Коментари - Цацаров поиска имунитета на Цветанов заради трето престъпление | Днес.dir.bg

Цацаров поиска имунитета на Цветанов заради трето престъпление

Главният прокурор внесе за трети път в парламента искане за снемане имунитета на депутата от ГЕРБ Цветан Цветанов и за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу него.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров поиска имунитета на Цветанов заради трето престъпление | Днес.dir.bg

Коментари

Ма Цоцко, това ще да е най-големият престъпник в държавата!!? Намерил е нещо в гюма и... не го е обявил пред данъчните??!

Кремиковци беше източен от Ал.Лилов ,а го отнесе Ал.Томов.Точно тогава А.Л живееше с Прамот Метал в ЛОНДОН.

Интересно, ако го нямаше Цветанов, какво щеше да работи Цацаров?

Докато има престъпници,трябват и прокурори

Ти, в ред ли си??! Стига с тия тривиални лозунги!! И аз се отказах от тях!!!!

Учудвам се, че цацаратурата, която обслужва интересите на Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов, Доган, Цв. Василев, Д. Пеевски, свинаря и сие , още не е поискала доживотна присъда за Цветанов, за това , че НЕ е част от онази организирана престъпна група, която източи 700.000.000 лв от ' Кремиковци ' през 2005 - 2009 г. !?

А четвърото престъпление на ЦЦ,ще е за това,че...пръднал в тоалетната,може би?!

Едва ли ЦЦ може да пърди като др.СС(познайте защо).Значи-виновен!

Ми то от февруари, та до ден днешен приказките на ПЕС-а смърдят много повече от пръдня!!?

Вероятно се водят някакви раследвния срещу Цветанов, но мисля, че за несъществените му престъпления. Работата се протака, организират се протести за сваляне на правителството. Сценарият предвижда падане на правителството, назначаване от марионетката Плевналиев на служебно, което да организира фалшиви избори. Така ще спасят Борисов и Цветанов от заслуженото наказателно преследване за тежките престъпления, които са извършили.

Мислещият си заслужи хонорара.Браво другарю!

"Мислещия" ти да не си ибрикчията на дебелобузия и дебелогъзия цацаров? На такъв ми приличаш.

Не е ли очевидно, че червената цацаратура обслужва интересите на Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов, Доган, Цв. Василев, Д. Пеевски, свинаря и сие ? Цацаратурата умишлено прикрива престъпленията на вип престъпниците и по този начин превърна държавата в ' рай ' за престъпността ... За справка - аферата ' Хохегер' , източването на ' Кремиковци ' с 700.000.000 лв през 2005 - 2009 г.

СТИГА С ТЕЗИ БРАУНОВИ ДВИЖЕНИЯ. ДА ПОИСКАМЕ МОНИТОРИНГ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ВЪРХУ ЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА!!!!! ТА ДА ГО ВИДИМЕ ТОЗИ ТИТАН НА ОБВИНЕНИЯТА ЦИЦЕРОН КВИ ГИ ВЪРШИ! ЖАЛЪК СМЕШНИК НА КОНЦИ !!!

До сега не бях виждал риба на конци!

Забелязвате ли как Цацаров странно мълчи за аферата ' Хохегер ' и източването на ' Кремиковци ' с 700.000.000 лв през 2005 - 2009 г. ? Защо Ццаров мълчи за тези две престъпления ? Ако Цветанов има нещо общо с източването на ' Кремиковци ' с 700.000.000 лв, то нека тогава Цацаров да му повдигне обвинение за това ! Или Цацаров сега ще повдигне обвинение на Цветанов за това, че не е част от ОПГ , която източи 700.000.000 лв от ' Кремиковци ' през 2005 - 2009 г. ? С такава прокуратура, която умишлено прикрива престъпленията на мафията , държавата ни вече в продължение на 24 г. се превърна в ' рай ' за вип престъпниците ...

Ти май нещо си се объркал за Кремиковци.

Остави го,той не подлежи на нормализиране

Еееееей, не могат и не могат да го осъдят от ХУНТАТА бе. А така им се иска на милите :) Иначе тлъстата ЦАЦА дерзай яко за дадените му от ХУНТАТА парички - 10 милиона да е техен лакей. Старае се и той милият, ама като няма нищо срещу Цветанов освен със скалъпените си обвинения да го клепат нищо друго няма да постигнат. Щото няма ли присъда, значи човека е невинен, нъл тъй, другари?

Твоя другар произнасяше присъди от трибуната на НС,без решение на съда,нъл тъй другарю?

Цецко по-бързо да те опандизват,нямаш място на свобода.

Всички знаем, че Доган държи контрабандата с цигари и тотото и всичко.

АЗ НЕ ЗНАЕХ ДАЙ ИНФО

Ми да ти дам инфо за комплексите му по морето,пък ти ми дай инфо как се купуват и строят с депутатска заплата.Вярно,че освен депутат е и хидроинженер,ама...

Какво правим със системата създадена от тиквата и колектив, която продължава да бълва контрабандни стоки? На женския пазар продавачите на цигари са наредени в партизанска колона. И КВО??????

как кво-пълним партийната каса, мизата за "протести" и "окупации" се вдигна драстично-нЕма желаещи... А Цоко и Боко и на адвокати имат да плащат, Сретен и той тия дни ще си поиска парите и не само тях, а и бая пара се потроши за пускането на съдружника Боевски от пандиза...мъка, мъкааа..., абе-голема закъсвация при тия БУДАли

Ами пресечете му контрабандата бе, некадърници. Нали сега вие колете и бесете? Сменихте всички свестни кадри с ваши партийни шуробаджанашки назначения на калинки, значи няма какво да ви попречи да пресечете контрабандата. Толкова ли сте некадърни? НАли си имате матроса Цвъйо, той какво прави? Мие палубите на корабите ли, вместо да громи гербаджийската контрабанда. Кажете бе, другари некадърници, защо не можете да спрете уж гербаджийската контрабанда? И шефа на митниците сменихте с ваша калинка, защо не можете, м?

Системата е създадена от другарите-комунисти, много отдавна.Доста голям тъпанар трябва да си,за да мислиш,че е създадена от Боко.Ама много голям..

