАЩИТЕ В БДЖ СА СЪЩИТЕ ОНЕЗИ ДЕТО КРАДАТ ГОРИВО Т.Е. ЖЕЛЕЗОПЪТНАТА МАФИЯ. ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЛЕКАРИ СА КОРУМПИРАНИТЕ ЛЕКАРИ КОИТО ИЗДАВАТ ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ НА МАФИЯТА. ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЕКОЛОЗИ СА ЕКОЛОЗИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ МОСКОВСКИ ГОСПОДАРИ. В БЪЛГАРИЯ ПРОТЕСТИРАТ САМО ТЕЗИ НА КОИТО СА НАКЪРНЕНИ ИНТЕРЕСИТЕ Т.Е. МАФИЯТА. МНОГОТО ПРОТЕСТИ СА ЯСНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПРАВИЛНАТА ПОЛИТИКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА, НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ Е МЪДЪР НАРОД И НЯМА ДА СЕ ПОДДАДЕ НА ИНСИНУАЦИИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ. ЩОМ ВИЯТ ЗНАЧИ ДОБРЕ СИ ВЪРШИМ РАБОТАТА. НАПРЕД ГЕРБ, ТРУДОВИЯ НАРОД НА БЪЛГАРИЯ ВЯРВА В ТЕБ!

Как всички споменати от теб, заедно с мафията, произведоха ГЕРБ? Може ли в такава порочна среда, да се роди нещо толкова светло? А иначе ми харесва чувството ти за хумор и иронията с която пишеш.

ПРОПУСНАЛ Е ДА СПОМЕНЕ БАЩИЦАТА МУ - ББ

Не се хващай на тези автоматични лозунги,е има малка промяна-комуноидите пак станаха комунисти:))))

Интересно и Борисов ли е такъв, защото и той е комунист, а както знаем, бивши комунисти няма, милиционерщината и комунизма са докрая, а той ги има и двете......

Гьобелс е едно нищо пред теб.

"НАПРЕД ГЕРБ, ТРУДОВИЯ НАРОД НА БЪЛГАРИЯ ВЯРВА В ТЕБ!" - ТОВА КАКВО Е??? ФАШИЗЪМ, КОМУНИЗЪМ ИЛИ И ДВЕТЕ? МИСЛЕХ, ЧЕ ХОРАТА СА СЕ ИЗЛЕКУВАЛИ ОТ ТИЯ СЪСТОЯНИЯ НА ИДИОТИЗЪМ, НО ЯВНО ИМА ОЩЕ ЗАРАЗЕНИ. И НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ НАМЕРИ ЕДИН ДОБРОВОЛЕЦ ДОКТОР-ПСИХИАТЪР ДА МУ ПОМОГНЕ НА ТОЯ КАЛИТКО? АКО НЕ МОЖЕ БЕЗВЪЗМЕЗДНО - АЗ ЩЕ МУ ПЛАТЯ.

Лелее, и Румънеца го привикаха в Брюксел,кво става?

Такава е технологията за обновяване на бардак. Сменяш работните легла на персонала и обявяваш нов бардак.

империята ВСС отвърна на удара. Съдийката им посочваше всички принципни противоречия на база предишния доклад на ЕК, но тия със здравата партийна закалка във ВСС не прощават. Е, иде нов доклад. И ще си правим компания с Румъния. Защото пролетариите от двете страни се съединяват.

Кажи го на Цецо тъпото. Твойто вярно куче няма дори пилешки мозък, а действа като проста милиционерска мутра - тъпо и отмъстително

Управляващите сиви неокомунисти от ГЕРБ, шепата хора от РЗС и другата шепа "независими", да гласуват законова промяна. Такава, че съдиите да се избират от Политбюро на ГЕРБ и от местните ръководства. Тоест, да бъдат официално номенклатурни кадри, каквито всъщност са.

Обичам другаря Борисов, защото той, още докато говори, най-малко пет пъти се отмята и си сменя мнението!

Колата се завърта обратно

Всички като този "съдия" Тодорова, в панделата! ТЕ РАБОТЯТ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

"Всички тези "съдия" са трактористи, защото работят за Трактора и против строежа на светлото бъдеще от ГЕРБ.

