В страната има 1500 души, нежелани в Шенген

Към 14 март всички процедури за техническата готовност на страната ни за присъединяване към Шенген ще бъдат приключени, заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - В страната има 1500 души, нежелани в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

KOE е странното? Hикой не кани в дома си крадци, лъжци и убийци... A и животните дори го практикуват...

Аз съм твърдо против Шенген!Не и трябва на България Шенген...

знам за гоце

тия 1500 явно са престъпници на свобода, които Цвенатов не иска да вкара в затвора

А бе тоя Станишев като е такъв "айдук"къде са му шесте апартамента ами живее под наем?Тоя Фернандел от снимката ги спечели за по-малко от година.

Благодарение на най-некадърното и каръшко правителство в България от 1879 насам, в България има 7.5 млн. хора нежелани в Шенген!

Боята му е майката ! Сега да замажем и боядисаме, да мине номера и напишат утвърдителен доклад, пък след година като се покаже ръждата - ще я (ни) изчукат.

Мутрата каза пред проверяващите германски депутати, че остава само една къща да се измаже. Е чак до март голямо мазане бе. С това негодно правителство - няма Шенген.

Може да има 1500 души които не ги иска Шанген , но също така има и едно правителство управляващо в момента което не го иска цяла България :)

Сугурни и вие Мелиха сте един от тези 1500 ,нежелани в Шенген.Или сте от партията на червените или на РЗС.Ха..кой твърди че цяла България не иска това правителство..Старите комуняги-Бандюги..Които знаят само да крадат и създават интриги...Стига толкова комунизъм и фашизъм..защото те не са никакви сациалисти със социална политика а шепа бандити,всички за Белене..

Традиционното българско и често срещано име Мелиха.

публикуваите имената на тия 100 човека де..

"Министър Цветан Цветанов за пореден път заяви, че забавянето на подготовката на страната ни се дължи на забавянето на усвояването на средствата по Шенген от предишното правителство. Той подчерта, че сега страната ни е усвоила на 100 процента парите, отпуснати от Европейската комисия." Туйто! Парите похарчени, Шенген няма. Пък и снимката е култова: ЦЦ+Отворено общество!

Благодаря на тези които гласуваха за това да ни упрвляват некадърни ченгета. Явно и техния мозък не е повече.

А ти за кого гласува на изборите? Много лесно е сега да кажеш, че неси гласувал за ГЕРБ. Щом са спечелили изборите значи ВСИЧКИ сме ги избрали. Без значение кой за кого е гласувал.

Само 1500??Мислех , че циганите в България са повече...

ТЕЗИ са само от властта и бинеса и правосъдието. А циганите са башка 1,000,000 още.

240 + агент Гоце си ги знаем ! А другите...?

Колко е показателно това, че всички мислим еднакво !!!

Кои сте Всички?

Отворено общество много,много широко отворено отзад общество(може и дружинка)на юдеи, промива мозъци на неграмотни и бедни народи

г-н Цветанов щях да забравя да ви кажа, че при настоящата ситуация между Европа и САЩ по отношение на валутната война която водят,"Отворено общество" е в" Б" група за момента в ЕС.Така че не им се вързвайте на техните доклади.Сорос не играе от отбора на "ЕС".

Нали знаете на кого е отворено общество. Подготвя се втора криза, много по силна от първата.

Браво Ц.Ц. пак Станишев ви е виновен. Не се ли усещате че това вече се изтърка.

Една истина, казана 100 пъти, пак си остава истина. Ако някого му се изтърква търпението да я чува отново, то си е негов проблем.

поговорката е че една лъжа повторена 100 пъти, става истина! а теб като ти е кеф да слушаш тъпотии, слушай си ги!!!

Трябва да си плащат,за да ги пазим?!

г-н Цветанов както преди бях казал вие може да изпълните всички условия на ЕС за Шенген,но тази година няма да е.Прекалено много се компрометирахте пред Европа.Прекалено много.

Аз все още не мога да разбера готови ли сме или не сме готови ! Ако проблема е в онзи пункт дето е за мазане да ходим да го измажем , защото вече нищо не мога да разбера . Бащицата казва готови ,Цецко казва не сме ...