Не, тя години наред по времето на ГЕРБ се усъвършенствува и пълни касите на тиквата и негавия първи палаш.

така е, ама Буда, като същински комунист крачи уверено по утъпканите пътеки на контрабандата и се възползва доста добре от нея Тя и битката е именно за това коя фракция на БКП да гепи повече-Герб, или БСП

ЦАЦАРОВ, МРЪСНА ПОДЛОГО МАФИОТСКА, ТОРБА С ЛАЙНА, ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА АНТИПРАВОСЪДИЕТО -ОСТАВКА И ЗАТВОР!!!!!!!

СМЕНИ КАНАЛА ТОЯ НЕ ТИ ПОНАСЯ

Тоз Цецо крадецо прилича в главата на изпразнен х , демек изпразнен от съдържание!

на тоз Цецо ако му го набримча изотзадзе ще драпа като марок по стената

Наред е офшорския специалист ПБЕВНЕЛИЕВ да се снеме от поста и се вкара в затвора за арогантността и ЛЪЖИТЕ си към българския народ.

Главата на мафията е една БСП. ДПС и Атака са нейни проекти. Проект е и Бареков с дудука. Народа да не се лъже, с него. Той е фашизуид, човек който гори вестник пред камерата е опасен, за обществото.

Главата на държавата е и глава на офшорковците и на олигархическата мафия!!!!!!!! Разбра ли мадмоазел, другите са само изпълнители!!!!!!!!!

Не папагалствай след всяко мнение!!!!

Глупачке или глупак,главата на правителството е навън-Ротшилдови командват всяко правителство,включително и на САЩ и Русия!

ЕТО И ЧЕСНИЯ ПРЕЗИДЕНТ С КОЙ РАБОТИ ИВО ПРОКОПИЕВ НАЛЯЛ 9 МИЛИОНА ЕВРО ОТ ОФШОРКИ В ОБЩА ФИРМА С РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ

Много съм съгласна с ?!?!! Именно от ХАМСТЕРА трябва да се започне, защото той е най-големия престъпник!Долу Хамстера! Долу БСП, разбирай БКП!!!!!! ОСТАВКА И ЗАТВОР!!!!!!

Главата е една БСП. ДПС и Атака са нейни проекти. Както и Бареков с дудука. Народа да не се лъже, с него. Той е фашизуид, човек който гори вестник пред камерата е опасен, за обществото.

а комуниста Буда умишлено ли го пропусна? ама ще го обидиш бе, той така се гордее с партийния билет и като зинат с другите си партийни другари-леля Цецка, Роската и 90% от шайката герб, голямо сополявене ще падне

Борисов е честен и почтен човек, това само старците от Бузлуджа не са го разбрали, защото слушат само едно "радио".

a за заменките на другаря станишев покрай които неговия брат е мултимилионер и далаверите на женичката му кога ??? цацата е обикновена маша на червената номенклатура с която да мачка опозицията

закона е за всички няма цецко няма станишев няма бойко не спазваш ли закона съда трябва да определи наказанието

А когато гл. прокурор е за съд, какво правим? Виж конс. съд, каква трагедия е. Какво правим?

арестуваме този, който го назначи! Това е грубо погазване на закона, манипулиране и компрометиране на институцията-законодателен орган! Следователно -Буда в затвора!

ДА СЕ ОБЕСИ НА ПЛОЩАДА ЦВЪКО

Покаже със себе си, как става.

малко е!

ЦАЦАРОВ, КАКВО СТАВА С КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ. СЪВСЕМ ЗАБРАВИ ЗА ТЯХ. ТУКА СЕ МОТАШ ЗА 50 000 ЛЕВА, А КОЙ ФАЛИРА БАНКОВАТА СИСТЕМА ПРЕДИ ГОДИНИ ТАКА И НЕ НИ КАЗВАШ.

ей глупчо тука става дума за държавни служители не става дума за часно лице взело кредит чети внимателно

Никой не иска съвети от платени ченгета бе , 123.

Цацаров доказва за пореден път, че е свързан с Пеевски и мафията. Не се ли срмува от детето си. Къде е Хохегер, къде е станишев, как се купувапозиция в ПЕС. Мафията в Б-я вече е абсолютно ясна - нейните слугите - също.

от сън дълбок се събоди

Къде са ти кавичките, "протестант"? Що не си напишеш направо партизанин.

Били изплатили заплати...Катерушки...Абе дебелак,повдигни обвинения за МИЛИАРДИТЕ от контрабанда.За чувалите с пари?Малоумни,некадърни,корумпирани пънове.С такава съдебна система,никой ''грабител'' няма да инвестира тука.На Сашо Апашо присъдата я отмениха тихомълком..

Колко "имунитета" имат тези "избранници", избрани от самите себе си?

Операция "Чисти ръце", на Европейската Комисия да започне от Цацаров и деня, за размисъл. По тясно интегриране, за Б-я имаче сме умрели, като народ.

Върховното оберкомандо на Българската национал-социалистическа работническа партия- фашисти, е издало нареждане до местните си структури. Да се натоварят що-годе грамотни милиционери, мутри и наследниците на старите фашаги, със задачата да пускат непрекъснато в сайта псувни и порнографски материали за БСП и левите. Прави впечатление абсолютната неграмотност на тези идиоти, които пишат имената на хора с малки букви, не спазват препинателните знаци и аргументите им се изчерпват с езика на гестаповските изложби против комунисти и евреи дои 1945 година. От Германия и от "Златна зора" са постъпили поздравителни послания до централата в Свищов с поздравления за възраждането на нацизма у нас и с разращаването на мрадите в дух на хитлеризма и садизма. Пожелава се успех и на Тиквоний Първи - идолът на измекярите.

В момента ни управлява национал социалистическият алианс БСП-Атака и Д.С. на бившите комунисти в лицето на ДПС.

Училището в момента е заето от кафявите шпицкоманди на ГЕРБ. Но, за съжаление, са все още в първи клас. По неграмотни и необразовани люде в България няма. Те държат първото място и по просащина. При това ежедневно доказвана.