ти сляп ли си-къде виждаш това светло бъдеще на Герб? Така говореше и учителя на ББ - бай Тошо -чакахме светлото бъдеще 45 години. А сега вече има и култ към личността -това е най-страшното /Сталин/ .Ще четем в учебниците по история за ББ слушаме песни за герберчета от 19 годишни разгонени девойчета -дето имат още жълто по устата , ноооо "разбират от мъже". Обикаля с ножицата из цяла България и реже ленти и на държавни и частни обектчета и кога намира време за SMS да праща и да ухажва не мога да си представя?

И каква стана тя? Общоизвестно е по чия поръчка бе уволнена съдия Тодорова на вътрешния министър Цветан Цветанов, който се изживява като фелдфебел на правосъдната система. Е, господин министър председател, какво правим с Провокатора Цветанов?! Твоят Цецо, дето дундуркаш и който превърна държавата в казарма! Лицемерието на министър председателя е втрещяващо лошото ченге Цецо осира пейзажа, а доброто ченге Борисов невинно се прави на кой ми сра в гащите.

Лошото и доброто ченге е верно, но има и друго. Цветко здравата държи за топ..те Бойко с нещо.

Тая Тодорова си заслужава уволнението. Как може дело за отвличане да бъде разтакавано толкова дълго, че да мине границата на давност. Такива като нея нямат място в съдебната система. Защо ще съди Цветанов, след като е ясно, че е свързана с престъпниците.

Това е специалитетът на другаря Борисов да натиска едновременно педалите на газта и на спирачката!

Ръбове ненагледни, като пишете не правете такива групи неграмотни грешки - "престапна", "изтребият" и други подобни бисери!

Каква "група" ???Не разбрах:((

Колко груПо се изказваш... :)

Ха ха ха! РЪБ

"групи неграмотни грешки" кофти ли ти е , че не можеш да редактираш? Ненагледни ми ръбчо.

Нещата са много прости - отстранената ' независима ' съдийка минава тест през детектора на лъжата и ако се окаже, че е взела пари , за да бави делото за двете изнасилени момичета или пък е изпълнявала някаква поръчка на кукловодите от задкулисието , да си носи наказателна отговорност, вкл. и ефективна присъда ! Така е в държавите с развита демокрация !

Драги, ако това , което предлагаш се приложи, никой няма да излезе читав.Вярвай ми :))

Заедно с нея на детектора ББ, ЦЦ и сие..А в държавите с развита демокрация ББ и ЦЦ и сие отдавна да са извън властта още след първата им лъжа а не 3 години да продължават ежедневно да лъжат и обвиняват всичко що е на различно мнение от тях....И стига на гърба на изнасилените момичета, където има издадена присъда, да си чистите ис..ите задници..

Тези ' независими ' съдии защо не отидат да стачкуват пред някое магистратско хотелче на Бяло море или Черно море ? Защо не отидат при родителите на двете изнасилени момичета преди години, които вече повече от 10 г. не виждат обективно правораздаване от страна на ' независимите ' съдии , вкл. и от отстранената ' независима ' съдийка ?

Че съдиите какво толкова да са виновни когато разни следователи, прокурори и тем подобни не могат да направят свестни доказателства и обвинения? Когато един преди теб е некадърен след това ти как може да му оправиш бакиите? Или за теб тия подчинени на любимият ти цвъцко не участват в съдебната система и не трябва да носят отговорност за неможенето си? то много лесно - да се оправдаваш с другите когато ти нищо не си направил. Типично за неокомунистите от ГЕРБ!

Абе Бойко ти министар председател ли си или неква мижатурка а????? Ту предното правителство виновно , ту предния парламент, ти за какво си бре мишок ненагледен.

борис офф, провокация е да не правите нищо за разтурянето на корумпираната престапна садебна система и да лажете, че я реорганизирате.

Браво! Това е истината.

престапната садебна система в балгария е независима от народа, които я издаржа и силно зависима от мафията, която и плаща много повече. за да се отрежат мрасните пипала на мафията, садебната система трябва да стане зависима само от народа. садиите да се избират от народа и да се гонят от него. сегашното састояние е нетарпимо. садебната система се е преварнала в котило на хищници, които трябва да бадат изтребени, за да не изтребият те народа.

до кога ще пишем, че садебната система у нас е фронтови отряд на организираната комунистическа престапност? борисов говори абсолютни глупости: никои не реорганизира това раково образование, а ако тои си мисли, че това може да се скрие, жестоко се лаже. не може да увиеш лаино в целофан и да твардиш, че не мирише.