Интересното е кой лъже и кой маже? :))) ББ казва че ще маже, следва ли че ЦЦ лъже?:))))

"В страната има 1500 души, нежелани в Шенген" Единия го знам. Боко му викат.

Не е Боко, а Станишев и Първанов. То е очевидно и от тоношенията с ЕС, и от това какви резултати дават онези и този. Сравнение не може да има и то е в полза на Боко. Тръшна ги в земята поне 100 пъти до сега. Представете си колко е недодялан, как няма опит - и пак ги тръшна! А онези са ги учили, брат ми, в школи, в университети... но семето им е просто и крадливо и това ги събаря, прави ги неспособни да управляват. Селянинър си е за село, работникът е за завод, а интелигентът е за акъл роден. Не може болшевишка закваска да не направи утайка, ако ще да е в най-финия коктейл вкарана. Нама как! Кръвта вода не става.

само толкоз???

Десетократно повече са :)

абе и аз си помислих, че има изпуснати нули ))

И какви са тия 1500 души? Българи ли са, чужденци ли са? И какво трябва да ги направим? Ако са чужденци ще ги изгоним, ами ако са българи?

И кво значение, има дали е българин??? МУТРА ли е? Ако да ножа ;)

сакън,не ни оставяй без правителство!

Аз ,като ви казвам ,никой не вярва !Ей го и от Шенген ,ви го казаха-това са всичките олигофрени в дира които драскотят неуморно против Герб!Ако ги видите не живо как изглеждат,не в Шенген ,а и в Карлуково няма да ги пуснат!

Още малко им остава...Гоце октопода кът напусне и компроматите ще секнат...комунистическите мекерета са гола вода....аз ич ги нечета дън си развалям интелекто

Друго ще измислят,луд умора няма,всеки е с номера си,ама при тия тук е цяла програма !

Сугурни и вие Мелиха сте един от тези 1500 ,нежелани в Шенген.Или сте от партията на червените или на РЗС.Ха..кой твърди че цяла България не иска това правителство..Старите комуняги-Бандюги..Които знаят само да крадат и създават интриги...Стига толкова комунизъм и фашизъм..защото те не са никакви сациалисти със социална политика а шепа бандити,всички за Белене..Но се надявам и аз като много българи,Гоце да си отиде завинаги и целият октопод около него.А забравих още..Циганите естественно са лъм тези които не са желани --НИКЪДЕ..И които хрантутим години наред.та и сметките им плащаме и социални им даваме за да се плодят естественно..

НАЙ-ПОСЛЕ ДНЕС НЯКОЙ ДА МЕ РАЗСМЕЕ! МАЙ ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ ПРАВ!

Тъпо,те предишните са виновни.И Аспарух и Симеон и Иван Асен.Нъл тъй.

НЪЛ, НЪЛ

Цветанов Президент! Гоце на съд! България чиста от доносници,октоподи и комунисти!!!

Aаа.. не не си българче,някък по-така иззглеждаш.......................... Абе , по ми мязаш на американче. Или Герберско мекере по ти прилча при това на надница .

Ти си истински българин! Браво българино-гордеем се с теб!

20 години не стигнаха да го раберете. единственото политическо нещо в българия е геноцида на които са подложени хората висчко останало е криминална история. това са криминални утрепки а не демократи, комунисти, социалисти, либрали или каквото и да било друго. когато го разберете това ще осъзнаете че това е един народ а не народ разбит на 8 милиона части и ще разберете какъв ви е проблема .

България се слави с това, че народът й се бави.

Добре бе господа политици! Какво чкате? Подсилете границата с Турция. Сложете повече хора, сложете висока стена както направиха Гърците. Инвестирайте в повече скенери за камиони и коли и проблема е решен. Лапането от контрабандата от там свърши, ако не ви е вече станало ясно.