Ж. Желев, констатира на времето, че комунисти и фашисти са едно и също нещо.

Който може да мисли, не вярва на червените боклуци! Който им вярва, няма спасение за него! Ще тъне в червена мъгла цял живот! Дано да не е дълъг да не се мъчи много!

Главният прокурор внесе за трети път в парламента искане за снемане имунитета на депутата от ГЕРБ Цветан Цветанов и за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу него.

Самият той е за възбуждане на наказателно пройзводство, справка денят, за размисъл. Както и да се оправдава, факта е, че повлия по недопустим начин и с умисъл на резултатите от проведените избори . Тази пагубна ситуация, за Б-я е негово дело. Историята един ден, ще го осъди. А ноже и да не е един ден а Сега.

Любимата игра на цецо е д Сутрин рано в четири, подчинените му да държат на прицел 5 -6 годишни деца. А другото любими нещо е да държи по шест месеца в ареста майка на две деца, без основание!

Не ги ли яде, по някое време?

Петрова, ти ли си? За менюто му ти знаеш по -добре. Нали бяхте заедно в Сащ три седмици.

От километри си личи червения му за--ник на цацаругата

Като маймунско дупе е. От Пловдив напоследък все боклук излиза. Хубав град, но много измет бе, срамота. Начело с Дудука.

Драпащите за власт и пари са боклуци от който и град да са! Жалко наистина, срам ме е , че са се пръкнали в моя хубав град тези уроди! Да пу..т дано! рак и спин да ги хване и инфаркт накрая! амин

Вижда се от километър, че Ц.Цветанов е подложен на репресия от червената съдебна система. Реформата в Б-я трябва да започне от там. Иначе, ще ни връщат пак в изходно положения, винаги, когато се докопат до властта. Съдии о прокурори от Брюксел, това е спасението Народе!

Да гепиш 50 бона и да те хванат е "репресия" ли бе, герберунгел?

Абер, мършляк, милиарда на орешарски къде потъна?

Много си ТЪП, щом вярваш на червената пропаганда. Това, че имаш 16 процента от един апартамент, не те прави собственик на този имот бе глупак.

а бе какво е консултирала тоя ентелект да каже па може да консултира и путин и обама па и меркел даже. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е цецо конституцията! по негови собствени думи е издал наредба за отпечатъците, която е противоконституционна. Той слага НЕ на прокурорски и съдийски заповеди!

ЦАЦАРОВ , КОГА ЩЕ ПОВДИГНЕШ ОБВИНЕНИЕ И НА "ЧИСТАТА КАЛУДКА" ВАНЬО ТАНОВ. КАТО МУ ГЛЕДАХ ПОСЛЕДНОТО ИНТЕРВЮ МИ ИДЕШЕ ДА СЕ РАЗПЛАЧА. УНИКАЛЕН ИЗМАМНИК !!! СЕГА СИ ПИЕЛ ВОДКАТА НА ВИЛАТА И НЕОБЕЗПОКОЯВАН СИ ХАРЧЕЛ ПАРИЧКИТЕ. ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА!!!!

Танов пълнеше бюджета, нещастнико. Сега пълнят техните си джобове, затова теглят заем след заем.

Съд,затвор,и райран костюм за доказания бандит Бойко-Рапона.Казах!

Какво лошо ви е направил Б. Борисов, че толкова много ви е страх от него ! Може би от това, че затвори кранчетата навсякъде и неможе да се краде ! Само той ще оправи България ! Борисов е честен и справедлив човек ! Както и да го плюете, никога не можете да го стигнете ! Всеки може да сгреши и да му се прости ! Но на тези крадци и измамници в това правителство никога прошка, те сега крадат, като за последно и Цацаров много добре ги вижда и си мълчи !

Хиляди затрити деца и млади хора,благодарение на контрабандата с амфетамини и синтетична дрога протектирана от Рапона.Поръчкови убийства(Мишо-бирата),нагли кражби на всички нива от властта(И.Ф...Ц.Ц),сервилно безродно поведение и крайно престъпен начин на политика довел до масови напускания на страната от млади хора,намаляване на раждаемостта....да продължавам ли баби?

Издайство, измяна позорна пропусна врага в крепостта и Царевец як след упорна отбрана потъна в кръвта. Бранители храбри паднaха под турския мстителен нож, палатите царски пламнаха, огряха зловещата нощ. На утрешний ден пред пашата евреин се мръсен яви, цалуна му рабски полата и с вид горделив заяви: Преславний войводо, сполучих услуга да сторя на вас: аз портата таз нощ отключих и Царевец в твойта е власт. Паша милостиви: награда! А, ти ли бе хитрия жид? Велика награда се пада на подвига твой бележит. Без теб тез гявури корави не бих ги тъй лесно сломил, пред техните зидове здрави свят много йощ бих потрошил. За туй якоглавство земята с телата им мръсни покрих; сега и на Юда отплата достойна да дам аз реших. И викна на двама войника: Убийте туй куче сега! Изви се ханджар над мръсника, отфръкна глава от снага.

Нощес из леса вълцитята насам ще се спуснат накуп, ще ръфат гладнишки главата, ще късат вонещия труп. Внезапно скокнa той, заходи безглавия жид нечестив, защуря се плахо, заброди по ярове, урви кат жив, та гроб да си дири душа му найде го веч в черния ад! Остана самотна глава му за гавра на псета и гад. На смъртния ужас печата замръзнал в изпулений взор, изплезен язик из устата заровил се в смрадния тор. Внезапно и тя като жива замига, затресе се в страх, търкулна се, нейде отива, издигайки облак от прах. Тя трупа си дири. За него фърли се при Янтра в дола дълбоки, но там не найде го и пак се щурнa кат стрела; на гробе еврейско се спира там няма от Юда следа, във трапове, локви надзира с оцапана кална брада. И пак се търкаля и мета, нагоре, надолу търчи, и гонят я гневните псета, а тя като вихър фучи. Минува през храсти, през паши ил дига по друмища прах и срещнати пътници плаши, и враните гракат от страх. И цял ден шетнята u луда зброжда поля и хълми и дири телото на Юда гост може би в вълчи корми. Но нийде го тя не намери. Най-после по някакъв дъх смрадлив се сети, закатери по склона на ближния връх.