Абе, мушморок, на теб все ти се привиждат комунисти! Когато бяха комунистите на власт нямаше нито мафия, нито организирана престъпност! А правописа си сигурно си го учил след "комунизма" защото е типичен за прогледнал неграмотник!

Ivan

БОЙКО! ТИКВО ПРОСТА! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТИ ПОЖЕЛАВА ДА ПУКНЕШ В АДСКИ МЪКИ! КАКЪВ ДОЛНОПРОБЕН БОКЛУК ТРЯБВА ДА СИ И КАКВИ УРОДИ ТРЯБВА ДА СА ДЕЦАТА ТИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТОВА ЛАЙНЯНО СЪЩЕСТВО БОКО ТИКВАТА!?

И, значи, в казармата, ДС, Вътрешни войски на такива им викахме - 'Абе, мишок!' Поне не съм бил и в БКП, че да знам там как са наричали такива нагаждачи и *утки!

Я,ако си изтрезнял, формулирай какво точно искаш да кажеш?

И: Боцка, да се не стресна и от това, че пък някакви съдии, утре бойкотирали делата? Мъж си, баце, еваларка! Пуделът ти се не справя, ама има един виц, за положението 'Ако мине'!

БРЯ? Ама неуспялото ДС и непребоядисалото се БКП ПАК свири някакъв отбой и само се чудя защо 'Батальонът се строява' все още не е химн на България! То нещо 4 години играем на 'добро и лошо ченге' или на 'от глупав по глупав'???

Коментари - Борисов: Уволнението на съдия Тодорова е провокация преди доклада на ЕК | Днес.dir.bg

Борисов: Уволнението на съдия Тодорова е провокация преди доклада на ЕК

Приемам като провокация уволнението на съдия Тодорова само ден преди излизането на мониторинговия доклад на Европейската комисия за напредъка на България в областта на правосъдието и вътрешния ред.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Уволнението на съдия Тодорова е провокация преди доклада на ЕК | Днес.dir.bg

Коментари

Толкова ли сме елементарни ние Българите, че все още вярваме на г-н Борисов и неговата измислена партия ???

...и ЦИРКА продължава и ТЕ ТАКА! Всички ние сме си виновни. Лошото е, че и да има някаква проява на колективен "народен"разум до година и изметем поредните ИНДИАНЦИ, кои да изберем на тяхно място - ЕТО ТОВА Е ВЪПРОСЪТ!

какво да кажа,каквато глупост и гадост да сътворят олигофрените-мутри не ме учудва.Чудя се само на т.н.електорат,какви сме овце и по-лошо.Дядо Славейков беше казал"народ ли сме или мърща";май сме мърша

"Не искам да се бъркам, Не мога да коментирам" ..., "приемам като провокация уволнението." Ха, сега де! :)))

Това са циганските номера на Цветелин Кънчев!

И как да се ориентираме кой крив ,кой прав,като съдебните зали се превърнаха с сборище на престъпници,които ту са жертви,ту обвиняеми,ту правораздаващи?

"И съм давал само пример, защото аз не мога да приема за нормално, че над четири години ще забавиш мотивите си да бъдат написани по дело, което е свързано с отвличане." Долна инфантилна популистка твар. А ти ходил ли си да я питаш за причините за забавянето? Или с наглото си поведение предпочиташе да вадиш девиденти за себе си. Ти си най-голямия срам за България откакто е създадена. Най-некомпетентния министър от сегашното и от всички предишни министри. Резултатите от твоята работа са налице - расте битовата престъпност, напоследък отново започнаха да се гърмят по улиците, а ти най-нагло си позволяваш да даваш оценки за работата на другите. Не комунист - башибозук да управлява България, по-добре ще живее народа.

Ами питали са я и затова са я уволнили всъщност сега най добрата защита е да направиш някаква атака или изказване срещу управлението и после акоти се потърси някаква отговорност за престъпленията които си вършил да минава под знака на политическата репресия справка доц Трактор Юмеров Галеви въпросната съдийка имаше още една съдийка Пенгеза ипр и пр

Българският народ вярва на ГЕРБ, но най-много вярва на ББ. Това ще си проличи на идващите избори. Защо си мисля, че в навечерието на изборите някой от видните ни политици ще емигрират по посоката на Галеви.