ЕЙ!!!Мислете, предида се подавате на вкарване в овчето стадо!!! 1-Защо Румънияне иска да влезе без нас в Шенген-- румънеца отговаря :Трябват много пари за границата, защото става ВЪНШНА ЗА ШЕНГЕН..и трябва много други клаузи да се изпълнят. ЕЕ.. удобно е да си вътрешна граница, нали? Може ли да сравнявате тогава вътрешните граници в Шенген???Положението на България е изобщо несравнима, особено сато се има в предвид ,че граничи с Турция!!!! Стига сте плюли като ....Стига сте вкарвали комунистическо мислене!!! "Всичко трябва да е еднакво, всички сме равни,богатия трябва да плаща и за мързела на бедния!!!! БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ, А НЕ ПАРТИЙЦИ- особено такива, които минават през всички партии, стига да СА ВЪВ ВЛАСТТА! и КАТО ПАДНАТ ИЛИ НЕУСПЕЯТ В ЕДНАТА ПАРТИЯ- ПОЧВАТ ДА Я ПЛЮЯТ И МИНАВАТ В ДРУГА, КАТО АФИШИРАТ БЪРЗА ПРОМЯНА НА "МИСЛЕНЕТО"!!!

А плюхте военните, съкратихте ги, спряхте им топлата храна, пенсионната реформа ги удари най-много (категориите), сложихте възрастови ограничения, а кой ще ви пази границите от турци, араби и шап, а ?С техника само нестава хора трябват !

Не съм на същото мнение.

Ivan

Ти ли си най-печения, а ?Кого предлагаш да изберем, а че после да не злословиш тъй пр......ки ? Колко ще ти се вържат, а ? Тарикат !

Поздравяваме Дир.бг за този коментар на някакъв ....

Серго тъпото за 4 г.освен кражби нищо друго не свърши!Не е задължение подготовката за Шенген да е само на този кабинет!Мърльото от Херсон за какво получаваше заплата?

А сега са цъфнали от честност и почтеност...

Не е на станишев, института е на сриващия световната икономика - Георг Шорош. Познайте националността му.

Етническата му принадлежност е унгарски евреин - ешкенази. По-интересният въпрос е каква е работата на един частен институт да проучва готовността ни за присъединяване към Шенгенският договор.

02.02.2011: Критериите за Шенген и в момента са изпълнени, каза премиерът Бойко Борисов. Имаме да правим дреболии, като довършване на сгради. Имаме една сграда да доизмажем и се надявам до края на февруари да я направим, обяви Бойко Борисов пред журналисти в МС на съвместна пресконференция с федералния канцлер на Австрия Вернер Файман, цитиран от "Фокус".

Ей, ти сега да не си помислиш че премиера лъже? А моля, моля, не така!

Пишете колкото да не заспите. ББ каза, че ако се сравняват границите между Германия и Австрия и тази между България и Турция, разлика има огромна по степен на риск. В този смисъл ние сме готови, а до 31 март, както беше споменато хиляди пъти, ще сме готови и за границата с Турция. Останаха довършителни работи, макар че ако питате мен, трябва да върнем кльона за по-сигурно.

Браво, личи си, че ги разбираш тия работи. Веднага в парламента или министерски съвет да оправиш нещата!

Ама каква граница между Австрия и Германия?!Герберчето да ходи да си доучва!

ЦЕЦКО ТЪПОТО КАЗА, ЧЕ ЩЕ ИЗМАЖЕ 27 ОБЕКТА И ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ОК.

Боята му е майката ! Сега да замажем и боядисаме, да мине номера и напишат утвърдителен доклад, пък след година като се покаже ръждата - ще я (ни) изчукат.

Какъв е този институт, той да не е по-вещ по въпросите на Шенген от Всезнаещият и Всеможещ Пожарникар? Човека ви каза много точно-има една сграда за измазване и нищо друго, какви са тези мерки, по-скоро изпълнени, по-скоро неизпълнени? Само се опитвате да сринете имиджа на управлението, я бързо ДАНС да провери да не би Станишко да е поставил свои хора в този институт?

не бе, само чакат да се стопли малко времето.

Да бе, да. Само една сграда остана да измажем и сме готови.

Това което видях с очите си бе че цега започват фундиране на сграда/хале/което ще е монтажно и няма да се маже защото се прави от готови елементи .Има да се правят настилки и може би още неща .То човек като вземе да разбира от скенери, автомагистрали ,футбол май нещо се е пообъркал.

Да ама пък ние ще си я измажем, за да ни е по-хубава. (със спестените пари от ipod-те)