Орловий връх. Той мълчаливо в небето стърчи и пустей. На негово теме плешиво трап мръсен от векове зей. От векове жилище смрадно на гнусни влечуги и змий отровни, свърталище гадно на люти ехидни, скорпий. Овчарят не смей там да иде и звяра край него трепти, орелът когато го види, по-горе се дига, лети. И в таз яма, зъминска бездна, главата на Юда бухнa и вече оттам не излезна: при трупа безглави легна. Намери си трупа тя вече и той тук намерил приют, от псета и вълци далече, под верний на змиите скут. И змийте любовно го пазят, с милувки студени дарят, лениво по Юда те лазят, на припек по него лежат; таз пий му очите, а друга глава си в устата му крий, а третя омразна влечуга в брадата му гняздо си вий.

Но скоро народа във злоба спуснa се, когато узна де Юда намери си гроба, кат втори път бога разпнa, и камъне град заваляха с ругателства грозни в трапът, пътеки безчет пропълзяха по пустий през векове рът. Избягаха гадове смрадни, остана издайникът сам, затрупан от камъне хладни, със храчки, проклятья и срам. Столетья течаха в окови, столетья на сълзи и страх столетия камъне нови валяха въз Юдиний прах. Днес грее светата свобода, свободен е прежния роб, но камъне йоще народа изпраща въз Жидовий гроб. Жидов гроб е стихотворение, написано от Иван Вазов на 1 февруари 1906 г.

Еха, цацаратурата се чуди какво ново обвинение да връчи на ЦЦ! То не бяха 6-те апартамента, то не беше подслушване, после защо не разрешил подслушване, то не бяха костинбродските бюлетини, за които нищо не се разбра! Цацаров, смешен си! А относно апартаментите, онзи ден прочетох, че две лица имат по 20 и кусур апартамента и са ги обявили в НАП като единствени жилища, за да ползват отстъпка при плащане на данък! ЦЦ с неговите 6 мижави апартамента, ряпа да яде!

И моята комшийка има две къщи на село, една вила и три апартамента, това не означава, че е крала, просто получи имотите по наследство от роднините си ! Да отидат в Созопол и да видят огромния хотел на Станишев и много други хотели по морето, които собственици са от БСП и ДПС ! От къде взеха милиарди пари да ги построят, на Слънчев бряг и пътечка не оставиха ! Всички го знаем и го виждане, но никой не пита от къде ?

тоя главен прокурор почна да преиграва вече, накрая като нищо не излезе и осадят даржавата в страсбург предлагам да му се ударжат парите от заплатата а не да се прахосват народни пари...даваи смело напред цацо

Прокуратурата стана за смях, до кога ще се занимавате с тези глупости и да се правите, че работите ! Сега толкова хора са уволнени от това правителство, потърсете на тях съдебна отговорност за гаврата, за обидите ...............БСП и ДПС не са спряли да подслушват незаконно, осъдете тях !

"Главният прокурор внесе за трети път в парламента искане за снемане имунитета на депутата от ГЕРБ Цветан Цветанов и за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу него." Чети внимателно!

Самият той е за възбуждане на наказателно пройзводство, справка денят, за размисъл. Както и да се оправдава, факта е, че повлия по недопустим начин и с умисъл на резултатите от проведените избори . Тази пагубна ситуация, за Б-я е негово дело. Историята един ден, ще го осъди. А mоже и да не е един ден а Сега.

www dokumentalni com/?p=2762 сложете точки на две места-сещате се къде продуценти: Фридрих Мозер Стивън Дод Матийо Лиета Двама от които са бивши лобисти на огромни тръстове . Едни от първите които се осмеляват да покажата как ни лъжат от корумпирания ЕС.

Правителството планира да отпусне по 50 лева за мизерстващи пенсионери... Тия 50 хиляди дето Цвъки ги дал на аверчето си можеше още 1000 пенсионера да се облажат със салам за Коледа!

А пьк ако Олигарски не беше откраднал единия милиард заем, щеше по 350 лева да даде не само на пенсионерите, ами на всеки Бьлгарски гражданин!!!! ( без Сьсела, който е украински селянин, и без реэняка Местан )......

започнаха да ровят по кофите разни хора и когато около тях профучаваха разни бмв-та. Тогава, батенце...

И Цацаров трябва да бъде съден за "съзнателно бездействие", че не взема мерки срещу престъпленията с университетската блокада. С което и рискуват годината на студентите. Което всъщност е огромна вреда за тях. Това е толкова невероятно глупаво действие от страна на тези "студенти", че си виждат сами сметката, но потъват и други. Най-доброто за тези студенти е, да ги набият, като няма кой друг да вземе превъзпитателни мерки. Политиката няма никакво значение в случая.

Ти си точно: Някой - загубеняк.

Хайде бе, този няма ли вече да го закопчаят?

Червената цаца да ми яде муя...и той е пътник, както Оглушарски

Шубето май ви задруса и търчите на площада, че може да наистина да ви опанделят най - после крадлива гЕрбава паплач! Ако Цацаро вкара Цвъкито в панделата отивам и ставам член на БСП!

На БКП, искаш да кажеш, нали диларче.

Да... Пусна Маргина, Томов и Трактора...

Когато коментираме действията на прокуратурата, начело с Цацаров, винаги трябва да имаме предвид, че той е член на пловдивската масонска ложа "Слънце-Ориент", с "Велик майстор", т.е. шеф - видния БСП деец-свинар и пловдивски олигарх - Георги Гергов

А знаеш ли как се става Слънце Ориент...водят ги в една тъмна стая...после не е за разправяне...

После цъфваш отзад като слънце.

Ами с какво друго да се занимава, като Цецо пребори престъпността?

Аз не мисля, че студентите имат искания към мен. Аз не мисля, че лекарите стачкуват. Аз не мисля изобщо.