Айде пак на това криво мрънкало космите му пречат. А бе няма ли най-накрая да изберем някой който да работи е не да мрънка. Иначе това че доклада на ЕК е за ББ изключително негативен и въпреки че той тайно ходи до Брюксел белким се подмаже на някого да смекчат доклада, едва ли е успял. Сега подготвя да се оправдава със съдийката, като че ли ЕК са чакали последния ден за да направят доклада.

"Не бих искал да се бъркам в работата на ВСС, защото той е избран от предишния парламент"?????? А ако беше избран от сегашния???????? Завеждането на дело срещу Цв.Цв. не се хареса и .... уволнението е налице.

НА КРИВА РАКЕТА ; КОСМОСА И Е ВИНОВЕН!!!СМЕШНИЦИ!!!

Нали никой не си прави илюзията, че точно тази простотия с уволнението на съдийката може да окаже влияние на доклада ден преди да бъде публикуван? Та този доклад е готов още преди месец и каквото и да се случи няма как да бъде променен. Просто и ясно е, че ББ се опитва за пореден път да бърше задника на ЦЦ. Едва ли толкова много хора биха могли да бъдат заблудени какво се случва в съдебната система, още повече всичките са служители на тази система. Ясно е като бял ден, че някои хора изпълняват поръчка на ББ и ЦЦ за затваряне на устата на съдийката. Тези хора със сигурност ще бъдат възнаградени подобаващо- я с пари, я с постове.

Звучи доста логично, което значи, че е напълно възможно да е вярно. Пък и вече ги разбрахме тия гербери какви майстори на манипулациите и интригите са. По-добри са и от най-добрите холивудски сценаристи.

Не мисля, че са толкова добри, а по-скоро ние сме май доста елементарни и лесни за премятане. Все пак да не забравяме, че те са полицаи.

То е ясно - Цветанов я увални в името на "висшата справедливост" известна само нему! Бойко пък замазва следите с характерните просташки исказвания. Съдийката може и да си го е заслужила, но на тези двама бивши комуняги изобщо не им вярвам! Съжалявам, че гласувах за ГЕРБ. Повече няма да се повтори, обещавам!

Поредният капан за наивници! Борисов, стига пролива крокодилски сълзи, смешен си, какво като ВСС е избран от бившият парламент, много важно, нали сега си отиват, гъзолизците и остават без работа, кой може да им помогне да ги оправи, сети се, Гордият Носач на ръкавелите, Спестовният Физкултурник!! Така че, не ми се прави на ни лук ял, ни лук мирисал, толкова сте ми ясни вие двамата, че няма накъде повече!!!

Кой ми ака в гащите? Много ясно ще стане

Кой ми ака в гащите? Много ясно ще стане

ВСИЧКИ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ СА МЪРЗЕЛИВИ И НЕКАДЪРНИ КОМУНИСТИ. КАДЪРНИТЕ ХОРА РАБОТЯТ ЗДРАВО И ПРОСПЕРИРАТ. ВИЖТЕ СЪДИИТЕ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ, ТОВА СА СЪДИИТЕ НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ! СТАЧКУВАЩИТЕ В БДЖ СА СЪЩИТЕ ОНЕЗИ ДЕТО КРАДАТ ГОРИВО Т.Е. ЖЕЛЕЗОПЪТНАТА МАФИЯ. ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЛЕКАРИ СА КОРУМПИРАНИТЕ ЛЕКАРИ КОИТО ИЗДАВАТ ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ НА МАФИЯТА. ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЕКОЛОЗИ СА ЕКОЛОЗИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ МОСКОВСКИ ГОСПОДАРИ. В БЪЛГАРИЯ ПРОТЕСТИРАТ САМО ТЕЗИ НА КОИТО СА НАКЪРНЕНИ ИНТЕРЕСИТЕ Т.Е. МАФИЯТА. МНОГОТО ПРОТЕСТИ СА ЯСНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПРАВИЛНАТА ПОЛИТИКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА, НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ Е МЪДЪР НАРОД И НЯМА ДА СЕ ПОДДАДЕ НА ИНСИНУАЦИИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ. ЩОМ ВИЯТ ЗНАЧИ ДОБРЕ СИ ВЪРШИМ РАБОТАТА. НАПРЕД ГЕРБ, ТРУДОВИЯ НАРОД НА БЪЛГАРИЯ ВЯРВА В ТЕБ!

Как всички споменати от теб, заедно с мафията, произведоха ГЕРБ? Може ли в такава порочна среда, да се роди нещо толкова светло? А иначе ми харесва чувството ти за хумор и иронията с която пишеш.