ами копеуе много си тъп като не моеш да мислиш - уууу, тъпо копеуе

Коментари - Цацаров поиска имунитета на Цветанов заради трето престъпление | Днес.dir.bg

Цацаров поиска имунитета на Цветанов заради трето престъпление

Главният прокурор внесе за трети път в парламента искане за снемане имунитета на депутата от ГЕРБ Цветан Цветанов и за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу него.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров поиска имунитета на Цветанов заради трето престъпление | Днес.dir.bg

Коментари

Ма Цоцко, това ще да е най-големият престъпник в държавата!!? Намерил е нещо в гюма и... не го е обявил пред данъчните??!

Кремиковци беше източен от Ал.Лилов ,а го отнесе Ал.Томов.Точно тогава А.Л живееше с Прамот Метал в ЛОНДОН.

Интересно, ако го нямаше Цветанов, какво щеше да работи Цацаров?

Докато има престъпници,трябват и прокурори

Ти, в ред ли си??! Стига с тия тривиални лозунги!! И аз се отказах от тях!!!!

Учудвам се, че цацаратурата, която обслужва интересите на Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов, Доган, Цв. Василев, Д. Пеевски, свинаря и сие , още не е поискала доживотна присъда за Цветанов, за това , че НЕ е част от онази организирана престъпна група, която източи 700.000.000 лв от ' Кремиковци ' през 2005 - 2009 г. !?

А четвърото престъпление на ЦЦ,ще е за това,че...пръднал в тоалетната,може би?!

Едва ли ЦЦ може да пърди като др.СС(познайте защо).Значи-виновен!

Ми то от февруари, та до ден днешен приказките на ПЕС-а смърдят много повече от пръдня!!?

Вероятно се водят някакви раследвния срещу Цветанов, но мисля, че за несъществените му престъпления. Работата се протака, организират се протести за сваляне на правителството. Сценарият предвижда падане на правителството, назначаване от марионетката Плевналиев на служебно, което да организира фалшиви избори. Така ще спасят Борисов и Цветанов от заслуженото наказателно преследване за тежките престъпления, които са извършили.

Мислещият си заслужи хонорара.Браво другарю!

"Мислещия" ти да не си ибрикчията на дебелобузия и дебелогъзия цацаров? На такъв ми приличаш.

Не е ли очевидно, че червената цацаратура обслужва интересите на Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов, Доган, Цв. Василев, Д. Пеевски, свинаря и сие ? Цацаратурата умишлено прикрива престъпленията на вип престъпниците и по този начин превърна държавата в ' рай ' за престъпността ... За справка - аферата ' Хохегер' , източването на ' Кремиковци ' с 700.000.000 лв през 2005 - 2009 г.

СТИГА С ТЕЗИ БРАУНОВИ ДВИЖЕНИЯ. ДА ПОИСКАМЕ МОНИТОРИНГ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ВЪРХУ ЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА!!!!! ТА ДА ГО ВИДИМЕ ТОЗИ ТИТАН НА ОБВИНЕНИЯТА ЦИЦЕРОН КВИ ГИ ВЪРШИ! ЖАЛЪК СМЕШНИК НА КОНЦИ !!!

До сега не бях виждал риба на конци!

Забелязвате ли как Цацаров странно мълчи за аферата ' Хохегер ' и източването на ' Кремиковци ' с 700.000.000 лв през 2005 - 2009 г. ? Защо Ццаров мълчи за тези две престъпления ? Ако Цветанов има нещо общо с източването на ' Кремиковци ' с 700.000.000 лв, то нека тогава Цацаров да му повдигне обвинение за това ! Или Цацаров сега ще повдигне обвинение на Цветанов за това, че не е част от ОПГ , която източи 700.000.000 лв от ' Кремиковци ' през 2005 - 2009 г. ? С такава прокуратура, която умишлено прикрива престъпленията на мафията , държавата ни вече в продължение на 24 г. се превърна в ' рай ' за вип престъпниците ...

Ти май нещо си се объркал за Кремиковци.

Остави го,той не подлежи на нормализиране

Еееееей, не могат и не могат да го осъдят от ХУНТАТА бе. А така им се иска на милите :) Иначе тлъстата ЦАЦА дерзай яко за дадените му от ХУНТАТА парички - 10 милиона да е техен лакей. Старае се и той милият, ама като няма нищо срещу Цветанов освен със скалъпените си обвинения да го клепат нищо друго няма да постигнат. Щото няма ли присъда, значи човека е невинен, нъл тъй, другари?

Твоя другар произнасяше присъди от трибуната на НС,без решение на съда,нъл тъй другарю?

Цецко по-бързо да те опандизват,нямаш място на свобода.

Всички знаем, че Доган държи контрабандата с цигари и тотото и всичко.

АЗ НЕ ЗНАЕХ ДАЙ ИНФО

Ми да ти дам инфо за комплексите му по морето,пък ти ми дай инфо как се купуват и строят с депутатска заплата.Вярно,че освен депутат е и хидроинженер,ама...

Какво правим със системата създадена от тиквата и колектив, която продължава да бълва контрабандни стоки? На женския пазар продавачите на цигари са наредени в партизанска колона. И КВО??????

как кво-пълним партийната каса, мизата за "протести" и "окупации" се вдигна драстично-нЕма желаещи... А Цоко и Боко и на адвокати имат да плащат, Сретен и той тия дни ще си поиска парите и не само тях, а и бая пара се потроши за пускането на съдружника Боевски от пандиза...мъка, мъкааа..., абе-голема закъсвация при тия БУДАли

Ами пресечете му контрабандата бе, некадърници. Нали сега вие колете и бесете? Сменихте всички свестни кадри с ваши партийни шуробаджанашки назначения на калинки, значи няма какво да ви попречи да пресечете контрабандата. Толкова ли сте некадърни? НАли си имате матроса Цвъйо, той какво прави? Мие палубите на корабите ли, вместо да громи гербаджийската контрабанда. Кажете бе, другари некадърници, защо не можете да спрете уж гербаджийската контрабанда? И шефа на митниците сменихте с ваша калинка, защо не можете, м?

Системата е създадена от другарите-комунисти, много отдавна.Доста голям тъпанар трябва да си,за да мислиш,че е създадена от Боко.Ама много голям..

Не, тя години наред по времето на ГЕРБ се усъвършенствува и пълни касите на тиквата и негавия първи палаш.

така е, ама Буда, като същински комунист крачи уверено по утъпканите пътеки на контрабандата и се възползва доста добре от нея Тя и битката е именно за това коя фракция на БКП да гепи повече-Герб, или БСП

ЦАЦАРОВ, МРЪСНА ПОДЛОГО МАФИОТСКА, ТОРБА С ЛАЙНА, ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА АНТИПРАВОСЪДИЕТО -ОСТАВКА И ЗАТВОР!!!!!!!

СМЕНИ КАНАЛА ТОЯ НЕ ТИ ПОНАСЯ

Тоз Цецо крадецо прилича в главата на изпразнен х , демек изпразнен от съдържание!

на тоз Цецо ако му го набримча изотзадзе ще драпа като марок по стената

Наред е офшорския специалист ПБЕВНЕЛИЕВ да се снеме от поста и се вкара в затвора за арогантността и ЛЪЖИТЕ си към българския народ.

Главата на мафията е една БСП. ДПС и Атака са нейни проекти. Проект е и Бареков с дудука. Народа да не се лъже, с него. Той е фашизуид, човек който гори вестник пред камерата е опасен, за обществото.

Главата на държавата е и глава на офшорковците и на олигархическата мафия!!!!!!!! Разбра ли мадмоазел, другите са само изпълнители!!!!!!!!!

Не папагалствай след всяко мнение!!!!

Глупачке или глупак,главата на правителството е навън-Ротшилдови командват всяко правителство,включително и на САЩ и Русия!

ЕТО И ЧЕСНИЯ ПРЕЗИДЕНТ С КОЙ РАБОТИ ИВО ПРОКОПИЕВ НАЛЯЛ 9 МИЛИОНА ЕВРО ОТ ОФШОРКИ В ОБЩА ФИРМА С РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ

Много съм съгласна с ?!?!! Именно от ХАМСТЕРА трябва да се започне, защото той е най-големия престъпник!Долу Хамстера! Долу БСП, разбирай БКП!!!!!! ОСТАВКА И ЗАТВОР!!!!!!

Главата е една БСП. ДПС и Атака са нейни проекти. Както и Бареков с дудука. Народа да не се лъже, с него. Той е фашизуид, човек който гори вестник пред камерата е опасен, за обществото.

а комуниста Буда умишлено ли го пропусна? ама ще го обидиш бе, той така се гордее с партийния билет и като зинат с другите си партийни другари-леля Цецка, Роската и 90% от шайката герб, голямо сополявене ще падне

Борисов е честен и почтен човек, това само старците от Бузлуджа не са го разбрали, защото слушат само едно "радио".

a за заменките на другаря станишев покрай които неговия брат е мултимилионер и далаверите на женичката му кога ??? цацата е обикновена маша на червената номенклатура с която да мачка опозицията

закона е за всички няма цецко няма станишев няма бойко не спазваш ли закона съда трябва да определи наказанието

А когато гл. прокурор е за съд, какво правим? Виж конс. съд, каква трагедия е. Какво правим?

арестуваме този, който го назначи! Това е грубо погазване на закона, манипулиране и компрометиране на институцията-законодателен орган! Следователно -Буда в затвора!

ДА СЕ ОБЕСИ НА ПЛОЩАДА ЦВЪКО

Покаже със себе си, как става.

малко е!

ЦАЦАРОВ, КАКВО СТАВА С КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ. СЪВСЕМ ЗАБРАВИ ЗА ТЯХ. ТУКА СЕ МОТАШ ЗА 50 000 ЛЕВА, А КОЙ ФАЛИРА БАНКОВАТА СИСТЕМА ПРЕДИ ГОДИНИ ТАКА И НЕ НИ КАЗВАШ.

ей глупчо тука става дума за държавни служители не става дума за часно лице взело кредит чети внимателно

Никой не иска съвети от платени ченгета бе , 123.

Цацаров доказва за пореден път, че е свързан с Пеевски и мафията. Не се ли срмува от детето си. Къде е Хохегер, къде е станишев, как се купувапозиция в ПЕС. Мафията в Б-я вече е абсолютно ясна - нейните слугите - също.

от сън дълбок се събоди

Къде са ти кавичките, "протестант"? Що не си напишеш направо партизанин.

Били изплатили заплати...Катерушки...Абе дебелак,повдигни обвинения за МИЛИАРДИТЕ от контрабанда.За чувалите с пари?Малоумни,некадърни,корумпирани пънове.С такава съдебна система,никой ''грабител'' няма да инвестира тука.На Сашо Апашо присъдата я отмениха тихомълком..

Колко "имунитета" имат тези "избранници", избрани от самите себе си?

Операция "Чисти ръце", на Европейската Комисия да започне от Цацаров и деня, за размисъл. По тясно интегриране, за Б-я имаче сме умрели, като народ.

Върховното оберкомандо на Българската национал-социалистическа работническа партия- фашисти, е издало нареждане до местните си структури. Да се натоварят що-годе грамотни милиционери, мутри и наследниците на старите фашаги, със задачата да пускат непрекъснато в сайта псувни и порнографски материали за БСП и левите. Прави впечатление абсолютната неграмотност на тези идиоти, които пишат имената на хора с малки букви, не спазват препинателните знаци и аргументите им се изчерпват с езика на гестаповските изложби против комунисти и евреи дои 1945 година. От Германия и от "Златна зора" са постъпили поздравителни послания до централата в Свищов с поздравления за възраждането на нацизма у нас и с разращаването на мрадите в дух на хитлеризма и садизма. Пожелава се успех и на Тиквоний Първи - идолът на измекярите.

В момента ни управлява национал социалистическият алианс БСП-Атака и Д.С. на бившите комунисти в лицето на ДПС.

Училището в момента е заето от кафявите шпицкоманди на ГЕРБ. Но, за съжаление, са все още в първи клас. По неграмотни и необразовани люде в България няма. Те държат първото място и по просащина. При това ежедневно доказвана.