ПРОПУСНАЛ Е ДА СПОМЕНЕ БАЩИЦАТА МУ - ББ

Не се хващай на тези автоматични лозунги,е има малка промяна-комуноидите пак станаха комунисти:))))

Интересно и Борисов ли е такъв, защото и той е комунист, а както знаем, бивши комунисти няма, милиционерщината и комунизма са докрая, а той ги има и двете......

Гьобелс е едно нищо пред теб.

"НАПРЕД ГЕРБ, ТРУДОВИЯ НАРОД НА БЪЛГАРИЯ ВЯРВА В ТЕБ!" - ТОВА КАКВО Е??? ФАШИЗЪМ, КОМУНИЗЪМ ИЛИ И ДВЕТЕ? МИСЛЕХ, ЧЕ ХОРАТА СА СЕ ИЗЛЕКУВАЛИ ОТ ТИЯ СЪСТОЯНИЯ НА ИДИОТИЗЪМ, НО ЯВНО ИМА ОЩЕ ЗАРАЗЕНИ. И НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ НАМЕРИ ЕДИН ДОБРОВОЛЕЦ ДОКТОР-ПСИХИАТЪР ДА МУ ПОМОГНЕ НА ТОЯ КАЛИТКО? АКО НЕ МОЖЕ БЕЗВЪЗМЕЗДНО - АЗ ЩЕ МУ ПЛАТЯ.

Лелее, и Румънеца го привикаха в Брюксел,кво става?

Такава е технологията за обновяване на бардак. Сменяш работните легла на персонала и обявяваш нов бардак.

империята ВСС отвърна на удара. Съдийката им посочваше всички принципни противоречия на база предишния доклад на ЕК, но тия със здравата партийна закалка във ВСС не прощават. Е, иде нов доклад. И ще си правим компания с Румъния. Защото пролетариите от двете страни се съединяват.

Кажи го на Цецо тъпото. Твойто вярно куче няма дори пилешки мозък, а действа като проста милиционерска мутра - тъпо и отмъстително

Управляващите сиви неокомунисти от ГЕРБ, шепата хора от РЗС и другата шепа "независими", да гласуват законова промяна. Такава, че съдиите да се избират от Политбюро на ГЕРБ и от местните ръководства. Тоест, да бъдат официално номенклатурни кадри, каквито всъщност са.

Обичам другаря Борисов, защото той, още докато говори, най-малко пет пъти се отмята и си сменя мнението!

Колата се завърта обратно

Всички като този "съдия" Тодорова, в панделата! ТЕ РАБОТЯТ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

"Всички тези "съдия" са трактористи, защото работят за Трактора и против строежа на светлото бъдеще от ГЕРБ.

ти сляп ли си-къде виждаш това светло бъдеще на Герб? Така говореше и учителя на ББ - бай Тошо -чакахме светлото бъдеще 45 години. А сега вече има и култ към личността -това е най-страшното /Сталин/ .Ще четем в учебниците по история за ББ слушаме песни за герберчета от 19 годишни разгонени девойчета -дето имат още жълто по устата , ноооо "разбират от мъже". Обикаля с ножицата из цяла България и реже ленти и на държавни и частни обектчета и кога намира време за SMS да праща и да ухажва не мога да си представя?

И каква стана тя? Общоизвестно е по чия поръчка бе уволнена съдия Тодорова на вътрешния министър Цветан Цветанов, който се изживява като фелдфебел на правосъдната система. Е, господин министър председател, какво правим с Провокатора Цветанов?! Твоят Цецо, дето дундуркаш и който превърна държавата в казарма! Лицемерието на министър председателя е втрещяващо лошото ченге Цецо осира пейзажа, а доброто ченге Борисов невинно се прави на кой ми сра в гащите.

Лошото и доброто ченге е верно, но има и друго. Цветко здравата държи за топ..те Бойко с нещо.

Тая Тодорова си заслужава уволнението. Как може дело за отвличане да бъде разтакавано толкова дълго, че да мине границата на давност. Такива като нея нямат място в съдебната система. Защо ще съди Цветанов, след като е ясно, че е свързана с престъпниците.

Това е специалитетът на другаря Борисов да натиска едновременно педалите на газта и на спирачката!

Ръбове ненагледни, като пишете не правете такива групи неграмотни грешки - "престапна", "изтребият" и други подобни бисери!