Ж. Желев, констатира на времето, че комунисти и фашисти са едно и също нещо.

Който може да мисли, не вярва на червените боклуци! Който им вярва, няма спасение за него! Ще тъне в червена мъгла цял живот! Дано да не е дълъг да не се мъчи много!

Главният прокурор внесе за трети път в парламента искане за снемане имунитета на депутата от ГЕРБ Цветан Цветанов и за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу него.

Самият той е за възбуждане на наказателно пройзводство, справка денят, за размисъл. Както и да се оправдава, факта е, че повлия по недопустим начин и с умисъл на резултатите от проведените избори . Тази пагубна ситуация, за Б-я е негово дело. Историята един ден, ще го осъди. А ноже и да не е един ден а Сега.

Любимата игра на цецо е д Сутрин рано в четири, подчинените му да държат на прицел 5 -6 годишни деца. А другото любими нещо е да държи по шест месеца в ареста майка на две деца, без основание!

Не ги ли яде, по някое време?

Петрова, ти ли си? За менюто му ти знаеш по -добре. Нали бяхте заедно в Сащ три седмици.

От километри си личи червения му за--ник на цацаругата

Като маймунско дупе е. От Пловдив напоследък все боклук излиза. Хубав град, но много измет бе, срамота. Начело с Дудука.

Драпащите за власт и пари са боклуци от който и град да са! Жалко наистина, срам ме е , че са се пръкнали в моя хубав град тези уроди! Да пу..т дано! рак и спин да ги хване и инфаркт накрая! амин

Вижда се от километър, че Ц.Цветанов е подложен на репресия от червената съдебна система. Реформата в Б-я трябва да започне от там. Иначе, ще ни връщат пак в изходно положения, винаги, когато се докопат до властта. Съдии о прокурори от Брюксел, това е спасението Народе!

Да гепиш 50 бона и да те хванат е "репресия" ли бе, герберунгел?

Абер, мършляк, милиарда на орешарски къде потъна?

Много си ТЪП, щом вярваш на червената пропаганда. Това, че имаш 16 процента от един апартамент, не те прави собственик на този имот бе глупак.

а бе какво е консултирала тоя ентелект да каже па може да консултира и путин и обама па и меркел даже. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е цецо конституцията! по негови собствени думи е издал наредба за отпечатъците, която е противоконституционна. Той слага НЕ на прокурорски и съдийски заповеди!

ЦАЦАРОВ , КОГА ЩЕ ПОВДИГНЕШ ОБВИНЕНИЕ И НА "ЧИСТАТА КАЛУДКА" ВАНЬО ТАНОВ. КАТО МУ ГЛЕДАХ ПОСЛЕДНОТО ИНТЕРВЮ МИ ИДЕШЕ ДА СЕ РАЗПЛАЧА. УНИКАЛЕН ИЗМАМНИК !!! СЕГА СИ ПИЕЛ ВОДКАТА НА ВИЛАТА И НЕОБЕЗПОКОЯВАН СИ ХАРЧЕЛ ПАРИЧКИТЕ. ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА!!!!

Танов пълнеше бюджета, нещастнико. Сега пълнят техните си джобове, затова теглят заем след заем.

Съд,затвор,и райран костюм за доказания бандит Бойко-Рапона.Казах!

Какво лошо ви е направил Б. Борисов, че толкова много ви е страх от него ! Може би от това, че затвори кранчетата навсякъде и неможе да се краде ! Само той ще оправи България ! Борисов е честен и справедлив човек ! Както и да го плюете, никога не можете да го стигнете ! Всеки може да сгреши и да му се прости ! Но на тези крадци и измамници в това правителство никога прошка, те сега крадат, като за последно и Цацаров много добре ги вижда и си мълчи !

Хиляди затрити деца и млади хора,благодарение на контрабандата с амфетамини и синтетична дрога протектирана от Рапона.Поръчкови убийства(Мишо-бирата),нагли кражби на всички нива от властта(И.Ф...Ц.Ц),сервилно безродно поведение и крайно престъпен начин на политика довел до масови напускания на страната от млади хора,намаляване на раждаемостта....да продължавам ли баби?

Издайство, измяна позорна пропусна врага в крепостта и Царевец як след упорна отбрана потъна в кръвта. Бранители храбри паднaха под турския мстителен нож, палатите царски пламнаха, огряха зловещата нощ. На утрешний ден пред пашата евреин се мръсен яви, цалуна му рабски полата и с вид горделив заяви: Преславний войводо, сполучих услуга да сторя на вас: аз портата таз нощ отключих и Царевец в твойта е власт. Паша милостиви: награда! А, ти ли бе хитрия жид? Велика награда се пада на подвига твой бележит. Без теб тез гявури корави не бих ги тъй лесно сломил, пред техните зидове здрави свят много йощ бих потрошил. За туй якоглавство земята с телата им мръсни покрих; сега и на Юда отплата достойна да дам аз реших. И викна на двама войника: Убийте туй куче сега! Изви се ханджар над мръсника, отфръкна глава от снага.

Нощес из леса вълцитята насам ще се спуснат накуп, ще ръфат гладнишки главата, ще късат вонещия труп. Внезапно скокнa той, заходи безглавия жид нечестив, защуря се плахо, заброди по ярове, урви кат жив, та гроб да си дири душа му найде го веч в черния ад! Остана самотна глава му за гавра на псета и гад. На смъртния ужас печата замръзнал в изпулений взор, изплезен язик из устата заровил се в смрадния тор. Внезапно и тя като жива замига, затресе се в страх, търкулна се, нейде отива, издигайки облак от прах. Тя трупа си дири. За него фърли се при Янтра в дола дълбоки, но там не найде го и пак се щурнa кат стрела; на гробе еврейско се спира там няма от Юда следа, във трапове, локви надзира с оцапана кална брада. И пак се търкаля и мета, нагоре, надолу търчи, и гонят я гневните псета, а тя като вихър фучи. Минува през храсти, през паши ил дига по друмища прах и срещнати пътници плаши, и враните гракат от страх. И цял ден шетнята u луда зброжда поля и хълми и дири телото на Юда гост може би в вълчи корми. Но нийде го тя не намери. Най-после по някакъв дъх смрадлив се сети, закатери по склона на ближния връх.