Каква "група" ???Не разбрах:((

Колко груПо се изказваш... :)

Ха ха ха! РЪБ

"групи неграмотни грешки" кофти ли ти е , че не можеш да редактираш? Ненагледни ми ръбчо.

Нещата са много прости - отстранената ' независима ' съдийка минава тест през детектора на лъжата и ако се окаже, че е взела пари , за да бави делото за двете изнасилени момичета или пък е изпълнявала някаква поръчка на кукловодите от задкулисието , да си носи наказателна отговорност, вкл. и ефективна присъда ! Така е в държавите с развита демокрация !

Драги, ако това , което предлагаш се приложи, никой няма да излезе читав.Вярвай ми :))

Заедно с нея на детектора ББ, ЦЦ и сие..А в държавите с развита демокрация ББ и ЦЦ и сие отдавна да са извън властта още след първата им лъжа а не 3 години да продължават ежедневно да лъжат и обвиняват всичко що е на различно мнение от тях....И стига на гърба на изнасилените момичета, където има издадена присъда, да си чистите ис..ите задници..

Тези ' независими ' съдии защо не отидат да стачкуват пред някое магистратско хотелче на Бяло море или Черно море ? Защо не отидат при родителите на двете изнасилени момичета преди години, които вече повече от 10 г. не виждат обективно правораздаване от страна на ' независимите ' съдии , вкл. и от отстранената ' независима ' съдийка ?

Че съдиите какво толкова да са виновни когато разни следователи, прокурори и тем подобни не могат да направят свестни доказателства и обвинения? Когато един преди теб е некадърен след това ти как може да му оправиш бакиите? Или за теб тия подчинени на любимият ти цвъцко не участват в съдебната система и не трябва да носят отговорност за неможенето си? то много лесно - да се оправдаваш с другите когато ти нищо не си направил. Типично за неокомунистите от ГЕРБ!

Абе Бойко ти министар председател ли си или неква мижатурка а????? Ту предното правителство виновно , ту предния парламент, ти за какво си бре мишок ненагледен.

борис офф, провокация е да не правите нищо за разтурянето на корумпираната престапна садебна система и да лажете, че я реорганизирате.

Браво! Това е истината.

престапната садебна система в балгария е независима от народа, които я издаржа и силно зависима от мафията, която и плаща много повече. за да се отрежат мрасните пипала на мафията, садебната система трябва да стане зависима само от народа. садиите да се избират от народа и да се гонят от него. сегашното састояние е нетарпимо. садебната система се е преварнала в котило на хищници, които трябва да бадат изтребени, за да не изтребият те народа.

до кога ще пишем, че садебната система у нас е фронтови отряд на организираната комунистическа престапност? борисов говори абсолютни глупости: никои не реорганизира това раково образование, а ако тои си мисли, че това може да се скрие, жестоко се лаже. не може да увиеш лаино в целофан и да твардиш, че не мирише.

Абе, мушморок, на теб все ти се привиждат комунисти! Когато бяха комунистите на власт нямаше нито мафия, нито организирана престъпност! А правописа си сигурно си го учил след "комунизма" защото е типичен за прогледнал неграмотник!

Ivan

БОЙКО! ТИКВО ПРОСТА! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТИ ПОЖЕЛАВА ДА ПУКНЕШ В АДСКИ МЪКИ! КАКЪВ ДОЛНОПРОБЕН БОКЛУК ТРЯБВА ДА СИ И КАКВИ УРОДИ ТРЯБВА ДА СА ДЕЦАТА ТИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТОВА ЛАЙНЯНО СЪЩЕСТВО БОКО ТИКВАТА!?

И, значи, в казармата, ДС, Вътрешни войски на такива им викахме - 'Абе, мишок!' Поне не съм бил и в БКП, че да знам там как са наричали такива нагаждачи и *утки!

Я,ако си изтрезнял, формулирай какво точно искаш да кажеш?

И: Боцка, да се не стресна и от това, че пък някакви съдии, утре бойкотирали делата? Мъж си, баце, еваларка! Пуделът ти се не справя, ама има един виц, за положението 'Ако мине'!

БРЯ? Ама неуспялото ДС и непребоядисалото се БКП ПАК свири някакъв отбой и само се чудя защо 'Батальонът се строява' все още не е химн на България! То нещо 4 години играем на 'добро и лошо ченге' или на 'от глупав по глупав'???