Орловий връх. Той мълчаливо в небето стърчи и пустей. На негово теме плешиво трап мръсен от векове зей. От векове жилище смрадно на гнусни влечуги и змий отровни, свърталище гадно на люти ехидни, скорпий. Овчарят не смей там да иде и звяра край него трепти, орелът когато го види, по-горе се дига, лети. И в таз яма, зъминска бездна, главата на Юда бухнa и вече оттам не излезна: при трупа безглави легна. Намери си трупа тя вече и той тук намерил приют, от псета и вълци далече, под верний на змиите скут. И змийте любовно го пазят, с милувки студени дарят, лениво по Юда те лазят, на припек по него лежат; таз пий му очите, а друга глава си в устата му крий, а третя омразна влечуга в брадата му гняздо си вий.

Но скоро народа във злоба спуснa се, когато узна де Юда намери си гроба, кат втори път бога разпнa, и камъне град заваляха с ругателства грозни в трапът, пътеки безчет пропълзяха по пустий през векове рът. Избягаха гадове смрадни, остана издайникът сам, затрупан от камъне хладни, със храчки, проклятья и срам. Столетья течаха в окови, столетья на сълзи и страх столетия камъне нови валяха въз Юдиний прах. Днес грее светата свобода, свободен е прежния роб, но камъне йоще народа изпраща въз Жидовий гроб. Жидов гроб е стихотворение, написано от Иван Вазов на 1 февруари 1906 г.

Еха, цацаратурата се чуди какво ново обвинение да връчи на ЦЦ! То не бяха 6-те апартамента, то не беше подслушване, после защо не разрешил подслушване, то не бяха костинбродските бюлетини, за които нищо не се разбра! Цацаров, смешен си! А относно апартаментите, онзи ден прочетох, че две лица имат по 20 и кусур апартамента и са ги обявили в НАП като единствени жилища, за да ползват отстъпка при плащане на данък! ЦЦ с неговите 6 мижави апартамента, ряпа да яде!

И моята комшийка има две къщи на село, една вила и три апартамента, това не означава, че е крала, просто получи имотите по наследство от роднините си ! Да отидат в Созопол и да видят огромния хотел на Станишев и много други хотели по морето, които собственици са от БСП и ДПС ! От къде взеха милиарди пари да ги построят, на Слънчев бряг и пътечка не оставиха ! Всички го знаем и го виждане, но никой не пита от къде ?

тоя главен прокурор почна да преиграва вече, накрая като нищо не излезе и осадят даржавата в страсбург предлагам да му се ударжат парите от заплатата а не да се прахосват народни пари...даваи смело напред цацо

Прокуратурата стана за смях, до кога ще се занимавате с тези глупости и да се правите, че работите ! Сега толкова хора са уволнени от това правителство, потърсете на тях съдебна отговорност за гаврата, за обидите ...............БСП и ДПС не са спряли да подслушват незаконно, осъдете тях !

"Главният прокурор внесе за трети път в парламента искане за снемане имунитета на депутата от ГЕРБ Цветан Цветанов и за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу него." Чети внимателно!

Самият той е за възбуждане на наказателно пройзводство, справка денят, за размисъл. Както и да се оправдава, факта е, че повлия по недопустим начин и с умисъл на резултатите от проведените избори . Тази пагубна ситуация, за Б-я е негово дело. Историята един ден, ще го осъди. А mоже и да не е един ден а Сега.

www dokumentalni com/?p=2762 сложете точки на две места-сещате се къде продуценти: Фридрих Мозер Стивън Дод Матийо Лиета Двама от които са бивши лобисти на огромни тръстове . Едни от първите които се осмеляват да покажата как ни лъжат от корумпирания ЕС.

Правителството планира да отпусне по 50 лева за мизерстващи пенсионери... Тия 50 хиляди дето Цвъки ги дал на аверчето си можеше още 1000 пенсионера да се облажат със салам за Коледа!

А пьк ако Олигарски не беше откраднал единия милиард заем, щеше по 350 лева да даде не само на пенсионерите, ами на всеки Бьлгарски гражданин!!!! ( без Сьсела, който е украински селянин, и без реэняка Местан )......

започнаха да ровят по кофите разни хора и когато около тях профучаваха разни бмв-та. Тогава, батенце...

И Цацаров трябва да бъде съден за "съзнателно бездействие", че не взема мерки срещу престъпленията с университетската блокада. С което и рискуват годината на студентите. Което всъщност е огромна вреда за тях. Това е толкова невероятно глупаво действие от страна на тези "студенти", че си виждат сами сметката, но потъват и други. Най-доброто за тези студенти е, да ги набият, като няма кой друг да вземе превъзпитателни мерки. Политиката няма никакво значение в случая.

Ти си точно: Някой - загубеняк.

Хайде бе, този няма ли вече да го закопчаят?

Червената цаца да ми яде муя...и той е пътник, както Оглушарски

Шубето май ви задруса и търчите на площада, че може да наистина да ви опанделят най - после крадлива гЕрбава паплач! Ако Цацаро вкара Цвъкито в панделата отивам и ставам член на БСП!

На БКП, искаш да кажеш, нали диларче.

Да... Пусна Маргина, Томов и Трактора...

Когато коментираме действията на прокуратурата, начело с Цацаров, винаги трябва да имаме предвид, че той е член на пловдивската масонска ложа "Слънце-Ориент", с "Велик майстор", т.е. шеф - видния БСП деец-свинар и пловдивски олигарх - Георги Гергов

А знаеш ли как се става Слънце Ориент...водят ги в една тъмна стая...после не е за разправяне...

После цъфваш отзад като слънце.

Ами с какво друго да се занимава, като Цецо пребори престъпността?

Аз не мисля, че студентите имат искания към мен. Аз не мисля, че лекарите стачкуват. Аз не мисля изобщо.

ами копеуе много си тъп като не моеш да мислиш - уууу, тъпо копеуе